HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Három jó légiós a Vasas Bp. Starsban

2010.01.26. 10:31 kerusz

Január 31-éig igazolhatnak új játékosokat az OB I-es csapatok. A friss Mol Liga-győztes, eddig külföldről érkezett hokisok nélkül felálló Budapest Stars nem sokat teketóriázott, eddig három légiós leigazolását jelentette be. A 30 éves szlovák Matus Petricko a Newcastle Viperstől érkezik, ott 42 mérkőzésen 40 pontot termelt, tavaly a HC Kosicével szlovák bajnoki címet szerzett. A kapus Jozef Ondrejka idén az MSHK Zilina játékosa volt, két mérkőzésen lépett pályára, összesen 54 percet védett, hat gólt kapott. A 20 éves finn védő, Niko Kluuskeri a TPS Turku neveltje, a szezonban eddig kölcsönben a kisebbik turkui csapat, a Mestisben játszó TuTo játékosa volt, melette játszott a TPS junior A-ligás csaatában is. Három évvel ezelőtt tagja volt a finn ifjúsági válogatottnak az A-csoportos világbajnokságon. Az Újpesti TE lassan elfogy. Elmúlt négy mérkőzésükre sérülések és betegségek miatt kavesen tudtak kiállni, a Mol Liga négyes döntőjében ifjúsági korú játékosokkal volt meg a három soruk. Így különösen nagy érvágás, hogy a liga legjobb védőjének választott és Újpesten kölcsönben játszó Marcel Petrant a Liptovsky Mikulás hazarendelte. Eddig két érkezőről lehet tudni, a klub leigazolta a Miskolcban játszó, de korábban Újpesten nevelkedett Rusznyák Szilárdot, és a szezont a Ferencvárosban kezdő, de onnan még a szezon elején eltanácsolt Bobby Davist.

86 komment

Címkék: átigazolások ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bocs, nem ide illik teljesen, de a Volán is hozott még egy svéd védőt!! Kellett nagyon, remélem Oszi szintjén lesz, vagy felette:)
Ute szuorult helyzetben. Igazából azt nem értem, hogy ha 2 légiós hely megüresedik náluk a honosítás miatt, akkor miért mezőnyjátékossal akarják feltölteni és miért nem egy jó kapussal?
Mundjuk hosszú még ez a hét.
Petran volt a kedvencem:(
@petyagergő: bornhammar csapattársa volt tavaly, ami nem tűnik rossz előjelnek.
Eddig tartott a "színmagyarcsapat" illúzió?..
@á.m: Csak az a kerdes, hogy kit, vagy kiket raknak ki? Mert ez mar 60 pont felett van.
No lám, az egyetlenegycsakmagyarcsapat bevásárolt... :)
Ondrejka nem egy nagy szám kapus, gondolom azért kell ő, mert Rajna mögé kell egy nem junior korú kapús is akit ha kell be lehet vetni. Petricko jó lehet a starsnak, kellenek a ponterős játékosok, mert marha kevés gólt szerez a csapat. A slovák extraligában semmi extrát nem láttam tőle, de ahogy nézem britaniában meg egész jól termelt, és hát a magyar bajnokság szinvonala is valahol ottan körül van. A finn bekk remélem üde szinfolt lesz, és ad egy kis tempót annak a belassult védelemnek. Mindent összevetve, szerintem több győzelemig tartó párharcokban még mindig nem a stars az esélyesebb.
UTE... Sajnálom szegényeket, a legjobb légiósukat veszítették el az amúgy is igen gyenge védelemből. Bobby Davis jó lehet, remélem fiatal magyar játékosok mellet láthatjuk, és nem a körülményes "légióssorban". Rusznyák sztem tölteléknek kell, hogy ne fogyjon el a csapat. Tényleg érdemes lenne nekik is egy jó kapus uttán nézni.
Bár nem esett szó a DAB-ról, nagyon elkélne még egy jó védő a csapatba. Valami Fisera szerű enforcer, lehetőleg kanadai gyártmány :)
@petyagergő: Ha valóban olyan jó, mint amilyen tehetségesnek írják erősítés lehet. Isten hozott Niklas!
Elindult gy látszik valami, remélem érdekes véghajrá elé nézünk.

