HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A válogatott csökkenti az adókat 2.

2008.04.21. 17:39 D. Gromov

Akik kint voltak, onnan tudják, akik nem, azok innen, hogy sajnos nem fogadhatta nagy tömeg a jégkorong-válogatottat délben, de a lelkesedés így sem volt csekély. Kedves olvasónk, Tom 40 is ünnepelt és fotózott, az ő képeiből közlünk válogatást.

70 komment

Címkék: magyarország vb válogatott a csoport divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mennyivel többen lettek volna ha most lenne... Erre azért tényleg gondolhattak volna :(
Én sem tudtam ottlenni, de teljesen megértem, hogy ekkor volt.
Japánból nem érkezik óránként gép. Játékosokat pedig nem lett volna túl jó dolog várakoztatni 5-6 órán át, hogy jöjenek az emberek a fogadásukra.
Látom értesültek a görög közvetítésről, azért öltöztek kék fehérbe :D :D
Csak mondjuk érkezhettek volna délben tök nyugisan, találkoznak a családtagjaikkal, lepihennek valahol. Azt este lett volna egy ennél háromszor akkora tömeg
A mocskos retek klub hogy tudta elérni, hogy felszállhatott a csapatbuszra? Ilyenkor hirtelen támogatják a sportot? Meg akkor adnak hírt valamiről, mikor valami csalódás, balhé történik?
Őszintén remélem hogy sem a tv2-nek és az rtl-nek nem sikerül megszerezni az A csoportos VB közvetítési jogait.
Én inkább örülök, hogy most végre látni a csapatot a TV-ben. Így olyanok is értesülhetnek a sikerről, akik eddig a jégkorongról nem hallottak.
Kereskedelmi tv-ket nem érdekli egy jégkorongvilágbajnoksg, mert nem hoz akkora nézettséget, mint a szokásos műsoraik.
Léderer díjas beszólás:
A Sapporói vb nem nagyon vonzotta a magyar szurkolókat...

Bravó! Ismét egy 5 perces körkérdés "celebekkel", hogy ki kit csal meg, majd kb. netto 1 perc a fiúkkal...
Én felháborítónak azt tartom, hogy idáig rájuk sem bagóztak. Most pedig a nagy tv-k úgy állítják be, hogy igazból nekik köszönhető a siker.
Bizony. Most hirtelen az összes csatorna ott nyalizott. Csak mert "ingyen" volt... Annyira gáz.
A hányinger kerülget, miközben felcseszték az agyamat... Eddig az összes televízió a Sport TV-n kívül le se kakilta az egész magyar jégkorongot, most meg... Azzal viszont semmi probléma, hogy ma esetleg olyanok is kint voltak a csapatot köszönteni, akik életükben nem láttak még hkimeccset. Mondjuk az elég vicces volt, ahogy a pezsgőt felszolgáló pincér is aláírásokért állt sorba, nem beszélve arról az Úriemberről, aki odament egy, a válogatottéval megegyező egyenmezben ott lévő sráchoz autogrammot kérni, mire ő közölte vele, hogy nem csapattag :)))
Nem értem mi a bajotok. Az, hogy most bemutatják őket? Amit eddig pont hiányoltatok? Vagy mert eddig se kerültek képernyőre ezekután se kerüljenek?
Így lehet népszerűsíteni a jégkorongot, hogy minnél nagyobb a médiajelenléte. Mert csak így lehet mégtöbb nézőt kicsalni a jégpályára és minnél több néző annál több pénz.
Nekem végtelenül rokonszenvesnek tűnik ez a válogatott.
OliBlood! Ez igaz, csakhogy az Ertéel Klub meg a többiek ezt kissé gyomorforgató módon teszik. Eddig semmi, most meg minden, semmi átmenet... Rendkívül hiteles... Innentől kezdve minimum egy évig semmi...
Én nem sajnálom tőlük a műsoridőt! Sőt!
A kereskedelmi tévék sporthoz való hozzáállásával van a bajom. És az verte ki a biztosítékot nálam, hogy az rtl klub exluziv a csapatbuszról közvetített. Inkább az MTV, Duna, vagy Sport1 akik ha nem is váltották meg a világot, de azért foglalkoztak foglalkoznak kis hazánk sportéletével!
Oli! Az a gáz, hogy 3 hülyeség közé beszorították őket, az interjúk meg kb. egy-egy mondatosak voltak, szegény Palkóból meg ezt a hülye NHL dolgot vágták be. Bűzlött, hogy ..sztak felkészülni a témából, csak a felszínes bulvárt nyomták... Azon csodálkoztam, hogy nem kerítettek egy szilikonmellű ribancot, aki teli(botoxozott) szájjal elmesélhette volna, hogy egyszer egy mekiben kajált Ladányival, három asztallal balra Tőle...
Inkább örülni kellene neki, hogy végre (még ha csak kicsit is) de előtérbe kerül a hoki. Teljesen mindegy megyik csatorna tudósít róla, mindegy melyik újság van jelen, legyenek minél többen és tényleg jusson el a magyar társadalom miden rétegéhez, hogy mily csodát tett a magyar jégkorong válogatottunk. Eddig tényleg mindenki csak lesajnálta a médiát, hogy miért nem ad hírt a hokiról. Most megjelentek (mégha ingyen is) és most aza a baj, hogy miért ez és miért nem inkább a másik ment fel a buszra. Annyira mindegy! Bár én hosszabb tv műsorra számítottam, de ne legyünk telhetetlenek... Lassú víz partot mos! Ne rontsátok el ezt a hangulatot, ünnepeljük még ezt a sikert sokáig!

