HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újpesti TE–Vasas Bp. Stars 4-6

2010.01.27. 20:35 Hblog

Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a lehetőséget a káposztásmegyeriek fiataljai, Fodor Csanád és Somogyi Balázs gólt lőtt, Strenk Hunor asszisztot vállalt. Az UTE-ben szóhoz jutott Fabry, ponttalan maradt, Bobby Davis viszont összehozott egy gólpasszt. A hazaiak legeredményesebbje ezúttal az egyaránt duplázó Kiricsenko és Németh Péter lett, 4-6.

73 komment

Címkék: ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aki ott volt a merkozesen, irja meg, milyen benyomast keltettek a legiosok. Dubek miert nem jatszott?
@csatoimi: Én a mieinket néztem, Fabry jól mozgott és jó passzokat is adott, de mintha a végére kissé elfáradt volna, szerintem jó lesz, Davis nem igazán emelkedett ki a többiek közül.
Még jó hogy a Starsban nincsenek légiósok :P
Szerintem Fabry gyenge volt...Davis se sokkal jobb.
Viszont 3 olyan potyagólt kaptunk...
@Dugó: a potyákat úgy érted h még mindig nincs kapusunk vagy kivételesen nem a kapus volt benne könyékig? :(
@Dugó: Szerintem Fábryval nem lesz gond. Igazad van Davis nem meggyőző - legalábbis egyenlőre.Majd meglátjuk. Amúgy jobb meccs volt mint tegnap csak hát az eredményért kár.
nem hiaba nyete meg a stsrs a mol ligat !
bravo szilard
hajra sc
Szőke kapus elég jó benyomásokat nyújtott....klasszisokkal jobb kapus mint az eddigiek.......hát ma nem volt védelmünk, emiatt lehetett a 6 gól.....
Én is kérdezem, hogy Dubek miért nem játszott???
Az utolsó 10 percre (szó szerint) befutottam, 4-4-nél, pont láttam az utolsó 2 Stars-gólt.
Sajnálom, hogy lemaradtam a meccs többi részéről, ha az egész olyan volt, mint az a 10, remek lehetett (mindkét oldalon).
Szegény bíró kapta a hideget-meleget rendesen.

Komoly rendőri felvigyázás mellett zajlott a meccs..
@Dugó: Szerintem te nem Fabry játékát nézted..Ha neked nem tetszett:) Szerintem elég jól mozgott jó passzokat adott és lőhetett volna legalább 2 gólt nagyobb szerencsével és kicsit több odafigyeléssel :) Szerintem jó lesz az :) Davies meg nem volt olyan nagy cucc.De jó lesz pótléknak
@Csokiii: Gondolom az ő helyén tesztelték most Fabryt. Te kit vettél volna ki helyette, Sikit vagy Kiricsenkót?
@Video Tóni: Koszonom. Dubek miert nem jatszott?
@facsipesz: A kerületi kapitány ügyel rá nehogy megfagyjanak az utcán :D
@Csokiii: Szerintem a légiós korlátozás miatt nem játszott. :) Kyrychenko,Kadlubiak,Davies,Sikocin,Fabry :) ÉS akkor ki is jött :) Ennyi lehet az oka nagy valószinűséggel :)
@csatoimi: Mert csak 5 légiós mezőnyjátékost lehet nevezni!
Azért ilyen luxust is kevés csapat lépne meg, hogy Dubeket nem nevezik.
Ekkora izgalmakat tartogat még ez a mol liga?
Alig várom a videó-összefoglalót.
Somogyinak és Strenknek grat!
pihenot adott neki az edzo,mert ki akarta próbálni az új légióst.
állítólag elég gyengén kátszottak
Tényleg, mi újság az újpesti táborral? Számuk (sajnos!) megcsappanni látszik. Vagy pár meccsből ne ítéljek?..

(A kérdésben még csak bújtatva sincs benne bármely más csapat szurkolóinak létszámára vonatkozó utalás, még mielőtt...)
Edzői nyilatkozatok az NSO-ról:

Pék György: – Az a kevés játékosom aki egészséges, ezúttal is kitette a lelkét, de ez ezúttal kevésnek bizonyult. Ebben a csapatban még nincs négy-öt gólnál több, Borbás kiesése nagy érvágás számunkra. Ezúttal Davis játszott centert a helyén, de érezni lehetett rajta, hogy még nem igazán van játékban, mindenképen szüksége van még néhány mérkőzésre, hogy belelendüljön.

