HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ennaffati Omar a Starsban folytatja

2010.01.28. 11:09 kerusz

A Vasas Bp. Stars tovább erősítette keretét, pont került Ennaffati Omar hosszabb ideje húzódó átigazolási ügyére. A válogatott védő klubváltását minden érintett jóváhagyta, így immár a Vasas Stars igazolt sportolója. Ezzel a Mol Ligában még általában öt védővel játszó káposztásmegyeri csapat immár hét rutinos hokissal rendelkezik hátul.

99 komment

Címkék: stars átigazolások ennaffati

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok sikert, Omar. Egyel tobb ok, hogy Stars meccsekre is jarjak. Nagyszeru ember vagy.
Nah!!! mien büszkeséggel mondták a mol liga döntőn h mennyire fiatalok!Az Újpestben sokkal több fiatal jut szerephez mint a csillagoknál! Televannak 30 év feletti játékosokkal!Na meg csak magyarok???? Ennaffati,Holecy,Sille,most uj 3 légiós!!! Vicc ez a csapat.
Retro Alba Volán 2005-2007
remélem így lesz majd egy gála meccs a "két Volán" között a bajnokág végén :)
Omarnak hajrá-hajrá.
Jó lenne egy budapesti csapat az EBEL-ben, legyen az bármelyik, járnék ki az tuti.
@fraind: savanyú a szőlő. Én nem vagyok stars drukker, de szimpatikusak.

Komolyan vették a FinalFourt, és meglett az eredménye.

