HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár-Linz 3-6

2010.10.15. 22:25 Hblog

Kétszer egy rettenetes perc pecsételte meg a Sapa Fehérvár AV19 sorsát ma este. Az első harmadban szerzett vendéggólt Palkovics a második játékrész elején még kiegyenlítette, ám ezt követően előbb 69, majd 13 másodperc alatt újabb 2-2 gólt lőttek a linziek. Sofron gyors szépítő gólja visszaadta még a reményt, ám az utolsó 20 percben hiába próbált meg megint mindent a Volán, a gólszerzés csak későn sikerült a Fekete-Fodor párosnak. A végén kapuslehozatallal is próbálkozott Weinstock mester, ám ez rosszul sült el, ebből is a Volán kapott gólt, ezzel lett 3-6 a vége. A további meccseken a Klagenfurt véget vetett a Medvescak félelmetes otthoni sorozatának (3-4 bü.), a Villach gól nélküli első 20 perc után simán verte a Vienna Capitalst (4-2), A Salzburg végre esélyeshez méltón játszott Grazban (2-5) és a Jesenice küzdelmes mérkőzésen verte az Olimpija Ljubljanát (6-4). A Linz ezzel nem szakadt le, mi több, megelőzte a fehérváriakat a táblázaton., de a mezőny nagyon tömör.

68 komment

Címkék: ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hat nem tudom mi van, de lehet 4x is elkuldtem...
B O C S!
Erről nincs mit mondani, siralmas, borzalmas volt. Nagyon gyorsan el kell felejteni. Semmi halvány szikra a feltámadásra, lelketlen játék... Ha nem lesz azonnal drasztikus változás akár játékos akár edzőposzton, elkönyvelhetjük magunknak a sereghajtó címet már a szezon elején... Ilyen játékkal a 8 közé jutás nem reális elvárás.
nem tudom elkuldeni...
kikeszit a motor:

"Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!"
Van ilyen meccs is, le kell nyelni, meg kell emészteni. Ez van. De annak a 2-3 polihisztornak a szektorunkban azért raknék korit a lábára, hogy legalább egyszer legyen rajtuk az életben, ha már ilyen kiváló edzők, játékosok, lövők, védők, centerek, korongszerzők,bulizók, taktikusok, felszerelésmanagerek, de állítom pont ennyire értenek a focihoz, kosárlabdához, kézihez, sőt az asszony helyett is ők főznek otthon, a gyermekeik meg nem járnak iskolába, mert ilyen génálományból alanyi jogon jár nekik a diploma szabadon válaszott foglalkozásból...
a fiúk akartak, de 2 szerencsétlen gól megpecsételte a mai esténket. továbra is HAJRÁ VOLÁN
üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör
Ma nagyon elkeseredtem. remélem az Öreg tudja a megoldást...

Ja, mivel 8.-nál előbb úgysem nagyon végezhetünk, inkább hozzuk vissza a tavalyi rendszert. (itthon mindig nyerünk, idegenben szívunk) Akkor mégis jobb kedvem volt. :(

