HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

EBEL-esek játszanak az Icecenterben

2010.03.08. 12:32 F. Kapus

Kóger Dániel és Nagy Gergő is játszik a Vasas Bp. Stars–Sapa Fehérvár AV19 juniorbajnoki döntőben. Hétfőn fél hétkor az Icecenterben kerül sor az első mérkőzésre. Nem ellentmondás, hogy a három győzelemig tartó párharcban a Stars 1-0-ra vezet, mert a múlt keddi első meccs a rendező hibájából elmaradt, a versenybíróság 5-0-val a budapestieknek írta jóvá a találkozót. A Volán EBEL-ben szereplő játékosain kívül a miskolci különítmény is ott lesz a jégen, tehát Bálizs, Tóth A., Hajós, Maklári, Hetényi P., továbbá az FTC-ben OB I.-ező Ozsváth Ádám is. A hazaiaknál is felnőtt, junior-, ifjúsági és serdülőválogatottak sora áll játékra készen, többek között Somogyi, Rajna, Maszlov, Strenk, Wéber, Fodor Cs., Nagy R., Bereczki, Fodor Z.. Géczi G. A nevek és az előzmények alapján komoly, a felnőtt első osztálynak is megfelelő színvonalú mérkőzésben lehet bízni.

119 komment

Címkék: stars fehérvár juniorok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A 0-5 eredményről Gágyor Pétert, és Kóger István kell(ene) megkérdezni. Ők pontosan tudják, hogy ez miért alakult így.
Ha jól emlékszem:))d
Kóger Pistának volt már hasonló este.
Akkor a Dunaferr juniorjaival szemben.
Adtak volna neki egy meccset,de Nem fogadta el.
Ő is valami ilyesmit mondott,hogy nem az asztalnál kell eldőlnie a bajnokságnak.
@Potty82:
" Ami kiverte a biztosítékot, hogy olyan emberrel pörölsz, aki hétről hétre cikkeket ír nekünk, hogy legyen mit olvasnunk. "
Így van, csakhogy a többiek ( Hblog, kovacsistvan, AG 2.0, Dr Vodka, F.Kapus ) soha nem fejezték még ki egyes hazai klubok iránti szimpátiájukat, unszimpátiájukat. Míg az általad említett íróról ez nem mondható el.
Ha már egy éve olvasod ezt a blogot, még hogy-hogy nem volt semmiről véleményed, nem szurkolsz egyik csapatnak sem, vagy a Magyar Válogatottnak?
Nem vagy több, mint egyszerű fikanick.
@Szoljanka: ezt nem vágom, mi köze kerusz klub-szimpátiájának ahhoz, hogy mennyi az U20? Vagy hogy milyen cikkeket ír? Hogy egészen őszinte legyek, azt sem igazán értem, hogy keveredett ide egyáltalán kerusz? Ő csak - kissé szarkasztikusan - sejtetni engedte, hogy a Sofron kimaradásán csodálkozás megfejtése az évjárattal lehet összefüggésben, de itt konfliktus másik két ember között van...
@Szoljanka: F. Kapus nagy Stars szurker. :)
@vaze: Konfliktust itt csak egyvalaki keltett, Tomi csak jopofaskodott egyet kerusz beirasara.
@Szoljanka:
Volt hozzászólása.Korrektek voltak.
"kovacsistvan, AG 2.0"
"nem fejezték még ki egyes hazai klubok iránti szimpátiájukat"
Dehogynem!
@bakker81:
A mostani kettőt nem veszem bele!!
@vaze: Ahhoz tényleg nem sok köze van kerusz klub-szimpátiájának, hogy mennyi az U20, csak azért írtam, mert Potty82 említette, mint cikkírót, én pedig csak elmondtam a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy ki mennyire fejezi ki itt a klubszimpátiáját.
Én meg azt nem vágom, hogy kerusz minek írta ide Tokit, mikor csaknem 10 évvel idősebb, mint Pisti, Gergő, Dani...?
@csatoimi: Ezt nem tudtam, de pont ezt próbáltam meg kifejezni, hogy róla vajon miért nem tudtam, keruszról pedig miért igen... :)
@csatoimi: na, ez már tényleg vihar a biliben! :)
@Szoljanka: a kérdésem éppen arra vonatkozott, hogy hogy jön ide a klubszimpátia kifejezésének ügye? Tokit meg nyilván azért írta ide, mert ő is túlkoros, próbálván rávezetni Thomas-t, hogy hol keresse a megoldást.
@vaze: "hogy jön ide a klubszimpátia kifejezésének ügye? " Nem jön ide konkrétan , mondom csak úgy leírtam mint véleményt, de akkor, lehet, hogy nekem sem kellett volna kifejeznem, hogy mely cikkírók szimpatikusabbak, melyek kevésbé.
Nem akarok fogadatlan prókátor lenni, de szerintem nem annyira hülye Thomas_AV, hogy egy csaknem 10 évvel idősebb játékossal kell rávezetni a túlkorosságra. 88-89 77-89 ...
@vaze: Nem fedtem volna fel, de mivel o is elarulta, hogy Hetler mezem van, mar en sem tudtam a titkot tovabb tartani. :)
banyek ,némelyik kommentező olyan mint az allergia.ha nincs semmi baj,a szervezet kitalál magának valami betegséget,itt most semmi kötekedni való nem volt meccs kerek 1 napja hát kell valami,nem is magyarok lennénk ha nem lenne semmi,hanem csak csend lenne , némaság és hullaszag.Thomas is viccesen írt, kerusz is szerintem ,a cikk témájától a hsz ek joban elkanyarodtak mint a 4es metró az eredeti tervtől.
@Szoljanka: húha, akkor ez most már egy harmadik ügy, hogy kevésbé szimpatikus neked kerusz, Toki születési éve és a klubszimpátia után! Értem, van még esetleg valami, amit szívesen megosztanál velünk? Úgyis nőnap van! :)
@csatoimi: azért is jó, hogy újfent említed, mert már épp mindenki elfelejtette volna ezt a kompromittáló mivoltában is rendkívül fontos adatot rólad!
@csatoimi: valóban nagy álmom volt egy Stars-mez, de soha nem volt pofám kérni egyet Vas Jankótól
Hajrá VOLÁN!!! Szép lesz így a megerősített csapat:) Ők játék nélkül kaptak 5 "gólt" ti majd játékkal lőtök 5öt:):)

