HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újabb négy mérkőzés a Sportklubon

2008.09.17. 14:39 F. Kapus

A Sportklub televízió kijelölte az e és a jövő heti két-két mérkőzést. A találkozókat teljes egészében megtekinthetik nevezett csatornán. Az előfordulhat, hogy nem mindegyiket élőben. Mi azt mondjuk, annyi baj legyen.

A kiválasztott mérkőzések és az időpontok:
Szeptember 19., péntek, 17.30 Steaua–NZ-Stars
Szeptember 21., vasárnap, 14.00 Steaua–Miskolc
Szeptember 26., péntek, 17.30 SC Csíkszereda–Steaua
Szeptember 28., vasárnap, 14.00 SC Csíkszereda–HC Csíkszereda

A kezdési időpontokat magyarországi idő szerint adtuk meg.
 

49 komment

Címkék: sportklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki leírhatná, hogy a fenti linken található sportklub ódalon hol van jégkorong

köszönöm
Ezt a Léderert nem lehetne elzavarni a francba? Felszalad a cukrom pillanat alatt, ha meghallom azt a rendkívül antipatikus, ellenszenves hangját.
Hálás köszönet.
Ezt is érdemes lenne ám közzétenni:

www.sport1tv.hu/index.php?apps=magyar&q=J%C9GKORONG

Eljött a Kánaán?? :))
Ja és a szövetség honlapján további meccseknél szerepel, hogy a SportTv közvetíti.
Nekem kicsit fura, hogy 4-ből 3 meccs Steli, valamint két meccs magyar csapatok nélkül. Vagy ez csak véletlen?
Én úgy tudom (ha nem jól, akkor javítson ki vki), hogy a Sportklub a román Sportklub adását veszi át, így valószínűleg ott csak azokat a meccseket fogják adni, amiben romániai csapatok érdekeltek. Gondolom azokon belül is a Steaua meccsei lesznek legtöbbször, mivel ott az a legnépszerűbb csapat a pórnép körében!
Tevedsz, mivel Romaniaban nem igazan nepszeru a hoki, kiveve Hargita megyet, ahol tobb csapat is van (tobbek kozott Sport Club, HC, Progym). Bukarestben a foci megy, a hokival nem igazan torodnek, marmint nincs kozonseg.
Video Tóni-nak ettől még igaza van, a közvetítési jogok a román Sportklub-é, és csak romániai rendezésű meccseket adnak.. mármint aminek a helyszíne ott van.. ergo egy "román" csapatnak lennie kell minden meccsen.
Ezzel az a gond, hogy így nem a magyar hoki fog fejlődni :S
nagyon jó lenne, ha láthatnánk a meccseket, de a sportklub honlapon én nem látom a közvetítéseket, lehet hogy csak a román változaton látható?
ekanai, mi köze a magyar hoki fog fejlődésének ahhoz, hogy romániában a sportklub hokimeccset közvetít?
És EBEL meccseket egy csatorna sem ad, mármint viszonylagos rendszerességgel? Pedig 1000x színvonalasabb, és az Alba miatt a magyaroknak is izgalmasabb (még?) mint a MOL-liga. Persze ez nem negatív hozzászólás, csak EBEL lázban égek. :-)
T. Borostom83!

Gyógymód EBEL lázra helyszini meccsnézés!
kutyatej73!

Nem mindenki lakik szfváron.. szóval ez így nagyon sarkos, hogy "helyszíni meccsnézés".
az nem a szekely csapatok hibaja, hogy a Magyar FEderacio nem tudta (vagy akarta) eladni a kozvetitesi jogokat. Amennyire koztudott, a sportklub csak a romania teruleten lejatszott merkozesekre vette meg a jogot. Tehat attol nyugodtan eladhatnak pl kicsi VOlan Miskolc, vagy NZ - Fradi meccseket. Ebben se roman federacio, se csiki hokis nem zavar bele.
De egyelore inkabb orvendjunk, hogy egyaltalan latunk mar alapszakasz meccseket, az elozo evekhez kepest amikor nag ritkan lathattunk egy Volan DAB , vagy Sporclub steaua dontot.
Es a hoki igazan a jeg mellett szep, teli lelatok mellett. Igaz en is kivancsi lennek az ellenfelek direkt jatekara is.
csiki drukker!