Tényleg vicces lenne egy Volán-Stars döntő!!! :-)
Szerintem nem hiányzott,az utóbbi időben sehol nem tudott meghatározó játékossá válni!És itt is csak a fiatalok elől veszi el a helyet.
@fraind: nem légiósok ,mivel MIND a Hárman Magyar Állampolgárok már régóta!
Fradi nem tudta fizetni?...
@Thomas_AV: tudom hogy van 3 légiós is de Nekem ,meg szerintem mindenkinek Sille Tomi, kicsi Roger és Omar MAGYAROK! (SŐT még Sapporói HŐSÖK IS!) ;) :)
@Thomas_AV: Rövid és pontos.Csatlakozom.
Mi a véleményük a svéd modellről?
Nem, nem Pamela Anderssonról van szó.
@Thomas_AV: Csatlakozom. Omart szemelyesen is ismerem, nagyszeru ember. Nem kell irigykedni a Starsra, megtettek becsulettel ami toluk telt es megnyertek a Mol ligat. Oruljunk, hogy minel tobb jo csapat van a ligaban.
Mien Magyarok ezek ???? Hadjuk már !
@fraind: Az ilyen magyarok segitettek, hogy a valogatottunk az A csoportban szerepeljen.
@fraind: A többit nem emlitve, az ezek helyett nem Ők-et akartál irni?
@fraind: "Mien Magyarok ezek ???? Hadjuk már !"
"Mien", "Hadjuk" - muhahaha, hát Te milyen magyar vagy, Te szerencsétlen??
@fraind: Hát ezek a MAGYAROK többet tettek a MAGYAR hokiért és az országért, mint te valaha is fogsz, leülhetsz 1-es ...
@Bencito: köszönöm, hogy ezt leírtam, így nem nekem kellett! :)
@Piros13: de írni már nem tudok... Amit írni szándékoztam: köszönöm, hogy leírtaD!
Még hogy nem összetartó a hokitársadalom. A régi újváros a volánban a régi volán a starsban játszik.
Bármelyik fővárosi klub helyében nyáron elkezdeném csábítani a stars fiataljait, mert nyilván elegük lehet abból hogy veteránok mögött a padot koptatják. Bár pont Omar nagy hasznára lehet a csapatnak, ha formába lendül (olyanba amilyenbe 2éve nem volt) akkor a legjobb idei igazolás lehet.
@Stommy: kifelejtettem, nyilván ehet mindkét fővárosi csapatnál szemlélet ill edző váltás szükséges :)
@Stommy: Egy összetartó, nagy család.
@canadien: Omar a Fradiban 8 meccsen 9 pontot hozott össze (3G + 6A), szerintem ez azért egy védőtől egyáltalán nem rossz.
@fraind: Olyan magyarok, mint Bem József, vagy az aradi vértanúk kb. 2/3 része, aki egy szót sem beszélt magyarul. Magyarok, mert annak érzik magukat... Magyarok, mert magyar címeres mezben, a magyar válogatottban játszanak, és többek között nekik köszönhetjük az "A" csoportos csodát...
Elég szegényes vagy...
@kerusz: Nem rossz,de mégsem marasztalták sehol.Az én véleményem is az,ami Stommyé,hogy az utóbbi években a saját formája alatt játszik.A Starsnak inkább a fiatalokat(Ványi,Nagy,Géczi)kéne "beerőltetni" a csapatba.SZERINTEM.
@csatoimi: -Nem tudom mióta és mennyire alaposan ismered Omart,de alaposan félreismerhetted!Én 4-5 éve ismerem,egészen közelről(sajnos itt és most nem árulhatom el honnan!),és azt viszont bizton állíthatom,hogy a jelenlegi válogatottak közül Ő a legkevésbé csapatember!Egy igazi kisstílű,lusta de nagyképű és önző,buta észak-amerikai emberke,akit elsősorban a pénz érdekel.Talán ezért is mutatta feléd a szebbik arcát!Bocs.Amúgy,abban igazad van,hogy ezeknek az embereknek(is!)köszönhettük a Sapporó-i sikert,de annak semmi köze az emberi nagyságukhoz!A játéktudását senki sem vonta kétségbe.Akkor...Mostanra azért szerencsére vannak már feltörekvő fiataljaink is.Talán nem ártana a válogatottban is inkább rájuk koncentrálni!
Szép dolog hogy mindenki ennyire kiáll játékosaink mellett!@fraind: te pedig kérhetnél elnézést mindenkitöl,de jobb ha nem is irsz ide többet.
Rutinos,tapasztalt védő,akiktől tanulni lehet,már van elég.És állítólag a jövőt építjük.
@kapusLaci: Szerintem erről AG és F.Kapus gondoskodni fognak :-)
@kapusLaci: -Kérdezd meg a fehérvári felszerés menedzsert(szándékosan nem írom le a nevét,bár úgyis sokan ismerik),mi a véleménye Omarról?Szerintem az Ő szavára adsz majd...
szerintem Omar csak az OB I hatralevo meccseire ment a Starshoz.Nagyon sok meccs lessz rovid idon belul ugy hogy a fiataloknak is lessz lehetoseguk gondolom.Szerintem azzal hogy a Stars megnyerte a Mol ligat kicsit nott az onbizalmuk vagy az elvarasaik magukkal szemben es az OB I-ben is emlekezeteset akarnak nyujatani ezert hoztak Omart hogy a vedelmuket a leheto legjobban megerositsek, mert Holeczy vagy Sandor szilard vagy Fodor Csanad vagy valaki talal egy ket golt elol es utana pedig jatszodhassak az sajat bunkerhokijukat ami nekuk fekszik.
@váradi: Amikor a Fradival itt voltak Csikban, a szombat az szabadnap volt, Omar baratunk meg azzal toltotte el, hogy meglatogatta a csikszeredai varat es a csiksomlyoi templomot, volt szerencsem elvinni ot ezekre a helyekre, legnagyobb gondja az volt, hogy hivogatta az anyukajat Torontoban es egy csomo kegytargyat vett neki, elujsagolvan, hogy mekkora orom szamara, es milyen felemelo erzes ebben a templomban lenni. Egesz nap jarkaltunk egyutt, mit mondjak, szimpatikus fickonak tunt, akit nagyon erdekelt a kultura es a muveszet is. Lehet, hogy nem jol ismerted?
@canadien: Részben igazad van, de a fiatalok még a korosztályosban is játszanak és lehet, hogy még nem bírnák egyszerre a kettőt olyan szinten.Persze én is örülnék minél több fiatalnak a csapatban, de az sem baj ha a bajnokságot is komolyan veszik.
Emelkedtek a közüzemi árak, úgyhogy van pénz bevásárolni.
Reméljük a Fővárosi Önkormányzat és cégeinek támogatási politikája megváltozik. Hozzáteszem, hogy nem az a baj, hogy adnak, hanem az, hogy diszkriminálnak (+ és - irányba).
@csatoimi: -Lehet...Az eszedbe sem jut,hogy miért nem a barátaival,csapattársaival ment?Miért épp Veled?!De mindegy,hagyjuk ezt,nem akarom tovább bántani.És Téged sem!Ahhoz túlságosan tisztellek.Bocs.További szép napot!
Imi igyekezz, még kerek egy napod van, különben bukod a sört!
@csatoimi: Imi, sajnos most nincs igazad... Érdeklődj Botinál is például...
Emlékeztek még a régi szép időkre a nyitót pályás korszakra? Az egyik legfőbb érv a honi jégkorongozás állapotára az volt, hogy kevés a jégidő, rövid a szezon!