Azért Hajrá Volán!!!
Ezt neeeeem hiszem eeeeel!!!! Ekkora amatőrséget! Az első harmad után minimum négy góllal kellett volna vezetnünk, ehelyett a Linz ment el később négy góllal. Amikor pedig még 5 perc van hátra, feljövünk 3-5-re és pörög a csapat, emberelőnyben lehozzuk a kapust. Ha eddig nem remegett a kezük a fiúknak, akkor most remegjen, hogy nehogy elveszítsük a korongot. Természetesen el is veszítjük és az üres kapus gólt elkerülendő Holéczynek nincs mit tennie mint szabálytalankodni és oda az előny (és nemsokára mi kerülünk hátrányba, amivel telik az a kevés idő is ami még hátra van).
Hetényi egyik meccsen isten másik meccsen meg istentelenül pocsék. Könyörgöm, kezdésnél a kapuvasakkal együtt őt is szögezzék le a gólvonalra, mert ott bravúrokra képes. Az első két Linzi gólnál is úgy megy ki a gólvonalról, hogy van mögötte egy Linzi csatár, akinek nagyon egyszerű a dolga az üresen hagyott kapuba ütni a pakkot.
Istent csinálunk egy átlagos Linzi kapusból, mert ezernyi helyzetből csak a Sofi képes helyezni a korongot, a többiek meg csak ellövik találomra?
ÉBRESZTŐ!!! (Még időben vagyunk!)
Csakazértis:
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@jegib: Szomorúan kell megállapítanom, hogy valóban van ilyen meccs... Na, de szinte minden héten?
Erős mentális zvart érzek a csapatnál, visszatérő problémák, ellenfél "elengedése", kapus "szétlövése", meddő emberelőnyös játék...
(A héten már voltam korizni, és holnap is megyek...)
nagyon off:
Fehérváriak! A helyi Parafa Duót ismeri valaki? Csak őszintén, hamis és bigott volánost nem akarok az esküvőmön!
Lassan már klasszikus, de ma feltétlenül igaz: kurva gyenge - volt a mai produkció...
Hol vagyunk fejben? A koncentráció teljes hiánya jellemezte a társaságot, akiket talán kiemelhetnénk: Palkó, és Sofi. Benk Andrisnak egyszerűen nem megy a helyzet-kihasználás, ma egyaz egyben megverte a kapus, ha csak pár centit emel a pakkon már gól is..
Nagy Gergő játszott? Egy 10-es mezt láttam csak a jégen...
Hetényi Zoli sem parádézott ma, talán előbb be kellett volna hozni Tommit.
Folytatnám, de minek...
Szerencsénk sem volt jó pár szituációban, de nem ezen múlt!
Vasárnap Bécsben jópáran az Albert Schulz Hallében biztatjuk a srácokat, MINDENT BELE!!!
Holnapután kiszurkolunk egy pontot legalább, a Fiúk meg, ha kell "haljanak meg" a jégen!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
_-_ BLL _-_
@Szoljanka: ja, és amit elfelejtettem: a buli elhozatali mutatónk gyalázatos. Hányta hoztunk ma el? 1-et, vagy 2-őt? :(((
Nem kell elkeseredni ,ennyit tud a csapat ,a keret a játéktudás és a büdzsé állapotát tükrözi a mostani helyezés.Ebelben,de más gyengébb bajnokságban sem lehet egy sorral eredményt elérni.Tavaly egész szezonban volt ennyi pontvesztés hazai pályán mint az eddig eltelt meccseken.Mig pár hónapja pampers pelussal a seggükön léptek az ellenfelek a fehérvári jégre, addig idén nyerni jönnek ide,így múlik el a világ dicsősége
@exL:1: Ennél sokkal többet tud ez a csapat, és ezt jó párszor már be is bizonyította!
"Üzenetedben olyan kifejezést vagy linket használtál, ami tiltott. Fogalmazd át és küldd el újra!"
@Szoljanka: Igaz, de nem mostanában tette.
@vladiv: szidtad a h.o..k.i.b.írókat
@vladiv: bocs... az ekezet miatt?
@Rock me Amadeus: dehogy szidtam... :-)))
akkor ugy fogalmazom, hogy a jatek vezeteseert es szabalyossagaert felelos hivatalos szemelynek nem allt mondjaban lefujni azokat a szabalytalansagokat, amelyeket Durco es Vas Marton sporttars ellen kovettek el a nemes linzi ellenfel sporttarsak, ezaltal majdnem a jegen es/vagy palankon maradt becses fejuk....
@vladiv: nah... ez megy... kiraly...
megyek aludni
"A Linz ezzel nem szakadt le, mi több, megelőzte a fehérváriakat a táblázaton., de a mezőny nagyon tömör."

