HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megint a HSC Csíkszereda vezet

2010.10.03. 20:47 Hblog

A mai Mol Liga-forduló rangadóin a két listavezető egyike nyert – ráadásban, azért két pont jár –, a másik kikapott, helyet cseréltek. A Vasas és a HSC Csíkszereda a rendes játékidőben nem bírta döntésre vinni a dolgot, a székelyek vezetését kiegyenlítették a vendéglátók a második harmadban. A találkozó harmadik góljára a hosszabbításig kellett várni, Hruby passzából Novak volt eredményes, 1-2. A Dunaújváros Miskolcon majdnem olyan gyorsan került háromgólos hátrányba, mint ahogy a HSC elleni hazai csata során előnybe. Jonkléknak sikerült felzárkózniuk mínusz egyre, ám aztán kaptak még kettőt, Martin Saluga 2+2-vel zárt, 6-3. Szépen helytállt az FTC otthonában a Fehérvár-farm, Hajósék vezettek is 2-1-re, de a végén kijött a különbség, 6-4. A Steaua nem először fordított ebben a szezonban: a vendég Brassó kettővel elment, a bukarestiek nem adták fel, az utolsó pillanatban egalizáltak, a büntetőket jobban lőtték, 3-2. Az állás.

80 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A hétszázát, gratulálok a Miskolcnak! Jó meccs lehetett!

Csíkszeredának dettó, de az nem különlegesség :-)
Gratula a Maciknak, megérdemelték a sikert. Mi meg talán ezt a pofont, nem tudom, hogy páran miért hagyták ki a mai meccset. Mert fizikailag ott voltak, de fejben valahol máshol járhattak. Ennyire azért nem izgalmas a választás... :)
Szép volt fiúk!
Hajrá Macik!!!
Szép volt srácok :) Voltak meleg pillanatok,de összességében sztem megérdemelten nyertünk.Nagyon féltem,mert a védelmünk olyan volt,mint a szita,de megoldottuk :)Dusan gólja pedig élményszámba ment.
@Miskolcifan: hát, ha a ti védelmetek olyan volt mint a szita, akkor mit szóljunk mi? :) vagy inkább :(
@Spigott: De nálatok fejben voltak a gondok,nálunk meg a hozott anyag volt a bajos :) Az más kérdés,hogy jobban meg tudtuk oldani ezt a nehéz szitut.
Gratula a Miskolcnak! Megmondták, hogy idén másképp gondolják és folyamatosan igazolják is!
Jaaaaj de gyengék voltunk ma :(
A Miskolc 1. sora meg nagyon megy!
Ők azt játszották hazai pályán amit kell, mi meg szinte semmit. A játék minden elemében jobbak voltak ma.
Gratulálok a maciknak.
HAJRÁ SPORT CLUB, HAJRÁ SZEREDA,
HUJ, HUJ, HAJRÁ!
Na, a Vasas-HSC meccs igazán pörgős volt, a vége rendesen izgalmas lett, szurkolás is volt már, amit megnyomott a szeredai kontingens is, gratula nekik is, meg a csapatuknak is.
@Spigott: nyugi szita lyukméretből is van sokféle a 0,63mm-től a 10,00-án át felfelé :)
@Miskolcifan: te, aki így leminősíted a védelmünket, egy szégyene vagy a miskolci hokicsaládnak. kicsit gondolkozz el, milyen azoknak a fiúknak ezt olvasni, akik ma tértek vissza betegségből, sérülésből és csatár létükre hátvédet játszottak; nem is akárhogy!! a két kanadai hátvéd meg a lelátón nézte végig, ahogy a szita védelem 30 közeli lövést engedett a dabnak.
@facsipesz: volt egy jó meleg helyzet a végén, a kapunkra ráesett a korong, már azt hittem, hogy vége mindennek.
@devil666: Szerintem nagyon gyorsan állítsd le magadat,mert senkit nem bántottam meg és minősítettem le,csak arra céloztam,hogy közel sem a legjobb felállásunk volt ez.Mégis mi a f.szért minősíteném le azokat,akik miatt elkezdtem anno jégkorongra járni???
Inkább próbáld meg legközelebb értelmezni amit a másik ír és utána köpködj ilyen stílusban.Köszi!
Nagyon szépen játszottak a Macik, bár Waddel és Derton hiányzik nagyon. A Docler viszont nem tud veszíteni és bizony amikor hátrányban voltak előkerült 1-2 aljas megmozdulás is sajnos.
Budai és Urbán derekasan helytálltak a védelemben, le a kalappal előttük.

