HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Összegyűlt az ifiválogatott

2008.08.02. 15:05 F. Kapus

Ezen a hétvégén az ifjúsági válogatott is megkezdi felkészülési programját. Egyebek mellett egy edzés és egy egymás közötti edzőmeccs szerepel a napi programokban.

A Bp. Stars klubigazgatójával kötött előzetes megállapodás alapján ez alkalommal az említett klub fiataljai nem vesznek részt az összetartáson. Mivel a külföldön játszók közül csak Pavuk Attila és Hortay Olivér lesz Budapesten, az edzők a tartalékkeretet is behívták. A többi idegenlégiósunk legközelebb az augusztus 19-én kezdődő összetartásra és az azt követő visegrádi négyes tornára érkezik haza.

A találkozó szombat reggel 9-kor volt esedékes, és vasárnap estig lesznek együtt a 18 éven aluliak. Helyszín a budapesti Jégcentrum.

A meghívottak listája:
Kapusok:
Gyenes Dávid (Miskolc), Hajek Márk (UTE), Hortay Olivér (Montreal, CAN), Sonkoly Dávid (Dunaferr).
Hátvédek: Dorner Benjámin (?), Balogh Bálint (Alba Volán), Erdélyi Tamás (Dunaferr), Galsi Péter (Alba Volán), Géczi Gergely (UTE), Gőz Balázs (Miskolc), Hegedűs Koppány (Alba Volán), Herczku Iván (MAC), Kelemen Tibor (Alba Volán), Kiss Dániel (Dunaferr), Pál Mátyás (MAC), Sommer Tamás (UTE), Varga Arnold (Dunaferr), Zalavári Bence (UTE).
Csatárok: Ambrus András (Tisza Volán), Kovács Viktor (?), Bíró Gergő (Alba Volán), Jankovics Péter (UTE), Komáromi Dávid (Dunaferr), Korpos Gergő (Miskolc), Meretei Márkó (Alba Volán), Novák Tibor (MAC), Papp Csaba (Dunaferr), Pavuk Attila (Hoosac School, USA), Pichler Ádám (UTE), Reiter Richárd (Alba Volán), Szirányi Dániel (UTE), Túróczy Örs (Miskolc), Virág Tamás (Dunaferr), Vörös Dávid (Alba Volán).

26 komment

Címkék: magyarország ifjúsági válogatott felkészülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelemen Tibor Dunaferr !? Ez nem elírás ,Volános volt világ életében. Suliba is Fehérvárra jár.
Köszönöm, jasek!
Elírtam, de már ki is javítottam.
Az Olivér pedig, Hortay.
Tegnap edzett az összetartás, ma is fog.
Sőt hétfőn edzésre megy ki-ki a maga útján.
Nem moderáltak ki és kék az ég.
Zsilett élmény a hozzászólásaid olvasni:-)
Bár semmi közöm hozzá, de a magam részéről nem értem, hogy a Starsos gyerekek miért is nem tudnak ott lenni? (Tudom a csapatvezető engedélyével vannak távol.) Tudomásom szerint a az edzőtábort 2-3 nappal tolták el az eredeti időponttól, ez pedig már júniusban ismert volt a csapatok előtt.
Számomra az sem felmentés, hogy edzőtáborban vannak, mivel azért onnan is el lehetne jönni az összatartásra. (Persze, ha ez mondjuk Moszkvában, Montrealban van, akkor kéretik az utolsó mondatot figyelmen kívül hagyni.)
Hortayt is javítottam. Köszönöm, PeterG. Bocs, Olivér.
Hát én sem értem,én úgy tudom,hogy a tábor eredeti időpontban van,az elfogadott felkészülési terv ellen a starsosok miért nem szóltak??

Ráadásúl szombat vasárnap nem volt se edzésük se táboruk.Szokásos stársos hozzáálás a válogatotthoz!!
Pakkk!

Ezt a véleményt én is osztom.

A Budapest Stars mindig csak a kibúvót keresi a U válogatottak edzőtáborairól. Inkább tartanak egy tornát, vagy egy gyors családi bulit, hogy még a régebbi játékosaik se tudjanak a válogatotthoz menni.

Remélem MINDENKI érzi a cinikusságot...
Borsy!