Ez biztos? Én úgy számolom, pontazonosság van, és még mindig eggyel jobb a gólkülönbségünk.
@utó: Csak a többiek távolodnak...
Miért tiltott a HOKI BÍ RÓ leírása a blogban?
Sajnos csak ismételni tudom önmagam. Egész egyszerűen nem fekszik a csapatnak ez a taktika,csak ezt be kéne végre látni és lépni.
Árpi sem találja a helyét /ott soha nem is lesz régi önmaga/és még páram vannak így ,csak nem mernek szólni.
A játékosokon hiába verik el a port /néha jogosan/ attól nem sok minden változik legfeljebb van aki lassan elhiszi,bebeszéli magának,hogy nem ide való,erre a szintre. Ez aztán végképp nem az ő érdeküket szolgálja.
Tudom nem kell temetkezni,sőt pozitívum is akad lásd Sofi aki bár eddig is ment,mint a mozdony de most megtáltosodott.
Ettől függetlenűl fenntartom,nem az edzőnek van mindenáron igaza.
Szurkolok,reménykedek,Hajrá Volán!
@utó: Az első helyen a hokiban az egymás elleni eredmény rangsorol. A két csapat egymás elleni meccsein eddig született egy rendes játékidőn túli Volán- és egy rendes játékidőben szerzett Linz győzelem. Így egymás ellen a Linz 3, a Volán 2 pontot szerzett.
Ulf Weinstock: – Hirtelenjében nem is tudok mit mondani, aludnom kell a történtekre. Gyenge volt ez a teljesítmény, legalább tizenöt játékost fel tudnék sorolni, aki nem tett hozzá semmit ehhez a mérkőzéshez. Kevés pozitívumot láttam. Az is elképzelhető, hogy a vasárnapi összecsapásra néhány játékost felhozok a farmcsapatból, változtatni fogok a sorok összetételén. Ki kell találnom valamit, mert az megengedhetetlen, hogy itthon csupán egy meccsen játszottunk jól.
Na pontosan ettől féltem, és sajnos be is jött!
Kiegyeztem volna az elején egy nyamvadt egygólos kipréselt győzelemmel - de 5:1 után már ki gondolt ilyesmire.
Idén valahogy nem megy jól a csapatnak....abszolút hullámzó, nem egyenletes teljesítmények - már otthon sem lehet számolni győzelemmel - kit, és hol akarunk mi megverni?....
Ez a edző miket tud kitalálni?!!Pár hete még játékosokat akart lecserélni,meg nem érezte jól magát, most meg farmból akar a bécsi meccsre játékosokat felhozni!!Ha ezt megteszi esküszöm Provident hitel veszek fel és rátolom a "h" kimenetelre!Gabi bá!!Még időben vagyunk ez a hajó léket kapott ne várjuk meg míg elsüllyed!!!Gyorsan intézkedjen!!Lassan havat mond a meteorológia most még tiszták a kifutópályák rendben fel és le tudnak szálni a gépek!!Főleg a SAS felségjelzésűek arra Stockholm felé!!
@rol71: nana, én amikor ezt úgy az 5. meccs körül forszíroztam, kaptam egy hetes kitiltást a blogról.
@Rock me Amadeus: Azóta változott az idő ,és a tabella is,ez utóbbi sajnálatos mód negatívan....
Ulf edző ma/általában/ beszámítható állapotban volt?! Ámokfutásként értékelem a minden csere, más sorösszetétel, teljes dezorganizáció, eszetlen húzások, meddig tűrhető ez? Edzésen nem sorokat építenek? Nem akkor hatékony egy csapat ha stabil , egymás játékát ismerő játékosokból álló sorok játszanak?
@rol71: Mi a baj ezzel a nyilatkozattal? Egy sor játszik jók, az nem csapat! Szerintem igaza van. Persze neki is feladata hogy formába hozzon, de könyörgöm, nem 20 éves fiatalokról van szó...
@Dachstein: igaz.
Ha a játékosok nem akarnak vagy nem tudnak teljesíteni akkor miért ne lehetne a farmcsapathoz nyúlni? ne érezzék már hogy be vannak betonozva a kezdőbe. inkább kapjunk ki egy jó sorral meg a fiatalokkal minthogy egy csomó primadonnával..

