HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A 2. forduló góljai videón

2008.09.16. 06:47 F. Kapus

Az 1. forduló után jön a 2. Nagy szeretettel fogadott gólösszefoglaló-sorozatunk újabb négy videóval jelentkezik. A hiányzó egy-egy felvételt is igyekszünk beszerezni, hogy teljes legyen a kép. Addig is 27 gól következik. Ezúton jegyezzük meg, hogy a projektben velünk alaposan együttműködő Sportside.hu az összes NZ-Stars meccset felveszi, és ezek a felvételek itten nagyobb terjedelemben láthatók.

SC Csíkszereda–UTE

 

NZ-Stars–Steaua

 

Miskolc–Alba Volán

 

Progym–Dab.Docler

 

FTC–HC Csíkszereda

33 komment

Címkék: video videó mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jól értelmezem, hogy a Steaua 3. lőtt gólját nem adták meg? Már amit a pacák levegőben ütött. Az tiszta gólt volt, mert max. has magassáig emelte fel a botot.
A DAB-os gólok nagyrésze 3 ember ellen esett. A bunyó - bár személy szerint és nem szeretem - nem volt rossz.:-)
És további gratula.
Gratula mindenkinek!Szuperek ezek az összefoglalók.
A harmadik steus gólnál én úgy láttam, hogy a bot fejmagasságnál volt.Nem lehetne a Gyergyó Dab meccsről felrakni az esetleg vitatható kiállítások videóit is.Ha nem túl nagy kérés.Köszi
A vitatható kiállítások ma fent lesznek a DAB-oldalán,meg az,hogy Magosira a két biró huzta rá a mezt,miközben a Progym-es srác szabadon üthette és még az egyik bíró is megütötte....
Sziasztok jégkorong kedvelö barátaim, Magyarországon és Erdélyben!!
Ausztriában élö Erdélyi származásu vagyok.
Idömhöz képest rendszeresen eljárok a Volán meccseire, kint voltam az utolso elöttin is Bécsbe amikor nagyszerü játékkal a Volán 3-2-re nyert.
Ugy érzem hogy az idei csapat beért erre a kemény bajnokságra,szerintem biztos hogy az idén bejut a Volán a rájátszásra.
Rendszeresen fogom majd közölni veletek a bajnokság eredményeit.
Üdv. minden jégkorong szeretö embernek!!!
Ui.nagyon jo az oldalatok,minden napomat azzal kezdem hogy a reggeli kávé mellett ide benézek.
Kedves mastamind! nemtom az tûnte fel, hogy amikor Magosi a jégre került akkor már folyamatban volt a mezcibálás. Amikor pedig felálltak, akkor a bíró a gyergyói játékost fogta. A felvételen is jól látszik, hogy Katrich húzza és tartja a mezt, a bíró pedig, ahogy az lenni szokott, kapott egy hatalmasat Magositol :) jó lesz figyelni a részletekre :P
Magosi még jol is járt a biroval, elég kilátástalan pozicioban huzta le rola az erdélyi srácot,csunya verés is lehetett volna, nem tudom te mit néztél...
egy nem éppen ide illő kérdés: Vargyas visszavonult? Mert a dab honlapján szerepel a játékosok közt.
Sziasztok!!!
En mint Progym szurkolo annyit fuznek hozza a dolgokhoz hogy aki bent volt es latta a Dab elleni meccset az is megmondhatja hogy ilyen meccset nem igen latni ahol a Dab jatekosok fejre testre utnek utkozes elott konyok bot veg hasznalata is volt eleg kedves magyar tesok ne legyetek elfogultak mert mi elott meg kezdodott volna a Mol liga elotte leirtatok elegge az Erdelyi csapatokat s lam mi lett belole fordult a kocka mi verjuk a magyar csapatokat s amugy az UTE elleni vesztes meccsen is ez volt a problema uttek vagtak de sebaj megyunk tovabb jatszunk es nyerunk sok sikert nektek is magyar csapatok!!
Sziasztok jégkorong kedvelők! Szeredai szurkoló vagyok, régen a Dab volt az egyik kedvenc magyar csapatom amikor még tv ben láthattam őket és a Volán ellen küzdöttek a döntőben. Sajnos azt kell mondjam, hogy nagy csalódás ért, a Dab játékosai nagyon fegyelmezetlenek, Sport Club 6:1-es mérkőzésen is az egyik Dab fiatal játékos Hozót provokálta, aki nem foglalkozott vele, sztem jobb is mert a mentő vitte volna. Progym viszont megelégelte, a videón is látszik h egymás után 3 durva body check ami nem igazán megengedett.
