HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az Újpest pihenéssel kezdi a Mol Ligát

2009.09.03. 13:11 F. Kapus

Felkerült a magyar szövetség hivatalos honlapjára a losonciak nélkül hétcsapatos Mol Liga menetrendje. Ebből kiderül, hogy továbbra is két teljes kört játszanak egymással a csapatok, fordulónként három mérkőzéssel és egy pihenő együttessel, így tehát 24 mérkőzéses alapszakasz következik. Ez az előző évi 36-hoz képest jelentős visszalépés.

Még akkor is az, ha 2010-ben korábban megyünk a világbajnokságra. A fontos napok dátuma nem változott, a rajt szeptember 11-én, az alapszakasz vége január 17-én esedékes, a Final Fourra január 23-24-én kerül sor. A meccsek zöme pénteken és vasárnap zajlik, mindössze négy keddi mérkőzés került a naptárba. Mindkét erdélyi csapat kétszer-kétszer játszik Magyarországon hét közben, így optimalizálva az itteni portyáikat.

Az első forduló érdekessége, hogy az FTC a pályaválasztói jog felcserélését kérte, a pesterzsébeti jégpálya foglaltságára hivatkozva, így a Vasas Bp. Stars otthonában, illetve Miskolcon és Csíkszeredában kezdődik a bajnokság. Az Újpest első hazai meccse 15-én esedékes, remélhetőleg addig megoldódik a helyzet a csarnokban, ugyanis jelenleg nincs jég, és nem lehet tudni, pontosan meddig nem lehet jégkorongozni a Megyeri úton.

49 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt nem értem: "Az első forduló érdekessége, hogy az FTC a pályaválasztói jog felcserélését kérte, a pesterzsébeti jégpálya foglaltságára hivatkozva, így a kiírás szerint egy időpontban két mecccset játszanak a főváros negyedik kerületében."

Az első fordulóban az Újpest pihen, így melyik lesz a másik meccs?
@OliBLOOD: az utolsó pillanatban megváltoztatták a menetrendet, a címet még volt eszem javítani, a szöveget már nem, most korrigálok, köszi.
Mukodo jegpalya hianyaban hol fogjak a jovo hetre,Csikszereda ellen, szerdatol pentekig, beutemezett ifi meg serdulo meccseket lejatszani az ujpestiek?
S olyan infoim vannak,hogy a csikiak ma(csutortok este mar indulnak.
@toblerone: Talán fel kellene hívni az UTE illetékeseit és a Versenybíróság elnökét, esetleg még indulás előtt.
Így viszont drágábbak lettek a bérletek Újpesten :(
@Fejér Lilla: Hétvégére lehűlést mondanak! :)
hat en az sc-ben jatszom vagyis csikszeredanal a serdulobe es mi tenleg ma este 6 kor indulunk magyarba! de akkor nemtudom h hogy lesz ha tenleg a palyaval ez a helyzet! talan az edzoknek kene szolnom vagy ok mar tudjak vajon nemtudom!
@Fejér Lilla: a remény hal meg utoljára! :)
szerintetek szoljak az edzoknek vagyok mar tudjak mit csinaljak!?
hat jah de en mosmar megyek is mert kell bemenjek a palyara!
@hokista25 csikszeredabol: sok sikert majd és mutassátok meg kik a kiskirályok ;).
Rémes nézni ezt a vergődést Újpesten...
Én tegnpa előtt hallottam pár nem publikus infót Újpestről. Ha igaz, tényleg rémisztő. Majd esetleg 2-3 év múlva.
@defó: Ez a "tudok valamit, de nem mondhatom el" dolog nagyon ovis, és ami rosszabb, hogy nem is fair.
@forestjr: Ezek amúgy is kb. olyan szintű infók szoktak lenni hogy Ovecskinen felemás zokni volt...
@Video Tóni:
Lehet, hogy nem, de ettől függetlenül szerinted mire jó egy nullinfó? Valaki belöki, és ha bejön, akkor megmondóemberkedik egy jót? Nem értem.
Trnava-Dab.Docler két harmad után 0-4. az első harmad 0-0 volt, majd beindult a gépezet. Mihalik büntetőből, Lali előnyből, Nika egálból, míg Magosi emberhátrányból lőtt gólt. Kicsi jól véd, jó kis meccs, de még bármi lehet, ismerve a harmadik harmadunkat :s:)
Hajrá Bikák ! =) Köszi az infót.
Lali emberelőnyből kialakította a 0-5-ös végeredményt :)
Hajrá Bikák, kár, hogy nincs stream, elég laza lett az ute felkészülési programja mérkőzések száma szempontjából, tavaly is volt újpesten ilyesmi gáz a technikával, a Maribort még vendégül látták, aztán jéggondok voltak, reméljük sikerül kijavítani minnél hamarabb
www.dunaujvaros.com
Magabiztos, 5-0 arányú győzelmet aratott a Trnava otthonában a Dab.Docler hokicsapata. Együttesünk végig remekül játszva verte meglepően simán a szlovák első liga tavalyi harmadik helyezettjét.
@mastamind: holnap van esély adásra?
Az eddigi felkészülési mérkőzések alapján, a DABnak van a legnagyobb esélye a MOL Liga megnyerésére.
Sajna nincs srácok,mert az új rendszeren dolgozunk,de jobb lesz és stabilabb mint az előzők!viszont ha nem kötekednek a székely testvéreink akkor a csíki meccseket adnám szivesen!
@Muki76: Szerintem jól látod a dolgokat, a véleményem szerint is toronymagasan nyerik a Mol Ligát
@Fibonaci: Azért messze még a vége, szinte mindenki erősíteni fog még és ugye a felkészülési meccsekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Eddig tényleg elég jól megyünk, ráadásul hat játékosunk sérült, az ő felépülésükkel még jobbak lehetünk, dolgozni kell továbbra is nagyon keményen és akkor tényleg jók lehetünk :)
ugyan srácok, -majdnem azt írtam hosszú a szezon- lesz még addig jópár meccs.
mondom újvárosiként
@Spigott: végülis a Székely testvéreink beleszólhatnak
Már meg is tették!
Nem véletlenül nem akarták hogy Sándor Szilárd nálunk játsszon!
@Zsootika: Hát, ahol lehetett ott keresztbe tettek :S
@Spigott: @Zsootika: Tényleg nem ismerem Sándor Szilárd ügyét. Amit tudok, hogy 2011-ig szerződés köti az SC Csíkszeredához. Segítsetek, miben tettek keresztbe?
@F. Kapus: Én úgy tudom, hogy miután mindenről megegyeztek a felek (szóban) hirtelen előálltak mindig valami új feltétellel.
Mindenben megegyeztünk a Csíkkal és a Szilárddal is, már nálunk edzett, mikor jött az újabb telefon, hogy éppen még milyen új követelése van az SC-nek. Ekkor lett már elég a dologból, így a Szilárd végül mégsem igazolt hozzánk.
Akkor úgy látszik hogy a Stars telefonszámát nem tudták kinyomozni, így sikerült végül ottragadnia :D
@F. Kapus: Egészen pontosan: az történt, hogy ahogy írod Sándor Szilárdot valóban élő szerződés köti az SC-hez, de kölcsönbe elengednék. (Ennek okairól nincs értesülésem). A DAB nyilván érdeklődött, és eljutottak a felek oda, hogy az SC ajánlatot tett a a kölcsönadás feltételeire. Az ajánlat a DAB-nak megfelelet, rábólintottak. Amikor ez megtörtént az SC kitalálta, hogy mégis többet kérne a játékosért. Ezután a DAB inkább elállt az üzlettől.