HAJRÁ VOLÁN!!
@F. Kapus: Na latod, csak igazat mondtam, pedig en poennak szantam. :) Sajnos innen mar Janko sem kerul vissza. Legalabbis nem nagy az esely.
@vaze: Bevettel egy tablettat, amire az volt rairva, hogy "cinizmus" ? :)
@Thomas_AV: @Potty82: @Szoljanka: @vaze: Jaaaaaaaaaj, ne civódjatok már... Azért voltam egy kicsit szarkasztikus, mert emlékeztem arra, hogy tízes nagyságrendben születtek ebben a szezonban cikkek arról, hogy a juniorbajnokság idén U21-es. A szmájlit meg én is lefelejtettem.

Ami viszont nem szmájlis: Szoljanka felvetésével, hogy én annak ellenére írok cikkeket, hogy ismert rólam, hogy kinek szurkolok, elég nehezen tudok mit kezdeni. Nem egészen értem ugyanis, hogy mi a probléma vele, és hogy kerül a csizma az asztalra most, így gyönge 2 évvel azután, hogy (amúgy ismert módon szurkolóként) elkezdtem cikkeket írni a blogra.

Ha más nicken írnék és kommenteznék, akkor azért lennék szemét, mert két nickem van (igaz, Raon? ;-) ). Nagyjából evidens volt mindenki számára, amikor elkezdtem cikkeket írni is, hogy kinek szurkolok amúgy, hiszen ugyanezen a nicken szóltam hozzá az index magyar jégkorong fórumán is már évek óta (a szintén megemlített többi szerzőnek nemigen van index fórumos előélete). De szerintem a cikkeimben elég jól el tudtam vonatkoztatni klubszimpátiámtól.

Továbbá a jégkorong blogon megjelent már másoknak is cikke, olyanoknak, akikről ugyancsak nyilvánvaló, hogy szintén szurkolnak valakinek. Mi ennek örülünk, mert azt hittük, hogy szívesen olvassátok, amikről bárki is ír közülünk. Ezek szerint lehet, hogy mégsem?

