HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szétszedték Palkovicsot és Mihályt

2010.09.19. 13:34 F. Kapus

Vasárnap este hazai pályán igyekszik megszerezni első pontjait a Sapa Fehérvár AV19 az EBEL-ben. Nem lesz könnyű az eddigi két idegenbeli meccsét megnyerő Medvescak ellen, de nincs más út a felzárkózáshoz. A harmadik és negyedik sorban változások történtek, és egy új kapus debütál a keretben. Bálizs Bence, Fodor Szabolcs és Vaszjunyin Artyom marad ki vasárnap. A 18 órakor kezdődő mérkőzést a Sportklub Tv élőben adja.

"Villachban egyáltalán nem sikerült megvalósítanunk terveinket – mondta blogunknak Énekes Lajos edző. – Szerencsétlenebbek és fegyelmezetlenebbek voltunk a tervezettnél. Nem kétséges, a jobb csapat nyert, bár 4-2-nél volt esélyünk, de akkor újabb hibák történtek, és végképp elszállt minden.

Ez a rajt abszolút nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Ma jóval többet kell mutatnunk, mint eddig. A nagyon erős Medvescak ellen kell úgy teljesítenünk, hogy egyrészt kiszolgáljuk a közönségünket, másrészt visszahozzuk saját önbizalmunkat. Meg kell mutatnunk, hogy nem felejtettünk el tavaly óta semmit.

Az első két sorban maradnak a Ladányi, Vas M., Sofron és a Kovács, Holéczy, Fekete támadótriók, a harmadik viszont Palkovics, Martz, Benk, a negyedik pedig Mihály, Nagy G., Hegyi Á. összetételben szerepel. Hét védővel kezdünk, a párok nem változtak. Hetényi mögött Vay Ádám ül a kispadon, aki most tűnik fel először az EBEL-ben. A fiatal kapus az edzéseken jó teljesítményt nyújt, nagyon szorgalmas játékos. Nem állítom, hogy már készen áll a feladatra, de megérdemli, hogy a padon egyszer-egyszer ott legyen. Bálizs, Fodor és Vaszjunyin a Mol ligás csapatunkat erősíti ezúttal."

61 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ulf lassan kimaradhatnál már ?
Ezek a sorok esélytelenek , meglepődnék ha összejönne ma az első győzelem...
Azért hajrá Volán !!!
A 3. és 4. sorral kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim...
A második sem veretes. De csapatként kell harcolni. Mindíg az hozza meg az eredményt. Tavaly sem volt másképp.
ulf nemnormalis pire 4. sor normalis ez???
Nem túl erős sorok, kíváncsi vagyok, hogy csapatként hogyan működik majd a társaság
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
Valamit tenni kellett. Nem az a kérdés, hogy minek hányadik sornak nevezik ahol játszol, hanem , hogy tudásod legjavát add. Pirét már Tolvanen is letette a negyedikbe. elméletileg ott ha jó vagy és jó formában akkor nagyot lehet villogni, hisz az ellenfél gyengébb játékosai ellen kell játszanod.
Hajrá Volán
Üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör
Hajrá, Volán.!!!!! Mindent bele.!!!!! Ma meg kell mutatni a maciknak.!!!!
Mégis mit kéne tennie? Itt mindenki kiváló edző lenne, ahogy elnézem... nem is értem, hogy Ocskay miért ajánl fel egyik másiknak szerződést :)

Miért ne szedhetné szét a Palko-Mihály párost, amikor semmit nem nyújtottak eddig. Sőt a Kovács-Fekete-Holéczy sem nyújtott sokkal többet. Egyedül Ladányiék hozzák amit elvárunk.

A múltkori 4. sor védelmében meg semmit nem lehet felhozni, jogos, hogy mennek a farmba. Benk remélem most él a lehetőséggel!

