HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár-Olimpija 4-2

2010.10.24. 21:31 Hblog

Közvetlen vetélytársat vert ma a Sapa Fehérvár AV19, és újra elkerült az utolsó helyről az EBEL-ben. Ladányi szerzett vezetést az első harmad közepén, majd Vas Márton két gólja a második harmadban biztos vezetést eredményezett. A kiváló center második góljához az így ponttal visszatérő Satosaari kapus adta a gólpasszt. A harmadik harmad elején megijedhettünk, hiszen a vendégek feljöttek 3-2-re, de a ma ellenállhatatlan Vas Márton ismét megnyugtatta a kék-fehér híveket. Az első sor ma is ellenállhatatlan volt, minden gólt ők szereztek, a 42-es 3+1-e önmagáért beszél. A végeredmény 4-2. A további eredmények: Egyértelmű mérkőzésen Medvescak-Jesenice 3-0, Graz-Klagenfurt 0-2, Villach-Salzburg 2-3, Vienna Capitals-Linz 4-1.

59 komment

Címkék: ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztem még mindig utolsók vagyunk, de már csak 1 pontra a hőn áhított rájátszást érő helytől:) Gratulálok a csapatnak, szép volt fiúk!
Grat Tommy druszának az asziszthoz!
meccs vicc_es jelenete: a SAPA logó pöttyyére akarta a vonalb_í_r_ó bedobni a korongot :D

Team Sp. P.
1 Klagenfurter AC 14 24
2 EC Rekord-Fenster VSV 14 20
3 Red Bull Salzburg 14 18
4 Vienna Capitals 14 16
5 KHL Medvescak Zagreb 14 15
6 HK Acroni Jesenice 14 15
7 HDD Tilia Olimpija Ljubljana 14 11
8 EC Moser Medical Graz 99ers 14 10
9 Fehervar Alba Volan 19 14 10
10 Liwest Black Wings Linz 14 10
Bravó fiuk, szép játék volt!
Roger nagyon hajtott ma- és iszonyat jól ment.
Első sor: az eredmények önmagukért beszélnek.
Orbánt és Maklárit ma nem küldte be Zingerlali, se a 4. sort...
@jágör68:
Hello! Valóban Roger nagyon dolgozott, de a vele egy sorban lévő Benk Andris is iszonyatos munkát végzett. Fekete Dani viszont kritikán aluli volt. A harmadik harmadban volt olyan, amikor a kapu mögött akadályozta a Rogert, és ami még durvább, többször úgy helyezkedett, hogy ne tudjanak passzolni neki. Elképesztő volt....
Az első sorunk viszont szenzációs!!!!
Üdv, T.
Gratulálok! A mieinknek külön is persze! És az Tommy asszisztot mutassátok meg valahogy :))
Nagyon kellett ez a győzelem,így nem szakadtunk le a mezőnytöl.Kár hogy most 2 idegenbeli meccs következik,de hátha most sikerül ismét a határon túlról is pontot ( kat) szerezni.Érdekes volt ,hogy akik szerintem veszélyben vannak a ponthatár miatt ,azok közül csak Roger hajtott,a többiek,(sokakataz is zavart hogy csúszik a jég) no comment.Egy sorral nem lehet végig nyomni egy ebel szezont
@Nyuszí O_o: Biztosan benne lesz az osztrákok összefoglalójában , a servustv.at-n!
Tomi magabiztosságot kölcsönzött a védelemnek, hiába ő nagymestere a szakmának, a fiatalok még tanuljanak a mestervizsgára.A gólpassza példaértékű néhány rövidlátó csatárunknak is /pl. Kovács Csabi/ hogy kell azonnal tenni a zsugát az üresen álló társnak.Vas Marci lassan, de biztosan beiratkozik az elmúlt évtized klasszikusai közé /Ocskay, Palkovics, Ladányi/, ő is nagyon lát a pályán, felkészül Sofi..:-)))
Utolsó pillanatban jött ez a győzelem, nagyon kellett "lélektanilag".
Tommi káprázatosan védett, le a kalappal, hogy ennyi jégidő után ezt a formát hozta. Előttem szólókkal egyetértek a többiek értékelésében, de Dani, meg Gergő tényleg sehol sem voltak...
HAJRÁÁÁ AV19!!!
_-_ BLL _-_
Ma lett + 2 pontunk. Most ez a lényeg, hogy továbbra sem vagyunk lemaradva a 8. helytől,
ííííííííííhajrá Volán
Üdv
benő
Fehérvár
Ördögi Kör
@Szoljanka: tank jú, esetleg ha valakinek rendelkezésre áll közvetlen id, ne habozzon idevarázsolni. :)
tx.
Ma Vas is ellenállhatatlan volt, ma a Volán is ellenállhatatlan volt. ;)
@Szoljanka: @tomancs: @jágör68: Orbán volt bennt, asszem két cserében Oszival, Hegyi 2 perce után.

