HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Humor, móka, kacagás

2007.12.31. 12:00 Hblog

Úgy döntöttük, az év utolsó napjának az utolját elvidámkodjuk, ezért összeszedtünk egy rakás tréfás videót. Nem azért volt nehéz dolgunk, mert keveset találtunk, hanem azért, mert sokat, igaz, blogunk fiatal korára tekintettel nemcsak egy esztendő terméséből válogathattunk. 2008. december 31-én más lesz. Boldog új évet minden olvasónknak.

Bunyóegyveleg nélkül nem élet az élet. Az első mozgóképpel máris magasra tesszük a lécet. Főszerepben a jó öreg méregkeverő Jarkko Ruutu és a fiatal bekk, Dion Phaneuf. Ruutu alig bántja a kanadait, aki azonban nagyon felkapja a vizet és harcolni akar.

Senki se irigyelje a Philadelphia Flyers játékosát, Sami Kapanent. A finn Darcy Tuckerrel ütközik, aztán szeretne eljutni a kispadra, a jégkorongozó ugyanis nem portugál futballista, tehát csak akkor fetreng, ha muszáj. Ez inkább hősies, mint vicces.

Nemcsak a philadelphiai játékos, a philadelphiai drukker élete sem könnyű. Pláne, ha a legendás bunyósba, Tie Domiba köt bele, aki hogy, hogy nem, a büntetőpadon ül éppen.

Van olyan is, hogy a szurkoló jár jobban – ráadásul más szurkolók is segítenek. Ez egy quebeci alsóbb osztályú ligameccsen történt, még jó, hogy a bíró megmenti a játékost.

Drukker nem bánt bírót, bíró nem bánt drukkert. Vagy mégis? Jobb lett volna nem beszaladni a jégre, az fix.

A verekedős blokk végén egy igazi verekedés. Kapus a kapusnak kivájja a szemét.

Unalmas a meccs, unatkozik a bíró, felülkerekedik a fegyelmen a gyorskorcsolyázó-véna.

Még egy vonalbíró – ez a kapu előtti kavarodást segítene megoldani.

A következő blokk a játékosoké. Kapussal kezdünk. Nem is akárki, Martin Brodeur segít saját hálójába egy kapu mellé tartó lövést. Mit ad isten, a Stanley Kupa-döntőjében.

Ölég ritka, hogy valaki a másik kapu mögül kap gólt. A CHL-ben összejött egy ilyen.

A cseh Patrik Stefan, aki a 2007/08-as szezon elején sérülés miatt visszavonult – és akit első pozícióban draftoltak anno – üres kapu mellé üti a korongot. Tragédiája néhány másodperccel később teljesedik ki Ales Hemsky jóvoltából. Nézzék az órát is.

Ha az ember gólt üt, örül, ez természetes. A japán Nobuhiro Sugawara is így gondolta. Már késő volt, amikor rájött, hogy valami nem stimmel.

Vannak napok, amikor semmi sem sikerül. Szabályosan szerelni és a biztonságosan büntetőpadra ülni sem.

A nyári táborokban nagy küzdelem folyik a szerződésekért, a csapaton belüli jobb pozícióért. Derek Boogaard, a Minnesota Wild színeiben igazán iparkodik.

Egy nem éppen szokványos ötlet: hogyan segítsük kedvenceinket a nézőtérről?

Végül egy kis líra: szemléletes példa a Zamboni jégkészítő gép alternatív felhasználására.

16 komment

Címkék: szilveszter domi stefan hemsky brodeur phaneuf ruutu kapanen tucker sugawara boogaard

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hockeyová harakiri... ez mekkora klasszikus :))
érdekes, hogy az összes év végi magyar sportsikerek felsorolásban megemlítik, hogy a focistáink elverték a világbajok olaszokat, de azt sehol sem írják, hogy a jégkorongozóink legyőzték az olimpiai- és világbajnok svéd válogatottat...
hm, a nemzeti sportban pl benne volt...
talán mert az elenyészően kevés embert érdekel a focihoz képest.
pedig s hokisok előrébb állnak a világranglistán mint a focisták. nem beszélve az anyagi juttatások közti különbségekről.Szerintem sok embert érdekel, s az átlagnézőszám sem lehet alacsonyabb, mint a fociban:)
A Patrik Stefan-esetnél látható, hogy a korong megpattan valamin a jégen, ritka balszerencse, nem a játékos tehet róla, valóban tragédia.