Hajrá Volán!
várható stream?? megköszönném mert sajnos nincs sportklub és perpill 200km-re vagyok a fehérvári ördögkatlantól..:):( köszi
Itt az edzök évek óta csak kisérleteznek a sorokkal,majd eltelik a bajnokság fele....de kész sorok??....talán az öszi vetésen!!! :)
Három sorral kell itt játszani/a legjobbakkal/!!!
Bírni kell,-hisz a keddi meccsek nincsenek egyenlöre!!....aki meg lóg,le e farmba!!Aki meg jó az fel a farmból...!! " uff /ulf/ én beszéltem"..:))
Báttyának nem lesz hosszú a Volános pályafutása szerintem!
valaki nem tud egy linket ahol lehet nezni a meccset?
Ilyen erős kérem szépen a Volán, az ilyen klasszisok is már csak a 3-4. sorba férnek be.
@benö51: én még kiegészíteném azzal, hogy mivel 7 hátvéd van valószinű, hogy a legjobbak bekkelnek mögöttük!@felhoszakadas: már bocsi, de Pire eddig nem igazán mutatott ebben a szezonban semmit és nem Ő az egyetlen, akinek bizonyítania kell az uccsó sorokban ha nem megy a játék, ez tavaly sem volt másképp. Hátha sikerül csapatként dolgozniuk, ráadásul eredményesebben. Nem megsértődni kell, hanem dolgozni, nekünk pedig szurkolni! Hajrá Sapa Fehérvár AV 19! Kiscsicsó rettenetesen hiányzol mindenkinek!
Pár spílernek nagyon nem megy a játék, nyilvánvaló, hogy ezzel kezdeni kell valamit. Fodorék nem EBEL-szint, ez nyilvánvaló volt eddig is, extrát kell nyújtani a mai pontszerzéshez, véleményem szerint
@lamanoob: már bocsi, de nem lehet egy ilyen hosszú sorozatban minden meccsen extrát nyújtani, pláne nem ilyen csapatok ellen!
@banyszi: nem haragszom, mindenkinek megvan a saját véleménye, nekem az, hogy Fodorék jelenleg gyengék ehhez a ligához. Nem vitatom, hogy küzdenek, hajtanak becsülettel, de ez egy más színvonal. Persze az is igaz, hogy van honnan fejlődni, s ha a többieknek sikerült felvenniük a ritmust, még ők is megtehetik ezt a jövőben.
@lamanoob: tökéletes ebben a kérdésben az egyetértés közöttünk:)
Hol véd most Szuper?
Hogy a fenébe tudják ezt a sok külföldit
a.) megfizetni (ez talán még a "könnyebb")
b.) beszorítani a ponthatárok közé
a Zágrábban ?
védőről pattant be a korong
Szurkolotarsak! Stream-ban remenykedhetunk??? Ahogy nezem a fehervar TV nem adja kesobb sem :(
sajnos én is ebben reménykedem h lesz, de.... egyenlőre marad a graz villach a servus.at-n
meg a szöveges a volán meccsről
Én már feltúrtam a netet streamért, de már feladtam.
Pótléknak:www.servustv.com/cs/Satellite/Article/Default_Title-011259310053778
@volvo03: en ezt szerencsere HD-ben nezem! Sovany vigasz!
A hazai jégkorong egyértelműen népszerűbb, mint korábban: ma már lassan többen értenek hozzá, mint a focihoz:))
Hoppa! Ilyen kellemes meglepetest! Most ertem haza, es latom hogy maris 2-0-ra visz a Volan! Hajra, igy tovabb!!! Ha valaki eloben latja, irja mar meg legyen szives, hogy mennyire vagyunk jok, es milyen az ellen! Koszi!
Az miert van, hogy nalunk Palkovics ul le egy csapatbuntetest? Megserult, vagy mi van??
@papi79: elvileg annak kell leülnie, aki a pályán volt akkor, és akkor nyilván nem védőt/center választanak. Talán picit pihentetni is akarták.
VSV - Graz 99ers meccset lehet nézni élőben a servustv.at-n, ha valakit érdekel, és nem tudna róla.
Ritka dolog (remélem), hogy itthon nézem a TV-t.
Jó is, meg nem is.
A hangulat csak egy picit jön át, de amikor átjön, akkor én is úgy drukkolok, mintha ott lennék./ A kutyusom nem érti, hogy mi van?....kérdően néz./
Az viszont jó, hogy közelről látok mindent, sőt ismétlik is a fontosabbakat.
Bennünk van az akarat! Így még 2 harmadot!
Sofiiiiiiiii!
Zolika kilépésekor meghűlt bennem a vér /Ljubjana!/, de parádésan javított!
Megyek, mert odaát a TV.
www.erstebankliga.at/ nem sok, de ez is valami :) sajna én sem találtam működő közvetítést :(
@EisHockey: Koszi, mar ez is soket segitett rajtam :) Remelem zolika javit majd tavasszal is a VB-n! :)
@bagyula: Remélem idén annyit fejlődik majd, hogy nem lesz mit javítani! :)