Most változott valami?
Igen, a fedett pályáknak köszönhetően hosszabb lett a jégidő, nőtt a jeges edzések száma.
De a szezon egyáltalán nem lett hosszabb!!! A csapatok ugyanúgy 2,5-3 hónapra készülnek.
Az OB1 középszakaszával és a Mol-liga final fourjával szinte teljesen tét nélkülivé tették a szeptembertől január elejéig táró időszakot. Ami most is látszik az utolsó nagy igazolási hullámnál.

Szerintem ezek a sorozat kiírások nagyon nem jók így! Nem szolgálják a jégkorong fejlődését, nem biztosítják a folyamatos terhelést. Nem külföldi csapatok kellenek elsősorban, hanem meg kell oldani, hogy 6-7 hónapon keresztül folyamatosan tét mérkőzések legyenek. Például azzal, hogy a középszakaszt elfelejteni gyorsan és egy 0-2 pontig tartó pontozási rendszert bevezetni egy szeptembertől márciusig tartó alapszakaszban! A final four szintén elfelejteni és egy több mérkőzésig tartó normális rájátszást a liga és az OB1 végére.
@váradi: hát te is elszégyellhetnéd magad
@fraind: "Hadjuk"

A legnagyobb magyar :)

Ezúton köszönöm, hogy hozzászólásaiddal emeled a blog színvonalát..
@Rock me Amadeus:

Ó, már vártam, mikor jön a "közpénztéma", köszönöm:)

A fiatalok játszatásával kapcsolatban: nyilván az ő beépítésük is egy folyamat része, és messze nem olyan látványos, mint a 18éves Rajna Mikivel (és 16éves cseréjével) nekiindulni a szezonnak - ez talán túlságosan kockázatosnak is tűnik így utólag.

A fiatalok közül van, aki többet van jégen, van, aki nem annyit, viszont én látom a folyamatosságot, nem kétsoros a csapat Káposztáson. Nyilván vannak az eredménnyel kapcsolatban is elvárások, nem lehet két ifisort jégre küldeni küldetéstudatból.

