HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Több és keményebb munka kell

2009.12.06. 13:03 kerusz

A téli szünet előtti utolsó játéknapon három Mol Liga mérkőzés lesz. A Ferencváros a Brassó ellen próbálhatja meg kiköszörülni a csorbát, az SC Csíkszeredának Miskolcon lenne törlesztenivalója, Dunaújvárosban jótékonysági akciót hirdettek.

Magyar idő szerint délután kettőkor Csíkszeredában a Brassó fogadja a Ferencvárost. Pénteken nagy meglepetésre az évet jól kezdő, majd borzasztóan folytató erdélyiek végig vezetve nyertek. Az összefoglalót is meg tudjuk már mutatni kedves olvasóinknak.

A brassóiak abban bíznak, hogy az utóbbi időben mutatott javuló formájukat sikerül átmenteni. A vendégek a javításban reménykednek, újonnan érkezett finn vezetőedzőjük szerint ehhez azonban több és keményebb munkára lesz szükség ma délután.

A múlt hét végén a folyamatosan fejlődő miskolciak sokak nagy meglepetésére az első idegenbeli mérkőzésen nagyon megszorították, a másodikon simán legyőzték az SC Csíkszeredát. A mostani túrájára tartalékosan elinduló csíkiak számára ma nyílhat alkalom a visszavágásra. Annál is inkább fontos lehet ez a számukra, mert a Mol Liga négyes döntőjébe szeretnének kerülni, de előnyük a Ferencvárossal szemben még nem megnyugtató. A miskolciak is nyilván a tőlük megszokott óriási becsvággyal fognak hajtani, ők már-már lemondhatnak ugyan a négyes döntőről, de ha a Ferencváros ma sem tudna nyerni, akkor igencsak közel kerülhetnének hozzájuk egy esetleges otthoni győzelemmel. A Jégkorong Tv jóvoltából elkészült már a Miskolc-Újpest mérkőzés összefoglalója is, ami ide kattintva nézhető meg.

Jótékonysági akciót hirdettek mára a Dunaújvárosi Acélbikák. A Vasas Budapest Stars ellenében fél hétkor kezdődő mérkőzésükön a szurkolók az első hazai gól után dobálhatnak plüssállatokat a jégre. Az adományok egyik felét a helyi kórház gyemekosztálya, másik felét pedig rászoruló gyermekek kapják majd. Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha arra tippelünk, nem kell várni a dobálással a mérkőzés végéig, ebben a szezonban ugyanis eddig még minden mérkőzésén szerzett gólt a piros-fehér alakulat. A hazai gólesőt a liga második legstabilabb védelme próbálja majd megakadályozni.

45 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Első harmad: 2-0 ide :)
gyenge a brasso fradi meccs....
este meg, HAJRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA` SportClub ! ! ! !
Mi történt? Nyert a Brassó otthon és máris van gólösszefoglaló? :)))

A mai napig várom az ottani újvárosi meccsekről a képi anyagot :)
Vasas kicsit átértelmezte az újvárosi akciót:
www.bpstars.hu/img/promo.jpg

Szerintem ez elég gusztustalan húzás volt.
@OliBLOOD: kérdezz rá a marketingeseteknél, mielőtt ítélkezel!!!
@Bpstars: Az szép gesztus lett volna, ha kirakjátok az akció reklámját. De nem értem miért írtátok át az akciót. Első hazai gólról volt szó, ti átírtátok első gólra és mindehhaz ráraktátok a saját logótokat. Érdekes módon mostanra el is tűnt a kép. Tehát ti is gáznak tartottátok...
Mindenesetre érdekes volt ez a Stars-os kép, részemről is eléggé gusztustalan dolog volt!!
@Bpstars: "Nos, ez úgy volt, hogy szóltunk nekik is az akcióról. hogy tudjanak róla, meg azért is, hogy reméljük sok Stars szurkoló jön és macit is hoznak. Mondták, hogy kirakják a honlapjukra, de azt nem gondoltuk, hogy így értik..."
@OliBLOOD: az az érdekes, hogy a Stars nem erőltette. Megkerestétek a Starst, hogy tegye ki, erre átküldtek egy olyan verziót, amivel az Újvárosi szurkolók voltak megszólítva!
Szólj, ha ezt érted!!!
Utána jelztük, hogy átírjuk egy olyan verzóra, ami mindenkihez szól, elvégre a macidobálással mindenki szeretett volna segíteni és nem klubhovatartozástól függ.
Ez már nem tetszett ezért valaki szólt, hogy akkor ne tegyük ki, ezért lekerült.
Nem miattad.

