HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az iglóiak megállították a Miskolcot

2010.08.31. 21:51 Hblog

Ötgólos vereségbe futott bele hazai pályán a Miskolc, így oda lett a veretlenségi sorozata. A vendég iglói csapat visszavágott a Szepességi Kupa-kudarcért, és 8-3 arányú győzelemmel távozott Miskolcról. A magyar csapat góljait Derton, Saluga és Dubek szerezte. 500 néző látogatott ki a meccsre, amelyen Dever edző értékelése szerint a csapat nem csapatként működött az elején. A Dab.Docler ismét 4-4-et játszott, és újfent jelentős hátrányból egyenlített. Bár a 6. percben Lencsés révén a hazaiak szereztek előnyt, a HK Trnava 4-1-re fordított, de Kiss Á., Magosi és Varga találataival az 56. percben utolérték a szlovák 1. ligás csapatot. Hosszabbításra nem került sor ezúttal sem. A székesfehérvári házi mérkőzésen 4-0-ra nyert az EBEL-csapat, mindhárom harmadot megnyerve. A gólokon Fekete, Vas M., Martz és Palkovics osztozott. Kóger István, a farmcsapat edzője úgy látta, fiatal együttese jól és sokat küzdött fizikálisan, a játékteret próbálták elvenni a nagyok elől, de a korongos játékkal voltak problémáik.

50 komment

Címkék: miskolc fehérvár dab.docler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez egy ilyen nap volt.
Ma mindenki gyengélkedett, de a potenciál ott van.
Hajrá Macik!!!
Nem tudom milyen volt a Fehérvári meccs, de a különbség nem túl meggyőző...
Valaki írna véleményt a meccsről? Köszi előre is.
Nem normális örülni egy vereségnek,de kicsit örülök ennek.Ahogy láttam a srácokat mindenki elhitte,hogy minimum már megnyertük a MOL ligát augusztusba...Dekoncentrált,egyénieskedő,nagyképű játék volt a mai,egyedül Gyenes Dávidot lehet dicsérni,aki kb. 3 szólót fogott meg...
Az Igló pedig nagyon erős csapat,kiváncsi vagyok milyenek voltunk a 3-2-es meccsen...A realitás kb. a kettő között van a maiak alapján.
@barnabas7: A Farmcsapatot lehet dicsérni, mást nem.

Ladányi akcióját meg inkább nem minősítem, a szándékot értem, de a módját nem...
25:43 2p. 25:43 - 27:43 11 Ladányi Balázs (Sapa Fehérvár AV19) - (CHE-H - fejre irányuló támadás)
25:43 10p. 27:43 - 37:43 11 Ladányi Balázs (Sapa Fehérvár AV19) - (MISC - fegyelmi büntetés)
@brunzwik: az viszont feltűnő volt, hogy ez "csak" a közönség számára volt nehezen emészthető. Szerintem Godótól nem vették zokon.

Részben pedig jogos volt.
@brunzwik: Akkor lassan ideje megint személyesen kérdőre vonnod Weinstockot, hogy mi volt ez.
@Pierre: A jogosságát én se vitatom, de kulturált módja is lett volna.
@barnabas7: Én se voltam ott, de az eredmény mindent elmond. Egy EBEL csapatnak minimum 10-15 góllal kellett volna verni a tarcsit.
Nem tudom, szerintem kurva jók voltunk. Mondjuk nekem a vége előtt tíz perccel el kellett mennem, de addig tetszett, amit láttam. Hihetetlen jó érzés volt, hogy végre egy meccs, ahol az esetek hetven százalékában (néha meg többször!) elhoztuk a bulikat. Szerintem ez nagy dolog a jövőnk szempontjából! Ami még tetszett, az a fizikai hoki erőltetése - és meggyőződésem, hogy ha nem kell vigyáznunk annyira az ellenfélre, akkor lesz ez sokkal jobb is. Keményen, férfiasan, ahogy a nagy könyvben meg van írva!
Az is szimpatikus volt, hogy a játékosok a belüket kihajtották, és akkor is csúsztak-másztak a jégen, amikor szemlátomást már elfogyott az erő. Ilyen hozzáállással, ilyen küzdéssel szerintem bármilyen eredmény megbocsátható, és emelt fővel lehet lejönni a jégről az esetleges vereség ellenére is!
Ja, és még valami: ez természetesen a farm csapatunkra vonatkozott...