Én azt mondom: türelem...
@váradi: A csapattarsaival jott, Flinta es Hegyi is velunk volt, taxival akartak menni, veletlenul szaladtunk ossze a szalloda elotereben. Flinta a mai napig dicseri es sajnalja nagyon, hogy megy el a Fraditol.
Érdekes lesz ez az ob 1.Nekem úgy tűnik,hogy kicsit kettészakadt a mezőny (Újváros,Stars ill. Újpest,Fradi,Miskolc).Egy kis szerencsével és nem olyan hozzáállással,mint a múlt heti Fradi verés után lehet sanszunk.
@csatoimi: Maradjunk annyiban, hogy nagyszerű jégkorongos :)
Amikor vki kívülről mondogatja, hogy "mi lesz a starsos fiatalokkal így?", miért nem teszi vajon hozzá, hogy "hol vannak a feltörekvő fiatalok az Újpestből meg a Fradiból?" Enaffati elment, tessék, itt a hely egy újabb magyar fiatalnak a Fradiba kerülni.)) Miért a Stars a bpesti (magyar) hoki fő problémája vajon?
@facsipesz: az nem közpénz, hanem Hardi-fillér.
@montipájton: Hadd el, ha mar a fiataljaitokat kezdik busulni, az jo jel. Ahogy egyre jobban szidnak, le tudod merni, hogy mennyire jo a csapat. Ez igy volt tavaly a HC-val is. Ha nem nyertetek volna Mol ligat, senkinek semmi baja nem lenne a csapattal. Egy jo csapatnak sok az irigye. Ti most jok vagytok.
@AG 2.0: -Miért is?Mert van egy véleményem egy emberről,akit történetesen Én valóban jól ismerek,és le merem írni?!Nevetséges vagy!...Mi ez,diktatúra,hogy csak azt és úgy lehet írni,ahogy Te,Ti azt látni szeretnétek?!Még akkor is,ha az nincs úgy?!...Szomorú.
@peterszky: -Amúgy valóban így van,jégkorongosként egészen kiváló...
Miért kell folyton fröcsögni? Tudom, hogy az irigység szól egyesekből. Előbb a saját házuk táján kéne körbenézni, bár egyszerűbb a másikat piszkálni.A három fiatal közül, akik zárójelben lettek megemlitve, sajnos van olyan, aki mikor 1, 2x jégre lépett a felnőtt csapatban, az embert a frász kerülgette. Amig nem üti meg azt a szinvonalat, addig mit keresne a " nagyok" között?
Pénz,pénz, pénz, pénz: Hardy "úr",Bayer család kontra Moha. No, ilyenek az erőviszonyok!!
Lehet sírni,lehet örülni,de koránt sem tisztességes!!!
Gondolom,hogy ezt mindenki elismeri.
Sajnos ilyen a "mi kis világunk".
Jelenleg a Fradira azért van szükség mert a "tömeg"
mindig is imádta a "látványos kivégzéseket"!
No akkor rúgjunk beléjük amekkorát csak lehet.
Csudijóóóóó.
Hajrá "hoki imádók"!
@váradi: nevetséges te vagy. írd alá a nevedet a híres véleményed alá, akkor majd nem leszel az :))
@AG 2.0: -Nem híres a véleményem,csak egyszerűen van.Mint ahogy gondolom Neked is.Amúgy meg miért is kéne odaírnom a nevem?Te odaírtad a Tied az eddigi hozzászólásaid mellé?
@AG 2.0: Tenyleg, miert is nem arulod el, hogy ki is vagy tulajdonkeppen? :)
Majd én elárulom ő Albertgazda! :-D
@csatoimi: nem merem. ha a kollégáim megtudnák, miket mondok róluk, kitekernék a nyakamat :)
@B-mac: En is addig szidtam Azarit, hogy nem merem elarulni. :)
Teny,hogy jo jatekos,es emeli a magyar bajnoksag szinvonalat.Szerintem ez a fontos.
@csatoimi: Es meg az igert alkohol miatt is bajba kerulhetsz...ugyhogy vigyazz:)
Én még hallottam olyasmit, hogy a Stars még nem fejezte be az erősítést. Erről van valami info?
@Rock me Amadeus: Mi fáj a kis lila lelkednek?

