HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Jégen a Ferencváros

2008.07.31. 14:45 F. Kapus

Hétfőn a száraz-, szerdán a jeges edzéseket is megkezdték a Ferencvárosi TC hokisai. A héten előző bajnokságbali otthonukban, a pesterzsébeti jégcsarnokban gyakorolnak.

Pindák László vezetőedző tájékoztatása szerint jelenleg Szappanos Dávidon kívül a tavalyi keret összes jégkorongozója náluk edz. Ez azt jelenti, hogy nem széledt szét a csapat, az eddigi húzóemberek kitartanak a nehéz helyzetben. A vezetőség rengeteg tárgyalást folytat annak érdekében, hogy a csapat körülményei javuljanak.

A klub, a szakosztály és a szakvezetés még egy kis türelmet kér a szurkolóktól. Jelezték, ha érdemi információval tudnak szolgálni, haladéktalanul tájékoztatják blogunkat. Reményeik szerint augusztus 20-ig lezárulnak tárgyalásaik, és véglegessé válik a névsor a következő bajnokságra, azaz az interligára.

40 komment

Címkék: ftc felkészülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Szappanos Dávidon kívül a tavalyi keret összes jégkorongozója náluk edz"
HC Csíkszereda hírei szerint Nyikolaj Fegyasev az ő játékosuk tegnap PeterG sejtetni engedte, hogy az Nz Stars játékosa lesz (jegkorong.blog.hu/2008/07/29/ismet_napirenden_az_ebel_bovitese#more590221)
ma pedig kiderül, hogy maradt a Fradi játékosa.
Vajon hol fog jégre lépni az interligában?
Valóban Fagyesov már eligazolt a HC-ba. De Ő talált ember volt a Fradi számára tavaly, szezon közben. Azonban kíváncsi leszek rá, hol is fog valójában játszani, mivel a HC elég sok embert igazolt és mintha nem lenne ott az előkészületi mérkőzéseken.
Tillasz!

Itt is leírom, hogy nincs a gyereknek aláírt szerződése. A többin godolkozz, hogy is került elő tavaly, a Kassai jóvoltából, vagy valaki más ajánlásával?
Kedves PeterG!Miért vagy ilyen titokzatos?
Ezen a blogon mindenki megpróbálja megosztani a többiekkel a tudását, tapasztalatát és a szerkesztők moderálják.Úgy érzem azzal, hogy csak sejtetni engedsz dolgokat nagyobb önmegtartóztatást gyakorolsz mint azt a szerkesztők és az olvasók elvárnák.
Gyerünk engedd ki a szelepet - hacsak nincs valami titoktartásról szó - és legfeljebb a szerkesztők később megszerzik a megerősítést a megfelelő helyről.
F. Kapus már megtette amit "megkövetel a haza", most rajtad a sor!!!
PeterG!
Én azt hiszem sehol nem írtam, hogy van szerződése. Itt a blogon írtak erről, úgy hogy beszéltek Koljával, aki a HC-be való igazolásáról beszélt. Azt, hogy került ide számomra is talány volt, de Sájevics Andris elmondta a történetet. (Persze lehet, hogy Te mást tudsz erről.) Nekem egyébként tök mindegy, hogy melyik csapatban játszik - persze én örülnék, ha a fradiban játszana -, mert egy nagy spíllernek tartom, amit itt is leírtam már. Tehát ha arra gondolsz, hogy esteleg a Sztárszban fog játszani, akkor ennek is örülök, más kérdés, hogy akkor az a havi xxxxx EU-s összeget, hogy teremti elő az egyesület. (De ez legyen az Ő dolguk.)
Ha írásaidban nincs sejtelem, titokzatosság, akkor az egész nem ér semmit. Én mindig ilyen voltam, és most már (erre a rövid időre) ILYEN IS FOGOK MARADNI.!
Tillasz!

A Fradit miért nem írod Nagybetűvel, neked ennyit jelent?
Igen, Neked ennyit jelent, adom meg a választ helyetted is, mert közöd nincs hozzá. Arról milyen infod van, hogy a nagy MAC a Stars-al közösen indulna Ifiben?
Ha nem kötekedni szerettél vona Tillasszal, észrevehetted volna, hogy három hozzászólással feljebb meg nagybetűvel írta. Te még soha nem gépeltél rosszul semmit?

ui.: a nagybetű szó nem tulajdonnév, ezért kisbetűvel írandó.
kerusz!

Nem én soha nem gépeltem félre semmit, erre mindig nagyon ügyelek.
Óriási ez a peterg! Nem elég,hogy egy igazi sejtelmes köz író még óriás nagy FRADISTA is
PeterG: például most sem tettél vesszőt az első nem után, pedig kellett volna.
kerusz!

OK. Igazad volt. Én csak a tartalomra gondoltam.
Kong!

