HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–Salzburg 2-1

2010.10.01. 22:10 Hblog

Hatalmas meccsen vert bajnokot és listavezetőt a Sapa Fehérvár AV19. Ezúttal nem aludtunk el a meccs elején, már az első harmadban is egyenlő ellenfelei voltunk az EBEL első számú sztárcsapatának, a legtöbb helyzetet érdekes módon hátrányban alakítottuk ki, de ekkor még nem sikerült betalálnunk. A második menet elején aztán a vendégek szerezték meg a vezetést, de nem adtuk fel, még ennek a periódusnak a végén kettős előnyben végre betalált Palkovics Krisztián. Hasonló körülmények között vitte be a döntő ütést Ladányi Balázs, óriási bombája a felső sarokba vágódott, 2-1, ezzel már nem vagyunk utolsók a ligában. Hetényi 97,8%-kal védett. További eredmények: Medvescak–Vienna 6-1, Jesenice–Klagenfurt 0-4, Villach–Linz 5-2, Graz–Olimpija 6-4.

97 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát erről beszéltem nyuszó-muszó!
Elkezdődött a CUNAMI évad!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Na megnézem felvételről, aztán elolvasom hogy látta Lajos.
Nagyot küzdöttek ma a fiúk, megérdemlik a maximális gratulációt! Most nagyon jól védekeztünk és sikerült kihasználni két kettős előnyt, szép gólokat szerezve. A Bikák sokat támadtak, de kissé tompának tűntek. Zolika nagy formában védett.
Gratulálok az egész CSAPATNAK!Godó és Palko góljaira egyszerűen nincs jelző!!Vasárnap egy idegenbeli 2 pont még ha büntikkel is nagyon szépen mutatna a vitrinben!!Hajrá Volán!!
Hatalmas meccs volt!!!! Gratula az egész csapatnak!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!
Ahogy egy régi, futballedzőknél használatos fordulattal éljek, "nem szokásom a játékvezetéssel fogalkozni, de..." Hihetetlen, hogy mennyire nem akarta észrevenni a sóvári tehenek alattomos szabálytalanságait! Szerencse, hogy amit észrevett, azt kihasználtuk! Fantasztikus teljesímény egy gólon tartani egy ilyen szintű csapatot, mint a RBS! Ebben persze óriási szerepe volt Hetének, aki galaktikus magasságokban játszott! Ha így folytatja, Tomminak szokni kell a padot... Csak így tovább, HAJRÁ VOLÁN!!!
Ja, és mielőtt elfelejtem: P.Pagé továbbra is vátozatlanul BEKAPHATJA!!! :D
Nagy meccs volt. Utolsó verte meg az elsőt. Így kell ezt csinálni!
elment a hangom :)

Látjátok fiúk! ÍGY KELL JÁTSZANI, mostantól csak így játszhattok! :)

Viccet félretéve. Ezt a meccset ha valaki felvette, legyen kedves valami elérhető helyre tenni. Aki így tesz, az keressen meg majd egy meccsen és jó nálam egy sörre. :)

Kiemelni Hetényit tudnám. Amikor kerestük a korongot, hogy merre van a vetődése után, ő meg felemelte a kesztyűs kezét, akkor több ezer tonna kő esett le a szívünkről.

Köszönjük nektek ezt a fantasztikus estét.

HAJRÁ VOLÁN! SZÉP VOLT FIÚK!!!

u.i. Külön köszönöm a Lányoknak a szurkolói kellékeknél nyújtott segítségüket. Az pedig megható volt, hogy név szerint emlékeztek rám, holott ritkán látnak. :)
Nagyon nagy meccs volt!!
Gratula a fiúknak!

De, lenne egy aprócska dolog, és nem kukackodás:azt sajnálom, hogy csak kettős emberelőnyben tudtunk betalálni. Szimplában, vagy 5-5-be nem ment.