Kaptatok egy csarnokot, potom egy milliárd forintért. Tehát ezért nem kelllet fizetni.
Állam bácsi üzemelteti nektek. Tehát, ezért sem.
És akkor még el lehet adni a jégidő jelentős részét. Ez sem kevés.
Hét év alatt, alsó hangon ez így összesen kb 1. 7 milliárd forint.
Ehhez jön még a BÁV és az MFB, amik ugye állami vállalatok.
Na ehhez képest a stárs felnőtt csapata költségvetésének 80%-t magánszemélyek finanszírozzák, a fenmaradót pedig a verseny szféra.
Az utánpótlást valóban támogatják fővárosi cégek, de a fenti összegből 20 évre meg lenne óldva a működése.
Nézz szét saját házad táján, és akkor talán nem rugdosól másokba, de lehet hogy nagyobbat a hozzád közelállókba!
@B-mac: Nevvel sem egy halas dolog szidni valakit(meg ha meg is erdemli), egesz hetvegen egett az arcom id Azari elott. De uriember volt, nem emlitett semmit, csak mosolygott gyanusan. :)
@csatoimi: Talan o is tudta,hogy van benne igazsag?Amugy nem csak a dicseretet,a kritikat is el kell fogadni.Ez vele jaroja a sportnak.
@B-mac: En is igy tartom. En mindig mindenkirol elmondom a velemenyem, ha jo, ha rossz. Ez sem egy halas tulajdonsag, de kesore jottem ra, oregsegemre meg mar nem tudok valtoztatni. :)
mulatságos, srácoklányok, mindenki árulja el a nevét :) amúgy AG eredeti felvetése jogos, amíg valaki véleményt formál pl. egy meccsel kapcsolatban, megteheti csak úgy, lizilazán fórumozgatva, nick mögül, onnan válik neccessé a dolog, amikor vagy elkezd mocskolódni és ekézni - mint ez a szerencsétlen faroksipka fraind a magyartalan magyarozásával, ami révén egyből a blog egyik legszórakoztatóbb kommentelőjévé nőtte magát -, vagy "párbajképes" álláspontot fogalmaz meg. ez utóbbi esetében nemcsak az számít, hogy vért kíván, hanem az is, hogy úriember az ilyet vállalja. úgyhogy nem kell aggódni, Imi, Zsazsa vagy nem tudta, ki is vagy egészen pontosan, vagy abban a helyzetben nem akart konfrontálódni - de majd legközelebb bemutatlak benneteket egymásnak, ha gondolod :)
@csatoimi: jajj ez megint mekkora, Imi, komolyan, amikor vaze bemutatott, csak lestem múlt szombaton, én tényleg egy vén fószert vártam a neved mögött - ez is az álcázás része biztos :)))
hááát, én értem, hogy a fülesmackó nick mögé miért kéne odaírni, hogy sziasztok, amúgy kovács béla vagyok. a web 2.0 sajátja, hogy kibogozhatatlan nickek mögé bújva f.szra lehet húzni a fél világot. sőt, az egészet. ez alighanem egy generáció önértékelési zavarait hozta/hozza helyre.

aztán azt sem értem, hogy miért jó, pedig pár éve már tapasztalom, hogy 3 hetet itt játszom, másfél hónapot ott. üdvösnek tartanám, ha szigorúbbak lennének a szezon közbeni átigazolási szabályok.

aztán azt sem értem, hogy alapvetően utánpótlás nevelő klub, ami ha jól tudom abból a megfontolásból indít felnőtt csapatot, hogy a tehetségeknek helyet biztosítson, miért vásárol össze fűt-fát.

