HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Medvescak–Fehérvár 4-1

2009.12.27. 20:20 Hblog

Először verte meg a Sapa Fehérvár AV19-et a Medvescak Zagreb. A hazai jégen játszó horvátok a 11. percben 3-0-ra vezettek, ebben az időszakban ment el a meccs. A játék képe alapján a második menet is a zágrábiaké volt, egy szerencsés góllal mégis közelebb kerültünk. A harmadik harmad első felében úgy nézett ki, visszajöhetünk, de helyzeteink kimaradtak, a Medvescak viszont kihasznált egy előnyt, 4-1 lett a vége. További eredmények: Linz–Salzburg 2-5, Vienna–Klagenfurt 4-1, Jesenice–Graz 2-1, Villach–Olimpija 3-2. Az 5. helyet tartjuk, és a 12 pont fórt is a 9. helyezettel szemben.

46 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát gyerekek azt kell hogy mondjam gyenge volt!
Hol volt a védelmünk?!
És amik voltak helyzeteink azokat viszont tényleg be kellet volna lőni mert nem is 1 olyan volt
És grat Zolinak! egyik gólról sem tehetett első 2 gól az védelmi hiba a 3madik az meg hát khm...szörnyű volt ahogy ma játszotunk na majd kövire sikerül HAJRÁ VOLÁN!
Nem baj, biztos sok volt a bájgli :)Pedig 3 busz is ment ki ... Nem nyerhetünk mindig.