Az már csak a spekuláció része, hogy az SC talán azért gondolta meg magát, hogy ha már a Ligában induló valamelyik ellenfelét erősítené azzal, hogy kölcsönbe adja Sándor Szilárdot, az ne a viszonylag erősnek látszó Újváros legyen.
@Video Tóni: még oda sem írt alá, ha minden igaz.
@F. Kapus: későn írtam, mindegy, a lényeg kiderült. :)
Hát sajnos ezt mondták a Keresztapa c. filmben úgy hogy: "Ez csak üzlet! Semmi személyes!"
Nagy kár Szilárdért, régi nagy kedvencem!
De hát ez van...
Sándor szilárd helyet jött Jozef Mihalik.....
Vicc ami a csarnokkal kapcsolatban zajlik...egyébként Ancsinék "komolyságát" is felveti ez a probléma...az előző év 2. helyezett csapata, döntős, jó játékkal, és most széteső szakosztály, jég nélküli millárdos csarnok...látszik a koncepció és a profi hozzáállás hiánya...Nem lennék meglepve, ha követekező hír az lenne, hogy Pék lemondott és Ancsin nevét újra bedobták...
Az Újpestnek annyi, és jön ismét Ancsin Jani...?De kérdés: lesz jég a 4 éve épült milliárdos csarnokban? Vicc az egész, a magyar hoki 80-as évekbeli komédiáját idézi, ahogy szerencsétlekednek a csarnokkal és a csapattal...ez az ország.., de nem folytatom...
7 csapat, 24 meccs és szeptemberben jégondók! Tavaly és tavalyelőtt folyamatos fejlődést láttam a gondok, problémák mellett is. Most pedig 2 vissza léptünk. Nehéz lesz így előre haladni. :(
Na! Azért így a szeptember harmadikát erős dátumnak érzem ahhoz, hogy az "Újpestnek vége!" típusú mondatok elhangozzanak. Tény, hogy évek óta szeptembertől áprilisig van csapat (mint ahogy azt itt valaki meg is jegyezte), de mindig volt csapat!

Mi meg kurvajók vagyunk! Kár, hogy egyszer már vertük meg kétszer úgy a szlovák első osztály éllovasát (Besztercebánya), hogy rá egy hétre simán kikaptunk a HC-tól a döntőbe jutásért...
süti beállítások módosítása