HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újpesti TE–Vasas Bp. Stars 3-4

2010.01.12. 20:22 Hblog

Bebiztosította helyét a Mol Liga négyes döntőjében a Vasas Budapest Stars. A IV. kerületi rangadót a szezon hagyományainak megfelelően negyedszer is a vendégcsapat nyerte. A Stars az első harmadban megszerezte a vezetést, a második menetet 3-2-re elvesztette, a döntés tehát a harmadik húsz percre maradt. A nyerőember ezúttal a fiatal Maszlov Szergej volt, aki az 58. percben Virág Csaba asszisztját váltotta gólra, 3-4.

78 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na végre, már nagyon hiányzott a győzelem.
Bocs az offért de feltűnt valakinek hogy "nagyon előrelátóan" az MJSZ 22.-ére és 24.-ére betrevezte az OB1 középszakaszának nyitását egy Fradi - Miskolc párosítással? És a cikk a honlapon 2 nappal ezelőtt jelent meg.
Kicsit érdekes...
Ja és gondolom a 24.-ei meccs egy időpontban lesz a MOL döntő meccsével.
:S
Gratula a Starsnak!

Ma iszonyatosan akarták a győzelmet, 150%-on pörögtek, míg mi jóindulattal adtunk olyan 70%-ot magunkból. Így is csak két hatalmas potyagóllal, és egy döbbenetes védekezési hibával sikerült csak megnyeretni velük a meccset.

De azt, hogy miért nem szimpatikus a Stars, nehogy mégegyszer megkérdezze valaki. Svasznek, aki percekig mutogat és pofázik a szurkolóknak? És közben mindent megtehet a jégen: Kiricsenkót fejjel veri a jégbe, és Kiricsenkó kap 10 percet... nevetséges. Gergely Csaba, aki puszikat küld és trágárságokat üvölt artikulálatlanul? Vagy az a szurkoló, aki faszszopó Sikorcinozik percekig? Gyökér egy banda sajnos... még jó, hogy a Fodor nem játszott.

A színvonal nem volt magas, a Stars győzelem még mégegyszer mondom, megérdemelt volt, mert iszonyatosan küzdöttek és hajtottak.

Csak azért is HAJRÁ LILÁK!!!!!!!! :-)
Valaki sasszemű megmondhatná: 59:50-nél nem volt bent a korong? Én úgy láttam. Mondjuk ha gól lett volna, valószínűleg kisles miatt annulálni kellett volna. Viszont Kincses nem kislest, jelzett, hanem azt, hogy nincs bent a korong.
@gabute: Sajnos igazad van, ma megérdemelték mert főleg az első harmadban tényleg jól mentek. Lehet, hogy ennek köze van Sator látogatásának?
De akkor a mieink miért nem haltak meg a jégen?
Nem értem.
Most akkor hogy van? Jól sejtem, hogy a Stars, Sportcluc kettős közül fog kikerülni a negyedik helyezett és az UTE legrosszabb esetben is harmadík?
Nekem nem szimpatikus a stars, mert az én adómat ne így osszák fel, hanem a klubbonkénti utánpótláscsapatok és létszámának függvényében, már ha van beleszólásom mint adófizető állampolgárnak a saját pénzem sorsáról dehát úgy néz ki nemigen
Két egyenlő képességű csapat játszott ma, szerintem többnyire kiegyenlített meccs volt. Az Újpest talán összességében veszélyesebb volt, de a Stars csapatjátéka picit pontosabb volt.
Kincsesnek volt pár érdekes döntése, de nem nagyon befolyásolta szerintem a meccset.

És úgy örülnék, ha leállna lassan ez a buzi Svasznekezés meg hasonlók. Mit kell vele/velük foglalkozni?

Ahhoz képest, hogy BKV sztrájk volt, egész tűrhető volt a létszám. Csak a dobos hiányzott