Off. Nem tudjátok véletlenül mikortól lehet jegyet venni a Div1-es VB-re, szervez vmelyik iroda utat?
Előre is köszi!
Sátor milyen önelégült arcot vágott néha......
Hát nem nagyon bánom ,hogy nem tudtam kimenni,nagyon gyengék voltunk....
Felejtsük is el gyorsan ezt a meccset,fog ez még jobban is menni!....Remélem....
Hajrá Volán! Jaa..ma tényleg csak a Zolika volt a pályán úgy tűnt,a többieknek:ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Hajrá Volán!
Hát ez van, nem a mi napunk volt. Van ilyen. Fel a fejjel és hajrá;)
Nem játszottunk rosszabbul mint az ellen, csak ők megtanulták megemelni és helyezni a korongot.A kapus hasán és botján keresztül még sosem ment át a korong. Miért kell mindig "csak" rálőni, rábikázni miért nem lehet kicsit megemelni, helyezni stb. A szólós gólt a hátvéd hogy bevarta.... hova a felsőbe, a 4. gólt hova kaptuk...
És amit mi lőttünk, az is emelt korong volt. Nem láttam egy olyan védést sem Kristan tól amiért nyúlnia kellett volna, csak mindig ott állt ahol kellett, mi meg belelőttük.
Nem baj fiuk, legközelebb megverjük őket, ha más nem bottal :)
itt van a Sator- "bosszú", amiért kirúgták a Fehérvártól - tiszta marhaság, hogy ő a szövetségi kapitány - egyértelműen Tolvanent kellett volna megbízni....nekem ez a véleményem, ha tévedek, mea culpa....-)
Különben eszembe jutott - mi először vertük meg a Viennát - Medvescsakék még először minket - hát ilyen is van, nem tragédia,javíthatunk....
Szerintem is elég gáz a horvátoktól, hogy csak most sikerült elkapniuk!
A szlovénok fognak lemaradni a playoffról, a horvátok be fogják húzni meg mi is, efelől nincs kétségem... egy győzelem odament, hát istenem.
De a csarnokuk irigylésre méltó!
Nem tudom, ezt a két "csodahátvédet" (Juha és Bornhammar) minek erőltetjük, ma is 2 gólt kaptunk róluk, mégis ők játszanak emberelőnyben és hátrányban is. Érdekes....
semmi nem történt , volt egy gyenge meccse a csapatnak, bár az előttem hozzászólóval kicsit vitáznék, mert ma jobb volt a zágráb, kivéve a 3. harmad első 5-6 percét.
de van ilyen, most a junior vb-n a svédek is csak kínlódnak az osztrákok ellen, két harmad után csak 4-3, úgy, hogy 3-0-ról egyenlítettek az osztrákok.
minden csapat életében vannak szar napok, ez ma az volt. Mondjuk jobb lett volna, ha a Graz vagy a Linz rak minket így helyre, mert a Zagreb ellen vesztett pontok kétszeresen fájnak. Ezzel együtt nincs itt a világvége, megyünk tovább!
@Szurkoló81: Hát szerintem meg Juha és Bornhammar 2 jó hátvéd szerintem! én inkább Horvátot emelném ki mert ma is amit csinált nagyon nem egy neki sajna:S
@tolsztoj: Ráér az még jövőre... Azért ne felejtsük el, hogy amikor szövkapot kellett választani, még nem volt mögötte annyi sikeres meccs...
Az, hogy Sator nem volt szomorú, nos az az ő helyzetében teljesen érthető...
@^ShAdow:
Egy szóval se mondtam hogy a Balu jobb volt. Sajnos mostanában ő sincs épp tökéletes formában...
Nem a védőink gyengék hanem az aktuális ellenfelek
támadói erősek.Azért a Zágráb kerete sem gyenge.
Sajnos az utóbbi meccseken a védelmünk a 0-val egyenlő. Eddig is az eredményes támadójáték hozta a meccseket. És Hetényi úgy volt a csapat legjobbja, hogy 83%-kal védett ma. Mellette egyedül talán még Toki az, aki egész jól játszott.
Átlagos ellenfél ellen sikerült egy hihetetlen gyenge játéknak nevezett valamivel előrukkolni.Tragédia nincs ,hisz jól állunk a tabellán ,játékosok sem gépek,belefér 1-1 gyengébb játék,kár hogy mindezt a tvs meccsen sikerült nyújtani.
Hogyisvan? Az első 3 gól túl gyorsan jött:)
A 3. harmad első emberhátrányáig tartott a lendület (a 3. harmad elejétől..). Kár érte, főleg azt a sok szurkert sajnálom, azért egy nyert meccs után még a 20órás út is öröm-vigasság, így meg 15perc is iszonyathosszú..
@facsipesz:egyébként milyen 20órás útról beszélsz?
@bojl: a gyulafehérvári szurkerek hazajöveteléről! :D
Szerintem csak írt egy nagy számot...
Üdv.mindenkinek!
Én már anno megírtam,ez így nem frankó.
Sator fejből tudja ki mit csinál a Volánból.
A válogatott nagyon ment a tornákon,tetszik a szemlélet,/melyre eddig sem lehetett panasz/,a játékfelfogás.remélem Szlovbéniában is ezt látjuk majd.
De ez a 2 poszt üti egymást,inkorrekt.
A szövetségnek valamit lépni kéne.
Korábbi véleményem sajnos fennt kell tartanom,vagy nem a Zágráb,vagy más kapitány.
Most értünk haza Zágrábból, a meccsről már leírták egy páran a valóságot, ma így sikerült, ennyi, lesz ez sokkal jobb is...
De ami a csarnokban volt, arra a fantasztikus a legjobb szó! Mi kb. 400-an lehettünk, a csarnok teljesen tele volt így szerintem 6000-nél több néző látta a meccset. A hangulat ennek megfelelő volt, a szurkolásra szavunk nem lehet, ha jégkorongban ma nem is, de ebben jobbak voltunk ma a Medvescak fanoknál. A Sektor B szurker csoportjuk megint üdvözölt minket, ha 19.-én jönnek illene most már nekünk is készítenünk valamit...
Méghogy WC...
HAJRÁÁÁ AV19!
-_- BLL -_- ÖRDÖGI KÖR
nemsemmi túra,nemsemmi belvárosi sörözéssel fűszerezve és lehengerlő szurkolói létszámmal mind két oldalon HAZAtérve ,fáradtan :)

Ördögi Körös cimboráknak hatalmas RESPECT!!!
a meccsből sokra nem emlékszek ,mert annyira nyomatuk a szurkolást,meg a reményt kiharcolni a srácoknak a pontér- pontokért--sajnos ez ma nem sikerült,sebaj :)
NA majd holnap megnézem a Soprtklubbon 13 órakkor tüzetesebben a meccset :)
HAJRÁ VOLÁN!!!