Edzőzni meg a legkönnyebb :)
Megint egy verhető csapattól kaptunk ki. Nem volt jó a Linz, de sikerült alulmúlni. Pedig az első harmad után azt éreztem meg lesz a meccs. Jók voltunk. Aztán a második harmadra egy másik társaság jött ki. A harmadik harmadban a tompa játékba az edző próbált belenyúlni, de kevés sikerrel. Elképesztó sor összeállítások voltak a harmadik játékrészben. Ott már egyértelművé vált baj van, ma nem lesz feltámadás. A játékosok zöme elképesztően gyenge volt ma. Még mindig nincsenek rendben a fejek vagy tippmixelnek a játékosok/vezetők? Mert az edző is ezt kérdezte az első harmad után ijedten: Megakarjátok nyerni a mai mérkőzést? :-)
Ma még a múlt héten nekem nagyon biztoságosan játszó Durco is teljesen szürke volt.
Ackeström: 0
Martz: 0
Holéczy: ááá, rossz nézni szegényt
Sofi szerencsére most is ment. De csapatszinten katasztrófa volt ez a bénázás.
@Rock me Amadeus:
Na kedves barátom, itt az idő, hogy visszakapj mindent. :)))
Nem fehérváriak teljesen amúgy, de nagyon jók. És az egyik a barátom... :))
Van egy rossz előérzetem - idén nem lesz rájátszás.
Átnéztem a csapatokat - szinte mindenki jobb csapattal rendelkezik - a szlovénok jóval erősebbek mint tavaly, a Medvescsakról nem is beszélve, az osztrák csapatoktól itthon is már rendre kikapunk - ott pedig "majdnem" győzünk, de a végén kikapunk.
Nos , ha ez így fog menni tovább, akkor "schlusslicht" leszünk ahogy a sógorok mondják.....
Lassan készülhet a Volán a MOL ligába - az jóval megerősödött, Fehérvár pedig gyengült - ez nem az a tavalyi csapat - egy-két játékos kivételével (Sofron, Palkovics, Ladányi....).
A végén mint mindig - ne legyen igazam...de most valahogy bizonytalan vagyok ebben is...
az első harmad elején rohantunk, mint az őrültek, nem mentek be a helyzetek, kaptunk egy gólt, ami nem volt benne a meccsben, megijedtünk. húsz perc után vezetnünk kellett volna így is. az egyenlítés után azt hittem, most már mi jövünk, erre megint jött egy tökéletesen hülye gól, utána pillanatokon belül a másdik, majd még fel sem fogtuk, mi van, beesett a negyedik meg az ötödik. négy másodperc híján hét percig játszottunk rosszul a meccsen, egyébként domináltunk, igaz, voltak kulcsszituációk, amikor a linziekből kijött a rutin. ezzel együtt mínusz négyről is viszonylag szorosra tudtuk hozni, benne voltunk a meccsben, sofron gólja (sokáig nem hittem, hogy nagy játékos lesz belőle, most már bízom benne) élmény volt, az első sor még mindig olyan, mint egy első sor, kár, hogy kimaradtak a helyzetek. palkovicsnak fasza meglódulásai voltak, kovács és fekete nagyon akart, utóbbi góljának igen-igen örülök. a védelemből tokaji és kranjc fasza, durco sérülése hátha nem komoly, orbán és maklári biztató. elöl a harmadik-negyedik sorból az utóbbi időben csak benken látni, hogy nemcsak sejti, tudja is, mi az az ebel, ackeström és martz nem úgy játszik, ahogy játszottak már. és persze tényleg itt az ideje, hogy a farmból megkapják a sanszot hárman-négyen, annyit biztosan nyújtanak majd, mint azok, akik sehogy sem tudnak bizonyítani az ebel-keretben. hát ez az én verzióm. a tribünön egy törzsszurker azt mondta, rosszabbak voltunk, mint a bécs ellen. ó, dehogy. menni kell tovább, menni fog.
@AG 2.0: Most már csak egy dolgot nem értek... Egy ilyen majdnem tökéletes csapat miért kullog a tabella legvégén... ;-)
Ulf Weinstock sokkal inkább néz ki varrógépügynöknek, mint marcona hokiedzônek.
@jágör68: Holéczy legalább küzd, gyors, próbál korongokat szerezni...Én szeretem a játékát, és tegnap is volt sok szép megmozdulása, de Oszi, meg Martz télleg 0.
Érdekes, amikor Linzben nyertünk, amikor a Zágrábot vertük, vagy a bravúros Salzburg verést követően jó volt az EDZŐ!!! Amikor kikapunk, akkor meg rossz..
Jó kis felfogás!
Vagy szerintetek minden győzelem a játékosoké, minden vereség az edzőé? Ha ilyen egyszerű, akkor miért nem játszanak maguktól minden meccsen? Szerintem Wienstock se haragudna meg, ha 100%-osan nyernénk az EBEL-t, de nem követnék a taktikai utasításokat!

Amúgy meg milyen sorok lennének a tökéletesek? Írja már le valamelyik okos!
És milyen edzőt hoznátok szezon közben, aki jobb és még nem kapott állást?