És egyben kíváncsi vagyok a DAB-ra is, hogy Fisera, Galanisz És Jonkl helyére igazol-e egyáltalán valakiket.
A Miskolc is elkezdte, csak kicsit korábban: Saluga, Petres
@csatoimi: mondjuk én nem értem ezt a pontos rendszert, de ha sorra vesszük a lehetőséget egyiknek sem örülnék:
Tommi: Hibák ellenére jó.
Oszi: Szerintem nagyon jó.
Bornhammar: Sintén.
Alén: Valami azt súgja ő eshet ki:(
Martz: Csatár, és szezon közbe jött, és nem rossz.
Árpi: A Csapat egyik legjobbja.

Flinta a Fradiba kölcsön, remélem visszahívják Fehérvárra.
@facsipesz: -Nekem is épp ez jutott eszembe!Már nem fontosak a kikiáltott elvek?!Már nem kellenek a fiatalok?!Mert gondolom nem Svaszi vagy Mogyi helyett fognak játszani!Ja,és nagyon sajnálom Rajna Mikit is,aki eddig abban a boldog tudatban úszott,hogy idén ő az első számú kapus...Eddig tartott!Mindegy,ez nem gond,és joguk is van hozzá,csak akkor 2 nappal ezelőtt nem kellett volna az a nagy vaker...Így,kissé röhejes!Lehetett volna pusztán annyit mondani,hogy egyszerűen eddig nem volt rá pénz,ezért megpróbálták fiatalokkal és sikerült is.Nem elvi kérdésként beállítva ezt a témát.De megszokhattuk már tőlük,hisz tavaly is azzal a nagy céllal álltak ki,hogy szinte csak a feltörekvő juniorjaikra építenek,erre odaigazolt 2 sornyi kifutó modell!
@barnabas7: -Szerintem Ondrejcsiknek köszönik meg...
@orion66: Nika helyére?! Fel fog épülni rájátszásra, nyugi! :)
@barnabas7: hát a fene tudja... Bornhamar jó játékos, de szerintem az elmúlt hónapban messze többet és súlyosabbat hibázott, mint Juha Alen.
Szerintem amúgy Ondrejcik nem tud már a csapat rendelkezésére állni a sérülése miatt, és mivel magyar válogatott játékos, pontban annyit ér, mint egy légiós.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@váradi: Ő honosított. Szerintem nem légiósnak számít.
@barnabas7: Sztem Ondrejcik esik ki a térde miatt.
@Raon: Jah. így viszont más a helyzet. Ezért mondatm, hogy nem értem a pontrendszert, akkor valószinű hogy ő.

@váradi: Bocs, lehet igazad van:)
Basszus, Petran nélkül nagy szarban a védelem :/
Milyen állati volna, ha még itt volna Rufus. Petran és Rufus védelem az valami félelmetes lenne.

Jó volna, ha az UTE megpróbálna 4 sorozni. Már volt hogy összejött idén és szerintem nem vallottak szégyent. Jó volna, ha gyorsan felépülnének a sérültek.

Tavaly ugyanez volt ilyentájt, mikor pl Sikorcin lesérült és érezhető volt az egész csapaton
@barnabas7: -Raon megadta már a választ...Válogatottként annyi pontot ér,mint egy légiós!Épp azért tudnak a Medvecskék is ennyi légióst igazolni,mivel nincs sok válogatott horvátjuk!Nekünk van sok magyar válogatottunk,cserébe nem fér be sok légiós...
@váradi: Világos. így már érthető. Akkor sajnos tényleg Ondrejcik eshet ki...
Olyan a pontrendszer mint egy ufo. Mindenki beszél róla, de még senki sem látta. :-)
@Stommy: Persze, úgy értettem, hogy amíg Nika felépül. De Fisera és Jonkl kiesett, helyükra talán lehetne.