A másik, hogy úgy szeretnék egy olyan meccset látni, ahol tényleg korrekt bíráskodás folyik...nem hiszem el, hogy ami ez egyik oldalon 2 perc az a másikon miért nem?! Vagy mit néz a bíró??
ja... ha valaki lefényképezte azt a borzalmas "sportszerűtlenséget", az legyen kedves ossza meg a közzel, mert az enyém nagyon halvány lett :)
@mordok: 5-5-ben nekik se ment a gólszerzés, csak előnyben.
@Leslieke: az mindegy, hogy nekik ment-e vagy nem, nem érdekel, csak még szebb lett volna, ha megy szimplában is.
@mordok: na igen, de a lényeg a győzelem és a pontok.
magam reszerol en megbocsatottam a Capitals elleni 2:7-ert... nagyon ment mindeki, es en Arpit emelnem ki, vegre!! igy tovabb! ...es nagyon tuti volt, az ippon utan jol kirohogte a pattot teheneszt...

@Metal_Storm: veszek neked strepsils-t... :-P

@mordok: ez erdekes, de nem meglepo... azert volt olyan is, amire en nem adtam volna 2 percet, de igy utolag a fene banja...

HAJRA VOLAAN!
@Metal_Storm: Én felvetettem, majd kiírom és valamikor átadom ha gondolod.
Milyen "sportszerűtlenségre" gondolsz?
:)
@vladiv: köszi, de erre forralt bor dukál :)
@Scofi: gondolom arra, amit a sracok meg a nyilatkozatok alatt is probaltak becsempeszni a kamera latomezejebe... sajnos meg noveszteni kell a kezeket hozza... :-))
@Scofi: a kifeszített bikás kollekcióra :)
@advocatusdiaboli: igazából azt is a vonalbíró vette észre mindkét gól esetében...

ma nagyon jól ment mindenki, Mihály játéka is nagyon tetszett, kétszer is gólt érdemlő passzt adott, sajna kimaradtak. ziccerek kb egyenlő arányban lehettek, attól függetlenül hogy a RBS 2x annyit lőtt
Gratulálok!
@Metal_Storm: Olyanom is van :) fényképezkedhetsz is vele :)
@Scofi: és igen gondolnám :)

különös ismertető jelem, hogy üvöltök, mint a sakál :D

privátban megadom az elérhetőségemet, vagy add a tiédet :) az átadás/átvétel lebonyolításához
@Scofi: hümm... akkor arra felöltöm a válogatott mezemet, viszek fegyvernek látszó tárgyat, és pózolok, mintha levadásztam volna :)
@Metal_Storm: A DVD kint lesz a következő hazain, a molinót viszont szerintem csak a következő deadbull meccsre visszük :)
@Scofi: köszönöm, akkor majd összeszedjük egymást
Team Sp. P.
1 Klagenfurter AC 7 11
2 Red Bull Salzburg 7 10
3 KHL Medvescak Zagreb 7 8
4 EC Rekord-Fenster VSV 7 8
5 HDD Tilia Olimpija Ljubljana 7 7
6 HK Acroni Jesenice 7 7
7 EC Moser Medical Graz 99ers 7 6
8 Vienna Capitals 7 6
9 Fehervar Alba Volan 19 7 6
10 Liwest Black Wings Linz 7 5

u.i : nagy RESPECT a két ördögfiókának ,hogy a 2. harmad szünetében zászlóztak. :)
Hetényi tényleg fantasztikus volt, de a védekezésünk most nagyon rendben volt. Hete talán csak a gólnál került igazán kiszolgáltatott helyzetbe,ma ez egy tudatos, profi, sokat korizós, letámadást is jól művelő( pl. a hátrányainkban rengetegszer hibára késztettük a bikákat)játék volt a fiúktól.Lakos meg egy állat.
@Leslieke: így van!

