HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Győzelemmel búcsúzott a Dab.Docler

2010.10.24. 18:54 Hblog

Harmadik mérkőzésén győzött és így három ponttal búcsúzott a Kontinentális Kupától a Dab.Docler. A HSC Csíkszereda elleni, rengeteg kiállítással tartkított mérkőzésen Papp Csaba révén korán megsuerezék a vezetést a dunaújvárosiak, és az előnyt a második harmad közepén emberelőnyből Hegyi révén meg is duplázták. A harmadik harmad elején bő két perc alatt három gólt váltottak a felek, ebből is a Dab került ki jobban. Pozsgai kettős előnyből szerzett góljára Molnár Zsolt válaszolt, majd kisvártatva Pavuk állította vissza a háromgólos előnyt. Nem egész öt perccel a vége előtt Papp Viktor ütött be egy szólót, míg a csíkiaknál az 58. perc legvégén Petres kettős előnyből volt eredményes. Ezzel lett 5-2 a piros-fehérek javára, a HSC pedig készülhet Asiagóba. A tét nélküli mérkőzésen mindkét oldalon a második számú kapusok védtek. Az újabb találkozóra, immár a Mol Ligában, nem kell sokat várni, november 2-án, Dunaújvárosban újra összecsap a két klub.

35 komment

Címkék: kontinentális kupa dab.docler hsc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asiagóban hajrá Szereda! Remélem ott is megmutatjátok, hogy a MOL ligában is vannak jó csapatok.
check, helyszíni jelentést kérek;)))
Gondolom barki is utott golt, szolt a taps a kintlevo szurkoloktol. :)
Gratulalok a Csikiaknak!!! Hajra!!!
Gratulálok a Csíkszeredának a tornagyőzelemhez, remélem, Asiagóban is kijön a lépés nekik - és persze drukkolunk ezerkétszázzal!!! A mieinknek pedig gratula a mai teljesítményhez, egy szépségtapasznak is jó lesz a győzelem - s persze a remény is él, hogy lassan-lassan véget ér a rossz széria! Hajrá Bikák!
Üdv.
A mai meccs sikerélménye az volt, hogy végre mi is bentmaradhattunk a himnuszra.
@csatoimi: Basszus, de durva, es ezt a kulfoldiek javareszt nem is erthetik...
@csatoimi: Milyen volt a mai meccs a Te szemszögedből? Mennyire vették komolyan a csapatok? Tudjuk, hogy nem volt tétmeccs, de presztizsmeccs lett-e belőle?
@papi79: hát igen, sajnos ez van. ahogy vége lett, egyből mentünk ki, csak ma maradtunk ottan.
@gogosz: szerintem komolyan vették, jól játszott a DAB. aggódalomra semmi okotok, jó csapat a tietek, tele jó játékosokkal, volt egy kis hullámvölgy, semmi több. A tegnap is egykapuztatok, csak semmi nem ment be. Na meg lejtett is a pálya nagyon, otthon volt a Maribor, befújták a hazai pályát.
@csatoimi: Milyen furcsa lehet egy külföldinek aki nem érti. Még nekem is az, de kellemesen furcsa.
Nem igazán egyezik a két történet, de akkor is azért elérzékenyültem amikor a MOL Liga Final Four bronzmeccse után felzendült a székely himnusz és mindenki vigyázzba vágta magát a jégen, mindegy milyen mez volt rajta és milyen nemzetiségű volt, szegény légiósok sem nagyon érthették, de szép látvány volt.