Gergőt egyszer sem láttam a pályán, ez kritikán aluli teljesítmény tőle? :)

Én Danit szoktam kritizálni, de érdekes, ma javulni láttam. Még kapura is lőtt! De komolyan egész jól mentek Rogerrel szerintem.
Lényeg, hogy javulunk, jó lesz ez.
Ja, Martznak valaki szóljon, hogy néha azért lőhetne is.
@petyagergő: akkor ezért nem láttam...:))):D
Egyáltalán nem volt jégen?
Ha nem, miért nem, egy-két cserébe biztos befért volna...
@Szoljanka: Én is vártam. Biztos megvan az oka. Ő is azok között van, aki tavaly sokkal jobb volt, igaz sokkal több jégidővel.
Ez a győzelem már nagyon kellett. Kíváncsi leszek majd az új edzőre és játékosra. A nagy kérdés, hogy ki távozik?
Kellemes meglepetés ez a győzelem! Örülök, és kár hogy nem láttam, még délelőtt úgy volt, hogy lemegyek... de Hajrá VOLÁN és gratula :))
@Szoljanka: Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Nagy Gergő Kóger és Sofi nélkül nagyon kevés.
@Borsy: Szerintem ez sokunknak nagyon így tűnik...
Nem látunk bele Gabbá' fejébe, ki tudja, hogy sakkozik itt a pontértékekkel, mutatott teljesítményekkel...
Engedjétek meg, hogy megosszak veletek 1-2 gondolatomat a Fehérvár idei szereplése, és játékos állományáról.

Szerintem romlott az idei játékosállomány minősége tavalyhoz képest. Pedig számomra az a fura, hogy minden csapat arra törekszik, hogy évről-évre, jobb legyen a keret, ha csak picivel is, de jobb legyen. Én ezt nem láttam a volánon. Vas, Kóger, hogy csak ezt a kettő nevet említsem, nem egyenértékű, mondjuk Holéczyvel meg Fodorral...vagy Bornhammar, Alén, nem egyenértékű Orbánnal, vagy Maklárival...Kicsit olyan érzésem van, hogy darabra meg van minden, de minőségben abszolút nincsen...ha a védőket nézzük, a volánban nincs ütős védő...nincs olyan aki aki kemény, erős, nagy darab lenne...leszámítva Horvátot, csak ő meg igen lassú. Az igaz, hogy Kranjc meg Durco mindenképp erősítést jelent, de én hiányolom az olyan típusú védőt, mint pl. Alén, vagy Ennafatit.

Én úgy gondolom, hogy a Volán tavaly emberfelettit nyújtott, és ha ez így van, akkor könyveljük el "csodának" és akkor idén ne várjunk csodát. Vagy ha ez nem így van, akkor elnézést. De a tavalyi keret mindenképpen erősebb volt, amit nem értek, hogy akkor idén miért lett gyengébb, miért nem lett olyan erős a keret? Mert gondolom, a légiósokkal meg lehetett volna állapodni, és azt is gondolom, hogy egy playoffos csapatból nem szálltak ki a szponzorok, akkor nem értem, hogy miéért nincs legalább olyan minőségű keret, mint tavaly. Továbbá, nem értem Tolvanennel mi volt a baj? Miért kellett mennie, mert lehet, hogy érdekes eszközei voltak, de mégis playoff lett belőle.

