HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vasas Bp. Stars–Újpest 8-4

2010.02.07. 20:01 Hblog

Két mérkőzés kezdődött el, egy fejeződött be rendben az OB I. mai fordulójában. Leginkább az újpesti hívek bánkódhatnak. A mérkőzés feléig teljesen nyílt volt a Vasas–Újpest, helyszíni emberünk beszámolója szerint a játék képe alapján nemigen lehetett volna megtippelni a győztes kilétét. A második harminc percre aztán a hazai csapat egyértelműen felülkerekedett a csatában, amelyről mindent elmond, hogy Kangyalék három gólt szereztek emberhátrányos szituációban. A 8-4 azt jelenti, a két csapat összecsapásai során most először sikerült a pályaválasztónak győznie. A másik mérkőzésen a ferencvárosiak honlapja szerint az első szünetben a jég megsérült, és a pályát nem lehetett az előírt időn belül játékra alkalmas állapotba hozni. Így itt a 20 perc utáni 0-0 mit sem ér, újrajátszás következhet.

96 komment

Címkék: ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem csak 2-t szereztek hátrányból, de a lényeg szempontjából mindegy...
@csudto: Fodor büntetője is EH-ban volt.
@csudto: A jegyzőkönyv szerint is kettő. Plusz a büntetőt is emberhátrányban harcolta ki a Stars.

Kiváncsi vagyok, mekkora flamewar alakul ki nemsokára...
hihihi hahaha.
minden kommentre vidaman valaszolok, igerem.
Szégyen ez az Újpest...........még ezek után sem hajlik a vezetőség a változtatásra??? Pék Dzsorzsó megint kitalál valami kifogát.......hiányzott Hetler, meg Kadlubiak....stb, blabla...........ahogy szokta.....mindig kitalál valamint. A többi csapat is fáradt, náluk is vannak hiányzók, és mégis jobbak/sokkal/ mint ők. Se csatárjáték, se védelem, a kapusokról meg ne is beszéljünk...........nevetségesek!! Ilyen hokit a grundon is látni 10 éves kölyköktől!!
Eyéretelmű hogy Pék túlélésre játszik csak egy erős szurkolói nyomás zavarhatja el ami nem létezik persze.Nem itt kell tenni az ellen hogy elmenjen
üzenem az elégedetlenkedőknek
Ilyen borzalmas játékkal 4 gólt lőni, azért ez nem semmi...

Remélem, Árkovicsnak ez volt a hattyúdala :)

Gratula a Starsnak. Bár szerintem pénteken jobban játszottak, ma nem fejtettünk ki ellenállást. Védelmünk meg egyáltalán nincsen :(
@gabute: Kell a bírót elővenni egy ilyen eredménynél egyáltalán?..
@Gago: Ha találnának is egy új edzőt, akkor az mire megismerné a csapatot már vége lenne a szezonnak. Edzőváltásnak ilyenkor már semmi értelme. Utoljára kb Decemberben lehetett volna megtenni a hosszú szünetben.
De azt nem értem, hogy miért nem egy kapust hoztak (Dubek és Petran légióshelyére).