Te még a "FRADI-t" lehet, hogy nem is hallottad, amikor ée már szúrkoltam a jégkorong csapatnak és focistáknak.
"Nem én soha nem gépeltem félre semmit, erre mindig nagyon ügyelek. "

" ée " "szúrkoltam"
De jó! Nyár van, ráérünk. Rúgjunk inkább bőrt valamelyik délután.
PeterG!
A topic címe: "Jégen a Ferencváros"
De nekem nincs tudomásom arról, hogy a MAC és Stars közös csapatot indítana az ifiben. (Bár kétségtelen, egyik csapat sem rendelkezik 15-20 ifi korú játékossal.)
Ez "..Neked semmit nem jelent a Fradi, bezzeg én már akkor nekik 'szúrkoltam' szöveg.." bocs, de a homokozóba való!
Ha Neked ennyire fontos a Fradi, akkor miért Te voltál az első, aki cserben hagyta? Miért nem vagy most ott, hogy segíts Nekik?
Utálom az ilyen ki mennyit tett, Te semmit nem tett szöveget.
A többit meg Rád bízom, hogy ki mennyit tesz most a Fradiért, ki van jobban elkötelezve irányában.
Szép napot.
Attila!

Majd lesz, bár hallom, hogy cserben hagytad a MAC-ot.
Múltkor megszúrtak egy tűvel, ami jött az frankón zöld volt.
PeterG
1. Nem lett szép napod.
2. Biztos jó lesz az a Fradinak?
3. Ne hallgasd a Jereváni rádiót.
4. Remélem nem kaptál vérmérgezést.
Peterg nem értem miért veszed a bátorságot…a szarsz az egyik sírásója a fradinak
De ahogy írsz. Ittas voltál ma??
Kedves pakk!

Az általad "szarsz"-nak titulát egyesület eddig, csak segítséget nyújtott az FTC-nek.
Csak, egy pár példa:
- utánpótlás csapatokkal támogatta, az OB I-s indulásához.
- jeget, és edzőket adott, a kétszeres bajnok női csapatához.
- jódarabig, fizette a felnőtt csapat edzőjének a bérét.
- szponzort hozott a csapatnak.
- összehozta, az Érsekújvári együtműködést.

Azt, csak mellékesen jelzem, hogy az összes használható játékos bejelentkezett a nyár folyamán.
Szerinted, mért nem igazolta le Őket a Stars?
Hokisapuka mindig mindenkit hülyének nézel,megint csúsztatsz!

„- utánpótlás csapatokkal támogatta, az OB I-s indulásához.”

Így jutott Ferencvárosi önkormányzat támogatásához?? Hardy??Vagy azt hittétek átvehetitek a Fradiban a hatalmat és lehet felnőtt csapatotok??

„jeget, és edzőket adott, a kétszeres bajnok női csapatához”

Vagy inkább a Fradi fogadta be és adta a nevét egy már létező csapathoz,ahol egyébként starsos vezetők lányai játszottak. Nagy nagy önzetlenség volt 

„jódarabig, fizette a felnőtt csapat edzőjének a bérét”

Aki a starsban volt utánpótlás edző!

Fradi utánpótlása akkor kezdett hanyatlani amikor jó pár gyereket elvittek onnan és megalakult a stars.
De az is fura,hogy egy ferencvárosi önkormányzat állttal fenntartott suli jegén a stars edz és toboroz (igaz a stasrs ügyesen a 9 kerbe van bejegyezve) csak hát a IV kerületben működik.
pakk!

Hogy, ki csúsztat és ki néz hülyének másokat, majd a "mások" eldöntik.

- Hová fogadta volna be, a fradi a lányokat?
De, ugye a jég, meg az edzők, igaz?
- "a starsban volt utánpotlás edző", meg az FTC
edzője, a Stars engedélyével. De, ugye nem a fradi fizette?
- Szerinted, az FTC utánpótlásnevelése, a toppon volt 2001-ben. Akit érdekel, nézzen utánna a számok és eredmények alapján, és döntse el, ki csúsztat.
- A Stars-nak nem volt jege az alakulásakor. két évet a Műjégen edzett. Egy évet sátor alatt, egyet pedig a szabad ég alatt. Mellette edzett a Lobogó utcában, három korosztály, Pólusnál kissebb jégfelületen.
Azóta, piaci áron vásárolja a jeget a káposztási jégcsarnoktól. Hát így lett IV. kerületi.
- "átvenni a hatalmat" mi soha nem akartuk! Ezzel szemben, a Szövetség és az FTC nagyvezetése nagyon szerette volna, ha ez megtörténik.
Mit vettünk volna a nyakunkba?
Miért érte volna meg nekünk?
Vonzó jövőkép és pozitív példa lett volna a jelenlegi FTC a gyerekeink számára?
Ezt döntsd el Te!
Mi, döntöttünk!
PeterG!
Nem lesz a Stars ifinek szüksége a MAC-ra, mivel valószinüleg több UTE ifis játékos is átigazol hozzájuk az Ancsin Laci távozása miatt. Ha ez igaz akkor az UTE-nak lesz nagy szükséges a MAC-os srácokra.
Azért fohászkodom, hogy egyetlen játékosnak se kelljen befejeznie pályafutását, mert nem talál csapatot magának. Mindegy, hogy mi a felvágott neve, lehet az akár, „vegyes”
is .
Én úgy tudom, hogy sosem volt arról szó, hogy a MAC játékosai mennének valahova kölcsönbe, éppen ellenkezőleg a MAC-hoz jöttek volna Stars játékosok.
hokisap(u)ka: azért nem mindegy, mert nem lenne jó, ha a játékosok és a szülők úgy gondolnák (vagy innen tudnák meg), hogy a megkérdezésük nélkül valaki döntött a "fejük felett" arról, hogy máshol KELL játszaniuk...
MeLa!

