HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Darcy Verot egy ütéssel kivégzi Filatovot

2010.02.06. 14:48 Hblog

Még a január 27-ei CSZKA–Vityazon találta meg a KHL legnagyobb idiótája a moszkvaiak ifjú zsenijét, közvetlenül egy középkezdés után. Érdemes megfigyelni, hogy a kanadai mit művel a sikeres kiütés után. A CSZKA természetesen nyert, Nyikita Filatov 1+1-gyel zárt, Darcy Verot pedig véglegessel, nem először, nem utoljára. Videó hajtás alatt.

93 komment

Címkék: videók filatov khl verot

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verot a kanadai Svasznek :D
@LBogár: Svasznek inkább ne legyen olyan, mint Verot...
@LBogár: Ezt meg végig, mert benne van minden oroszországi bunyója.
www.youtube.com/watch?v=VVxWhGWa2Z0
@LBogár: @kovacsistvan: Vagyis mindannyian szeretnenk, hogy Svasznek legyen olyan mint Verot.
Egyébként az akkori KHL-es bejegyzést úgy írtam meg, hogy "a CSZKA a Vityazt verte, míg a Vityaz játékosok a CSZKA-játékosokat". De cenzúra áldozata lett a szöveg, és végül "CSZKA a Vityazt verte" szövegként került nyilvánosságra.
@csatoimi: Technikára lehet, de stílusra ne...
Igazi büdös gyökér, akinek semmi keresnivalója nincs még a jégpálya közelében sem, nemhogy jégkorong mérkőzésen. Alattomos, jellemtelen féreg...
Nevét ki is lehetne díszíteni ékezetekkel. Aztán egyből Verő(t) lenne.
@kovacsistvan: En nagyon tudnek orulni egy magyar KHL jatekosnak. Mindegy, milyen a stilusa. Persze azert jobb lenne, ha Jagrre hasonlitana, de arra kevesebb a remeny.
svasznek? az ki? :D:D

ő egy öreg nagyon puha játékos ehhez a szinthez de még a magyarhoz is. remélem idén kipucolják az ilyen senkiktől a válogatottat. oylanok mint árkovics: nem csak a lábuk lassú, de agyilag is elfáradtak már. üljenek le otthon a karosszékbe és nézzék a sorozatokat...