Én is Rasztyóra tippelnék, akitől elköszönnek.
Vagy Peterdi megy vissza a DAB-ba? :)
Pff mi lesz így velünk??? Petran amelett hogy jó védő legalább 4 meccset hozott vissza nekünk ebben a szezonban:(
Nem igaz hogy nálunk mindig az utolsó pillanatban derülnek ki a dolgok. Remélem tartogat még valami meglepetést a vezetőség mert Davis édeskevés lesz az OB1 döntőhöz...
Tele vagyunk szlovákokkal és nem igaz hogy akkor a szlovák játékosaink nem tudnának segíteni az igazolásban...nem úgy kéne igazolni hogy minél olcsóbban megússzuk a dolgot s idehozunk egy kirakatjátékost aki lehúzott az Extraligában X szezont a 4.sorban valahol, hanem úgy hogy beleillik-e a csapatba vagy sem. Remélem jól igazolunk mi is...mert ha nem itt gondok lesznek
@váradi:
Én nem látok ebben semmi rosszat. Eddig náluk folyamatosan játszottak a 92-es születésü játékosok is, szinte minden meccsen (már amit láttam) 4 sorral játszottak. Ráadásul meg is nyerték a MOL Ligát. Valószínüleg a Mikinek is már túl sok lenne a 2-3 naponkénti meccs terhelés.
Hoztak 1 kapust és 2 mezőnyjátékoslégióst. Ennyi vagy még több is van a többi csapatban.
Elég sürü lesz a program, a fiataloknak még pluszban ott a junior bajnokság a 92-eseknek még az ifibajnokság is és az ifi vb (amire nem kéne hogy a felnőtt bajnokságban lesérüljenek).
Nálunk eddig alig szerepeltek a 91-92-es játékosok most is csak azért mert sok a sérült, a légiósokat csavarta ki a citromprésen Pék mester.
A helyzetünk most sem lesz fényesebb, hiszen heti 5-6 meccset a fiatalok nálunk sem fognak birni, de akkor ki fog játszani?
Minden esetre érdekes lesz az elkövetkező 2-2,5 hónap, izgalmas meccsekre számithatunk!
@barnabas7: -Amúgy meg,szerintem nem köszönnek el "végleg" Rasztyótól,csak időlegesen "jegelik",illetve szebben fogalmazva időt adnak a felépülésére,majd pedig az OB1-ben(ha ott lesz a Volán?!),mivel szükség lehet rá,hisz ott van 5-0-ás vagy 3-1-es légiós szabály,bevethetik újra...
@facsipesz: Nesze neked Kovács Csaba alelnök /lásd tegnapi "helyet kell biztosítani tehetségeinknek" cimű lázas vizióit és okoskodását a bevethető magyar tehetségekről és a külföldiek visszaszorításáról amin ő nagyon sokat dolgozott, dolgozik.../Most akkor hogy is van ez????
A választ mindenki tudja, a felnőtt csapatok eredményt akarnak elérni, minden áron, és nyilván abból főznek, ami van nekik. A Szövetségnek sajnos nincs pénze arra, hogy működésüket érdemben segítse, talán néha az "éhenhalástól" megmenti egyiket-másikat.Ezért nincs is jogalapja annak, hogy adminisztratív úton próbálja befolyásolni azt, amit szinte lehetetlen.A svájci, osztrák példák meg nevetségesek magyar viszonylatban, a sportág /szakmai és pénzügyi!!/alapjai egészen mások, bár jelzem még az osztrákok sem tudnák a külföldiek nélkül megrendezni a profi bajnokságukat....

Ha meg Kovács Csaba amatőr bajnokságot akar a felnőtteknek, az is rengeteg pénzbe fog kerülni, csak még az a 200-500 néző sem lesz rá kiváncsi.Amúgy a játékosok meg biztos jól elszórakoznak, mert a hoki az egy varázslatos időtöltés...
@avessik: -igazad van,csak mondom,akkor nem kellett volna ennyire hangoztatni ezt a "tiszta magyar csapat vagyunk,légiósok nélkül!"-t!Ennyi.
@váradi: Lehet hogy ídőt adnak neki, de ha nem épül fel megfelelően azt is el tudom képzelni, hogy edző legyen a Volánban. Persze azért nem "temetem" hanem miharabbi felépülést!

