HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ma tartják az első Mol Liga-klubnapot

2009.11.30. 13:29 Hblog

Ganxsta Zolee előadóművész lesz az első Mol Liga-klubnap házigazdája, a pesti Legends Sports Barban mind az öt magyarországi csapat képviselteti magát egy-két kiváló játékossal. Miskolcról Láda Balázs, Dunaújvárosból Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz és Kiss Ákos érkezik, a Ferencvárosból Hoffmann Attila, a Vasas Starsból Kangyal Balázs, az Újpestből Borbás Gergő megy korcsmába.  A háttérben az LCD-kijelzőkön a Mol Liga eddigi mérkőzéseinek legérdekesebb pillanati fognak futni, és a jelenlévők összemérhetik hokitudásukat a legújabb játékkal, az NHL 10 segítségével. Kezdés este fél nyolckor.

45 komment

Címkék: klubnap mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az erdelyi csapatok kepviseloit nem hivtak meg???
@Milka #71: Én nem tudok az esemény szervezéséről semmit a világon, de a bennem élő Sherlock Holmes nagyon kíváncsi arra, hogy vajon miből jutottál arra a következtetésre, hogy nem hívták meg őket?
@celebesz: Nekem is az jott le, hogy mi ebbol kimaradtunk. Legalabbis jatekosok szintjen biztos.
Lehet lemondták a játékosaitok, mert nem buli febumlizni Pestre aztán haza. Másnap meg tuti edzés van.
Szegedről mentem fel Budapestre szórakozni, aztán vissza . Másnap edzésen majdnem kidobtam azt a bizonyos róka komát.:D
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: @csatoimi: nekem is pont az jön le, hogy ebből az erdélyi csapatok kimaradnak :) Az okok közt mégis inkább arra keresgélnék elsőre, hogy NEKIK nem éri meg 2x10 órát utazni egy hétfői napon 2-3 órás szurkolói találkozó kedvéért még a legjobb szándékok mellett sem. És nem érzem úgy, hogy távolmaradásukkal engem, pesti MOL-szurkert akarnának megbántani ;)
@csatoimi: Imi, te jössz azért?
@csatoimi: de akkor én, itt és most: GYERE!!!!! Tök jó lesz! :)
@celebesz: Megvartatok, mig biztos lesz, hogy nem tudok kierni. :) Koszonom, de mar tenyleg nem ernek ki.
@celebesz: Bocs, ez lemaradt: jo szorakozast nektek!
@csatoimi: sajnálom... és köszi!
A szervezőknek egy üzenet: ha már sikerült egy nem éppen alacsony árfekvésű helyet kiválasztani a találkozók helyszínéül (Bp. belváros), legalább ne a hónap utolsó napjaira tegyék. Szerintem némi odafigyeléssel sokkal népszerűbbé lehetne tenni az eseményt. De lehet, hogy csak én gondolom így.

A székely részvétel talán egy szombat estére jobban megszervezhető lenne, amikor itt van egy-egy csapat Mo.-n, bár hogy meccsnap előtti estén mennyire fekszik valakinek is egy ilyen mulatság, erről talán a játékosok tudnának többet mondani. Egyébként nem hinném, hogy csak úgy ki lettek hagyva az erdélyi csapatok a történetből.
@M.Lac: hülyeséget írtam. Bocs! Eleve így lett szervezve: azaz "E találkozókon a MOL Ligában szereplő minden magyarországi klub képviselteti magát a játékosaival"

www.icehockey.hu/index.php?pg=news_14_1036

A jó hiszem vezérelt előző kommentemben, s remélhetőleg azért így került megszervezésre, mert máskülönben nem megoldható és nem azért, mert bárki is ki akarná hagyná erdélyi testvéreinket!