a videóhoz: megjátszás az egész. ennyitől bárki elfekszik aki rutinos, ki meg nem az meg kineveti.
@hzzs: milyen jogon büdös gyökerezel ?
Az ilyen kis köcsögöt elkellene tiltani a picsába
@csatoimi: szerintem most kicsit nagyobb volt a füst,mint a láng. nem nagyon látok sérülést Filatovon, beszélget a padon a bíróval, kesztyűvel kapta a pofont, szóval nem igazán értem ezt a nagy fetrengést. persze a bottal lökés a pofon előtt nem túl jó megoldás, azt én is mondom.
@kiralyfi: Éppen hogy a bottal lökés nem vészes, de ez a maflás hátulról/oldalról undorító. ebben kurvára benne van, hogy Filatov szétcsapja a fejét a jégen, vagy szarul esik, mert nem tud rá felkészülni. Elmeszelném 15-20 meccsre simán. azt mondjuk nem értem, hogy egy ekkora elmeroggyant mit keres egy ilyen ligában...
Szerintem meg fel van fujva az egesz. Semmi baja Filatovnak.
@derfed: Filatov baromira rájátszik, azóta már szerepet kapott a Hattyúk tava balettban...:)
@kiralyfi: Gondolom te se örülnél neki, ha Verot szájonvágna. A többi már csak csibészség volt.
Miért is nem lehet egy ilyen posztot magánvélemények nélkül megírni? A "KHL legnagyobb idiótája" és az "ifjú zseni" jelzőnek is a kommenteknél a helye, nem a tudósításban, ez így nagyon amatőr... Filatov meg egy puhány...
@Stommy: Léderer óta új időszámítás következett a médiában, ezt terjedt át ide is :D
@kiralyfi: Az, hogy szájon vágja Filatovot az egy dolog, amely önmagában is kevésbé szimpatikus, az ámokfutás csak ezután következik: a semleges harmadból izomból korizva letaglózza magas bottal, fejre-nyakra (tök mindegy) a CSZKA jobb bekjét, aki nem is számít rá, mert leadta már a korongot. No ettől gusztustalan az egész, mert, ha Filatovval volt gondja és így rendezi, az is véleményes, de utóbbi akciója minden határon túl van. Soha ne kapj ilyet (nyakra-fejre magas bottal) a jégen kedves Királyfi!!!
@kovacsistvan: engem nem vág szájba, mert a barátom:)
@hzzs: van benned valami, de ha Verot egy Filatov affér után felém korizna, lehet továbbsiklanék, tudod lehetne rendezni egy rövidpályás gyorskorcsolya versenyt...:)
@Stommy: igazad van, ráadásul a legnagyobb idiótának kinevezett Verot többet tud ebből a játékból, mint az összes kommentelő együtt:)
@kiralyfi: te pontosan az a "szurkoló" vagy aki csak a verekedést az agressziót és a sunyi megoldásokat szereted a hokiban...remélem nem játszol sehol!
@kiralyfi: és nézd meg hogy ennek a Verot gyereknek hány pontja van a KHL-ben és előtte...lehet hogy nem a nagy technikai tudásáért tartják...mielőtt hülyeségeket beszélsz!
@AV19!!!: Nem jol latod a dolgokat. En Filatov szurkolo vagyok, de nincs igazad. Ez is benne van a jegkorongban.
@kiralyfi: @csiki hokis: Ja, ha semmi baja, akkor OK? ha én hátulról fejbe csaplak egy fej feletti parasztlengővel, de nem lesz bajod, akkor az ok?
@AV19!!!: ha olvasnál a sorok között ,értenéd amit írtam...
@csatoimi: Sztem ez esetben te tévedsz. Az ilyen alattomos, sunyi húzásoknak semmi helye a hokiban. A keménység, testjáték AZ része a játéknak a bottal való verekedés (ami sajna csíkban is divat volt még néhány éve), meg a nyakra/fejre támadás, hátulról leütés egy más műfaj - és direkt nem írtam sportot...
@derfed: kicsit túlzásba estél barátom, ez heves-jeges sport, és nem volt benne a videóban fej feletti parasztlengő...
aki szerint ez nem része a modern hokinak, az nézzen bandy közvetítést. az más kérdés, hogy lehet szeretni, és lehet nem szeretni. de ettől ez még van.
@lakota: a divat szoval vigyazzal azert... egyszer csinalta mintha moldovan, akkor se azert utott oda mert unatkozott... de lehet te nem lattad hogy vertek veresre a steauasok 10 eve bukarestbe a csikiakat...
Verot ütése nem sokban különbözik ettől:
www.youtube.com/watch?v=nMvOd3qde6k
De biztos rendben van
@derfed: ezzel a videóval megelőztél, én is éppen ezt akartam belinkelni, tudtommal ezért az ütésért Bertuzzi fél év eltiltást kapott. Verot ütése pedig csak annyiban különbözik ettől, hogy Filatov nem sérült le, míg szerencsétlen Moore elég súlyos sérülést szenvedett
@RobiOsz: Ne legyél már ostoba, Moore nem az ütéstől sérült meg. Az esésnél szépen belevezette Todd a fejét a jégbe és ő is ráesett ezért tört el a csigolyája. Szégyen hogy Todd Bertuzzi a mai napig aktív játékos. Ne kever össze a szezont a fazonnal.
@derfed: tévedésben vagy, itt ki sérült meg?