Továbbá ott van a kapus poszt is. Én úgy gondolom, az első számú kapus még mindig Tommi, és nem azért mert finn. Azért mert Űzolikénak még mentálisan kell tanulnia szerintem. A tv-s meccseken volt 1-2 bakija, amit szerintem ilyen szinten nem lehet megengedni. Nem azt mondom, hogy nem jó kapus, félre értés ne essék, ő rajta múlott a legkevesebb, csak annyit mondok, hogy valami hasonló rendszer, mint tavaly, nekem tetszene, hogy 5 meccset ő véd, 5 Tommi.

De ami a legnagyobb hiba idáig a szezonban, az a motiválatlanság. Nem tudom, miért, de rohadtul motiválatlan a csapat. Szerintem Ocskay Bá azért nem tartotta be az ígéretét, hogy aki nem teszi oda magát, azt elzavarja a picsbe, mert akkor konkrétan a két kapus meg az első sor maradt volna...bár ha nem változik a játék, akkor elrettentő példaként el kellene egy valakit küldeni...de remélem erre nem kerül sor. Új dző, új center, új játék.

De komolyan, idén Fekete, Kovács, Mihály, Martz, Nagy, Fodor, stb...eg nagy nullák voltak...a Zágrább elleni meccsen Léderer jóformán nem is említette Fekete Dani nevét, pedig a pályán volt...

Összeségében, rohadt motiválatlan a csapat, és nem tudom, ogy miért, de remélem, hogy az edző miatt, és most az új edző majd megtesz mindent, hogy újra méltó legyen a Volán a nevéhez!

Ocskay Bának üzenem, hogy Cortina fizetésének egy részét állom, összedobjuk innen, a blogról a fizujának egy részét...:D :D :D
@mordok: Cortina fizetésébe egy jelképes összeggel én is beszállnék ;-)
@mordok:Szívesen beszállok a fizujába ha tényleg visszajön Cortina :P, mindenesetre jó tudni hogy talán, hangsúlyozom "talán" jó kezekben lesz a csapat Kevin Primeau kezében,jó szakember nem kis eredményekkel. Viszont az biztos hogy nem egy meccs alapján ítéli meg a vezetőség ill. a publikum a mester munkáját.
Gratuláció a csapatnak,szép volt fiúk
U.I.: Azért bízzunk benne hogy most már felfele is ível a szezonunk egy kicsit mivel az eddigi eredmények siralmasak voltak,hiába nagy akarás, ész nélkül mentünk előre és ennek meg is volt a böjtje.
azt mondtuk a meccs előtt efkapussal, hogy most akkor nyerni fogunk, azért is, mert eleve a mienk a jobb csapat, meg azért is, mert zágráb miatt motiváltak leszünk. három sorral kezdtünk, úgy is folytattuk, rendesen beleállt a meccsbe az egész csapat, hajtottak, mentek, meg nem álltak. az elején sajnos sehogy sem sikerültek tökéletesre a passzok és a befejezések, még szerencse, hogy a ljubljanában nem volt semmi erő, öt a négy ellen sem voltak igazán veszélyesek. az első, egyébként nagyon nagy gólunk után egyik pillanatról a másikra sokkal pontosabbak lettünk, a második harmadban pláne domináltunk az elejétől a végéig, ráadásul a szerencse is velünk volt ekkor. csató sári hosszú gólpassza zseniális volt, ezek a pillanatok a hab az i-n egy hokimeccsen. a harmadik menetben kicsit ijesztgettek a szlovénok, a második góljuk a frászt hozta ránk, de szerencsére nem kellett sokáig izgulni. ha mi kapunk olyat, mint vas marci harmadikja (passzolni akart, becsorgott), letéptük volna az összes hajunkat. a 4-2-vel eldőlt, a ljubljanában feleannyi svung sem volt már, ami az egyenlítéshez kellett volna.

