HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elődöntőbe juthat a Ferencváros

2010.03.07. 14:14 Hblog

Vasárnap a pénteki két mérkőzés visszavágójával folytatódik az OB I. A Dab.Docler és a Vasas Bp. Stars befejezi a középszakaszbeli szereplést, tehát kiderül, melyikük kezd pályaválasztóként az elődöntőben. Ha a Dab.Docler biztosra akar menni, rendes játékidőben kell nyernie a Miskolc ellen, mert az egy pont hátrányban lévő Stars egymás elleni eredménye kedvezőbb. Az elődöntő negyedik részvételi helyéért küzdő FTC és Miskolc versenyfutása csak akkor dől el, ha a Ferencváros egy ponttal többet szerez e fordulóban. A Stars otthonában a pénteki játék ehhez kevés lesz, de a szezonban nagyon sok fordulatot láttunk már.

69 komment

Címkék: ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki a mai KAC vs RBS meccsrol tud stream-et?
Flinta, huzzatok bele!!!!!
OFF: Olvasta valaki a Szuper interjút? Én abból azt vettem ki, hogy szívesen visszajönne a Volánba.
Mindent bele Flinta Boti...:-)), veled vagyunk..veletek.
@Henry The Navigator: Nagyon remelem, hogy id Ocskay mar elkezdett telefonalgatni. :) Azonnal jonne, en is ugy vettem ki a szavaibol.
@csatoimi: Felszabadulna egy légiós hely,sőt remélem Árpival együtt kettő,;)De én is azt gondolom, hogy haza akar térni egyértelműen.
@Henry The Navigator: A legios hely majdnem mindegy, a finn 4 pont, Szuper meg 3,5. Csak Szuper sokkal jobb. Meg Magyar is. Arpinal mar szamitana. Ott lehet, hogy meglesz a ket pont kulonbseg.
majd megy a starsba :)
Miskolcra jobban kéne!!!!
Bár hallom az Újpest is bejelentkezett! :)
@csatoimi: Ezért is kár, hogy a pontozás nem nyilvános, ha egy kanadai-horvát egy pont, akkor Árpi miért ne lehetne az...Satosaari meg menne a Viennába;)
Elég nagyképű nyilatkozat ez Szupertől. Ő maga is többre tartja magát, mint amekkora "sztár". Korábban is elgondolkodhatott volna már. Tavaly annyira el akart menni a Volántól, hát akkor most miért sírja vissza magát? Elég érdekes...
@Vincenzo90: Ha marad itt Petyó ide ne jöjjön Újvárosba, mert kiszorul :)
Remélem SOHA többé nem lesz a Volán kapusa
@Picadili: Egyetértek! Remélem nem jön vissza, bár ebből az jön le, hogy ő szeretne. Az már világos az interjúból, hogy Hannoverben nem kell...

14 csapata volt 13 év alatt és akkor még az ilyen minszki kitérőket nem is számoltuk.. Vajon miért nem tud leragadni sehol? Mindenhol nagy a mammut?

Ettől függetlenül még mindig ő a legjobb magyar kapus, de nem kéne ez a nagy duma meg a sok kivételezés!
@csatoimi:
Arra, hogy Szuper sokkal jobb:
Szuper Levente GP:41, A:2, PIM:2, SOG:1288, SVS%:0.905, SO:2, Wins:15, GA:122, (tavalyi szezon)