Mondjuk az is érdkes lesz, hogy jövő hétre hogyan áll össze az Újpest. Kedd-szerdán szerintem nagyon fontos meccseket fogunk egymás ellen játszani.
@OliBLOOD: 1. Ennek a szezonnak számunkra már mindenképp vége.
2. Kedden és szerdán is két sima újvárosi győzelem.
@progmet: nananana, láttunk mi már égő vízágyút, ha értitek, hogy mondom :)
ja, és természetesen gratula a Starsnak, tényleg más csapat lett az utóbbi hetekben, vak, aki nem veszi észre.
Hát ha ez büntető volt akkor a Winter Classicon nekünk 2-t is be kellett volna fújni!!!:@ De nem kaptunk semmit és ehelyett jött ott is a sz*pás. A Stars jobb volt, minden elismerésem, de asszem ma megint megmutatták hogy miért volt a vita itt a blogon tegnap, nem is emlékszem talán Gergely volt aki odakente Bartont, egyértelmű fejreirányuló volt, Árkovics nem tudom mi az édesanyját nézett, és persze Kangyaltól is láttam arcra irányulót. Emelett a világ szégyene hogy egy 40 éves csávó 3 játékosunkat korcsolyázza le és szólóban lő gólt emberhátrányból:(:'( Van még ennél lejebb????? 4 Dab meccs jön...ha egyet nyerünk, csoda. Vigasztalhatatlan vagyok...:( Ezt nem éreztem az elmúlt 4 évben egyszer se...Kb 12× kaptunk ki Karácsony óta...Mi vagyunk ilyen szarok vagy ennyire nem küzdünk??? Néha azt látom hogy a 14 szlovák is jobban küzdött 2 éve. Messze a leggyengébb a védekezésünk az 5 csapat közül pedig sztem a 2-3. legjobb a védőállományunk. Ez nem védekezés...2 az 1re 3az 1re akármikor akárki lefordul különösebb megerőltetés nélkül. Lehet hogy akkor járnánk jól ha nem jutunk be a rájátszásba mert az első 2ben nem leszünk és ha a Volánt kapjuk...akkor 10 alatt nem úszunk meg egy meccset se, sőt:( Ennek a szezonnak valószínűleg annyi:( De azért illene küzdeni az utolsó lehelletig!!!!!!!!!!!ÚJPEST!
Ez a három emberhátrányos gól mit jelent? Magyar(UTE) sajátosság? A Stars ennyire frankó, vagy az UTE ennyire balfa...?
@suomi 1995: Most talán mind a két megállapitás stimmel.
@facsipesz: vettem én elő???? Te nagyon rámkattantál :)
@OliBLOOD: az nem most, hanem másfél hét múlva kedden-szerdán lesz. Bízunk Hetler, Harmati és Borbás felépülésében, Dubek állampolgársági papírjában, és a csodában....
Gratula a Starsnak! A feléig kifejezetten izgalmas, fordulatos meccs volt, aztán meg szinte a "semmiből" jött a brillírozás. Végre kezd a meccshangulat is alakulni. :)
@gabute: ahhoz még a fél DAB-nak le kell sérülnie. Nagy Gergő nem hiszem, hogy most kiiktatna egyet is:-P.
@gabute: Igen, én már fejben kedd körül tartottam :)
Azért a csatársorotok elég erős lesz, a védelem lesz kérdéses. Ráadásul ahogy nézem nektek elég laza lesz most a sorsolásotok, 3 hét alatt lesz 4 meccs (16-17 26-28).
@OliBLOOD: hát ez az... December 21. óta ez volt a 23. meccs. Messze több, mint bárki másnak. Aztán meg herevere.
Most már nem idegeskedem az UTE meccseken. Középszakaszban lesz ami lesz, rájátszásban bármi megtörténhet, láttuk ezt a MOL-Ligánál is. Igaz ott nem egy meccs fog dönteni, de ha a liláknál végre egyszer mindenki játszhat és netalántál mindenki csúcsformában, mindenki verhető az OB1-ből. Úgyhogy álmodozni még szabad
@kerusz: Igaz, ebben benne van a csarnokgondok miatt halasztott mérkőzések egy része is. De a középszakaszban már mindenki pihent egyszer, a DAB kétszer is, az UTE meg még egyszer sem. Úgy adná magát, hogy a középszakasz felénél mindenki egyszer pihent már.
@sean76: sztem a feléig nem tartott az izgalom, volt egy kis "mélyrepülés" :) de aztán...! hajrá Stars!!
@facsipesz: Én nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de most szvsz nem mehetünk el szó nélkül Árkovics teljesítménye mellett. Rengeteg hibája volt, Mogyit például úgy állította ki, hogy jégen se volt (a 76-os Sándor Szilárdot cserélte vele össze), Dubek gólja előtt már Barton lövése is bent volt, az egyik gólotokat megadta, ami kapuvas volt, ami meg szerintem a gólvonal mögül jött ki (Berta lövése), azt nem, a büntető nem volt büntető, és még folytathatnám. Mindkét csapat kárára rengeteget tévedett, ilyen gyenge bírói teljesítményt már évek óta nem láttam.
A meccsről: szerintem egyedül a második harmadban voltunk pariban, az első és a harmadik katasztrófa. Teljesen megérdemelten nyert a Stars, gratulálok nekik!
@kerusz: Ha megengedsz egy krtikát,inpotens nézőkkel azt viseltetik el amit akarnak.Hajrá Fradi
