HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Peterdi: Fel a fejjel, aztán előre

2010.03.29. 19:11 Hblog

Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás szezonja volt az idei, de bízik benne, hogy van számára visszaút.

48 komment

Címkék: vb válogatott peterdi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ne add fel Pedró, én szurkolok Neked!
Én nagyon sajnálom. Egyik nagy kedvencemet nem látom a vb-n és biztos vagyok benne, hogy helye lenne a csapatban.
Nagyon meglepödtem erre a hirre hogy Pedro nem került be a válogatottba.Mindig a kedvenc játékosim közé tartozott.
Mindent bele Pedro,egy sérülés mentes szezon után megint válogatott leszel!
Mindent bele Pedro!
Sajnálom,hogy rosszul sikerült ez a szezonod de szerintem simán beférsz a válogatottba,és talán egyszer még láthatunk újra Volán mezben is.
Nagyon nagyon nagy kâr, iszonyúan sajnâlom, elmondhatatlanul letört vagyok... :( Kivâncsi vagyok Ted mester milyen "4. tâmadó trió"-t rak össze! Nekem Pedró odaférne mindenképpen Roger mellé...
Igazi sportemeberi nyilatkozat és hozzáállás. Nem hinném, hogy Pedró képességeivel és formájával lenne a baj. Vajon kinél és milyen rossz fát tehetett a tűzre? Vagy csak egyszerűen nem kedveli Valaki?
@sutyi2: ...nameg egy egészséges,jó formâban lévö Jânosi mellé! Remélem mielöbb visszanyeri erejét,formâjât!
2 gólt szerzett- nem is akármilyeneket- kőkemény A- csoportos csapatok ellen. És még előtte a felkészülési meccseken is hihetetlen mit művelt Godóval egy sorban.
Ted mester valszeg nem tudja, hogy Godó mellett mindig megtáltosodik, akármilyen klubszezont zár is...
Sajnálom Pedró, de még egyféleképpen bekerülhet... Csak arról most inkább nem írnék.
Én tényleg, bántás nélkül mondom most, amit akarok. Mikor megláttam, hogy Gergely megint ott van és egy ilyen játékost, mint Pedrót kihagynak a szaros bőkeretből teljesen kiakadtam. Gergely egész éves teljesítménye még így is kalapszart sem ér, ahhoz képest, amit Pedró nyújtott ezen a kb 20 meccsen a starsban. Én egyszerűen nem látom azt, amit Sator és segítői látnak Gergelyben, egy alibista az az ember. Pedrónak helye van ebbe a válogatottba, ez egyértelmű. Rettentően fog nekem hiányozni, hiába vagyok Fradista mindig a kedvenceim közé tartozott.
kár, hogy csak szakkommentár lesz, de ha az lesz remélem most legalább eltalálják a nevét...
Kitartás Terdi, remélem leszel még válogatott :)
Pedro! Majd akkor jövőre az A csoportban!
Nem tudom én sem, hogy Sator mesterék miként határoztak így, azért mert a volánban rosszabb szezont zárt, mint amit megszokhattunk tőle?! attól még szerintem alappillére a válogatottnak, hiányozni fog a Pedró-Godó páros...
Szerintem is ott lenne a helye, de fel a fejjel, és tovább, előre!!!
GO PEDRO GO
Talán kérdezzük meg Énekes Lali királyt.Ő biztos tudja a választ.
Sajnálom Pedrót,bőven ott lenne a helye és nem csak a bő keretben.
Hajrá Pedro, mutasd meg! Szorítunk!
Hajrá Pedró!! Szerintem is csak az A csoportra jegelnek!
Hajrá Pedró! A Godó-Pedró kettős nagyon nagy, és én is csodálkoztam a kihagyásán - lehet, hogy Volán-színekben nem muzsikált túl fényesen, a Starsban viszont nagyon nagyokat villanatott most is...szólóban megállíthatatlan, pontos, nagyon jó befejező ember. Biztos vagyok benne, hogy megbánják a mellőzését. (Ja és persze: metáááál... :) )
Pedro! VAN VISSZAÚT!!! Ne add fel!
Mivel ismerlek, tudom hogy nem fogod feladni és újra ott leszel.
A kihagyása egyik oka sztem. az volt hogy Sator megálmodta a vas ladányi palkovics sort döntőbe ezért kerültek igy össze és elég jol muzsikáltak.

De a válogatottsághoz Sator szerint lehet kevés 2-3 hónap jó teljesítmény valószinűleg, meg nagy meglepetés nem várható kevés OB1es-t fog vinni annak tudatában hogy a bajnoki döntőtől nem volt elájulva a mester meg jobb belépő egy EBELben edződött játékos mint egy OB1es.

