HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Berta Ákos a Starsban folytatja

2009.08.15. 16:37 F. Kapus

Távozik az UTE első sorának fiatal csatára, ezt ő mondta el blogunknak. Az átigazolás érdekessége, hogy bár jó ideje keringett a pletyka, július közepén a Real Újpest blogot tájékoztatták arról, hogy Berta aláírt újabb egy évre, csütörtökön pedig nekünk nyilatkozta ugyanezt Böle Dezső szakosztályvezető. A pénteki Alba Volán elleni mérkőzés után Baróti Zsolt edző az icehockey.hu-nak beszélt arról, hogy végül is nem tudtak megállapodni Berta Ákossal. Ezek után kerestük meg a játékost.

"Elköszöntem az Újpesttől – kezdte a lényeggel Berta Ákos. – Nem értem, miért nyilatkozták azt többször is az UTE vezetői, hogy aláírtuk új szerződésünket. Augusztus 17-éig kaptam haladékot, hogy eldöntsem, elfogadom-e az ajánlatot, és bár éreztem, hogy számítanak rám, szakmailag szeretnék előrelépni. Ezt már közöltem is az UTE vezetőivel. Nem titok, mindenben megállapodtam Kangyal Balázzsal, kezet is fogtunk, innentől kezdve biztosnak tekinthető, hogy a Starsban folytatom pályafutásomat."

A csatár keze sérült, de mint mondja, másfél hét múlva rendbe jön. "A sérülés nagyon rosszkor jött, az egész nyarat végigedzettem, nem is pihentem. Emiatt is csak tíz napot hagytam ki. Már jégen is voltam a héten, a Dab.Doclerrel edzek."

Mivel Bertán kívül a légiósoktól Zlocha és Rufus, a fiatalok közül pedig Virág Csaba távozott, így az ezüstérmes csapat mindenhárom sorában meghatározó játékost, játékosokat kell pótolni. Berta Ákos a válogatott bővebb keretének tagja, a vb-re készülő csapat első edzésein és mérkőzésein részt vett, később kimaradt.

39 komment

Címkék: ute bp. stars berta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok sikert Ákos, reméljük még látunk később az Újpestben.
Köszönjük az eddigieket és sok sikert! Azt viszont nem értem, hogy mitől szakmai előrelépés, hogy a Starsba igazolt. Ezt bővebben is kifejthetné, biztosan sokan kíváncsiak rá.
@forestjr: Nekem is ez jutott eszembe, hisz egy bajnoki ezüstérmes csapattól búcsúzott. Azért sok sikert!
Lehet, hogy onnan könnyebben be tud majd kerülni a válogatottba.
Kangyal majd beajánlja.
@forestjr: Starsnak 4 játékosa volt tavaly 'A' csoportos VB-n, bajnoki ezüstérmes UTE-nak egy sem. No comment... :)
@ifjvit: Újpestbe is egy bajnoki ezüstérmes csapatból igazolt :)
@OliBLOOD: Oli, hogyhogy nem vagy kint a meccsen? :)
"Nem titok, mindenben megállapodtam Kangyal Balázzsal, kezet is fogtunk... ...A csatár keze sérült, de mint mondja, másfél hét múlva rendbe jön." Csak keményen, Bill!
@1nf3rn0: Itthon volt dolgom, sajnos nem tudtam a hétvégén újvárosba menni.
@Dugó: Szirányinak sem sikerült, Ákosnak sem fog.
De azért nagyon sajnálom, hogy itt hagyott minket, picit sántít ez a szakmai-duma, ki is most a sztársz edzője???
Ahogy kiderül ki a Stars edzője minden érthető lesz.
@fetyiszov: Inkább azt nézd meg, ki az UTE edzője és kik a vezetői.
@KCs: gratulálok KCs, menj vissza és rajzolj még pár logót
@KCs: Berta nem azért volt alibista egész szezonban, mert Pék volt az edzője. Szép dolog a szakmai fejlődés akarása, de ő tavaly sem tett mindent, amit a tehetsége alapján megtehetett volna és meg kellett volna tennie. Ha azért nem tette, mert ilyen edzőnek, mint Pék, nem teszi meg (amint az a hozzászólásodból következne), akkor valami baj van a fejében.
Már bocsánat, de mi a faszt gondol magáról egy Böle Dííí, hogy megnyilatkozza, hogy hiszen az új szerződést is aláírtuk a Bertával, miközben mindenki számára világos, hogy éppen ellenkezőleg? Az ilyen ember takarodjon a halál faszára, oszt ott nézze hülyének saját magát. Komolyan mondom, nem értem, függetlenül attól, hogy mekkora király a Berta Á. vagy nem

