HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szlovénia–Nagy-Britannia 4-3

2010.04.20. 22:34 Hblog

Már csak a magyar válogatott százszázalékos a divízió 1-es világbajnokság ljubljanai csoportjában, miután a szlovén és a brit csapat rendes játékidőben csak döntetlenig jutott a kedd esti rangadón. Pedig sokáig úgy nézett ki, a házigazdák hamar tisztázzák az erőviszonyokat, az első két harmadban kettővel elmentek. A harmadikban azonban a britek egy percen belül egyenlítettek, majd a 3-2-es szlovén vezetést is egalizálták, méghozzá kapuslehozatal igénybe vételével. Annyiban minden erőfeszítésük hiábavalónak bizonyult, hogy a ráadásban Ziga Jeglic csak belőtte a győztes gólt, 4-3. A britek tehát holnap az életben maradásért küzdenek velünk, mi viszont nem nyertünk semmit, sőt, holnap nem szabad elbuknunk, és bármi is történik addig, a pénteki döntőben mindenképpen a szlovénok fölé kell kerekednünk, akár hatvan perc alatt, akár túlórázva.

57 komment

Címkék: vb divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A holnapon legyünk túl, remélhetőleg Korea is behúzza a kötelezőt.
>"mi viszont nem nyertünk semmit, sőt, holnap nem szabad elbuknunk"
Ez igy volt eddig is, nem?
Most ez akkor jó nekünk, vagy nem?
@suomi 1995: A britek tuti elfáradtak. Ilyen szempontból jó:)
@RCH: azért vszélyes ez, mert ha kikapunk a britektől rendes játékidőben, és verjük a szlovéneket szintén rendes játékidőben, akkor még függünk a lengyel-brit meccs eredményétől.
@Rock me Amadeus: "... remélhetőleg Korea is behúzza a kötelezőt." Mármint Szlovénia ellen?
Mert akkor egy britek elleni rendes játékidős győzelemmel holnap ilyenkor már tombolhatunk!
@Rock me Amadeus: Ezt ne haragudj, de nem értem "remélhetőleg Korea is behúzza a kötelezőt". Mire gondoltál?
Fölösleges számolgatni, holnap nyerünk és kész:))
@suomi 1995: Hogy holnap Korea úgy elkalapálja Szlovéniát,hogy a Rodman-bratyók leteszik az ütőiket...:)
@Hilts: minden esély meg van rá, ha jól szerválnak a koreaiak, elhozzák a lepattanókat, meg talán belőnek egy tizenegyest, akkor simán nyerhetnek:)
@suomi 1995: kifinomult újpesti humor. mennyivel jobb lett volna, ha britek ma zakóznak, és holnap az esélytelenek nyugalmával koriznak ki. így meg...
Ne örüljünk még, de holnap szurkoljunk Koreának!
@kolbászbableves: És ha minden harmadban ők nyerik a ráúszást..na meg ha kapnak egy egész pálya-üres kapus büntetőt:)
@Hilts: És annyira leteszik, hogy a Vienna Capitelsszel sem kell már számolni az EBEL-ben?
No, egyrészt jó, hogy az angolok fáradtabbak lesznek holnap, és kicsit összébb varrták a szlovének pofáját is. Viszont ugyanúgy hozni kell mindkét meccsünket, nincs mese nyerni kell, és akkor...de ezt le se írom. :)

Hajrá Magyarok!
Ahogy eddig alakul a VB, az több mint biztató:. :) Minden más kiderül pénteken.