@zsolt007: Azt viseltetik el velünk is, amit veletek.
@forestjr: Teljesen korrekt a hozzászóllás!
@forestjr: A mérkőzés értékelésére gondoltam.
@OliBLOOD: most a többieknek lesz durva, de annyira nem, mert másfél hét pihenővel mehet mindenki harcba... :(
@forestjr: az első félidőben konkrétan szerintem egyik csapatból sem kellett volna senkit sem kiállítania. Totál békés (és alacsony iramú) korongtologatás folyt a jégen, gyakorlatilag teljességgel szabálytalanságok nélkül, erre adott 14 perc előnyt a két csapatnak összesen. Hozzáteszem, ezzel egyik csapatot sem juttatta előnyhöz, de attól még tény.
@zsolt007: Bocs, de nem vágom, mi köze a sorsolásnak a nézőkhöz.
@adamnfl: Kangyal igazi sportember, még mindig többet tud, mint jó pár fiatal.
Fradi-Miskolc pálya alkalmatlanság miatt 20 perc után beszüntetve. Hogyan lehet egy fedett pálya alkalmatlan?
@kerusz: a nagy fradi tábor még ezt is meg tudta volna változtatni pár Studniczky takarodj-jal!
@zsolt007: Berki?
@Borsy: Kiszakadt egy kb. két tenyérnyi jégdarab a kék vonalról, rolbázás nem segített rajta.
Peterdi nem lőtt gólt! Hogy lehet így lerontani statisztikát!? (Meccsenként 1pont volt eddig.) Csalódtam Pedróban most nagyon:))
@peterszky: kulacsos, hókásás módszer sem segített volna?
@facsipesz: Na igen.Ez olyan lett volna, mint sántának még egy púp is a hátára.
A stat el van csűrve a jegyzőkönyvben, Nagy Isti nem -1-ből, hanem +2-ből szerezte a gólt, ami kiolvasható a kiállításokból. Azt se értem, hogy jöttek ki a gólnál a +/- mutatók.
@Borsy: Kérdezd Haszonitsot :)
Ma sokkal jobb volt a Stars, mint az UTE! Küzdöttek, hajtottak és eredményesek voltak! Árkovicsnak volt néhány érdekes ítélete, a szerintem nem jogos büntető után zuhant össze a csapat.
Menni kell tovább, jól jön majd ez a kis szünet! Bár igazából kellene egy olyan edző, aki tudja, hogy mikor kell pihenőt adni a játékosoknak, és nem hajtja ki őket a végtelenségig!
@Pallus: Nagyon szűk az UTE kerete, ez a legnagyobb bajuk.
A Stars szerintem már keretben is utolérte az Acélbikákat, de lehet, hogy már erősebb is.
@peterszky: egy tenyérnyi felületet még fagyasztó-spay-el is rendbe lehet hozni 20perc alatt... szerintem nagyobb probléma lehetett.Aki tud vmit róla az megírhatná!
Ha 1cm az átlag jég vastagság azt nem tudod rendbe hozni semmivel.Az a baj, hogy csak gyalulják és nem hizlalják a jeget.
@emu11: Igazából én nem is láttam a törekvést arra, hogy kijavítsák... Nézték, simogatták, 2-3x átment rajta a rolba, vagy komoly volt a baj vagy lesz*rták (gondolom a bérelt csarnok ilyenkor sem előny).
Nem tudsz mit csinálni vele, ha vékony a jég.
@bonsay: biztos, hogy nem egy centis a jég. De minél vastagabb, annál nehezebb egy ilyet rendbehozni 20 perc alatt.
@kerusz: Hát igen, Erzsébeten inkább 10 centis a jég, mintsem 1. Már mging kezd eltűnni a sárga korongvető, főleg a sarkokban. És még egy érdekesség, múlt hétfőn és kedden két egész napos karbantartás volt a pályán, teljes programszünettel.
@F. Kapus: akkor túl vastag. Senkit nem érdekel az áramszámla? Egy tízcentis jeget hűteni nem kevéssel kerül többe, mint egy 3 centiset... Lehetm, a különbségből kijönne egy olyan rolba is, ami rendesen gyalulja a jeget...
@kerusz: És nem csak a rolba alkalmatlan a feladatra.
ami nekem feltunt, hogy tobb elvesztett korong eseten az ute jatekosok egymas szidasaval foglalkoztak, nem is indultak visszaszerezni. mintha nem is hinnenek a gyozelemben. szetesett a legios sor, vannak serultek, es mintha a tobbiek nem is hinennenek igy a gyozelemben. igy nem lehet nyerni. arnyeka volt az ute az oszi onmaganak. nincs errol tapasztalatom, de ilyenkor lehet, hogy valami nagy valtozas (pl edzo) vagy valami nagyon remenykelto dolog (pl egy uj nagyon jo kapus) adhat uj lenduletet.
@akerkiter: máshonnan nem jöhet már kapus. Talán F.Kapust kipróbálhatnánk.
@forestjr: nagy istván +1 volt, nem? szerintem épp abban a pillanatban jöhetett vissza kangyal
@AG 2.0: Kangyal a gól után jött vissza miután a zsűriben ügyesen továbbpörgették az órát 1-2 másodperccel...
@AG 2.0: Azt nem mondtam, csak azt hogy mikor jött vissza.
@AG 2.0: Effektíve csaltak 2 másodpercet. Mondhatnám, belefér... a hazai zsüritől talán el is várnám. De attól még csalás.