Érzékeny nap számomra ez a mai:D
@csatoimi: Köszi szépen. Ugyanott tartunk mint előtte, tudjuk, hogy több van a csapatban, de valami miatt nem vagyunk stabilak. Van még idő összeállni.
@gogosz: van még idő, persze. szerintem semmi gond nincs, jó pár év hokis tapasztalattal a hátam mögött most is azt mondom, hogy DAB-HSC döntő lesz, az meg 50-50.
@Gabberboy: Nekik lehet furcsa, de nekem teljesen természetes.
@csatoimi: mondtam neked, kis székely furfang, nagy nemzetközi botrány vagy nem, és hip-hop szól a Maroknyi székely... :)
@vaze: rajtam nem múlna, ezt te is tudod. :)
@icelion: Lógósok :))
Nagy hajtás volt, sokkal összeszedettebbek voltunk. Játékban nem múltuk felül a HSC-t de az is jobb volt. Szerintem komolyan vette a CSík a meccset, csak az akciók végén olyasmi koncentráció gondjaik lehettek, mint nekünk tegnap (üres kapu mellé, átpattan a korong, lecsúszik, stb.). Igazából megérdemelten nyertünk, teljesen megkevert sorokkal (kivétel Magóék). Becze Zoli nagyon jól védett, sokat is kapott, nagyokat is fogott és ahogy ilyenkor lenni szokott szerencséje is volt. Ellenben a cikkbeli megállapítást cáfolnám, Kozuch védett végig a HSC-ben.
A jv helyenként egy félcédulás kosárlabdajv és egy rolbás keverékének tűnt, kb. annyira értett a dolgokhoz, néha ijesztő marhaságokat csinált (persze a saját tekintélyét azt védte, mint az állat - na onnantól nem is volt neki).
Egyébként nem volt feszült meccs, a sporikánk gyakorlatozott csak (ami meg volt, az belefért).
Én mindenesetre örülök, hogy sikerült legalább egy meccset hozni, kár, hogy nem volt tétje...
@check: Kozuch egy percet sem védett.
@csatoimi: Isten bizony a padon láttam nézelődni... De most elbizonytalanítottál...
@csatoimi: En azert a Miskolcot se irnam le. :) Ugy latszik tenyleg komolyan gondoljak amit celnak kituztek.
@Gabberboy: Fehérváron is felhangzott párszor, és nem keveset emelt a hangulaton, szerinetem mindenkinek majd' egyenértékű a magyar himnusszal!
@csatoimi: Ez komoly? Gyoztetek, elkezdtek jatszani a roman himnuszt, ti meg jottetek lefele? Es tenyleg, mit tudnak minderrol a legiosaitok? Es a rendezok? Nem veszik magukra sertes gyanant? Basszus, tenyleg nagyon kulonleges lehet szekelynek lenni, mi ezt innen elkepzelni se tudjuk...
@papi79: én sem írom le, csak ezt tippelem. persze ettől még bármi lehet.
@check: ezt tényleg elhiheted nekem. :)
@papi79: mi egyből kimentünk. a rendezők miért vennék annak? nem annyira különleges, hidd el. a székely is magyar, ez inkább természetes. :)
@csatoimi: varjal, most Ti nezok, vagy a csapat ment ki?
@csatoimi: Időközben megnéztem a képeimet és tényleg nem Kozuch védett. A jelek szerint erősen hallucináltam, amikor Kozuchot láttam a kapuban...
Egyébiránt nagy grat a HSC-nek a tornagyőzelemhez és a Karaganda legyőzéséhez, nekünk meg remélhetőleg a CC-vel elérve a gödör alját irány most már felfelé, találjuk meg a kivezető utat akárhogyan is...
Nagyon jó hangulat volt!Jó érzés volt,hogy a két MOL Ligás csapat szurkolói ilyen jóban vannak és egymásnak is szurkoltak!!példa értékű!!!...A továbbiakban is sok sikert kívánok a Szerdának a Konti Kupában!!!
@check: köszi
am ez így volt jó, tudtam, hogy ha eljövünk, nyerünk:D
@mastamind:
ezért kéne DAB-HSC döntő a molban:))
@mastamind: köszönjük a jókivánságokat. tényleg jó érzés volt ez nagyon, első meccsünkön a szlovének ellen már jelentős pluszt jelentett ez a csapatnak, több játékosunk meg is jegyezte ezt, nekik is jólesett nagyon a dunaújvárosi szurkolók támogatása. Maximális tisztelet minden Mariborban levő DAB szurkolónak.!!!!!
Tényleg remek hangulat volt - két szar meccs ide, vagy oda! Valóban jó érzés volt kicsit jobban megismerni székely barátainkat! Az meg tán egyértelmű volt, hogy a HSC-nek szurkolunk/dobolunk/énekelünk majd - legalábbis azokon a meccseken, ahol nem ellenünk játszanak :) Mint ahogy mastamind említette, további sok szerencsét, nekünk meg maradjon meg az utolsó meccsen mutatott formánk...

Hajrá Bikák!
Üdv: BB
jó olvasni ezeket a sorokat! Grat mind 2 csapatnak és a szurkolóinak is. Remélem 31-én összefutunk veletek az összefogás napján.
süti beállítások módosítása