@lorinczistvan: Jogos visszavonom a divatot, de megtörtént. Tudom, hogy nem volt előzmény nélküli, azt nem is mondtam. De az az egész balhé nem volt jégkorong pályára való és legkevésbé sem része a játéknak sztem.
Királyfi azért kíváncsi lennék ugyanezeket írnád ha te kaptál volna egy ilyen alattomos és felesleges ütést, nyilván a jégkorong egy viszonylag durva sport, de ez NEM azt jelenti, hogy egyszerűen pofán kell verni valakit ! (az utánna történtek se semmi amúgy). Ha mégis ezt gondolod hát... remélem nem találkozunk jégen :)
@kiralyfi: ha Verot odasettenkedne Filatov háta mögé és chuck norrisos mozdulattal kitekerné a nyakát, te akkor is azt mondanád hogy Verot jól csinálta..
ha ennyire odavagy a kemény dolgokért - legalábbis nézni szereted - nézzél ketrecharcot...
@priest_: nem, ha sérülés lenne a dologból, akkor nyilván én is elítélném, de itt szó sincs róla.
@udii: egyszer már leírtam, ha felkavar a látvány , nézz bandy közvetítést, és nem fogsz ilyent látni.(esetleg curlingot)
Egyébként lehet vitázni sok dolgon, bár szerintem csak a cím önmagában kicsit túlzás. Verot egy ütéssel kivégzi Filatovot...enyhe túlzás, még ha valóban nem is sportszerű, azért ne hergeljünk már feleslegesen indulatokat. Történt egy bottal lökés és egy kesztyűs pofon, ami után Filatov korcsolyázik, beszélget a bíróval stb. Szóval kicsit fel lett fújva a történet.
Uraim ébredjünk már fel, ez nem kisasszonysport, volt egy nem túl szép jelenet, de nehogy már bitófára küldjünk valakit azért, mert egyeseknek ennyitől felkavarodik a gyomra. Én sem tapsoltam az eset láttán, de ha tetszik ,ha nem, ez is a játék része. E sport szerves része az agresszió, anélkül nehéz ezt magas szinten űzni. Aki korongozott, korongozik - még magyar szinten is,illetve amatőr szinten is - tudja,hogy észnél kell lenni a mérkőzés teljes ideje alatt, akár a jégen vagy akár a padon. A sunyi dolgok is benne vannak a játékban, bár én sem szeretem őket, de együtt kell vele élni, kiirtani szinte lehetetlen.
Ezzel együtt bezárólag azt kell mondjam, történt egy nem túl szép jelent a jégen, aminek minél kevesebbszer szabadna előfordulnia, de mivel semmi komoly dolog nem történt belőle, felesleges az indulatok gerjesztése.
@kiralyfi
Ugyan már én nem tudom mi megy itt, de teljesen egyetértek a királlyal. Ez egy nagyon csúnya sportszerűtlen jelenet lenne, ha női U21 korárlabda meccset néznénk, és az egyik kislány így orrba nyomná a másikat. Nade ez itt hoki embörök, ez egy ilyen sport, hogy orrbanyomják egymást egymást néha, ez vele jár:) (a bokszban meg méginkább, de nem akarok túl elkanyarodni), az amerikai bajnokságban alig van olyan meccs, ahol ne lenne egy kis bunyó egy pár percen keresztül, néha meg jó tömegbunyó van. A bírók egy ideig tűrik, hogy a közönség szórakozzon egy kicsit a pénzéért, aztán szétválasztják őket, kapnak néhány perc pihenőt és el van boronálva ez benne van a hokiban, része neki. A végleges itt egyérteműen túlzás volt, mert bár a kanadai srác sunyi volt, de nem okozott sérülést vagy vérzést, ment a rutinos 'mingyá meghalok' szimula a másik részéről is.
@Fánkevő Fáncsi: "az amerikai bajnokságban" (...) "hogy a közönség szórakozzon egy kicsit a pénzéért"
Így igaz. De ez Oroszország, ez a KHL.
@kovacsistvan: na ja, de a kanadai srác szerintem az NHL-ben nevelődött, meg a hoki az nagyjából hasonló mindenhol, a ruszkik se ártatlan kisangyalkák hidd el. A srác valamiért pipa volt és törlesztett, nem látjuk az előzményeket.
@udii: azt mondod "...jégkorong egy viszonylag durva sport, de ez NEM azt jelenti, hogy egyszerűen pofán kell verni valakit !..."
Hát dehogynem azt jelenti. A hokiban 'elveszted az arcodat' és a 'tiszteletet' , ha nem reagálsz a provokációkra megfelelően, és kislánynak fognak csúfolni. Ez egy macsó sport, ez van.
Na és nehogy azt gondoljátok, hogy durva ember vagyok, aki a a verekedést szereti. Azért a hokiban példul, ez arról szól, hogy add csak ki a mérgedet ott nyomban és torold meg, de azért ez egy kordában tartott bunyó, sokkal ritkább a sérülés okozása, mint például a fociban, ahol néha úgy lerugják egymást hogy ötfelé törik a srác sípcsontja.
@Fánkevő Fáncsi: Verotról illik annyit tudni, hogy messze övé a legtöbb büntetésperc az adott ligában, ahol jár. Továbbá provokált már botrányos meccset úgy, hogy a meccs előtti bemelegítésnél koronggal lőtte az ellenfelét.
@kovacsistvan: verot-ról annyit kell tudni, hogy a khl és valószínűleg az összes jégmező legnagyobb idiótája, mindig öröm, amikor megverik, kár, hogy ritkán bírják :)))