Amúgy lehet olyat is játszani, ha valakit ez ennyire zavar, hogy akkor mostantól nem írok, csak kommentezek, lesz napi pár órám pluszban. Gondolom, Szoljanka kolléga ezek után becsületből bevállalja majd az OB I. beharangozók írását, meg a többit is helyettem. Ja, és erre a felvetésre ne is válaszoljatok. Kösz.
@csatoimi: éééén? Dehogy, csak kultúráltan, bár valóban kissé öncélúan, szórakozom, és nem is rosszul! :) Elnézést mindenkitől, néha nem tudja az ember megállni.
@kerusz: Én nemrég írok ide, de pl nekem a klubszimpátiád a MOL liga elődöntőn derült ki, amikor megláttalak UTE mezben, nem az írásaidból. :) Egyébbként aki ennyire védi a MOL ligát, és szívügye a hazai bajnokság, az belefuthat abba, hogy leütik egy-két magas labdáját, de nem azért, mert magasra dobja, hanem mert aki leüti, az eleve MAGASBAN áll. Vagy ül. :)
Nem ellentmondás, hogy a három győzelemig tartó párharcban a Stars 1-0-ra vezet, mert a múlt keddi első meccs a rendező hibájából elmaradt, a versenybíróság 5-0-val a budapestieknek írta jóvá a találkozót.
Azért ez igen "érdekes". A múlt heti meccs nem a döntő első meccse lett volna, hanem a középszakasz utolsó meccse. Ez döntött volna az első helyről. Aztán valaki nagytudású a szövetségben kitlálta, hogy a két találkozót összevonja és hasraütéses módszerrel azt is megálmodta, hogy egyik tatlálkozót a volán nyeri öttel, a másikat a sztársz. Röhej! Az már tényleg csak a véletlen műve, hogy a sztársz kapta a döntő első meccsét. (Két éve hasonló módszerrel kapta meg a kölyök bajnoki címet a sztársz. Akkor éppen hirtelen eltörölték a rájátszást, mert úgy volt jó a "sztároknak"). Hihetetlen, hogy ezt ma meg lehet tenni a szövetségben. Pedig valaki ezt kitalálta és valaki rábólintott. A szörnyű az egészben, hogy ezek az emberek holnap is ott fognak ülni és röhögnek az egészen. És nem utolsó sorban rajtuk múlik milyen lesz a jövő magyar jégkorongja.
@hokiati: "A múlt heti meccs nem a döntő első meccse lett volna, hanem a középszakasz utolsó meccse."

Nem egészen, mert az elmaradt meccsről éppen javában egyeztetett a két klub, amikor derült égből villámcsapásként jötta határozat, hogy 5-0-lal a Voláné, így meg kell rendezni a múlt keddi meccset mint döntőt. Majd kb 5 órával a meccs előtt (!!) jött a határozat, hogy a VB 5-0-lal a Starsnak adja a meccset, mert a Volán biztos nem rendezi majd azt meg.

Nyilván, ha ilyen remek jövőbe látó képességekkel rendelkező emberek vannak döntéshozó pozícióban, akkor nehéz ellenérveket felhozni.
Felesleges balhézni, Bill úgyis lenyilatkozza majd, hogy mi, blog olvasók vagyunk a hibásak.
@KCs: Amilyen az "Országunk vezetése".....
olyan a jégkoronszövetség! Egyszóval: szar!!
"Majd kb 5 órával a meccs előtt (!!) jött a határozat, hogy a VB 5-0-lal a Starsnak adja a meccset, mert a Volán biztos nem rendezi majd azt meg."

Az ezt megelőző időszakban, napokban történt valami az MJSZ-ben, ami miatt a Versenybíróság döntése megszületett.
@hokiati: Szia, szerinted ekkora hátszele van idén a Starsnak, hogy ilyet eltud intézni. Ez komikus ha volna ekkora csókja akkor tavaly miért kellet versenyen kívül indulnia.
www.icehockey.hu/index.php?pg=menu_179
Vagy eszt mivel magyarázod,ha jól emlékszem bajnok lehetett volna.
@kerusz: "Továbbá a jégkorong blogon megjelent már másoknak is cikke, olyanoknak, akikről ugyancsak nyilvánvaló, hogy szintén szurkolnak valakinek. Mi ennek örülünk, mert azt hittük, hogy szívesen olvassátok, amikről bárki is ír közülünk. Ezek szerint lehet, hogy mégsem?"