A holnapi meccstől én nem félek, ha srácok hozzák amit tudnak, több góllal nyernünk kell, persze ehhez legalább a mai elsőharmados játék kell.
Ahhoz, hogy a szlovéneket verjük, ahhoz pediag a mai második harmados játékot kell nyújtanunk. Az elég lenne a feljutáshoz.
Isten ments, hogy holnap rendes játékidőben 4:4 legyen a britek ellen!
@Hilts:
Nem hiszem ,hogy ezen a szinten ez számít, a Brit csapat az éremért jött, és remélt egy jobb eredményt, akár a Lengyel.
Két meccs után a játékosok elhitték ,hogy lehet keresnivalójuk, sőt éltek is a szlovének által felkínált lehetőséggel, közel voltak, közelebb, mint azt Ők valójában gondolták. Az eredmény számukra azt jelenti, hogy nincs lehetetlen, hazai pályán játszó favoritot, hosszabbításra kényszeríteni, komoly fegyvertény. Ez most nekik több reményt adott, mint amit az esetleges fáradtság jelenthetne.
Holnap nekünk úgy kell játszani, ahogy a lengyelek ellen tettük, teljes koncentráció mellett nem megadni a lehetőséget a feltámadásra, végig éreztetni velük ,hogy itt és most nincs esélyük.
Na ez nehezebb mint "csak" nyerni.
A briteket sohasem szabad leírni ezt ma - és mellesleg 5 éve Debrecenben is - bebizonyították!
Ezzel együtt ne felejtsük el, hogy szombaton a lengyelek is alaposan megizzasztották a szlovénokat, másnap meg kaptak tőlünk egy hatost!
Ami tény; semmiképpen sem szabad holnap kikapnunk mert akkor kikerül a sorsunk a saját kezünkből!
Legalább úgy kell menni mint a lengyelek vagy a horvátok ellen, annak a hokinak elégnek kell lennie!
@suomi 1995: Az EBEL egészen más tészta...a legjobb példa a Medvescak. A Volán asszem 1-2 kivétellel mindig megverte őket, és tessék: 8-dik helyről jutottak be a rájátszásba,és úgy kipofozták onnan az aktuális bajnok Graz-ot,hogy csak úgy nyekkentek a sógorok...
A Vienna meg azért ilyen jó,mert nem egy olyan hokisuk van,aki az NHL-ben játszott anno...IGEN sok meccset.
@suomi 1995: csak annyiban jó, hogy a britek kifáradtak. Annyiban nem, hogy -feltéve és megengedve- HA megverjük a briteket rendes játékidőben, akkor a briteknek ma nyerniük kellett VOLNA.

Nembaj, így lesz szép, maximális ponttal jutunk fel :D

Hajrá Magyarok!
@szorgalmas: Erre ne is gondoljunk. Hess! Hagytak egy kis esélyt maguknak. Holnap délutánig. Aztán számukra end. HAJRÁ MAGYAROK!!!
Sapporoban is meg kellett minden meccset nyerni.
@Hilts: Off, de a Graz "csak" alapszakasz első volt, nem az aktuális bajnok. Az akkor még a KAC volt.
@solarys: Korrekt...:) De azért nem nagyon fogadott volna senki arra,hogy a Medvescak akár csak meccset is nyer a Graz ellen...dehát,ezért is szép sport a pakk-kergetés:)
@Hilts: Igen, ebben igazad van.