Nem kell hibáztatni senkit, nem hibásak sem a gyergyói játékosok sem a bírók, itt egyedüli vétkesek a Dab játékosai és edzője. Jobb lenne ha összeszedné magát a Dab mert ha így folytatja még az első 5 ben sem lesz benne az idén.
Még egy apropót hozzátennék: Fradinak van orosz játékosa ha jól tudom a Steauanak kanadai, ha a fiatal bikák ugyanilyen vadan játszanak lehet h ezek a külföldi játékosok sem fognak kegyelmezni mert azok az országok nem arról híresek a jégkorong táján.
Még valami, mastamind nézd újra a videót, sztem nem láttad jól, a mezzt a progym játékos húzta rá, bírónak semmi köze, és a bíók meg abszolut nem üttek hozzá a Dab játékoshoz, sőt fordítva történt,legalább akkor ne állitsatok hülyeséget,amikor a bizonyiték pár sorral fennébb van.
Remélem mindegyik kiállítást felteszitek mindannyiunk épülésére, a Peterdiét is pl....
Kedves Peticsek! Úgy általában véve szerintem senki nem írta le az erdélyi csapatokat a szezon előtt. Miért is kellett volna a HC és az SC tavalyi sikerei után? A Gyergyót valóban nem tudtuk hova tenni, de azért valljuk be, ez a mostani Progym jóval erősebb, mint a tavalyi (az előző román bajnokságban az elején a Steaua ellen beszaladt pl. egy 0:10...). De 2 forduló után azért még te se temesd a magyar csapatokat, majd ha lemegy egy teljes kör, 9 forduló, akkorra fognak valamelyest kirajzolódni a tényleges erőviszonyok. Reméljük kiegyensúlyozott lesz a bajnokság. Azért gondolom nektek is jobb így, mint a Galacot meg a Sportult verni 15-20 góllal.
kriga, olyannyira nem, hogy engem egy SC-s azért vont kérdőre múltkor, mert azt találtam írni, hogy a HC utáni helyezésekért megy majd a harc a MOL-Ligában.:) Már a felkészülési időszakban, az átigazolások során látszott, hogy a HC-nek nagyon erős csapata lesz.
Azt tartom, hogy a Gyergyó nem lesz bent az első háromban (én az SC-t és természetesen az Újpestet várom oda), az itthoni meglepetésről pedig a Stars fog gondoskodni, mert nem fogják bírni a ligát (nem anyagilag).
Ellenvélemény?....
Nincs?..
Helyes!:)
Gyerekek!! A kis volán is nagyon jól megy!! Ma kimegyek a Hc ellen,égés lenne ha nyernének!!:)) A nagy volán gyalázna itt mindenkit,remélem a kicsi is fog!! Hajrá!!!!!!!!
Kedves Kriga!!
Nem temetem el a magyar csapatokat egyaltalan ok is tudnak jol hokizni ha akarnak nekunk is jobb hogy a Mol ligaban jatszhatunk porgosebb kiegyensulyozotabb hoki van igy a Galacot es a Sportult hagynam a Progym2-nek hogy ok veregessek fejlodjenek ellenuk en szemely szerint annak orulok hogy ujra GYergyoban megtelik a lelato es szurkolni tudunk Hajra Mol liga Hajra Progym Hargita Gyongye!!
jól van akkor, hajtsunk fejet, a dab szar, a dab nem sportszerű, a dabnak semmi keresnivalója a mol ligában, sőt egyáltalán minek a jégkorong újvárosba, sőőőt minek jégkorong magyarországra igaz? teszem hozzá nem vagyok dabos, de undorító ahogy itt fikázzátok! Majd a gyergyótok megmutatja! ő a nagy sztár, mindenkit lealázna, mondtam már tegnap is, a gyergyó, redwings szinten van és ovechkin is csak a 4.sorban kaphatna helyet nálatok! múgy meg csak röhögök itt a hülyeségeteken, nézdd meg hány gol volt 5-3as játékban... és teljesen megértem, hogy felkapták a szart. Én sem szeretem a sportszerűtlen játékot, de a videóból meg az elmondásokból itt semmi ilyenról nem volt szó. A verekedésekről meg annyit, hogy ez jégkorong, ha zavar nézzetek balettet, ott tuti nem lesz! A bodychekekről meg annyit, hogy kinek mi számít szabálytalannak.....! De tudom most megint le fogtok hurrogni, mert mondom a dab szar, a dab hülye! Utálom az ilyen hülyéket mint ti!
Nyugi Rex. Nem értem, hogy most mért vagyunk mi a hibások? Azért mert rosszul kezdtétek a szezont? Az ovechkin és a 4. soros kijelentéseddel kapcsolatban csak annyit, gúnyolódhatsz, de az igazság az hogy Borsos is azért jött haza mert nem fért már be a kőkemény DAB-ba!