pont.
@Bpstars: Az oké hogy mindenkinek szól, de az hogy nézett volna ki, ha mondjuk aki nem dunaújvárosi, az mondjuk a Stars első góljánál kezdi el dobálni a macikat, az hogy nézett volna ki? ezért nem értem hogy miért lett arra átírva hogy az első gólnál! MOndjuk ez csak 1 dolog! Nyilván nem kellett volna átírni ezeket a dolgokat, az elejét meg lehetett volna úgy írni hogy nem csak dunaújvárosi szurkolóknak!
@CTZ78: így van. Mindkét fél ludas valamennyiben.
- A Dab-ot nem értem, miért nem csináltak egy 'public' verziót.

- Stars azelőtt, hogy kitette, átküldhette volna. Nem elég szóban jelezni.

Remélem a hokiról fog szólni az este!!! és a macikról, gyerekekről!
@Bpstars: Mondom, nem azzal volt a gondom, hogy a Vasas szurkolók lettek megszólítva, ez teljesen érthető is lett volna (igaz kicsit több kreatiivitás sem áltott volna, mert az eredeti szöveg pár szavas megváltoztatása sem vallott erre. Így igazábol Adidas-Adios ízű lett az egész). Hanem azzal, hogy a kezdeményezést írtátok át. Nem mindegy, hogy az első gólnál, vagy az első hazai gólnál kell dobálni. Nem is értem hogyan gondoltátok, hogy megváltoztatjátok a kezdeményezést.
@CTZ78: azért az sem lett volna kispályás, ha ezt a Dabnál úgy gondolták volna, hogy az első Dab-gólnál a Stars-szurkolók örvendezve hajigálják a macikat a jégre...

Nem kell megkérni az ellenfelet, hogy ők is reklámozzák, ha az öröm a hazaiakra van kihegyezve. Szerencsétlen ötlet volt hozzájuk fordulni ezzel.

Nyilván a legegyszerűbb lenne, ha nem feltételeznétek rossz szándékot a starsosokról. De ahhoz még egy kicsit érni kell.
@OliBLOOD: asszem feleslegesen ragozzuk! Én nem tudok többet mondani az ügyről.