Tommi Satosaari GP:42, A:6, PIM:67, SOG:1473, SVS%:0.905, SO:0, Wins:19, GA:140,
Mindkettő az EBEL honlap szerint.
Én nem látom azt a "sok" különbséget. Max. kiállítások tekintetében. :)
Nem célom védeni egyiket sem. Hetényit kezdőnek!!!
Érdekes ez a Szuper-dolog. Tavaly a Volánban szerintem felemás szezonja volt, aztán a válogatottban nagyon jól ment. De korábban Újvárosban csak a PO-ban tudta hozni magát, előtte komolytalan volt.
Ha annyira a tengerentúlt akarja, akkor miért nem maradt kint? Most akar visszamenni 30 felett? Valahogy nem értem ezt a dolgot nála, szerintem a DEL nem egy rossz sorozat. Ő tudja mit akar, de azért nem biztos, hogy ez a nyilatkozat a segítségére lesz...
@ifjvit: Sato 67 perce mindig felvidít :) Véleményem szerint sem sokkal jobb Szuper, Satonál. (sőt!)
@ifjvit: Mondjuk a védelmek kicsit mások voltak...
A NS cikkre reagálva pár gondolatot megosztanék:
A cikkből a következők olvashatóak ki. Szuper Leventével a Hannover nem akar szerződést hosszabbítani. Bejelentkezett a Volánnál, de nyitva hagyta a kiskaput, hogy az amerikai kispályás csapatoknál is hajlandó játszani. Emlékeztetőként, hogy mindenki tudja, hogy ki is a Szuper Levente, 1997 és 2010 között 14 csapatnál volt (a klubszeretet nem Szuper Levente találta ki). Emlékeztetném a hokit figyelő embereket, hogy Szuperről egy gól is van elnevezve, az ún. Levente-gól, ami olyan szögből jön, ahonnan nem lehet gólt kapni! A harmadik: SZL nem a csapatát, nem a jégkorongot, hanem a pénzt szereti. Emlékezzünk arra, amikor itt hagyta a Volánt, vagy amikor éppen rátolták a Volán nyakára, mert épp nem volt csapata és szégyen lett volna, hogy a válogatott kapusa csapat nélkül van. Nem tudni, hogy a Spillerrék miért sztárolják hosszú évek óta, nem véletlenül ők is pénzt keresnek ezen a sok klubcserén?

Gabi bácsi, legalább most legyél tökös! Ne enged, hogy a nyakadra tolják a Levit!

Hajrá Volán!
Aki szerint Satosaarinál jobb kapus Szuper, az vagy egyiket, vagy másikat nem látta védeni a Volánban. Sajnos Satosaarinak elég sok gondja volt idén a térdével, hullámozóan teljesített, de még így is jobb idénye volt, mint tavaly Szupernek. Az meg, hogy idény végén immáron egy évtizede mindig elköszönnek Szupertől, önmagáért beszél.
Talán nem kellett volna ezt a cikket ide belinkelnem, kezdem úgy érezni...Én kérek elnézést.
@Henry The Navigator: Akkor már értem miért kapott Tommi 185 lövéssel többet. Nyilván azon az egy meccsen kapta, amivel többet védett. Egyébként a két kapus 0.905-ös védési hatékonyság csak nekem tűnik egyformának?
@ifjvit: Jut eszembe. Jól eltértünk a témától. Hajrá Macik!!! :) Megnézném Tóth Adáékat Palkóék ellen! :)
@ifjvit: Tehát gyengébb volt a Volán idei védelme, mint a tavalyi, mert ezzel ezt állítod.
@mL: www.myp2pforum.eu/threads/33571-EBEL-today-LIVE?highlight=ebel probáld meg ezt a meccs kezdésekor ha szerencséd van EBELt ad ha nem DEL-t
A meccsekhez egy hír jo kérdés mennyi alapja van...Dunaújváros Online-on kering a hír hozzászolásokban az utolsó miskolci meccs cikkénél

A DAB állítólag szeretné Fisherát visszahozni a play off ra mivel nincs csapata Fisherának igy nincs jogi akadály mert addig Dunaújvárosban van a játékengedélye és az OB1re be is van nevezve.