Egyébként meg nagyon kevés embert érdekel a hoki a focihoz képest (függetlenül a magyar foci helyzetétől, ez számos alkalommal megmutatkozott már), s nekem spec ellenérzésem is van, hogy az index úgy promotálja ezt a blogot, nem tudom, mi lehet a szándék mögötte.
Ez uton szeretnem megkoszonni a szerkeszto(k)nek, hogy ennyi idot, energiat forditanak ezeknek a hokis felveteleknek az elobanyaszasara.

Udvozlettel: RCH
Meg vagytok dícsérve,pár dolgot még nem is ismertem eddig (pl a gyorskorcsolyát) és frakival egyetértek. Nem tudom miért mondják a kommentátorok, hogy Stefannál a korong megpattan, helyette leugatják, hogy szégyellje magát...

Jégkorong a világ legjobb sportja, imádom, de ezzel együtt nekem is nagyon furcsa, hogy ez a (jó) blog miért kerül szinte naponta ki az index főoldalra. Én speciel örülök neki, de ennyi erővel ki kéne rakni a röplabdától kezdve a vízilabdáig a hasonlókat.
Szép dolog a sport népszerűsítése, de nem ilyen aggresszívan.

További jó munkát
jó hogy feltetted, de a felét nem tudtam megnyitni, mert már sehol sincs. Azért köszi..
Jópofák, igen jókat kuncogtam rajtuk!
Kedves Farki, örülök, hogy előző hozzászólásodtól (De örülnék, ha ezt a rohadt blogot nem promotálnák annyira a címlapon...) eljutottál iménti hozzászólásodig, a hangnem változását már-már dicséretként értelmezzük.

Kedves FreddyD, magam is gyakran elmerengek, szabad-e, helyes-e ennyire nyomulni a címlapon, pláne úgy, hogy a röp-, vízi-, kézi- és egyéb labdák, valamint a labdátlan sportágak messze nem szerepelnek tizedennyit sem, leszámítva a futballt és a forma-1-et.

De hát egyfelől ha már kurva sokat dolgozunk, és ráadásul helyzetünknél fogva fel tudjuk ajánlani érdekesnek gondolt szövegeinket a címlapra, akkor miért ne tennénk? Másfelől, arra azért mégsem vállalkozhatunk, hogy minden sportágról mi indítsunk külön blogot, minket konkrétan a jégkorong érdekel. Ha lennének ilyenek röp-, vízi-, kézi- és egyéb labdákról, azok is megkapnák az esélyt.

Persze, ha már egy jégkorongrajongónak is ellenszenves, amit csinálunk, akkor alighanem valóban ideje visszavennünk a tempóból.

Kedves Sanyafuel, lehet, hogy lassan töltődött le pont az oldal, akkor, amikor próbálkoztál, mert nálam most is hibátlanul látható minden.
A Phaneuf-Ruutu incidens nagyon klasszikus.. utálom Ruutut, de ez a mozdulata hihetetlenül vicces volt


én speciel örülök, hogy gyakran kinn van ez a blog az index főoldalán.. tiszteletreméltóan gyakran frissítitek, ennyit igazán megérdemeltek
Nem értem, minek a fanyalgás, hogy főoldalon van a blog ?
Inkább örülni kéne neki.. akinek nem tetszik, ne kattintson rá.
A Blog megérdemelt helyen van a fő oldalon. Amúgy meg most van az idény, tehát most kell feltenni. Nyilván a Foci EB alatt minden azzal lesz tele és azzal sem lesz semmi baj. Csak így tovább. Akinek meg nem teccik kommenteljen ide, azzal is nő a látogatottság és még sikeresebb lesz a blog. He-he.
Tavaly az UTE-DAB meccs utolsó harmadában volt egy kisebb verekedés, kiesett egy fogvédő, a bíró felkapta, kivágta a nézőtérre, én pont az első sorban voltam és a nyálas gumi egyenes utat talált az arcomba. Mondjuk videó nincs róla, de talán ideillik :)
süti beállítások módosítása