Glen Williamson: – Már kedden sem játszottunk rosszul, ám ezúttal végre megtaláltuk a góllövő ütőnket, különösen elégedett vagyok a fiatal negyedik sor teljesítményével. Jól jön most ez a kis pihenő az utóbbi napok erőltetett menete után.
@fekiaki: Nem volt Fabry gyenge. Davies inkább..
@Szotyeee: úgy az egész csapatra értem
@Cause:
Kettő kapus volt egy másik meg egy óriási védő hiba.
bpstars.hu/hirek.php?method=hirReszletek&cleanNewsURL=2010-01-27/folytatodott-a-sorozat-idegenben-nyert-a-stars

A "... aki Rajna lába között küldte a kapuba a korongot." mondatot nyilván javítják majd.
@Csokiii:
Mert annyi légiós nem fér el a csapatban és gondolom meg akarták nézni Fabry-t.
@Dugó: De ha jól tudom Nagy István és Dubek honositása valószinüleg ezen a héten befejeződik aláírják a papirokat és megvannak nem? :) Vagy tévedek?:)
Szerintem nagyon gyenge meccs volt. És állítólag klasszisokkal jobb mint a keddi. Na ez a kemény :)
@Szotyeee: 26.án írták alá neki a pairokat,ez nem lehetett probléma
@Video Tóni: Azt mondtak, a tegnaptol mar magyar allampolgarok, Dubek es Nagy Isti is. Nagy Isti nagy erosites lesz a vedelemben, kivancsian varom a fejlemenyeket.
@Szotyeee:
Hallottam én is, hogy néhány héten belül meg lehet. Ránk férne, mert a védelmünk TRAGÉDIA.

Az alábbi játékosok nem játszottak ma: Borbás, Rafaj, Dubek, Nagy I., Harmati
pont egy sornyi alapember... Hja és Roczanov se játszott...
@facsipesz: hmmmm. Csak nem a sasszem brigádtól van?! :)
@csatoimi: Ez még nincs így szerintem. Dubek csak ezért nem játszott.
@Dugó: tuti hogy tegnap írták neki alá!!!
azért nem játszott egy részbol mert pihenot kapott, másrészt mert kíváncsiak voltak az új arcokra
Dubek már mesélt is csomo helyen, hogy milyen volt meg, hogy sikerült neki átmenni...
@Csokiii: az igaz,de várni kellett az államfo aláírására is,ami tegnap kovetkezett be
@Csokiii: Hogy átment az nem azt jelenti hogy akkor már állampolgár :D Csak annyi hogy abból a részből megfelelt :D utána van még a papiros rész :)
@Dugó: szerintem a végletekig ki volt facsarva mindkét csapat, öt napon belül a negyedik kemény meccs volt ez.
@csatoimi: az állampolgári esküt még nem tették le, az is szükséges.
@kerusz: Szurkolok az Istinek nagyon, tudjon minel hamarabb jatszani. Vajon Laci bacsi hulyeskedik?
elnézést kell kérnem,de még nincsenek meg Ďubeknek a papirjai,tegnap kellett volna megkapnia,de mégsem kapott semmit
@Bpstars: Próbálom ezt a mondatot megérteni, de nem megy, help:))
Nem egészen értem, nem most lett vége a bajnokságnak? oO
@Frozen_91: A kozos bajnoksagnak lett vege. Megy tovabb a harc, ez mar a magyar bajnoksag.
Na végre!Már azt hittem a Mol liga győzelem véletlen volt :)
Vargyas újra korcsolyát húz! Beleerősítettünk :))))
@CTZ78: @Thomas_AV: Nekem elég kacsának tünik!
Ezt ki kéne deríteni valahogy!
Jo es tanulsagos cikk, szerintem Galanisz hianyat nem tudta elbirni a csapat, persze ez a lebonyolitasi rendszer sem kedvezett, ami a DAB javaslatara szuletett meg.
Mikor jár le az átigazolási határidő? Mert még 1 légióst igazolhatunk, és a védelmünkre rá is férne a tegnapiak alapján is...védekezésünk általában rossz, helyenként siralmas. Ha mindenki meggyógyul sztem a Stars verhető lesz hazai pályán is nemcsak idegenben:D:D
@csatoimi: Valóban, Niká kiesése óta lényegében egy ponttermelő sorunk volt/van, ráadásul elég komolyan bele kellett nyúlni a játékrendszerbe is a sorok átvariálása miatt. Ezzel együtt szerintem több tényező szerencsétlen összejátszása okozta a kudarcot, pontosabban nincs olyan, amire rámutathatnánk, hogy CSAK ez. Fejben sem volt meg (elég "éles", ahogy JP mondta) a csapat, szerintem az edző is eltaktikázta kicsit az elejét, mert az előzmények alapján bízott abban, hogy ha nincs vészes távolság, egy harmad őrlés elég lesz. Sevela betegsége és a védelmünk figyelmetlensége is bejátszott, meg a meccstelenség és ebből fakadóan a koncentráció hiánya, meg persze - és számomra: legfőképp - az, hogy két harmadon keresztül mintha pályán se lettek volna a támadóink. Ebből a szempontból különösen az első harmad volt nagyon gyászos, megkockáztatom, vállalhatatlanul gyenge. Ja, és a helyzeteket be kell ütni, mese nincs. A cikk írása óta eszembe jutott egy fontos előzmény, október 2-án írtuk az Újpest 6-0-s legyőzése után (amikor a 22. percben 4-0 volt, azért ez a kis eszmefuttatás): "Amíg kellett, nagyon nyomott és koncentráltan, fegyelmezetten és hatékonyan játszott a csapat, a többiről nem nagyon tehetnek a fiúk – félgőzzel is sima sika győzelem lett a vége, más kérdés, hogy egy erősebb ellenfél torol hasonló lazulásnál. A feladat adott, de kutya nehéz: hatvan percig keményen nyomni úgy, hogy már zsebben a győzelemért járó pont – és úgy is könyörtelen védőjátékot produkálni, hogy egy zseni áll a ketrec előtt.
Nem lesz könnyű, de meg kell, és meg is lehet tanulni – akkor, és szerény álláspontom szerint csak akkor lesz az ígéretes együttesből: jó csapat."
Itt van összefoglaló
jegkorong.tv/index.php?video_id=1001271uv