Waddellel pedig mi van? Nem rémlik hogy ő is lesérült volna a Fradi meccs alatt/után. Remélem Dertonnal együtt hamarosan jégen láthatom őket. Bár így sem vagyunk rosszak, nagyon kellenek akkor is.:)
Szép volt fiúk! 3-0 nál azt hittem nem hiszek a szememnek és még lehetett volna 5 is ha az a 2 szóló bemegy!
4-3 nál kicsit szoros volt, de sima lett a vége, úgy érzem itt most senki nem mehet már biztosra Miskolcon ,aki itt nyer majd(ha nyer) az lesz a bravúr!!!
gratula a fiúknak!
@cornwall: Waddellnek achilles problémája van,úgy tudom nem komoly.Derton viszont még 3 hétig nem lesz hadra fogható.
@Miskolcifan: Nekem pénteken aszonta, hogy 5 hét. Ha ilyen gyorsan javul, akkor...:o)
@qwertzuiop05: Nekem ezt ma mondták,remélem két naponta gyógyul két hetet és akkor már a Brassó ellen játszhat :D
Szép volt Macik. Sajna ma nem tudtam kint lenni, de hála a dabdocler honlapnak neten követhettem az eseményeket képileg is, köszönet érte:) Nem lehetne ezt esetleg a többi meccsre is alkalmazni?
@csatoimi: Arra mondod mikor a felfő háló ra pattant a korong ?

Kint voltam .. Véleményem a meccsről ...
1.iramra nem volt panasz
2.Babic jó vezette a meccset 8-8 perc volt a kiállítás mind 2 oldalon
3.szurkolók is ki tettek magukért hajtották a csapatukat

