HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szoros meccsek a Mol Ligában

2010.10.08. 21:56 Hblog

Mind a négy mai mérkőzésen örömtelien szoros eredmények születtek a Mol Ligában. Az Újpest sokáig vezetett, az utolsó játékrész felére azonban elfáradt. Ancsin János hiába kért időt, amikor a Volán farmcsapata egy gólra felzárkózott, nem tudta megállítani a lendületbe jött vendégeket. A végeredmény 4-5 a fehérváriak javára, a büntetéspercek alapján a hangulat nem lehetett túl barátságos. Két góllal is vezetett már a múltkori kétgólos vereségért visszavágni akaró HSC Csíkszereda, de Magosi duplájával döntetlenre hozta a rendes játékidőt az addig sokat emberhátrányban játszó vendég Dab.Docler. A hosszabbításban fodult a kocka, a hazai Molnár Zsoltot állították ki, de nem sikerült élni a lehetőséggel. Ez végzetes hibának bizonyult, mert a büntetőkben Hurtaj révén a hazaiak szerezték meg a győztes gólt, így alakult ki a 3-2. Szinte hihetetlen, hogy a Steaua ismét a rendes játékidő utolsó percében mentette döntetlenre az állást a Vasas HC ellen. A hosszabbítás itt sem hozott gólt, így büntetők döntöttek, a vendégek javára. A győztes gólt Berta Ákos szerezte, a végeredmény 4-5. A nap legnagyobb különbségű győzelme a Miskolc nevéhez fűződik, de itt sem ment minden simán. A vendég Brassó szerzett vezetést, a hazaiak fordítottak, a Brassó felzárkózott. Az 5-3-as végeredményt kilenc másodperccel a vége előtt emberelőnyből Dubek állította be. Vezet a HSC, mögötte hárman is 24 ponttal következnek. A mai forduló utáni állást itt tekinthetik meg.

36 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát nehéz szülés volt ez az 5-3! a 2ik harmadot nem láttam de ezt a meccset legalább 4-5góllal kellet volna nyerni, annyi helyzet kimaradt,mindig toltak-húztak egyet a fiúk mikor lőni kellett volna.
Lényeg,hogy megvan a meccs! de legközelebb 2mről lőjjünk már könyörgöm!!!
Hajrá macik!
A 3 pont a lényeg, jól játszani elég lesz vasárnap!:o)
Hajrá Macik!!!
UTE-Volán:
Eléggé el vagyok keseredve, hogy még kicsúszott a kezünk közül a meccs, de az utolsó harmad alapján éreztem, hogy ez lesz.
Már a 2. harmad végefelé szétesett a játék, a zebráknak mondhatni kicsúszott a kezük közül a meccs. A Volán a 4:2 után vérszemet kapott és kiküzdötték, míg a lilák küzdöttek, de kicsit pánikba estek.

A bírók helyenként érdekes dolgokat fújtak, innen is, onnan is...

Attól függetlenül gratula a liláknak, legközelebb már megverjük őket! :)

És egy kis megjegyzés:
Mint UTE drukker mondom, hogy rendkívül irritáló néha, amit Tolnai művel. Odamenni az ellenfél kispadjához magyarázni (miután ő szabálytalankodott) vagy a meccs végén még odamenni balhézni a másik kapuhoz, holott azok már ünnepelni szeretnének... Mire jó ez? Mint csapatkapitány kicsit kontrollálnia kellene magát.