Hogy érthető legyen: ezen a két másodpercen múlott, hogy játszhat-e az Újpest még kb. 45 másodpercet +1-ben.

"Ügyesek" voltak, nem játszhatott... Más kérdés, hogy tegnap az sem segített volna rajtunk...

Alkalmatlan bíró, csaló zsüri és kritikán aluli újpesti hozzáállás és teljesítmény. Röviden ennyi.
Tény h a gól után még fent volt a táblán Kangyal kiállítása is. Persze tudjuk, hogy nem az a hivatalos óra...
@Liladínó: tudom, hogy mi múlott rajta

én ugye azt néztem, mi történik a kapu előtt, és közben hallottam, ahogy szőke csapkodja a jeget, az fix, hogy egy másodperccel előbb hagyta abba, mint ahogy a korong bement

de nem a kést akarom forgatni a hátatokban, én magam egyáltalán nem tudom biztosan, hogy ti számoltatok jól, vagy a zsűri meg a bírók
@AG 2.0: Mondjuk ha megpróbálom magam beleélni egy hokikapus helyzetébe, arra jutnék asszem, hogy én is abbahagynám a jég csapkodását, ha védenivalóm akadna... :)
@kerusz: hát a gólhelyzet a másik kapu előtt volt :)
@kerusz: meg olyan bevett dolog volt tegnap az emberhátrányos gól is, hát rutinból arra gondoltam..... :)
@AG 2.0: Voltak olyan mazochisták, akik az "önfeledt gólörömünk" pillanatában rutinosan az órára néztek és állították, hogy már befújták a gólt, amikor még nem fordult 0-ba az első kiállítás. Utólag már csak videóról lehetne bizonyítani az igazságot, de elég kézenfekvő, hogy ilyenkor egy hazai zsüri ne legyen villámkezű.
@zsolt007: inpotens?