@budaijegesmedve: Én akkor is a Közép-Európai Hoki Ligát támogatnám...
@váradi:
Tudod tök mindegy, hogy ki mit mond, mert úgysem úgy lesz. Év elején az UTE honlapon is azt nyilatkozta valamelyik edzőnk, hogy amennyiben honosításra kerül is sor nem fognak légiós hozni a Dubóék helyére, még sem igy lesz. Ha lenne kedvem visszakeresném az interjút, de nincs kedvem.(:
@váradi: Ez persze nem igy van. Nem er annyi pontot, mert ha igy lenne, akkor a Volanban mar tobb mint 70 pont volna. Meg Palkovics sincs 4 pont, pedig o van a legtobbre ertekelve az ellenfelek altal.
Pék mester kijelentette a Magyar játékosoknak hogy ha tehetné akkor hozna 2-3 sor légióst!!!!!!
@csatoimi: és a szurkolók jó része által is;-)
nem ertem mert hoznak kapust mikor ott van rajna???
@mannisenmaki: Palkovics egyertelmuen a legjobb magyar jatekos, azok kozul akik magyar allampolgarsaggal is rendelkeznek. :)
@fraind: Ha ilyen jatekosaim lennenek, en is kijelentenem.
Kicsit ciki lesz most Kangyalnak az elveit hangoztatni de a hangzatos dumát ismerjük az élet sok más területéről. Én a légiós igazolásukat nem tartom ördögtől valónak.Valószinü nekik is ciki, hogy az alapszakaszbeli teljesitményüket mindenki kritikával fogadta,jogosan. Pedig a cél szentesiti az eszközt, és az eredmény őket igazolta. Jó vagy nem, azon lehet vitatkozni.
A valahol emlitett "levezető" öregek mellett azért felnőnek fiatalok, és az a Stars szempontjából lényegtelen, hogy honnan és miért kerültek oda oly sokan.Nagyon nagy szükség van minden hokicsapatra, és lenne még többre is. Sokan nem szeretik őket,többek közt én sem, de nem is kell. A lényeg, hogy van aki szereti őket.
Elfogadnék még pár "nemszeretem" csapatot a ligában.
@csatoimi: -a Volán épp nem éri el még a 60 pontot(jelenleg 59 ponton állunk!),és mivel Rasztyó 3 pontot ér,ha Ő kiesne,épp egy 4 pontos légiós kerülhetne be a helyére!Ennyit szerettem volna csak mondani,de ezek szerint félreérthető voltam!Bocs.Palkovics amúgy 3,5 pontos,tudtommal.Sajnos,ezek a pontszámok nem igazán tükrözik a valós tudást,teljesítményt...
@fraind: Én meg ha tehetném még Ovechkint is idehoznám. Abból főzzön amiből tud, nem igaz hogy egyes játékosokból nem tud többet kihozni...
Abban mondjuk igaza van hogy az Újpest Ladányi óta nem tudott olyan magyar játékost igazolni aki tényleg meghatározó. Evvel csak az a baj hogy ezek után azért se jönnek majd ide jó magyar játékosok mert látják hogy itt a légiósoké a főszerep, s őket úgyse hozzájuk raknák be mert ők általában együtt vannak, szenvedni meg nem akarnak esetleg a 3. sorban...bár én mindig is szerettem a légiósok játékát Újpesten, Lezotól kezdve Zlochán át egész Szikiig, meg kell hagyni sokkal kombinatívabb játékot játszanak a szomszédban:(
@váradi: Szerinted egy felnőtt csapat 18 és 16 éves kapusokkal kell végig játsszon egy szezont?
@váradi: le tudnád írni a pontozás alapvetéseit? Milyen szempontok alapján mennek a pontok Pl.: válogatott hány pontos? meg ilyenek.
Berta se jön Újpestre, hisz ott ünnepelte a Stars aranyat.
@canadien: Ez itt a lényeg, de váradi kolléga nem lát a rosszindulattol!
@Rock me Amadeus: tudom hogy már ezerszer elhangzott de valahogy lemaradtam mindig: az oké hogy Berta miért nem játszhat a Starsban de én azt nem tudom miért akart eligazolni egy ilyen jó tavalyi szezon után. Világosítsatok már fel, összeveszett valakivel???
@sikorcinforprez: -Nem vagyok rosszindulatú,ha ismernél,tudnád...És,akkor azt is tudnád,hogy ha kijelentek valamit,ahhoz 2 nap múlva is tartom magam.Ennyi csak a bajom!
"Színmagyar csapat" - se tavaly, se idén. De végülis azt beszélnek, amit akarnak. Kicsi társaság ez a hokiszurkereké, úgyis mindenki tud/lát mindent. És ők is +1 csapat a bajnokságban: kellenek, mint a falat kenyér.

