HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Dinamo Minszk legyőzte a címvédőt

2010.09.22. 08:32 kovacsistvan

Kedden kilenc mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Szalavat Julajev a Szibirt verte, a Traktor otthon kapott ki a Metallurg Novokuznyecktől, a Jugra büntetőkkel győzte le a Vityazt. Cserepovecben nyert a Torpedo, a Taraszov-divízió másik rangadóján a Szpartak legyőzte a Lokomotivot. A SZKA büntetőkkel tartott otthon két pontot az Atlant ellen, Valiquette és a CSZKA gólt sem kapott az Avtomobiliszttól. A Dinamo Minszk otthonából csak egy pontot bírt elvinni az Ak Barsz, a Dinamo Riga hatot vágott a Nyeftyehimiknek. Szerdán nincs meccs, csütörtökön a Jugra kivételével az összes csapat jégre lép.

Szalavat Julajev–Szibir 5-1
G.: Antyipov (Klepis, Szvitov), Nilsson (Kutyejkin, Blaták), Thoresen (Radulov, Nilsson), Kalinyin (Szcsasztlivij, Ki. Kolcov), Szaprikin (Zinovjev, Grigorenko) ill. Nieminen (Mirnov)
K.: 18-16
Kapusok: Kolesznyik – Liv

Traktor–Metallurg Novokuznyeck 2-3
G.: Tyertisnij (Kuznyecov), Razin (Dugin) ill. Orlov (Haszansin), Arzamaszcev, Nedorost (Angell)
K.: 12-18
Kapusok: Caron – Vjuhin

Vityaz–Jugra 1-2 (b.u.)
G.: Koznyev (Scserbina, Kolesznyikov) ill. Zagrapan (Pepeljajev), Emelejev (győztes büntető)
K.: 32 (Simon 10) - 16
Kapusok: Lalande – Birjukov

Szeversztal–Torpedo 1-2
G.: Csugyinov (Straka, Petterson) ill. Vesce (Visedkevics, Linglet), Ellison (Vesce)
K.: 12-14
Kapusok: Kosecskin – Brückler

SZKA–Atlant 4-3 (b.u.)
G.: Weinhandl (Afinogenov, Martensson), Szusinszkij (Afinogenov, Petrov), Jasin (But), But (győztes büntető) ill. Bulis (Jepancsincev, Mozjakin), Mozjakin (Bikov), Irgl (Nyeprjajev, Mozjakin)
K.: 8-12
Kapusok: Stepánek – Barulin

Szpartak–Lokomotiv 5-3
G.: Szuglobov (Visnyevszkij), Muszatov, Fjodorov (Baranka, Radivojevic), Piganovics (Skotov), Radivojevic (Buturlin) ill. Kalimulin (Tkacsenko), Vasicek (Guszkov, Demitra), Vasicek (Rachunek)
K.: 26 (Obsut 2+10) - 12
Kapusok: Hasek – Kotschnew

CSZKA–Avtomobiliszt 4-0
G.: Andronov (Mihajlov), Stastny (Kurbatov, Marek), Andronov (Mihajlov, Bagyukov), Kurbatov (Kuljomin)
K.: 15 (Caslava 5) - 35 (Szitnyikov 5, Krstev 2+10)
Kapusok: Valiquette – Caregorodcev

Dinamo Minszk–Ak Barsz 5-4 (h.u.)
G.: Stümpel (Szpiridonov, Glazacsov), Podhradsky (Glazacsov, Stümpel), Szpiridonov (Antonov, Stümpel), Glazacsov (Stümpel), Gyemagin ill. Hossa (Zaharcsuk), Immonen (Scsagyilov), Pesonen, Morozov (Kapanen, Zaripov)
K.: 16-6
Kapusok: Mezin – Vehanen

Dinamo Riga–Nyeftyehimik 6-3
G.: Trotter (M. Redlihs), Hartigan (Rekis, Nizivijs), Karsums (Galvins), Nizivijs (Surovy, Darzins), Karsums (Rekis, Sprukts), Surovy (Hartigan, Ozolins) ill. Makarov (Belov), St. Pierre (Bortnyikov, Jakucenya), Pesztusko (Konykov)
K.: 8-10
Kapusok: Tellqvist – Munroe

 

