HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–Olimpija Ljubljana 6-2

2009.12.20. 20:40 Hblog

A Sapa Fehérvár AV19 magabiztosan verte legfontosabb ellenfelei egyikét. A hazaiak viszonylag gyorsan egyértelművé tették, komolyan gondolják, hogy még jobban el akarnak távolodni a 9. helytől. Már az első negyedórában ütöttek hármat, sorrendben Sofron, Vas János és Nagy Gergő volt eredményes, jelentősen javítva ezzel az U24-es statisztikát. Azután azonban összekapták magukat a szlovénok, Yarema és Muric révén felzárkóztak. Hogy sokáig ne kelljen idegeskedniük a fehérvári szurkolóknak, arról előbb a duplázó Nathan Martz, majd Mihály Árpád gondoskodott, 6-2. További eredmények: Graz–Villach 3-1, Jesenice–Vienna 5-4, Klagenfurt–Linz 1-4. Jól állunk, nagyon is jól.

388 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@miki78: Hetenyire nem haragszik, csak a sajatjat futtatja.
@uprmedia: Arpit nagyon megviselte ez a meltanytalan szivatas, tudasa hetven szazalekan jatszik, o hiaba mondja nekem, hogy mindent megtesz es probal szaz szazalekot kihozni magabol a sok hatraltatas ellenere, en tudom, ha bekeben hagytak volna, sokkal tobbet is tud o ennel.
@csatoimi: :) akit egyébként nem ő hozott, hanem a Ladányiék.. A finn egyébként nagyon jó kapus: 1313 perc/90,8%. Hetényi is nagyon jó: 750 perc/92%.

Szerintem ez is túl van dramatizálva. Hetényinek sem kell aggódni, ő magyar és fiatal. Ő lesz hosszú időn keresztül az első számú kapus. Csak ki kell várni...
@csatoimi: köszönöm,hogy megosztottad velem/velünk!! Így már sok minden érthető. Ez a klasszikus vis major azt hiszem. Az edző kellő ismeretek hiányában-magára veszi a történteket. Sajnálatos!!! na de könyörgöm, nincs aki azt elmondja neki? még én is tudnék hasonló példát hozni az orosz-finn történelemből, hogy megértse a dolog súlyát!!! Villám gyorsan rendezni kell ezt, mert így Pirét ek fogjuk veszíteni, amit pedig semmiképpen sem akarunk!!!!!!
@miki78: Szerintem meg Hetényi nem is olyan soká egy erős európai bajnokságban fog védeni...
@kovacsistvan: Ezt en is igy latom, sajnalom, hogy magyar meg finn szakemberek nem veszik ezt eszre.
@kovacsistvan: és akkor nem ő lesz az első számú magyar kapus? Egyébként meg el lehet menni, csak az a kérdés, hogy minek? Megéri? Tudom, többet lehet Európában néhány bajnokságban keresni, mint a Volánban, de én nem örülnék neki, ha olyan vándormadár lenne, mint pl. Szuper.. neki nincs két idénye ugyanabban a csapatban..
@miki78: Mielott Imi leirta volna ezt (a valos!) a tortenetet csak arra szerettelek volna kerni, hogy probalj egy lepest hatralepni es nem allandoan az "idealizmus" szemuvegen szemlelni a vilagot. Bizony, a vilag nem ugy mukodik ahogy a joindulatu(teged mindenkepp kozejuk sorolnalak!) emberek szeretnek. Ha igy lenne, akkor bizony nem lett volna Trianon (es ezernyi mas igazsagtalansag a vilagon), en nem az emigracio(!) keseru kenyeret ennnem (mely lassan kezd megedesedni a Volan sikerei altal!).

Azt mar nem is mertem leirni, hogy en bizony ugy lattam, hogy Linzben Arpi negyedik soros volt es barki aki egy kicsit is ismeri Arpit (vannak akik mar oviskoratol ismerik!) es a jatekstilusat(vannak akik Amerikaban is baratai voltak!) tudja, hogy igy nem lesz a csapat hasznara. Volt szerencsem (veletlenul) a kispadtol 2 meterre nezni vegig egy harmadot es latszott, hogy ott valami nem OK. Az, hogy az Olimpia ellen 2-ik soros volt, az talan ennek a meccsnek a kovetkezmenye.

Most, hogy Imi leirta, igy gondolom neked is vilagosabb a helyzet. Egy edzonek SEMMI KORULMENYEK KOZOTT nem szabad azon dolgoznia, hogy mikent torje le az egyik huzoembert, ezzel gondolom te is egyetertesz.

Remeljuk, hogy ezek a dolgok hamarosan rendezodi fognak, es szepen megnyerjuk az EBEL-t! :) Hajra Volan! Mindhalalig! :)
@csatoimi: Én például pont szóvá tettem, hogy Hetét kivette a csapatból. De ezt kétféleképpen lehet:
1. Hát ezt nem hiszem el, mit képzel magáról ez a finn "mester"? Repülőjegyet neki! És Benk mit keres a csapatban?
2. Tudja valaki miért került ki Hete a kezdőből? Szerintem neki kellene védenie, nagyon jól ment neki az előző meccsen.
Vérmérséklet kérdése.
Neked pedig szerintem az egész jégkorong társadalom hálás azért, hogy Árpi a Volánban játszik és két év múlva magyar válogatott lehet.
Teljesen természetes, hogy elfogult vagy vele szemben, szerintem senki nem hibáztat ezért.
Hölgyek, urak!
Írtam egy szép, kerek, még hozzám képest is hosszú értekezést, majd az utolsó pillanatban a fiam, ez a drága gyermek egy laza csuklómozdulattal kitörölte az egészet (nem értem, hogy, nekem informatikusként sem sikerült rekonstruálnom).
Lehet, hogy neki volt igaza?

