HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Sikerült visszavágni egész rendesen

2009.12.30. 14:24 Hblog

Megvan videón a két kupaelődöntő, hajtás alatt megnézhetik az összes gólt, nyilatkoznak is sokan. Közben a bronzmeccs a poszt publikálásának pillanatában már javában tart, a döntő pedig fél hatkor kezdődik. Utóbbi meccset, ha minden igaz, adja a Sportklub.

118 komment

Címkék: magyar kupa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@emu11: Ezt inkább érdemes a Spenger Kupás bejegyzésnél megtárgyalni.
Azt tudja valaki miért nem írják az online közvetítéseket dec 22. óta?
@Albi77: erre én is kíváncsi vagyok...

DAB-UTE 2-0; ha így megy tovább többet kapnak az újpestiek mint a Macik...
Az eredmény nem tükrözi a játék képét.
istenem ez a sportklub.....
35 percbe telt megcsinálni. Szép.
na, 5.1-ben jön a szokol!!!! mi történt? :D
@Albi77: Mert - bár F.Kapus megbízott ezzel a nemes feladattal - bokros teendőim közepette elsikkadt... :(
@kerusz: nem szemrehányás, csak megszoktuk a blog kényelmi funkcióit... ;-)
Köszönöm a kimerítő választ :)
Végre visszajött a hang. De borzasztó, hogy ez már nem először fordul elő (AV19-es meccsek is). Nem lehet ez ügyben valamit tenni, hogy valakit ezért felelősségre vonjanak már a Sport Klubnál??????
@DominiKing: Tréreder hangját nem bírja a közvetítővonal...
ennyire még nem örültem Ákoska hangjának
Telefon megvolt, hallani lehet valami gombnyomást, erre visszajött.
Vicc!
a meccs viszont nem rossz, ettől függetlenül!
@Lajos a mizse: nem :-), de legalább nem WC....
@Lajos a mizse: Köszi. Ezen a számon egy nagyon kedves hölgy adott egy másik telefonszámot, ami állítólag a tuti. 06 40 40-30-20 és ugyfelszolgalat@ikonewmedia.hu
Itt lehet reklamálni hang ügyben.
jól halottam, hogy azari csabát mondot a riporter?
@emu11: Jól. Van annak is előnye, ha nincs hang... :(
Nagyon utálom ezt a riporter arcot... 100x SportTV mint Sportklub.

A meccs nem rossz, ügyes kis csapat van Újvárosban, nem valami nagy szint,de azt ügyesen,biztosan. Az Újpest jobb mint a classicon,de azt nehezen lehetne alulmúlni. Kéne sürgősen 1-2 jó csatár. Nem hiszem,hogy túl izgalmas lenne ezek után a meccs,de hátha látunk még pár szép gólt.
@emu11: Én kimondottan szeretem, mert ugyan a jégkoronghoz nem ért magas színvonalon, de legalább lelkes és minden szavából kiderül, hogy imádja a hokit.
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Jó a meccs!!újpest kicsit többet támad,csak megint a gyerekbetegség,támadnak,és ök kapják a gólokat!!
Csak a kapu mögött vannak lilák?

Gratulálok a Miskolcnak, jobban akarták a bronzot :(
Sziasztok!