Nyugodj meg, szivesen olvassuk az irasaidat, nem sertodunk meg senkire ha mas csapatnak szurkol, a lenyeg, hogy minel tobben legyunk akik imadjuk ezt a sportot. Arrol mar Te sem tehetsz, hogy Hetlernek is kell szurkolj, mint ahogy en sem, hogy KCsvel neha egy csapatnak szurkolunk. :) Szoljanka csak a baratjat akarta megvedeni, ugy tunthetett Neki, tulzottan ironikusan odavagtal Tominak. Nekem peldaul kifejezetten tetszett, persze a szmajlit en is hianyoltam, de annal jobb volt a valasz is. :) Annyit meg azert elarulhatunk Szoljanak es Thomasnak, hogy ez azert is volt, mert a Mol liga elodontoben az UTE helyett a Csikszeredanak szurkoltak, nem latvan, hogy Te a hatuknal allsz, argus szemekkel figyelven oket. :))))
tunthetett=tunhetett, bocs, csak a lanyom itt maszkal a nyakamban es neha elutok ezt-azt.
A lényeget a fiúk megoldották a jégen.
Stars - Volán 3-6.
Így kell ezt srácok!!!
@Jégkorong: De miiiii?
Kit sz*pkodtak körbe?
Kinek adtak oda egy tele Nokiás dobozt?
Vagy nagyon magyar a gondolkodásmódom?

Ahogy olvasom a csapatok játszani akartak, hagyjuk már őket a pályán lerendezni!
@csatoimi: nekem épp a fiam matat a két gépelő kezem között. Nem egyszerű vele semm. :)
Szoljanak=Szoljankanak. Csenge a hibas. Ha majd jossztok, megszidjatok erte. Millio bocs, Szoljanka.
@csatoimi:
06:55 0:1 Sapa Fehérvár AV19 gól: EQ 92 Kóger Dániel (36 Maklári Erik, 10 Nagy Gergő)
(+: 39, 92, 36, 10, 2, 23) (-: 31, 8, 9, 11, 66, 91)
07:44 0:2 Sapa Fehérvár AV19 gól: EQ 89 Szabó András (7 Hajós Roland, 29 Tóth Adrián)
(+: 39, 89, 7, 29, 4, 12) (-: 31, 5, 7, 16, 24, 58)
20:15 0:3 Sapa Fehérvár AV19 gól: +1 92 Kóger Dániel (36 Maklári Erik)
(+: 39, 92, 36, 2, 10, 23) (-: 31, 5, 9, 11, 66, -)
24:15 0:4 Sapa Fehérvár AV19 gól: EQ 77 Horváth Dávid
(+: 39, 77, 11, 21, 26, 55) (-: 31, 5, 7, 16, 24, 32)
36:56 1:4 Bp. Sztárok SE gól: -1 11 Strenk Hunor (9 Somogyi Balázs)
(+: 30, 11, 9, 5, 66, -) (-: 39, 2, 10, 23, 36, 92)
40:50 1:5 Sapa Fehérvár AV19 gól: EQ 23 Farkas Tamás (2 Hetényi Péter)
(+: 39, 23, 2, 7, 36, 92) (-: 30, 5, 9, 11, 66, 91)
45:04 2:5 Bp. Sztárok SE gól: EQ 7 Fodor Csanád (19 Ódry Tamás, 45 Kapolyi Péter)
(+: 30, 7, 19, 45, 5, 66) (-: 39, 4, 11, 12, 89, 92)
47:33 2:6 Sapa Fehérvár AV19 gól: EQ 89 Szabó András (29 Tóth Adrián, 7 Hajós Roland)
(+: 39, 89, 29, 7, 12, 55) (-: 30, 5, 7, 16, 24, 32)
50:23 3:6 Bp. Sztárok SE gól: +1 9 Somogyi Balázs (32 Dorner Benjámin, 11 Strenk Hunor)
(+: 30, 9, 32, 11, 8, 91) (-: 39, 4, 7, 12, 29, -)
@Raon: ezt jobb lesz majd akkor elhinnünk, ha elkezdődik a jövő évi jr-bajnokság! :) (hihetetlen dilettáns ez a szövetség, bakker)
@kerusz: Koszi. Akkor ugy latom, itt a felnott csapatok jatekosai dominaltak. Mindket oldalrol vannak kedvenceim. Hajra, Magyar jegkorong!!!
@hokiati:
Na azért pontosan nem úgy volt azzal a kölyök rájátszással. Az eredeti kiírásban nem volt, majd ligán bekerült, végül a Sztársz egyéb okok miatt -tornát szerveztek már a hónap végére - nem tudott volna játszani.
@Raon: Amugy a Volan rendezessel nem hiszem, hogy gond lett volna. Tavaly a csiki 14 eves csapat ugy tudott Magyar bajnok lenni itthon, hazai kornyezetben, hogy id Ocskay beleegyezett abba, hogy Csikszeredaban is legyen meccs, tehat Volan reszrol nem hiszem, hogy valamilyen baj is lett volna a rugalmassaggal.
@csatoimi: bocs Imi, időközben átmentem gyerekaltatásba. Szerencsére kerusz gyors volt. :)