Jók a képek! Köszönjük! Bár a személyes hangulatot nem adja vissza. Jó volt látni az elérzékenyült tekinteteket! Felejthetetlen, akárcsak ez a másfél hét!
jacint70! teljes mértékig egyetértek veled!
Bárcsak ne maradna politikai marketing fogás!
Reménykedjünk:www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=177365
Biztos van benne pr fogás, de ezt itt szerintem ne boncolgassuk!!!
Annyi haszna viszont biztos van, hogy felülvizsgálják a szövetség kormányzati támogatását, ami ugye nem túl nagy összeg volt. remélhetőleg csak eddig.
Hokikori, ugye nem gondoltad, hogy ez kimarad? Lesz még magas állami kitüntetés is, meg talán párszáz millió, aminek kb annyi haszna lesz, mint a foci-EB pályázatra költött milliárdoknak, pár haveri zseb megtelik, utánpótlásra semmi.
A cégekben azért bízom...
A jutalmat és a kitüntetést meg is érdemlik!!! Megküzdöttek érte a fiúk!!
Szó se róla, megérdemlik, nincs is azzal baj. Aztán pár hónap múlva, amikor majd érdekesebbek lesznek az olimpikonok, térjünk vissza arra, hogyan áll egy esetleges államilag támogatott utánpótlásfejlesztő program...
Most láttam a Dunát, az teljesen korrekt volt...
Hát igen, igazad van. De ezt szerintem itt most hagyjuk, ne boncolgassuk tovább;)
Kedves Francois Pignon!
Addig amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik érdemes hinni a jószándékban.
Mindenesetre remélhetőleg az MJSz tisztségviselői jól felkészülnek és nem egy lyukas pénzeszsákot, hanem vállalható koncepciót tesznek le a politikusok asztalára mint pl:Infrastruktúrafejlesztés (fedett műjégpálya minden megyei-jogu városba), óvodai és iskolai korcsolya oktatás támogatása, önálló jeges sportok karának a fejlesztése az Egyetemen belül, szakedzőképzés támogatása, tehetséggondozás kiemelt szponzorálással,játszótereken belüli in-line jellegű pályák építésének a támogatása .....
Igaz, ezt ne itt boncolgassuk tovább. Remélem, hokikorinak igaza lesz. (Csak hát a tapasztalatok inkább ilyenek: www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=166584 )
A vágatlan anyag. Riportok a buszról:
www.rtlhirek.hu/video/6827
A vége beüt nagyon:D:D "Tisztázzuk mégegyszer a neveket" Hát most ez az egész no comment:)
M.Lac:
én absz osztom a véleményed. A személyes és könnyes képek nem kerültek fel, de egyet had linkeljek ide, ahol három kisírt szemű hokiőrült van:
www.webghost.hu/hoki/IMG_4177.jpg
"Ezt miért kaptátok?" "Mindenki kap egy ilyet?"
Azt a felkészült riporterit. ;))
Tényleg ilyen munkatársat tud csak küldeni egy nagy országos csatorna?
Ide is beírom:
Az RTL tökhülye, hogy a vágatlant berakta, annyira bénák voltak...
Artyom jó hülyére is vette őket... :-)))))))