@gabute: Én nem láttam a korongot, mert annyian voltak ott. Pedig jó szögben is ültem
@freddyD: Akinek fontos a csapata,az mindenképp kimegy! Én pl.bicajjal mentem ki... Egyébként Gabute-val tökéletesen egyetértek,pár perce más fórumon írtam le valami hasonlót.
Az a korong pedig sajnos nem volt bent. Bár elgondolkodtató,hogyha egész meccsen ennyire akarják a gólt a lilák,akkor mi lett volna a vége...
De ma a Stars volt a jobb!
Az első és a harmadik harmad a Starsé volt kétségtelenül,megérdemelten nyertek.
Kirichenko 10 perce jogos volt, mert odacsapott a Stars kispadjára amikor ment le cserére. Egyébként nem hinném, hogy a feje fájt, mert a lábát fájlalta lemenetel közben. Remélem nem sérült meg nagyon!
Gratulálok a Virág Csabinak az 1+1-hez, kár, hogy nem lilában tette.
@gabute: A korong nem volt bent, közelről láttam. Az egyik Stars szurkoló rendszeresen illetlenül beszél, nem örülök neki, mert a gyerekem hallja és megtanulja. A mai meccsen az ute "tabor" Svasznek nemi identitását firtatta, nem örültem neki, mert a gyerek ezt is hallotta, és ennek semmi köze a jégkoronghoz.

@emilio: a Stars az egyik legjobb utánpótlásnevelo egyesület. Nézd meg a korosztályos bajnokságok állását.
@gabute: Gyökér egy banda? Egyszer nézd meg magatokat kivülről! Messze a legszánalmasabb közönség akit ma Magyarországon találsz.

Ez a blog meg sajnos már nem szól másról, mint az ujpesti szurkolók(????) höbörgéséből. Csak úgy dől belőletek az undor és a gyűlölet! gratulálok
Még egy "fontos" észrevétel: az UTE csarnokban nagyon gáz a zene. Zenefelelőst leváltani!
@progmet: Csak aki Budapest másik végén lakik (mint én), annak a bicaj sajnos nem alternatíva. Mázli, hogy mentem valakivel, akinek kocsija volt.

@sikorcinforprez: Mi is szeretünk

@avessik: Nem láthattam, mit csinált Kirichenko. Akkor ez állt a háttérben... Azt viszont láttam, ahogy földön fekve tépték a fejét. Elég sportszerűtlen volt
@gaz_zene: Ott a pont! Egy dolog, hogy szar zenék mennek (ma különösen), de fülsüketítően hangos volt
@gabute:fölösleges gyökerezned.Tavaly az akkor 13 éves fiamnak kellett magyaráznom ,hogy miért mocskos ZSIDÓZNAK egyfolytában az intelligens Újpest szurkolók a Stars elleni meccsen Káposztáson.
@sikorcinforprez: Már a nicked is bölcsességről és visszafogottságról tanúskodik... Örvendetes,hogy egy-két arcból általánosítasz! Valahogy úgy rémlik,hogy nálatok is akad "borult" elme,mindkét kápmegyerei meccsen volt valaki,aki a meccs helyett folyamatosan az újpesti szurkolókat ócsárolta.
Még egyszer gratulálok a mai győzelemhez. Ennyi.
@budspencer: szerintem simán elkényelmesedtünk, mert tuti a helyünk a rájátszásban
Ne általánosítsunk...A lila drukkerek között volt max 3 ember, aki aktívan trágár volt. Az már véletlen, hogy bivalyerős hangjuk van :P Vagy ráedzett az évek folyamán.

Én örültem volna, ha az Ocskay féle tragédia után leállnak az ilyenek, de kissé naív gondolat volt
Jó kis meccs volt, hajtottak a csapatok, de sok hiba csúszott mindkét oldalon a játékba, ez rontott egy picit a színvonalon. A Stars egy kicsit jobban akarta a győzelmet, így marad a gratuláció. Gab, Gergely Csabival rendeztük a dolgot személyesen, az elején nem, a végén úriember módjára.
@vaze: én is így sejtem, de már semmiben sem vagyok biztos :)
@F. Kapus: Nincs kedvem megnézni a versenykiírást, és gondolom Te fejből vágod a dolgokat (:)), pontegyenlőség esetén mi rangsorol?
@F. Kapus: ezt, látod, maximálisan megértem! :) de a kollektív bölcsességben bízhatunk, Oli is így számolt a másik topikban!
@vaze: Ha a kupában meglepő volt, hogy nem az egymás elleni dönt először, akkor itt annak kell döntenie, különben nem lett volna meglepő a kupa :)))
@gabute: Veled elég nehéz vitatkozni.:)
Az üvöltöző Stars-ost azért nem láthattam, mert a 10. percben érkeztem, vagy mert nem köztünk üvöltözött?..
Én az ilyenre rászólok, ha a gyerekem közelében ocsmánykodik.

@emilio: Ezt egész kulturált módon sikerült 2 napja egy másik posztban kitárgyalni..