"A Bp. Stars klubigazgatójával kötött előzetes megállapodás alapján ez alkalommal az említett klub fiataljai nem vesznek részt az összetartáson." Géczi, vagy Ancsin és Kangyal állapodott meg.Így.
Ez idézet az " Összegyűlt az ifiválogatott" című ezen honlap bloggjából származik, ahova írsz és értetlenkedsz.
Egyébként az az ifi válogatott edzője, aki a Starzhoz igazol.És az is hír, szerintem nagyobb.
Mit nem értesz?
A Stars kibújik edzőtáborok mögül?:)))))))))))))))
Tényleg, nem is tudnak korcsolyázni.
Ne szedjél kavintont, pénzkidobás.
Tisztelt Zsilett!

Értem én az előzetes megállapodást. De valahogy mindig a Stars játékosai maradnak távol...

Ezzel a véleménnyel nem csak én vagyok így, más is írt hozzám hasonlót. Nézz csak egy picit feljebb!
Mert tavaly is a Stars játékosok közül a jobbak, nyílván a válogatottak lejátszottak kb 30 bajnoki meccset a hazai bajnokságban, kb 40-et a szlovák bajnokságban.
Szerintem.
Tudsz jobbat?
Csak a válogatottba KÖTELEZŐ elengedni játékosokat. A játékosoknak meg megtiszteltetés és erkölcsi kötelesség lenne. De a starsban más az erkölcs
Ugyanazt tudom írni, mint F.Kapus. A Klubigazgató és a Héraklész Program vezetője - mérlegelve a játékosok klubbeli terhelését és az edzőtábor jellegét - úgy állapodtak meg, hogy a Bp Stars játékosai ezen az összetartáson nem vesznek részt. Ilyesfajta (feszültségtől és ellenségeskedéstől mentes) szakmai párbeszédek hozzátartoznak a válogatott csapatok irányításához. Az egy másik kérdés, hogy mindeddíg nem voltak szokványosak. Arra bátorítok minden klubbeli szakembert, hogy - bízva a válogatottat irányító szakemberekben - keresse az együttműködést velük.
Inkább nevezném innovatív összefogásnak, vagy korrekt együttműködésnek.
Igen lehet,hogy köztetek korrekt,De a többi játékossal szemben inkorrekt. Egyelőbb az egyenlőknél.
Pakk !
Ne keltsük feleslegesen a feszültséget !
Miért nem fogadod el a válogatott edzőjének - szerintem teljesen korrekt - nyilatkozatát ?
Ezt úgy kell felfogni, hogy most játékosaink nagy számban kaptak egy lehetőséget, amit ki kell használni és örülni kell neki.
Egy kicsit foglalkozzunk már magunkkal és ne másokkal.
Hajrá MAGYAROK !!!
Pakkk-nak igaza van!
Ice cube! Más játékosok = a tartalékok. Itt azért összeesküvést ne lássál!
Ice cuba!

Én a válogatott edzőinek nyilatkozatát nem látom,csak másét…erről enyit!!
Zsilett, Pakk, kicsit több önkontrollt kérek, mert ez a hozzáállás elég idegesítő.
Mihez rossz a hozzáállás?
D. Gromov!
Szerinted cél az ifi vb-n az utolsó elötti hely.
Nem ért evvel egyet senki..., a játékosok sem, olvasd el még az UTE-ban játszóknak sem.
És Te moderálsz.
Zsilett, nem rossz, hanem idegesítő. Állandóan kötözködni mindenkivel és nyafogni kurvára nem elegáns. Ha bajotok van, álljatok ki rendesen, úgy verjétek a melleteket.

Egyébként pedig tudom, hogy a szövegértéssel súlyos gondjai vannak a magyar népnek, de akkor se forgasd ki a szavaimat; soha nem mondtam, hogy az ifi-vb-n a cél az utolsó előtti hely.

A vitát máris lezártam, az utolsó szó a tied, de az utolsó utáni már nem, mert valóban én moderálok.
D. Gromov!
Pakk a főnököd:))))))))))))
Egy lehetőség van. Uj Péter. Nem is tudtam, hogy szereti a jégkorongot. Nem baj, rákérdezek.

Pihenj kicsit, Zsilett, és ne kommentelj este 10 után.
süti beállítások módosítása