HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Visszavágtak a pénteki vesztesek

2010.01.31. 21:56 F. Kapus

A Miskolc idegenben, a Dab.Docler hazai pályán feledtette két nappal korábbi kudarcát. Minap az UTE 9-1-re nyert Borsodban, ehhez képest a Megyeri úton a Miskolc győzött 5-4-re, egy nagyon változatos mérkőzésen. 0-2 után három hazai, majd három vendéggól következett, a végén Davis még szépített, de az egyenlítés nem sikerült. A miskolciak új első sora, a Saluga, Petres, Strengell csatártrió négy gólt hozott össze. A találkozón mindössze három kiállítást osztott ki Varjú játékvezető. Hét év után nyert a Miskolc az UTE-pályán. A Dab.Docler az 5-2-es pesterzsébeti vereségét szerette volna feledtetni, és ennek megfelelően kezdte az FTC elleni meccset. Az ötödik percben már 2-0-ra vezettek a még mindig több kulcsembert nélkülöző MacCallum-tanítványok. Bár az első harmadot végül 3-1-re nyerték, a másodikat 1-0-ra elbukták, és amit kevesen gondoltak, két harmadon át eredménytelenek maradtak. A 33. percben kialakult a 3-2-es végeredmény. A bajnoki tabella igencsak kiegyensúlyozott, az öt csapat három ponton belül van, de nem elhanyagolható, hogy a Dab.Docler és a Stars kettővel kevesebb meccset játszott. Megállás nincs, hétfőn újabb két mérkőzés következik.

45 komment

Címkék: ob i.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

7 év az szép :D Gratulálok a csapatnak!
Félelmetesen gyengén játszott az Újpest. Nulla elszántság, nulla összjáték, elképesztő hibák százai, ezrei. Nem volt védelmünk, elől pedig midnent egyedül akartunk megoldani. Döbbenetes, hogy így is csak egy góllal kaptunk ki. KO vereséget érdemeltünk volna ezzel a "játékkal". Szánalmas volt. Komolyan mondom, egy bodicsek nem volt a meccsen...

Egyébként Varjú játékvezető sikeresen alulmúlta még az Újpestet is. Pedig az művészet volt. Elnéztek társaival kettő olyan lest, ami minimum 5 méteres volt, és kétszer is olyankor fújtak lest, amikor nem kellett volna. Egy fogást sem szúrtak ki, pedgi 5 perccel korábban 100%-ban megegyező szituációból szórták ki a miskolci védőt. Csak gondolom az 58. percben már nem akart "belenyúlni" a meccsbe. Meg egy bottal lökést sem vett észre.

De a non plus ultra a 21. percben volt. A Miskolc egy tetszetős támadás végén egy hatalmas gólt lőtt az újpesti kapuba. A korong a hátsó vasról nyíl egyenesen kijött. A játékvezető, aki a kapu mögött, a kaputól másfél méterre helyezkedett nem látta. Egyszerűen elképesztő! Nyilvánvaló gól volt!!!

Varjú vonuljon vissza! Meg az Újpest is... elérték, hogy kihagyom a Fradi-meccset...

HAJRÁ LILÁK!!!!
@gabute: Saluga es Petres jol jatszanak?
PÉK MONDJON LE!!!!
@csatoimi: A mai volt egyértelműen a csúcsmeccsük eddig :D
Tivadar harcos,nagyon sokat korizik ezt gondolom jobban tudod nálam is :D A pontok eddig nem úgy jöttek neki,ahogy vártuk sajnos.
Salugán meg látszik,hogy nagyon jó játékos,de neki meg ideje nem volt még összeszokni a többiekkel.De azért a mai teljesítmény több,mint biztató.
@gabute: A meg nem adott gól azért durva... :/
@gabute: Sajnáltam, hogy nem tudok kimenni, de így utólag már örülök neki
@Miskolcifan: Jajj, azért ne legyél már telhetetlen ;) 9-et csak mi lőhetünk :P
@freddyD: Nem is azért :D De volt már rá korábban is példa rá,hogy nyilvánvaló gólunkat sumákolták el.A szezonban kapásból négy jut eszembe...Mindegy,győztes meccs után nem nyavalygok :D
@csatoimi: a mieinket szoktam figyelni, az ellenfélből csak annyit látok, hogy mindegyik sárga/kék/zöld/piros :D

Ha előre szóltál volna, akkor figyelem őket, de így nem tettem.
@Miskolcifan: nem is értettem, mi a francot nézett. A lehető legtökéletesebb helyről nézte. Egyszerűen semmilyen zavaró körülmény nem volt, muszáj volt látnia, hogy mi történik.

