HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Flinta Botond aláír a Fehérvárhoz

2009.11.01. 00:44 F. Kapus

Elfogadom a magyar bajnok 3+1 éves szerződési ajánlatát, mondta blogunknak a 22 éves hokis a szombat délutáni tárgyalás után. Az erdélyi bekk Nathan Martz érkezése után erre a szezonra kikerült a Fehérvár EBEL-keretéből, de Ocskay Gábor hosszú távon számít rá. Flinta azonban meglepetésre nem a Miskolcban játssza le az idei bajnokságot.

"A Sapa Fehérvár AV19 által kínált szerződési javaslatról szóban megállapodtunk. Annyi kérésem volt, hogy ezt a szezont ne a fehérváriak által javasolt Miskolcban játsszam le, hanem egy másik magyarországi Mol ligás csapatban. Ezt a kérésemet elfogadták, a jövő hét folyamán dől el, hol folytatom pályafutásomat." Mint kiderült, a játékos már el is búcsúzott az EBEL-csapattól, kiköltözött az öltözőből. "Ahová igazolok, ott fogok végig edzeni, abban a városban lakom majd."

Habár hivatalosan 13 EBEL-mérkőzés áll neve mögött, valójában nem sokszor lépett jégre. Ennek ellenére elégedett az eseményekkel. "Amikor három hónapja idejöttem, nem tudtam, mire számíthatok. Nagy esélyt nem adtam arra, hogy a csapatba kerülhetek. De próbáltam megragadni a lehetőséget, napról napra beleadtam, amit tudtam, igyekeztem fejlődni. Örültem a két hónapos próbamegállapodásnak a szezon előtt, és most is csak jót tudok mondani. Csodálatos csapat tagja voltam, illetve vagyok, nagyon jó a hangulat, és örültem neki, hogy így befogadtak. Érdekes, hogy a szurkolóktól is csak jót kaptam, ez meglepett, próbálom majd meghálálni. Már amikor néhány éve a HC-vel itt jártunk a bajnoki döntőben, akkor is a hideg kirázott minket, hogy bár alaposan kikaptunk, mégis megtapsoltak, a végén gratuláltak nekünk a nézők. Szerencsére most megismerkedtem jó néhány szurkolóval személyesen is."

Az új állomáshely tehát még nem publikus, de a jövőbeni tervek azok. "Várom, hogy visszakerüljek Székesfehérvárra. Mindent megteszek ennek érdekében, és érzem az esélyt, továbbá azt, hogy számítanak rám."

Énekes Lajos edző megerősítette a Flinta által elmondottakat. "Botondot visszavárjuk. Igyekszünk elintézni a honosítását, és jövőre reális esélye van a csapatba kerülésre. Hangsúlyozom, magyar állampolgárként most sem kellett volna mennie, csak a négy pontja miatt került ki a keretből."

25 komment

Címkék: fehérvár ebel ocskay flinta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van egy olyan érzésem hogy Dunaújvárosban folytatja az ide évet
Jó játékos lesz még Botiból;)
Szerintem inkább a Fradiba megy, nálunk most van elég védő, a zöldeknek meg nagy szüksége lenne a bekkre, talán még a Stars jöhet szóba, ott több a fehérvári kötődésű
Örülnék ha hozzánk jönne, bár nem tudom hol kapna helyet, mert most nekünk minden sornak megy a szekér :)
Ha hozzánk jön, akkor +1 légiósunk lenne és cserélgetni kellene valamelyikükkel. Én a Starsra tippelek.
Rock me Amadeus találta mondani egy korábbi topicban: @vodopjanov: minden nb2-ben és alsóházban eltöltött évetek BL-győzelemmel ért fel. Na vidd a kukoricát a disznóknak. Nincs rátok szükség.
A válszom: a két csapat közül másodosztályúak csak ti voltatok jégkorongban, alsóházban pedig pont annyit töltöttetek, mint tavaly mi.
Szánalmas divatszurkoló vagy...
Hozzánk tuti nem jön. Tudatosan lett felépítve a csapat, most már összeálltak és ki is töltöttük a légióskeretet.
SC-re gondoltam, de ebben az esetben +1 év mire válogatottban játszhatna.
Stars-UTE-Fradi: Bármelyik szóba jöhet. Újpesten úgy is most akartak légiósokat cserélni :) Starsba mehetne van légióshely, kérdés szükségük van-e rá. Nekik inkább a góllövéssel van gondjuk. Fradinál pedig szintén megvannak a légiósok (ha jól számoltam több is mint 5) csak valakinek az elküldésével tudna játszani.
A Sportklubhoz nem sok eselye van h jojjon, aki ismeri a helyi viszonyokat az jol tudja h ez szinte lehetetlen.
@csiki hokis: ..."hogy ezt a szezont ne a fehérváriak által javasolt Miskolcban játsszam le, hanem egy másik magyarországi Mol ligás csapatban. "

Szerintem itt elég egyértelműen fogalmazott és ez kizárja az SC-t.
Ha már így alakult, én legszívesebben Dunaújvárosban látnám.
@HC4ever: Szerinted sincs eselye annak h a Sportklubhoz jojjon?
Jaj, de jó ilyen hírekre ébredni! :)
@HC4ever: nem voltam elég figyelmes. SC tényleg kizárva.

Újvárosba nem nagyon férne be a légióskorlátozás miatt sem. De olyan játékosunk sincsen aki helyén szívesen látnám. Jelenleg játszó hátvédeink: Tőkési-Lencsés-Fisera-Hegyi-Pozsgai-Erdélyi-Orbán-Kiss D.
szerintem Stars lesz ebből, mindenhol máshol légióstöbblet lenne. A Stars egyébként is mindig sok szálon kötődött az erdélyi játékosokhoz.
Hát két meccs erejéig nem lenne rossz ha újpesten védekezne, mert Hüfi, Heti és Harmati kiesésével maradt kb. 3 védőnk, de ugye a légiósszám Újpesten is teli, ahogy mindenhol, kivéve a Starst vagy a Macikat, utóbbit meg ő maga zárta ki. Szóval sztem is Stars-gyanús a dolog.
Ez jó hír, sok sikert Boti az idei évre!
@OliBLOOD: Ennyire mélyen nem gondoltam bele a részletekbe, én az 5 "magyarországi Mol ligás csapat" közül szeretném legjobban a DAB-ban látni Botit, minden további esélylatolgatás nélkül. Az 5 közül mindent összevetve a DAB tetszik és úgy gondolom ott fejlődhetne a legjobban, persze ezzel a többi klubbot nem szeretném megsérteni, ez személyes vélemény.
Sok sikert Boti a továbbiakban, bárhol is fogod folytatni a játékot, annak viszont nagyon örülök, hogy a Volán "udvarán" maradsz.
Ezúton is köszönet a Volános fiúknak és szurkolóknak azért, ahogyan befogadták és szorítottak neki.
Gyerünk Botond, sok sikert ebben a szezonban a Mol-ligában, utána pedig a Volánnal az EBEL-ben.
Szívesen várjuk, ha mellettünk dönt. Sok sikert!
Ez Fradi lesz ! :)
HAJRA BOTI es HAJRA FRADI !
Izgultam, hogy mit ajánl fel a vezetőség, majd azért, hogy mit válaszol Botond?
Azt hiszem: ez így jó lesz.
Kívánom, hogy mihamarabb Volán-mezben lássuk!
nagyon szimpatikus Flinta! Sok sikert neki, bárhol köt is ki.
süti beállítások módosítása