23 komment

Címkék: khl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naés.. :D hol lesz a Dinamo Minszk majd a playoffban?! Sehol.. megjósoltam legutóbb az Ak Barsz - MVD döntőt, szóval ennek jogán a következők lesznek most :D
az ilyen középcsapatok csak addig villognak, amíg a nagyok nem térnek magukhoz igazán. Láthatjuk, hogy a Szalavat már tudtára adta a Szibirnek, hogy "merre-hány-méter" :D ez vár pl. a Minszkre is. Kipukkad az a lufi, hamarosan! :)
@priest_: Szerintem már a playoffnak is örülni fognak. Elég is lesz.
Nekünk csak 2008-09 ben volt jó szezonrajtunk, és magabiztos alapszakasz. Dehát, új húzó emberek, párat el is vesztettünk belőlük, így a fiataloknak kell beérni a helyükre. Edző is új, kicsit Pék Gyuri stílus, 4-0 ról visszahozzuk a meccset nagy nehezen 4-3-ra, erre 57 percben lehozza a kapust, hogy legyen bíztos, hogy a spartak nyer. Szerintem bwinezik, de remélem le fog szokni az ilyenekről. Amúgy kicsit szétesett a játékunk, orjásít tud változni a játék képe egyik pillanatról a másikra, egyszer turnoverek és hülyeségek tömkelegét mutatják be, máskor viszont ha elkapják a fonalat a gyerekek, mindenki csak kapkodja a fejét :D. Szerintem lesz ez még jobb is, sok fog múlni a védőkön és a kapusokon, elől nem lesz gond.
@durex26: hát.. "errefelé" is elől úgy érzem rendben vannak a dolgok, legtöbbször akad valaki, aki többet vesz ki a támadásokból. Néha viszont az a lol, hogy ez egy védő (pl. Buravcsikov 2 gólt vágott egy meccsen xD). Hossa ha nem kapja össze magát még ezévben akkor el kéne küldeni jövőre.
Hátul akadnak gondok, ahogy Bilyaletdinov is megjegyezte. Panyin most kidőlt, Mukacsjov és Pervisin meg leléptek. Ez az MHL-ből felrakott Tokranov gyerek meg Sagyilov nem igazán pótolják a hiányt úgy érzem. Jemelin is művel hajmeresztő dolgokat.. Jó lenne egy légiós védő, aki Nikulin mellett komolyan beszállna a védelembe, de még nem tudom ki :D ahogy azt sem, mennyi most a légiós limit.. xD egy biztos, Vehanen főnyeremény, a mostani 3-4 gólos meccsek nem az ő kontójára írhatók!
@durex26: Azért nem illik ide Pék György, mert 4-2-nél bejött a kapuslehozatal.
@priest_: Nem fog, Dinamo-Torpedo döntő lesz nyugaton, keleten meg Ak Barsz-MMG :)
@kovacsistvan: Csak neki nem volt Rachunekje a kéken :D. Egyébként az mákos gól volt, szerintem FKapus is lebaszta volna Haseket, hogy az ilyeneket az ő fia is fogja :). Egyébként jogos, akkor is üresen tátongott a kapu, viszont a gól után vissza kellett volna vigye, volt még idő bőven.
Volt egy csomó átigazolás, minden GM be van szarva, nem lesz cikk róluk :D?
Egyébként csak akkor lesz ez a nyugati döntő ha az összes többi csapatot kizárják :D.
@durex26: Mezin és Brückler a garancia a menetelésre. Az első héten utóbbi, a másodikon előbbi lett a hét legjobb kapusa.
Egyébként tavaly ilyenkor az utolsó előtti volt az Ak Barsz, szóval tényleg elhamarkodott már leosztani a lapokat.
szorítok a Kuznyának és a Szibirnek, kicsit vissza kéne fogni a Szalavatot és a MMg-t, hogy méginkább jól jöjjön a 3 pont este az Ak Barsznak idegenben.. xD
@priest_: Vilike olyan jól véd, hogy a Szibir már-már megvan. Jobban tud s'opni, mint Michelle Wild.
@priest_: Ejj, ha minden kívánságod így teljesülne... :)
látom ez bejöt.. akkor legyen most mondjuk..
"Egerben fedett jégcsarnok a pláza helyén!!!" xD
Gelaswildy xD xD
tényleg mintha működnének a kívánságaim :D akkor most legyen:
"Fedett jégcsarnok Egerben a pláza helyén!!!" xD
@priest_: Csak egyszer kívánhatsz :D Az a kívánságod nem jött be, hogy beadja elsőre a kommented a blog :)
Viszont Szkacskov szólója... Nagy volt.
@priest_: Akkor én is megpróbálom "Sájevics legyen az ak-barsz elsőszámú kapusa" :D. Aztán jólmegverni a hadsereget ma, lopjátok a pontokat nyugatról :D.
@kovacsistvan: Remélem, holnap meg fogsz emlékezni Verot mai teljesítményéről.... ( Én úgy látom visszatért, és ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta).
És hogy egy kis "live" kommentet is mondjak, Vehanen ma is szuper.
ekkora perfect day már rég volt a KHL-ben xD xD
dupla LOL a Kuznya és a Szibir közreműködésével, egy kellemes edzőmeccs az Ak Barsznak, a Minszk megtanult végre kesztyűbe dudálni (!!) xD
..és hogy a Vasút szimpatizánsok se lógassák orrukat: ki lett tömve a majom SZKA is!!!
@priest_: Azért nem volt kellemes edzőmeccs, vagy legalábbis az első gól elég későn esett.
A Dinamo Minszket meg nem kiröhögni! :D
Na a riga is benyelte, még több ilyen napot :).
@Sammer: Egyébként nem szabad elfelejteni, hogy januárban egy Vityaz-Avangard meccs szakadt félbe. Féltek is tőle, hogy mennyire nyomja rá a bélyegét az akkori balhé a mostani meccsre.
@kovacsistvan: nos.. szemügyre véve a khl.ru főcikket, rányomta! xD dehát jól van az.. egy kis bohóckodás a HK Bohóc Csehovtól, nameg az Avangard se kényelmesedjen el annyira xD
ajjh legyen már egy olyan cikk, hogy "A Dinamo Minszk megtanult kesztyűbe dudálni" !!!
Ha már úgyis ők voltak a középpontban eddig :D
@priest_: Szerintem pedig nem. Nem volt az, hogy "na veled verekedtem a múltkor, most jöjjön a második menet". Majd ha élesítve lesz a mai bejegyzés, abban benne lesz egy harmadik harmadbéli bunyós videó.
@priest_: Nem lesz. :D Az első harmadban két gólt kapott Mezin, onnantól pedig már úgy voltak, hadd tömje ki a Nyeftyehimik Oksát.
nem úgy van, nem lesz.. OKÉ! xD
A Dinamo Minszk szándékosan ki akart kapni, a Vityaz-Avangardon pedig mindenki ministráns volt, ahogyan azt a 119 és 25 (összesen 144) perc kiállítás is alátámasztja xD
süti beállítások módosítása