A brit nem egy fiatal csapat, remélhetőleg jól elfáradtak ma este. Vasárnap a fiatalabb átlagéletkorú lengyel csapat is panaszkodott a fáradtságra.
Nehéz lesz holnap, de győzni kell!
@Hilts: AG 2.0: OK, kozben osszeallt fejben a dolog, legalabbis azt hiszem. Szoval az lett volna jo, ha rendes jatekidoben nyer valamelyik csapat? Mert akkor eleg lett volna csak az ellen nyerni?
@RCH: Elvileg ha a britek megverték volna a szlovénokat,és utána mi őket 2-3 góllal,akkor igen...bár lehet,hogy a gólkülönbség bekavart volna...
Ezek szerint a jegyünk érvényes, és van egy eladó is! Mi szerda reggel megyünk Siófokról. A jegy a Szlovén-Magyar döntőre szól. Elvileg a kocsiban is van +1 hely, viszont nincs +1 szállás. (de szerintem megoldhatjuk). Akit érdekel jelezzen... (van még pár óra addig). Ha nem jön össze a jegyet visszük Szlovéniába...
Valójában teljesen mindegy. Ugyanaz a helyzet mint eddig: verni kell mindenkit. A szlovén-magyar meccs dönt.
Ja egy ember Fehérvárról csatlakozik hozzánk reggel...
@Döngi: Tudok vevőt a jegyre. (Még az sem lehetetlen, hoyg ma beszéltél a hölggyel, bár nem tudta 100%-al felidézni a nickedet, midnenesetre őt érdekli még mindig.)
Kemény lesz holnap. Idén a britek a mumusaink eddig. (Korosztályos meccsek.)
@Kevlar_: Kivéve, ha Kórea pontot csen.
És akkor csen igazi nagy CSEN lesz (persze lehet ez Kínai)
@Döngi: Írj kérlek: moczo.laszlo@gmail.com
@Döngi: Szép is lenne...bár,nem lehetetlen...A koreaiak elég gyors hokit játszanak.
@Kevlar_: Ma csak az asszonnyal beszéltem, és a haverom nejével... (ők remélem tuti nem jönnek :D ), de érdekel!
@Kevlar_: Ma csak az asszonnyal beszéltem, és a haverom nejével... (ők remélem tuti nem jönnek :D ), de érdekel!
@Döngi: Jó picit nehezen esett le. :D Kaptál emailt (tőlem).
A lengyel és a brit csapat elleni meccsekből az is kiderülta szlovén csapatról, hogy vannak a játéknak részei amikor keményen beszorítják az ellenfelet, de /egyelőre/ nem képesek egy teljes mérkőzésen keresztül jól játszani.Viszont a kapu mögötti tili-toli, brusztolos játékban életveszélyesek, ma is hármat így löttek tkp 2 méteren belülről...
A britek ma a harmadik harmadban várakozáson felül teljesítettek, jó kombinációs játékkal a szlovéneket háromszor szépen mattolták, de azért nem egy "világverő" gárda. Mi ránézésre lényegesen erősebbnek látszunk, bár , mint tudjuk a látszat sokszor csal
@budaijegesmedve: nekem a szlovén-brit meccsről csak az derült ki? hogy két naggggyon nehéz meccsünk van hátra
Jegy elkelt (Kevlar_) által.
Hihetetlen, h ezen a meccsen ment el a tippmixem... egy kib@szott 1.1es odds...:@:D

Kevlar_ (törölt) 2010.04.20. 23:57:52

@Döngi: Köszönöm szépen!
Nem kell beszarni a britektol sem nyerunk es kessz lehet hogy kin keserves lessz lehet hogy konnyu mint a lengyel DE NYERNI fogunk es kessz a fiuk is igy gondoljak en tutti biztos vagyok ebben
Hajra Magyarok !!! ez elmond mindent :D

Kevlar_ (törölt) 2010.04.20. 23:59:35

@Döngi: Köszönöm szépen!
@Kevlar_: ó nemér...

ha vki tud még jegyet, pls írjon! :)
VIDEO Szlovén - Nagy-Britannia:

Aki esetleg még nem látta, az itt megnézheti a SLO-GBR meccs góljait:

tvslo.si/predvajaj/risi-ostajajo-neporazeni/ava2.66933367/
@jabka: sztem akkor se, mert ha a szlovenek megvernek bennunket akkor ok mennek tovabb, sztem.. bar most mar belekeveredtem en is :)
"bármi is történik addig, a pénteki döntőben mindenképpen a szlovénok fölé kell kerekednünk, akár hatvan perc alatt, akár túlórázva."

Azért ha jobban megnézem ez nem teljesen igaz.... Ha "neadjisten" ma kikapunk akkor már nem a mi kezünkben van a döntés sztem. Mert ugye hiába nyernénk a szlovének ellen, ha a britek is hozzák az utolsó meccsüket, A csoportosak..... Erre gondolni sem merek!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!

Kevlar_ (törölt) 2010.04.21. 09:41:21

@LaCok: Ez a számolgatás, már a futball válogatott topicjait idézi. :) Ma estére nagyon egyszerű lesz a képlet: mi is nyerünk és a szlovének is.
Eladó a 2010. április 23.-i Magyar-Szlovén Világbajnoki mérkőzésre 1 db jegy.

Tel.: 30/2792213
süti beállítások módosítása