Ami a nagyokat illeti, szerintem két szó elég ide: SZÉGYEN és GYALÁZAT!!! Őszintén szólva rég láttam ilyen pökhendi, finnyás, nyavajgós, puhapöcs sztárocskát Fehérváron, pedig megfordult már itt jónéhány alja stílusú csapat...
NAGYON rossz érzéseim vannak a hétvégével kapcsolatban. Ne legyen igazam, de ebből így világraszóló lebőgés lesz - és az igazat megvallva már nem is tudom eldönteni, minek szurkoljak. Ennek, hogy az edző repüljön, és legyen végre valami változás, vagy annak, hogy azért nem kellene így befeketeteni az örökké küzdő 19-es emlékét...
Most végigmehetnék az egyes embereken, és felsorolhatnám, hogy kinél milyen és mennyir rossz dolgot lehetett látni, de kedvem sincs hozzá. Ez így egy nagy rakás ... volt az egész csapattól, remélem az öreg Ocskay ezt sem hagyja szó nélkül!
Ami pedig Godó esetét illeti: történt, hogy a támadó harmad vonalánál egy átfordulás után a farmos Horváth ütközött Palkoviccsal. Elég csúnya látvány volt, tényleg térdhasználatnak tűnt, de teljesen vétlenek voltak a játékosok ebben, ugyanis volt egy keresztpassz, szinte egyszerre fordultak meg a játékosok, és összeütköztek. A szándékosságnak még a nyomát sem lehetett felfedezni benne! Értem én, hogy ez milyen sérülésveszélyes, és hogy egy ilyen edzőmeccsen a világ legértelmetlenebb hülyesége lenne egy ilyen milyen elveszíteni Palkót egy időre, de amit Godó művelt, az nálam is azonnal leverte a lécet. Odament a földön fekvő farmos sráchoz, és azonnal befegyelmezte. Előbb csak üvöltözött vele, majd amikor a gyerek megpróbált felállni, az ütővel csapkodta, egyre jobban belelovalta magát a hisztijébe, és bár páran megpróbálták elhúzni onnan, párszor még odacsapott a döbbenettől mozdulni sem bíró (vagy nem merő?) fiatalunknak. A nézőtéren akkora fújolást tört ki, ami a meccs leghangosabb véleménynyilvánítása volt. Godó lefelé menet is kapott a törődésből, de erre csak kimutogatott, még neki állt feljebb.
Elképesztő bunkóságnak tartom ezt a reakciót, főleg egy ekkora sztártól, mintő. Ráadásul szerintem ez a világ legnagyobb gyávasága. Mert mennyire korrekt visszaélni azzal, hogy ő Godó, vele hazánkban úgy sem nagyon mernek kötekedni? Nálam a jégkorong megcsúfolása, amit művelt. Álljon fel szemtől szembe, az íratlan szabályok szerint, kesztyű le, és úgy elmondhatja a véleményét! Na az korrekt lenne! (persze ez a vasággyal nyolcvan kilós faszi ezt nem meri bevállalni) De így? Szánalom a köbön, komolyan mondom (és ne keverje bele senki az újárosi hátteret, ha a Palkótól látnék ilyet, ugyanez lenne a véleményem).
Az már csak a hab volt a tortán, hogy Godó a jégen amúgy az egyik legnagyobb alibikirály volt. Tiszta ziccerben is képes volt elütni a korong felett... ezzel kellene foglalkoznia, nem azzal, hogy a biztonságos tomboláűs módszerével másokon vezeti le a feszültséget.
Szerintem a minimum sportemberi tisztesség azt kívánja, hogy a következő nyilatkozatában elnézést kérjen az érintettektől a viselkedéséért.

Az eset egyébként jellemző volt a csapat mentális tartására - miután a kicsik szarrá szivatták őket a lelkes védekezésükkel (és normális támadójátékunk nem is volt, csak helyzetecskéink akadtak), elkezdtek arcozni. Ebben kétségkívül jobbak voltaka farmosoknál, és a további befegyelmetésekben és levadászásokban is. Gusztustalan volt látni, ahogy páran az eset utőán Horváthra utaztak (aki amúgy szimpatikus, kemény kötésű gyerek benyomását keltette, és tisztességgel állta a sarat). Foci pl. nem tudom, minek powerkedett a kicsikkel, mert ha ilyen teljesítménnyel maximum náluk játszhatja végig a szezont...