Valaki tudna egy linket adni egy streem-hez?
Előre is köszönöm
@DominiKing: én egy szóval nem mondtem róla rosszat... tévedni emberi dolog, de ciki élő adásban... szegény Azari nem merte kijavítani....
Egyébként nekem léderer stílusa nem jön be, bár csiszolódik, csak nagyon lassan... :-)
@öregjátékos: ez a veszélye annak, ha védelem nélkül támadnak...
ne bántsátok Léderert kicsit buzgó de legalább akar és tanulja a hokit....néztem a EUsport2 Knézy na az gáz...hozzászolni se tudott...elütik...2perc szünet....kiállitás....2perc szünet....szép játék....na ennél jobb Ákos
@Balee25: ez is igaz... az igazi az idősebb Knézy volt... de rég volt...
ezekkel a beköszönéseivel is (ütős estét,meg szép gólokat blablabla) Knézy-t majmolja...
Jóbbtól nem szégyen tanulni:)
Nem tud valaki egy streamet?
Kiss Akos sem fog " templom ajto " dijat kapni sosem.
Annyira de annyira hülye ez a pék hogy görbe bottal verném a fejét míg él
Eladta az Ujpest a meccset vagy csak Pek ennyire amator?
Pék György mester edző????? Miért nem külditek el a P..... ba????? Nem ért a hokihoz!!! Ezt úgy írom, hogy nem az UTE-nak szurkolok.
Mekkora volt:):) Én még nem sok 6vs3-at láttam, de ez nagyon tetszett:) Jó kis meccs.
Mi értelme volt egy önzavaró embert 5-3 ellen beállítani?
@csatoimi: sajnos nem mindig van tisztába a dolgokkal!4tavalyi u20!!csak nyerni szeretne4
@kerusz: Nagy hulyeseg volt ez. Csak zavartak egymast, masra nem volt jo.
@kerusz: 3-1, fél meccs hátra, az újpest teljesen benne van a meccsben és kiveszi a kapust? Elment a meccs, ezzel szétesett az addig teljesen jó játéka az Újpestnek.
@csatoimi: Most kevésbé zavarták egymást, mint mondjuk 6 az 5 elleni helyzetben. Lőni kellene megtanulni inkább, az nem annyira tehetség, mint inkább gyakorlás kérdése.
eddig tényleg jó volt,de kezdenek szétesni a lilák!!
léderer!!!nem bece,hanem bence!!!
Edzo es kapus nelkul nehez. A DAB-nak legalabb kapusa van.
@alpec: Nem először csinált ilyet Pék. Csak az lepődik meg ezen, aki kevésszer látta meccselni. Az meg, hogy van-e ennek értelme, vagy sem, hitvita, amiben azután mondtál véleményt, hogy tudod, hogy nem jött be. Ő meg akkor kellett döntést hozzon, amikor az eredményt csak remélni lehetett. Ha gólt lőtt volna a csapat, most ő lenne az isten, hogy meg merte húzni.
@öregjátékos: Nem inkább Becze?

Egy streamet valaki! :(
Sehol sincsen?
@kerusz: ez igy igaz, de valahogy nem tudtak szethuzni a jatekot sem. Ekkora elonyben ki kell jatszani, nem a kekvonalrol eroltetni.
@emu11: Sajnos amíg mostohagyerekként kezelik Magyarországon a Hokit, addig örülni kell, hogy ez is van. Én még mindig nem tudom megérteni, hogy a válogatott és az AV19 sikerei ellenére sem lehet a sport csatornáknak nagyobb figyelmet szentelni ennek a sportágnak hazánkban. Nem tudom felfogni, hogy miért éri meg jobban nekik egy langyos hazai NB I-es (sőt NB II-es) foci meccs közvetítése mint egy DAB-Csíkszereda, UTE-Fradi, vagy ne adj isten az AV19 ha nem is az idegenbeli (bár ezt sem értem), de legalább az összes hazai meccsének közvetítése.
@freddyD: igen az,de nem bece!!mint ákosunk mondja!
@csatoimi: A kijátszott helyzetek sem mennek be, mint láthattad, nem egy óriási helyzetet sikerült elpuskáznia az Újpestnek - előtte is, meg azóta is.
@DominiKing: Ezt en sem ertem, sajnos nagyon mellozve van ez a gyonyoru sportag, egy csomo hulyeseg javara.
A Dunaújváros elég nagyképűen játszik szokásához híven . De sajnos az eredmény őket bizonyítja.
Ez benne van, sok edző meghúzza,mert ő is tudja,hogy jobb az Újváros,ez nagy sansz volt nem jött be. Ugyanott vannak mint az első harmad után.Bár egy 5 vs 3-at is meg lehett volna csinálni. Valahogy nagyon statikusak ezek az emberelőnyök,semmi váratlan húzás.