Ezek a szukolói magatartások védik meg a játékost, hiszen minden vereséget rákentek az edzőre, a játékosok előre fel vannak mentve!
@jágör68: A meccs elott megserult az ujja, sajnis addig birta...
Szeretném megköszönni " kedves szurkolótársaim " kedvességét! Nagyon jól esett, pestiként végighallgatni a " minden pestit ütni kell " című dalocskát!!! Második éve van bérletünk a feleségemmel, hat ismerősöm szintén rendszeresen jár meccsekre Budapestről! A vicces szurkereknek üzenném, hogy az utolsó pár sör legurítása helyett, inkább álljon ki az M7- es felé vezető útra és nézze meg, hogy hány ember veszi a fáradságot, hogy Pestről eljöjjön Fehérvárra buzdítani kedvenceit!!!
Még egyszer KÖSZÖNÖM!!!
Akinek nem inge ne vegye magára!
Fodor is több időt játszhatna, jobb mint Artyomka! Ja és tegnap egy játékot felpezsdítő box is jól jött volna, mért csak Martz mer visszaütni?
Meg ismét a sok alibi haslövés! Sofi nem hasba lőtte az kapust, Dani sem és mi lett belőle, lám lám gól! Bemelegítésnél mindenki gyakorolja a ficakokat, meccsen meg haslövésekké, illetve köténnyel próbálkozunk!
Az@miki78: Az edzővel az át nem gondolt nyilatkozatai okán már az elejétől probléma volt.Én fordítva látom, azzal, hogy az edző sokadik alkalommal /egyébként a sportban elég példanélküli módon/ csak a játékosait hibáztatja nyilvánosan, épp, hogy saját gyengeségéről állítja ki újra és újra a bizonyítványt. Ki itt a főnök???Ha nem tetszik neki az állomány, vagy nem tud rájuk hatást gyakorolni, akkor vagy szóljon a managernek hogy új játékosokat kér, vagy vonja le a tanulságot, de gyorsan!
Ami a meccs közbeni állandó sorkeveréseit illeti, ilyet még nem pipáltam,azt hittem ez egy rossz vicc, és mindenki magát cseréli be, esetleg a padon kikockázzák ki jön....
Jelzem már amikor szerződtették sokan a fejüket fogták, vissza lehet nézni a kommenteket, az EBEL-be talán nem az európai harmadvonalból kellene edzőt keresni, ráadásul egy nem túl sikereset...
sajnos egyre inkább bejön, amit szezon előtt mondtam, ez a csapat kevés lesz a rájátszásra. ne legyen igazam...
@budaijegesmedve: és akkor melyik edző lesz itt főnök ennyi primadonna között?
Nézz azért utána Weinstock karrierjének, ha csak a 10-edét tanulta meg, amit lejátszott, akkor magasan jobb, mint a magyar átlag! A tisztelet, na az ami nálunk hiányzik!
Sziasztok! Többen és többször írják, hogy nincs pénz az egyesületnél. Ennyi van, ebből kell gazdálkodni. Ha egy csapatnál nincs pénz, hogyan és miért engedhet meg magának olyan dolgokat, amiket most megosztok veletek: 1; Van egy jó barátom -30 éve- mellettem ül a meccseken. A barátom egy világcégnek a dunántúli kenőanyag nagykereskedője. A srác gondolt egyet és a pesti központi irodával közösen tett egy felajánlást az egyesületnek, hogy kb. 600 ezer forint értékben adnának speciális olajat a jégkészítő gépekbe. Ennek fejében kértek egy logo kihelyezést a palánkra. Na most, arra nem méltatták őket, hogy azt mondják nekik, hogy gyerekek az a felajánlás kevés ahhoz, hogy felkerüljetek a palánkra. De még arra sem, hogy köszönjük az ajánlatot, nem kívánunk vele élni, mert van rá szállítónk. 2. Én hülye gondoltam, hogy meghívom a csapatot vendégségbe hozzánk Mórra. Wellnes, ebéd, találkozás a szurkolókkal -vagyunk néhányan Mórról- borkóstoló, vacsora, stb. Tettem ezt idén júliusban. Most október közepe van és eddig választ sem kaptam az egyesülettől! Gondolom már nem is fogok! Húsz játékos, vezetők, személyzet legalább 30 ember. Gondolhatjátok ez is lett volna néhány 10 ezer forint. És még nekem kellemetlen, mert több szurkoló társamnak mondtam -gyerekek lesz egy ilyen ankét fotó, aláírás, beszélgetés, stb. Hát én maradtam a pácban. Szerintetek egy profi csapatnál ezek megengedhetőek? Szerintem nem. Ha nem kíván élni az egyesület a felajánlásokkal, akkor is kutya kötelessége megköszönni azt. Azt gondolom jogos a kérdés: VAN PÉNZ, VAGY NINCS PÉNZ????!!
@jakim: Most magadat akarod fényezni, vagy őket lejáratni?