hopp egy videó:

www.youtube.com/watch?v=Dsb4qb-Gas8
Verot idei mérlege is "lenyűgöző":

GP G A P PIM
Darcy Verot (F) 33 1 3 4 345

Hokizni nem tud, hát verekszik...
En meg mindig azt mondom, hogy az a nagy kar, hogy Darcy Verot a KHL-ben jatszik es nem nalunk valahol.
hehe ez a Verot tiszta olyan mint Gálcsabi volt valaha a progymnál:)
@beglacka: Csabi nagy arc volt, egyszer egyedul hajtotta ki az egesz Dinamot a palyarol. :) Csiptem nagyon a sracot.
@AG 2.0: király... Én csak azt nem értem, hogy ilyen mutatókkal van csapat a Földön, amelyik egy petákot is hajlandó érte adni. Több kárt csinál, mint hasznot...
@kovacsistvan: a hoki a Föld minden országában ugyanarról szól, mindegy Nhl,Khl,Mol liga, Erste Bank liga stb. egy nagy show, kemény fűszerezéssel.

@advocatusdiaboli: azért szeretnél Te annyit tudni a hokiból, mint Ő, persze nem egy technikai zsonglőr az tuti...és tuti mindig lesz egy csapat ,ahol játszik...
@csatoimi: bizony, még a régi szép dinamos, rapidos időkben, amikor pisarenkot importálták, az első csabi volt aki megmutatta hogyan osztogatják...:) tény ami tény nemsok mindenki állt vele szemtől szemben ki!
@kiralyfi: Mit is? A szezononkénti max 10 pontot, 300 perc büntetéssel? A véleményem változatlan Verot egy agyatlan verőgép... Ha ő jégkorong játékos, akkor Datsjuk vagy Afinogenov micsoda?
Szerintem Verot "megmozdulása" igenis sportszerűtlen volt, ilyen pofon egyetlen sportágba sem fér bele, mert alattomos volt, és sunyi. Egyébként emlékszem ennek a meccsnek az összefoglalójára, nem csak ez az egy esemény volt olyan, ami nem hokipályára való.
Más kérdés. Emesélnétek nekem, hogy a playoff során mi alapján kerülnek szembe egymással a csapatok?
Nem tudom, nézitek-e az Ak Barsz-Szalavatot, sajnos a második harmadban kijött, miért az Ufa áll az élen. De én még várok a 3-ban két szép Morozov megmozdulást. Hajrá Kazany!
@Sammer: "Emesélnétek nekem, hogy a playoff során mi alapján kerülnek szembe egymással a csapatok?"
Kelet 1-8, 2-7, 3-6, 4-5
Nyugat 1-8, 2-7, 3-6, 4-5
@kovacsistvan: Sejtettem, hogy valami ilyesmi. De ezt csak amiatt kérdezem, mert a Dinamónak több a pontja, mint az MVD-nek. Ezek szerint a divizióelső automatikusan első vagy második? ?(múgy hozott egy 500-ast az Ak Barsz meccs. 43:00 környékén 1.50-nel fogadtam arra, hogy nem lesz 40:00-50:00 közt gól. Ez be is jött, 50:18-nál let :)
@advocatusdiaboli: én annyit mondtam, lehet kritizálni, de valószínűleg többet tud a hokiból , mint Te. Ne hozd már ide Datsjuk vagy Afinogenov nevét.
@Sammer: Igen, tuti első és második a két divízióelső.
Én a Dinamo Riga-CSZKA meccset tettem vendégre, viccesnek találtam, hogy több pénzt fizet a vendéggyőzelemre, mint a hazaira... De este kiderül, hogy én nevetek vagy a fogadóiroda.
@kiralyfi: Még szép, hogy többet tud, hiszen velem ellentétben profi "játékos"... Ezen az alapon senki nem kritizálhatná a játékosokat, csak ők egymást... A tény azonban tény marad, Verot-nak kb. pont annyi köze van a jégkoronghoz, mint Vitalij Klicskónak...
@advocatusdiaboli: ezek szerint Klicsko is játszik valamelyik ukrán csapatban?:)
@kovacsistvan: én az expekten játszom, ott a szorzók:
H:2.10; D:4.20; V:2.70
Itt is többet fizet, bár én nem merném vendégre venni. Majd meglátjuk. (Megjegyzem, hogy nem szeretem a CSZKA-t, mert a magnotogorszk ellen egy 3. harmad előtti 4:2-t adtak le, egy ezresem bánta...)
@kiralyfi: ha tudna korizni, akár játszhatna is. 4-5 pontja neki is lenne egy szezonban, mint Verot-nak...:)
@kiralyfi: Öregem,te súlyosan el vagy tévedve. Rendben van, hogy a hoki kemény sport,valamikor ott a helye a bunyónak a pályán, pl volán meccsen sokszor éreztem úgy, hogy illő lenne fenyíteni az ellent, mikor Tomi lábát szépen elkaszálták, nem értettem, miért nem védi meg seni, az ilyenért nem az nhl-ben, de máshol is kicsontozzák a bűnöst. A múltkori Gergő féle bunyó már nagyon érett, és rendben is volt.