Egyébként nagyon tetszett nekem ez a játékstílus....
Hatalmas meccs volt, óriásit játszottunk! És végre a szurkolás is kezd elfogadható szinten lenni, az első 5 percben, meg a harmadik harmadban tényleg ördögkatlan voltunk! :)
Pagé, meg a csapata, no meg a bírók elmehetnek ahova akarnak, gusztustalan amit műveltek, de a 2 pont zsebben!
Htalmas mázlija volt a kapusnak Pire egyik lövésénél, ha 2 cm-el feljebb megym akkor a füle mellet gól!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
@Szoljanka: Az utolsó üres kapus helyzetnél is megvolt a mák, mikor kapuvas lett.
@Szoljanka: mi baj volt a bírókkal?
Amúgy hatalmas gratula a csapatnak! Heti lepkés védése után alig tértem magamhoz.
@Scofi: @Metal_Storm: sporttársak, a nép nevében kérnék egy torrentet, vagy bármilyen netes feltöltést...már ha van/lesz rá időtök :)
@Metal_Storm: nagyon szívesen :)

A sál népszerűségére való tekintettel lesz második körös rendelés is, aki úgy érzi, szeretne sálat, küljdön egy emailt a julcsi@albavolanszurkolok.com emailre a nevével, telefonszámával és a darabszámmal.

A hétfőig rendelt sálakat a pénteki meccsen lehet átvenni.

Aki ma nem vette át a sálat, de már kifizette korábban, jelezze nekem legyen szíves mikor tudja átvenni.

Köszönöm továbbá mindenkinek, aki részt vett az élőképben, hasonló összefogást jó lenne látni minden meccs előtt :)
@szittyavezír: Volt nagy védés bőven, de a kijöveteleknél mindig bizonytalan...ezt kellene egy kicsit fejleszteni, Satosaaritól ezt tanulhatná. (indítások, korongkezelés)
@Borsy: Úgyvan, akkor hatalmas volt a moraj a csarnokban...:)
@szittyavezír: Nagyon részrehajlók voltak,ami nálunk 2 perc volt, az ott nem, az Ők sportszerűtlen megmozdulásaikat nem büntették eléggé..
@Szoljanka: Valahogy mindig többet megengedhetnek maguknak. A nagy tumultusnál is azért kihozták úgy, hogy a végén mi legyünk hátrányban. Orbán 2+2, míg ott csak egy 2 perc...
@Borsy: Hosszú lenne felsorolni, az meg hogy a jégen felejtett botokat soha nem vették észre, csak egyszerűen vicces..:)
@Szoljanka: örülök neki, hogy megvertétek a sóváriakat
@Szoljanka: 2szer voltunk kettős emberelőnyben, amivel megnyertük a meccset. Szerintem egy szavunk nem lehet a bírókra. Utóbbinál ráadásul úgy fújták be, hogy semmit nem láttak, előbbinél meg Martz is kaphatott volna 2 percet...
Vagy mondjuk Godó palánkra lökése is szerintem teljesen szabályos volt.

Pont egy ilyen meccs után, hagyjuk a bírókat. A csapat megérdemelné, hogy ők legyenek a középpontban! Emberfelettit nyújtottak egy jobb csapat ellen. Ez a fontos!
Köszönjük meg a csapatnak és külön Hetényinek a mai napot. Nyertünk és ez a lényeg. A 45-26 kapura lövési arány azért sok mindent jelez. A KAPUSUNK statisztikája javult, de a gond megmaradt. Sokkal többet lőnek az ellenfél csatárai, mint mi. Ma Zoli kimagaslót nyújtott. a SIKER NEM CSAK AZ ő ÉRDEME. HANEM AZ EGÉSZ CSAPATÉ, de nálam Ő volt a numeró 1.
HAJRÁ VOLÁN
Üdv.
BENŐ
Fehérvár Ördögi Kör
@benö51: Kevés a jó védőnk, túl sok lehetőséget hagyunk az ellenfélnek. Igaz most nem került sokszor kiszolgáltatott helyzetbe. Másik oldalról nézve a támadó szekcióban is gyengültünk (jelenleg így fest) és ennek következtében kevesebbet van nálunk a korong.
@benö51: Szerintem ez mindig jellemző volt ránk. Talán annyira nem is érdekes. Ma Zágrábban a Bécs 46-ot lőtt kapura, a Medvék meg 24-et. Gondolom láttad, hogy a meccset 6-1-re a Zágráb nyerte...