Újpestre meg csak a lila színért már az országból sehonnan nem jön játékos, csak ha csapat nélkül marad. Ha olyan (magyar/külföldi) játékost akarunk, aki emeli is a színvonalat, az vastagon pluszpénzbe kerül.

Viszont a játékoshiány miatt elkezdődött a fiatalok beépítése, ami a lehető legjobb dolog!!! Végre-valahára!!! Még ha így tovább is kell várni az eredményekre. (Most, a Liga-döntő után már van időnk bőven.)
@váradi: Én sehol nem olvastam olyat, hogy nem fognak az ob1 középszakaszára légiósokat venni. Az pedig tény, hogy a Mol ligát csak magyar játékosokkal nyerték meg. Ha 2 nappal ezelőtt mást mondtak volna, akkor javíts ki légy szíves!
Petran neeeee :S:S:S Mi lesz így veled Újpest?:(
Ez a Petricko se ide jön hanem abba a szomszédvárba.... Hát nevetséges.. Lassan kéne igazolni valami normális játékost is..Mert Rusznyák kb a tölteléknek jön ide hogy legyen aki játszon ha van pár sérült...Nem azért hozták mert olyan húú de nagy tehetség..Egy vérbeli védő kéne.Egy külföldi.. ÉS Péknek igaza van nagyjából..A fele magyar játékos nem nyújt semmit..Max : Borbás,Kiss,Hüffner,Hetler meg még néha Németh Peti de a többi nulla.. Na mind1 egyéni véleményem ez az egész..Úgy se lesz attól jobb hogy itt hőbörgök..
@Szotyeee: "ÉS Péknek igaza van nagyjából..A fele magyar játékos nem nyújt semmit..Max : Borbás,Kiss,Hüffner,Hetler meg még néha Németh Peti de a többi nulla.."
Aztán ki edzi ezeket a játékosokat?
@Gaudi: Az is igaz hogy Pék is tehetne többet az ügy érdekében..De Pék nem korcsolyázhat helyettük...Meg nem harcolhat a lilákért...EZt is nézd :)
Niklas Andersson , a Volán új szerzeményének mezszámáról van vmi hír? csak úgy kiváncsiságból kérdezem
@Szotyeee: Ez azért így nem igaz. Nekem Roczanov játéka is kifejezetten tetszett eddig és ott van még Becze is, aki láthatóan fejlődött. Németh Peti is hasznos tagja a csapatnak.

Attól függetlenül egy jó védő valóban kellene Petran helyett.