Arról nem is beszélve, hogy egy kész ámokfutás amit csinál a jégen. Nem akarom bántani, rendes fickó, de elképesztően lassú, nem mer ütközni és akkora luftokat üt, hogy néha féltem testi épségét, nehogy a lendület kirepítse a stadionból... Ha nagyon gonosz akarnék lenni, többet árt a csapatnak, mint használ.
Gyengék voltunk egyetlen maradandó esemény Halacska szendvicsbe kerülése volt ma.
@freddyD:

Már megint mi volt a baj a biróval?? :-)))
@qwertzuiop05: Két lényeges dolog lemaradt.
Nagyon őrülök, hogy Dubek nem sérült meg komolyan abban a nagy ütközésben. (a másik esetnél megsérült brassói legénynek gyors gyógyulást!)
Saluga nagy formában van, most már egyedül vezeti a kanadait!
Hajrá Macik!!!
Azért volt szoros,mert számoltlanul hagytuk ki a gólszerzési lehetőségeinket,a Brassó meg kb.annyi gólt ütött,ahányszor sikerült bejutni a harmadunkba.Gólarányt kellet volna javítanunk,ehelyett izgulhattunk az utolsó percig.A végeredmény nem tükrözi a két csapat közti mai különbséget!Végülis megvan a három pont,bekerültünk a 24-es hármasba,de vasárnap nyugisabb győzelmet várunk!
HAJRÁ MACIK!!!
Nem ez volt a szezon meccs,a lényeg a 3 pont :) Az viszont nem jó,hogy hiába dominálunk minden hazai meccsünkön mindig képesek vagyunk olyan bakikra,amiket már ifibe se nagyon látni...Emellett a Brassót is dicséret illeti,jól játszottak a végén és bizony volt egy jó adag szerencsénk 4-3-nál.
Ja és Saluga egy állat :D Eszméletlen formába van.Gyakorlatilag tarthatatlan.
csatoimi: Milyen volt a Csikszereda-Dab meccs ? Megérdemelte a dab a sok kiállításokat ? Galanisz Nikandrosz miért kapott 10 percet ?
miért volt bunyó a ute-volán meccsen ?
@szélmalomharcos: mi a f...t kell röhögni...tán csak nem te vagy a "csíkos playboy", aki a lesgól után illegette magát előttünk? Pfff! Kérdésedre, hogy válaszoljak...az volt a baj, hogy igen gyenge volt!!! :-(((
@csillagoség: Galanisz valamit a sípmesternek pofázott, nem hallottam mit, nem tudom, hogy megérdemelte-e. Minket is könnyen kirakott a végén, nem volt egyszerű akkor nekünk sem. Nehéz megítélni így, ha nem rak ki a végén, akkor azt mondanám, hogy megvolt a hazai pálya, fene tudja.
szép volt Macik! Amikor a csapatjátékra figyeltek nem volt gond, de amint elkezdtek egyénieskedni rögtön elakadt a játék. Az emberelőnyökben meg járatni kéne többbet a mirelitgumit, ma ezt nagyon hiányoltam. Egyébként jó hangulatú meccs volt, egy fair, rokonszenves csapatot sikerült ma legyőzni. Voltak nagyon szép dolgok is a jégen, de ebből a meccsből is van mit tanulni... kb. úgy mint vackornak a hárombében :-)))
_
:o ) Hajrá Jegesmedvék!!!
-
@csatoimi: "Galanisz valamit pofázott" a magyar nyelvet szépen megtanultad... gratula!
@csatoimi: Ezért ne legyél tárgyilagos! Ha már mindenképpen megkapod a magadét, akkor legalább tegyél is érte. :)
@gogosz: igen, letértem az útról, erre már kapom is a szidást. :)
@hokiss: az is lehet, hogy illetlenül beszélt a bíróval, még akár obszcén szavakat is használhatott, ahol mi álltunk, onnan nem hallatszott, mindenesetre túlreagálta a Hegyi Ádám kiállitását, ezért kaphatta tíz percet. Kérlek ne haragudj a magyar nyelv elleni merényletemért.
mielőtt nekem ugrasz, . . . kaphatta a tíz percét . . .
@szélmalomharcos: Hadd idézzek az UTE honlapjáról:

"e az 51-ik percben fehérvári támadás elsodorta a vonalbírót, aki így nem tudta befújni a lest. Társai nem segítettek, és megadták Kovács V. gólját. (4:3). A döbbenetet Ancsin János időkéréssel próbálta csillapítani. Németh Márton is érezte, hogy hibázott, nem sokkal a gól után Rusznyák bottal húzta vissza a kiugró fehér mezes csatárt, a büntetés elmaradt, majd pár másodperccel később mehetett ki egy vendégjátékos a semmiért. Ezt hívják kompenzálásnak… "

És ezt tényleg így volt. Nagyon szerencsétlen jelenetek voltak, sajnos sorsdöntő
@csillagoség: egy autentikus, ám nem éppen szabatos vélemény - www.facebook.com/profile.php?id=100000015652405 jó meccs lehetett amúgy, és valóban örömteli, hogy mindenki képes nagyjából mindenkivel szoros eredményre. most jó is lesz egy erős MOL Liga, hogy a futballunk újra szárnyal, nyolcat vágunk a rémisztő San Marino-i gépkocsivezetőknek és recepciósoknak! :)
ps: természetesen elnézést kérek minden gépkocsivezetőtől és recepcióstól!
üdv
bocs, azt akartam írni, hogy kapcs, ford blogmotor!
Ez az Iliescu két éve bíráskodik felnőtt szinten, kb olyan is volt a bíráskodása...
A Galaniszos dolog az orrom előtt történt, Hegyi könyökölt Novak nyakára erre kapott két percet, Galanisz "románok számára is ismerős szavakkal ilette a döntést és a bírót", erre kapott tíz percet...
A baj a bíráskodással az volt, hogy nem tudhattad mikor mit fúj, volt amikor szabadabban engedte, volt amikor mindent lefújt, csatlakozom Imihez, ha nem fújja be a kettő percet nektek a hosszabbításban akkor mondhatnám(nk), hogy felénk fújt, nem billent a pálya, csak egy kicsit :)
@Nyuszí O_o: Galanisz nem kertelt, az biztos. :)
Megirigyelte a sípodat, lehet neki is kell :)
Megirigyelte a sípodat, lehet neki is kell :)
@csatoimi: gondolom, az ejnyebejnye, a kutyafáját és a kakascsípjemeg csak a kötő frázisok voltak, de lehet, hogy egy macskarúgjameg is befért... :)
@freddyD: korrekt hozzászólás !!!
Ezek szerint a második gólunkat Kurt szerezte.
szegény tolnai. mondjuk csoda, hogy elfogadta ezt az idényt.
sikerült hazatalálnom Szeredáról
@gogosz: igen, Kurt szerezte
@terminatrix: a bíráskodással nem volt sok baj, korrektül megfújta a hazai pályát ikszdé (Spigi télleg kapard ki magadnak azt a román sípot:D)
függetlenül attól, hogy a hosszabbításban adott nekünk egy előnyt
a meccsről: az első harmadban kialakítottuk a helyzeteket és a székelyek lőtték a gólokat
a második harmadban - a rengeteg kiállításnak is köszönhetően - a csíkiak eldönthették volna a meccset, de nem tették
a harmadik harmad nagyjából kiegyenlített játékot hozott
a hosszabbításban pedig élnünk kellett volna a felkínált lehetőséggel...
összességében igazságosnak mondható a döntetlen

más...
Imi respect amiért vendégül láttál minden dújvárosi szurkolót
megint más...
a "negyedik" harmad egészen jól sikerült, jól éreztük magunkat - KÖSZÖNET érte a csíki kollégáknak:D
ugyan 10 órát kellett utaznunk a csíki meccsért, de megérte!
vigyázzatok, mert Dorka videózott!!!:DDD
@Theutus: máskor is szívesen látlak bennetek.
@Theutus: Orulok, hogy megismertelek benneteket. Masnap "sajnos" lagzi volt Marosvasrhelyen, nem volt konnyu az biztos...Most mar en is itthon vagyok az en Dorkamnal, es izgulok, hogy ismet alazzuk meg a teheneket.
@csatoimi: Koszi szepen, megegyszer, ezerszer. :)
süti beállítások módosítása