Azonban más az indokolt bunyó, és más Verot. Nincs más szó rá, egy agyatlan barom, ennek ugyanis semmi köze a keménységhez. Lehet ragozni, hogy nem sérült meg, stb, ez sunyi, alattomos jobbos volt, utána pedig szépen bottal levadászta a bekket az állatja. Vagdalkozhatsz itt a nagy megfejtéseiddel, hogy nézzen más bandyt, de gyanús hogy mégis te tévesztettél csatornát.
Én bizony szeretem a kemény játékosokat, igen, ez férfias sport, de Verotot bizony soha nem szeretném a csapatomban.
Tudod mit királyfi, gyere le egyszer egy eddzésre, korongot bedobjuk odamegyek pofán*aszlak, ha akarod még beléd is rúgok, és nem lesz harag, mert ez erről szól ! oks ?.
@kiralyfi: Figyelj haver!!! Te tényleg súlyos eset vagy kb. ugyanolyan agyatlan barom, mint ez a Verot, nagyjából kezet is foghattok egymással, vagy pl. választhatnátok magatoknak másik sportágat, úgymint ketrecharc ott aztán frankón kettesben mindent bele!
@suomi 1995: a személyeskedést jó lesz ha befejezed, én senkit nem sértettem meg személyében. Egyébként meg rossz lenne,ha ilyen haverom lenne, mint Te.
@udii: én nem azt mondtam, hogy erről szól, hanem , hogy benne van, olvass már a sorok között.
@advocatusdiaboli: ki kellene deríteni, lehet tud korizni:)
Ugy latom mar kezdtuk lenezni a KHL-es hokisokat. Mindjart mindenki jobb mint Verot. Az mar szinte mellekes, hogy a fizetese kb annyi lehet, mint a legjobb MOL ligas csapat eves koltsegvetese.
@udii: Már ne haragudj, de már másodszor tűnik úgy nekem, hogy bennfentesként( mint aki maga is űzi a sportot) szólsz hozzá, és úgy mint aki nem érti, hogy mi történt, és most itt valami, szörnyűséget látunk. Udi! Amit azon a videón látsz az egy mindennapos, hátulról való pofánverés (kesztyűvel), teljesen hétköznapi dolog a hokiban. Ha ezen elkezdesz szörnyűlködni és nem érted, akkor hagyd ezt a sportot, és lépj ki az iskola hokicsapatából. Ez egy megtorlás jellegű tett, előtte egész biztosan valami már történt kettejük között, Verot meg úgy gondolta, hogy talán a bíró épp nem néz oda, hát tévedett. Egyébként a teljesen öncélú verekedés szigorúan tilos a hokiban, ugyanis az emberhátrányok nagyon könnyen bekapott gólt és vereséget jelenthetnek. A legvalószínűbb, hogy mivel Verot egy verekedős fajta (nézd meg a statisztikáját, huhu! PIM=bünti percekben) eleve úgy készül az ellenfél, hogy valaki cukkolja a srácot. (Pl nézd csak a képen Filatov éppen az ütés előtt felé fordul, lehet hogy épp azt mondja neki, hogy 'anyádat otthon nyomja a postás', miközben már percek óta, cukkolja a bottal is). Mindenesetre a profi hoki az már csak ilyen ezzel együtt,(vagy éppen ezért) szeretik az emberek. Sportszerűtlen? Hmmmm. Nem tudom. Bármely más sportban ilyesmiért, kiállítás, pénzbüntetés jár és összeül a szövetség hogy eldöntsék, hogy fél év vagy egy év eltiltást kapsz-e a durvaságért. A hokiban ezért néhányszor 2 perc jár(ha nem vérzik, vagy nem jár sérülessel akkor NEM szokás véglegest kiállítást adni, eltiltás az meg aztán eszébe sem jut senkinek, nevetséges is lenne, a fél NHL el lenne tiltva) Ez része a hokinak, része a shownak, aki ezt nem tudja az nem igazán van otthon ebben a sportágban. A hokisok ettől még nem vadállatok. ellenkezőleg, nézd csak meg a magyar válogatottat, a legszeretnivalóbb, legnagyszerűbb sportemberek az országban. Naja lehet hogy Verot egy kicsit állat, de azért még nem kell elájulni, ha ilyesmit látsz hokiban. Nem tudom mi bajotok van királyfival, miért személyeskedtek vele, teljesen korrek srác szerintem én minden szavával egyetértek.
Képzeld Fánkevő magam is űzöm ezt a sportot és tutira nem érzem hogy ez olyan, idézek tőled: "teljesen hétköznapi dolog a hokiban" ha ezt hiszed hát egyed csak tovább a fánkjaidat és lehetőleg ne gyere jégpálya közelébe. értem, hogy ti mire gondoltok a hozzászólásaitokban, csak "ez benne van hokiban , meg ez teljesen hétköznapi az hülyeség, mikor 2 játékos valamin összekap, és elkezdenek egymással verekedni, na az benne van a hokiban, de az hogy hátulról pofán*aszok valakit kesztyűvel vagy anélkül az az jellemtelen emberre vall és annak nincs helye a pályán.
@csatoimi: most már be merem vallani, hogy van egy gameworn Progymos Gál mezem is. :D