Lehet, hogy Ti ezt így találtátok ki, de érdekel a másik oldal véleménye is?
Mert ha nem, szép kis együtműkődés lenne.
Az is érdekes elképzelés, hogy az egyik leggyengébb csapat, diktálni akarja a feltételeket, az egyik legerősebbnek.
Lehet, hogy az ellehetetlenítő szabályok is ebben a szellemben és bőlcsőben születtek?
Egyébként, ha kialakul ez az együtműködés, javaslom: induljunk ki a Te verziódból. Én elfogadom!
Ebben az esetben, a MAC. fizeti az összes rendezési és jégkőltséget.
OK?
hokisap(u)ka: nézd én nem támadtalak le Téged, csak közöltem azt az infót, amit kaptam. Én nem vagyok érdekelt ebben a korosztályban, sőt a szakosztály vezetésébe sincs beleszólásom.

Az egyetlen dolog amit tettem, az az, hogy leírtam, nem lenne jó, ha az érintettek innen tudnák meg, hogy ilyen döntés született. Ennyi. Se nem több, se nem kevesebb.
Szia hohokis(a)puka!

Tényleg ne érts félre, de úgy olvasom Te a Stars döntéshozatali körében, a jégkorongért sokat tevő ember vagy.
Amit szerintem nem kellene elfelejteni, hogy
Ez egy fórum, ahová hozzáértő és hozzá kevésbé, vagy ad abszurdum egyáltalán nem értő emberek írnak. Általában nem indulatból, bár néha az is megesik.
Szerintem nem kellene ennyire komolyan venned a hozzászólásokat, mert kommentjeiddel sajnos a csapatod megítélésének is árthatsz.

Amivel viszont segíthetsz, hogy a Stars honlapon megfelelő tájékoztatást kap az a jégkorong szimpatizáns, aki akár lehet a későbbiekben Stars szurkoló is.
bocsi, remélem nem bántottalak meg.
Egy Volán szurkoló.
Ha jól tudom, az elmút 10 évben a MAC mindig állta a rendezési költségeket. (Egy esetben emlékszem, hogy ÁM-nak nem lett kifizetve a helyszínen a bírói díj, de 2-3 napon belül Ők is megkapták.)
Ahogy hallom azért még sok ide-oda mozgás lesz ebben a korosztályban, azaz ki hogyan fog indulni, azt majd 10 után tárgyaljuk meg.
Az biztos, hogy a MAC indul, vélhetően nem lesz bajnok.
Az idegenlégiós szabályról annyit, hogy mindaddig jó valami és támogatni való, amig nem az "én" érdekeimet sérti.
mike80!
Nem bántottál meg!
Ok :-))
Én spec. tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy mit hoz ki magából ez a keret. Sok sikert.
Remélem, sok jó és szoros mérkőzést.
Ezt kívánom, mindenkinek!
Borzazstó vag te hokisapuka!!Neked mindenki a "másik oldal" Te gyerek korodban a fradi báján mindíg direkt a vendég szektorba vettél jegyet??:)
bocsi,borzasztó és pálya
Többek megnyugtatása végett, futottam egy kört a MAC ifi indulásával kapcsolatban.
A MAC SZV-je megkereste a Sztárok elnökét, amennyiben nem indulna az ifiben, akkor a Sztárok ifi korú játékosai kettős játékengedéllyel szerepelhetnének a MAC ifi csapatában.
Ebből az alábbiak jönnek le nekem.
1. Szó sincs közös csapatról.
2. Ebből kifolyólag a Sztárszra semmiféle rendezési költség nem hárul.
3. A játékosok saját csapatuk igazolt játékosai maradnak.
ui: Mivel ez csak előzetes megkeresés volt, még tárgyalásnak sem igen lehet nevezni. Az igazi megoldás azonban az lenne - véelméynme szerint - , ha minden csapat önállóan tudna indulni.

És vissza a topichoz. Ma a Fradi Erzsébeten edz. Remélem több hírt is megosztanak majd az olvasókkal rövidesen. Én is kíváncsian várom.
Majd a Stars kipótolja Újpestről a játékoskeretét, vannak már erre irányuló kezdeményezések...
Ejnye kerusz!
A Nálatok kialakult helyzetért a Stars a felelős?
süti beállítások módosítása