Ami a rendezést illeti, én sem hiszem, hogy nálunk lett volna a gond - én is úgy tudom, ahgy Bakker írta, hogy Kóger Isti inkább visszamondta a zöldasztalos győzelmet, aztán kikaptunk a jégen -, de ezek fejtegetése lehet, hogy megintcsak bonyodalmakhoz vezetne.
Gondolom nem véletlen, hogy a blog szerkesztői valamiért nem vették észre a szurkolók értetlenkedéseit a zöldasztalos döntéssel kapcsolatban, a hazai jégkorongélet törékeny békessége érdekében nyilván az a jobb, ha nem adnak teret egy újabb vitának.

Ami tény, Fehérváron a szülők régóta tudják, hogy a Starsnak be KELL zsebelni az érmeket, ez nálunk valamiért mindennél fontosabb. Sajnálatos az efféle túlkapás, de igazság szerint már megszokhattuk...

Csak azt sajnálom, hogy ma más elfoglaltságom miatt ma nem tudtam kimenni az Ice centerbe - megnéztem volna a Stars szülőket, mit szólnak, ha pár Volán fanatikus mezbe-sálakba öltözve végigszurkolja a meccset az ismert rigmusokkal, dalokkal. Ezek a srácok bizony megérdemelnék, főleg ilyen háttérrel!

Esetleg csütörtökre nem szervezünk egy ilyen akciót? Laci, többiek? Hadd legyen meg a 2-1, amit kedden már csak behúzunk valahogy. :))

