HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Már nagyon kijárt nekünk ez a siker

2010.02.04. 14:22 Hblog

Az újpesti Hetler Ádám szerint muszáj utánajárni, miért játszik a csapat sokkal jobban idegenben, mint otthon. Az 1-6-os FTC–UTE meccsnek nemcsak a góljai tekinthetőek meg ezen a videón, nyilatkozatok is vannak bőven. A 3-4-es Dab.Docler–Vasas Bp. Starshoz bónuszok nem járnak, de a találatok megvannak, a hang kissé különös.

71 komment

Címkék: ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@orion66: Jol megijesztettel. Mig ra nem kattintottam azt hittem, hogy Filatovekat zartak ki.
@szorgalmas:
Ilyen polóm nekem is van :D
CSAK A LILA, HETI!
CSAK A LILA !!!!!!
offol a szerkesztő: nagy gergő, léderer ákos és thomas av úton a halhatatlanság felé:

www.hockeyfights.com/forums/f33/nagy-gerg-hun-vs-gaspr-susanj-slo-136227/
@Cause: nekem FRADIHOKI polom van.
Ilyet, forditott esetben sem vennek fel pl.
Igenytelenseg powa!
@fradigy: Ez a pólo olyan mint a tibetieknél az imamalom.Azért a Te pólod sem tanuskodik túlzott igényességről, a humorérzék meg ismeretlen fogalom.
@Uteapu: sokszor bebizonyosodott már, hogy én genetikailag képtelen vagyok olyan szellemi magasságokban szárnyalni, mint te, de kifejtenéd pár szóban, hogy mi igénytelen vagy egy fradihoki pólóban?

tudod, hogy a magamfajta is értse.
@Uteapu: persze, nekem nincs humorerzekem :)
Hogy is szoktak mondani? Ertem en a viccet, csak nem szeretem :D
Na hagyjuk....
@AG 2.0: Nagy Gergő és Léderer és Thomas AV valóban halhatatlanok számomra ezután!!
Imádom az ilyen nagy volumenű játékosokat mint ez a szlovén srác.. közéjük ugrik a bíró egyből boxolni akar.. aztán végülis sikerül neki és bunyó után 10 percig kell eltakarítani a maradványait a jégről
:D namind1
Hajrá Gergő!
@csatoimi: mi történt Imre? Eddig korrekt voltál magyar csapatok terén, de az utóbbi időben ellenünk fordultál! :-)
@Ringleader: Isten ments, nem fordultam ellenetek, csak ennek a Hetlernek nem csipem a burajat. De biztos tudod, hogy miert, esetleg meg csak annyit fuznek hozza, hogy Flintat is le kocsog romanozta a Fradi elleni meccsen, tobbszor is, most mar tenyleg vegleg megutaltam. Az UTE-val semmi bajom, azert senki sem hibas, hogy Baroti erdelyi letere ilyen gyenge ember es nem tudja megnevelni ezt a semmihazit.
@AG 2.0: @FOXMULDER: :) köszi! amúgy ha időm engedi akkor régi ob1-es Volán kötődésű bunyókat is felteszek :)
Gratulálok a Stars játékosainak a tegnapi győzelemhez.
Sajnos egy harmad koncentrált játékkal nem lehet meccset nyerni.Babic biróra nem igazán lehet panasz.Itt is ott is volt amit nem fújt be.
Ennyi.
Remélem hamar megtaláljuk a gödörből a felfelé vezető utat.
@csatoimi: Igazad van Imi.De látod,Erdélyiek vagyunk,Flinta is.
@wagner: En harom evet Svedorszagban eltem, ott is magyar voltam, Erdelyben is magyar vagyok es mindenhol. Akkor elvarom azt is, hogy ne Magyarorszagon romanozzanak le engem/minket.
Kár,hogy Imi viszi ki a jó játékosokat, hogy igy beszéljenek velük.
@wagner: Egyszer el kell kezdeni a rendcsinalast a fejekben is. Gondolom jo neveltetest kaphatott otthon, azert ilyen inteligens.
Hogy tudjuk megcsinálni a azt,ami a mienk ?
Te már vettél hokibotot a gyermekekenek, ezt még ki csinálta meg ?
@csatoimi: Mondjuk ezekkel a szuper hozzászólásaiddal Te sem kerülsz elég magasra! :-) Ja, és ne kezdjünk el már megint politizálni! Az, hogy a meccs alatt kit mivel heccelnek, szerintem nem mérvadó! De gondold, ahogy akarod!
@Pallus: Mi nem tetszett a hozzaszolasomban? Az, hogy megirom az igazat mindig? Hol latsz itt Te politizalast?
Egy magyarnak, a másik magyart lerománozni szégyen! A többi magyarnak ez ugyanolyan felháborító, mint amikor Ausztriában kiírták, hogy "magyar ne lopj!" és pár gyökér honfitársunk miatt általánosságban ég a többi pofája! És ebben nincs semmi politika.
@csatoimi: Az a bajom, hogy valahogy mindig, véletlenül előkerültök, és megtaláljátok Hetlert! Arról miért nem írtok, hogy tegnap elkerülte a verekedést, pedig provokálták?