@csatoimi: Hogy ne érezd magad elveszettnek, tisztelettel meg vagy hívva a következő ilyen találkozóra, de aztán ott legyél ám no!!! :) Legalább megejtjük azt a koccintást, amire eddig nem került még sor!
Szerintetek miért van az, hogy az utánpótlás kérdésben kényes kérdéseket kezdenek feszegetni a blogon - legutóbb az U20-nál - akkor egyszerűen lezárják a blogot s kommenteket is törlik.
Ezt a fejezetet teljesen lezárták? Ezért egy másik fórumra száműztétek az utánpótlás témáját. Az alábbi néhány sor onnan van! És friss!

Ez kinek az érdeke s kinek felelőssége, hogy a kényes kérdéseket nem kezelik az utánpótlás körül, s nem válaszolnak az érintettek, hivatkozva még tavaly, hogy pl. az edző felelőssége az összeállítás az U18-ban stb., akinek más a véleménye az hogyan vonhatja felelősségre az illetőt, s közben meg elszáll az idő s az urak mossák kezeiket?

Az is "egyszerű" megoldás volt, hogy kiszervezték ide véleményeket az utánpótlásról!
@korong: A magánvéleményem, hogy sokkal mélyebbek a problémák klub és válogatott szinten az utánpótlásnevelés terén, mint hogy itt meg lehessen vitatni. Itt csak az értelmetlen sárdobálálsig lehet eljutni.
@M.Lac: Ez nem potolja azt, hogy az elso ilyen talalkozora, nem hivtatok meg senkit a Mol liga erdelyi reszerol. :)
Én csak azt kérdezném,hogy honnan lehetett tudni erröl a találkozórol?
@KCs: Lehet, hogy igazad van. Viszont azzal, hogy valamit a szőnyeg alá söpörnek attól nem fog rendeződni. Mindegy. Ezért szüntették meg, mert így könnyebb elrendezni, csak másik fórumon folytatódik. Ez a kirakat fórumot próbálja jelképezni. Hát igen. Igazad van.
@korong: ha leírod, kinek vagy az apja vagy az anyja vagy az edzője (utóbbi nem valószínű), azonnal megnyitunk minden utánpótlásfórumot, és onnan kezdve mehet minden szabadon :)
@korong: Ez az u20-as kérdés eléggé gázos!!Én sem igazán értem a beválogatási taktikát,de ez biztos felülröl jön!!Fizetsz játszol,nem fizetsz nem játszol!!
@öregjátékos: jaja, ilyen egyszerű. mi havonta egymillió forintot kapunk fejenként, de azt nem mondhatom meg, hogy kitől
@AG 2.0: Azért tényleg érdekes,hogy egy pár külföldön játszó srác nem fér be a keretbe!!
@AG 2.0: Feloldalak a titoktartás alól.
@korong:
Azzal a részével nem kívánok most foglalkozni,hogy valaki azért kerül egy csapatba vagy válogatottban mer”felűről leszóltak,anyja ,apja stb miatt” inkább edzői oldalról egy pár dolgot. Én az edzői részéről írnék
Ha valamilyen keretbe kerülésnél valaki kimarad ,megy az a része amit az előbb zárójelbe írtam a másik,hogy az edző mondjuk hülye és egyéb más dolgok. Biztos van olyan is és ilyen is de sokszor egyszerűen az érintett vagy szülei nem tudják elfogadnia a döntést és másban keresik az okot,okokat,pedig néha azt is lehetne mondani,hogy sajnos most nem kerülte be-vagy nem vagyok oda való,de sebaj ezentúl keményebben fogok dolgozni és megmutatom. Az is előfordulhat,hogy valaki ontja a gólokat és ,de mégsem fér bele az edző elképzelésébe,vagy van olyan ok ,hogy ajátékos valamilyen szinten fegyelmezetlen ,hibázik stb és azok akik reklamálnak nem tudnak és az edző sem szeretné ezt világgá kürtölni a játékos érdekében Van egy pillanat amikor az edzőnek meg kell hozni egy döntést és az annyira nem könnyű. Van,hogy a döntés igazolja van,hogy nem olyan is lehet,hogy utólag rájött,hogy hibázott pedig nem volt se lefizetve se rászólva stb. Csak akkor és ott amikor meghozta azt a döntést jó ötletnek tűnt. De az edző is hibázhat,mint ahogy a játékos a szülő a bíró és akárki más. Én azt gondolom a legtöbb edző ilyen,de persze a legtöbb az nem egyenlő az összessel
@öregjátékos: Lehet abban is valami realitás amit írsz, mert történtek már érdekes dolgok. Az a legkönnyebb, ha zárolnak mindent és azzal rendezve van a történet.
@korong: akkor bemásolom ide is, amit a "száműzött fórumra" írtam:

Szerintem ez azért van, mert sem idejük, sem erejük sincs ahhoz, hogy kordában tartsák a néha-néha (sajnos egyre gyakrabban) felmerülő személyeskedéseket. Másrészt tudomásul kell venni, hogy - bár jelentős véleményformáló ereje van a blognak - nem az MJSZ hivatalos fóruma.

Írhatnék még különféle okosságokat, de azt hiszem ezt a számüzetést el kell fogadni, mivel más lehetőség nincs...
@korong: én kívülállóként mondjuk nem sok értelmét látom, hogy névtelenül mocskoltok edzőt, szülőt, lényegében aki csak szembejön. Úgy is van: nem került be a gyerek a válogatottba? Hát dolgozzon keményebben! Abból olyan rettenetes nagy baja még senkinek sem lett!
És mikor lehet megtudni, hogy mikor lesz a következő Klub-nap??
És a csapatok mely játékosai kapnak lehetőséget a "bemutatkozásra"?
Kíváncsi vagyok hogy milyen volt az esemény úgyhogy aki ott volt sztorizzon már egyet.
@csatoimi: én azt nem is pótolhatom, mert nem tisztem :)

@on top of the world: Nem volt túlszervezve a dolog. Javarészt ismertem a jelenlévőket, így aztán kellemesen elütöttük az időt kedves ismerősökkel. Amúgy biztosan lesz beszámoló, mert pörgött a jégkorong blog kamerája.
@korong: @MeLa: azért még egy lehetőség lenne. pl. az, ha a szülők képesek lennének elfogadni, hogy nem lesz minden gyerekből sztár az nhl-ben. többen is értik ezt, de számomra két év után is felfoghatatlan, hogy ők vannak kevesebben. legalábbis a kommentezők és a kizárt (szmájli) kommentezők között.
Jelenleg már legalább kétszer annyi jelölt van a válogatottságra, mint ahányan beférnek. előre félek, mi lesz itt, amikor az 1994-1995-ös születésűek jönnek, ott már közel 200-an vannak a játékosok. Sajnos, nem lesz mindenkiből utánpótlás-válogatott. Őket vigasztalja Fabian Brunnström példája a honnan hová kérdés tekintetében: jegkorong.blog.hu/2008/01/29/egy_ev_alatt_a_harmadosztalybol_az_nhl_be
és itt:
eliteprospects.com/player.php?player=6659
Magyarán mindenki a maga sikerének a kovácsa, és nem a magyar U18 és U20 válogatottság az egyetlen járható út. Az igazságtalanságokból pedig lehet építkezni is – mindig lehet még keményebben dolgozni, mert azt nem a szövetségi edző kedvéért teszi az ember, hanem önmaáért – akár magunkban keressük a hibát, akár dacból.
@öregjátékos: A tegnapi rendezvényről 19-én adtak hírt az icehockey.hu-n, itt a blogon 23-án (www.icehockey.hu/index.php?pg=news_14_1036)
@on top of the world:
Ezek a találkozók a tervek szerint minden hónap utolsó hétfőjén kerülnek megrendezésre.
KIVÉVE A KÖVETKEZŐT!!! Mert azt JANUÁR 4-ÉN tartják majd.
@csatoimi: Imi! Szeretnélek meghívni a január 4-én tartandó szurkolói napra! ;) És mindenki más is jöjjön, aki teheti :)
Talán jó hír lehet, hogy ismét lesz egy új sportcsatorna a kábelTV-k kínábatában, SPORT-M névvel, csak magayr sportot akarnak majd adni, olyasmiket, amik hiányoznak a Sport1 és Sport2 kínálatából!
@Video Tóni: Tíz éve, 1999. februárjában indult a HungaroSport. Még 1999-ben megszűntek.
@kovacsistvan: Nem csodálom, miután a műsoruk kb abból állt hogy hetente 25x ismételtek egy országos fekvenyomó-bajnokságot...
@celebesz: és ha már ilyen jól vagy informálva véletlenül nem tudod nekem -nekünk- elújságolni hogy január negyedikén a játékosok kik lesznek?
vagy esetleg ezt ők maguk között intézik, hogy most menjél te aztán meg én....?
@vaze: Valami szövegértési problémád támadt.Kit mocskoltunk? Nem értem! Elég érzékeny darab vagy. Ha pedig kívülálló vagy akkor mi a problémád. Szerencsére én is "kívülálló" vagyok, csak ismerem az utakat. Elég érdekesen (ártatlanul) adják elő.
@celebesz: "És mindenki más is jöjjön, aki teheti" - akkor legalább meglesz az esély, hogy végre több érdeklődő legyen, mint meghívott vendég...
@korong: Nem igazán értem a problémádat vagy nem igazán érted, hogy mihez helyeséltél. öregjátékos írta: "Ez az u20-as kérdés eléggé gázos!!Én sem igazán értem a beválogatási taktikát,de ez biztos felülröl jön!!Fizetsz játszol,nem fizetsz nem játszol!!"

