HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ukrán olimpikont igazolt az FTC

2010.09.20. 16:04 Hblog

Minőségi cserét hajtott végre hétfőn a FTC hátvédposzton. A szakosztály elköszönt a 21 éves szlovák Marko Huckótól, és leigazolta a 31 éves ukrán Dmitrij Tolkunovot. A válogatott védő három évet töltött el kanadai juniorligában, majd az AHL-ben játszott közel 200 mérkőzést. Ukrajna színeiben szerepelt a 2002-es olimpián, és három A csoportos világbajnokságon is játszott. Időközben hazatért, 80 mérkőzése volt az orosz élvonalban, az utóbbi időben a fehérorosz és az ukrán bajnokságban szerepelt, az FTC-hez a Junoszty Minszktől érkezik. A legutóbbi divízió 1-es vb-n 5 meccsen 4 pontot szerzett. A játékengedélye már rendben is van, kedden Székesfehérváron debütálhat.

43 komment

Címkék: ftc hucko tolkunov

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyen srácokról általában EBEL-híreknél lehet olvasni:D Sok sikert!
na akkor már szlovákozhatnak a zöldek
Most vagy valamit nagyon jól csinálnak a Fradinál, vagy valamit nagyon rosszul...
@Puckman Éliás: így van, emiatt nagyon fontos ez a csere. sajnos ukránozni továbbra sem tudunk, de az a hajó gavriljukkal már elment. egyelőre brazilozunk, de ha csabai idehoz egy brazil korongost, szájon vágom, az biztos.

@a. Bárd: ez legkésőbb január-február környékén kiderül. izgatottan várom magam is.
nem mintha eddig nem szidtuk volna a tótokat...

viszont ha tényleg Ő megy sajnálom, kár érte.

remélem most is jönnek a szokásos csámcsogók, hogy nincs pénz, meg fizetés, és kipukkad a lufi. jó nevetni az ilyen kommenteken :)
@Mr. Whisky: Addig jó, amíg nevettek az ilyen kommenteken.
Maradjon is ez így
A dunaújvárosi kézisekkel szóba hozott orosz befektetőben bízik a Csabai, ha sikerül, nagyot szól, ha nem, akkor cumi lesz. A dunaújvárosi kézilabdázókat március óta hitegetik ezek az oroszok, kíváncsi leszek, hogy itt mi lesz a vége.
@Mr. Whisky: Nem mintha szeretném a Fradit, de azért nem örülnék neki, ha úgy járnátok mint tavaly a OL. az Ebelben. csabaival van rá esélyetek.
Én próbálok idén pártatlan lenni, de nagyon örülnék neki, ha a fővárosban lenne az ob1 főmedálja, szerintem ráférne a városra, ha így megy tovább a megkezdett munka, nem is lenne lehetetlen dolog, hajrá fiúk
@emilio: nagyot szólna, ha bárki megverné a Volánt egy többmeccses döntőben, akár vidékről, akár a fővárosból. A magyar hoki szempontjából jó lenne, a válogatottra nézve inkább aggasztó
@lamanoob: Ezt az információt mire alapozod?
Egy tárgyaló félre
Huckonak nem ment,... már tavaly se nagyon. Inkább most, mint soha!
Akit sajnálok az a hegylakó! Meg kellett volna tartani!
Vasárnap már alakult a dolog, izzadtak a székely testvérek derekasan!
Tiszta dezsavű

A fenti , utolsó négyöthat komment már mintha egyszer lett volna régebben.

Pedig nem is ittam.
Lehet kéne valamit.
@lamanoob: barátom, tényleg nem akarlak megbántani, de ninckek mögül ilyen bennfentesen nyilatkozni elég inkorrekt, és szánalmas. Ha tudsz egy üzleti titkot (márpedig ez valami olyasmi) azt nem illik körbekürtölni, ha meg csak félinformáció, akkor meg még inkább.
Nem hiszem, hogy inkorrekt és szánalmas lenne, szerintem a Csabai megerősíti, ha rákérdeznek, vagy letagadja, ha nem igaz és akkor jól hoppon maradtam a fals információmmal. A vélemény meg még mindig szabad, nem gyalázkodtam, nem sértettem meg senkit, légyszíves hadd döntsem el, hogy mit kezdek az információimmal.
A szóismétlésért bocs
@lamanoob: Ha már meg lettem szólítva mint "a Csabai" szeretném leszögezni, hogy az idei tervben egy forint sem szerepel semmilyen orosz befektetőtől. És nem célja a Fradinak tönkremenni mint a Ljubjanának tavaly...
@comp3232: Akkor majd utána kérdezek, mert konkrétan meg lettetek említve :) Kösz a gyors reagálást, ezer éve nem láttalak a blogon, örülök, hogy kiérdemeltem a figyelmed :) sok sikert
jók leszünk - vagyunk
amiért Huckot talán érdemes lehetett volna megtartani, hogy csak 21 éves - ergo benne még lehetett volna potenciál