Meg lássuk mi lesz majd a Vasárnapi meccs hogy fok alakulni ... Csik - Vasas

Ui: Gratulálok a Csikszeredának a győzelemhez.
A Sijka gól parádés volt!!A Sós-Szilassy páros meg csak fokozta a hangulatot!
@csatoimi: Hasonló Vasas-helyzetek - főleg az elején - rendre kimaradtak, meg is bosszulták magukat. Kiss Tamás is kellett azért ehhez az eredményhez persze, ügyes volt.
@csillagoség: arra, meleg volt nagyon. :) jó csapat a Vasas, bárki nyerhetett volna.
@facsipesz: Hát igen az elején mit hagyott ki a Vasas, attól féltem ami az egyik oldalon nem ment be az a másik oldalon bemegy de szerencsére Tomi állta a sarat .. Le a kalappal 2 csapat előtt ...
@csatoimi: Kedden mentek az Újpestre, sztem sima győzelem lesz , nem úgy mondanám mint ha le becsülném az Újpestet, de a Szereda kerete jobb és erősebb mint az Újpesté
@csatoimi: hát igen jó kis bajnokság ez. De még az elején vagyunk. Vannak körbe verések ...
@Miskolcifan: Gratulálok a Maciknak a győzelemhez. álmomba se mertem volna gondolni hogy Nyernek meg verik a DAB-ot! Szuper a Macik ! Medve az nem játék :D :)
@csatoimi: Meg kérdezhetem Erdélyi vagy ? Sejtem Csiknek szurkolsz ...
A Vasas, Fradi, Dab, Miskolc, Brassó és Szereda meccseken bárki nyerhet.
Nagyon jó volt a Vasas-Szereda, bárki nyerhetett volna, bár néha az volt az érzésem -különösen a 2. harmadban-, hogy a Vasas kicsit dekoncentrált. Bíró rendben volt (F.Kapus cikkét biztos elolvasta:-),remélem, Erdélyben is olvasták!), engedte az ütközéseket, volt is egy pár jól sikerült mindkét oldalon. Gratula a Szeredának!
@csatoimi:nem hittem, hogy egyszer olvasok Tőled ilyet :-)
Kivi leszek a Vasas - FTC meccsre kedden ott 3 esélyes a meccs én tippem 1-es 45% X-es 20% 2-es
35%
@csatoimi: Erre vágytunk a szezon előtt, nem? :-)
@funbasten: Lehet hogy most Babic jó vezette a meccset, lehet hogy vasárnap nem így lesz akkor a bíráskodás a hazai csapat oldalára fog menni , mint ahogy szokott Romániába a birok a vendég csapatok ellen fújnak általában ..
@csatoimi: és még vedd hozzá, hogy milyen meccsel vagytok a Dab előtt: Dab-Steaua 2-3...
@funbasten: nem kell egyből ítélni, amiért néha megmondom az igazat. :)
@csillagoség: Sajnos benne van, mint ahogy a Brassó-Vasason is kiderült.
A Fradi ellen nem játszottak az ebelesek, ahhoz képest szorosnak tűnik a mai eredmény. Kedden biztos jó meccs lesz.
@csillagoség: én nem szeretném, hogy nekünk fújjanak, legyenek semlegesek, másképp nincs valós értéke a sikernek.
@csatoimi: igen ebben én is egyet értek amit mondtál , de sokszor nem így van a Mérleg a hazai oldalra billen a bírok szemszögéből .
@funbasten: sztem is jó meccs elébe nézünk kedden , remélem Vasas siker lesz ..
@funbasten: Ráadásul a Fehérvárban Erdélyi és Varga nem játszott, három eredetileg is hátvéddel álltak ki ma, elöl meg Meretei hiányzott.
@F. Kapus: Akkor még furcsább az eredmény. Persze 48-24 a kapuralövési arány, de akkor is szorosnak tűnik. A meccsről úgy látom senki sem írt, nem kavarhatta fel a kedélyeket.
@F. Kapus: nagyon jók a "kicsik", évek óta erre vártunk, hogy legyen egy ilyen erős háttércsapatunk. Az idei meccsek eddig messze felülmúlták az elvárásokat, mert a jó játék mellett már vannak bravúrok is. :)

Fradistáktól kérdezem (kivéve a wiszkist): Galló játszik nálatok, mi van vele? Valamiért úgy hittem, hogy ha már hazajön, kiseb sztár lesz itthon, és meccsenként hallat magáról, ehhez képest ha jól láttam, még pontja sincs.
setét estét mindenkinek, hazaértem Miskolcról
nos ismét a rosszabbik arcunkat mutattuk, a Macik megérdemeltem nyertek
@lidmark: az nem parádés, hanem szégyenteljes gól volt sajnos...persze nézőpont kérdése
azt gondolom, hogy így csatárt nem lehet beengedni a kapu elé
@Cogliano: te biztosan azon miskolci nézők közé tartozol, akik akkor is kiállítást követelnek, ha a játékosotok a kék vonalban esik el
@Raon: játszik, de engem eddig még nem győzött meg. Nem vette még fel a ritmust szerintem.

A mai meccsről meg inkább nem írok semmit. Igaz, hogy nyertünk, de ezzel a játékkal nem csodálkoztam volna, ha kikapunk. A macik elleni 1 pont fényesebb, mint a mai 3, de legalább megvan.