Remélem a korongé lesz a főszerep! No meg egy Foci-Fisera párharcé! :)
@Bpstars: Már a sztarszosok is azt akarják látni hogy Jan megnevelje szabinát? :))))
Szerintem ma nem lesz semmi, ha csak Fodor, nem csinál valami hülyeséget
@CTZ78: Kap majd virgácsot Miki bától :)
@Zsootika: vagy a Halacskától :-)
@Zsootika: igen, szeretjük az izgalmakat! :)
az ftc sehose volt az utoslo harmadban ..:))hjara brasso!
@Bpstars: ha az előző meccsből indulok ki akkor ma bizony Svasznek-Fisere nehézsúlyú mérkőzés jön... köztük még van lezáratlan ügy :) Foci fejébe talán sikerült beleverni másodjára hogy nem kötözködünk az erősebbel, ha megteszi hülyébb mint gondoltam :D
@Stommy: Ma szerintem nem nagyon kell bunyóra számítani ha csak nem valami egetrengetően nagy hülyeséget nem csinál valami Starsos!!
@Gabberboy: hol nezted te a ,meccset?az utolso harmad egyertelmuen a brassoe!HAJRA BRASSO!HAJRA VOLAN!
Mi folyik Szegeden!:-) Minden második lövés gól?
@hokista25 csikszeredabol:
Sehol, de azért a 9-5-ös kapuralövés nem túl komoly. Igaz ebben is a Fradi lett jobb 42-25-re.
Amúgy remélem a szülinapost felköszöntöttétek.
@Tillasz: mi folyik Szegeden? (a Tiszán kívül) ha tudsz vmit szólj és rohanok :D
@Stommy:
Mondjuk még a Maros is!:-) Ne vedd el a szakmám pls.
Amúgy 10-9-re nyert hosszabbításban a Szeged!
Érdekes, hogy a Debrecenben 4 Volános ifi is jégre lépett!
@Tillasz: hogy itt élek szegeden több éve és mindig lemaradok a jóról... :(
@Tillasz: Most értem haza a meccsről. Nagyon jó volt :)
@kovacsistvan: Árkovics Mikulás sok virgácsot osztott :D
Go Macik Go!!!
A Medve nem játék :)
@Video Tóni: Én nem szeretnék senkit se megsérteni - én már két évet lehúztam a focipályán játékvezetőként-partjelzőként -, de amit Árkovics művelt... Én azt gondoltam, hogy egy frissen vizsgázott játékvezető. Nagyon bizonytalanul fújta a sípot, olyanért adott véglegest, amiért előtte csak két percet.
Egyébként izgalmas meccs volt, nagyon mérgelődött is az egyik debreceni, hogy ők négy sorral vannak, és a két soros Szeged ellen nyerni kellene.
Én virítottam a KHL All Star mezemben, de láttam egy HUNGARY-mezes személyt is :)
@kovacsistvan: Kérdezd meg Tónit, hogy mi a véleménye Árkovicsról :) . Kerekes Úr játszott a Szegedben?
@forestjr: A Szegedben most a Dab ifjúsági kapusa, Kormos Tamás védett; az elején bizonytalan volt, aztán belejött.
Kerekes András? Tudtom szerint csak a két idegenbeli meccsen játszott.
@forestjr: Ő Marek játékvezető áldásos tevékenységének (hazudozásának) köszönhetően el volt tiltva 2 meccsről, de a következőn már játszhat. ...
Kint voltam a Brasso-Fradi meccsen, szerintem meglepoen jo meccs volt, a penteki ugyszinten, kiegyenlitett erok kuzdelmet lathattuk, talan tobb kreativitassal a Fradi reszerol. Ez a McLaughlin elkepesztoen jol korcsolyazik, jol valt utemet, hasznos jatekos nagyon.
Sajnos van egy szomorú hír is a szegedi meccsről - a végső gól után örömükben egymásra ugrottak a szegedi játékosok, aminek az lett a vége, hogy az egyik játékos a jégen maradat, és hordágyon vitték el.
@kovacsistvan:

Ő igazából szegedi nevelés
Ilyen parádésan sz.rul nagyon rég játszottunk :(
Meddig kell még játékvezetésre teljesen alkalmatlan emberek produkcióját nézni hétvégenként?
Meddig tehetik még tönkre ezek a megélhetési zebrák több száz ember szórakozását?
Meddig dönthetnek el mérkőzéseket alkalmatlanságuk miatt?
Meddig. ...
Ma Incze játékvezető(?)nem adott meg 2 gólt a maciknak, megadott viszont a szeredának egy olyat, ahol inkább 2 percet kellett volna adnia a vendégcsapatnak, mert megkampózták Hajóst, aki emiatt elvesztette a korongot. Félelmetes az a dilettantizmus ami a jégen volt.
Persze nemrég láttuk a főnököt is fújni, mit várjunk akkor a beosztottól.

Amúgy tényleg hmmm...gyengék voltunk.

A DAB-nak meg gratula, megregulázták a ny(ö)gdíjjas filmsztárocskákat!
süti beállítások módosítása