@vaze: ez is igaz, de ebbe belegondolni sem akarok. :))
@Raon: ja és a lényeget elfelejtettem - nekem amúgy semmi bajom a Starssal, de legfőképpen nem a játékosaival, akik az ég egy adta világon semmiről nem tehetnek az ügyben. Az jó, hogy náluk magas szintű munka folyik, meg az is, hogy ilyen jó játékosokat adnak a magyar hokinak - már csak arra kellene rászokni, hogy a jégen győzhessen a jobbik! :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: Jossz Csikba a romaniai dontore Szoljankaekkal? A hangulat olyasmi lesz, mint amit Laciek ateltek Zagrabban. :)
@csatoimi: Gondolom, már csak azt kell eldönteni, hogy a bukarestiek dobolnak-e az SC-táborban vagy fordítva. :)
@csatoimi: Hello! Mikor kezdődik a romániai döntő?
@F. Kapus: Kösz, kösz, kösz! Az utóbbi pár napban nem igazán olvastam a blog-ot, sarokba is kellett állnom érte... :-)
Miskolc óvását elutasították, így a fradi 99,97 % hogy elődöntős
@csatoimi: az eredeti tervek szerint ezt szombaton vagy vasárnap egyeztetjük Thomasékkal. Te lejössz vasárnap Fehérvárra?
@Raon: Ugy tervezem, hogy szombaton szurkolok egyet Flintanak, vasarnap meg megnezem a Stars-Dab meccset. :)
már többször mondtam
ez egy blog. sehová nem tartozik, nem kell pártatlannak lennie, meg semmi ilyen. ha én írnék rá cikket és leírnám, hogy faszszopóvolán, ahhoz se sok közötök lenne. (mondjuk lezárnám a kommenteket :D meg nem is írnék lehet ilyet :P)
jobb is, hogy nem vagyok stábtag :D
@F. Kapus: Kez a kezben szoktunk szurkolni a bukarestiekkel, egyutt enekeljuk a szep hoki indulokat, a legszebb notajuk az, hogy hazatlanok kifele veletek az orszagbol, erre mi azt szoktuk visszavagni, hogy jovore mar utlevellel jossztok. :) Persze mindezt megboldogult SC-s koromban, de remelem ez a szep hagyomany nem halt meg es most is igy van. Gyertek le Ti is es nezzetek meg. Egyszer meg kell nezzetek a jegkorongblog reklamjat ugyis. :)
@Lazlee: Kezdek ketelkedni benned, mikor egyutt neztuk a Volan-Becs meccset, kinek szurkoltal? :)
@csatoimi: Ne viccelj Imi, aki így nyomja egy Iphone-ról a blogozást mint Te, ott semmit sem számít egy-két elütés...:)
Nekem komolyan nem volt szándékom itt bárkibe belekötni, csak simán leírtam a véleményemet. És én is azok közé tartozom, akik nagyon is szívesen olvassák a blog minden egyes bejegyzését.
A túrával kapcsolatban pedig még egyeztetünk. Magunk közt is, Veled is!
@Szoljanka: Ha van kedvetek gyertek ugy, hogy elviszlek Bukarestbe is az egyik meccsre, nezzetek meg Ti is, hogy milyen a roman-szekely baratsag. Szaladni tudtok jol, ugye? Mert ott neha azt is kell. :)
@csatoimi: :))))))))
Kedvünk az biztosan lenne, hogy mik a lehetőségeink, az napokon belül kiderül. Ami még csábító számomra/számunkra az az új brassói csarnok... Mikor érsz Magyarországra? Mert akkor majd hívlak is.
@csatoimi: akkor a volánnak.
hogy még1x kinyithasson az Ocskaybüfé :P
@Szoljanka: Utkozben meg tudjuk nezni a brassoi csarnokot is, utban van Bukarest fele. Szombaton ott vagyok, a tervek szerint. Jossztok a Fradi-Volan meccsre szombaton?
@csatoimi: ha minden igaz, szombaton megyek én is - mondjuk nem ugyanarra az oldalra állok szurkolni. :) De akkor összefuthatunk, ha egymás mellé engednek minket a biztonság éber őrei. :)
@csatoimi:Úgy néz ki megyünk szombaton, de még nem biztos.
@Raon: Akkor jó lenne Veled is már találkozni, és akkor már csak királyfi hiányzik...:)
@exL:1: 99,97%...? Nem tudom, én ennél jelentősen nagyobb esélyt adnék nekik. Ráadásul ez független volt az óvástól, ugyanis ha a Miskolc óvásának helyt adtak volna, akkor hivatalból kapott volna pontokat a Fradi is, meg valamennyit a Dab is.
@Raon: A gyengebbnek is kell valaki szurkoljon. :) A vegeredmenyt ugyis tudjuk.
@Szoljanka: oké, ott leszek. A mester meg biztos bejelentkezik addig. :)
@csatoimi: igazad van, jogos. A jövőre gondolva magamban majd azért szurkolok, hogy ne Boti sora kapja a gólt. :)
@Raon: Valahogy en is igy fogok szurkolni. :)
@kerusz: Sokkal tobb eselyt en sem adok a Maciknak. Mar le is foglaltam Pesten a hotelt, remelem nem kell Miskolcra menjek. Lehet tudni a Magyar donto idopontjait?
@csatoimi: Azt mondtam volna még ma délután, hogy lehet tudni, mert a versenynaptárban benne van, de éppan ma sikerült átvariálni az elődöntők időpontjait valami általam még nem ismert oknál fogva. Nyilván valaki nem akart az előre kijelölt napokon játszani, ami azért röhej. Majd reggel megkérdezünk valakit a háttérről.