Egyébként lila játékosmozgásról itt bővebben olvasni
www.utehoki.hu/index.php?m=101010&cid=765
@Szotyeee: Nézd én nem értek hozzá. Tényleg. Én abszolút műkedvelő hokiszurkoló vagyok, és nem is az UTE-nek szurkolok. De.
Ami nekem pl. a kupadöntőből lejött, hogy egy sorral nem lehet meccset nyerni.
Úgy látom, nyilatkozatokból, meccs videókból, hogy Pék pusztán a légiósaira építi a csapatát, mindig arról papol, hogy a légiós sor nem hozta a kellő formát, stb.
Persze, légiósok azért vannak, hogy jobbak legyenek a helyi erőknél, de nem lehet csak rájuk alapozni. Az SC elleni elődöntő megmutatta, hogy egy sor is elég lehet, ott az összes gólt a légiósok hozták. De ők is csak emberek.
Gondolom (!) az edző választja ki a játékosokat egy szezon előtt. Az ő felelőssége, hogy elég, és elegendő minőségű játékos legyen a csapatban.
@Szotyeee: Az utóbbi jó pár meccset, a sérülések miatt, létszámhiányosan kellett végigjátszanunk. A sportolói izomsérülések,- pár hokiban előfordulót kivéve-, bemelegitési és edzettségi kérdés. Az alkalmazott és állományra kialakitott játék, taktika, úgyszintén edzői feladat.Aki csatát vezet, ne a várban, hanem a katonákban bizzon. Tehát miben is van igaza Péknek?
@Uteapu:
Felesleges arra hivatkozni, hogy sérülések miatt létszámhiányosan álltunk ki, hiszen nem a legjobbjaink (Siki, Dubó, Borbi) nem játszottak. A többieknél is voltak és vannak hiányzók (DAB-Galanisz, Kiss, Jonkl, Stars- Szappanos).
Valaki irta, hogy 8 volt ujpesti játékos van a starsban, ez inkább a probléma, hogy elmennek és el is fognak menni, ameddig itt csak a légiósokkal (+honosítással) és exfradistákkal töltjük be a lyukakat.
Olyan rossz a hirünk, hogy épkézláb magyar játékos nem is fog jönni, a fiataljainkat pedig ellehetetlenítjük.
@Gaudi: Ha az edző választhatná ki a légiósokat és összesen ezen múlna, ki játszik mondjuk éppen lilában, akkor szerintem Ovecskin már rég Újpesten lenne.
@kerusz: A magyar játékosoknak pedig továbbra is az lenne a szerepe, hogy meglegyen a létszám?
Én nem a légiósok kiválasztását kifogásoltam. Már @Szotyeee: postjában is erre reagáltam: "ÉS Péknek igaza van nagyjából..A fele magyar játékos nem nyújt semmit..Max : Borbás,Kiss,Hüffner,Hetler meg még néha Németh Peti de a többi nulla.."
@avessik: Ez egyáltalán nem felmentés akart lenni.
A rövidtávú,átgondolatlan munka következménye.Sérülések esetén nincs kihez nyúlni, a fiatalok nem kapnak játékléehetőséget még akkor sem amikor lehetőség lenne rá.A klúbtól elüldözött, elmenekülő játékosok nem légiós és honositás kérdése elsősorban, hanem az itt folyó "munka" következménye. Amig ebben nem lesz változás ez még sokáig igy fog folytatódni.
Erről a szlovák Fábry Sanyiról tud valaki valamit?
Nem tudok róla semmit, csak reménykedek hogy nem minden idők legbénább második körös draftja:D Remélem ő és Davis is tudja hozni majd a pont/meccs átlagot
Én nem érzem olyan tragédiának, hogy a Stars igazolt 3 légióst. Mondjuk ez a duma, hogy csak magyarokkal ez azért komolytalan egy kicsit, de mindegy. Rajna a mögé/mellé kellett egy kapus, egyébként is sok meccset véd, de történhet bármi is, kell valaki, aki bevethető. Magyar kapust megfelelő minőségben nem találtak, hát légiós lett. Egyébként mintha ez az Ondrejka már a DABnál is szóbakerült volna a nyáron, vagy tévedek?
Védő mindenképpen kellett, az egy vicc volt, hogy Gröschl játszott bekket és a góllövéssel is bajban volt/van a Stars, tehát ez is érthető. Szóval logikus igazolásoknak tűnnek. Mindezzel együtt ezt a magyaros dumát el kéne már veszíteni, a kutyát sem érdekli.