Másodszorra nem lesz ugyanaz, de talán rövidül az anyag:

- jóemberek, ne hagyjátok már, hogy így elfajuljon pár nézetkülönbség, meg kétszerennyi félreértés. Szerintem itt sokan nem tudják, hogy egy netes fórum NEM ALKALMAS az igazságkeresésre. Akinek ez nem evidens, az inkább tényleg ne fórumozzon! Egy netes fórum kiválló terep arra, hogy az ember tájékozódjon, megtudjon új dolgokat, meg új barátokkal bővítse az ismerettségi körét, de mivel nagyon nehéz és félreérthető kommunikációs terep, megvannak a maga korlátai. Egyrészt ott van az, hogy a belső, tűzközeli emberek mindent nem írhatnak le, hiába tudnak dolgokat. Csak célozgathatnak rá, vagy rosszabb esetben hallgatnak róla, egy nagyobb, közös jó érdekében. Innentől viszont minden, félreértésen és nemtudáson alapuló elmélkedés csak a sérelmek táptalaja, és ha elfajul a vita (ahogy most), akkor ebből akkora gubancok lehetnek, hogy ember legyen a talpán, aki jól ki tud jönni belőle. Az efféle vitáknak általában nincs győztese, csak a maró keserűség marad utána minden oldalon, az érthető távolságtartási-kihátrálási kedv, meg egy elektronikusan felégetett csatamező. És persze a kimondatlan kérdés, hogy "megérte?".

- akit az itteni igazságtartalomnál mélyebben is érdekelnek a dolgok, az keressen meg embereket, és élőben akarjon többet tudni. Higgyétek el, ez az egyetlen helyes út. És lehetőleg bánjon felelősséggel a megszerzett tudással, mert a csapat tagjai is emberek, a vezetők is emberek, a klub irányítói is azok. Szerintem nem a hibázás a lényeg, hanem hogy erre hogy reagálunk, mennyire próbálunk építkezni, hogy próbálunk meg jól kijönni belőle.

- számtalanszor mondtam már, de tényleg így gondolom, hogy az itteni fórumközösség (igen, minden efféle, hülye vitával együtt) egy ritka értékes kivétele a magyar netes sportéletnek, és azt gondolom, hogy ezért már érdemes küzdeni, harcolni, az esetleges kényelmetlenségek esetén is. Ne hagyjuk már elveszni az itteni remek hangulatot csak azért, mert nem megy minden olyan flottul, ahogy azt szeretnénk!

- ezért azt gondolom, hogy a jelenlegi vitára nem a kihátrálás am megoldás. Elnézést minden érintettől - de ez az én szememben gyávaság még akkor is, ha jószándék szülte. Bízzunk már meg magunkban, az emberekben, a többiekben, hogy ezt kis figyelemmel, türelemmel, törődéssel SOKKAL JOBBAN is meg lehet oldani!

Ezért azt javasolnám, hogy újév első meccsén (nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az újév mindig jó alkalom szokott lenni a tiszta lapra és az újrakezdésre) jöjjünk össze, üljünk kel beszéljük meg! Ez lehet január elseje, vagy ha ez azért necces, a hetedikei meccs. Mondjuk két órával a meccs előtt (de lehet három-néggyel is, én ezt pártolnám), egy előre egyeztetett helyen (pl. Blue Brothersz törzshelye a Stran Söröző teljesen jó lenne). Mit gondoltok?

- ugyanakkor azt is szeretném egyértelműsíteni, hogy az ügy súlya, és annak jelenlegi következményei miatt szerintem ezt már csak úgy lehetne megnyugtatóan rendezni, hogy akik tehetik, megpróbálják tisztázni ezt a félreértést. Mert miért ne lehetne egy korrekt újságírónak egyenesen megkérdeznie Árpit és a mestert erről az ügyről? Nem szenzácihajhász komcsimédia vagyunk, miért ne tehetnénk fel nekik olyan kérdéseket, amelyek sok szurkolót foglalkoztatnak? Szerintem sajtói oldalról ez az ügyekbe való beavatkozás egyetlen építő lehetősége.
Aztán vsz ebből a legrosszabb esetnél is jól jöhetünk ki: hiszen ha az érintettek álláspontja ettől nem is változik (amit egyébként kétlek), legalább megláthatják, hogy ez nekünk szurkolóknak fontos, hogy figyelünk rájuk, és a magunk módján szeretnénk részt venni, segíteni a klub működésében. Eggyel kevesebb félreértés nekik is!

Ezért kérdeném Kcs-t, a blog szerkesztőit, hogy látnak fantáziát egy efféle interjúban?

Adjon az Isten szebb jövőt, hajrá Volán mindenkinek!
@bagyula: már bocs, de én nagyon messze vagyok az "idealizmustól" :))) és még Trianont is idekeverni.. hát mit ne mondjak, elég nagy zavar van itt..
Én csak egyet mondtam: tök mindegy mi van, egy profinak a legjobbat kell nyújtania, nem pedig nyafogni. Ha nézeteltérés van, akkor beszéljék meg. Nem értem mi ezen a probléma? Nincs közös nyelv? Hozzunk egy tolmácsot?
Nem a blogon kell siránkozni, hanem ott edzés előtt leülni és megbeszélni! Ha nem lehet, akkor már rég rossz..

Amúgy meg hajrá Volán és Benket a csapatba!!!!
@bagyula: Egyébként abban igazatok van, hogy Árpi eléggé indiszponált mostanában. A Ljubljana elleni meccsen már az 1. harmadban megállapítottuk, hogy fáradt benyomást keltett. Ha Tolvanen miatt van, akkor üljenek le Ocskayval hármasban és oldják fel!
@Raon: Nagyon korrekt!
Bár nem vagyok fehérvári, és nem élek együtt a csapattal 20 éve, örömmel meghallgatnék egy ilyen nézeteltérés-tisztázást.
Hajrá Volán!
Árpád jó munkásember.
@miki78: Idelistat most ugy ertettem, hogy mindenben a tankonyvsablont latni es figylemen kivul hagyni olyan (lehetseges, de nem feltelenul ismert) reszleteket melyek a dolgokat egeszen mas megvilagitasba helyezik.
@bagyula: OK, értelek, hogy mit akarsz mondani, csak ez rám nem igaz :)
Lezárhatjuk!
Hajrá Pire!Mi veled vagyunk!
@laza6: Köszi!