Ez nálam sima korrupció, amihez kell egy megvesztegető (szülő) és egy megvesztegetett (jellemzően edző vagy szövkap), esetünkben ráadásul nem is egy, miután mindenféle szűkítő distinkció nélkül sikerült ezzel bevádolni a teljes válogatottat. Nagylelkű vagyok, elhiszem, hogy nem ezzel akartál egyetérteni, de ezzel értettél egyet. Én ehhez mindösszesen (!) annyit voltam bátor hozzátenni, hogy na, az ilyesmiknek tényleg semmi helye a blogon (plusz ismerjük az ominózus topik átlagos szellemi színvonalát, tisztelet a kivételnek). Nem hiszem, hogy ez túlzott érzékenység lenne, max. ténymegállapítás (ha valamire törzskommentelőként érzékeny vagyok - persze mindenféle jogalap nélkül -, az a bizonyos szint, ami alá nem szívesen látom lemenni kedvenc blogomat). :)
@on top of the world: köszi :) imáááádok jólinformált lenni - főleg így, hogy semmibe nem kerül: aki ott volt, mindenki hallotta, amit ide írtam :D
Sztem az icehockey.hu-n és itt is időben ki lesz posztolva a 4-i találkozó, minden fontos tudnivalóval. A meghívott játékosokkal kapcsolatban: majd' minden pesti csapatból többen jöttek, mint hirdetve volt.
@KCs: Ejj, DE SAJNÁLOM, hogy nem találkoztunk!!!
@Milka #71: @csatoimi: Az erdélyi csapatokat játékosszinten ugyan nem képviselte senki, én viszont ott voltam...csak azóta internet-elvonón voltam, ezért nem számoltam be az eseményről. Jó hely, egy kicsit drága ugyan, de hát belváros...a kiszolgálás nagyon rendben, a csajok nagyon aranyosak...csöndben meghúzódtam hátul, legurítottam egy sört, megnéztem a Krefeld-Berlin meccset, pár szót váltottam Kiss Ákossal és Galanisz Nikandrosszal, majd leléptem...össességében jó hely, jó kezdeményezés.
süti beállítások módosítása