Gólok alapján legalább 2 gólban Szőke igencsak benne volt :(
Pék: Még becsúszik 1-2 sérülés és elfogyunk számszerűleg is. De ez hogy a fenébe lehet? Miért nem lehet 1-2 középszintű játékost hozni még? Amikor 2 éve 14 vagy 15 szlovák volt itt akkor azt meg tudták fizetni,most meg összesen 15 játékost alig tudunk összeszedni? Ennyire "szegény lett az eklézsia?":O

Oké, hogy 4 komoly sérültünk van de evvel számolni kell, sérültek sajnos mindig voltak és mindig is lesznek, mert ilyen a sport.
szerintem meg kell honositani nagyon gyorsan a tobbi szlovakot is es akkor lehet ujakat hozni Pek ur ......
@freddyD: Fodor Csanád beimserte, hogy "nem voltak tiszták a fejek" kedden (=másnap) :))
@Szikigóóóól: Na ne... Ezt komolyan is gondoltad?
Középszerü jázékosaink már vannak. Bátran kéne a fiatalokat játszatni.Ha ezt korábban megtették volna, nem kéne most sirni, hogy rövid a pad és fáradtak a húzóemberek.
@Uteapu: az Utet tavaly is es az iden is a legiosok tartsak eletben kivancsi vagyok meddig fog ez meg menni
Dubek egyelőre vár a szükséges aláírásokra: IRM-miniszter - Köztársasági Elnök - újra IRM-miniszter, mint ellenjegyző. Utána eskü a lakóhely szerinti kerületben. Ez - sajnos - sokáig eltarthat még. (A 26-i hír egyértelműen kacsa.)

Az eskü nem keverendő össze az állampolgársági vizsgával, ami az egyik feltétel. Az decemberben megvolt és ráadásul minden hátszél nélkül. Írásbelizett, tételt húzott, szóbelizett, pontosan úgy, mint a többi nyolcvan kérelmező aznap. Önerőből, "talpig nyakkendőben", kulturáltan. (Aki nem hiszi, elegyedjen vele szóba és meg fogja látni, hogy adekvátan kommunikál magyarul.)