Ami a Starst illeti: nekem az tűnt fel, hogy sokkal agresszívebben játszanak, mint tavaly, de akár csak most ősszel is. Állandóan keresik a testi kontaktust, akár ketten, hárman is rázuhannak az ellenfélre. Néha a durvaság határát súrolva. Ezt egyértelműen GW taktikájának tudom be. Erre a harcmodorra semmilyen válaszunk nem volt. Felőröltek minket, kizökkentettek a saját játékstílusunkból.
Kíváncsi vagyok, a többi csapatnál mit tapasztalnak ebből?
Pék nyilatkozata:
www.youtube.com/watch?v=8E-zsZPLFb0&feature=player_embedded
Továbbra sem kedvelem, de a Volános részben igaza van! Hogy egy példát is mondjak más sportágból, a Cardiff City se megy haza a félprofi walesi ligába bohóckodni, mindenki tudja, hogy ők a legjobb csapat ott, azért játszanak az angolokkal.
@johnny drama: Szerintem nincs igaza ,mert most hogy az ute egyre távolabb kerül a középszakasz 1-2helyétől,most világosodott meg.Érzi hogy nem lesz 1xű beelőzni a starst,és a dabot,azaz a csapata cca 3-ik helyre lehet jó ,ami az elődöntőben a volánt juttatja az ute útjába,hacsak be nem következik olyan csoda,hogy tovább mennek az ebelben.Mol liga döntő kiírása sem volt épp igazságos.Torony magas alapszaksz győztes dab csak bronzért játszhatott,akkor a mester nem reklamált,hogy nem jogos az ute döntőbe jutása.Ha az ute ennyi légiós helyett inkább szerződtetett volna egy Matus Palkó szintű kapust,egész biztos vagyok benn,hogy sokkal sokkal több ponttal rendelkeznének.Az igazolásokban bizony Pék mester keze is benn van
Ďubeknek megvan a szugséges papirok :D
@legion of doom: Persze az is hülye kiírás volt, de itt most nem egyszerűen arról van szó, hogy 1 meccs vagy több meccs, hanem, arról, hogy van egy csapat aki, ha komolyan veszik a meccseket össze-vissza fog verni mindenkit, mert más dimenzió az a csapat, meg a másik négy(öt). Mondjuk az már a tőle megszokott hülyeség volt, hogy legalább akkor a légiósok ne játszanak a Volánban. Nem nagyon fér bele egy légiós kapus, amikor a harmadik sorunk tegnap volt, hogy úgy jött ki, hogy Zalavári,Simon-Rusznyák,Rafaj,Roczanov... nevek nélkül nem megbántva senki közülük van aki még csak a jövő reménységének sem mondható jóindulattal sem, idén innen Rafaj és Roczanov mutatott valamit, de most ők is sérülés után jönnek vissza.
@legion of doom: Nem. Arról beszélt, hogy van négy vagy öt csapat, akik keményen püfölik egymást, és egyelőre azt sem tudni, mennyi jut tovább közülük. Ez majd valamikor március elején (elseje és tizedike között valamikor) kiderül, hogy három, vagy négy csapat jut-e tovább a play-offba, ami március 13-án kezdődik.
@legion of doom: Van igazság abban,amit írsz,de a kiírást minden csapat elfogadta,így utólag kár feszegetni. Viszont le lehet vonni belőle a szükséges tanulságokat.
Azt azért meg kell jegyezzem,hogy az Újpest a Csíkszeredán keresztül jutott a döntőbe,így a DAB botlásáról nem tehet!
Egyébként meg mindegy kivel játszik a Volán az elődöntőben vagy majd később,mert a két bajnokság között azért elég tekintélyes (még?) a szakadék.
@progmet: Való igaz van szakadék,de a szakadékok tulajdonsága hogy némelyik átugorható,hogy mekkora az a szakadék ???talán választ adhat a pénteki fehérvár- válogatott mérkőzés,ha a 2 csapat komolyan veszi, bár 1 mérkőzésből következtetést levonni nem mindig okos dolog.Gondolj bele,ha nem lenne megátkozva az ute csarnoka,most a csapatnak cirka 9 ponttal többje lenne,és a mester sem nyilatkozott volna ilyen stílusban.Play off sajátossága hogy akár az utolsóként bejutott is lehet bajnok.Ebelben 2éve jesenice alsóházi rájátszásból a 8. helyről tulajdonképp a salzburgi matek professzorok miatt nem lett bajnok.Ha jól emlékszem svájcban szintén tavalyi Po.ban a 8.ik verte ki a vastagon alapszakasz győztes csapatot (nevét had ne tudjam,buktam vele tippmixen szépen)igaz ezek azonos osztályú csapatok voltak.
@johnny drama: Mondjon aki amit akar Pék edzőre,Ő az egytelen,aki ki meri mondani,hogy nem jó ez így.(Volán az ob.1-ben)
A többiek csak csöndben figyelnek és bólogatnak a szöv.ben.
@AG 2.0: Lehet +1 volt, de az akkor se -1, és ahogy nézem, még most is úgy szerepel.
@bandog: Általában az Újpest megszavaz valamit, aztán lázad ellene.:) Ld. légiósszabály.
@Liladínó: Sok helyen elcsalnak 1-2 másodperceket a zsűrisek, ha úgy adódik. Nem új találmány ez.:)
@gabute: Inkább abban bízzunk, hogy néhány év múlva lesz egy olyan Újpest, amelyiknek nem cserélődik évente a kerete, és nem a honosításokban kell bizakodnia, ha eredményt akar elérni.
@bandog: ha az Ute az elso 2 helyek egyiken lenne kb 10 pont magabiztos elonnyel nem erdekelne a Volna de igy most ugy nez ki hogy a tavalyi ezust utan iden negyedikek lesznek ez pedig valahol a Pek felelosege is ezert nem tetszik neki mosta Volan szanalmas
@qx92: Nem erröl van szó.
Arról,amit mindenki elismer vagy belát.
A volán kinőtte az ob.1 kereteit.
A többi csapat végigjáttsza a bajnokságot olyan eredménnyel és játékkal amilyennel.Ám végig játtsza.Ezen van a hangsúly.Számtalanszor olvastam itt is a ob.1 bajnok és a volán ún. szuperkupa meccsét.Szerény véleményem szerimt ez lenne reális és igazságos.
Bár amióta meghalt Mátyás .......:-))
-t mindenhonnan :))
Tisztelt Joós Úr!