A sűrű kiállításokból az tűnt át, nagy vetélkedés folyik a jégen. Remélem a Volán is begyújtja a rakétákat, mert a Macik megtették! :(

Hajrá Volán! :)
Húúúúh! Volt itt minden!

Emberelőny !!!!!!!!!
@bagyula: Kiállítások itt is - ott is. Mi még nem tudtuk kihasználni, maciknak sikerült.
Most is kilépett egyszer, sőt a botja is elakadt, de ismét javított.
Kranjc nagyon megy.
Jó hallgatni Léderer Ákost!
@EisHockey: Lehet tippelni mikor lesz az idei elso emberelonyos golunk. :( Reelem MOST!!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLL! Végre emberelőnyös gól…. 40 perc előny után!!!!
@EisHockey: Elgondolkodtam a javaslatodon! :) HAJRAAAAA! :)
Sofiiii.....mesterhármas!!!!!

2. emberelőnyös gól!
Ha egy üzlet beindul!!! 2. emberelőnyös gól.
Sofi MESTERHARMAS! :) Hajra Szereda!!!! :)
Sofi mesterhármas! :) Juppijéééé!!!!!!!!!!!
@bagyula:
Olyan szelvényt vegyél, ahol háromszor is be lehet jelölni a 20as számot. De talán inkább a hatoslottót kéne megpróbálni. :)
5-2 es Sof mesterharmas!!! Es Martz gol vegre!!! Na, igy kell ezt csinalni!! Hajra, kibirni a vegeig!!
Vajon Mihálynak miért nem megy mostanában, nem felejthetett el játszani egy pár honap alatt...

Hajrá Volán s Csikszereda!
@-Toboz-: Hadd el na, ott van Sofi nekunk! Majd Pire is belejon, remelhetoleg...
igen, de azért nekem Pire a kedvencem. emberileg is nagyon birom, nyomaszt hogy nem most ennyire megy neki. jo lenne ha megint rátalálna régi önmagára...
...hogy most ennyire nem megy neki...
s azért kár Palkoért is...
Ezt kell csinálni!!! Így kell csinálni !!!
@EisHockey: Helyesen: "Ezt kell csinálni é " :)
@-Toboz-: menni fog az, csak türelem... és tudod nagyon nem mindegy a "kiszolgáló személyzet". Többek között ezért utáltam annyira tavaly, hogy mindig csak egy emberről zengtétek az ódákat, mert ez egy CSAPAT és nem is akármilyen.
nyah...megvan az első győzelem
a Volán egy Sofival jobb volt ma este a Maciknál
Marz és Pire továbbra is gyengébb, mint a harmat
az emberelőnyös játék továbbra sem működik valami fényesen
a védekezés eléggé hektikus, sokáig helyzetig sem engedik a Macikat és utána derült égből... hajmeresztő hibák
Toki, Oscar és Krajnc jó volt
offense oldalon az első sor jól ment és utána szünet
mivel a Zágráb sem fogott ki jó napot így is lehetett nyerni
de ne legyünk telhetetlenek
süti beállítások módosítása