minden mást értek.
@Nyuszí O_o: Kellett tudja, mikor meglatott az ajtoban, egybol a karomra akasztott egy piros karkotot, korbevitt mindenhol, azt mondta egyek-igyak, erezzem jol magam, en meg gyanusan lestem a felkinalt szendvicseket, nem hianyzott volna, hogy az legyen az utolso napom. Tudod, nem mondott semmit az ugyrol, csak gyanusan mosolygott, gondoltam nehogy megmergezzen. :) Ovatosan nyultam mindenhez, neztem masok is abbol vesznek-e. Pire nem is sejtette, miert kinalgatom olyan elozekenyen, hogy egyszer o kostolja meg, en majd csak utanna. :)
fraind! Nehéz megállni szó nélkül, de látom már megkaptad a magadét, úgyhogy inkább hadjuk.
@csillagok: Az a szerencse, hogy amikor az újpesti utánpótlást kellett átcsábítani csoportosan, akkor nem voltatok ilyen finnyásak. Pedig kiszemeltjeitek állami pénzből épült és fenntartott pályán tanultak meg hokizni. De az is lehet, hogy csak az orrotokat fogjátok be. Hallani egy teniszpályán tartott "újpesti szülői értekezletről" is, ahol a Stars részéről volt klubvezető, de érdekes módon az UTE részéről senki. Talán rossz címre ment az értesítés a szülőiről?
@OliBLOOD: Rajz és Fekete mit csináltak mostanság?Mert ahogy látom játszani nem játszottak.
@OliBLOOD: na a Tilu ,meg a Fekete Szabi visszatér a hokiba?
:)
@Miskolcifan: Rajz Ati a Volánban a piciknél edzősködik.
Tudjátok, amikor rolba helyett UAZ volt, a mezre a számokat úgy ragasztottuk fel és a szülők este tízkor fagyoskodva álltak a Kissben várva,hogy véget érjen az edzés, nem gondoltan volna,hogy azon megy a hirig,melyik klubnak miből épült meg a fedettpályája... és amikor megszünt a KSI
@Jacek Pecek: Nem értem miről beszélsz!
Műjég, sátorba majd sátor nélkül. Ezt írigyled?
A teniszpályás sztorit meg végkép nem értem, de történetnek jó.
@csillagok: Azt a sztorit a helyedben én is letagadnám.
@Jacek Pecek: Ezt bővebben is kifejthetnéd
@csillagok:

"stárs felnőtt csapata költségvetésének 80%-t magánszemélyek finanszírozzák, a fenmaradót pedig a verseny szféra"

Muhahaha. Öszödi beszéd II.
@csatoimi: Id. Azari úriember. Omar jó játékos, kit érdekel milyen ember? Csíksomlyói templom olyan hely, ahová minden magyar embernek kötelezően el kellene zarándokolnia! (Nekem véletlenül Mária napi Szent Misére sikerült odajutnom)@Miskolcifan: Szerintem nem szakadt ketté a mezőny. Bárki megverhet itt bárkit.
@gogosz: Erre térjünk vissza az OB1 végén :)
@Miskolcifan: Eddig két párhatc volt, oda-vissza adtak egymásnak a csapatok. Nagy változást nem várok. Az biztos, hogy szorosabb lesz a vége, mint a Mol ligában. De én kiegyeznék egy ugyanolyan alapszakasszal. :)
@gogosz: Én csak a sérülésekből és igazolásokból indultam ki,de úgyis kiderül minden pár héten belül :)
@gogosz: es egy ugyanolyan veggel is?
@csatoimi: Inkább jó csapattal balszerencse, mint gyengébbel szerencse. :)
@gogosz: Vajon ezt a Stars is igy gondolja? :)
@csatoimi: Engem nem érdekel a Stars. :) Tőlük függetlenül állítom a mi csapatunkra vonatkozóan.
@csatoimi: nagyon király érzés lehetett, igazi vendéglátó kontra furfangos székely szitu. amikor egyszer éjjel mentem be a fiatal tanító úrral, bizonyos Marcikával Atyhából Korondon és a pálfalvai eltérőn át Énlakára - télen és gyalog, persze -, ő is azzal biztatott, hogy ha jön egy medve, akkor vagy előzékenyen előreenged, vagy elszaladunk mindketten, de ő előtte még elgáncsol :)
@Nyuszí O_o: Akkor szerencsed volt, hogy nem jelent meg a medve :)
Nem orvendek Omar tavozasanak , annak viszont igen , hogy egy ujjabb csikszeradai jatekossal bovul a FRADI jatekoskerete :)
süti beállítások módosítása