A politizálást itt a ki románozott le kit kérdésben gondolom! Ennyi, én ugyan úgy Magyarnak gondolom az Erdélyben élő honfitársaimat.

A hokisok nem kislányok! A provokálás megy mindenki felé, ne gondold, hogy a Székely hokisok angyalok, és nem mondanak oda semmit a többieknek!
@gogosz: Tisztellek, becsullek ezert a hozzaszolasodert. Mindenki igy kellene gondolkozzon.
@szorgalmas: Te képes voltál az iwiw oldalról kimásolni a képet? Bravó! :-) Amúgy az olvasható mondattal nincs egyedül Heti!
@Pallus: Dehogy angyalok, nem mondta senki. Nem Hetlert talaljuk meg, csak a hulyeket. Egy Palkovicsrol el sem tudnam kepzelni, hogy leromanoz egy erdelyi magyart, mondjuk o tobbre is vitte egy picit mint a Hetler fajtak.
@gogosz: Koszonom, hogy megertetted a mondanivalomat.
@csatoimi: Akkor kicsit söprögess a saját portád körül is, de a tükör is számít! :-)

Volt 1-2 meccs, mikor a szeredai csapatok játékosai nem kicsit ocsmány módon fröcsögtek a közönség felé, ne csodálkozz, ha esetleg ez a reakció!
@csatoimi: Imi! Nem futunk össze vmikor egy forraltborra az egyik meccsen?
@Pallus: Amig a jatekosok azt latjak, hogy egyes emberek mint Te is, tamogatjak az ilyen fajta viselkedest, addig soha nem lesz rend a fejekben.
@csatoimi: félre értesz, nem támogatom! A fradi ellen is látszott, hogy elgurult a végén a gyógyszer mikor befújták ellene a kiállítást!
@csatoimi: Mindenképpen! :-) Csak szeretek beszélgetni ezekről a dolgokról, de személyesen jobb!
@Pallus: Jovo csutortokon a valogatott meccsen megdumalhatjuk. Vagy penteken Fehervaron, ahol jobb neked. En mindkettore megyek.
@csatoimi: Azért azt még mindíg fenntartom, hogy a meccsek hevében, amikor az adrenalin az egekben van, sokminden előfordul, amit a játékosok nem gondolnak komolyan. És ez mindenkire vonatkozik. Azt azért nem kell véresen komolyan venni.
@gogosz: Igazad van, de ugy sem illik. Egy Palokvics szintu/inteligenciaju jatekos nem mondana ilyent. De hat nem mindenkit aldottak meg egyforman. Vannak jatekosok, akik mar sportot uznek ebbol, mint peldaul Hetler es a miskolci Popovics.
@csatoimi: Bocs, Palkovics, csak vezetek . . .
@csatoimi: Kedves csatoimi. Most már le lehet szállni Hetlerről. Úgy látom nincs más témád, csak Ő. Nagy Ő-vel jól látod. Kezdesz unalmas, és unszimpatikus lenni. Ha valakit ennyire nem szívelsz, ne foglalkozz vele.
Téma befejezve.
@Pallus: nem, el van mentve. a magyar jégkorong szcéna elég szűk. mindenki megfordult már mindenhol. bár amitől félek, nem túl valószínű, de mindenre fel kell készülni:)

de azért köszi a gratulációt "ari" vagy.
@hutech: semmi baj hetler anyuka, ezek csak ilyen netes évődések. kis nevelés még ráfért volna a gyerekre de már mindegy. ilyen lett. így szeretjük. vagy nem. nagyon nem.

kezétcsókolom.
@hutech: Egy ilyen neveletlen parasztrol mint Hetler, mindig is meg fogom irni a velemenyem. Ha esetleg Teged ez zavar, mert azonosulsz a hetleri viselkedesformaval, akkor batran kezd el dicserni ot, esetleg csupa nagybetuvel is, legyen ez a jolnevelt gyerek a Te gyerekeid peldakepe is.