Az UTE most lesz bajban, ha nem találnak Petran helyére valakit. Petran a MOL Liga végére kifejezetten jól nyomta, hasznos és eredményes volt, nagyon fog a liláknak hiányozni. Mondjuk ha felszabadul 2 légiós hely is, akkor én elgondolkoznék egy kapuson is...
Kíváncsi vagyok, hogy a DAB gondolkodik-e így a deadline előtt valamilyen lastminute igazoláson. Igazság szerint egyetértek azokkal, akik egy komoly erőbekket látnának szívesen (mondjuk pl. Vychodil nekem tetszene).
@check: egyetértünk mindenben, szerintem is kell egy enforcer újvárosba mindenképpen.:) mindig is volt ilyen játékosunk. Vycho nekem is bejönne, de JP hátha ismer kanadában valakit aki segítségünkre lenne.
Nem igen szoktunk mi melléfogni az igazolásoknak (kivéve talán tavaly év elején a szolvák kapus, na az baromi gyenge volt), szóval reménykedek hogy jön még valaki arra az egy üres helyre.
@sikorcinforprez: @check: -Örülök,hogy Te is így látod ezt a csak magyar játékos témát,kedves check,de vigyázz,mert a végén Te is le leszel rosszindulatú-zva!Amúgy meg,kedves sikorcinforprez,azt valóban sehol nem így mondták szóról szóra,hogy a továbbiakban nem lesz légiósuk,de a szavakból(márpedig,akárki megnyilatkozott Stars részről,ezt hallottad elsőre tőlük,mintha előre betanulták volna a szöveget!) egyértelműen arra lehetett következtetni,hogy ez alapelvük!És,hogy őszinte legyek,Nekem ez akkor szimpatikusnak is tűnt!De a mai történtek után,(mindazok mellett,hogy valóban szükségük van az igazolt játékosokra,ha a továbbiakban is komolyan gondolják)szóval szerintem így komolytalanná váltnak tűnnek már azok a szavak!
@Stommy: Hát azért tavaly Misal sem volt meggyőző.
@check: Én is hasonlóan látom a dolgot. Csak azokután, hogy tavaly szóvá mertem tenni, hogy a "juniorjaink mellé igazolunk pár meghatározó játékost" koncepcióból végül az lett, hogy egy komplett csapatot igazoltak és ezért ki lettem kiáltva Starsellenesnek ezt inkább már meg sem mertem jegyezni. :) Logikus lépés, csak a duma nem kell innentől mellé (ráadásul a fontos meccseken eddig is 2-2,5 soroztak).
Nyárról nekem is rémlik Ondrejka neve.
A héten még az is el fog dőlni, hogy Ennafatti hova igazol. Mert a Fradiban már nem játszik. Mondjuk ha a Fradiból igazol el, akkor nagy valószínűséggel Újpesten köt ki, az idei átigazolási irányokat figyelembevéve :)
@váradi: A kapusoknál is kell a versenyhelyzet.
Sokat tanulhat még egy másik kapustól.Védeni pedig az fog akinek majd jobban megy.Szerintem ez csak a fejlődését segítheti .Hajrá Miki!!
@OliBLOOD: Miért megy el a Fradiból? Szerintem nem volt rossz igazolás. Bárhová beférne Magyarországon.
@OliBLOOD: Újpestre?:O Hát nem úgy volt hogy a "sztárokhoz" megy? Vagy valamit félrenéztem? :) Az is lehet :P Én is ember vagyok:)
@celebesz: felhívom a kedves újpesti szurkolók figyelmét...
Omar szerintem is inkább a Stars-hoz tart, aztán hogy hol köt ki, majd elválik.
Bár örülnék ha egy elég erős hátvéd érkezne Omar személyében mindenképpen erősités lenne számunkra most petran távozása után :(((((((( PETRAN:(
@vaze: Én is a Vasast hallottam, de idén már annyi játékos ment a Fradiból az újpestbe, hogy lehet Omar is ott köt ki végül :)
@OliBLOOD: Hát jó is lenne ha ide húzná a kicsi szíve :D
@Uteapu: Celebesznek szólt, ő tudja, ott volt a Mol döntőn:)
@kiralyfi: ok. Nem akartam feleslegesen beleugatni, csak Ujpest és ujpesti szurkoló nem ugyan az. bocs.
@Uteapu: semmi gond:) nem tudhattad:)
Omar reméljük jó helyen száll le a buszról a IV. kerületben.
@Lajos a mizse: Van egy tippem melyik az a busz.
@Uteapu: nekem is szerintem BKV-s busz lessz a tettes :)
@qx92: A fenébe,hogy miért nem most sztrájkolnak!
Peterdi(Pedró)Imre is a Sztároknál!! :)
süti beállítások módosítása