Többiek: a hangolódás jegyében inkább nézzétek meg ezt
www.jegkorong.tv/index.php?video_id=91220av
különösen ajánlott a fiatalok, Hete, Sofi, Gergő és Kókusz beszólásai miatt. :)
@csatoimi: Imi, ne haragudj, de nem gondolom, hogy rászolgáltam erre. Nem személyeskedtem se veled, se az általad említett személyekkel, a szerkesztőkkel se szoktam "puszizni", pusztán leírtam a véleményemet...ahogy bárki más.
Nem gondolnám, hogy rózsaszínben látom a világot, én is észreveszem a hibákat is, csak azzal is tisztában vagyok, hogy nem mindig célravezető, ha ezeket az emberek orra alá dörgöljük.
Egy szurkoló vagyok, aki él-hal a csapatáért és értetlenül áll az ilyen hatalmas győzelem alatti negatív hangulat előtt.

@Raon: Az örök józan ész! :) Szerintem jó ötlet lenne egy ilyen szurkolói beszélgető kör, könnyebb lenne a félreértéseket tisztázni, mint egy internetes felületen.
@miki78: Annak tényleg nem lenne értelme, hogy kispadozzon. De én messze nem a pénzkereset miatt mondtam azt, hogy lenne helye külföldön.
@Raon: Mar nincs is rossz hangulat itt :) En sajnos csak 10-en jovok, akkor csak beesunk (nem tudodunk orakkal elotte ott lenni)

@edudus: ne vedd szivedre, OK? :)
Elolvastam nagy részét a 300 kommentnek és azt mondom túl komolyan veszitek a dolgokat...

A szerkesztőknek nagy elismerésem, mert egy kiválló blog ez, ahol szinte minden létező infot naprakészen és magas színvonalon megkap az ember.

de ha azt gondoljátok, hogy moderálással eléritek, hogy több kommentező legyen akkor, azt gondolom, hogy eléggé szélmalomharcot folytattok.
Lehet egy nagyon összetartó kommentezőközösséget kialakítani, de ez meglehetősen szűk lessz, mert ilyen világot élünk.

Az a lényeg, hogy hányan olvassák a blogot, nem?
Ha jó a cikk, akkor ez elég, a kommenteket nem muszáj elolvasni.

Azonkívül viccesek ezek a belső infók, meg a bölcs hallgatások.

Egyszerüen közönségtalálkozót kell tartani, Énekes Lajos bő nyilatkozatai ezt nem pótolják.
@bagyula: Nos, ha egy ilyen hozzászólást nekem címeznek, azt úgy veszem, hogy nekem szól... Most komolyan...elég elkeserítő, ha ez a vélemény alakult ki rólam az emberek szemében...már csak azért is, mert akkor baromira nem olyannak látszom, amilyen valójában vagyok. No de mindegy, ez nem az a felület, ahol erről további szót ejtenék.
@Raon: Én a magam részéről biztosan nem fogok asszisztálni ahhoz, hogy ez a vihar egy pohár vízben a jelentőségénél nagyobb nyilvánosságot kapjon.

Ez egy profi csapat, nem pedig egy baráti társaság, az edző a játékosok főnöke, nem pedig az apja/haverja stb. - számomra ez a kiindulópont.

Őszintén mondom, engem sem újságíróként, sem szurkolóként, sem magánemberként nem érdekel, hogy melyik játékos éppen miért sértődött meg az edzőre.
@edudus: köszi! :)

@bagyula: ok, akkor majd kereslek fórumon. A múltkor már megbeszéltük, de nem jött össze, talán majd most. Szívesen kezet ráznék veled. :)