@toall:szerintem nem az a legdurvább, hogy orcánveri. hanem hogy hátulról hátba (plusz ráadásként pofán is veri, mikor szól neki, hogy takarodj már anyádba).
@udii: én nem tagadom, hogy imádom a fánkot, sose tagadtam ez az egyetlen gyöngém. De nem ám a teszkósat, vagy a jenki dónáccot, hanem amit a nagymama csinál igazi élesztővel. Ez a hoki videó itt me már kezd nevetséges lenni, ahogy itt túllihegitek. Ha megnézed a heti NHL összefoglalót, bármely héten láthatsz ennél sokkal látványosabb horgokat, legalább 2-3-at hetenként, plusz 1-2 tömegbunyót is. Hetenként. Érted ? Az emberek valahogy mégsem sopánkodnak azon, hogy ejnye milyen durva dolgok folynak ott. Abban viszont neked adok igazat, hogy a te iskolai hokicsapatodban nem szokás a tantársakat pofánverni, az egy más világ, bár az is hoki. Egyébként meg nézd meg a lassítást nem is olyan nagyon hátulról üt a srác, a Filitov felé fordul aztán kezd elfordulni és kap egy maflást közben. Én nem adnék érte Fair Play díjat, ha engem kérdezel, de azért azt is tudom hogy egy profi liga meccsét látom és az ilyen megesik, nem kapok egyáltalán a szívemhez, hogy ez itt micsoda goromba skandallum. Részemről a vita ennyi, most ezen itt még órákon át rugózhatnánk, hogy szerinted ez túl sok, szerintem meg a mai hoki az ilyen, naja hát nem vagyunk egyformák.
@udii: most azért hívlak udi, hogy elnézést kérjek, azt hiszem egy kicsit gúnyolódós voltam, veled az előző levélben. Márpedig aki a hokit szereti az olyan rossz embör nem löhet, nem érdemelted ki azt a hangot. Az meg, hogy nem egyezik a véleményünk hát nem olyan nagy ügy, rossz is lenne, ha mindenki egyforma lenne. üdv
Valóban láthatok durvábbat, mikor ennél sokkal jobban megsérül valaki, de ha játék közben összemennek, vagy bunyóznak, akkor mindkét fél számít rá, itt erről szó sem volt én csak ezt sérelmezem. És ez egyáltalán nincs benne a hokiban. Én így gondolom, de ahogy leírtad valóban nem vagyunk egyformák. Amúgy ha verekedés és a verekedésre való "felkészülésről" beszélünk akkor mindig Anatolij Lvov jut eszembe mikor úgy elverte a nála 2 fejjel nagyobb fradis Salamont, ő maga sem hitte el :) (mellékesen mondom hogy ott voltam, ebből gondolhatod, hogy nem egy iskolai hokicsapatban játszom, és nem kizárt, hogy több meccsen voltam mint te) :)
@csatoimi: hát a khl-ben gyakorlatilag a játékosok 90%-a jobb, mint verot :)
Bertuzzi is hasonló akció után végzett Steve Moore karrierjével. Szó szerint a nyakát törte.
Messze zavarnám a pályától az ilyeneket.
@durex26: Bertuzzi most hol jatszik, nem tudod veletlenul?
@AG 2.0: ami messze nem azt jelenti, hogy a maradek 10% gyengebb mint akar a legjobb magyar csapat jatekosai. Egy kivetel azert van, persze. :)
