HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

600 perc büntetés 10 másodperc alatt

2010.01.09. 19:17 kovacsistvan

Szombaton hat mérkőzést rendeztek a KHL-ben, de az eredményekkel ezúttal nem foglalkozik senki. A Vityaz Csehov–Avangard Omszk összecsapást ugyanis már a 4. percben félbe kellett szakítani. Az ok: verekedések miatt egyik csapatnak sem maradt annyi játékosa, amennyinek minimálisan a jégen kell lennie egyidejűleg. A bunyót a Vityaz legostobább verekedője, Darcy Verot robbantotta ki, aki már az elejétől provokatívan lépett fel. Az első ökölpárbaj 3:27-nél bontakozott ki. Ebben a hullámban nyolc Vityaz- és öt Avangard-játékost küldtek le hosszabb-rövidebb időre. Hét másodperc után újabb csetepaté alakult ki, ekkor öt csehovi és hét omszki kapott kiállítást. 3:37-nél aztán vége lett mindennek. Itt a lista lebontva, cirill betűkkel. A meccs online közvetítése így nézett ki, linkeljük, bizonyára orosztudás nélkül is értelmezhető és látványos. Az orosz nyílt bajnokság fegyelmi bizottsága már nyilatkozott az ügyben, de egyelőre csak annyit állapítottak meg, hogy a játékvezetők döntései helyesek voltak, megfeleltek a jégkorong szabályainak. A KHL-elnök Alekszandr Medvegyev is szót kért: "Tudjuk, mi történt Csehovban, de a megfelelő következtetéseket még korai levonni – mondta, hozzátéve: – A vizsgálat igazságos lesz, a büntetések pedig kőkemények." Vasárnap összeül a liga végrehajtó bizottsága, elképzelhető, hogy ez a fórum már konkrét döntéseket hoz. A híradások szerint ilyen eset még nem fordult elő a szovjet–orosz jégkorongban.

VityazAvangard FÉLBESZAKADT
A negyedik percben tömegverekedés miatt a mérkőzés félbeszakadt.

TorpedoSzalavat Julajev 3-1
G.: Koszourov (Lindström), Brendl (Lindström), Bernard ill. Kalinyin (Kozlov)
K.: 14-10
Kapusok: Fomicsov
Kolesznyik

SzpartakDinamo Moszkva 4-3 (b.u.)
G.: Obsut (Ruzicka), Cibak (Radivojevic), Skotov (Upper, Lewandowski), Ruzicka (győztes büntető) ill. Omark (Zsitnyik, Visedkevics), Kaljuzsnij (Harju, Omark), Panov
K.: 16-14
Kapusok: Kotschnew
Jeremejev

Szeversztal
Lokomotiv 2-3
G.: Nagy (Alekszandrov), Csudinov (Sipacsev, Sinyin) ill. Vasicek (Zednik), Zednik, Vasicek (büntetőből)
K.: 12-12
Kapusok: Stana
Gajducsenko

AtlantMVD 4-1
G.: Kanarejkin (Posznov), Kanarejkin (Zubarjov, Posznov), Petrov (Zsergyev, Szjomin), Zsergyev (Bulis; üres kapu) ill. Dobriksin
K.: 30 (Szjomin 2+10) - 26 (Bojkov 10)
Kapusok: Lasák
Garnett

CSZKADinamo Minszk 2-1
G.: Szuglobov (Nyikulin), Szuglobov (Goncsarov, Kornyejev) ill. Varlamov (Gyenyiszov)
K.: 8-8
Kapusok: Barulin
Mezin