...::: BLUE LINE LEGION :::...
@Szoljanka: asztapicsa 1 másodperces eltérés a két komment között---na ez a nemsemmi telepátia:D:D:D:D:D:D
ááááá
zágrábig kellet mennem egy meccs"labdáért":D
fasza volt a hangulat!!!!!!!!!!
@peterbalogh: így van ,szépen elkaptad a közönség felé kipattanó korongot,bár majdnem a kisujjam bánta hogy irányt változtatva hozzád elérjen az "ereklye":)
szerencsére csak kék-lila folttal megúsztam az esetet :)
Jó kis túra volt, megérte lemenni még akkor is ha a csapat borzalmasat produkált tegnap.. Nem is érdemes senkit kiemelni, az egész szar volt! De még ezzel a harmatgyenge játékkal is visszajöhettünk volna a meccsbe, ha 3-1-nél legalább egy ziccert belövünk.. de nem.. mi inkább összehozunk egy kiállítás, mert sokan vagyunk a pályán és kapjuk a gólt! :(
Na, mindegy, a szurkolás jó volt és baromi sokan voltunk! Az EBEL-nek meg fel kéne készülni a vendégszurkolókra, mert az azért durva, hogy lemennek az emberek és közlik, hogy nincs jegy.. Még jó, hogy végül bejutottunk, de ennyi erővel kint is maradhattunk volna, ha nincs szerencsénk..
Semmi vész.Van ilyen.Legközelebb elejtjük a medvéket.Hát...gondolom,hogy minden tényezőben óriási különbség volt Zágráb és a Kisstadion között,de leszámítva a proletkultos részét a nézőknek, jó volt látni körülöttem a családi szektorban a férj-feleség-gyerek(ek)szekciókat.
Szükség van ilyen dolgokra,hogy később ne csak Fehérváron legyen magas szintű hoki.
Nem baj, egyszer tőlük is ki kell kapni... A lélektelen játék nekem sem tetszett, de nem lehet mindig toppon lenni. Egy ilyen belefér, még ha fáj is. Tisztelet azoknak akik kiutaztak Zágrábba, nagy dolog ez!!!

Tovább, előre! HAJRÁ VOLÁN!!!
@Bencito: Tudomásom szerint még nem árusítják a jegyeket. De nehogy utazási irodával menjetek!
Svájcban egy pesti utazási iroda szervezésében voltam, az botrányos volt. Az előre kifizetett szobánkat elfoglalták a részeg tahók. A szervező
csak akkor tudott nekünk szobát szerezni amikor
veréssel fenyegettük. Majdnem elkéstünk miatta a
meccsről, és még drága is volt az egész!
A Ljubljanai vb-re mi már lefoglaltuk az apartmant az interneten. Ez a legegyszerűbb!
@Thomas_AV:
akkor neked irjuk be ezt a golpasszt!
es ha majd felrakják netre akkor linkeld ide légyszi!;)
kössz!
legközelebb a listavezetőhöz megy a volán, az elős ellen pedig mindig jól megy nekik. remélem most is így lesz...
Ugye csak viccbőlkezte itt el vki Bornhammar és Alen játékát szidni??? Eléggé nagy butaság és hozzá nem értés lenne... Egyébként meg gondoljatok már bele! Mikor bekerültünk a ligába, mennyi és mennyi vesztes meccs után sikerült először nyerni! Akkor örültünk volna az 5. helynek, most meg páran farkast üvöltenek. Aki meg valaha is csapatsportolt vmilyen normálisabb szinten, az tudja, nem lehet mindig 100%-ot hozni. Sator meg jó döntés volt sztem, de Jarmo-val ketten kellettek volna a padra, vagy Cortina-val, de Scandella és Lali munkája is kiemelhető, szóval egy jó nagy stáb kéne! :-) Mindegyik edzőnek megvannak az előnyei, sztem fel sem sorolom! :-) Na mindegy, hajrá Volán, hajrá Magyarok! :-)
írtam az osztrák szövetségnek, hogy a Tokinak adják vissza a tegnapi pontját!
Érdekel valakit a MK újvárosban? van 3 hely a kocsiban...
@Szoljanka: maximálisan egyetértek veled.. a meccsről inkább nem beszélnék annyira rossz volt, egy kicsit többet vártam volna fiúktól tegnap, kár, hogy pont akkor játszanak ennyire rosszul amikor ilyen sokan elkísérik a csapatot.