De legalább az Újpest sportszerű volt, és kikapott, nehogy elmondhassátok, hogy egy rossz játékvezetői ítélet miatt nem nyertetek :-) Ez az igazi fair play :-)
@Miskolcifan: Koszonom az infokat. Jo jatekos mindketto nagyon.
@gabute: Ohh köszönjük a sportszerűséget :D
@gabute: Koszi, mar most szolok elore, hogy Nagy Isti mikor jatszik, az mindig fog erdekelni.
Mennyivel boldogabb lett volna mindenki, ha az Újpest idegenben kapott volna ki 5:4-re, de otthon 9:1-re nyer.
@csatoimi: oké, majd jegyzetelek :)

Én amúgy nagyon csípem a játékát. Jó lenne, ha megkapná végre az állampolgárságot. Szerintem ő az igazi bekk: mindig fegyelmezett, mindig behátrál, és nem kitámad. Nem lő meccsenkét két gólt, de nem is kapunk róla egyet sem. Ellentétben a mostani bekkjeinkkel. Elveszítjük a korongot, és már is letámad. És az ellenfél jön 2-1-ben vagy 3-1-ben... a Nagy Istivel ilyen sohasincs, ő fegyelmezett.
Érdekes, hogy az eddig lejátszott 4 páros meccsből mindig mindkét csapat nyert 1-1 meccset.
@gabute: Elore is koszonom :)
Nagy Isti egy jo felepitesu, kanadai tipusu hatved, egy kis utkozestol nem remeg meg a laba, a HC-ban nekem is az egyik kedvenc hatvedem volt. Remelem nalatok is mihamarabb jatszani fog.
@csatoimi: Na akkor meg is van a sörbeváltás lebonyolítása! :-) Akkor majd iszunk az állampolgárságára.
@csatoimi: már játszott úgy 10 meccset idén is, meg 4-5 éve is volt a mi játékosunk, úgyhogy azért tisztában vagyok a tudásával :-) De azért köszi az ismertetőt!
@fraind: tolvanen is! maccallum is! mayer is!
@Miskolcifan: 18/01/2003 Újpest - Miskolc 4-8 (0-4,1-3,3-1)
most értem haza a meccsről ,nem gondoltam volna ,hogy nyerünk!!!
végül is úgy érzem sima volt bár 0-2ről felállt az Ute 3-2re de előtte lőttünk 2vasat és ha az bemegy akkor 1-3ide!!
a végén egy eladott korongal lett szoros a meccs amúgy 3-5 lenne ide!!!
gratula a fiúknak a fradit oda vissza kell vernünk!!
@AG 2.0: ha most rendeznének választásokat, tuti befutó lennél! :)
Nem játszottunk jól. Már sokan leírták előttem, mi volt a meccsen, nem ismételném őket.

Nagyon hiányzik az a csapatból, hogy Nika minden harmadik lövése gól legyen. Ha a helyzetkihasználásunk jobb, kitömhettük volna a Fradit nagyon, így izgulnunk kellett a végén, hogy ne egyenlítsenek.

Érdekes, hogy Vargyas Laci még mindig hozza azt, amit Lecsó. Az már más kérdés, hogy ez most Lecsó kritikája. Borzalmasan körülményes. Ekkora embernek tekintélyt kéne parancsolnia a pályán.

És ha már sokszor kritizáltuk őket, most illik megjegyezni, max respect a Fradi szurkolóinak, jól nyomták, végig énekeltek, sportszerűen, szépen. Példamutató volt, hozzák legalább ezt a szintet mindig.
Amúgy nincs para, szarrá vertük a Fradit 1-el! :)))
@a. Bárd: köszi, akkor vissza is respect, hogy ezt így leírtad. ;)
@a. Bárd: Barátaim azt mondták, hogy a Dab 3. gólja véleményes volt... Te hogy láttad?
@vaze: csináljunk hokipártot? bár a belső ellentétek felemésztenék az energiáinkat alighanem..........
És egy kicsi abból, hogy mi várt ránk...
www.youtube.com/watch?v=_gIOWCOTqAw
Megnézve felvételről a meccset, azért azt kell mondjam, hogy régi-új kapusunk Szőke is benne volt azért pár találatban. :/
jegkorong.tv/index.php?video_id=100131um
@freddyD: Nekem inkább az szúrt szemet, hogy kapus előtt hogyan lehet csatár ennyire ügyesen, hogy a kipattanókat senkitől sem zavartatva lője be.
@OliBLOOD: Persze, az a másik. Elvileg jött még egy cseh védő, ha jégre léphet, remélem rendet tud rakni
@Edi a Sas: példás volt, tényleg, mi is beszéltük a meccsen, hogy ilyen közegben sokkal jobb szurkolni is, és játszani is biztosan. jó csapat a Fradi, megérdemel egy jó tábort - és a tegnapi példa is mutatja, szépen alakul, csak így tovább.
@freddi: Ahonnan én álltam, onnan nem lehetett látni, de a kapu mögött lévők azt mondták, becsúszott a korong.

Budai csak az ilyenkor kötelező hisztit játszotta meg, hátha...
@a. Bárd: Minden csarnokba kéne videobíró... Az lenne a tuti.
@freddi: Bár nem engem kérdeztél, de azért elmondom én hogy láttam. Jó kombináció után lapos lövés ment a rövid alsó sarokra, Budai beletette a mammutot, de aztán becsúszott/bekotorta. A kamerával szemben levő lelátón voltam, onnan látszott.
@Nyuszí O_o: Még a végén zavarba hoztok! :$ :D:D:D
@check: Köszönöm mindkettőtöknek!

Csak hogy mindenki megnyugodjon, ma és szerdán is nyerünk a lilák ellen.
@AG 2.0: ez valóban példátlan lenne a hazai párttörténetben! :)

Így a szezonbéli negyedik vereségünk után egyébként határozottan izgalmasabb lett az OB1! :)
@fraind: tavaly bezzeg nem mondtad h mondjon le mert szinte az uotolsó herlyől hozta fel a bandát VAGY NEM???????????
süti beállítások módosítása