105 komment

Címkék: khl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@kossuthsch: jah, nagyon komoly :)
masodik korben mar a palyan kivulrol is rohnannak be, de a kapusok tok lazan elnezelodnek :P
@progmet: szvitov egyszer már úgy elverte ezt a barom verot-t, hogy alig bírt felállni. a fenti link alatt megtalálod. most is őt provokálták az elejétől. a történet szomorú vonatkozása: csehovban halt meg az omszki alekszej cserepanov
de szép sport a jégkorong :)) amúgy az egyik biztos csak cserekapus, a fehér kapus végig őrzi a ketrecet! és persze: respect & bravó :)
Az NHL-ben mindennaposak a verekedések ,de ott ilyen nem fordulhat elő mert a padról beavatkozók automatikusan több meccses, fizetés nélküli eltiltást kapnak.A két kapus általában összekapaszkodik,nehogy valamelyik segeteni tudjon csapattársának.
Jo kis csetepate volt, a kapusok akar meg tel szamot is cserelhettek ezalatt. Darcy Verot most mar biztosan kivivta maganak azt a dicsoseget, melynek egesz eletet szentelte, a hokis verekedesek koronazatlan kiralya lett.
@kossuthsch: És valóban. :-))))) Kb öt perce röhögök!!!!
Most látom, hogy mindez Toyota logóval a háttérben folyik! Jó kis company reklámot lehet forgatni belőle!
@kovacsistvan: Jagr vajon reszt vett a bunyoban?
Segeteni-segíteni
sorry nem tudom hogyan ment át.
Én akartam hamarabb:(:D
@csatoimi: @SweFan:

már az első körben, és aztán a büntetőpadról is megérkezett :)
@AG 2.0: Akkor megnyugodtam, nem huzta ki magat, ilyenkor igy illik. Egy kicsit azert felek, mert hetfon a Boom Sport az Avangard-Szalavat meccset tuzte musorara, nehogy ne tudjanak kiallni, annyi buntetest kapjanak.
@csatoimi: @SweFan: @AG 2.0: Nagyon szeret képben lenni a cseh, ő van legközelebb a kamerához, miután bejött :)
@csatoimi: Attól szerintem nem kell félni. Legrosszabb esetben is kiállnak az MHL-es Sólymokkal.
@kovacsistvan: Sajnos csak iPhone-on tudtam megnezni, itthon nincsen mas, igy nem tudtam kivenni az ismert jatekosokat sem. Persze, valahogy kiallnak azt gondoltam, de az mar nem olyan mintha az elso csapat jatszana.
Engem csak az érdekelne, hogy a hokiban miért lett elfogadott egymást összevernei? Nem tudom az oroszoknál hogy megy de az nhl-ben talán szabály is(ha más nem íratlan) van rá, hogy amíg az egyik verekedő fél földre nem kerül vagy védekezésképtelenné válik addig a bírók engedhetik. De miért? Milyen hagyománya van ennek? És senki ne jöjjön nekem azzal, hogy kemény férfias sport mert az amerikai foci is az mégsem dívat verekedni.

Mondjuk engem nem zavar a bunyó mert tényleg fel tudja dobni a hangulatot csak az elég gáz, hogy egyszer egy interjúban egy 10-12 éves gyerek azt nyílatkozta azért szereti a hokit mert lehet benne verekedni...
@csatoimi: csak gm-eket kaptak, matchet senki, ha jól láttam. persze holnap minden kiderül. vagy nem.
@progmet: Ez tényleg nagyonnagy:DDDD
Ahogy a jó öreg graffiti is mondja: Múltkor elmentem egy verekedésre, és kitört egy jéghokimeccs...
Óriási!
De a legnagyobb tényleg az, hogy a 4 kapus (egy-egy párt alkotva) milyen jól elbeszélget :)
@AG 2.0: Ezek a legendás nagy verekedések nem az utolsó 10 évben t9rténtek.Sokszor előfordult ,hogy kiürült a cserepad,ezért a liga hozott egy olyan szabályt ,hogy csak a bunyó kitörésének pillanatában jégen levő játékosok vehetnek részt!
Aki a padról avatkozik bele az nagyon komoly büntetésben részesül.
@Fj0d0r: A legjobb játékosok nem feltétlenül nagy termetűek.Az ellenfél védői szeretik büntetni a villogókat.Ezért minden csapatban van egy aki szinte csak azért kap szerződést,hogy megvédje a csapattársait.
Ilyen volt a torontói Tei Domi,vagy az elhíresült Baschler aki,mivel nem akartak vele verekedni,hátulról ütővel ütött.3 évig nem játszhatott a ligában.de utána sem kapott megfelelő ajánlatot.Angliában játszott egy idényt ,ha jól emlékszem.
Legjobb az online közvetítés. 17:03-kor megkezdődött a meccs, és 18:20-ra le is játszották mind a 4 percet. :D
Én nem értek a hokihoz. Miért van az, hogy ennyire divat ebben a sportban bunyózni?
Molnibalage: azért, mert olyan jól be vannak csomagolva, hogy komoly kárt nem tehetnek a másikban és az se bennük. Ezt mindhárom (két verekedő + bíró) fél tudja.
Szerintem tök jó volt. Valahogy olyan frappáns az egész a "Ki karddal tör ellenünk kard által is vész el" felirat alatt ami ott virít a csehovi pályán.
Jagr pont Verottal birkózott.