Lényeg, hogy királyság volt, ma visszakaptunk a csapattól mindent, amit idén eddig elvettek tőlünk.
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
Sokan azt mondták, hogy hagyni kéne a fenébe a letámadást, mert ez az emberanyag nem tudja megcsinálni... Akkor most gyűjtsünk repülőjegyre vagy sem?
@petyagergő: Kristannak is meglett a 98%. Még a statisztikákat nézve egy adat tűnt fel. Ez az: SILA Ales 4 25% Csak azt nem tudom egy hogy hozták össze, mikor 4 lövésből kapott 1 akciógólt. Ezt rakja össze valaki!
@benö51: nem a sok lövéssel van a baj, ha azokat látja a kapus, akkor ami bemegy, az az övé.
Amikor én a kissrácokat tanitom, akkor 3 dolgot mondok a védöknek:
1) a lövés a kapusé, a hátvédé a 2. (szabad) ember
2) a kipattanók a hátvédeké, pucolják ki azokat a harmadból
3) a hosszú sarkot védje a hátvéd, a röviden úgy is ott a kapus...

figyeld meg, hogy ez a 3 egyszerü dolog még profi szinten is probléma tud lenni...

@demizson bobby: torrent engem is nagyon érdekelne!
@veghist: Lassan meglesz az 1-es pont/meccs arány.
@canuck: Igazad van, de a gond ott kezdődik hogy a 46ból min 15 duplázás volt és így márt borult is a tanításod.
@Borsy: nem, nem, nem. A harmadik gól után cserélték le Sila-t, tehát 4 lövésből 3 gólt kapott. Ez valóban 25% védési hatékonyság.
@szittyavezír: Ott voltál, láttad élőben? Hidd el megszoktuk már, hogy az Ebelben mindig(!) lejt az osztrákoknak a pálya, de ilyen szemtelenül egyik csapat sem csinálja. Folyamatosan ordítoznak a bíróval ha ellenük fúj, a harmadok végén többen számon kérik, hogy hogyan képzeli ezt, alattomos szabálytalanságokat követnek el, akkor is ha nincs épp a pakk az adott játékosnál. Ma erre 3 példa is volt, meg is kapták belőle a góljaikat, megérdemelték.
@Theutus: Én majd Mariborban szurkolok, kár, hogy ott csak az egyik magyar csapat mehet tovább...
@petyagergő: Büntetőt is be szokták számolni? Én úgy tudom, hogy nem.
gratulálok a Volánnak, kitűnő eredmény!!!!
@gabute: Nyerni kell Szlovéniában, aztán a KAC ellen és egyből jól fogunk állni. Kár a Jesenice és Bécs elleni meccsért.
Gratula a Fehérvárnak!
de jó meccs lehetett ez is...( a Miskolc-Fradin voltam kint, hmmmm jó derby volt!)

egyébként ez tévés meccs volt?

végre lenyomták a bikákat, na nekem ők azok akik nem szimpik az ebelben....
@benö51: nem, persze, hogy nem. De canuck kollégával egyetértek a fentebbiekkel. Mi egy kis csapat vagyunk az EBEL-ben, kis költségvetéssel, öregecske, de megbecsült védőkkel(nem Orbánra és Maklárira gondolok), és kurva jó kapusokkal. Láthatod minden stat ellenére azokat a meccseket tudjuk megnyerni, ahol 1, vagy két gólt kapunk. Jellemzően a győztes meccseken is alulmaradunk a kapuralövések számaban. Egyébként meg nem véletlen mondogatják, hogy hozunk még védőt...
Ha találunk jót, talán ez a stat is kedvezően változik. Számomra fontosabb az pl. hogy a két PP2-t milyen zseniális gólokkal zártuk.
Csodálatos volt, gratulálok! Roppant izgalmas és lendületes mérkőzés volt, megérdemelten nyertek.
Hazafelé pont utolértem a pályán a deadbull buszt. Gondoltam levillogom, de aztán mégse.

