HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Ferencváros elkapta a Steauát

2008.09.16. 22:49 D. Gromov

Részben vége a romániaiak menetelésének a Mol Ligában, a Steaua Bucuresti elbukott az FTC-vel szemben. A románok kiállításokkal kezdték-végezték, közben kaptak hatot, néggyel tudtak válaszolni. A zöld-fehérek 6-1-re is vezettek, ebből lett 6-4.

Az első harmadot 2-0-ra, a másodikat 4-3-ra nyerték a hazaiak, Dmitrij Szafonov minden jel szerint megéri a pénzét, ismét vállalt két gólt, már négynél jár, ha nem tévedünk. A Steaua 1-6-nál kezdett kapaszkodni, a csata második felére felébredt a két klasszis, Catalin Geru és Cameron Severson, de csak 4-6-ig jutottak. A Ferencvárost már nem a sereghajtók közt találjuk, hanem a középmezőnyben, csakúgy, mint ellenfelét.

Az eddig ügyesen vitézkedő Alba Volán farmcsapatának kevésbé ment a keddi napon, más megközelítésben érvényesült a papírforma, a Mol Liga-mezőny legerősebb csapata átgázolt a fiatalokon. A HC Csíkszereda 8-0-ra nyert Fehérváron, úgy, hogy az első két harmadban két-két, az utolsóban négy gólt szereztek a székelyek. A nyolc találaton nyolcan osztoztak, Mihály Árpád is vállalt egyet. Becze kapust lecserélték a maga négyese után, hogy Bálizs Bence ugyananyit szedjen be. A HC három meccsen kilenc pontot szerzett, húsz gólt lőtt, vezet.

27 komment

Címkék: ferencváros alba volán hc csíkszereda steaua mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt, zöld sasok! :-)
A kiállításokat elnézve kíváncsi lennék, a hazai jég lejtett-e, vagy tényleg így viselkedtek a bukarestiek?
Sejtettem, hogy kijön a Volán és a HC közti különbség, de azért kisebb gól különbségre számítottam. Győzött a rutin és a testi fölény. Sebaj, ebből tanulnak majd a fiatalok. A Fradi viszont kellemes meglepetést szerzett a 6:4-gyel. Gratulation!!!
első hozzászólás:

szervusz góbé, szervusz góbé, szervusz góbé...
szervusz rügy, szervusz rügy, szervusz rügy...

király a csapatotok, mármint a steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!

szóval a blog überkirály, már régóta olvasom, mindennap reggel és este, evés előtt éhgyomorra (az orvosom így javasolta)

fehérvári születésű vagyok, dunaújvárosban élek, kanadai exprofi hokis rokonnal. szóval innen a jégkorong szeretete (én még láttam balabant gólt lőni, az újvárosiak talán emlékeznek rá...)

üdv mindenkinek és a szerkesztőknek egy mély meghajlás

Hajrá magyar és székely hoki!
Gratulálok a Fradinak! Jólesett ez az eredmény :D
Már a HC ellen is több volt a meccsben.
Pedig nem így indult, az első hét percben kapura sem ütöttünk, de utána jöttek a szebbnél szebb gólok (Jánosi, Kiss).
A végén a sok túlütés olyan Kercsó Csabásra sikerült, de fogjuk a fáradtságra..
Szép volt fiúk!!!
Jól is játszott a Fradi.
Bíztam egy gólszegény győzelemben, de nem gondoltam, hogy 6 gólt tudunk ütni.
A végére elfáradt a Fradi, de igazából a nagy akarat hozta meg a győzelmet.
Jók az oroszok és végre Jánosinak is kijött a lépés. Szőke (a négy gól ellenére) nagyon jól védett. Amúgy Kiss Gabit végre valaki ajánlhatná Cortinának...
Lehet , hogy öreg és vak vagyok, de ma szerintem Sájevics védett. Amúgy meglepetés ez a régi Fradit idéző hozzáállás. Gratula!
grat a fradinak, szép volt és grat a HC-nak is. bár furcsán hangzik azért grat a volánnak is, az eredmény nem tükrözi, de én kint voltam a meccsen, az első két harmadban még elég szépen tartották magukat a fiatalok. Elég sportszerű meccs volt, volt egy jó kis bunyó a harmadik harmadban, azt legalább mi nyertük, nem is kicsit, nagyon elkalapálta Arni azt a HC-st! :DD a bíróra se lehet most rosszat mondani, elég korrektül vezette a meccset, bár annál a kapuelsodrásnál szerintem büntető járt volna (mások szerint is). a bukarest láttam megint alkotott 56perc kiállítást. :D:D
Kedves oldspieler!
Szőke védett - ez biztos... :)
Gratula a Fradinak csak igy tovább!!!
Egy kicsit fájó volt a volán2 végeredménye. Főleg az, hogy nem sikerült betalálni. Legalább a verekedésben "jók" voltunk és nyertünk.
Szerintem is lehetne adni egy lehetőséget Kiss Gabinak a nemzeti csapatba.
A Volános verekedés érdekessége, hogy a jégről felpattanó Flinta nekirontott Feilnek, aki jól elverte. Csakhogy mindkét játékos 5+VF-et kapott, pedig a szabály kerek-perec kimondja, hogy:

"Azt a játékost, aki verekedést kezdeményez, az alábbi büntetéssel kell sújtani: Végleges kiállítás (VK)"

A játékvezetőnek tehát NEM ad mérlegelési lehetőséget a szabály, márpedig az vitán felül áll, hogy Flinta egyértelműen verekedést kezdeményezett. Nem tudom, a videón látszik-e majd, mert a korong nem ott volt.