Tud valaki valamit a ketrecharcossá lett Vityaz hokis új karrieréről?
Én a bíróknak engedélyezném a sokkolók használatát. Lebénítja mindkét agresszív barmot, a játék meg mehet tovább...
@kovacsistvan: Hogy hokiról is legyen szó, Irgl ütötte be a büntetőt, nem tudom miért írja a championat.ru Vasiceket.
Pár meccse együtt nyomja Vasicek Zednik Irg, csak nem tudom ki a center. Bár gondolom Zednik. Jasin érában is, szélsőt játszott Vasicek. Lényeg, hogy elég jól megy. Remélem összeál a Mihnov Churilov Galimov sor is, és újra jönnek a pontjaik. Nem tudtok egy linket, ahol a sorösszeállítások is megnézhetők?
Egyébként hozzánk jön a Vityaz, remélem nem lesz gond :D, könnyen sérülős csapat.
Off, de Széligék közben nagyot aláztak Grenoble-ban, 3500 néző előtt nyertek 7-2re idegenben! ON
@kovacsistvan: Óriási az egész, nagyon jót szórakoztam. A címhez külön gratula :)
Sziasztok,

Nekem az utolsó videón olybá tűnik, mintha csak azért mennének be a padról, hogy félbeszakítsák a meccset...

Nem lehet, hogy eleve ez volt a cél?

Nem lehet például, hogy szimpla fogadási csalás van az egész bunyó hátterében?

Mindenesetre nagyon nagy... :-)
@M@tyi: Úgy értem, félbeszakíttassák, ha még addig a játékvezetők nem tették meg.
@kovacsistvan: szerinted mibe kerülne kimenni egy ilyen meccsre cakk/pakk?
Masik nagyon durva verekedes, csak eros idegzetueknek:
www.youtube.com/watch?v=wQ6dbTUHYwo
@egy hang a hátsó sorból: néha el kellett takarnom a szemem, én még ennyi brutalitást soha nem láttam...
@csatoimi: odaállt jaromir testvér is, mert azért j az öreg a háznál, kicsit összegabalyodott darcyval, meg is kapta ő is a véglegest:)
@kiralyfi: jó az öreg akart lenni:)
gyász,hogy ez tetszik a nézőknek..
az első balhénál darcy nagyon visszafogott volt, szerintem nem akarta ő a meccset jaromir testvérrel...
@imr: ez is egy vélemény, de nem kell egyetérteni vele, ugye?
Jo sok kiállítás (удаление) volt, lehet, hogy indulhatnának a Rekordok könyvében való megjelenésért?:-)Abból fedezhetnék a zsét, ami a félbeszakadt meccs miatt elúszott.Vagy ilyen kor valami bünti is várható?Ki dönti el, nem tudjátok? melyik bizottság, hogy ki miatt szakadt félbe...
Toyota reklámon kívül egy lényeges felirat is feltűnik azért a háttérben:Ki karddal jön hozzánk, kard által is vész el!Lehet, hogy ideje lenne kicserélni a kard szót hokiütőre:-)Mellesleg, ahogy elnéztem a videót, új sportág van születőben:nehezített szabadfogású korcsolyában és hokimezben. A közönség ezzel is jól elvolt:Davaj, davaj, adj neki, és hasonlók!
Már Oroszország sem a régi!
"A világ legjobb sportja" :/
szánalom ez az egész Vityaz.. :D