Örülök, hogy megismerhettem Raon-t és a testvérét ekj-t, remek fickók vagytok:)
@tolsztoj: Azért Satort nem éppen tisztességes módon távolították el fehérvárról. Ha jól emlékszem egy balul sikerült számunkra teljesen jelentéktelen csíkszeredai barátságos meccs után húzták rá a vizes lepedőt. Ha neki is lett volna egy plusz sora (Ladányi, Vas, Peterdi) és néhány jobb védő (Ackersrom, Bornhammar,Allen) valamint ne felejtsük el idén a fiatalok is jobban mennek, de ezt az eredményt ő is hozná mint Tolvanen. Tavaly az emberhátrányos mutató sokkal jobb volt, az emberelőnyösnél meg nem léptünk előre semmit sem. Az hogy Zágrábi szemmel jobban meg tudja itélni a mieink hiányosságait, a válogatott szempontjából jó, az,hogy ezzel a Volánnak árt, egyrészt nem tőlük kapja a fizetését, másrészt lehet, hogy tényleg elégtétel a számára.
Lehet, hogy én nem vagyok Tolvanen-fan, de nem látok sok különbséget a két edző között. Jövőre valaki olyat kellene hozni, aki meg tudná tanítani az emberelőnyös játékot!!
@rider70: Köszönöm szépen, egy linket tudnál dobni?
Köszi
Nos ez a tegnapi finoman szólva is egy sz.r volt. Le kell vonni belőle a tanulságokat és továbblépni.
A hangulatért azonban megérte leutazni! :) Valaki írta feljebb, hogy a sok kiutazott szurkolót sajnálja, szerintem nem kéne. Mi legalábbis jól elvoltunk hazafelé a buszon és előtte a jégcsarnokban is. Nem teltek meg a kukák telesírt zsebkendőkkel... :)))
@uprmedia: pedig rengeteg különbség van :)

@edudus: tényleg jó volt! :)
Sziasztok!
Nekem a tegnap regenerálódással telt, de így utólag is szeretném köszönteni a régi és újonnan megismert arcokat! :)
Horiko, nekünk is egy élmény volt, ugyanitt legközelebb! Benő51, a sztorijaid kiválóak, legközelebb is legyünk egy buszon, ok?
Szóljanka, Thomas: azt az elmaradt csocsópartit a Blue Line Legion és az Ördögi Kör között mindenképpen be kell pótolni!
Laca, Pityesz, légyszi küldjétek majd át a képeket, ha tudjátok! Bár ha a röhögéstől nem találjátok az egeretm, akkor ettől nyugodtan el lehet tekinteni. :))

A csapatunk iszonyat rossz volt, én már rég nem láttam őket így játszani, de van ilyen, nem kell ezzel foglalkozni, előre kell nézni, és kész! Kár, hogy az a 400 fehérvári szurkoló ezt kapta játék címen, szebb lett volna egy győztes (vagy legalább élvezhetőbb) meccs után hazaérni, de majd legközelebb! Annyi szépet kaptunk már ettől a csapattól, hogy egy-egy ilyen botlás szerintem belefér, elvégre emberek ők is! Szerencsére karácsony egy évben csak egyszer van, ezért remélem egy ideig többet nem kell néznünk ilyen bejglihokit. :))

Pénteken találkozunk, üdv mindenkinek, hajrá Volááááááán!!!
@Raon: ahogy mondod, semmi gond nincs ezekkel a meccsekkel.

Főleg ha megnézzük a tavalyi alapszakasz végeredményét!!!
Hatalmas előrelépés!!!

jegkorong.blog.hu/2009/02/15/alba_volan_vienna_2_3#more945288

Hajrá Volán!
süti beállítások módosítása