A tegnap irtak itten, hogy rajta van az iwiw-en, hat megkerestem. Adatlapjat elnezve mar minden erthetobb.
@fradigy: Rendben, korrekt elismerésem.
@szorgalmas: Ez egy olyan rendellenesség,amin nem lehet segiteni.Evvel együtt kell élni.
@csatoimi: Mesélj, nem élek iwiwvel :)
@csatoimi: Inkább legyen egy Hetler a gyerekem példaképe, aki képes meghalni a pályán klubjáért, kihajtani magát, mégha néha elkövet 1-2 hülyeséget is! De küzdésé kiemelkedik a honi csoffadt mezőnyben! Az adatlapokat böngészve lehet hogy az a jobb, ha nem ír magáról semmit sem az ember?
Imi, van egy Hetler mezem, szívesen lefotóználak benne!
@Pallus: "aki képes meghalni a pályán klubjáért". Ezt ugy erted, hogy kepes addig provokalni az ellenfel szurkoloit, mig egyszer agyoncsapjak?

Az adatlapja sokmindent elarul, a kepek is, nemcsak amit ir magarol. Az is erthetobb mar igy, hogy miert romanoz le egy magyart. Gondolom N Gyozovel es R Sandorral nincsen semmi baja. Roluk ma lehetett olvasni a Cozma gyilkossag kapcsan, akar az indexen is.
@Rock me Amadeus: Hozd el jovo csutortokon a valogatott meccsere.
@csatoimi: Demagóg a kommunikációd, és ez nem is fog változni! Nyugodtan kezdjél el cigányozni is ebben a forumban, biztosan ide való. Ezek mind mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy valaki ismeretlenül és véleményt formáljon rólad. Rólad, és mivel az ember ilyen, képes általánosítani. A tyúk és a tojás esete tipikusan. Senki nem tudja megmondani, mi volt előbb.
@csatoimi: Imi. Ez mennyivel másabb mint amit a szemére vetsz(románozás)? Senki nem kéri, hogy kedveld, bizonyos dolgokat megitélhetsz belátásod szerint de lassan elérsz egy olyan határhoz, ami nem méltó Hozzád. Ráadásul sérthetsz olyanokat is akiknek a véleménye más egy kicsit mint a Tied,nem beszélve a családjáról akiket nincs jogod sértegetni.
@Pallus: @Uteapu: Ha valaki azt mondja ram, hogy magyar vagyok, en nem sertodok meg. A csaladjat annal jobban nem lehetne megserteni, mar ha sertodekenyek volnanak(nem olvastam sehol, hogy elnezest kertek volna fiuk viselkedeseert), amennyire ez az uriember megsertette, mikor orszag-vilag elott mutogatta a micsodajat, hala a tv kozvetitesenek. Akkor egyiketek sem itelte el ezert, most meg siettek megvedeni. Hol itt az igazsag?
@csatoimi: És azok a dolgok, amiket a TV-ben nem mutatnak? Azok hol vannak Imi? Tudod mik voltak az előzmények, vagy csak írogatsz?
@csatoimi: Heti mutogatását én sem tartom elfogadhatónak és elitélem.Erről, ha olvastad,meggyőződhettél volna, mert ezt szóvá is tettem.A gyerek nem lehet felelős a szülők tetteiért mintahogy a szülő sem a felnőtt gyermeke esetleges tetteiért.(más kérdés, hogy azért felnőtt gyereket is seggbe lehet rugni ha hülyeséget csinál).Én még olyan embert nem láttam,aki ne követett volna el hibát, a baj az, ha nem látja be.Ez viszont mindenkire vonatkozik, mert itélni a leg könnyebb , beismerni a leg nehezebb, és ez alól sem Te sem én nem vagyunk kivételek.
@Pallus: Tudom mik voltak az elozmenyek es melysegesen el is itelem. De egy sportolo akkor is maskepp kellene viselkedjen.
@Uteapu: szerintem erkölcsi értelemben igenis felel a szülő a gyermekéért, de ez már nagyon más téma.

meddő ez a vita. hetler megosztó személyiség, szerintem ordenáré paraszt, és ennek ellenkezőjéről nem is igen vagyok meggyőzhető. de elfogadom, ha valakinek más a véleménye, és elragadtatással nézi rendkívül technikás védőjátékát.