Ez még egy különös pikantériát adna a STARS DAB elödöntönek mert MOL ligába párszor feltörölte a jeget:fodor,gröschl.svasznek trióval
@Henry The Navigator: Én nem állítok semmit, csak statisztikákat írtam be, amiket az EBEL honlapról szedtem. Azért ez puszta számoknál sokkal összetettebb. Nem tudjuk mennyi lövés jött hátrányban, kettős hátrányban stb. Ha még nem jött volna le, szerintem kb. két egyforma kapusról van szó. A 0.905 is ezt erősíti meg. Személy szerint nekem Tommi szimpatikusabb, bár ez a legkisebb kutyát sem érdekli. :) A védelmet még csak szóba sem hoztam. Mi van ha a védelmünk kétszer olyan jó volt mint tavaly, az ellenfelek támadó sorai meg 3.28-szor jobbak voltak mint tavaly. :) Hetényit kezdőnek!!! :)
Részemről tényleg vége az OFF-nak!
Hajrá Macik! :)
@ifjvit: Én is csak erre céloztam, hogy statisztikákból nem lehet kimutatni, hogy melyikük volt jobb kapus az idényében. Más játékosok, más játékhelyzetek,más taktikák, stb. Nem állítottam, hogy az egyik vagy a másik jobb lenne, csak én nem bánnám ha egy kiváló magyar kapus a Volánban vagy egyáltalán, itthon védene.
FISERA visszatért......:D:D
@Khrys84: A kérdésre a válasz: Az előbb néztem meg, Fisera be van nevezve a mai meccsre.
hajrá Fisera ! :D :D
Csak egy vak és gyengénlátó szerint jobb Szuper Satosaarinal. Szerintem aki szereti a Volánt az nem várja vissza Levit...
@ifjvit: Sajnos mikor kellett volna, a finn semmit sem csinalt. Leszamitva az elso meccset a rajatszasbol, a tobbin mindegy volt, hogy Balizs Bence all a kapuban vagy Satosaari. Ellenben Szupert mindenki lathatta az ukranok elleni tetmeccsunkon, milyen nyomasnak volt kiteve es allta a sarat. Nem kell komolyan venni az irigyeket, Levente nem egy penzehes valaki, mindig azert ment el, mert fejlodni akart. Csak egy pelda: Tavaly a HC-nel a duplajat igertuk, mint amit a Volan adott neki, megkoszonte es azt mondta, hogy egyelore az a lenyeg neki, hogy erosebb bajnoksagban jatszon. Eleg jelentos osszeg volt a kulonbseg, tehat penzehes nem lehet.
Na pont erre gondoltam...
@comp3232: Akkor sokan vagyunk vakok es gyengenlatok.
Szerintem csak Te...
érdemes ránézni a www.dabdocler.hu ra ha valakit érdekel a dab-miskolc meccs online lehet nézni.
Külön szívmelengető érzés látni az onlájn ablak megnyitásakor a Görög Mítosz még a 22es mezbe!!!
Galanisz Wonderful Champion Player ;-)
Levi, ilyen az élet! Az ugra-bugrának általában ez a vége!
És Fisera újra a DAB-ban! Kezdődjék a pankráció! :))
@comp3232: Hát én emlékszem, hogy egész évben szidták a Volán drukkerek a Satossarit. Én úgy emlékszem, hogy az idény elején jól kezdett, aztán sokáig elég közepes teljesítményt nyújtott. Nem volt rossz, de nem sok olyan meccs volt, amit Ő hozott volna a csapatnak. Aztán a rájátszás első meccse az Ővé volt, a második szintén jó volt, de a többi megint nem volt extra produkció.
@gogosz: Alapvetően Satosaarit hasonlította Szuperrel össze. Én arra reagáltam...
Nem mondom, hogy Tommi mindíg jó volt, de nem szeretném, ha lecserélnék Levire.
Szerintem egyébként tényleg csak egy vak ember mondja azt, hogy Szuper jobb mint sato!!!
@gogosz: A masodik meccsen jo volt, kiveve a hosszabbitast, ami rajta ment el.