Mert akikkel fel kell venni a versenyt a szlovénekkel lengyelekkel magasabb szinten játszanak mint az OB1 és a MOL liga jelenlegi színvonala.

Fiatalitást is kérték a mestertől így minden volt válogatott nem kerülhet be.
Egy abszurdum, hogy Pedro nem fér be a keretbe, az meg egyenesen felháborító, hogy a 36os bő keretbe sem. Nem tudom, hogy lehet-e, de azért ez van olyan érdekes kérdés, hogy esetleg a blog megkérdezhetné a válogatott szakmai vezetését, hogy mégis mik az indokok. Nagyon esz a fene, hogy mit mondanának...
Egyébként szerintem az nem jó kifejezés, hogy nem zárt jó szezont. A Volánban mellőzték, nem nagyon kapott lehetőséget, a Starsban viszont jól ment, hajtott is, motivált volt.
@Khrys84: Szerintem meg Plakovics mellé nem nagyon találtak megfelelő embert és Pedro helyére rakták.
"De a válogatottsághoz Sator szerint lehet kevés 2-3 hónap jó teljesítmény valószinűleg..." Bertának elég? Ráadásul neki csak az a 2-3 hónap van és nem is volt olyan igazán jó...
Az OB1-es indokkal sem értek egyet, a bő keretben egy sor OB1-es játékos van, ez sem indok (az egy másik kérdés, hogy ki marad, de azt hiszem Pedronak nem az első körben kellene kiesnie).
@check: így igaz, nem néztem persze utána most hirtelen, de a rájátszásban szerintem simán hozta a pont/meccs átlagot, nem tudom, a Starsban ki volt akár csak hasonló szinten vele - talán Roger...ami egy "új belépőtől" mindenképpen hatalmas bravúr, és azt bizonyítja, hogy bár a Godó-Pedró az álompáros válogatott szinten (legalábbis Pedró szemszögéből biztosan), mással is képes hatékony játékra. arról az opcióról nem is szólva, hogy Godó esetleg kétsorozik a szlovénok ellen, lásd a francia légiós élet előtti évét Újpesten - majd a lefújás után pihen! (na jó, ez tréfa akart lenni :) )
@check: ez igaz h nem első körben kellene de most 3-4 edző ténykedik a válogatottnál és mindnekinek biztos meg vannak a favorizáltjai.
@Khrys84: Ettől még nem áll meg indoknak, amit írtál...
Egyébként szerintem van egy kapitány (főedző) és a segítőknek részfeladatai vannak, azokat kell megoldani. Nem hinném, hogy mindenki előadja a keretét és abból valamilyen elven kiválasztják a maradókat.
@check: sator kevés mecscet látott a MOL és OB1ből az EBEL-el képbe van mert a volánnal találkozott többször is.

A Hazai segítők ezért vannak mert ugyanugy ahogy ő az EBELben a hazai segítők a MOL és OB1ben mérik fel ki jöhet számításba.

A munka kezdetén az alapelvek biztos levoltak fektetve hogy milyen játékrendszert szeretne játszatni ami eredményes és ahhoz kik a megfelelő emberek.

Emelett pedig a fiatalokat is folyamatosan be kell építeni a csapatba, Peterdi 30 ő korilag simán beleférne csak mig nem tudjuk a szempontokat addig nehéz az indokot megtalálni.

A lényeg a csapat sikere ez néha áldozattal jár.
@Nyuszí O_o:
Középszakasz: 14 meccs/13 pont (7+6) +4
Plaoff: 9 meccs/4 pont (1+3) +--t nem számoltam. Ez 23 meccs/17 pont, nem hiszem, hogy pl. a Gergely Csaba hasonló teljesítménye többet érne (hacsak nincs valami a háttérben, amit nem tudunk)
@Khrys84: Ja, a Lali király rengeteg OB1 meccset látott... A stábból JP és Williamson (ő tag egyáltalán?) látott OB1 meccsett, hát szerintem nagyon nem nyúlok mellé, ha azt mondom, ők biztos nem javasolták a kihagyását...
Sajnos azt kell mondani, hogy akkora merítési lehetőségünk nincs, hogy egy játékrendszert kitalálva az ahhoz megfelelő embereket keressük meg.
@check: kevés a választási lehetőség ez igaz,
Williamson elvileg a stáb tagja mert legutóbbi összetartáson is ott volt.