Kár, hogy Inferno hiányzott, kell a dob. A mi produkciónk meg elvitte az "eddigi legvérmesebb szurkolás idegenben" címet:)

Én nem szapulnám a szurkereket, van kis UTE-Stars ellentét (ezt elősorban a játékosmozgásoknak tudom be), de messze nem egy "winterclassicfradi" jelleg, a büfében meg mindig békés a hangulat.

Maszlov gólja meg megér egy vivátot: VIVÁT!
@vaze: @OliBLOOD: @forestjr: határozottan úgy emlékszem, hogy az egymás elleni eredmény dönt, és ki merne Olival vitatkozni? :)
@canadien: Amit @budspencer-nek irtál, azt hogyan magyarázod meg a 13 éves fiadnak?
Amit meg @gabute-nek irtál arra a csúsztatás a legenyhébb kifejezés és ráadásul itt stilszerü.
Gratulálok.
@progmet: Az általánosításra tett megjegyzéseddel természetesen egyetértek, sőt elnézést is kérek érte. Azonban azt továbbra is fenntartom, hogy a közeg újpesten a legnegatívabb és mivel szeretett sportágunkról nem tudok lemondani, ezt sikerül is megtapasztalnom ezt évről évre.
A "nálatok" megjelöléssel tévedsz. Drukkoltam én már sok vendégcsapatnak Újpesten, nem vagyok kimondott Stars szurkoló. Annak viszont nagyon örülök, hogy a Stars létezik, és hogy csak magyar játékos játszik náluk.
A nickem visszafogottságára(???)tett megjegyzésedet nem értem.
@sikorcinforprez: Igen gyökér banda..Aki Sikorcinnak ugat fennt a lelátórol és utána még az egyik szurkolónknak is neki megy...Szánalmas tuskó...Takarodjon át a vendégszektorba és ott azt pofázik amit akar..De köztünk azért állitson már magát...AZt hiszem mi sem közétek ültünk be káposztásmegyeren és nem ott ordibáltunk de ti erre se vagytok képesek szánalmas banda.Aztán mégis akkor áruld már el miért ez a neved?:))) Szánalom :)
@Szotyeee: egyben egyet értünk: szánalom :)
@Bertuzzi: Tömör és pontos.
Van néha olyan hsz., amikor az én 65-70 es pulzusom is megugrik a 90 közelébe és már nem tudok nem reagálni némely "furcsa" irományra.
@Bertuzzi: Apa, folytatódik....

"Mivan-mivan-mivan???" :)
@facsipesz: Ez fradista megnyilvánulást :DD Ez a "Mivan-mivan-mivan?" :DDDD Ezt csinálta az a csorda is a winterclassicon :D
@Szotyeee: Egy táborba tartozunk, de szerintem most nincs igazad és talán ezt nem kéne.
Én azt nem értem a fórumon szájhabzókat olvasván, hogy ha valakit annyira zavar egy-egy szurkolói megnyilvánulás, akkor miért az lenne a megoldás, hogy élőben ezt annyiban hagyja, aztán majd itt sírja ki magát (természetesen nagggyon dicsőséges okoskodásnak, odamondogatásnak avagy a Zigasság szent keresésének álcázva). Ha már férfiakról beszélünk, akiknek esetleg gerince és töke is van, nem az lenne a módi, hogy meg kellene keresni az illetőt, és elbeszélgetni vele, hogy mi is a helyzet?
Félreértés ne essék, nem verekedésről beszélek (ebben a mai gyáva világban sokszor csak a pofa jár, a bunyónak a lehetősége sem merülhet fel az esetek 90 %-ban) - de persze benne van a pakliban, hogy ha odaát nem vevők az értelmes szóra, akkor elfajulhat a helyzet.
Legyünk megértőek, és jelentsük ki, hogy ehhez azért nincs meg mindenkiben a kellő kurázsi. Mondjuk, hogy ez oké.
Ami viszont különösen szép ebben a szánalmasnál szánalmasabb ereszdelahajam szájkaratében (de ti kezdtétek! de nem! de igen! de nem! vááááááá, háborúúúú, támadáááás!), az az, hogy ahelyett, hogy ezek a velős éleménnyel rendelkező igazzy féfiak legalább a saját portájukon rendet tartanának, az oviban magukba szívott technikákkal mutogatnak a másikra az internet biztonságos falai mögül. Esetleg nem ártana észrevenni a fától az erdőt, uraim! Ha már valakit zavar a beszélgetésben/meggyőzésben felmeről bunyó lehetősége, még mindig megteheti, hogy akkor csak a "hazai" szurkerekkel foglalkozik. Saját szurkeres egyeztetésnél azért nem túl gyakori a gyepálás - a majd minden táborban meglévő, százötvenkilós kigyúrt kopasz gecihez meg persze ilyen esetben sem megyünk oda, és akkor nem lehet gond.

Nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem anyázással indít az ember, hanem normálisan kifejti, hogy ezt meg ezt ezért meg ezért nem kellene erőltetni (és égetni minket), ötven százalékban már meg is lehet a siker. Ezt szerintem érdemes megpróbálni.
Ha ez a kör valakinél megvolt, akkor annak maximális respect, és a fentiek rá értelemszerűen nem vonatkoznak! De ha ez nem ment, mert annyi erő, korrektség és bátorság már nincs az emberben, legalább kussoljon itt és szégyellje magát otthon, úgy finoman szólva is.

továbbra is tisztelettel,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Uteapu: Miben nincs igazam?:) Én most nem szóltam egy árva rossz szót sem :D csak ezt csinálták..Ha meg az elötte lévő kommentemre reagáltál abban teljesen igazam van..Az a medve méretű csávó neki ment majdnem a mi szurkolónknak,mert neki szólni hogy Sikorcint nem kéne szídni gondolom én:) De azért nincs igazam :)
Ehhez a sehová se vezető vitához annyit, hogy sikorcinforprez alátámaszthatná valamivel a véleményét (csak azért érdekel, mert rólunk van szó), a Stars-osok között pedig csupán egy darab problémás ember van, akit ha jól tudom még a vezetés is megkért, hogy ne ezt a vonalat képviselje. Tegnap nem sikerült neki.
@forestjr: rendben, ez korrekt dolog tőle, de attól még a többi 399 emberrel, aki kint volt a meccsen, nem rendezett semmit. Ők csak a mocskolódására emlékeznek...
@Szotyeee: Remélem, nem értettük félre a viccet!:)

("Mivan? Mivan? Mivan?": Késdobáló jellegű italmérőben az első pofont közvetlenül megelőző utolsó három kérdés.:)
@facsipesz: kb. a nyolcadik percben lehetett, és ott ült köztetek.