de a szellemi fölény közepette arra azért figyeljünk, hogy legkönnyebb, legnehezebb. így, egyben. tudom, tudom, a latin szentenciák helyesírása könnyebb, de ez is fontos, és engem 8 évesen ezért fültövön vágtak.
@Uteapu: En Teged nagyon tisztellek, nem is akarok vitaba keveredni veled, engem csak az bant, hogy soha senki nem vonja felelossegre ezeket az embereket, vettem a faradsagot es vegigtelefonaltam jo par erdelyi hokist akik az uriember ellen jatszanak, siralmas, hogy miket lehet hallani rola, meccs nem telik el roman ciganyozas nelkul. Nem vele van szemelyesen bajom, hanem a jelenseggel. Nekem az a furcsa, hogy egyetlen vezeto, akar edzo legyen de barki, soha nem bunteti meg ezeket, nem tanitja meg viselkedni oket.
@szorgalmas: Gondoltam,hogy jelentkezel és örülnék egy személyes beszélgetésnek,lehet sok mindent utána jobban kezelnénk, pár fölösleges dolog elmaradna, és a latinom is frissülne, mert régen tanultam és az ember könnyen felejt.
@csatoimi: nagyjából ennyi lett volna szükséges ahhoz, hogy most ne Hetleren rugózzunk:

m.blog.hu/je/jegkorong/image/kerusz_kepei/ute-ftc-1.jpg
m.blog.hu/je/jegkorong/image/kerusz_kepei/ute-ftc-2.jpg

Ez nagyjából kizárólag akarat kérdése, mert az az 50 méter jelzőszalag még az SC Csíkszeredát sem vágja földhöz. Ha meg mégis, akkor én megveszem nekik a szalagot. Tudták nagyon jól, hogy már októberben is balhé volt a kispadnál (Újpesti részről előzmények nélkül), ilyenkor illik előre készülni.
@csatoimi: Szerintem ne telefonálj körbe több embert arról (se erdélyit, se anyaországit), hogy mikkel hergelik egymást a játékosok meccs közben, mert kitérsz a hitedből.
Nem akarok beleokoskodni, de szerintem a tyúk-tojás eseteknél van egy egyszerű, és remek irányelv a dolgok eldöntésére.
Mert van, amit megérteni meg lehet - de elfogadni nem.
Meg lehet érteni, hogy valaki azért farokmarci, mert előtte így meg úfgy.... hogy csak reagált... nem ő kezdte... de ettől az egész nem lesz helyes, nem lesz elfogadható, nem lesz semmilyen szinten értelmes dolog. A farokmarcizás a háttér megértésétől ugyanolyan nettó hülyeség marad.

Az ilyen esetek kapcsán mindig eszembejut egy klaszikus példa.
Volt egy Volán-Újváros meccs, még jó régen, amikor Szélig Vitya annyira ledobta az ékszíjat, hogy véghezvitte a közel lehetetlen: úgy felbaszta Palkó agyát, hogy Palkó verekedni kezdett vele. Illetve nekiesett, és elég csúnyán beledöngölte a jégbe. Igen, bármilyen hihetetlen, Palkovics Krisztiánról beszélünk. Se előtte, se utána nem láttam tőle ilyet soha!
Nem tudom, mi hangzott ott el és kinek volt igaza. De értelmes emberek módjára megbeszélték a dolgot, és egy évre rá már vigyorgott mind a kettő, amikor felidézték nekik az esetet. Azóta is jóban vannak, és a legkorrektebb játékosok között említik mindkettejüket.
Becsületes, igaz sportemberek között így is intézhetik a dolgokat.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@kerusz: De gondolom ez a fajta hergeles csak nalunk divik, egy masik poszt alatt itt a blogon azt olvastam, hogy kemenyen megbuntettek az NHL-ben egy hokist, csak azert mert egy feketet lenegerezett. Mindenesetre szamomra mar az is nagy eredmeny, hogy igeretet kaptam egy klubvezetotol, ha ez az o csapataban fog elofordulni, annak lesznek kovetkezmenyei is. Apro lepesekkel, de haladunk a celunk elerese fele.
@Raon: Ehhez nincs mit hozzáfűzni, ez igy gömbölyű.
Imivel is azért vitázok, mert Tőle tudom, hogy Ádám és Éva is székely volt, tehát az a makacsság ami Benne megvan, az bennem is megvan.
@csatoimi: Ha mindenki csak annyit tenne, amennyi az ő része abban, hogy meg lehessen előzni a balhékat, az már nagy dolog lenne. Nem véletlenül tettem be ezt a két fotót is. Elég egyszerű megoldás, de működik.
@kerusz: Mas dolgom mar nem maradt, csak egyeterteni ebben Veled. Remeljuk, hogy belathato idon belol elkezdodik majd egy folyamat, mikor gyerekeink tisztelettel viseltetnek egymas irant, csak ellenfelek lesznek a palyakon es nem ellensegek.
@Uteapu: felesleges. harmadszorra lett meg az alapvizsgám, kegyelemből.

csak bosszant, amikor valaki egy vitát saját vélt szellemi fölényének fitogtatásával rendez(ne). ez nem most volt, még múltkor.

részemről befejezve, táma lezárva.
@csatoimi: Sprenczel vagy Antal Zsombival vagy Petressel is beszéltél?
@szorgalmas: Emlékszem, részemről is.
süti beállítások módosítása