De a fitalokhoz merni kell hozzá nyúlni, fiatalítás ára meg ez hogy maradnak ki régi arcok.
@Khrys84: Na majd számoljuk meg, hogy a Volános fiatalokon felül mennyien lesznek a csapatban...
Egyébként lenne igazságod, ha a keret szűkítésén polemizálnánk, viszont jelenleg arról értekezünk, hogy Pedro a 36os (14 játékossal több, mint az utazó!) keretbe sem lett meghívva. Azt hiszem van egy kis különbség...
A mezed még nem vonult vissza! :)
Jövőre ott leszel!
Nekem még Bartalis elfelejtése a bő keretből meglepetés.
Aztán jövőre remélem már megkerülhetetlen lesz a Hári-Galló fémjelezte generáció.
Én nagyon sajnálom, hogy kimaradt, de van visszaút, remélem lesz még olyan, hogy ilyet látunk az eredményjelzőn: kepfeltoltes.hu/view/100330/DSCF0400_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mármint az eredményen kívűl :)
Érthetetlen, hogy nem fér be a 36-ba Peterdi, ezt nem lehet máshogy megfogalmazni.

ide off, de Hetler Ádám nyilatkozott, ha más nem is fontos egy nem újpestinek belőle, a "doppingügyről" szóló rész talán érdekes lehet másnak is (és tanúlságos)
www.1885.hu/hirek/ute-szakosztalyok/318-fogok-meg-ujpesten-jatszaniq
Tényleg nagyon furcsa, hogy Pedró még a 36-os kerethez sem fér oda... Tényleg jó lenne valami indokat hallani...
Hihetetlen, h nem került be a keretbe Pedro.. Lehet, tényleg van benne valami, hogy Csicsó bá nem bírja..
Nem baj Pedró, újra bennt leszel! Az egyik kedvenc vagy! ;)
Nekem egyik nagy kedvencem Pedró, nagyon kár, hogy nem láthatom a vb-n.
Nah majd jövőre! :)
@Zamíra: Ne kombinálj! Az soha nem vezet semmi jóra!

Pedrót én is nagyon sajnálom, nem is értem hogy lehetett kihagyni a keretből. Utólag talán még behívják, bár nem sok esélyt látok rá.
@Szanee: Nem kombinálok.. Nem én vagyok az egyetlen, aki ezt gondolja.. A Volánban szerinted miért nem játszott? Nem ért annyit, mint pl Sofi, Nagy Gergő, Kóger, vagy Vas Marci (stb)?? Volt olyan jó, mint ők.. vagyis van ilyen jó.. Szólj, ha rosszul gondolom!
Nekem az furcsa vele kapcsolatban, hogy Tolvanen nem tartotta meg anno és most Sator sem számít rá.Ez elgondolkodtató.
Nem tudom az okát, nem is feladatom meghatározni, de mégis érdemes átgondolni, hogy Sator tudjuk hová jutott a horvátokkal, míg a Volán is elérte a kítűzött célokat Tolvanennel-nélküle, így egyik edző véleményét sem tudom elfogadhatatlan kategóriába sorolni.

Sajnálom én is, de remélehetőleg magyarázatot kapunk Ljubljana-ban mindenre.
Ja és arra nem gondoltatok hogy talán abba kellene hagyni neki az alibi jégkorongot..
lásd starsnál 1-2 meccsen penge volt ....aztán amikor biztosnak érezte a helyét megint jött az alibi jégkorong....
na ezek miatt sem kereste meg a Dunaújváros mert elég volt a 2 év alibiből
@Zamíra: Ha így lenne ahogy Te gondolod, akkor nem is játszott volna a Volánban.
@Szanee: valóban, nem Gabbá nevét hallani, mint Pedró kerékkötőjét. hanem a Füzetes emberét inkább.
Na szegény Pedro már biztos átkozza a napot amikor ide igazolt. Szépen elintézték a szezonját! Az a vicc ha valamelyik másik magyar csapatban végig játssza a bajnokságot, akkor szerintem most bent lenne a keretben. Még mindig értetlenül állok előtte hogy miért küldték el a Volántól. De sajnos nem ő az egyetlen aki így járt. Beállhat a sorba Holéczy és Hegyi mellé.
Azért, tavaly nem volt jó szezonja, idén keveset játszott, amikor játszott nem azt mutatta, hogy jobb, mint mások, hanem h van olyan jó, mint mások. Nekem is hiányzik, de "de facto" úgy érvel mindenki, hogy ott a helye, mert volt 1 jó hónapja és tavaly a VB-n megtáltosodott. OK, ez elég is lehet akár, meg nem is.... Lehet, hogy ellenfelet pl. szlovén csapatot szimulálni jobb Gergely Csabával :)
@Szanee: Én amennyire tudom, volt aki megkötötte, hogy Pedró nélkül nem jön.. De én itt lezártam a dolgot.. Megvan a véleményem, neked is. Ennyi
süti beállítások módosítása