Ennek a mérkőzés lefolyását illetően nincs jelentősége, mert 5 percnyi kiállítás és végleges kizárás mindkettőnek a következménye, csak a VK eltiltással is jár.

Ez súlyos játékvezetői hiba, mert nem azt a büntetést szabta ki, amit ilyenkor kötelező.
Már kéne a szemüveg állandóan. Ez van. Akkor a Szőke, tényleg jó formában volt vasárnap és kedd este is. Grat.
Grat a Hc-nek! Jól elverték a gyerekeket!! Fú,de jó csapat ez,verebek!!!
Fradi!!! Igy kell ezt,szép volt!!!
Valóban "Szöszi" védett és szenzációsan!
Valaki meg tudja mondani, hogy a magyar meccseken miért csak egy játékvezető van? Már volt, hogy tavaly is kettő volt, ráadásul a románoknál is ketten vannak.
Biztos spórolnak!!!
Gratula a Fradinak, ez váratlan szép eredmény!
Valahol (blog?, index fórum?) azt olvastam, hogy azért van három bíró, mert egyszerűen nincs elegendő magyar "zebra" ennyi meccshez...
Nagy szíve van a Volánosoknak!Minden elismerésem a
küzdésért.Lesz még fényesebb eredmény is!
Árkovics bíró nem először sújtja a Volánt rossz
ítélettel sajnos!De miért kap lehetőséget...?
Más.Végre a Fradi megadta nekik!Gratulálok.
Hajrá Volán!
A mérközést ugyan sajna nem láttam, de én is gratulálok a Fradinak! Szafonov már a Stars ellen is nagyon jól játszott, remélem állandósítja jó formáját.
Grat a fradinak ideje vólt csak így tovább.
Grat.a Fradinak ! Kóger megmutatta hogyan kell egy jó hangulatban lévő csapatot összezavarni ! Nincsenek sorai , bekkpárjai ! Fekti még életében nem volt hátvéd !!! Gólokat kapott róla a kisVolán ! Nem az internetről kell a modern hokit letölteni , hanem csapatot gyúrni a sikeréhes fiatalokból ! Vagy csak húzza a gázt és szurkoljon Salzburgban !!!!!!!!!
Kóger maga is a fejlődés szükségességét hangsúlyozza,nagy küzdő,mindig jobb és jobb akar lenni.Szerintem úgy jó ahogy van.
Fekti az elmúlt években hátvédet játszott. Mindenesetre innentől csatár lesz a Volánban.
úgy láttam amúgy, hogy 3dologban lenne égetően fontos a fejlődés a kis volánnak. első és legfontosabb a jóval pontosabb passzolás, ezen nagyon sokat buknak el folyamatosan, hogy egyszerüen nem pontosak a passzok. a második a sebességük, bár tudom ez a korukból is adódik, de gyorsulni kéne. a harmadik, hogy úgy vettem észre nagyon kevés faceoff-ot tudnak elhozni, ez is nagyon kéne! de a legfontosabb a passzolás lenne, én úgy láttam.
Szerintem az volna a legfontosabb hogy a mérkőzésen egy sorban játszók ne csak köszönő viszonyban legyenek egymással hanem az edzéseken is közösen gyakoroljanak ! Aztán majd gyakrabban találkoznak a passzolt koronggal és ezzel felgyorsul a játék is . Szerintem a csapat gerincét kellene felépíteni ! 3 stabil sor , a 4.ből meg kipótolni az éppen aktuális lyukakat .
Úgy tűnik a kisvolánt megzavarta a rutin, a Kóger által messiásként várt Borostyán megjelentével gyorsan kapott 8 gólt a csapat. De belejönnek, összerázódnak, Rajz, Fekti, Hajós és Feil jók lehetnek, és Tóth Adriánt is kiemelte a mester. A Fradinak meg gratula, csökkentették a hirtelen fellépő kisebbségi komplexusaimat a románokkal szemben :) (jók az oroszok!)
Ha jól emlékszem arról volt szó, hogy érkezik a "kisvolánhoz" egy külfőldi (svéd) szakmai vezető.
Borostyán védelmére szólva, első meccse hosszu kihagyás után, majd belejőn és még lő kékvonalas gólt is (remélem)!!
Pénteken ismét nehéz meccs, de remélem meglepetést okoznak majd a fiuk.
Hajrá Volán!!!
Á, nem akarom bántani Borostyánt, kell ő a kisvolánba. Szafonov viszont elképesztő, a starsnak olyan kapumegkerülős gólt lőtt, mint anno talán hofi kanadának :)
süti beállítások módosítása