az első sorunk fantasztikus (ne feledjük, úgy a legjobbak ladányiék a ligában, hogy eredményességüket szenzációs ötösök ellen produkálják), a második továbbra is csak akar, de hiába, a harmadik viszont ezúttal pörgött gyönyörűen, holéczy különösen, de fekete dani és benk is odatette magát, koncentráltak száz százalékosan. persze ha egy gólt is összehoznak, akkor lehetnénk elégedettek maradéktalanul. tommi nemcsak asszisztos lett, jól is védett. a negyedik sor egyáltalán nem kapott jégidőt, orbán egy-két cseréjét leszámítva. egyszóval, klassz meccset csináltunk.

a ljubljana az egyik csapat, amelyet meg kell fognunk a végére. különbek vagyunk náluk, a bajnokság e szakaszában biztosan. ha innen nézzük, már csak egy másik csapat kell a playoffhoz. a jesenice alkalmasnak tűnik ehhez. pénteken vernünk kell őket kint, és akkor máris ráállunk az út elejére, amelyen aztán haladnunk kell összeszedetten.
@AG 2.0: Csató Sárira visszatérve: Iszonyatos tartást adott a csapatnak. Sugárzott róla a magabiztosság. Szerintem az utóbbi pár meccsen pont ez hiányzott Zolikából. Persze nem bántani akarom Zolit, de szerintem kicsit elfáradt. Nem értettem Lajos miért nem cserélte le Zágrábban az első harmad után. Úgy tűnik Tommi meggyógyult, ha nem akkor van igazán gáz...
Az első gólról nem tehetett, de a másodikban azért benne volt. Oscarral nem tudom mi van, de csak árnyéka a tavalyi Önmagának. Az elmúlt 2 hazai meccsen vagy 3-4 gólt róla kaptunk.
Kíváncsi leszek, hogy kinek kell mennie az új center miatt. Szerintem Martz sanszos, de ez úgyis nemsokára kiderül. Ár - érték arányban vele lennénk legközelebb az igazsághoz...
Ez nem biztos, hogy ez az oldal, ahol tippelni lehet, de szerintem nem csatár-csatár csere lesz hanem csatár-védő csere lesz és nálam Oszi érdemei halványulnak.
Gratulálok a fiúknak! Sikerült a zágrábbi csúfos péntek után összeszedni magukat.
Az viszont szomorú hogy mi kaptuk eddig a legtöbb gólt, 14 mérközés alatt 60-t. Ez meccsenként 4,28-as átlag. Ezen mindenképpen javítani kellene, hiszen mégnehezebb lenne mindig legalább 5 gólt szerezni, ahhoz hogy nyerni tudjunk.
tisztelettel kérdezném attól az ökörtől - ha olvassa a blogot - aki tegnap a lelátón egész meccsen Ladányit szidta, hogy ő vajon melyik meccset nézte? egyáltalán nézte-e a meccset? csak nézte vagy látta is? egyébiránt korábban látott-e már ilyen sporteseményt? a statisztikákat figyeli néha? azon nem gondolkodott-e még, hogy a belépőjegy árát hasznosabb lenne esetleg pszichológusra költenie?
@Licsimi: nagy hiba lenne Martz-ot elküldeni, mert az ő soruk többek között Kovács miatt nem megy aki hihetetlenül dekoncentrált. 2-en mennek a kapusra Nathannal, és egy tuti visszapassz helyett a kapusba lövi a korongot. Ááá.
Nyilván "őt nem lehet elküldeni", mert ő a kovácscsaba, de nem segít a csapaton.