Ha az Újpest tudna rendesen támadni,simán megbüntetné a sok felesleges kiállítást,és nem lenne három gólos különbség.
@kerusz: Sajnos semmi nem megy be, szerettem volna nagyon ha az a 6-3 ellen bemegy, hogy legyen szorosabb.
@DominiKing: hát igen, egyet értek veled... erről az jut eszembe, hogy nem rég volt egy hazai meccse a volánnak, és erre a fradi-szeged kézi meccset adta a sportklub.... érthetetlen volt, mert vagy 15-el nyert a szeged már az első 20percben...
@kerusz: az előző kommentem végéről iszedtem, most leírom: nem véletlenül nem csinálják ezt a világban, legutóbb is ettől a bohóctól láttam.

Ez nem hitvita, hanem statisztikailag kimutatható, hogy az üreskapus helyzetek hány százaléka dől el lőtt/kapott góllal ill. úgy, hogy nem történik semmi. Csak érzés, de kétlem, hogy a lőtt gólok százaléka meghaladja a 10 %-ot. A meccs közepén egy lendületben lévő csapatot megtörni egy ilyen lutrival ökörség, akárki akármit mond.

ha bejön, akkor sem zseniális edzői húzás, hanem az az egy eset a sokból, ami őt igazolja.
@alpec: Több a kapott gól tapasztalataim szerint is (igaz az többnyire "5 a 4be" van a meccs végén).
Volán ellen is megpróbálta tavaly. (igaz, akkor asszem a meccs már a vége felé járt) Az eredménye ugyanez lett. Akkor Martz a saját kapunk elől belőtte.
5-3 ban támadni 1-3nál lendületben lévő csapatnak esély a felzárkózásra a meccs közepén. Meggyőződésem, hogy 6-3 nélkül legalább helyzetek lettek volna. Így sikerült 30 perc után elveszteni a meccset. Nekem ne mondja senki, főként Pék, hogy meg kellett próbálni, mert nincs az a hülye aki ezt bevállalja az utolsó percek előtt. Izgi meccs helyett most itt egy sima.
@csudto: a véleményeddel vhogy egyetértek, bár azon kívül hogy nézem a hokit, semmi közöm nincs a hokihoz, csak egy lelkes-bódult magyar-hoki rajongó vagyok... az edzők, hoki-játékosok lehet h másképp látják.
@csudto: Miért, nem hagyott ki még egy szekérderéknyi helyzetet az Újpest?
tőkési! nagy gól volt... hát tényleg jobban kitömik az újpestet mint tegnap a miskolcot... így a macik teljesítménye még jobban megsüvelendő!!!
Azt hiszem elkezdhetnek gondolkodni, hogy mire költik azt a 250.000 forintot.
(Ami mondjuk kicsit megmosolyogtató. El tudnátok képzelni, hogy valahol külföldön bemondják, hogy a második helyezett 918 eurót kap! :D)
Tudom, kicsi ország, kicsi hoki, de akkor is
@freddyD: és ennyivel lehet főszponzornak lenni?
Sajnos a szlovákok megint semmit nem értek!
dab:1hónap 2meccs
ute:9nap 6meccs!
@öregjátékos: ennyit még a magyar serdülők értek volna....
@emu11: igen vagy megy vagy nem!!mostanában megint nem!!
Gratula a DAB-nak! Elég sima lett...
Újpesten meg már rájöhetnének már, hogy kell minőségi edző, kapus és szakmai munka elsősorban...
@Licsimi: meg egy kis támogatás a szövetségböl!:-)
@öregjátékos: Szlovákok nélkül könnyen lehet, hogy ki sem jutnak újvárosba
A "mesternek" utilaput végre. Analfabéta hozzánemértő .............
jellemtelen fos arc ez a Pék. de nem verem az orrom más dolgába, hajrá, Volán!
@öregjátékos: Most mi köze a szövetségnek ehhez? Most nem lehet "bezzeg a Volánt segítették"-re hivatkozni...
@freddyD: igen!!de ma is mehetett volna nekik,és akkor nem ennyire sima!!vagy csak minden második meccsen megy?ftc-ute3-7ftc-ute2-1ftc-ute0-6
@Licsimi: na jó nem,csak ez személyes!!!
3-1-nél még reménykedtem benne, hogy szoros meccset láthatok, de a folytatás egyértelmű Újvárosi fölényt hozott, gratula az Újvárosnak, megérdemelték a győzelmet.
GRatula a Dab-nak! Teljes mértékben megérdemelték.