@KCs: Csabi, köszi az egyenes választ, remélem nem támadnak neked ezért. Valami ilyesmit sejtettem, de meg kelle kérdeznem. Bár ezesetben nem tartom helyesnek az álláspontod, de elismerem és tiszteletben tartom, hogy többféle vezetési módszer létezik, a cél pedig szerencsére közös, ugyanaz.
Egyedül egy szóhasználatodat helyesbíteném: az lehet, hogy te ezt sértődésnek látod, de nem az. Inkább extra igazságtalanság, amit egy nem teljesen átlagos értékrendet követő ember nem feltétlenül tud egy legyintéssel elintézni (hála Istennek, hogy így van, szerintem épp az a baj a mai világgal, hogy az emberek megalkudnak, és érzéketlenné vállnak sok mindenre a puszta túlélésükért).
Ahogy ez Árpi pontjaiból látszik, profi módon összeszorítja a fogát, és teszi a dolgát, ahogy kell - itt csak arról van szó, hogy akik ismerik, azt mondják, hogy a zavaró/értelmetlen tényezők megszüntével még ennél is többet tudna nyújtani. És ami nem elhanyagolható: ő is ezt szeretné ugye.
@edudus: minden tiszteletem, Csató Imié és Mihály Árpié, sokat tesznek és tettek már a magyar hokiért,
ennek ellenére edudussal maximálisan egyet tudok érteni, nagyon pozitív gondolkodású ember vagy edudus. Jó volt olvasni a kommentedet, gyakorlatilag szóról szóra ezt írtam volna én is.
Köszi, hogy leírtad helyettem.
@KCs: jé!
érdekes, hogy én is ugyan ezt gondolom majdnem szóról szóra. azért csak majdnem, mert szerintem a "vihar a biliben" jobban illik ide mint a sima pohár vizes hasonlat.
@Raon: Maradektalanul magameva tudtam tenni az allaspontodat (meg a valaszodat KCs-nek) es igerem a kezrazas rajtam nem fog mulni :)
@1VOLÁN: ...ize, most ezt minek??? :(
@bagyula: Hagyd oket, nem erdemes . . .
@edudus:Szia!Mi már beszéltünk "élőben " is egymással.Miért gondolod azt,hogy a 6:2 győzelem után ha 2-3 ember megemlíti itt,hogy neki nem tetszik az edző általi sorkevergetés az negatívumként hat??Ha valakik ilyet itt megemlítenek akkor annak nagyon sokan érthetelen módon neki esnek, amiből keletkezik egy állóháború!!Következményeként óvodás módjára inkább itt hagyják a blogot és 7éves módjára hátat fordítanak nekünk értelmetlen okkal magyarázva!!Lassan kevesebb mint 6 óra múlva bedobják a pakkot,ezt a részt zárjuk le és hangolódjunk csatoimivel,Pirével,Benk Andrissal stb. a meccsre ahol a 2 pont úgy kell mint falunak az áram!!
@Raon:Ezt az összejövetelt a szurkolók részéről már régóta hangoztatom de jó lenne már össze is jönne!
2 kommentem miért nem megy el??
Vissza szívtam!!:))
@rol71: A hozzászólásomat nem a 2-3 sorkevergetést kifogásoló komment után írtam, hanem a többszázadik a témával foglalkozó komment után. Mint már sokszor elmondtam neked, nektek (igen élőben is) nem baj az, ha valaki kritikát fogalmaz meg, természetesen ez is része a véleményezésnek. A baj az, ha valaki állandóan csak kritikát fogalmaz meg. (Tudom, hogy az egyik múltkori meccs után mindannyian pozitívan írtatok, kivétel erősíti a szabályt.. :))
Most igazán, nekem nem személyekkel van problémám, hanem szemléletekkel. De ugye ezért szép ez a világ, mert különbözőek vagyunk.
Tommi térdével mi a helyzet??
@KCs: Jo a meglatasod, igazi epito jellegu hozzaszolas volt. Gondolom azert nem erdekel, mert olyan mint a konnyen jott penz, konnyen is megy. Lehet ez volt a baj, ingyen kaptatok, igy lehetett bohockodni vele. De Te, es egynehany pajtasod, miki78 es tarsai ravilagitottatok arra, hogy jo nagy marha vagyok, csak nekem es Arpinak volt fontos ez az egesz. Igerem tobb vihar nem lesz a poharban, sem a biliben(1volan)reszemrol, ha majd folosleges penzem lesz, azt egy arvahaz megsegitesere forditom. Vegig csodalkozhattal ugye, mekkora hulye ez a szekely gyerek, hogy egy szamara idegen varos csapatat tamogatja? A magyar hokiert tettem, de erted/ertetek megigerem, tobbet a poharban vihar nem leszek.
@rol71: :)
Na én most megyek, mert ilyen kuplerájban nem kezdődhet karácsony...az eszmecserét szívesen folytatom bárkivel a meccs szüneteiben..hogy előtte mikor érek oda az erősen kérdéses még. Szép napot mindenkinek, pár óra és találkozunk!
@rol71: Martz viszont igen, nagy kedvvel, csakúgy mint a többiek :)
@Föld-lét: Néhány dolgot tegyünk helyre.
Ezt írod: „ha azt gondoljátok, hogy moderálással eléritek, hogy több kommentező legyen akkor, azt gondolom, hogy eléggé szélmalomharcot folytattok”
Válasz: Baromira nem célunk az, hogy több kommentelő, vagy több komment legyen. AG2.0 csak annyit említett, hogy a kommentezés hangneme és iránya sokakat elkedvetlenít vagy elriaszt a kommenteléstől. Szerintem az a nagyon fontos, amit KCs írt az előbb, az utolsó bekezdésben. És az is, hogy egyáltalán nem bulvár- meg pletykablogot szeretnénk csinálni. Nem téma, hogy ki hogy érzi magát csapatánál (ezért elnézést csatóimitől), nem téma, ha valakinek gyermeke születik (elnézést sok játékostól), nem téma, ha valaki nagypapa lesz (elnézést Egri Istvántól), nem téma, hogy ki mennyit keres (elnézést azoktól, akiket érkedelne), nem téma az az átigazolási pletyka, aminek a napvilágra hozatala sérti valamelyik fél érdekeit, és nem téma például a játékosok világnézete és szexuális szokása sem, és még sok minden más sem téma. Ezek a mi normáink, amelyeknek a kommentek között nem mindig kell feltétlenül visszaköszönniük, de engedd meg, hogy az ettől való eltérés mértékét, természetesen nyilván szubjektív módon és sok esetben nem következetesen, de mi határozzuk meg.
Ha az lenne a célunk, ahogy sugallod, hogy több kommentező legyen, akkor az előbb felsorolt dolgokat hangsúlyozottan tárgyalnánk, és mindjárt többen jönnének.

„Lehet egy nagyon összetartó kommentezőközösséget kialakítani, de ez meglehetősen szűk lessz, mert ilyen világot élünk.”
Ahhoz képest, amilyen világot élünk, meglehetősen bő a mi olvasó- és kommentezőközösségünk. Legalábbis mi, szerkesztők elégedettek vagyunk.