Szóval a mai meccs egyetlen pozitívuma az volt, hogy a kicsik szép szezon elé nézhetnek, ha így folytatják - lehet, hogy az igazi Volán szurkolóknak meg az jut, hogy az ő meccseikre járjanak majd a szupernagy sztárok nézhetetlen borzalmai helyett. A mai nap komolyan eljutottam arra a szintre, hogy ha még pár ilyen meccset látok, akkor ez a döntés számomra nem lesz kérdés.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Csatlakoznék előttem szólóhoz(Raon):
1. A meccsen a farm szívvel lélekkel játszott, nagyon szépen, csak gratulálni tudok nekik, Bence nagyon ügyesen védett!!!
2. A 'nagyok" meg csak arcosodtak,haslövésekkel operáltak támadásban,kivétel persze van: kiemelném Hegyi játékát aki védőt játszott és nagyon jól plusz talán még Roger játékát! Toki és Horváth megdöbbentő dolgokat művelt 1-soros védő pár ként, de a többi védő pár sem nyújtott biztatót.
3. Ladányi finoman szólva felháborító volt! Kifelé menet kiszólt az ő mutatványát megkérdőjelező szurkoló felé, hogy ' biztos jó a szemed!"!!! Szerintem egyszer inkább majd EBEL meccsen ütközzön egy szépet, illetve ott keménykedjen.
Szóval nem tudom de kezd elfogyni a türelmem!
@Raon: hat ezt megdobbento volt olvasni. ha mar te is igy latod, ajajajajjajaj
@Raon: hát testvérem, ez nagyon nagy gáz...
@Raon: erről pofázok hetek óta, amit leírtál, de vannak itt olyan fehérvári szurkolók, akik szerint én hülye vagyok és csak lázítok feleslegesen...
@Raon: Ha te ilyent irsz kedvenc csapatodrol,játékosaidrol,te aki az idödhöz képest minden meccsen ott vagy Fehérváron, akár idegenbe,te akinek a szivében télleg csak Volán létezik,hát el kell hinnem sajnos hogy nagy bajok vannak a Volán házán belül!Szomoru,nagyon szomoru!
Nagyon nehéz lesz az emléktorna mert az ellenfelek biztos a maximumot akarják kihozni magukbol 1 héttel a bajnokság kezdete elött.
Ezek a meccsek jok lesznek tesztre,de ha csak negativum jön le belölle,akkor nagyon átkell gondolni a dolgokat,hogy kivel,kikkel van a baj.
Lehet hogy csapaton belül nem müködik valami,lehet az edzöre fogni,de itt sajnos valami nem stimmel.
Nahát bizzunk azért a legjobbakba,bizzunk hogy helyére állnak a dolgok,és ismét dobogni fog a csapat szive.
Üdv.kapusLaci
Hajrá AV19
@kapusLaci: ez a jó hozzáállás.

Azért nyert az Ebel csapat négy góllal. Ha 10-zel nyer az jót tett volna a Farmnak?
@Raon: a kultúrmissziótól is elmegy a kedvem, ha ez így megy tovább
@Pierre: Végülis ez egy edzömeccs volt,szombat,vasárnap kell nyerni,meg aztán a bajnokságban!
Abba viszont igazad van hogy a farmnak a nagygolkülömbség nem tett volna jot.
Maradjunk annyiba hogy ennél csak jobb lehet!
egy pár szó a tegnapi meccsről. Farmba mindenkit lehet dicsérni, mert ők végig nyomták a meccset ahogy kell, a ebel csapat félgőzzel illetve csak remélem, hogy félgőzzel, mert ha ez a teljes mutatvány akkor elég gyér. Ebel csapatba akinek tetszet a játéka az a Erika volt és Hete hozta amit ilyenkor kell. Godót már megtárgyaltátok én csak annyit mondok, hogy nem normális. Valami történt a nyáron vele. Egyébként Rottert nyugodtan bánthatja még taps-ot is fog kapni tőlem, de az utolsó két megmozdulása nem tetszet finoman szólva. Továbbra is Hajrá Volán!!!
@Raon: azért nézd a jó oldalát, ingyen idegesítetted fel magad. Mi lett volna, ha még fizettél is volna ezért?!
...en is tudok kemeny lenni az oviban...
... ezekutan ELVAROM, hogy az osszes kemeny legeny Rottert, Rodmant es a tobbieket minimum ilyen hatarozottsaggal kezeli es leveri, amikor a kapust bokodik majd... ott kell arcoskodni!!