Egyelőre a versenynaptárban a döntőre március 19., 21., 23., 25., 27., 29., 31. van beírva, a bronzmeccsre pedig március 20., 22., 24., 26., 28.
@kerusz: Ez tenyleg nem jo. Akkor azt sem lehet tudni, hogy mikor lesznek pontosan az elodontok?
@csatoimi: Azok is mintha megváltoztak volna. Én a mi meccseiknél szombat-vasárnapra emlékeztem, de most megnéztem, és péntek szombat. Lehet, hogy rosszul emlékeztem?
@csatoimi: de. az elődöntők szerepelnek az OB I. naptárában is az icehockey.hu honlapon. Ma úgy döntöttek, hogy így jönnek a meccsek, ahogy ezen az oldalon látod: icehockey.hu/index.php?pg=menu_194 Kicsit szkeptikus vagyok, hogy ez lenne a végleges, remélem, mindenki rám cáfol.
@gogosz: nem emlékeztél rosszul, ma változtatták meg. Illetve most már tegnap.
@kerusz: Én nem tudom, de ez minden, csak nem profi szervezés. Ilyen komoly helyen elképzelhetetlen. Talán tv közvetítés miatt lehet?
@gogosz: Ez tenyleg vicces. Vajon miert van ez? Adja a tv?
@Tillasz: 1., Se előtte, se utána ilyen lebonyolítás még nem volt, szerintem nem is lesz.
2., Azt nekem senki nem tudja megmagyarázni, hogy egy kölyök csapat programjába néhány mérkőzés nem fér bele, ismerve azt a tényt, hogy a sztársz (és még néhány bp-i csapat) mestere a meccsek ide-oda tologatásának.
@kerusz: azért írtam 99.97% ot a fradinak,mert a miskolci po. hoz 3 rendes játékidős győzelem kell, ebből 2 ute 1 fradi ellen,ráadásul ez utóbbit min. 4góllal kellene pesten hozni.Bár mint tudjuk a remény és Chuck Norris hal meg utoljára
@exL:1: Jol irtad Te, kb ennyi az esely.
@csatoimi: a port.hu szerint nem... :-(
@kerusz: biztos hogy nem végleges, éjfélkor csak nem fognak játszani :D.
Nem a bizonyítványt akarom magyarázni ,de a Stars összeállítása, pár játékost leszámítva,megegyezik az ifi csapattal.
Gratulálok a Volánnak!
@hokiati:
Az elmúlt 10 éveben elég sok formában zajlottak a korosztályos bajnokságok, így a kölyök is. A 2 évvel ezelőttiben az egyesületek által elfogadott VK szerint játszottak. Persze sokan rájöttek, hogy nekik más lebonyolítás jobb lenne, ezért változtattak rajta, de ez csak konszenzussal mehet. A Sztársz nem járult hozzá. (Neki az volt jobb.)
Bizonyára nem ismered a bp-i pályák kihasználtságát, így azt tudnod kell, nem a kölyök korosztály meccsei élveznek elsőbbséget.
Nekem egyébként az a véleményem, hogy meg kell csinálni a VK szezon előtt, erre kell jelentkezni, majd e szerint kell lebonyolítani.
Ettől eltérni ne lehessen senkinek, bármilyen érvet is hoz fel. Lehet, hogy sok csapat ebben a küzdelemben elhullik, de szerencsére marad elég.
Persze azt is tudom, hogy a politika - és itt csak konkrétan a hokira célozva - sok dologban változtat az elveken.
@canadien:
Az a pár konkrétan 10!
Így van .Tehát több ,mint a fél csapat IFI!
Vagyis a két csapat nincs egy súlycsoportban.A 6:3-as vereség ennek tükrében nagyon is büszkén elviselhetőnek mondható.
"Így van .Tehát több ,mint a fél csapat IFI!
Vagyis a két csapat nincs egy súlycsoportban.A 6:3-as vereség ennek tükrében nagyon is büszkén elviselhetőnek mondható."