„Az a lényeg, hogy hányan olvassák a blogot, nem? Ha jó a cikk, akkor ez elég, a kommenteket nem muszáj elolvasni.”
Az a helyzet, hogy eredeti szándékainknak megfelelően cikkeink és kommentjeink némileg szimbiózisban állnak egymással, nagy szavakkal élve közösséget teremtenek. Néha nagyobb, néha kisebb hévvel, de sokat tettünk azért, hogy ez egy vállalható fórum legyen.
Talán eredeti céljainkat elértük, de ma már nem annyira örülünk annak, hogy népszerűségünknél és elfogadottságunknál fogva egyáltalán nem mindegy, hogy mi kerül a kommentjeink közé. Sajnos volt rá példa, hogy a kommentjeink között szereplő információk befolyással voltak a hazai jégkorongéletben bizonyos döntésekre, kérdésekre. Ennek egyáltalán nem örülünk. Éppen ezért felelősséget érzünk amiatt, hogy mit hagyunk bent és mit vágunk ki.
@csatoimi:Imi most kapcsold ki a netet és próbálj ráhangolodni a mai meccsre!!Nyugodj meg!!Mindneki nagy elismeréssel van irántad amit tettél és Árpi iránt,hogy ide hoztad!!Hidd el szeretünk téged és kelletek mnd a ketten!!Jössz a meccsre?
@alpec:Ezt az infót is köszönöm!
@csatoimi: Kivételesen maximálisan egyetértek rol71-gyel - legalább másodszor az életben, hisz általában én is hotdoggal kezdek a csarnokban :) -, szóval lehet vitatkozni, összeveszni írásban, érteni és félreérteni egymást, de hogy arra a következtetésre hogy jutottál, amit leírtál, tehát hogy Pirét nem szeretik ebben a városban meg a magyarországi jégkorongközegben, meg a többi, amit még felsoroltál, azt tényleg nem tudom. Amit meg a magyar hokiért teszel, azért szerintem rengeteg elismerést és egyéb élményt kaptál és kapsz a jövőben is, szerte mindenfelé.
A következő részt meg csak akkor olvasd el, ha megnyugodtál:
Mi például eddig legalább ötször nem zártunk ki a kommentelésből emiatt, és ezt a kreditet most még három alkalommal megtoldom :):):):):):):):):):):)
@rol71: Koszonom, kedves vagy. Ma nem tudok menni, hazajottem. Befejeztem ezt az egeszet. Termeszetesen az idei evet rendezem, de velem nem fog csufolkodni sem KCs, sem a cimborai. Ha kell a Volannak az Arpi, jovore oldjak meg a fizeteset, termeszetesen ha o is akar maradni. Ahogy egy maganszemely megbirt egy evet, ugy a csapat is meg fogja birni, ha akarja. En ebbol tobbet nem kerek.
@csatoimi: Nem egészen értem, mikor "csufolkodtam". Annyit írtam, hogy az öltötői belügyekből nem írok cikket.
@csatoimi:Ajjaj ezek nem kis súlyú szavak!!Ne feledd a harag nem jó tanácsadó!!Nem hinném,hogy az itteni hozzászólások-és az én személyem által semmire se becsült KCS-miatt hoztad meg ezt a döntésedet ami -remélem -nem végleges!!Szerintem erre még aludjál párat és ne okozz nekünk Volán szurkolóknak "bosszúságot"!!
@F. Kapus: Koszonom, Ti tenyleg kedvesek vagytok, de megproballok nem elni ezzel a lehetoseggel. Nem konnyu, ezt elismerem. Az oldalnak viszont olyannak kene maradnia, ahogy Ti elkepzeltetek. Az en stilusom meroben mas ettol, ezert ha sikerul, tavoltartom magam. Csak ez olyan mint a drog, nehez megvalni tole. De egy probat meger.
@F. Kapus:
Egri nagyapa lett? Nem is tudtam :D.
@csatoimi: Túlreagálod az egészet, persze megértelek, mert sok időt és pénzt áldoztál a magyar jégkorongba, míg én csak egy karkötőt, mezt, és az adóm százalékát :).
De tényleg KCs mióta blog a blog ilyen. Láttad volna hogy viselkedett itt a szerkesztőkkel, még az elején, aztán F.Kapusék remek helyzetfelismeréssel szerzőt csináltak belőle :D, így eltűnt egy folyamatos piszkáló.
De most komolyan, remek embert ismertem meg benned, bár csak rövid időre találkoztunk, és emiatt irigyeid mindig lesznek, akik hangosabbak mindenkinél. És ugyanez igaz Árpira is. Nincs mit tenni, ha Ti most kiszálltok, akkor sem fog egyik se hátradőlni, hogy ezt is megcsináltuk. Tovább fog tartani, más témában, más formában.
@KCs: Lekezeltel nagyon, de ennek ellenere nem haragszom rad. Csak miattad es tarsaid miatt tobb penzt nem koltok a Volanra. En erzelmi alapon tamogattam, semmi mas celom nem volt vele. Embereket, regiokat szerettem volna kozelebb hozni egymashoz. Lehet, hogy reszben sikerult is. Egy jol kiszamitott koltsegvetes szerint tamogatok sokmindent, ezt mindig is akarom csinalni. Ez az eletem. Csak Ti ravilagitottatok, hogy jovore mast kell keresnem. Nem viharokat a poharakban.
@csatoimi: Őszintén meglep, hogy egyetlen hozzászólásom, - amely nem is Neked szólt, és amellyel Fkapus is egyetértett - ilyen hullámokat kavar.
@KCs: Neked anno RBD ultrák is előtérbe helyeztek egy dádát!!!De semmi közöm hozzá!!Csak úgy kikivánkozott belőlem már régóta!! :))
@csatoimi: Ne haragudj, de túlreagálod ezt egy kicsit. Itt mindenki tisztel azért, amit eddig tettél. Senki nem kezelt le Téged ezen a blogon. Mindenki úgy segíti a csapatot, ahogy tudja. Van akinek csak annyi pénze van, hogy megveszi a belépőt, van akinek mezre is jut, van aki el tud menni idegenbe, hogy hallassa a hangját és van aki kemény szponzori pénzekkel be tud szállni. De itt a blogon és a csarnokban mindenkinek ugyanannyi szava van és senkinek nem kell megsértődni!

Megértelek téged is, de ha belegondolok, hogy Ocskaynak hányszor elmehetett volna a kedve az egésztől és mégse ment...

Egyet azonban még mindig nem értek. Miért nem lehet rendezni a Tolvanen-Árpi vitát? Ha csak valóban annyi az egész, mint amit ideírtál és nem valami más van a háttérben..
@rol71: Összekeversz vkivel, barátom. Olyannyira nem, hogy anno az MK-győzelem után az RBD engem kért fel, hogy az emlékdvd borítóját megtervezzem. Soha senkivel nem volt konfliktusom az RBD-ből.
Akkor az hazudott aki megmutatott a jégpályán, amikor először összezördültünk itt és ő mondta nekem-jelzőit nem írom ide-fenték rád a fogukat mert ott is volt balhéd!!De téma lezárva!!További jó szórakozást!!Most kiléptem !Meccsen zúgjon a Hajrá Volán!!
@csatoimi: Imi, hatalmas fajdalmat okoznak a szavaid nekem. Remelem meg van visszaut. Nezd azokat az ezreket akiknek oriasi oromet okoztal. :(

Nekem a CSIKSZERADA felirat tobbet jelent a puszta tenynel. Ezaltal CSIKSZEREDA vegleg kilepett a Miercurea Ciuc arnyekabol, ezaltal valoban mondhatom itt Ausztriaban hogy "Ich bin ungarish aus Csikszereda" vagy "I am a Hungarian from Csikszereda" szerte a vilagban. Ez persze erzelgosseg, sokan meg is mosolyognak miatta. De nekem fontos!

Ne engedd, hogy a "koszivu" (vagy csak pusztan racionalis?) kissebbseg elvegye a kedvedet a nemes celtol amit mostanig szolgalltal. Ezert mindig halas maradok (barhogy is legyen a tovabbiakban).
Kezd ez az egész gyomorforgató lenni.
@KCs: Befejeztem. Legy/legyetek boldogak. Az edzo es Ti tudjatok a dolgotok, tegyetek amit tenni kell. Sok sikert hozza. Tiszta szivbol kivanom nektek. Elnezest, hogy reszemrol csak ilyen poharakban viharra tellett.
@F. Kapus: Azt meg tudnád írni, hogy ha a normáktól való eltérés mértékét mindig extrém minimálisra vettétek volna, akkor a kommentek hány százalékát kellet volna törölni?