szomoru ez az allapot... micsoda peldakepek...
Sajnos a Godó felett eljárt az idő. Kercsó Árpi bá is megmondta annak idején, hogy nem lesz ennek jó vége, ha így fog arcoskodni. Úgy látszik igaza volt Árpi bának!
manisenmaki 2010.08.26. 08:42:12
@Gabberboy: Nem, én a mai napig őszintén rühellem Ladányit)
De ez az én személyes fóbiám, nem kívánok vitatkozni róla.
szar, hogy igazam volt/van:(
Reméljük, hogy a derbi napjain jól fog menni a csapatnak, úgy mint az idén a pólósoknak. hisz ők is rosszul játszottak és kikaptak mindenkitől az előszezonban és most 6 év után simán leverték a szerbeket.
A Godó esetről megosztott vélemények voltak a pályán. Én Raon mellett álltam és felháborodtam rajta, majd a szünetben komoly vitákat folytattunk Drukker 60- nal és másokkal akik azt mondták, hogy megértik Godot, mert ők más szögből látták az ütközést. A Farm csapatunk szerintem kiegészülve, Benk, Artyom, Jobb, Foci négyessel egész erős lesz és alanyi jogon lesz esélye a 4 be kerülésre.
Üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör
@manisenmaki: Voltál tegnap?
Csak ütlegelt a salakos, vagy utána pacsizott is valakivel?
@nagypi: nem voltam, szerencsére.
kutyából nem lesz szalonna, a régi indián bölcsesség beigazolódott ismét. egyszer a vki nagyon elkenhetné már a száját
@vladiv: -Milyen oviról beszélsz?!?Már bocs,de felnőtt jégkorong meccsről beszélünk,és aki ott játszik,és olyat cselekszik amilyet a "Nyuszi" tegnap,az vállalja is utána a következményeket.Még akkor is,ha valóban nem tűnt elsőre szándékosnak,mégiscsak egy házon belüli edzőmeccs volt,amit teszem hozzá,a hátuk közepére sem kívántak az Ebel-es srácok,épp a szezon előtti balesetek lehetősége miatt,és azért is,mert igen hálátlan feladat házon belül a nálad gyengébbel,kissebbel küzdeni!Ha netán túl komolyan veszed,akkor ott a sok sérülés az ifjak részéről,meg a demoralizáló vereség,ha meg ellazázod,arcod van,akkor ott a jogos kritika!
Gyorsan jegyzem meg,hogy nem védeni szeretném a mundér becsületét,csak 2 éve pl. egy ehhez hasonlóan ártatlan szituból 12 vagy 14 meccs eltiltást kaptunk az Ebel-ben!
De ennek ellenére,valóban nem vagyunk túl acélosak idén.Aki sportolt valaha,az tudja,hogy nincs két azonosan jó szezon,vannak hullámvölgyek,akár hosszantartóak is.Hogy ki ezért a hibás,ha van egyáltalán,azt nem az Mi tisztünk eldönteni,bár vélemény lehet róla.Biztos vagyok benne,hogy lesz ez még jobb is,ha nem idén,akkor jövőre!De aki szereti a fiúkat az ott lesz mellettük végig,nem csak akkor,ha szép idők járnak!
Akinek meg "csak" a Farm tetszik,az oda jár majd meccsre!Ez a szép ebben,hogy el vagyunk kényeztetve itt Fehérváron,és még választhatunk is!Megjegyzem,Én mindkettőn ott leszek!Az egyiken kötelességből,a másikon kedvtelésből!Jó szezont,sok sikert Sapa Fehérvár AV19 Ebel és Farm!!!Találkozzunk újra az OB döntőben!:)
@váradi: igen emlékezünk a Bonni esetére, de attól független nem volt szép a Godótól ez.
Csak egy kérdés a bérlet vajon jó lesz a Farmra is? Láttam sok pozitivat a tegnapi meccsben is az ebel csapatból, de én azért egy kicsit többet vártam, lehet én vagyok nagyra vágyó !?, ettől független én is amelyik meccsre ki tudok menni ki fogok menni és végig szurkolom és szerintem idén is meglesz a rájátszás. Szombat, Vasárnap emléktorna. HAJRÁ VOLÁN!! mindkét fronton, az ebelbe is meg a mol ligába is.
@váradi: a jégkorong meccshez nem tartozik hozzá hogy a bottal ütjük a földön fekvő játékost. Egy héten belül ez már a második esete volt Godónak.
@gigi555: -a jégkorong meccshez a térddel való támadás sem tartozik bele,tudtommal...Csak a csodával határos,és a Palkó szikár keménységének köszönhető,hogy most nem a kórházban fekszik,és nincs vége idő előtt a szezonjának,egy ártatlan,szándékosnak nem nevezhető,mégis igen balesetveszélyes cselekedet miatt!Godó sem szent,tudom,sőőőt...Rossz periódusa van,lehet,de zseniális sportember,hidd el,még akkor is,ha az utóbbi két meccsen a cselekedetei épp nem ezt igazolták.
@woody74: Ez mekkora baromság...
Nem, értelek benneteket fehérvári szurkerek.
Az előző szezon végén,amikor az AV visszajött a bajnokságba,akkor ti akartátok a legjobban meggyőzni a többi csapat szurkolóját,hogy a jobb csapattól elszenvedett nagyarányú vereségnek csakis pedagógiai épitő jellege lehet.Most meg olvasom,hogy házon belül demoralizáló??
Hogy is van ez most akkor?
A lényeg az,hogy fehérváron gondok vannak valamilyen okból.Remélem hamar túllépnek rajta,és egyetlen Ebel-ben tündöklő magyar csapatként hozzák az eddigi eredményeket legalább.
@váradi: nem tartozik bele a térdhasználat...de nem is volt szándékos nem úgy mint a FEJRE IRÁNYULÓ TÁMADÁS! Ha meg a Godó annyira kemény adja vissza, de szabályosan! Vagy minden egyes EBEL-meccsen amikor nem fog neki tetszeni valami kiülteti magát 10 percre? De tavaly amikor számtalanszor ráütöttek Tommy vagy Hete kezére vagy pl mikor Vas Jankót "oldalba szúrták" gólöröm közben akkor nem volt ekkora arca... de hát a fiatalokkal megy... csak magárol állit ki bizonyitványt!
@AV19!!!: erre gondoltam en is.