Pontossan az a helyzet, amit leírtál. Vagyis itt a többség szerintem nem azt nehezményezi, hogy a roman SportKlub ad romániai meccseket, hanem azt, hogy a magyar nem ad magyarországi meccseket. Nagy kérdés, hogy ebben mennyi szerepe van a MJSZ-nek. De ahogy én láttam az eddigi hoki közvetítésekkel kapcsolatos híreket, nem nagyon állnak sorba a TV-k. Állandóan előkerül, hogy egy TV-nek hány millió forintba is kerül a közvetítés. Hát gondolom ennek a finanszirozására kellene a szponzor. Szerintem heti egy meccs közvetítése talán beleférne.
Leslike!

Viccnek szántam( láz-gyógymód) ezek szerint nem jött át. Én is várom az EBEL meccseket a Sport1-en, szakértő kommentálással!
Az EBEL meccsek közvetítési joga a német Premiere társaság kezében van, ami egy előfizetős csatorna. Tavaly a Sport1-2 csak egy vagy két hazai meccsét adta a Volánnak, gondolom elég drága a jogdíj.
Az EBEL-t már én is várom s még innen Pest mellől is lemegyek vasárnap az első hazai mecsre.
kutyatej73!

Ok, vettem.. tényleg nem jött át. Na persze azért, mert tényleg jó lenne TV-ben látni.. de lehet 1-1 mecssre leugrunk a haverokkal, kocsi van, Bp-től meg azért nincs messze, főleg a pályán.
Sajnos vasárnap este dolgozom. Szurkoljatok helyettem is:Hajrá Volán!!!
Egyébként én is pesti vagyok.
Hát a sport tv-k elég sok drága és/vagy semmit nem érő közvetítési jogot vesznek. Én nem hiszem, hogy a pénz nagy akadály lenne. Mert pl. az amerikai sportoknál nem az? Persze, nagyobb rajongótábor, meg tömegek, de szerintem a lendületbe jövés után az az EBEL-nél is meglehetne.
KAr, hogy a sikeres VB szereples magyarorszagon nem hagyott mely nyomokat. Nalatok is inkabb mennek a halovany focimeccsek naphosszat, mig a hoki tulzottan mostoha gyermek. Annak ellenere, a hoki valogatott jovoben ott lesz a vb en, mig a foci kitudja mikor, de nem az elkovetkezo 8-10 evben. Es meg szidtuk Detariekat a mexikoi kaland miatt :(
Lehet a Tv k a fo kolomposak, de az MJSz is ugyeskedhetne valamit, bar nem ismerem a hatteret, ezert nem mereszkedek senkit bantani.
EN remenykedek, ha a magyar nyelvu SPorklub tenyleg atvesz meccseket pl. a Csikban lejatszodo SC - NZ Stars, vagy Gyergyo Dab, akkor a magyar kozonseg is felfigyel a hokira es a Tv ek is melleallnak, foleg a VB kozeledtevel.
Addig orvendjunk, hogy az elozo evekhez kepest van egy eros MOl liga, egy VOlan az Ebelben es Magyarorszag a VB en, es ezek meccseibol kozbenlatunk is valamit
sziasztok, nem tudja valaki hogy vegul is lesz ma meccs kozvetites a sportkulbon? ugyanis a sportkulb oldala szerint nem! most akkor...?
A román SportKlubon lesz. A magyaron nem hiszem.
Menéztem mi megy helyette:

2008.09.19
16:00
FC Barcelona - Sporting Barca TV (felvételről)

18:00
Koblenz - Augsburg Bundesliga 2 (élő)

2008.09.21
12:45
Trans World Sport

13:45
DTM Barcelonai futam (élő)

Hát szinte látom, ahogy a töménytelen mennyiségű magyarországi Koblenz szurkoló rágja a körmét a képernyő előtt. Óriási nézettség!!! A DTM (bármi is legyen az) barcelonai futam nemkevésbé népszerű közvetítéséről nem is beszélve. Fantasztikus nézettség!!!