Azért a TV2 is kivette a részét a "hozzáértésből":
"Meztelen" fotók és Bűnőző Zoltán hokipályafutása...
No meg a "Körcsarnok"-ban való ünneplés a felkonfban...
Én is kint voltam a "pár száz" néző között. Szerintem voltunk így is vagy 1.200-1.300-an, de ez mindegy! Körcsarnok??? :)))
Ettől még életem legszebb hétfője volt!
Köszönöm ezt a magyar jégkorong válogatottnak!

Tom, a kép igazán jó lett, biztos évek múlva is lesz benne érzelem.Tényleg klassz.

Háát gyerekek, megnéztem az rtl-es vágatlan összeállítást. Nem is tudom mit mondjak. Először bosszantott a dolog, aztán jót mosolyogtam rajta.

Jácint: Artyom még kint van a srácokkal Taiwan-on, ő biztos nem. Szerintem a Roger-re gondolsz most erre mit mondjak, azt lehet hülyének nézni, aki hagyja. Ez a palimadár riporter erre tökéletes volt. :-)

Na mentem, holnap folyt.köv.
Amikor Pedro apukája a fia vállán sírt,olyan kép nincs???
Vagy az már snassz???
Ja,ő csak "újvárosi vízhordó"?
Emberek a skacok hol is születtek,kik az "uccsó" meccsen a három gólt varázsolták??????????
Gondolom ez nem számít!
jaj hagyjuk már ezt a ki hol született dolgot. az ÖSSZES MAGYAR KLUB SIKERE EZ!
Na, akkor én még linkelek egy jó kis videógyűjteményt a sportside.hu-ról:

www.sportside.hu/index.php?option=com_xevidmegafx&Itemid=99999999&func=viewcategory&catid=7
1nf3rn0-nak.
Persze,hagyjuk.....
Nem hagyjuk!Ez az Ország sikere!!
Sok Újvárosin vezetett ám az út Kedves 1nf3rn0 !!!
Na hagyjál lógva!
Jana, sajnállak...
Miközben Fekete olyan jóindulattal válaszolgatott a busz végében, mellőle Peterdi nagyon csúnyán nézte a riportert :) Drukkoltam, hogy megcsapja azt a kókler retekklubost, de a figura megúszta.
Igazatok vagyon!Ez csapatmunka volt!
Na is emeljünk ki senkit!
Ez a MI CSAPATUNK!!!!
Senkit nem akartam megsérteni!
Köszönjük a képeket.

Mindegy mennyire voltak pancserek a kereskedelmi tv-k a lényeg, hogy beszélnek a srácokról.
Beszarok a rohogestol ez az RTL riport mindent elmond a kereskedelmi media hozza nem erteserol.
Roger nagyon beszivatta a tudatlan riportert,
fetrengek a rohogestol es meg nincs vege :D
Ez hihetetlen, eddig reménykedtem, hogy most nem lesz túl költséges OB1-es meccseket is közvetíteni, de ha ilyen riporterek lesznek, akkor inkább semmi :D.
Figyelj, Ásványvíz! Mondtam én, hogy minden klub sikere kivéve az Újvárosé? De legalább annyira az Újpesté és a Fradié is. Én a válogatottban mindenkit ugyanúgy szeretek, jöjjön akárhonnan. Mindenki Magyar.. ki hol született... istenem...
Sőt, a Tiéd is és az enyém is, úgyhogy ne veszekegggyyyé! :P
Az m1es riport Studniczkyval nem is olyan rossz. Igaz, h kb 4 perc. A szövetség elnöke nem sír, h nincs pénz, nem lehet fejlődni, inkább elmondja, h az utóbbi években mennyit fejlődtünk. És a végén megemlíti, h van nála egy cetli 22-23 névvel, fiatal magyar hokisok nevével, akik külföldön kergetik a pakkot. Az utánpótlást sem kell félteni:D!
Mégegyszer: SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ MAGYAR JÉGKORONG!!!
András, te ugye nem értél el gólt? Te is ugyanúgy örülsz az aranynak?:D
Gröschl, ugye Gröschl:D, Artyum is hülyére veszi őket :D
Vas Marci meg simán alázza a hülyéjét!
Istenem, ilyen riportert felvinni, szerintem jeget ez is csak kólában látott.
M. Lac, akkor ezt rettentően benéztem, :-( Büntetésből ma megnézem a Fókuszt.
De addig is, VEGYÜK ÁT MÉG EGYSZER A NEVEKET.
Miért keveri mindenki Artyomot és Roger-t?