@durex26: csak azert, mert eddig nem vettem eszre, hogy annyira szidnad :)
@csatoimi: Pedig szidtam, és szidnám is ha ilyeneket csinálna. De már nem az aki volt, szerintem megérdemelné a Lady Byng memorial-t is. Viszont így előbújtak egyéb képességei mint top scorer a csapatban, ami jóval hasznosabb mint ez. És a -7 mutatója sem azt bizonygatja, hogy keményen odatenné magát.
És végezetül szerintem már megbünhődte tettét, de még mindig folyik a pere azóta is, ugyhogy biztos még sokat fog fizetni rá.
De ez a Verot gyerek egyik nyilatkozatában sem olvastam, hogy elnézést kérne, amiért sunyi módon leütött egy gyereket, és ez nagy különbség.
@durex26: Az a nagy kulonbseg, hogy Verot viszonylag artatlan pofonokat osztogat, mig Bertuzzi lebenitott egy embert. Szerintem orokos eltiltast kellett volna kapjon.
@csatoimi: El is tiltották, a jégpályától is, aztán visszaengedték, mondván, hogy megbünhődte. Én személy szerint nem bántam volna, ha nem engedik, most úgy vagyok vele, hogy bizonyított.
Darcy-t viszont nem nagyon, bár ha jól emlékszem, azt ígérték a Vityáznak az Omszk elleni akció után, hogy még egy ilyen és kizárják. Ez még nem volt az igazi :)?
@durex26: Ha meg lesz egy ilyen tomegbunyo, amit ok provokalnak ki, csak akkor zarjak ki oket. Szerinted Bertuzzi bizonyitott, de akit lebenitott az mar nem tud bizonyitani, ugyhogy neki sem szabadott volna eselyt adni.
@csatoimi: Felajánlott neki egy two way szerződést a Canucks de visszautasította, mondván, hogy őt csak az AHL-be akarják, és hogy bebizonyítsák, hogy nem sérült meg annyira, ami a pernél jól jött volna. Játszhatna de nem akar :), korizgat meg edz is valahol, szóval nem bénult le szerencsére, ha így történt volna, biztos hogy nem engedik vissza.
Ezt a Verotot meg valaki elintézhetné már rendesen, csak még sose láttam belekötni Vasicek, Jagr, Jasin vagy hasonló kaliberű játékosba :(.
@durex26: feljebb már linkeltem a kedvenc verot-videómat, de akkor itt van még egyszer:

www.youtube.com/watch?v=Dsb4qb-Gas8
@AG 2.0: hehe szerintem benézte, rossz lóra tett :D. Máskor mindig csak sunyin hátulról, vagy oldalról támad, és olyanokat, akiket biztos lenyom.
www.youtube.com/watch?v=ZNY8d_of4ks&feature=related nekem ez tetszik egymás után kétszer lenyomják :D.
@durex26: az is szép, igen

a szvitov-verot-knak egyébként nagy hagyományuk van már, az orosz mindig megveri, de mindig megpróbálja megint

www.youtube.com/watch?v=ChB68XUJBPU&feature=player_embedded
@durex26:
Ez nagyon jó volt :) köszi a linket, A másik akibe beleköt még jobban megveri :)
@durex26: most a legutóbbi 600 büntiperces meccsen összeakadt Verot és Jagr:)
süti beállítások módosítása