de biztos vagyok benne, hogy azóta Simon valahol egy sarokba borulva zokog, mivel kimaradt ebből xD
Olyannyira sajnálja a dolgot, hogy még vissza is tér azt olvastam :D
hiába.. nem teljes a cirkusz a porondmester nélkül :D
Kapusok szenvtelensége (kvaterkázás egymással, bírókkal): priceless.
@vittinger: Erre ők is rájöttek hogy felesleges a labda.Ezért játszák ezt a játékot koronggal...
egy kicsit meggyultek a hokihoz nem erto csak beszologato bohocok :(
@vittinger: "a labda teljesen felesleges" szerintem is felesleges mert ezt a sportot koronggal jatsszak
amiota vilag a vilag a bunyo benne van a hokiban itt nem fekszenek le es nem jatszak el a hattyu halalat hanem ha paraszt vagy akkor kiallhatsz bunyozni ha nem allsz ki beszari (ekes pelda erre Fodor aki szerintem tudta hogy Fiseratol kap nehany komoly pofont ami meg is tortent de azert oda allt es senki nem mondta ra hogy nyuszi ) vagy ennyi
az egy dolog hogy itt egy kicsit sok volt a bunyo de hat ez amugy is rekord gyanus tomeg verekedes az ilyen ritka mint a feher hollo
amugy fociban is vagy barmely mas sportagban is elofordult mar hogy felbe kellet szakitani meccset bunyo miatt szoval csak lassan a testel @azoli79: nem nagyobb parasztok mint te viszont nem annyira beszariak
@Bambano: Attól , hogy van rajtuk fejvédő és minden egyéb attól még nem védettek...
Gondolj már bele leveszik a kesztyüt, ököllel arcon ütsz valakit kb semmit nem ér a szuszi,láb,könyök,vállvédö. Arcot támadják és ha sisakot nem is veszik le akkor is lehet olyan ütést bemérni amitől lefekszik az illető.
A felgyülemlett szálkákat intézik el így, de ezek a tömeges balhék már - már két szurkolótábor balhéjára emlékeztet , ahol mindegy kit ütsz. Valoszinüleg itt is ez lehet , ez a két csapat utálja egymást,és sok volt a szurka-piszka meccs közben.
Teljesen hülyeséget beszéltek ezzel a védve van mindenük dologgal.
@ecs: Nathan Perrott a CHL-be igazolt december 30-án a Texas Brahmasba. Szeptember 11-én kikapott TKO-val, több küzdősportos eredményről nem tudok.
@M@tyi: Fogadási csalás kizárt, mert visszakapja mindenki a pénzét.
@tom40: Erre a kérdésre ecs tudná a választ szerintem.
@qx92: Nyugi, azért vannak érdekesebb (?) vélemények, mert az index.hu főoldalán is kinn van a hír.
@vittinger: szerinted ,akkor mi a komoly sport testvérem?:)hőzöngő barmokat én eddig csak a focipályán illetve a foci"szurkolók" között láttam.
ha nem értesz hozzá, akkor meg legalább ne okoskodj, tudod nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik:) labda pedig értelemszerűen nem kell hozzá, mert , ha az lenne, akkor bandynak hívnák a sportágat, ez viszont akkor nem az a sportág, tehát vagy nagyon nem ide akartál írni, vagy ennyit tudsz csak...ja, és bandyban is voltak, vannak, lesznek bunyók...
@FRee: Gondolj bele abba, hogy te hányszor jártál már a jégkorongblogon, utána pedig arra, hogy ő hányszor járt már itt.
@kovacsistvan: néhány embert azért kiszórtam éhgyomorra :)
szanalom mikor kikerul egy cikk az index fooldalra... jon a sok okostojas es osztja az eszt...
@AG 2.0: Pedig nem írtak durvát, csak hülyeséget.
Egyékbént érdekes, hogy pont a másik tegnapi bejegyzésemben elmékeztem meg a két évvel ezelőtti Traktor-Ak Barsz bunyóról... :)
a középsuliban volt egy osztálytársam, aki hokizott, na, annak pár év alatt teljesen szétment az arca, mintha bokszoló lett volna. és többször tört el keze meg bordája is (bottal ám jól be lehet húzni a bordák közé). szóval nem igaz, hogy nem lehet egymásnak sérülést okozni. meg az se igaz, hogy ez a verekedősdi az utóbbi időben harapózott volna el...
jégbirkózás :)))
mikor lesz olimpiai sportág?
ezek a srácok frankón népszerűsítik....
szerintem direkt bunyóznak, a műsor kedvéért. mert ez már vicc...
Hát ez nagyon-nagy.:D De egyébként miért tört ki a verekedés? Ha valaki megosztaná velem, megköszönném.
@boO.2.0: Lasse Kukkonenhez hozzávágta a korongot Darcy Verot (ki más?!).
@kovacsistvan: Nagy fazon lehet ez a Darcy Verot. :D
@AG 2.0: Vannak páran akiket a hokiban, csak az ilyesmi mozgat meg, a többi nem igazán érdekli.
Nagy valószinüséggel érdemi dolgokról nem tudnak és talán nem is fontos nyilatkozniuk. Gondolom nem ilyen "reggelit" terveztél.
Látom megy itt a trollkodás.
@ecs: tom40 kérdezte, hogy "mibe kerülne kimenni egy ilyen meccsre cakk/pakk?". Te ezt jobban átlátod.
Farkas Caja (akkor 40 éves) csinált ilyet a BS-ben!17 éves Dunaferreseket ütött! Ámokfutás! Mai napig megvan! Vissza lehet nézni! Csoda, hogy nem ölték meg ezt az "embert"?
@Fj0d0r: Ez engem is érdekelne, hogy hogyan lett a hokiban elfogadott a verekedés. És miért pont itt? Nem tudja valaki a választ? Azon kívül, hogy "már a kezdetektől fogva", és "már a rómaiak is...":D
"Verekedni" lehet -sajnos- ez benne van a játékban. Tény, hogy a jó játékosnak nem kell a bunyó! Az alattomos bunkókat kell büntetni!
www.youtube.com/watch?v=z2rkYSoss1k
Ime a roman-szekely valtozat, szerintem mindent visz.
@kovacsistvan: Vízum 12500 ft, repjegy 50-90 ezer szerencsétől függően turistán, szállás 200-1000+ usd/nap igénytől függően kivéve haveroknak :), meccsjegy 300 rub (2000 ft)-tól. Költőpénz igény szerint. Közlekedés olcsó, étterem drága.
Csehov 50 km Moszkvától.
Azért a hokis bunyók miatt fanyalgóknak ajánlom, hogy jégen, korcsolyában, (akár védőfelszerelés nélkül) próbáljanak már kárt okozni puszta kézzel egy hasonló embernek... elárulom: nem nagyon fog menni, mivel nem tudsz olyan jól betámasztani a jégen a korival, hogy igazán nagy lendületet tudj venni egy ütéshez. Mivel mindkét fél jégen van, az ütés energiája elvész az elcsúszás miatt. Ezért kénytelenek egymás mezébe kapaszkodni, de még így is inkább csak pankrációra emlékeztet, miközben kívülről látványosnak hat.
Más kérdés, ha az egyik fél lekerül a földre...
Na ezért ilyen "liberálisok" a hokiban a bunyóval kapcsolatban.
De gondoljatok bele: a Forma1-ben nem az ütközéses videókra a legkíváncsibbak az emberek?... ;)
www.khl.ru/video/1309/25682/