Csak a tisztánlátás végett
@jakim: Te nem szponzor lettél volna, hanem a csapattal szerettél volna üzletet szerezni magadnak. Ne röhögtesd már ki magad. Az, hogy egyszer megvacsiztatod a csapatot, az nem szponzoráció. Különösen, ha még egy ankétot is a nyakukba zúdítasz.
@a. Bárd: ez egy történet. Látod ez jellemző nálunk, hogy csinálni akarsz valamit. Találkozni a kedvenceiddel és erre áldoznál is. De arra sem méltattnak, hogy azt mondják, hogy húzd meg....Te meg az kérdezed, hogy fényezem-e magam? Gondold végig kérlek! Nagyon nagy csalodás nekem ez a dolog, és a kérdés is. Nem elösször futok bele abba, hogy nem érdemes csinálni semmit, mert nem elég, hogy nem segítenek, még jönnek az ilyen kérdések is. Ha félre értettelek elnézést kérek.
@jakim: ne vegyük személyesre a dolgot, én két dolgot mondok: biztosan rengeteg vezetési-szervezési hiányosság adódik aból, hogy a magyar csapatoknak nincs pénzük professzionális menedzsmentre, nem zárom ki, hogy övék a hiba. De te biztos vagy benne, hogy tudod, mi az a szponzoráció (lásd Roham Billy megjegyzését), biztos vagy abban, hogy a megfelelő csatornákat a megfelelő módon használtad, amikor a segítségedet felajánlottad? Végül célravezető az, hogy most itt elsírod ezt a történetet? És milyen célhoz vezet ez el?
Te a szponzor nem én vagyok hanem a Shell lehetett volna! Tudod hány csapat tenné össze a kezét, hogy ilyen cégek szponzorálják őket palánkon, mezen? Fogalmad sincs róla szerintem! Én szomorúan néztem a Zágáb mezén a Generáli és az Airwaves logokat! Azon gondolkoztam miért nem nélunk vannak ezek!
Az én ügyemről annyit valakit minden hátsó gondolat nélkűl meghívok vendégségbe annyit szerintem jogossan várok el hogy legalább lemondja! Ha evvel nem értesz egyet sajnálom! Hidd el akkor veled van a baj!
@vaze: Bocs hogy sírtam!):- Egyszer beszélgetnék veletek erről, utána másképpen látnátok! Na mindegy! Amúgy semmit nem akartam vele csak rosszul esik a dolog. ez van! Ne haragudjatok hogy ezt megosztottam ezt veletek!
@jakim: én megtehetem magamnak azt a luxust, hogy hiszek neked és a jószándékodnak! de hidd el, hogy ez vezetői szempontból nem ilyen egyszerű történet. el tudod képzelni, hányan akarnak felkapaszkodni most a csapaton? a bizalom nem jön magától, az hosszú évek kitartó, áldozatos és önzetlen munkájának az eredménye. Beszéltél egyáltalán Csicsóbával, vagy csak levelet küldtél neki? Én elhiszem a jószándékodat, de egy ilyen történetet nem szokás nyilvánosságra hozni, nem profi dolog, a cég nevét kibökni pedig kifejezetten amatőr, nem akarlak megbántani (bár meg foglak), de csak az Öreget dicséri, hogy nem állt veled szóba...
@jakim: majd egyszer beszélgessünk, de nem tudom, mikor jutok el Fehérvárra, mert Dunaújvárosban is heti három meccs van
@vaze: Biztos neked van igazad! küldj email címet leírom az egész sztorit.
@miki78: Különítsük el Ulfot a játékost, és Ulfot az edzőt, az előbbi karrierjének ki jár a tisztelet, az utobbinak már "tizedannyira" sem!
Az, hogy valaki jó játékos volt, az nem garancia arra, hogy edzőként is az lesz, hiába tud sokat a játékról...két teljesen más szakmáról beszélgetünk. Így már elég tisztelettudó magyar voltam?
@budaijegesmedve: és az ellenpélda Sir Alex Fergusson, Arsene Wenger, Jose Murinho, Capello remélem jól írtam őket
@budaijegesmedve: Továbbra is az a kérdésem, hogy ki az akit ebben az országban tisztelnek? Van-e egyáltalán tisztelet? Van-e egyáltalán alázat? Vagy mi mindenben okosabban, bölcsebbek és jobbak vagyunk a világnál? Fontos ezt tisztázni, mert különben rágjuk a gumicsontot feleslegesen!

Vagyis: Ki lenne a jó edző az ALBA VOLÁN 19-ben, akit ki tud a klub fizetni és még szabad, azaz ide lehet hozni? (Satornak és Tolvanennek sem volt tekintélye) Amíg erre nincs válasz, addig nem látom értelmét ennek a beszélgetésnek!
süti beállítások módosítása