Talán így teljesen megérteném a házirendet.
@csatoimi: Imi! Hallgasd meg, mit mondtál szeptemberben az elszántságról, meg ilyenekről! Ha én is feladnám a munkámat azért, mert többeknek nem tetszik, akkor kb 7 éve nem rádióznék! Viszont vannak rengetegen, akik meg szeretik, amit csinálok, csak tudod általában a jó vélemény nem jön az emberekből, a rossz meg annál inkább!

Jó lenne végre, ha a Volán szurkolók nem egymásban, meg adott személyekben keresnék a hibát, hanem inkább örülnének annak, hogy a megcélzott nyolcadik hely előtt állunk 3 helyezéssel, van egy szuper csapatunk, amit akárhogyan kevernek ütőképes!
Van két szuper kapusunk, az egyik első az EBEL listán, a másik meg ötödik! Csapatunk java A csoportos VB-t mmegjárt játékos! Jelenleg az ország legjobb jégkorongcsapata szolgálja a mindig 3000 feletti számban megjelenő közönséget!

egy legyen mindenki előtt: HAJRÁ VOLÁN!!!! Ha meg kikapunk? ki nem esett itt még pofára? és ebből hányan álltak fel? nahugya....

nyugiiiiiiii
@F.Kapus most nézem a közvetlen linket:
jegkorong.blog.hu/2009/12/20/fehervar_olimpija_ljubljana_3_5
3-5ről indultunk?
nah szééép :)
@Leo945: Jol tudod, en szivvel-lelekkel tamogattam ezt a csapatot, mindent megtettem a kozos ugyert. De nem a Volan honlap szerkesztojetol vartam el, hogy csufolkodjon velem. Nem vagyok en sem egy templom ajto, de ami sok az sok nekem is.
@csatoimi: Ne haragudj, de itt valami félreértés van. Bárki visszanézheti, én hozzád sem szóltam ma egészen addig, ameddig Te meg nem szólítottál, hogy "csufolkodom" Veled.
@KCs: Akkor biztos hulye vagyok es magamra veszek olyan dolgokat, miket nem nekem szantak. Van ez igy.
Mi van itt?!!!
Nem tudom megállni hogy ne szoljak közbe.
Csato Imi valamit már letett az asztalra,és nem csak a Volán asztalára hanem máshová is,neki sok asztala van,és egy oriási szive!
Teljesen normális hogy Pirét pártolja meg sok esetben,de megvagyok gyözödve hogyha Pire téved akkor nem ad igazat neki.Azért mert Csato Iminek van karaktere,neki a fekete ma is fekete meg holnap is.
Itt nem akarok személyesen senkit se megszolitani,de jobb lenne ezt a témát lezárni,Imit hagyni hogy csinálja a dolgát ahogy mostanig is tette.
Hajrá Magyar és Székely jégkorong!!!
@csatoimi: ez a válasz arra a kommentre megy, amelyben leírtad a főproblémát.
Tehát Tolvanen félreértette a tudósítók siserehadát!
Elsőként ne Árpi és ő beszéljen, hanem egy 3. ember magyarázza el az edzőnek a tudósítóroham előtti történelmi vonatkozást. S ha ezt megérti, akkor remélem átértékeli korábbi megnyilvánulását.
No, akkor beszélgessenek ők, ketten!
Kívánom, hogy rendeződjön kettőjük kapcsolata!

Te pedig gondold át a döntésedet! Szegényebb lenne nélküled a blog.
Mindenkinek!

Nem kell innen senkinek elmennie, nem kell megsértődni!
A blog szerintem arra is szolgál, hogy ütköztessük a véleményünket.
Inkább itt beszéljük meg a problémákat, a csarnokban pedig egyemberként üvöltsük, hogy:

HAJRÁ VOLÁN!
@EisHockey: igen, csak látod, ami valakinek probléma, az másnak pohárvízbenvihar, esetleg biliben ugyanez a fajta természeti katasztrófa. És ez bántó lett. Fene se tudja mi a helyes, én biztos nem. Aszem visszatérek a Lokohoz, Redwnigshez, Finn válogatotthoz. Kurva szar napom lett ma.
Tudja valaki tv-s meccs a mai?
@kapusLaci: Szevasz! Jol eltuntel :) A fehervar TV adja 20:45-kor. En azt nezem (nem is nezem az eredmenyt azelott).
@EisHockey: Én viszonylag elég ritkán írok, és nem ismerem személyesen Csató Imit, de nélküle asszem nem csak a blog lenne szegényebb, hanem a magyar hoki is.