Az egesz kis meccs, videon :) Azert az orosz kozonseg nem ugy tunt mintha banna hohy hoki helyett boxmeccs lett :)
@mudraL: Hmm ebben tényleg lehet valami. Engem amúgy nem zavarnak a bunyók általában. Tetszik hogy magad is megpróbálhatsz elégtételt venni. De persze vannak már túlzások, lásd ezt a meccset...:D
@Taszi: Csehovba nem a jégkorong miatt járnak a nézők. Szerintem.
Sziasztok!
Ezek után jobb, ha nem is mondom el a véleményem a Szpartak-Dinamó meccsről, mert gondolom - rajtam kívül és csatoimi-n kívül - senkit nem hozott lázba a moszkvai derbi. Pedig Obsut gólja előtti Ruzicka passzt érdemes megnézni, és aki eddig osztotta a hokit, megláthatja, én speciel miért is szeretem ezt a játékot. Persze volna más is, amit mondanék a meccsről, de a félbeszakított meccs - teljes joggal - mindenek felett áll a tagnap nap esetében. viszont egy kérdés, az illetékesekhez: Tudtok valamit arról, hogy Panov kölcsönbe jött-e, vagy véglegesen, mert eddig nagyon jó a statisztikája a Dinamónál.
Hajrá Dinamó! :)
@Sammer: Ezt sértésnek vegyem, hogy csak kettőtöket hozta lázba? :)
Panov véglegesbe jött.
Hehe. Ezek a tömegbunyók nekem mindig kicsit mesterségesnek hatnak. Hagyományápolás meg egy kis show műsor a nézőknek.