Szerintem - mint minden - ez is pénzkérdés... Tavaly Levit nyilván kisebb pénzért is "meg lehetett dumálni", aztán elment, a "piacon" meg kapusban is csak annyira sikerült a keretből volt NHL-es kapust venni, mint mezőnyjátékost... Sehogy...
@comp3232: Ez a kijelentés túlzás. Hány meccsen láttad Sato-t védeni és hányszor Szupert? Ha van is különbség köztük, nem olyan nagy, hogy Valaki azért vak legyen mert a másikat látja jobbnak. Remélem a Te látásoddal nincs semmi probléma! :)
@csatoimi: Emberileg nem illik a Volánba.
@gogosz: te se sok meccsen voltál.. Satosaari sok meccset hozott idén, Szuper talán egyet tavaly (de egyet Becze is hozott, tehát ez nem nagy érdem). Levi mindig akkor volt jó, amikor az egész csapat.. Tommi jobb kapus, aki látta védeni mind a kettőt, az tudja, persze, ha nem elfogult..
Travis Scott aki kiszorította Levit, "csak" 13 klubban szerepelt, két idény-egy klubnál, ez volt a maximum. Amúgy is elég sok olyan kapus van, aki szinte minden évben költözik, most más játékosokról nem is beszélve, szóval ezért nem kéne Levit ostorozni(bár tényleg nem túl szerencsés az ő pályafutása). Főleg annak nem, aki a csapathoz igen-igen közel áll...
Satosaari szerintem semmi olyat nem tett ami miatt sajnálni fogom , hogy elment. Volt kb. 2-3 mérkőzése ami az ővé, köszönjük neki azt a sok kiállítást (fegyelmezetlen) amikől nem kevés gólt kaptunk...
A "gyengénlátóak" csoportja nevében kérdezném , hogy ha Levente pénzért játszik itt akkor gondolom Tommi csak szeretetből,ha egy magyar meg egy finn kb. egyformán véd (stat) akkor miért nem a kisebb pontértékűt választom.
Nem szerettem a finn portást, A légiósaink közül egyedül Pire és Oszi maradjon a többit nem lesz nehéz pótolni.
@miki78: Mondtam én, hogy ki a jobb? Ha valahol megtalálod, jelezd! Azért voltam egy pár meccsen. Kb 6-7. Egyszer védett Hetényi, a többin Sato. Mit mondjak? Semmi extrát nem mutatott azokon a finn kapus. De mégegyszer hangsúlyozom, nem foglaltam állást, pont azért mert nem láttam pl Szupert sem tavaly sok Volán meccsen. A válogatottban viszont igen. Egyébbként is tökmindegy mít írunk, egyenlőre nem Szuper ma a Volán kapusa.
@gogosz: Szerintem egy kapus képességeit gyorsan fel lehet mérni. amúgy Szupert kb. 100 tétmeccsen láttam Satosaarit kb. 20 meccsen. Ez mit számít? Ettől még Szuper nem kell Fehérvárra.
@miki78: Én aztán nem vagyok elfogult annak idején (még a forumon) szídtam eleget akkor még Budai volt a kapusunk, láttam mindegyiket védeni (Tommi-Levi) de úgy érzem sokaknak itt azért tetszik Tommi mert egész mérkőzésen színészkedik, provokál ami nem a kapus dolga szerintem ( Anderssontól jobban bírtam).
Ez az én véleményem , de tiszteletben tartom a többiekét is!!!
Hajrá Volán !
Szerintem meg azon kéne elgondolkozni, hogy Hetényivel mi lesz, mert ő sem sokáig lesz 2. számú kapus Szuper, vagy Sato, vagy bárki mögött. A jó helyezése az Ebel tabellán pedig nem rosz mutató más csapatoknak(EBEL) szerintem. Én nem szivessen nézném Fehérváron más EBEL csapat szineiben!
@gogosz: @FrankK: parttalan vita lenne ez, hogy ki a jobb.. nekem emberileg nem jön be Levi. Arca van, sztem ez sem vita kérdése, de jó, ha van teljesítmény még ez sem zavarna.