Most már látom, hogy tényleg nem fér bele a jégkorong a műsorrendbe. Hiszen ki lenne kiváncsi Magyaroszágon egy magyar jégkorong csapat romániai vendégjátékára!? A DTM sokkal érdekesebb...
Rosszul látod. Az Augsburgban játszik a magyar futball egyik nagy megmentője, Torghelle Sándor, aki percenként 3-szor fut válogatott meccsen lesre, tétmeccsen gólt még véletlenül sem lő, de mindegy, meg Szabics Imi (ő szimpatikus, őt nem bántom, de mégis csak nagy reménység, világsztár, sajnos volt. Mondjuk ez szomorú, nem gúnyolódok rajta. Sanyi adja a gúnyolódó hangnemet, a személyiségéből, sajnos :-( )
Bocs. Tényleg nem vagyok naprakész a Bundesliga 2-ből. A DTM esete is érdekelne. Ott ki miatt vagyunk érdekeltek?
Hát valószínűleg az egyik nagy beszállítócég központjánál a portás unokahúgának az ex-sógora magyar.
Amúgy megyek is haza, én még reménykedem, hogy láthatom a Bp. Starst, illetve az NZ-Starst. Lehet, hogy túl optimista vagyok.
Hát ebből a közvetítésből nem sok jött össze...
A román tényleg azt adja: 18:30 Hochei: Steaua - NZ Stars, in Liga Mol (live)
Nem jött össze...Miért? Nem látszik Totghelle frizurája? :-)
Bocsánat a futball szurkolóktól. Természetessen Torghelle.
Majd' lírai álomba merülve a képernyő előtt felsejlik belőlem sokunkat beűről szaggató kérdés: mi a kib..tt f..szért nem megy a rohadt a meccs a tv-ben???
Elnézést az úri közönségtől és kezicsókolom
Lenne egy kérdésem! Szeptember 19., péntek, 17.30 Steaua–NZ-Stars
Ezt látja most valaki??? Vagy csak megint parasztvakítás??? :(((
Drága bajtársam, defó!
Rivotril+vodka.. és látni fogsz egész Bukarestig! Léderer magasztos kommentje nélkül. Szal sajna sztem nem csak te és én, de egész nagy Magyarország nem látja ezt. Na, menjünk sörözni..
F. Kapus van vmi új infód? Esetleg felvételről vmikor le fogják adni? Illetve a többi 3 meccset is?
Megnéztem, mert van olyan, hogy Sport klub +, hogy hátha hokit ad, de nem, mert a népnek még egy Bundesliga 2-es meccs kell. Ez van!
Én a sportklub honlapján a fórumba is írtam,de se kép se hang(le se kakkantanak)!
Itt a link csak a román sportklub közvetít(ismét kis betűvel ennyi volt) ro.sportklub.tv/programme/09/21
Szerintem egy megoldás van. Megkérni egy erdélyi kollégát, hogy vegye fel és tegye közkincsé. Már ha van erre lehetőség.
Én is néztem (volna) a ma esti hoki meccset de a magyar retek sportklub mégsem adta. Korábban arról volt szó, hogy átveszik a román adást. Vagy én emlékszem rosszul?
Megnéztem a sportklub honlapján a következő heti műsort, de semmi nyoma, hogy szándékukban állna bármit is közvetíteni!Inkább ne ígértek volna semmit, akkor most nem akarnék felrobbanni!
Én már öngyilkos lettem a tegnap. Sztem hokimeccs élőben (Léderer nélkül) az igazi. Az már nem ugyanaz feeling, amikor tudod a végeredményt és úgy kezded el nézni. Az a konstruktív ötletem van, hogy menjünk és ostromoljuk meg a Sportklub TV székházát:)
A Sportklub+ meg monnyon le...
Mehetünk, van fejszém meg vasvillám is!
Én meg már láttam egyszer egy Chuck Norris-os filmet..
Kéne szerződtessünk még néhány szovák légióst, mert ketten kevesen leszünk.. És az utánpótlásunk se vmi erős. Na meg egy kanadai erőnléti edzőt.
Utánpótlásnak ott a fiam, ha minket lecsuknak ,ő majd bosszút áll!
süti beállítások módosítása