Kiskorom óta újpest szurkoló vagyok. Lassan ötödik éve járok heti rendszerességgel a hokicsapat meccseire. Szép sikerek voltak bőven, de az utóbbi időben szinte semmi öröm. Ami látszik, hogy a játékosok és az edző nem jönnek ki egymással! Mint végzett edző, látom, hogy nem jó pedagógiai illetve pszichológiai érzékkel nyúl Pék György a játékosokhoz. A legjobbakkal is elhiteti, hogy nem tud hokizni! Ez az ember a mai modern jégkoronghoz nem ért! A rájátszás feszített programjában nem hagy időt a játékosoknak pihenni! Míg más csapatoknál pihenhetnek a játékosok, nálunk két meccs között is edzés van! Amikor pihenőt kaptak ( Miskolc, Fradi ) siker lett a vége. Amikor nem, akkor pedig ólomlábakon mozgó, 2 sorral a végtelenségig kizsigerelt játékosok. Aki valaha tanult edzőnek tudhatná, hogy az izmok regenerálódása minimum 24 órát vesz igénybe! Nem az a baj ezekkel a srácokkal, hogy nem tudnak hokizni, hanem hogy FÁRADTAK! Ezt Péken kívül mindenki látja! Nem megoldás az sem, hogy anyázza illetve buzinak nevezi a játékosait! Egy ilyen ember nem tudja megfelelően felkészíteni illetve irányítani a csapatot! Azt mindenki látja, hogy nem szívesen igazolnak ide a játékosok magyarországról. Ennek megvan az oka, nem szeretnének Pék Györggyel együtt dolgozni! Hogy miért nem? A fent említett dolgok miatt! Mert ezt azért tudja mindenki! Nem elég, hogy nem igazolunk, de szépen lassan elmennek azok is, akik maradtak volna, ha Pék nincsen. A teljesség igénye nélkül Zlocha, Berta, Virág és Petran sem akart itt maradni. Tudom, mert beszéltem vele távozása után! Sokaknak most fog lejárni a szerződésük, és félő, ha Pék marad az edző, akkor ők is távoznak! És ezt már nem bírja ki a csapat! És nem fogják a szurkolók sem! Mert azok az emberek, akik miatt érdemes kijárni a mérkőzésekre, távozni fognak! És akkor az a közönség, aki megmaradt, az is el fog pártolni a csapattól, illetve nem fog kijárni a mérkőzésekre! Kérem Önöket, Böle úrral együtt, hogy gondolják át a fent leírtakat! Abban az eseben, ha megváltozik az edző személye, egy felszabadult csapatot fogunk látni, ebben egészen biztos vagyok! Tele van feszültséggel a légkör, ezt érezni! Érdemes lenne már most elkezdeni a jövőt építeni! Ha edzőt váltunk, akkor megmarad a csapatunk, amire építve jövőre sikerrel vehetjük fel a küzdelmet mindkét ligában!

sporttársi üdvözlettel:

Pallus
@qx92: Ebben Te ne legyél olyan biztos.
@kerusz: van jobb otleted mostanig miert nem volt panasz a Volan ellen? vagy netalan a szovetsegi gyulesen az Ute elenezte? vagy Peket nem tajekoztatjak a klub vezetoi arrol hogy mit dontottek a gyulesen? vagy nem a Pek felelossege az hogy az Ute ott tart ahol tart most?
@qx92: Borzasztóan egyszerűen gondolkodsz. Amikor az SC idei teljesítményét számon kéritek bárkin is, akkor sem csak az edzőt baszogatjátok (egészen pontosan őt a legkevésbé). Hát próbálj meg hasonlóan összetett gondolatokkal közelíteni az Újpest felé is. Vannak ott is klubvezetők, játékosok, edzők.

Kis segítség: 1885.hu/hirek/ute-szakosztalyok/259-komoly-oesszegekkel-tartozik-a-szakosztaly

Ott nem Pék az edző...
@qx92: Amúgy a konkrét kérdésekre válaszolva:
1.) volt korábban is
2.) igen, ellenezte
3.) ez könnyen megtörténhetett
4.) csak részben, viszont Te egyedül Pék nevét ismered az Újpestből, ezért őt szídod
@qx92: Látod kérdezve máris sokkal szimpatikusabb, mint kijelentve (lásd feljebb).
süti beállítások módosítása