És még valami: vannak olyan sportágak, amelyekben egy sportoló honosítása "államérdekből" villámgyorsan megtörténik, ami - szerintem - teljesen normális. Azt viszont nem sikerült megfejtenem, hogy az egyik sportág mitől és ki szerint fontosabb a másiknál... Ennyi.
@Liladínó: hát olyankor leszólnak fentről. úgy látszik, itt nem volt kinek leszólnia. de nekem így rokonszenvesebb, bár értem, hogy miért probléma a csapatnak.
Föntről leszólni itt nem nagyon lehet. Inkább lentről szólnak föl, hogy kérik... Mi a normál ügymenet keretében nyomtuk, ahogy tudtuk; ennyire futotta...

Azt én sem hiszem, hogy szégyenkeznünk kellene.
@qx92: Igy igaz.Ez olyan mint a bankkölcsön. Pillanitnyilag megold dolgokat,de aztán jön a keserves törlesztés.Nem tudom eldönteni, hogy a klúbvezetés ostoba vagy gyáva.A gyáva viselhet golyóálló mellényt de ne lepődjön meg ha seggbe lövik. Az ostobaság már nehéz eset.
@Uteapu: Ujpesten eleg komoly nevelo bazis van meg mindig nem ertem hova lett az a sok jatekos akik ellen en hokiztam anno (en most 22 eves vagyok) beloluk csak Rafaj es Nemeth es Szajbert akik jatszanak a tobbiekkel mi lett? ertem en hogy mindenki nem utti meg a szintet de 4 ember a kb 20-30 jatekosbol ? miert nem probaljak meg a fiatalokat eroltetni lehet hogy lenne egy ket ev ami eredmenyekben szegenyebb lenne de aztan beerne a munka, a fiatalok is fejlodhetnenek es rutint szereznenek, peldaul a Dab jovore szerintem meg sokkalta jobb lesz.
@Uteapu: A mi korosztalyunkbol sokkal tobben maradtak akik ma is jatszanak kulonbozo csapatoknal pl Virag Cs , Biro O, Molnar Zs, a 2 Fulop R ,Lorincz L, Peter L ,Mihaly E, Szabo I , Kanya A, a tavaly meg hokizot Solti T , azt hiszem Molnar Sz-is , Szocs B. stb
lehet hogy ki hagytam valakit de az nem volt szandekos csak ennyi jutott eszembe igy hirtelen
@qx92: Hát ez jó kérdés.Ahogy pár dolgot láttam, abból, mivel nem vagyok szakember, bár rövid ideig műveltem is,nem a konkrét szakmai munkával van probléma.Igaz a nevelés nem pusztán csak a játékról szól. Amit sokaktól, főleg szülőktöl hallottam persze szubjektiv, mint az én meglátásom is.A legfőbb gond amit leszűrtem belőle, az az,hogy az egésznek az aurája romlott el egy kicsit.Nem vicces a dolog, de ha tréfásan fogom fel, akkor sok játékos nevelődik az össz Magyar hokinak és talán marad nekünk is.

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez csak egy meglátás,és az énbennem kialakult kép.
@qx92:
Jó kérdés! Németh Péter csak a második szezonját nyomja nálunk, Rafaj Attila már ötödik éve itt van. Szajbert Patrik 1 év kitérővel jött vissza, illetve Rusznyák Szilárd egy kis Miskolci kanyar után tért haza.
A Starsnál találhatsz még újpesti nevelésüeket ebből a korosztályból Szirányi Bencét és Virág Csabát, valamint Maklári Eriket az Albánál.
A többiek abbahagyták, vagy OBI/B csapatoknál játszanak.
@csatoimi: Megnyugtatlak,nem Ő az.
Viszont Spigiből "szinte" kettő van :-))
No, vagyok...Dolog volt messzi távolban.
Én csak egy mondatban foglalnám össze!
Az Újpest ma jobban morális válságban küzd, mint a Fradi. Egyiknek sem jobb a helyzete, de a magyar jégkorongsport miatt nem lehet senki sem közönyös e két csapat iránt!

Egy klubfüggetlen! (1983. magyar-kína - napjainkig)-

-by defó-
süti beállítások módosítása