Nagyon jó meccs volt, kösz mindenkinek!
@Borsy: Ezt én nem tudom, de nem látom, hogy büntetőből kapott volna gólt. Volt egy előny gól, egy hátrány-gól, meg egy 5-5-s gól. Ezután vitték le , szegény, hét percet osztott ma rá a sors.
Ma végre ismét a tavalyi hangulat volt, ezekért a meccsekért szeretjük a Volánt, meg azokat akik lehetővé teszik, hogy ilyen kíváló szórakozásunk legyen!Éljen sokáig a Volán menedzsmentje is, a játékosokkal együtt!Egyébként a Volán is elképesztő helyzeteket hagyott ki, az ellenfél legjobbja a kapus volt, mindent megfogott, amit fizikailag meg lehetett.
Ezt kell csinálni!!!
Így kell csinálni!!!

Gratula!!!
óriási volt, a pofámat szétmarta a sós popcorn :D alig várom az ismétlést a TVben!!

Vkinek gólok nincsenek már most meg? :)
Ez volt a legszebb születésnapi ajándékom, köszönet az uraknak!
Mostan még leírom, az egész ligában Ladányi Balázsnak van a legtöbb esze ehhez a játékhoz, aztán lehet osztani, nem bánom...
én TV-n néztem a meccset. A bírókkal alapvetően nem volt gond, szerintem egyetlen nagy hibát csináltak, mégpedig a végén, amikor kiállították Sofit, előtte sokkal durvább szabálytalanságért náluk nem volt kiállítás. De ne feledjük, csak befújtak két kettős előnyt, ami azért ritka egy meccsen, ezzel meg is nyertük a derbit. Azért azt hozzá kell tenni, hogy sokkal jobb volt a Salzburg, még így tompán is. Mi sem játszottunk rosszul, igazából jó volt a taktika, szerintem megleptük őket ezzel a bátor, letámadásos taktikával, néha ők is megzavarodtak. Zolika meg nagyon nagy volt! Grat a csapatnak
@Borsy: Orbán azért kapott 2+2 büntit, mert a tömegjelenet előtt volt egy lábsöprése a kapunál, emelte is a bíró a kezét, utána meg benne volt a szeánszban is.

@Szoljanka: Testvérem, ha visszanézed a meccset, látni fogod, hogy nem fújtak rosszul a zebrák, valaki említette itt, hogy talán Sofron meccs végi ütközése volt egy kicsit szigorú...
Tudtam hogy az utolsó percben kiállítanak tőlünk valakit, hogy 6 a 4 ellen játszhassanak.
Szóval azért a végén odadobták a mentőövet a salzburgnak.
Nagyon nagy meccs volt! Szép volt fiúk!
Szép lett volna ha még becsorog a végén a pakk az üres kapuba, de tudjuk be annak hogy ezt visszakapták az első harmados kapuvasért cserébe.
Köszönöm a sálat!
Satosrinak üzenem ,hogy akárhogyis fáj Hete itt a sztár.
Grat a Volannak nagyon okos játékot mutattak nem vóltak jobbak de hát sokszor nem a jobb csapat nyer.
Szép vólt fiuk csak így tovább.
Nagyon nagy meccs volt, utoljára ilyet Bécsben láttunk a Play Offban! Gratula mindenkinek, mindenki 200%-on ment! (Na, jó.. nem mindenki, de 2-1-nél elnézzük...)

A szurkolás is jó volt az elejétől a végéig!! Mindig így kéne!

A bírók természetesen csaltak, ahol tudtak. Nem nagyon, csak apró dolgokat. Ugyanazért az egyik oldalon rendszeresen kivitte a korongot, amiért nálunk mindig bevitte. A kiállításokat is nagyvonalúan kezelte, de nem törte meg csapatunkat ez sem. A 2x 2-es előnyt ugyan befújta nekünk, de nem tehetett mást, mert olyan látványos szabálytalanságok voltak... Na mindegy, a Red Bull márcsak ilyen, alattomos, de addig semmi gond, ameddig verésre járnak ide!

Vasárnap nyerni kell és akkor megint lesz egy nyugodt hét! Hajrá!