Idézem Tika szavait: “Úgy gondolják a dunaújvárosi klubnál, hogy inkább a fiatalabb játékosokba fektetnek több pénzt.” Ami nem baj, csak akkor nem kell lehülyézni minket azért mert kikaptok! Röviden ennyi, és amúgy az 5-3 –as felállás is a játék része, most így kaptatok ki, mert így jött össze. További jó röhögést!
Nyugika!! Jön még újvárosba a Gyergyó,lehet bizonyítani akkor!!
Szerintem a Dab a legszerényebb csapat,tele fiatalokkal!!
én fehérvári vok, nem védem a dab-ot, de amit csináltok az már azért sok, főleg 2 meccs után!
Érdekes lesz a mai KisVolán-HC. Szerintem ilyen pályaválasztással a papírforma szerint kb. 2-3 góllal jobbak a vendégek, aztán ez vagy kijön, vagy nem. (vagy még akár több is). Idén láttam már mindkét csapatot a Miskolc ellen, mindkettő 3-mal verte a Macikat, de teljesen más volt a két meccs.
Miért nem lehet az, hogy gratulálunk a győztesnek további sok sikert a vesztes csapatnak? S kész.
rex: felétek mi a nyugtatónak a neve? Na ajánlanám, hogy egyet vegyél be! Azt sem tudod mi volt a mérkőzésen és akárhányszor végigolvasom a hozzászólásokat nem látom, hogy valaki annyira el lenne ájulva gyergyótól, olyanokat olvasok, hogy gyergyó nyert mert a dabosok nem bírták cérnával meg hasonló és sehol senki nem írja, hogy "reszkess magyarország jön gyergyó". Most is ti írogatjátok, hogy majd újvárosban így lesz úgy lesz. Kissé átestél a ló másik oldalára. Istenem ha úgy lesz hát úgy lesz, nyerjen mindig a jobb úgy a sportszerű. Még egy dolog, a sportban vannak szabályok, aki nem tartja azokat be az megérdemli a vereséget! Még egyszer csak annyit tudok mondani NYUGI és tanácsolom ezt egykét itteninek is. Messze még a szezon vége. Vargyas Laciról pedig én sem tudok sokkal többet. Valami olyat rebesgettek, miszerint valamiféle edző lesz talán újvárosban. Viszont egyre többet látom itthon autókázni és ügyeket intézni...
Sportklub-Ute mèrkozèsen tetszett a bemondo ur szovege:a Wallenberget villàmgyorsan leigazolja màs csapat ha igy folytatja.Ahogy elnèzem a Mol ligàt ilyen villàmgyors pènzek nincsenek mostansàg.
Hűha... A Fradi-Steaua már 2-0. Na csak igy tovább! T0rje mţr le valaki ayt a
Hoppá... :)
Szóval törje már le vki ezeknek a bukurváraljaiaknak az orrát!
Fradi-Steaua már 5-1 !Gyerekek azért ezt nem gondoltam volna!
Hajrá Fradi! Engem is meglep az eredmény, lehet a románok 3 sora nem bírja a sorozatos tehelést. Különben láttam játszani a Fradi-t a HC ellen, ott sem játszott vmi alárendelt szerepet. Vagy a Hc fogott ki büdös gyenge napot, ugyanis ma 8-0-ra verték volánt (kis volán, kis "v" :)
Azért a 8-0 is meglepett! Ekkora különbségre nem számítottam!
Tessek-lassek egy video ( www.youtube.com/watch?v=-FRqKbCHYjM ) azoknak akik nem voltak a Progym - Dab.Docler merkozesen de megis tisztaba vannak a dolgokkal, legalabbis ugy kepzelik...
Elöljáróban az Újvárosnak szurkolok.
Megnéztem a videót. A zenés aláfestés tetszett. Egy nagyon durva szabálytalanág volt, az utolsó ( bedobás után bottal fejre ). A többi csak keménykedés, de jogos kiállítás, talán egy kapu mögötti nem.
Egyszóval nem kell hiszti újvárosi oldalról, nem a bíró fújta el a meccset. Lehet nagyarccal álltunk fel, bedaráljuk a Gyergyót, de nem ez lett, aztán kicsit keménykedtünk. Az edzőnk nyilatkozatán akadtam ki legjobban: " A bíró elcsalta a meccset." Ezzel felmentette a játékosokat, jók vagyunk, csak a bírók, közben meg nem.
Brutálkemény sem volt az újváros ez hoki. Kben is, a gólon kívül a boksznál tombol legjobban a jónép.
Én a "vállamhoz értek, hanyatt esem" kiállítást nem éreztem jogosnak, de a helyszínen, az is lehet, hogy másképp nézett ki. A többi sajnos elég elborult újvárosi agyakra utal.
A bottal fejre az Peterdi...
na hol van az újvárosi videó amit megigértek a bírói melléfújások tömkelegéről? Gyergyói részről kijelentéseinket bizonyítottuk. Ti jössztök...
süti beállítások módosítása