A legnagyobb nyertesek azonban a szurkolók. A legutóbbi meccskre több ezer szurkoló/néző volt kíváncsi. WC: 4500; MK-döntő: 2900.
Jó lenne, ha sok hokiszűz itt ragadna!
Ezt a 6 a 3 ellen felállást azért sem értettem, mert úgy tűnt, sosem gyakoroltak ilyesmit. Elég tanácstalannak tűntek a játékosok. Gondolom, az 5 a 3 elleni felállásra volt variációjuk. Miért nem volt az abban a helyzetben jó? Meccs felénél jártak, semmi sem volt veszve, lendületben volt az UTE. A szünetben elhangzott nyilatkozat alapján a játékosok sem értették és Énekes Lajos sem igazán értette.
Szerintem elég jó volt az UTE, de a honosítandó játékosaink aligha férnek majd a válogatottba... Pék mesterről az a nem nagy véleményem ami mindig is volt; mindiig megpróbálja, sose sikerül... Emlékeztek az U20-as produkciójára? Semmi új. Mindazonáltal szerintem voltak EBEL ssszintű percek, főleg az elején, jó kis csapat az Újváros. Bár szereznének több pénzt, kéne egy másik magyar csapat oda. Jobban örülnék, ha pesti lenne, de az UTE meg a Stars még messze van sajnos, a Fradi meg jobb, ha nem megy külföldre.
@Morgó Muki: 5-3-ban is meg tudták volna oldani az emberelőnyt, sőt 5-5 ellen is lett volna esélyük még szépíteni, mert ahogy te is írtad lendületben voltak, érzésem szerint Péknek nem kellet volna levinni a kapust. Persze utólag könnyű okosnak lenni...

@veghist: jó lenne még egy magyar csapatot az EBEL-ben látni,játéktudásban a DAB áll hozzá a legközelebb, kár, hogy anyagilag senki sem...
@veghist: azért a starsos betonválogatottakat ki fogják szorítani:-P
megjöttem, de csak holnap írok, alszom még egy-két dologra.
Üdv: Thomas AV,Bárd velük személyesen is találkoztam:)
Biztam benne, hogy leszurjuk a bikát de tökönszurta magát a matador. A kapuslehozatallal betoltunk 6 játékost a kapu szájába és ráadásul erre nincs is játékunk.Gratula a DAB-nak, okosan és jol játszottak. Valahogy egybe kéne tartani ezt a csapatot.
@Uteapu: a bikaviadalon is előfordult már, hogy a bika győz, a magyar hokiban egyre többször:) egyébként le a kalappal a lila szurkolók megjelent tagjai előtt, mert 6-1 idején is volt halovány kísérletük a csapat buzdítására. Végig sportszerű volt a hangulat a lelátón, talán a végén Hetler okossága zökkentette csak ezt ki, de ennyi úgy érzem még belefér:) Egyszer a második harmadban rákezdték azt a mondókát a lilák, amiben Kiss Ákost az édesanyjával való szexuális aktusra buzdították, talán azt nem kellett volna.
Igeeen jóó sokan voltunk és remélem egyre több Szurker és hoki kedvelő lesz a meccseken!!!
BÚÉK !!!
süti beállítások módosítása