A tévedés jogát fenntartva nézzük:

U18 U21 nevezett játékos összesen

Stars 10 10 20

Volán 7 15 22

Nem hiszem, hogy a három ifi miatt született tegnap az, ami...
@Jégkorong: azért született a tegnapi eredmény, mert jobb volt a Volán! Volt egy nagyon jó első soruk, egy fokkal rosszabb, de mégis szuper 2. soruk.
Egy perc alatt kapott két gólt a Stars, ami kb meg is hatátozta a játék képét.
A 3. gól (Kóger) meg szenzációs volt!
A Starsnál volt két olyan jó sor, mint a Sapánál a 2.
Nagyon jó iramú, élvezetes és sportszerű hoki volt!
Mindkét félnek gratula!
@canadien: nem kellene értelmetlenül szítani az ellentéteket. Mi is gratulálhatnánk a Stars-nak a zöldasztalos diadalhoz, de szerencsére a lényeg a jégen dőlhet el. Nyilván mindkét csapat szurkolói azt szeretnék, ha ők nyernének, de ez csak az egyiknek sikerülhet.
Győzzön a jobb, minden más csak duma és keverés!

Hajrá Volán!

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Bpstars: gratula neked is a sportszerű hozzászóláshoz, őszinte elismerésem. Így is lehet! :)
@Fulike1: erre Kóger, és Gágyor tud nyilatkozni.
A magam részéről kifejezetten örülök, hogy a Volán Ebel keretéből is jöhettek játékosok. Ha tovább is gondoljuk a dolgot, mint egyetlen mérkőzés, vagy a junior bajnoki sorozat, nemsok jobb dolog történhet az ifikkel, minthogy Kóger Dani, Nagy Gergő, Somogyi Balázs, és Tóth Ada sebességén kell mérkőzést játszaniuk. A teniszből kölcsönzött kifejezéssel élve, ilyen sparing-partnerek kellenek a fejlődésükhöz. A tegnapi meccsen a jobb játékosokból álló csapat nyert - egyetlen momentumtól eltekintve - elegáns játékkal.
@Raon: Eszemben sem volt szítani.Csak gondoltam leírom a tények kedvéért.Olvass vissza én is gratuláltam a jobbik és erősebb csapatnak!
@Bpstars: én is tudom, hogy nem azért kapott ki a Stars, mert 3 ifivel több szerepelt ott, mint az ellenfélnél.
@gm: "...- egyetlen momentumtól eltekintve -..."
Mire gondolsz ?
Az Ódry Tomi elleni szabálytalaságra. Ott megvolt a lehetőség a szabályos szerelésre is. Feleslegesnek tartottam a megmozdulást, a bírók pedig szabálytalannak. Ha kint voltál, láttad.
@canadien: a megfogalmazás félreérthető volt, de akkor elnézést kérek, és örülök, hogy így gondolod! Győzzön a jobbik! :)
@gm: kint voltam, láttam, de én másra asszociáltam.
Kedves Zöldasztalozók!

Ha egy kicsit is érdekelnének Benneteket a tények, akkor tudnátok hogy a Stars az egyetlen olyan csapat aki minden korosztályban indít csapatot, de az MJSZ semilyen plénumában (elnökség, bizotság) nem kapot szerepet.
Tehát, minden döntés úgy születik, hogy ott Starszos képviselő nincs is jelen. Így még javaslati lehetősége sincs, nem hogy döntési.
A hőbörgők pedig kérdezzék meg a Fehérvári illetékeseket, hogy született és miért, ez az eredmény.
Egy Volánostól tudom: Azért alakult így a dolog, mert bár az edzők megegyeztek róla, hogy más időpontban játsszák le a meccset, a Volán vezetősége erről nem tájékoztatta a szövetséget, így a versenybíróság a 0:5 mellett döntött.
@Tillasz: Teljesen igazad van, egyetértek Veled. A kiírástól ne lehessen eltérni.
A meccsek tologatásánál nem a pályák kihasználtságára gondoltam, hanem egy-egy beteg játékos miatti halasztásra.
@Potty82: Az lehet, de én nem is állok neki fikázni olyanokat, akik tényleg értenek a témához.
@Jégkorong: Mire gondoltál? (Ha sértő, akkor ne írd ide, beszéljük meg e-mailban)
süti beállítások módosítása