@csatoimi: Remélem kitartasz, s nem keseredsz el. Remélem Pire sem adja fel, bár a barátaimmal nem vagyunk volán szurkolók, őt nagyon megkedveltük, jó lenne minnél többet látni rajta a válogatott mezt.
És még egyszer, ismeretlenül is elismerésem neked, ne add fel!
Nekem az a véleményem, nagyon nem jó felé megy ez a blog. Lehet rosszul látom, de érdemes lenne megnézni 2 éve mennyi kommentező volt, és most mennyi van. Sokan már csak olvasnak, vagy már azt sem.
6-2 után vitát szítani egy játékos és edző konfliktusból, hát nem is tudom...
Árpinak baja van a főnökével, vegye elő az angol tudását, és üljön le vele beszélni, felnőtt ember. Nagyon sokan nem abban a sorban játszanak, ahol szeretnének. Még jó hogy tüntetni nem kezdünk.
@pakero: Még annyit, hogy Árpi egy kiváló ember, és zseniális játékos, de ezt neki kell megoldani.
"Én a magam részéről biztosan nem fogok asszisztálni ahhoz, hogy ez a vihar egy pohár vízben a jelentőségénél nagyobb nyilvánosságot kapjon."
@KCs: Nyilván nem hozzá szóltál,de ezzel a mondatoddal ledegradáltad azt a problémát ,ami neked nem gond,neki (Csatoimi)viszont nagyon rosszul esik.Van ez így! Nekem sem fáj a te problémád,az enyém sem másnak stb.Viszont ,ha ezt megjegyzik Qrva @arul esik.Talán ebből kellene kiindulnod.Azt gondolom ,miután Imi elmondta ezt a edzői dolgot ,lehet ,hogy akár te is tudtál volna segíteni egy riporttal ,ahol rávezeted Tolvonást ,miért is ez a nagy média érdeklődés.
Imi szerintem nyugodj meg,tudom nehéz amikor belemásznak az ember lelkébe jogtalanul.Azokkal foglalkozz akik szeretik Mihály Árpit,ez által téged is ,hidd el többen vannak!!
És gyere vissza kommentezni ,mert ,ha néha nem is értek veled egyet ,azért jó olvasni a soraidat!
Na!! hajrá Volán!
E
Ezzel a vitával nem értek egyet, továbbra is tartom hogy ez öltözői belügy, de le a kalappal Imi előtt, hogy megajándékozott bennünket egy ilyen szintű MAGYAR játékossal mint Árpi. A jövőt illetően a döntés az övé, de szerintem rossz döntés lenne ha kiszállna.
@pakero: Ember, meg egyszer, utoljara. Arpinak semmi baja nincs, hogy melyik sorban jatszik, csak azt szeretne, hogy barhova beteszik, adjanak idot neki, hogy tudjak megszokni egymast, ne minden meccsen mas sorba legyen, mert ez mar szivatas.
@krumplee: A valogatottsagot nem adjuk fel, mar csak az ilyen emberek miatt sem, mint Te. De van mas magyar csapat is, ahol meg egy evet el tud tolteni. Vagy esetleg a Csikszeredat beiratjuk a magyar bajnoksagba, de valahogy megoldjuk. Ezt igerem neked/nektek, no meg magunknak is. Magyarok vagyunk mi is.
@csatoimi: ezt egyébként mondta személyesen az edző, vagy csak Ti feltételezitek, mármint a féltékenység dolgot?
@bagyula: Hétvégén Trencsénbe voltam.
De most már megint vagyok.A következö tv-s meccsre vendégem vagy,aztán ahogy idönk lesz megyünk élöbe nézni is.
@kapusLaci: Hol van mar a hetvege?:))

A kovetkezo eloben lesz! Januar 10, Fehervar! A mai meccs ismetlese (nem irom visszavagoja mert Becsnek nem lesz eselye :P).
Sziasztok! Döbbenet, amiket olvastam, teljesen átment személyeskedésbe ez a blog. Mi értelme?
Ha valaki úgy érzi, hogy Mihály Árpit nem szeretik itt annak esetleg visszakéne nézni a hozzászólásokat a vele készített beszélgetés után. A bírálat pedig minden szimpatizánsnak rosszul esik ez természetes, de ha vissza "lapozunk" láthatja mindenki, hogy kevés az a játékos aki nem kap bírálatot, néha nem is gyengén, ezen talán nem érdemes szintén megsértődni. Gyarló az ember és néha nagy marhaságokat ír, amit már másnap meg is bán. Ez egy blog és nem kéne többnek tekinteni. Még az elején Raonnal volt egy összetűzésem, mivel nem azt olvasta ki a hozzászólásomból, amit írtam, de tisztáztuk a félreértést, és egy másik blogon pont ő volt, aki "megvédett". Ezért csodálatos az ember, mert képes arra, hogy változtassa a véleményét, ha belátja, hogy tévedett. Talán itt is jó kezdet volna tiszta fejjel átgondolni a dolgokat és nem tulajdonítani ennek a vitának nagyobb hangsúlyt, mint amekkora. Van egy CSAPAT ami megérdemli, hogy a szurkolók támogassák és jó magyar szokás szerint ne kezdjék ki belülről, van erre példa elég körülöttünk. Mindenki támogassa a csapatot képességei szerint és örüljünk sokáig együtt a sikereiknek és támogassuk őket a kevésbé sikeres időkben is. Néha úgy érzem belőlünk magyarokból valahogy kimaradt az összefogás, de a hoki összehozta az embereket és már kezdtem azt hinni, hogy ez itt más, remélem mégis csak nekem lesz igazam és képes lesz mindenki egyenként a CSAPAT mellé állni mégha különbözik a véleményünk akkor is. HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!
Sokáig gondolkoztam leírjam-e a véleményemet, már egy párszor megtettem, nem-e felesleges, mert itt mindenki hajtja a sajátját és igy elbeszélünk egymás mellett. Úgy gondolom, mindenki tegye a dolgát, a szponzortól a szurkolóig, az edzőtől a játékosig. Ha egy csapatból belső információk kerülnek ki pl a blogra, akkor az nem helyes, rombolja a csapategységet is és nem a mi dolgunk (szurkoló, szponzor, szülő, kutya, macska) a megoldása. Olyan pletykaszintű az egész és igen, sokan vagyunk, akik e miatt nem kommentelünk. Felesleges sértegetni egymást, a játékosokat, az edzőt, KCS-t és bárkit. Hajrá SAPA Fehérvár AV19, Hajrá magyar jégkorong!
@csatoimi: Imi! Elég régóta meccsre járok, olvasok, néha irogatok ide.
Ez a hozzáállás, miszerint egy fórumos beírás alapján ilyen súlyú döntést hozol, legalábbis gyerekes, nem komoly emberhez méltó, amilyennek eddig mutatkoztál. Szíved joga, de engedd meg, hogy én meg a véleményemet elmondjam. Tisztellek azért amit a Volánért tettél eddig, de azt kell mondjam, hogy a csapat, az egyesület, míg idáig eljutott, az nem a szerencse dolga volt, és szükségünk van Árpi játékára, de ha máshol fog játszani, azt is túl fogjuk élni, ahogy "túléltük" szegény Gábor halálát, pedig ha rágondolok, elmegyek a kopjafája előtt, felnézek a lelátón a mezére, mindig összeszorul a szívem. Ez a csapat sosem egy-egy játékosról szólt, és azok tetté naggyá, akik az egyéni érdekeiket a csapaté alá rendelték (Bedő Lajostól, Fekete Alberttől(Cike) kezdve, Csibi Józsin keresztül, és még folytathatnám a sort - Te is tudod miért éppen őket írom ide).
Gondold át még egyszer, hogy mit döntesz és mi alapján! És ami nekünk, magyaroknak sajnos nem erősségünk, pedig Te sokszor hangoztattad, hogy jó vagy benne, állj oda az érintettek elé, közé és egyenesen, őszintén beszéljétek meg a sérelmeket, ez hozhat eredményt!
No, kár, hogy így alakult, azért még leírom egyszer a véleményemet.