Ja, a sálak szépek, köszi!
Jó kis meccs volt. Le a kalappal a fiúk előtt. Nagyon taktikusan és fegyelmezetten játszottak. Gratulálok nekik!
Jó volt látni, hogy az emberelőnyös helyzetek kihasználásában is előre tudtak lépni. Szinte minden emberelőnyben veszélyesek voltunk (a bikák ellen!!!). Ez azért előrelépés a tavalyihoz képest. A két gól meg egyszerűen fantasztikus volt!
Remélem hogy ezt a játékot folytatjuk a következő meccseinken is.
koszonjuk a salakat!kiralyok lettek!!
Gratulálok a csapatnak, ez férfimunka volt. Volt némi hátszél, de a szurkolók "részrehajló" füttykoncertjével egy kicsit sikerült a zebrákra is hatni, a vonalbíró észre is vette azt, amit a fő nem.
Tudom, nem leszek népszerű ,de azt hiszem a F..szopó labancok rigmust, meg kéne hagyni focistáknak, a fiam meg is kérdezte miért kiabálják a marslakó labancokat ? (nem javítottam ki.) Nem hiszem, hogy az osztrák, szlovén, horvát szurkolók is így ócsárolnának minket.
Ezzel a meccsel visszajöttünk a bajnokságba, vasárnap a kör legfontosabb ütközete jön, ha nyernénk, akkor a szlovénokkal szembeni ponthátrányunkat is ledolgoznánk.
Nagyon jó meccs volt a tegnapi. Dícséret az egész csapatnak. Ladányi fantasztikus volt, élmény volt nézni, hogy mekkora kedve volt a játékhoz. Szerintem Orbán kiemelkedőt nyújtott. Kranjc a végén már szinte minden cserében bent volt, nagy fogás volt a leigazolása.
A tavalyi hagyományt folytatva idén is lesz lehetőség kedvezményes szurkolói buszos utazásra. Az első úticélunk Bécs, október 17-én. Jelentkezni az Alba Volán Szurkolók Közösségi Oldalán keresztül lehet, regisztráció után.

További információk a Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Alba-Volan-Szurkolok-Kozossegi-Oldala/153503861345400?ref=ts

vagy a honlapon: albavolanszurkolok.com/
birok: volt par erthetetlen dontese, gondolok itt a buli kivitelek a kozepso harmadba, stb. osszessegeben a ket utolag megitelt
kettos elonyert azt gondolom, hogy nem volt annyira gaz, mint amennyire az osztrak csapatok (foleg RBS) miatt lehetett volna,
siman megtehette volna hogy "tovabb..."

Sofi kiallitasa a vegen sztem meg hatareset. a hatso kamera allasbol lehetett lani, hogy lendult a konyoke is,
de latvanyra akkor is kiraly volt... az ilyen testjatekot kellene meg eroltetnunk, nagyon hasznosak es foleg latvanyosak, amikor
egy Sofi belepo utan eltunik az ellenfel jatekosa... >:-)

kapuralovesi stat: ezt a jatekot is golra jatszak... termeszetesen nem jelentektelen, de ne a tehenek ellen akarjunk tobbet kapura loni...
mondjuk, ha igy jatszottunk volna a Ljubljana es/vagy a Vienna ellen, akkor nem lett volna kerdes a ket pont...

Orban 2+2 perce: Vegre takaritunk a kapunk elol, es nem hagyjuk magunkat... (tudom, hogy nem itt kapta a kiallitast) ki kell alakitani a tiszteletet es ezt csak ugy lehet,
ha nem korcsolyazunk el es leoszunk par pofont... szep volt Orbi!
Nekem nagyon tetszik Orban es Maklari vedojateka is + tamadasban is reszt tudnak venni alkalmankent... Maklari is tuzel a kekrol...
hozzaszoknak majd a sebesseghez es jok lesznek ok!

Nagyon jo meccs volt, az utolso 5 perc fel oranak tunt, de eltelt ez is!!! Arpi es Palko is elt, Hete meg "falazott"... jol ment mindenki...

az ureskapus vas pedig... azt a korongot en ledaralnam, hogy nem befele pattant...