de az ukrán gyerek szép nagy darab - jól jön a védelembe
reméljük Galló is játszik majd már pénteken

most azért mintha kicsit erősebb lenne a mezőny, mint az elmúlt években
két erdélyi csapat, Vasas, Miskolc, Újváros és Fradi elég erős kerettel
mellettük még ott a kis-Volán meg a Bukarest (románokat nem tudom hová tenni játékerőben)
említjük meg az UTE-t is:-)
@Puckman Éliás: valóban ez volt az elsődleges szempont. ;)

@szorgalmas: :D:D:D
Szórakoztató ahogy egyesek már csorgatják a nyálukat (A Nemzeti Sport zugfirkászaival egyetemben) hogy mikor fogy el a Fradinál a pénz. Tartja a mondás, hogy akinek a halálhírét keltik az sokáig fog élni. :)

Hucko távozását sajnálom.
Kezdem azt hinni, hogy a Fradi tényleg egy jó csapat lesz. Én a Farkas Caja ámokfutása után végképp nem szimpatizáltam velük. Viszont, Budai Jánosi, Hoffmann és még pár játékos nagyon sportemberek ebben a klubban. Sok sikert a Zöldeknek!

- egy klubfüggetlen 1970-es -
@defó: Köszönjük. Caja keresztjét sajnos nagyon hosszú ideje viseljük, és azóta minden második vélemény az hogy ilyen meg olyan alattomos csapat vagyunk. Jó azért néha ilyet is hallani.
@comp3232: Nekik sem volt, csak úgy sikerült.
@lamanoob: Elképesztő, mennyire megváltozott a kommentezők összetétele a régi indexes fórum óta. Ez persze a blog minőségének, a válogatott sikereinek és az eltelt időnek is köszönhető.

Hirtelen nosztalgikusan végigfutott az agyamon, hogy "kik azok a Nickek" akik hiányoznak, mert jó arcok voltak és persze eszembe jutottak azok is, akik nem :)
idővel minden változik :) Ez az élet rendje :)
De maradjunk a témánál: jó lesz idén a Fradi, ez nem vitás, várom már a jövő keddi meccset :)
@a. Bárd: Hehe, bele is olvasgattam, nagy csörték mentek, jó volt kicsit nosztalgiázni :). Nekem avas szalonna volt a kedvencem :) .
@a. Bárd: Bele is olvastam, jó volt egy kicsit nosztalgiázni. Voltak csörték, nekem avas szalonna a kedvencem :) .
A fórummotor ismét megviccelt :).
@forestjr: Nekem az lg nicknevű kolléga :)))))
@check: ő nem szűnt meg, csak átalakult :) be szép idők voltak! :)
@check: Egyszer mi is műsoroztunk, nem is emlékeztem rá :) .
@forestjr: De én igen, azóta is függőben van egy teázásunk :)))
@prozak01: Caját nem mossátok le amíg lesz ember aki emlékszik rá. Talán a mai gyerekek, ha az apja nem mutatja meg neki, hogy ezt ne csináld fiam, főleg ha edző leszel.
@Mr. Whisky:
Én is érdeklődéssel várom a tavaszt, hogy fog állni anyagilag a Fradi?
Lássuk be láttunk már ilyet, és többször a fővárosban mint vidéken.
Rögtön hozzáteszem, nagyon örülnék annak ha a pont a Fradi példamutatóan betartaná amit vállal.
Mindenkinek korrekten fizetne, edző játékos csarnok, zsűri, bíró talán nem hagytam ki senkit, és ebben a mutatóban az EBEL irányába mennénk el.
@check: persze! :))

@KicsiÉn: nekem caja már eszembe sem jut
@vaze: Akkor ne tartsd magadban...
@check: majd megbeszéljük ;)
@check: Miután végigolvastam, nekem is leesett :) . A teázást pedig mindenképpen megtartjuk, szerintem már többször is összefutottunk, de eddig valahogy elmaradt.
@forestjr: Ha legközelebb Újpesten járok jelentkezem :)
süti beállítások módosítása