Itt az alaphelyzet, hogy a fórumon ahogy megjelenik egy vélemény (hozzászólás) kb. húszan benyüszítenek, hogy foglalkozz magaddal, nehéz lehet neked, nem a te dolgod, miattad nem tudok kommentelni és várják a helyeslést ezért.
Engem ez nem zavart. Jól éreztem magam itt, különésen az utóbbi időben, de sajnos azt hiszem, hogy eluralkodott a pure ostobaság.
Ezekután már nemigen merek hozzászólni.

Kellemes Ünnepeket és további jó szórakozást!

A közönségtalálkozót továbbra is tudom ajánlani a volán szurkolóknak. Még fanklubboknál is hasznosabb. Egyszerüen meg lehet szervezni, csak a vezetésnek akarni kell. Ott bárki felteheti a kérdéseit akár a finn edzőnek is, mondjuk egy félórás keretben, ő meg ha nem akar úgysem válaszol.
@Föld-lét: "Itt az alaphelyzet, hogy a fórumon ahogy megjelenik egy vélemény (hozzászólás) kb. húszan benyüszítenek, hogy foglalkozz magaddal, nehéz lehet neked, nem a te dolgod, miattad nem tudok kommentelni és várják a helyeslést ezért."

Egyetertek veled. En is jol ereztem magam itten, de valahogy a szerkesztoi iranyvonal is szulte a sok edudus felet, akik mar sajnaltak is a szegeny szerkesztoket a sok "ostoba" kommenteloert, akik nem csak rozsaszin szemuvegen keresztul latjak a dolgokat.
@mannisenmaki: Egy nagy gyerek vagyok en is. Semmi mas. Tehat a donteseim is lehetnek gyerekesek. Ha ne lettem volna gyerek, Te ma nem ismernel engem. A "komoly" emberek nem tesznek ilyent, legalabbis en meg egyet sem hallottam.
@csatoimi: Imi, ezt légyszíves ne csináld, mert így ebből csak a maró keserűség marad. A neten keresztül sajnos nem lehet ezekről a dolgokról rendesen beszélni, más lehetőségünk pedig nincsen. Én megértelek, de Edudus szerintem semmi olyat nem írt, amit mondtál, vagy ha ezt is lehetett érteni az itteni bejegyzéséből, nem úgy gondolta (tegnap beszéltem vele, de amúgy sem olyannak ismerjük, ezt te is tudod).

Nagyon nehéz bármi értelmeset mondani az ügyben, mert ilyen netes értekezésben, vitákban a mai világban a magunkfajták csak veszíthetnek. Minket a legkönnyebb félreérteni, mert manapság a legtöbb ember csak ésszel dönt, nekünk kell magyarázkodni akkor is, amikor igazából odaát hiányzott némi emberi jóérzés, empátia vagy építő szándék.

Csak azt tudom mondani, amit annak idején szegény Csicsónak is írtam, akinek nagy örömömre tetszett ez a gondolat. Lehet, hogy minden meccsen van tíz-húsz-ötven ember, akik mindenfélét kiabálnak, meg ugyaennyi, aki a neten összehord mindenféle dolgot, de a következő meccsen is kimennek háromezren. Ez a lényeg!
Szeretnélek megkérni arra, hogy próbáld meg Te is így nézni ezt az ügyet - mert ennek fényében az itteni pár sértő/félreérthető vélemény csak csepp a tengerben. A tenger pedig jó.

Mindjárt itt a karácsony, ne hagyd, hogy ennek a csodálatos szezonnak így legyen vége. Nem miattunk. Magadért.
@csatoimi: Megkérlek ezentúl hagyj ki a kommentekből, amiket írsz. Úgy gondolom, ha így áll a dolog akkor nincs miről egymással beszélnünk.
....hat NAGYON szomoruva tette ez a 200 hozzaszolas a mai delutanomat... :(:(:(
Sziasztok! Még fűznék néhány szót a témához. 1.Többen megkérdezték tőlem, hogy miért van Csíkszereda felirat a stadionban és a mezeken. Elmondtam, jó ötletnek találták.
2.A gyerekek akik megkérdezik, szintén hallanak erről és hátteréről, mármint történelmi.
3.Csíból jöttek szurkolni a Volánnak, barátságok kötödtek.
4.Általános iskolás gyerekek koriznak hétközben a jégen, akik szintén látják a Csíki feliratot és felkerül az ő térképükre is Csíkszereda.
csatoimi még mindig úgy véled, hogy felesleges volt az, amit eddig tettél?
Átlagosan 3200 néző van a meccseken és te még is csak néhány ember véleménye miatt hoztál egy döntést, még mindig úgy gondolod, hogy racionális döntést hoztál? Üdv. Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!!
@KCs: "Őszintén mondom, engem sem újságíróként, sem szurkolóként, sem magánemberként nem érdekel, hogy melyik játékos éppen miért sértődött meg az edzőre."

Ha így állsz a kérdéshez, akkor gyakran nem tudod meg, hogy a bizonyos játékos miért teljesít így vagy úgy.

Székelyfölfön mondják azt, hogy csúfolkodni - én is így mondom. Én nem tenném idézőbe!

A harag nagyon rossz tanácsadó (de ezt már nem Neked írom!:)

egy újpesti székely
Üzenet Erdélyből
Üzent az Olt, Maros, Szamos,
Minden hullámuk vértől zavaros,
Halljátok, ott túl a Tiszán,
Mit zúg a szél a Hargitán?
Mit visszhangoznak a Csíki hegyek,
Erdély hegyein sűrű fellegek?
Ez itt magyar föld és az is marad,
Tiporják bár most idegen hadak,
Csaba mondája új erőre kél,
Segít a vihar és segít a szél,
Segít a tűz, a víz, a csillagok,
S mi nem leszünk mások, csak magyarok!

Ha nem harcoltok vélünk, elveszünk!
E végső harcban: egyedül leszünk!
És a honszerző hősök hantja vár,
Ha odavész az ősmagyar határ!
És ha rablóknak kedvez a világ,
Mutassunk akkor egy új, nagy csodát!
...
Boldog Karacsonyt minden magyarnak,szekely-magyarnak !
süti beállítások módosítása