Kapaszkodnak egymásba próbálják egymást megütni, a bírok nézik, majd jó időérzékkel odamennek, hogy "fiúk! meguntátok már? Jó van akkor ehetettek le a jégről!" Ha valaki a földre kerül véletlenül ott közbelépnek.

Sehol nincs szenvedély, düh meg harag. Se a posztban lévő videókon, de a kommentekben posztol NHL-eken. Lassan azt gondolom, hogy csak megszokásból van az egész. :)
áááááá, ez annyira színház!!! Mintha megbeszélték, hogy ki kivel fog meccselni, szinte mindenki azonnal párt keres! Hölgyem, szadad egy táncra? :-)))))

Szóval ez k. nagy bunda, minden csak nem spontán.
@Sammer: Igen, nekem is feltunt, hogy majd minden meccsen golja van. Rajta kivul csak Weinhandl tudja tartani a meccs/pontot, igaz, ot meccsbol ez konnyebb volt, mint 42-on at. De jol nyomta a Ladaban is, itt meg a tarsak is jobbak, neki is konnyebb lesz.
@cambridge.on: Baschler. Aki Brashear és őt ütötték fejbe. Többi stimmel.
@mityu: Takarodj focizni, ahol sunyiban eltörik egymás lábát az írni-olvasni nem tudó parasztok.
Azért látszik, hogy meglehetősen könnyed pofozkodás mindegyik. :-)
Tetszik, hogy a zebrák is milyen nyugodtan kezelik a helyzetet. Mindig csak egy párral foglalkoznak, s futószalagon viszik a büntetőpadhoz a delikvenseket. :-)
Sajnos nincs hang nálam, de látszik a 3. bunyónál, hogy - talán a lefújás hatására - mind egyszerre hagyják abba.
Én extra büntetést csak a büntetőpadot elhagyókra rónék ki. A többi pofozkodóra csak az ilyenkor szokásos szabványt rónám.
@kovacsistvan: Persze, hogy Téged is lázba hozott, ne haragudj :) De gondoltam, a moderátort külön nem kell kiemelni egy ilyen rangadó kapcsán... Meg aztán az egész hozzászólásomat tulajdonképpen Neked szántam, hiszen a kérdésemre meg is kaptam a választ. Örülök, hogy a srác véglegesen jött. Viszont, ha beszélhetünk a meccsről, végig nagyon forró volt a hangulat. Nagyon tetszett, amikor Radivojevic és és Golovkov a kiállításuk után is osztották egymást a büntetőpadról.
Aszongya lédererákos, hogy "tegnap félbeszakadt az Amkar Perm meccs". Ügyes...
@Sammer: Moderátor? Na az pont nem vagyok :) Egyébként Kotschnew remekelt.
na valaki gyúrjon rá a 100. kommentre gyorsan (ez a 99. :D)
..kár, hogy csak ilyen bohóckodás láttán van ekkora érdeklődés a KHL iránt.. Lehet még a döntő Barsz-Loko meccs után se volt ennyi :P :D
@priest_: Az tenyleg kar. De remeljuk idovel kialakul, a KHL is csak nemreg indult, meg ido kell amig tomegesen hiveket toboroz maganak. Azert olvaso sok lehet mar most is, olyan aki hozza is szol, az mar kevesebb.
@ecs:
@kovacsistvan:
Köszi!
@kovacsistvan: Meghívó levél,biztosítás.
@azra:
Én 24 éve jégkorongozom.
Egy fogam van letörve, edzésen tört le az is.
Nem tudom mit csinált az osztálytársad...
süti beállítások módosítása