Lali berakhatta volna akár Rogert, akár Feketét a 2. sorba, a Kovács helyett, ők már talán érzik a bajt, egész jól mentek, kűzdöttek.
@solarys: Az igaz, de a 60-nak több mint egyharmadát 3 m3ccsen, a 2 Bécs elleni és Villach ellen kaptuk az 21 gól.
és pont ezt nem adta a tévé. ezzel a péntekkel nincs szerencséje a volánnak.
@wooba: mestermunka, köszi a linket!!! szép volt a passz nagyon, és gyönyörű Marci harmadik gólja is!!!
@AG 2.0: az első sorotokat bármelyik szövkap helyében csont nélkül egyben hagynám (sőt, azt az ötös kompletten), csodálkoznék, ha Sátor mester nem így döntene. az a gond szerintem a Volánnal pont, mint velünk, hogy van egy húzó sor, a többi néma csend, ami egy ilyen csapat - és a válogatott - szempontjából nagyon nagy luxus. nagyon drukkolok az új mesternek, jó lenne, ha ezen a téren is áttörést hozna az újdonság varázsa :)
üdv
Huu mekkora volt:) Örülök nagyon a 2 pontnak, pont az utolsó pillanatban jött, nagyon kellett!

az első sor szenzációs:)

Nagy élmény minden Volán meccs és a közönség!

HAJRÁ VOLÁÁN!!
Na most remeghetnek páran, h ki fog kiszorulni, mert igen sokan esélyesek rá... De a lényeg elsősorba a 2 pont! Tommi nálam a second star, természetesen Marci a first star, Godó meg a third star! :-) Az első sorunk ha a VB-n is így fog termelni, akkor nyugodt leszek, bár ott nem lesz Ales és Oszi papa, hátul gondban lehetünk, éppen ezért Maklárit és Orbánt játszatni KELL(ene)... Szerintetek?
@medvid: ezt a lehető legkomolyabban mondom: írd meg, kb. hol állt az illető, miről ismerszik fel, és lehet, hogy páran legközelebb átmegyünk hozzá beszélgetni egyet, vagy meginvitáljuk egy zsíroskenyeres-forraltboros találkozóra.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Ami a meccset illeti, most nem kezdek hosszú beszámolóba, nekem kell még pár győztes meccs, hogy a zágrábi megaláztatás után újra lelkendezni tudjak bármiért. Ez tegnap szép győzelem volt, sok játékos sokat tett érte (az első sor evidens, Roger végre mutatott valamit, Dani is sokat próbálkozott, és ami szerintem nagyon feltűnő volt, Benk felszántotta a jeget, így kell ezt csinálni!), de azért azt lássuk be, hogy iszonyat messze voltunk a jó formánktól, és az ellenfél sem volt egy kac-kac. Nagyon kellett ez a győzelem, de mivel elég brutális hátrányt szedtünk össze a hazai pályánkon, és szép ajándékokkal kedveskedtünk a riválisainknak, ez kvázi kötelező volt, így elkönyvelhetjük, hogy ez legalább sikerült. A neheze viszont most jön: olyan meccseken bravúrkodni valamit a hibák feledtetése végett, amelyeken egy fikarcnyit sem számítunk esélyesnek. Mindjárt itt a Kac, aki ellen például jó lenne négy kapott gól alatt megúszni (és ez a tegnapi védőmunkánkkal nehezen fog összejönni).
Az mondjuk furcsa volt nekem, hogy miért kellett háromsorozni egy ilyen gyenge Ljubjana ellen, de Lajos nyilván nem akart kockáztatni (pedig amit egyes játékosok nyújtottak, arra a negyedik sor is bőven képes lett volna). Remélem nem fáradtunk el túlságosan emiatt, mert a harmadik harmadban többen cserére is alig bírtak lekorizni.

Summa summárum: a lényeg, hogy megvan a két pont, egy ekkora gödörből nem egyszerű kijönni, csak így tovább! Viszont ez sajnos csak akkor ér valamit, ha kedden és pénteken pozitív értelemben is sikerül emlékezeteset alkotni! Azután vasárnap a Villach-al még nehezebb lesz, de mert addigra ideér az erősítés is, ott majd megmutathatjuk, mi merre hány méter!