Maszlov tényleg szépen berakta a vas alá, meg kell hagyni...
@gabute: Akkor időben érkeztem, mert már nem volt aktív a tag. Ráadásul az első gólról is lemaradtam, ilyen az én formám..
@Raon: Az utóbbi időben,-érthetően-, ritkán olvashattalak. Amit irtál, arra normál körülmények közt jó megoldást kinálsz, de a hülyeség spórái jól szét vannak szórva és nővekszik mint a gomba eső után. Páran "köröztünk" már de Mőbius-szalag lett belőle.
@gabute: Én is nagyon dühös voltam rá utána, de elmondása szerint a műsor egy embernek szólt, aki végig szidalmazta. A klub ellenében érzett frusztrációja pedig bizonyos fokig érthető (gondolom előtted is ismert a sztori), persze ez nem azt jelenti, hogy a szurkolókon vezesse le az érzéseit.
várom Pék mester nyilatkozatát....
@munkagep: "Be kell látni, a légiósaink már kevesek a Mol ligához, a magyar játékosok meg hát... Tele a csapat közepes, motiválatlan játékosokkal. Én mindent megteszek, de ennyit lehet kihozni belőlük, sajnos."
@Gaudi: Ezt még a régi Pék nyilatkozta volna.Azóta megvilágosodott, legalábbis amit az NSO.-n olvastam Töle.
es senki sem irta meg le, h lefekudt az uppe a csillagoknak? vagy csak atsiklottam folotte? :P
@Uteapu: Legyen igazad. Persze én is viccnek szántam, csak lemaradt a szmájli.
@Gaudi: Meglátjuk meddig birja visszafogni magát.
Nem lehet könnyű.
@gaz_zene: @freddyD: A zene tényleg gáz! Elszántan küzdünk a helyzet javításán, és NEM ADJUK FEL!!!
@forestjr: bár szeretném hinni, hogy a klub mi, szurkolók vagyunk, de ha már a klub ellen akar magából kikelni, akkor ajánlom a tulsó lelátót, és a VIP szektort. Akkor nem fogják félreérteni :)
@Uteapu: Nem csúsztatás.Az egyik múlt szezonbéli Stars-UTE felnőtt mérkőzés szünetében történt a csarnok előtti dohányzó részen! A ferdítés,csúsztatás,gyerekek titoktartásra való esketése az Nálatok divat.
@canadien: Én nem mocskos zsidóztam se folyamatosan, se folyamatlanul, szóval csúsztatsz, ferdítesz, vagy ahogy akarod.
@Uteapu: Ezt az esetet egyébként már hónapokkal ezelőtt egyszer megírtam.Visszakereshető...
@forestjr: De senki nem mondta azt,hogy te voltál.
@canadien: ha jól értettem, akkor egy magánbeszélgetésbe hallgattál bele?
Az egészet azért kellett felhoznom újra ,mert nagyon nem tetszik,hogy a többségében a gyerekeik társaságában ücsörgő Starsos "szurkolókat" gyökerezte le az egyik,szintén nagyon "tárgyilagos"kollégátok.
@canadien: Ha Te mondod! A második mondatodban remélem nem a szülőkre céloztál!!!
Csak nehogy kiderüljön később, hogy nem Vagy olyan, mint Mátyás Király nevezetes juhásza.
@Ringleader: Nem.Hárman üvöltöztek és várták,hogy valaki reagáljon rá a jelenlévők közül.
@canadien: Kénytelen voltam magamra venni, mert Újpest-szurkoló vagyok és intelligensnek is érzem magam :D . Viccen kívül, szerintem felesleges általánosítani, ez mindkét félre vonatkozik. Peace.
@Uteapu: Nem.Te is nagyon jól tudod,hogy miről beszélek.
@Zsootika: eredetileg hétfő (FTC-Miskolc)-szerdai(Miskolc-FTC) párosítás lett volna, de "Az FTC Trio Trend jelezte azt az igényét, hogy a hétfői napokra ne írjon ki neki fellépést a versenybíróság...", illetve pontosan a MOL-liga döntő miatt az első nap nem hétfő, hanem kedd...na most már én sem értem :-)))
Itt vannak a linkek:
icehockey.hu/index.php?pg=news_3_1075
icehockey.hu/index.php?pg=news_16_1132
icehockey.hu/index.php?pg=news_13_1134
...gondolom a két csapat kérésére tették péntek-vasárnapra, de ez a vasárnapi valóban érdekes!
@canadien: mocskos provokatőrök...bocs, de már az előzőről is lemaradt Sz. Máj Lee :-)
@canadien: Azért kell egyértelműen fogalmazni és nem általánositani.Igyis van egy csomó teljesen felesleges indulat.Még a tréfásnak tünő megjegyzések is félreérthetőek ha valaki(kik) erre hajlamosak.(mert Te sem gondoltad ugye komolyan amit @budspencer-nek irtál) Nem szoktam könnyen felkapni a vizet de sokasodnak itt is a ... na hogy mondjam...piszkálódások.Pedig sok bloggal ellentétben ez itt nem a "méregtelenités" helye.A sportról szól, mindannyiunk kedvenc sportjáról, és ez a helyes, szóljon is erről.
@Uteapu: 100%-osan megértelek, én is sokszor erővel fogom vissza magamat :)
@Bertuzzi: Párszor elküldtem a kutyámat a szék mellől, hogy mérgembe nehogy belerugjak mások miatt, mert ő aztán tényleg nem tehet semmiről.
@Bertuzzi: oppsz..lemaradt: mi volt az a kapuslenyakazás? Négyszemközt mesélhetnlóél róla.
@canadien: Értem. Szóval akkor nem sporteseményen történt az eset, hanem egy dohányzó helyiségben egy büfében. Az utcára leengeded a gyereket egyedül? Vagy füldugót adsz neki?
@Uteapu: értem, és köszi a választ! Így kicsit kerekebb a történet, tényleg nem lehet egyszer. Azért sok sikert a happyend befejezéshez!
Remélhetőleg Starsos oldalon is megvannak vagy meglesznek a hozzád, hozzátok (Inferno, forestjr) hasonló, korrekt emberek.

baráti üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Uteapu: Az esettel kapcsolatban nyilvánosan: 1. Ott sem voltam; 2. Ott voltam de nem én csináltam; 3. Én csináltam, de nem volt szándékos :)
Holnap tájékoztatlak majd, mert a ma estét a kölyköknek ígértem :)
@gabute: Mintha ezt megengedhetnék maguknak a válogatottba vágyó játékosaink.
süti beállítások módosítása