Az, hogy 14 év, 14 klub, azt mutatja, hogy sehol se marasztalták, nincs klubhűség, odamegy, ahol többet ígérnek!
Nem volt egyszerű meccs, ahogy arra számítani lehetett a Macik nagyon felszívták ma magukat, s a harmadik harmadban bizony sokat köszönhettünk Petyó védéseinek. az első harmad az a miénk volt egyértelműen, bár akkor is volt pár ordító miskolci helyzet. A másodikra nagyon leültünk, a harmadik meg kész szenvedés...
sajnos nem ismerem a szabályokat,de az esetleg megtörténhet h szuper már a volán szineiben fog játszani a magyar rájátszásban???gondolom ha alig védett idén akkor a szövetség nem fogja hagyni h a válogatott első számu kapusa meccs nélkül utazzon a vb-re???!
Lejárt már az igazolási határidő, ha Szuper védeni akar, akkor azt csak a csapatában, vagy a válogatott felkészülési meccsein teheti meg a vb előtt.
Alacsony színvonalú meccsen nyögvenyelősen nyertünk. Első harmadban még csak-csak ment a csapat, de aztán leültünk, mint az iszap, sokszor Sevela tartotta a csapatot. A meccs pozitívuma Zsoci 2 szép gólja, Sevela nagyszerű formája és Fisera visszatérése :))))) (kicsit még dadog a korong, de majd hozzászokik szombatig). A Miskolc egy elég vicces gólt lőtt, Petyó ki is volt akadva :)))).
közönség korinál lehelettel nagyobb sebesség (helyenként)
kényelmesre vettük rendesen, de mi maradtunk a táblázat élén és ez a legfontosabb
szombattól kell jól játszanunk
@miki78: Így van. Szuper Marketing Levire nincs szüksége a Volánnak. Meccset nem hoz, Tommi jobb kapus nála. nehogy már a légiószámmal kelljen foglalkoznunk
@mannisenmaki:
Szerintem-)
Olyan kapus kellene,aki tud minden meccsen fix 90-91%-ot hozni.Az 30 lövés estén 3 gól.nekünk "csak egyel többet kell.-)Ezt komolyabb ligákban ,így számolják.Az túrót nem ér ,ha egyik meccsen 97% a
következőn pedig 83%.
Én Hetényinek kiutalnék a vezetőség nevében,egy jó kapus edzőtábort.Zoliban ,megvan a lehetőség arra,hogy ilyen százalékot fixen hozzon.
Tokaji jól mondta ,Superből jó politikus válhatna.
Sem a Volánnak,sem a válogatottnak nem erre van szüksége,inkább egy megbízható kapusra!
@bakker81: Érdekes az okfejtésed, és helytálló is. De erre én azt mondom a jó edző tegye be akkor amikor 97%-ot fog hozni, a többin védesse a másikat. :)
@gogosz:
Na ilyen edzőt szerintem nem találsz,aki ezt előre tudja.-)
Ezért szeretik a 90%-os kapusokat.Ott nem kell találgatni.
Egy szo mint szaz, ha tetszik he nem, jelen allas szerint Szuper Magyarorszag legjobb kapusa!
Nem ertem miert kell igy beszelni egy NHL-t megjart magyar jegkorongozorol, @csatoimi: konkret bizonyitekkal jott a penzehseggel kapcsolatban, es igaza van,eleg sokan vagyunk vakok...
@gogosz: erre van az a történet, amire már pontosan nem emlékszem, de a lényeg, hogy Sztálin ellátogat a szovjet filmipar fellegvárába, ahol a nagyfőnökökkel beszélget:
Sztálin: Hány filmet készítenek egy évben?
Válasz: Kb. százat, Sztálin elvtárs!
Sztálin: És abból mennyi az igazán jó alkotás?
Válasz: Hát úgy kábé négy, Sztálin elvtárs!
Sztálin: Jó! Akkor ezután csak ezt a négy filmet forgassák le!

:))))
süti beállítások módosítása