Artyom:
www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=sub_28
Roger:
www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=33151

Jácint: végül is megúsztad egy kis büntetéssel, köszönhető a rövid riportnak :-) Amíg a tv előtt töltöd a 2 perced, megpróbáljuk kivédekezni, talán nem kapunk gólt belőle :-)

Az m1-es riport tényleg elég korrekt volt. Az Rtl-en meg nem lepődöm meg. Tegyük a szívünkre a kezünket! Ha egy csatornán (és ez nem csak a rtl-re vonatkozik) az a legnagyobb hír, hogy éppen ki-kivel kavarcol, meg hogy szorulása van valamelyik playmate kutyájának, akkor hogy várhatjuk el azt, hogy ilyen dolgokkal foglalkozzanak, mint a magyar válogatott kimagasló sport teljesítménye. Na midegy.

Még ha szánalmas is a média, legalább próbálkoztak valamicskét. Idővel talán pozitív irányba fejlődik a dolog. Egy biztos, hamarosan elválik, hogy tényleg komolyabban akarnak-e foglalkozni ezzel a sportággal a már említett televíziók vagy csak éppen nem volt kellő szaftos sztori a műsoridő kitöltéséhez.

Mi pedig akármi is történik, ott vagyunk és leszünk a csapat, a játékosok és az egész magyar jégkorong mögött... szívvel s lélekkel!

Szép Napot mindenkinek!
Akkor hogy értsd, így írom: "Artyom". Nem nehéz megkülönböztetni őket, de szerintem marha jól átverte az rtles köcsögöket Holéczy:D. Ráadásul nálunk Kaposváron 2 gólt lőtt a románoknak, szóval külön riszpekt:D
Az az igazság, hogy felszínes voltam, és azt hittem, hogy Artyom az (Őt meg Rogert nem láttam még sisak nélkül, és nem néztem utána...), csak így akcentussal veszi hülyére a riportert...
nemtom, en ugy vagyok vele, h jobban ugysem kepes bemutatni az egeszet egy kereskedelmi, viszont orulok h 1altalan foglalkoztak a temaval, igy olyan is eszrevehette h mi tortent, aki nem figyeli a sporteletet.
viszont, orulok h van egy Sport1/2 adonk, aki nem hagyta veszni a jegkorongot.
ne is akarja megkaparintani a VBt semmi kereskedelmi tv, tudjuk mar h milyen az ha utkozik egy meccs a baratok kozt joban rosszban merkozesekkel...
egyetértek fradigyvel, MINDENFAJTA média felhajtás csak jó most a jégkorongnak! Legyen az olyan csatornától, aki eddig le se bagózta az egészet vagy olyanról, aki eddig is kitartott mellette.
Jó, csak az a baj, hogy legalább megtisztelhették volna annyival a játékosokat, hogy a kis riporter gyerek leül, és legalább ezt a blogot végigolvassa, tájékozódik.
Írtam is erről egy kis szösszenetet, bár "Artyom" benézése sokat ront a "hitelességemen":

jacint.blog.hu/2008/04/21/a_hoki_es_a_mediakok
Csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem Ganxsta Zoli nem azért ment ki a srácok elé, mert ő Ganxsta Zoli médiaszereplő, hanem tényleg egy fanatikus hokiőrült, mint mi. Nem tudom kinek ismerős az Ég a jégg című számuk, azt az itthoni vb-re írták még anno, ha jól emlékszem.
huh bakker ez az rtl-es riport nagyon komoly... De Roger odavág ennek a baromnak :D Pedró nézése szintén nagyon büntet...
Úgy szeretném, ha a legközelebbi botrányos labdarugó eredmény után, mikor az illetékes a pénz hiányra hivatkozva menti a (a saját és a játékosok) bőrét a riporter nem felejtené el megemlíteni a MAGYAR JÉGKORONG VÁLLOGATOTTAT (csupa nagy betűvel).
Az nso elkezdte a szarrágást, h milyen drága lesz a vb részvétel. Komolyan mondom hányinger.
Látom, mindenkit megfogott ez a téma :-)