ha értitek, hogy mondom :)
@vaze: benyomtál egy kalmopirin/barack kombót? :)
ezt gyerekek is olvassák! (amúgy a tartalom kristálytiszta)
@geriszu: szer-alkohol nem jár együtt, nálam, én mindig tisztán, junóóó, ellenben sosem szerettem, ha hülyének néznek, mondhatni, kimondottan allergiás vagyok rá! :) Pláne, ha ilyen bután nyomatják, mintha nem öt vagy hat csapat lenne 93 ezer négyzetkilométeren, hanem télleg volna értelme kamuzni, áááááááááá
@vaze: Nem véletlenül tart ott az UTE, ahol tart. A meccs alatt azt beszélgetük az egyik kollegával, hogy vajon azért nyert a junior csapat, mert a bíró nem volt független és szétfújta a meccset? :))
Nem értem, hogy mikor fog végre leesni nekik, hogy ennyi energiával és pénzzel már építhettek volna normális csapatot is. Lásd pl. a Te csapatod...
@Licsimi: Nem voltál meccsen, pedig vártunk :) .
Normális csapatunk már van/volt, hiszen tavaly ezüstérmesek lettünk, megelőzve a szerinted "normálisabb" DAB-ot. Hosszú távú dolgokat pedig ne várj az Újpesttől, amíg ez a vezetőség van :) .
@vaze:
Azért látom néha Neked is rossz napjaid vannak!:-)
Amúgy fogsz járni juniorra? Mert kaptok eg kis erősítést, és ha megyek nézhetjük együtt a meccset. És legalább egy csapatnak fogunk szurkolni!:-)
@KCs: Örülök, és büszke vagyok az edzőnkre, remélem, hogy sokáig marad a helyén.
Ez tényleg kekeckedés lesz. Ákos nem a Vasasba igazolt?:-)
Hajrá, Hajrá Kangyalföld!:-)
@Tillasz: Ő tudja... Acél után ezüst, utána vas. :D
@Tillasz: Tervezek járni, aztán majd meglátjuk, mennyi fér bele! Ja, rebesgetik, hogy erősödünk, de tegnap még csak egy zöldünk volt (ha jól tudom)! (majd jól fölveszem a telómmal, ahogy hajrákohászozol, aztán tolom fel a jútyubra egyből :DDD )

Nem hinném, hogy különösebben rossz napom lett volna tegnap, egyszerűen tényleg nem értem, hogy minek belemondani a mikrofonba, hogy (mondjuk) B, amikor a helyzet egyértelműen A. Az ilyen emberek (és ilyenek persze nem csak Újpesten vannak) mérgezik a magyar jégkorong levegőjét. Miközben ez jórészt gyerekszoba és/vagy minimális értelem kérdése, tehát kívülről nehezen javítható, belülről meg látnivalóan nincsen rá igény. :)
@forestjr: Már hogyne lettem volna ott.
Még büfében is voltam az első szünetben és találkoztam pl. Fügével is. Sőt végre tudok arcot párosítani "kedvenc" UTE szurkoló és szőlősgazda ismerősöm nicknevéhez is. Bár bemutatkozni nem tud, csak bambán nézni. :DD
@Licsimi: lehet tálca sörrel kellett volna próbálkoznod! :)
Magát az embert nem sajnálom, a játékost viszont igen, hiányozni fog Borbi mellett:-)

@Tillasz: csak nem?:D Fogkrém királyom Újvárosban folytatja?:P
Mindkét részről megvolt a kamu duma. Aláírt szerződés? Vaze-nak teljesen igaza van. Akkor legyen róla duma, ha valóban ott a szignó. Berta szakmai előrelépés indoklása pedig kacagtató, de biztos igaza van.
@KCs: te is "vicces vagy".
@fetyiszov: Mi nem sikerült a Szirányinak????
@vaze:
Engem nem fog zavarni. Bár nem szoktam kiabálni!:-) Max., ha valami igazságtalanságot látok!:-)Ja és persze gólnál.
Tegnap 2-en voltak. De, azért megy jobb is, remélem.
@a10:
Csak juniorban.
Bár van olyan ajánlat, amin el tudunk gondolkozni!:-)
@869065: Bekerülni a válogatottba!!!! Legalábbis egyelőre.
@Licsimi: Akkor elnézést, pedig kétszer is végigpásztáztam a vendégszektort, de akkor gondolom nem ott voltál :) .
@forestjr: ne ostorozd magad! elvégre Imi nádszál alakját csak valami spéci katonai távcsővel lehet kiszúrni! :))))
@vaze: Jön még kutyára úthenger! SMS Huszár! :)
@vaze: Távcső nem volt nálam, és közelebb merészkedni se mertem a vendégszektorhoz, mert egy srác nagyon agresszíven ütött valami dobot :) .
Bár a tavalyi szezonja tényleg nem volt élete legjobbja, ez azért igen kemény veszteség :(

Sajnálom nagyon, szerettem a szívósságát. Sok sikert, remélem még jön vissza a lilákhoz
@Licsimi: Jóvanna, én is hasas vagyok, ha érted, hogy mondom! :)))
süti beállítások módosítása