HAJRA VOLAN!
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Elcserélném a Bécs elleni "élményre". De legalább izgultam, ma de. tudtam megnézni, de így is jó volt.
Holnap kéne nyerni, megint négypontos jön..
Ma délelőtt is megnéztem a meccset, megint nyertünk, megint örültem!:)))
Ez kell a közönségnek, megalkuvás nélküli hajtás, és csapatmunka + kapusbravúrok!Tovább-tovább Fehérvár!
Új csarnok kell a Volánnak, ez nem kérdéses.
@budapestijeti: megvan felvételen vagy csak ismétlés volt??
@benö51: ha duplázás alatt a kipattanókat érted, akkor nézd meg mit írtam a 2) pont alatt...

egyébként ezzel a 3 dologgal még egy átlagosan korizó hátvéd is kimagaslóan tud teljesíteni, ha használja az eszét...
SÁL-AVATÓ volt :)
Ismét él a tavalyi szokás: ligaelső verve vagyon Fehérváron.
Egyszerűen játszottunk, elütöttük mindenáron a korongot előlük, meg bekorcsolyáztunk zavarni sokat őket a saját harmadukba.
Ne feledjük: 5 magyar védő játszott, 3 közülük fiatal. A védekezés azért volt jó, mert a csatárok is nagyon hasznosan játszottak.
.. és mindenki pörgött, ha nem is 200, de 120%-kal, és mindenki!!!
Jó volt látni, ahogy Godó megpaskolta a lekorcsolyázó Nagy Gergő lábvédőjét: a CSAPAT diadalmaskodott, de kellett a jó taktika.
.. és kellett a MOTIVÁLTSÁG is ...
Most jut eszembe, a törzsszurkoló "korcsolyázni nem tudó bohócok" és a divatszurkerek is hatalmas hangulatot teremtettek.
Hajrá Volán, szép volt FIÚK, reszkess Ljubljana, mert DominiKing kiáltani fogja...
Nagyon jó mérkőzést láthattunk,köszönet minden játékosnak!SZÉP VOLT FIÚK!!!
@vladiv: Ettől függetlenül néhány dolgot el lehetne lesni a finntől is.
@Borsy: Még valami, ha Hetényi bebiztosítja magának az első számú kapus szerepét, akkor luxus a kispadon tartani egy külföldi kapust.
@Szoljanka: igen, ott voltam...élőben! Ráadásul nagyon jó helyen.
@canuck: ELOLVASTAM ÉS MEG IS ÉRTETTEM, EZÉRT ÍRTAM DUPLÁKRÓL.
@canuck: Ismétlés, de ha rossz lesz a kedvem, az AV honlapon megnézem! :DDD
ÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora volt:) Rég láttam ennyire hajtani a CSAPATOT! Kivétel nélkül tetszett mindenki, örülök Palkó góljának, Pire játéka is tetszett, Zolika szenzációsan védett, Godó mesterien játszott! KÖSZÖNÖM FIÚK!
Holnap folytatni Ljunbjanában!

VOLÁÁÁN!!!!
Szép volt srácok! Ladányit láttuk küzdeni, ezt a vonalat nyomja tovább!
Orbán pedig simán felvette a ritmust, jó a gyerek.
@benö51: nem kell ordítani (csupa nagybetü...) és még mindig állítom, hogy müködik a 3 szabály... Persze vannak más filozófiák is....
Férfimunka volt. Egy nagyon jó Salzburg ellen, amely szerintem bármelyik európai topligában simán benntmaradó lenne.
@canuck: véletlen volt, beragadt caps.
És mi van ezzel a játékossal- állítólag a FMH- ban róla beszélt Csicsóbá:
www.eliteprospects.com/player.php?player=14941
Nem volna rossz erősítés, de a Hamburg ajánlatával nehéz lesz versenyezni
@Voitih: ja te nem is tudod, en BAROM nem mentem ki. gecifaradt voltam, kerdeztem gyereket h tv vagy fvar? tv. azota is szurkalom h o a hibas :P
@jágör68: jó kérdés. Nem tudom mire várunk még mindig... már október van... lehet most már tök felesleges is bárkit is idehozni... már nem mintha nem kellene az erősítés hátvéd poszton...
süti beállítások módosítása