@váradi: nem a jatekrol beszeltem, nem keresem a bunost, csak egy jelenseget emeltem ki... egyebkent meg nagyon eletszerutlennek tunik, hogy egy farmos szandekosan intezne el Plakot...

...de ahogy az elobb is irtam, szivesen latom majd az ellenfel ennel sulyosabb belepoire inditott pofonokat...
Nagyon kezdek aggódni a fehérvárért...ha már az ősszurkolók ezt mondják, akkor nagy baj lehet...az is igen sántít, hogy Ulf azt mondta, előretolja a védekezést, és támadó hoki stb...erre a tegnapi nap folyamán meg mondja, hogy nem volt elég idő, stb...na szerintem itt kúrta el...én is sportoltam sokat, nekem is voltak edzőim, DE olyan nem ltetik, hogy 35 évesen nem tudja átvenni a taktikát, és ezért az edző add aljább...milyen edző az ilyen? Hogy fognak rá hallgatni ezekután, ha italál valami újat...akkor ezekszerint a magyar sztároknak nem mlehet új taktikát alkalmazni mert a tavalyi van bennük...?akkor minek edző? Akkor leszek én inygen az edző, mert úgyis benne van a lábukba a taktika...az edző pénzből meg vegyenek normális védőt...nem tudom, de csak itt fordult fejére a világ...nehogy mér a nyúl vigye a puskát...

Mondjuk egy valakiben bízok: id. Ocskay Gábor...na az ő szavát akkor sem vonnám kétségbe ha maga az atya úristen mondaná...mert neki élete a hoki...a kis sztárocskáim meg menjenek...

A 4-0-ás győzelmet nem láttam...szerintem ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni...se rosszat, sem jót...