Némi adalék: ma és holnap ismét kamerát fog az rtl klub és a fókusz plusz-ban 10 perces riport lesz összeállítva Szélig Viktorral, Levivel és Csicsóval. Volt alkalmam ez ügyben szót váltani a főszerkesztő úrral, aki bizakodóan "nyilatkozott": a tegnapinál felkészültebb és profibb összeállítást láthatunk szombat este tőlük. Kíváncsian várom, mi sül ki ebből :-)

ha már a hülye riporter kérdésekről van szó, akkor várjátok meg, hogy Fábry mit fog művelni a fiúkkal :D
Azt azért még az igényes hokirajongóknak is érdemes figyelembe venni, hogy a média piac is szegmentált.Nem biztos, hogy ugyanolyan szakmai felkészültséggel állít elő egy anyagot a TV2 mint az M2, mert más a célközönsége.Lehet, hogy ez utóbbi rendkívül igényes, de a másikat tízszer annyian nézik. A dolgok mostani állásának igenis megfelel még az is ha a bulvár kevésbé felkészülten ámde megkínálja a köznépet a hírrel, hogy egy eddig országunkban alig ismert, ámde a fejlett világban trendi és jól fizetett sportág hazai, lelkes, kisszámú, szorgalmas képviselői mit vittek géghez.Ez a hét nem a minőségi hanem a mennyiségi hírözöné. A feladat a hír szétkürtölése, majd 1-2 hét mulva az érdeklődés bizonyos szintű fenntartása.
Ebben nem csak a TV2-nek a STORY magazinnak, RTL klubnak pl egy becsempészett hírrel a Heti-hetesbe stb, de szerintem bármily furcsa még a Nőklapja magazinnak is meg lehet a helye.
Azután lecsillapodik az őrület, vagy marad egy-két tolk-show pl Fridi, vagy Fábry (volt már nála Super L ha nem tévedek)meg a többiek.
Valamelyik szépfiu meghívása női szépségkirálynő választás zsűriébe stb.
Csak ezt követően jöhetnek a szakmailag értékelhető műsorok, beszélgetések, esetleg a válogatott játékosok mint szakkommentátorok a kanadai VB alatt stb. Ez már valószínüleg kevésbé populáris, de annál szinvonalasabb média által.
Így van ez jól és meg lehet ezt jól csinálni.Nincs ezzel semmi baj.Én csak egyetlen egy dologgal toldanám meg a megjelenéseket, de azt mindenhol !!!!
Háttereken szóróanyagokon és a riportalanyok szájából:
gyerehokizni.hu/
Szeptembertől többszörösére nőhet a SUPERMINI és a MINI korosztály létszáma.
Hát, gyerekek!
Most tudtam megnézni a vágatlan anyagot, nem találok jelzőket.....
Értem én, hogy van aki nem követi a jégkorongot, de két napja volt a magát riporternek nevező koklernek, hogy felkészüljön.
hokikori ez így látványos és szép duma, de milyen az, hogy "ebből mindenki kapott?", vagy "te nem ütöttél gólt, azért tudsz örülni az aranynak?" Szóval ez már a legalja, inkább küldtek volna fel egy járókelőt értelmesebb kérdéseket tett volna fel. Elhiszem, hogy nincs otthon a sportban, de ennél többet érdemel ez a csapat. Habár lehet, csak irigy vagyok, mert Ő egy ilyen hozzáállással tudott utazni velük, én meg a munka miatt mégcsak a Kisstadionig sem jutottam el :(.
Kedves durex26!
Neked tökéletesen igazad van, de ne izgasd úgy felmagad!
Láttad a A Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika címü filmet?
Legyünk jóindulatuak és mondjuk azt, hogy ez a riporter egy szuper inteligens egyén és mellékállásban Sacha Baron Cohen egyik lelkes utánzója :-)
hokikori: mindig meghat az ilyen pozitív hozzáállás!
Egyébként úgy látom, hogy már le is szedték ezt a "Borat" riportot.
Hát Palkót sem az agya és az okos nyilatkozatai miatt szeretjük:-)...
Baromi jó játékos és ez elég...
süti beállítások módosítása