Kedden ennél sokkal több kell.
Hajrá Fradi! Hajrá magyar jégkorong!
@csillagoség: "csillagoség 2010.10.03. 22:51:58
@csatoimi: Meg kérdezhetem Erdélyi vagy ? Sejtem Csiknek szurkolsz ..."

bocs, most vettem észre. igen, erdélyi vagyok, Csíkszeredából.
Fradi-Fehérvár:

Ez tipikusan olyan meccs volt,amiért OK, három pontot adnak, de felejtsük el. 1-2-nél azt hittem kikapunk, de szerencsére jött három bombagól, és onnantól már -igaz kaptunk ugyan még kettőt -de kézben tudtuk tartani a meccset. Akit ki lehet tőlünk emelni, az mindenképpen Schellin.
@csatoimi: Penteken megyek meccsre Csikba! Hatha osszefutunk! :) Veszek egy mezt is (ha mar ott vagyok), mert szegyellem, hogy csak Volan mezem van (igaz Pires). :) HAJRA SZEREDA!
Na a dolgok megint a helyükre kerültek hajrá Szereda.
Nem tudtam tegnap követni a meccsek eseményeit, de aki minket 3 góllal legyőz, azelőtt le a kalappal. Gratulálok.
Jomagam 6000 merfoldrol szurkoltam vegig a meccset (Miskolc/DAB) es (itt) nemtermeszetes modon siman ment a mobilnet.
Hatalmas gratula a Maciknak es kulon koszonet a Wembley/i eredmenyert! :):):)

Jo uton jarunk, maradjunk is rajta!!!

szekely hokis: meg nem egeszen, majd egy Szereda/Miskolc donto utan, es annak is tiszta szivbol fogok orulni ha a Szereda nyer! :):):)
@bagyula: hívjál fel a meccs előtt, nézzük együtt. kapuslaci tudja a számom.
@Edi a Sas: Köszi! Hát akkor sok sikert neki, jó lenne, ha a tripláiról szólnának a hírek.
Nagy méta volt a tegnapi Vasas-Szereda.Az idény eddigi legjobb játékát mutattuk.Kedden viszont nyernünk kell,hogy továbbra is verenyben legyünk.
Jó kis bajnokság... dörzsölöm a tenyerem... nagyon tetszik, hogy kiegyensúlyozott az eleje.
Egyébként azt veszem észre egy ideje, hogy jóval több komment kerül az OB1-es cikkekhez, mint a fehévári meccsekhez. Nem volt ez mindig így, ez is mutatja, hogy érdekes ez a szezon.
Go Bear Go! :-)
Egy kérdésem lenne székely testvéreinkhez:
Az icehockey.hu-n a pénteki HSC-DAB meccs kezdési ideje 19:00.
Ez ottani vagy itteni időt takar?
@Theutus: Te pedig azon Dab szurkolók (tiszteletből nem nézőt írtam) közé akik nem tudják elviselni ha a csapatuk 3 góllal kikap és egy ilyen kék vonalban elesős nagy megmondáson kívül nem jut más az eszükbe. Amúgy meg tedd a szívedre a kezed és mondd azt hogy a 2. harmad felétől nem vesztette el a fejét pár Docler játékos.
Off: Ki az a Csibi?
GRATULÁLOK A SPORT CLUBNAK!ITT A GYŐZTES GÓL!www.youtube.com/watch?v=3HcTOR33GZ4
@evo9: Halgasson meg téged a CSIK SOMLYOI SZÜZ MÁRIA.AMMEN!!Hajra Szereda!!!!!!!!
@Cogliano: a meccset Miskolcon néztem, helyi szurkolók között - szerintem nekik sem más a véleménye, mint nekem
a második harmad felétől teljesen egyenlő volt a kiállítási arány, leszámítva a legvégén Zsoci kiállítását, szóval nem gondolnám, hogy jól látod ezt a dolgot (ha nem hiszel nekem nézd meg a jegyzőkönyvet)
arról meg nem tehetek, hogy nálatok számos néző kiállítást ordít, ha az ellenfél felétek korcsolyázik...tipikusan a másik szemében a szálkát is effektus
amúgy meg 23:46:45 alatti hszben írtam: a Macik megérdemelten nyertek, valamint elég sok tanúm van a csarnokotokból, hogy a meccs végén gratuláltam a győzelemhez (szóval azt gondolom semmi gondom nem volt a vereség elviselését illetően)
amiért szégyenérzet volt bennem arról egyedül a Dab tehet: a helyenként mutatott játékuk okán nem feltétlenül volt felemelő dolog Dab mezben parádézni (és ennek semmi köze sincs a Macikhoz)
és sajnálom, hogy 270km-t utaztam egy jégkorong meccs miatt, ami csak annak paródiájaként sikeredett
summa summarum: a vereség nem zavart különösebben, kizárólag a te4ljesítményünk frusztrált, de az nagyon
egyébként a következő hazai, székelyek elleni meccsetekre le fogok menni, ha gondolod majd szólok azon alkalmakkor, amelyeket fent leírtam:)
@aeroan42: Medve, medve! Gyere ki a gyepre! Szép volt testvérek!
Azért Miskolc nincs ennyire északon!
@prozak01: Jó volt a Fehérvár (hívjuk Őket Akadémiának, az van a mezükön), teljesen versenyképes alakulat... Fradi? ...hát lesz jobb!!! Viszont megint jó volt a tempó! Linus ok!
Mondjuk a "fradihoki" szerint a meccs Miskolcon volt és varjú vezette, 700 néző előtt....
Volt az száz is Erzsébeten, Halacska fújt, mindegy.
Egy kicsit off:

Először is hálás köszönet a DAb-nak a netes közvetítésért!
A kérdésem is ezzel kapcsolatos: Milyen anyagi (és egyéb) költségei vannak egy ilyen adásnak? Előre is elnézést kérek, ha üzleti titkokat feszegetnék!
@acs63: A DAB-os költségeket nem tudom, de ha van egy nagysebességű net a csarnokban, akkor lényegében akarat kérdése csak a közvetítés. Úgy tudom minden meccset rögzíteni kell a MOL ligában. Innentől pedig egy laptoppal meg lehetne oldani a közvetítést. Van számos ingyenes szolgáltatás (ustream.tv, jutin.tv, indavideo élő funkció)
@magyarhoki.hu: Jól látom, hogy nem volt vendégszektor? Akkor csak bennünket tüntetnek Starséknál ezzel a figyelmességgel?
@check: ti balhésok vagytok, nem mernek maguk közé engedni. :)
@csatoimi: Ezt nevezem aztán diszkriminációnak :))))
@csatoimi: OK, koszi, megoldjuk :)
@check: Tavasszal éppen ti reklamáltátok a hiányát az OB I elődöntőn. Van akinek semmi sem jó :)
Két nap totálmetál meló után most csak annyit írnék, hogy nagy-nagy kalaplengetés a Naciknak a győzelemhez - a mieinknek pedig sürgősen el kell gondolkodniuk, elsősorban a védelem hatékonyságán, illetve úgy általában a koncentráción. Természetesen ki lehet kapni, még 3 góllal is simán, az a nem mindegy, hogy meccs közben mennyire hajt, figyel és kapar a csapat. A végét véletlenül láttam, az elejét szerencsére nem: katasztrófa. 4-3-nál ugyanis reális esély volt az egyenlítésre, fordításra, de az a hónapok óta tartó tendencia, hogy az ilyen esélyeket nem tudjuk megfogni, sajnos az egész idei idényünk legszomorúbb jellemzője. sokadszor írom le, vasérnap is azt éreztem, a meccs elsősorban fejben ment el.
és ezekből az esetekből lehet, muszáj is lenne tanulni.
üdv
@Nyuszí O_o: azért ezen az oldalon ne kezdjünk nácizni, ha kérhetem:-))))
@poraszabolcs: Bizony,mert a végén még az is kiderül,hogy Macilaci Naci és (a csillagképe) nyilas!Mondjuk nekem már korábban is gyanús volt hogy mindíg barna felsőben látom... @budapestijeti:A fenébe,erről lemaradtunk!Viszont tényleg nem tudom,hogy hol rendezhették hiszen Miskolcon csak egy Jégcsarnok van,ott meg akkor éppen a DAB-bal meccseltek a Jegesmedvék.
(Bitosan kijavítják majd,bár én még most is így olvastam a fradihokin.)
süti beállítások módosítása