Jah és megyek meccsre, pedig Jászberényben lakom...remélem jobb lesz ezután...Hajrá magyar hoki!!!!!!
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: @kiralyfi: @kapusLaci: hát, szerintem abban bízhatunk, hogy élesben minden más lesz. Ezeket a játékosokat ismerve erre még van is esély - szerintem a szurkolókon nem fog múlni (párszor még én is biztos kimegyek maximálisan bizakodva, azután majd meglátjuk). Jó lenne, ha valahogy magára találna ebből a mélypontból a csapat, mert itt fejben nincs rendben valami, ez elég egyértelműnek tűnik.

@AG 2.0: igyekszem nem visszaélni a türelmetekkel.

@Rock me Amadeus: :dob egy kockacukrot a rajongónak:

Godó esetéről még egyszer. Akik a palánk mellett álltak, azok biztos jobban látták az esetet. De szerintem itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy - akár jogos volt a kiborulása, akár nem - mi az a viselkedés, amit egy olyan sztár, mint ő, megengedhet magának. Ahogy azt előttem írták, szerintem a jégen fekvő játékos ütővel fegyelmezése nem tartozik ide. Szerintem megérteni meg lehet, hogy miért lett olyan ideges - de elfogadni nem.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
De hogy jobb témáról is beszéljünk. A múlt héten felmerült, és páran beszéltünk is már erről, hogy talán érdemes lenne újra elővenni a tavalyi szezonban meghiúsult blogos szurkolói találkozó ötletét.
A Csicsó torna első meccse utáni idő, a szombati nap estéje szerintem tökéletes alkalom lehetne erre. Kérdés, hogy lenne-e erre igény, illetve ha igen, hányan jönnének. Jómagam a HB sörözőt favorizálnám, több okból is (helyfoglalás, korrekt árak, jó kiszolgálás), ennek egyedüli hátultütője az lenne, hogy kell tíz perc gyaloglás a Piac térről, amíg az ember odaér. Persze lehet más hely is, ha valakinek van jobb ötlete.
Tehát: ki tudna jönni?

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: Az igazi hátulütő, hogy Újpestről 860 perc gyaloglás a HB söröző.
Egy szurkolói torna jobb lenne, de szigorúan csontamatőrökkel.
@Rock me Amadeus: fenébe, csak kihagytam a lényeget. Kösz, hogy ilyen gyors voltál, mert így van esélyem korrigálni. :)

Szóval azt beszéltük, hogy ezt lehetetlenség lesz összehozni úgy, hogy mindenkinek jó legyen - éppen azért, amit írsz, a megfelelő helyszín miatt is. Ezért szerintem érdemes lenne több ilyen találkozóban gondolkozni. Most pl. egy Volán meccs kapcsán lenne ez megszervezve, és jöhet bárki, aki épp ott lesz Fehérváron. Azután később mindenképpen kellene egy budapesti találkozót is tartani, csak meg kell találni a megfelelő eseményt hozzá (pl. válogatott meccs).
A szurkolói torna is jó ötlet, ha most elkezdjük szervezni, télre össze is jöhetne. :)

Tehát ez most egy fehérvári alkalom lenne - és többünk reményeim szerint nem az egyetlen, nem az utolsó.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: a türelemmel nincs baj, a kultúrmissziót nem fogom egy ideig elfelejteni. neked legalábbis nem :)
@Rock me Amadeus: indulj el időben, legalább kicsit tisztul a fejed, mire ideérsz:)!
@Raon: Jó, most ez nem tetszett Nektek! Szóltatok, meghallották! Csicsó bácsi majd tarkón veri őket, ha nincs teljesítmény! Álljatok a csapat mellett akár EBEL, akár OB.I!
Nem most kezdtek Fehérvárért játszani, és Ti sem most kezdtetek SZURKOLNI Nekik!
Rendben lesz a dolog, elnézést fog kérni a taplóságért....
Én meg megyek utánatok Bécsbe és Grácba,pedig nem is Nektek szurkolok (itthon)!
Hajrá HOKI! Mindenki a lelátóra és jó szurkolást!
@budapestijeti: Ritkán szólok hozzá, most is csak azért, hogy tapsvihart küldjek neked. Ez az igazi hozzá állás!
@Raon: "blogos szurkolói találkozó ötletét."
Bár nem vagyok fehérvári, de jó ötletnek tartom, igaz most hétvégén nem tudok ott lenni, de remélem lesz még erre alkalom!
Egy Blog-os szektor az Arénában nem lenne rossz jövőre:) Ősszel meg tarthatnánk hozzá egy főpróbát!
süti beállítások módosítása