Hajrá Volán!
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@nagypi: Hát Te meg hol bújkálsz mostanában a meccseken? :-)
Hát a szokott helyemen :)
Bedobókörrel egy magasságban. Bár most nem voltam, mert nem mentünk haza a hétvégére.
@nagypi: Aha, én meg pont ott sosem vagyok mostanság, mert inkább öregurasan elücsörgök a kapu mögött, vagy a sarokban... Majd a VB-n tombolunk egy nagyot, remélem!!! Vagy inkább öt nagyot!!! :-D
A Magyar Jégkorong Összefogás Napjára Székesfehérvárról induló szurkolói buszról az alábbi linken lehet bővebben tájékozódni.

albavolanszurkolok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=30:osszefogas
@Raon: szerintem hagyjuk meg neki az őszinte önmagába révedés lehetőségét és a saját frusztrációján való felülkerekedés katarzisát. :)
@Raon: Nekem konkrétan vendégem 1 sörre!
@Scofi: @medvid: @Raon:

hát mellettünk-mögöttünk is volt két alak, akik végignyafogták a meccset, a sorcsere pl. tipikus volán-betegség volt szerintük, de abban is biztosak voltak, hogy mindenki csak alibizik. a végén már attól tartottam, hogy a köztudomásúan hirtelen haragú efkapus kolléga leveri őket egyenként vagy egyszerre :)
@AG 2.0: Csak azt nem értem, minek vesznek jegyet? Feleslegesen húzzák fel magukat:) Persze az is lehet, hogy tisztelet jeggyel jöttek:( Nagyon utálom, hogy állandóan qrváznak a lelátón, lassan leszokok teljesen a meccsre járásról.
@banyszi: én már csak azt mondom hogy "na jönnek a ká betüs szavak felülről megint...."
q-rva,köc_sög,stb... :(
megnéztem a servus tévés összefoglalót. Szép gólok voltak, Tomy passzát csk félig lehet látni, mert a kameraman is lemaradt. De nem mindennapi volt.

Egyébként a felvételen az a legszembetűnőbb, hogy milyen baromi f.o.s a világítás a csarnokban...

Gratula a volánnak, csak így tovább!
@medvid: ez is egy lehetőség :)

@Scofi: csak vigyázz, mert lehet, ebből egyesek azt a következtetést fogják levonni, hogy elég egy bazmeg Godó, és máris jöhet az ingyen sör :))

@AG 2.0: tartok tőle, hogy a Sóstói stadionban szocializálódott emberkékről lehet szó... ott default setting, hogy ha nincs meg a hat gólos diadal, akkor max hangerőn megy a kurva anyád. Ha megvan, akkor meg csak a felével...
Legyünk megértőek: egy adott kor után már nem áll fel olyan könnyen a pöcörő, esetleg ha mégis, akkor meg épp morcos volt az asszony, a főnök egész héten cseszegette, valahol a szegény embernek is ki kell engednie a gőzt. Képzeld mennyivel rosszabbul járnánk, ha szegény feje ott helyben szétrobbanna. :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: na jó, de ha efkapus robban fel, akkor nincs többé blog, erre is kell gondolni.
@Raon: Ne általánosíts, hisz én is a Sóstói Stadionban nőttem fel, hisz a jégpálya még csak az országban 2 volt. Van olyan hogy kiakadok , veled együtt a csapat játékán. Az illető lehet, hogy jobban maximalista mint mi ezért háborgott, még ha nem is volt igaza.
@AG 2.0: Olyan nincsen, előbb levezeti ő a feszültséget... :D
@benö51: az illető nem maximalista volt, hanem valami más :)
@edudus: Így van, ezért viszem rázós meccsekre a fiamat. :)
@F. Kapus: :)))Akkor vasárnap hozod magaddal? Vagy az sima győzelem lesz? :P
@AG 2.0: teljesen igazad van, erre nem gondoltam, mea maxima culpa :)

@benö51: nem általánosítok, mert a felnőni és a szocializálódni szavak szerintem nem ugyanazt jelentik :) Én is a Vidi meccseken nőttem fel és a Sóstón lógtam vagy tizennyolc évet: szép volt, jó volt, köszönöm, de elég is volt belőle. Mondanám azt is, hogy szurkolói attitűdben a jégkorongos módit vettem át, de ez meg azért nem igaz, mert sajnos sokkal nagyobb a szám annál... ilyen téren egy kis hazai pocsolya vérre menő vitáiban kupálódtam. :)
süti beállítások módosítása