HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kercsó Árpád újra Zalaegerszegen

2009.06.18. 21:20 hokikori

A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal."

Nagyon hosszú előkészítés után kötöttük meg a szerződést, nyilatkozta Fendrik Zsolt, a jégcsarnok fenntartójának képviselője. Kiderült, fontos, hogy komoly hokisélet legyen Zalaegerszegen, ezért változtatni akarnak az eddigi gyarkolaton, amely szerint csak egy szűk kör számára volt nyitott a Zalai Titánok kapuja. Erős toborzásba fogtak máris, sorra járják az óvodákat, az iskolákat. Óvodás korú gyermekekkel is el kívánják kezdeni a munkát, megteremtve annak feltételét, hogy a 2010-ben induló szezonban már a szuperminikkel is részt vegyenek a hazai versengésben.

Terveik szerint külföldi edzőt is hoznak Kercsó Árpád mellé, középtávon pedig korosztályonként két csapatot alakítanak ki, hogy a szülők eldönthessék, a mesteredzővel kívánnak-e dolgozni, vagy mással. Mivel a Zalai Titánok hosszú távra terveznek, ezért ötéves megállapodást írtak alá a felek.

Kercsó Árpád örömének adott hangot az aláírást követő percekben. Kijelentette, szeretné folytatni a félbehagyott munkát. "Nagyon nehéz döntést hoztam, amikor elmentem Zalaegerszegről. Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal. Egy dolog biztos, kemény és komoly munka vár ránk."

Kercsó a következő idényben a kölyök, az előkészítő, valamint a mini korosztály fiataljait fogja irányítani. Kifejtette, az említett három korosztályban elindulnak a magyar bajnokságban. Ez utóbbi várható volt, de mint arról az MJSZ honlapja is tudósított, a Zala megyei csapat is azon klubok közé tartozott, amelyek mindeddig nem neveztek.

90 komment

Címkék: kercsó zalai titánok

A szülök tudtommal szavaztak anno Fendrik úr... Köszönjük - meg az 5 éves szerződést is. Vehetünk majd mástól is felszerelést vagy csak a mestertől lehet? Ha kölyök, ek és miniben a "mester"edző akkor kit edz a külföldi???
Hajrá Magyarország!
Hala Istennek!amint szoktak mondani.Nagyon vartuk mar legyen vege ennek a herce-hurcanak es legyunk ujra ott ahol eltoltottunk(eltoltolt Krisztian)mar 2 es fel Evet.Sok sikert es gratulalunk.Udvozlet mindenkinek Egerszegen.
@orwell7: A korosztályok másik csapatát.

"korosztályonként két csapatot alakítanak ki, hogy a szülők eldönthessék, a mesteredzővel kívánnak-e dolgozni, vagy mással"
Kezdődik ...
Sok sikert minden gyerkőcnek akármelyik csapatba is lesz!
A tervek szépek. Kívánom, hogy mindenki találja meg a számítását. Azért nem titkolom, hogy van egy kis félelmem is, mert nagy hirtelen mitől lesz annyi gyerek, hogy 3 korosztályban párhuzamos csapatok lehessenek? Az már csak hab a tortán, hogy ugye egy jégen kell edzeni a csapatoknak, vagyis a korlátozott jégidő humánus beosztása sem lesz könnyű...

Végezetül ismét hangsúlyozom: mindenkinek érdeke, hogy minél több csapat legyen, minél több gyerek ismerkedjen meg a sporttal. Egy dolog azonban ne következzen be soha: a felnőttek egymás elleni "játékai" között nehogy elvesszenek a gyerekek, akik miatt az egész indult...
Kercsó nem egyszerű eset, de az eredményei magukért beszélnek. Nem igazán kedvelem, de sok sikert kívánok neki, sőt, összességében örülök, valahogy a helyére kerültek a dolgok...személyek...
Kivánok sok sikert a Zalaegerszegi hokisoknak a régi uj edzövel!
Most már nincs megállás,fejet fel,tartsatok össze!
Lesz legalább egy csapatra való szupertehetség? Vagy majd egymás közt játszik a TV-ben említett hat nagyon ügyes gyerek?
@KCs: miből gondolod ezt? Nagyon butus vagy
@KCs: "...Előreláthatólag 15, korábban velem már dolgozó gyermek és a hozzájuk csatlakozó 20 vagy akár 30 srác lesz a csapatom magja. A 15-ből 3-4 fiatal székelyföldi, a többiek anyaországi hokisok..."

Forrás: jegkorong.blog.hu/2009/06/11/kercso_arpad_visszater_magyarorszagra
Mi a jelszó?!? ....
Mindenkinek jo éjszakát!
@freddi: Éljen Kercso!
Na erre varrjatok gombot!

Legyen sikeres a jelenlete!

Eljen Kercso! Meg freddi is.

:)
Remélem tényleg bejön a toborozás, és minél több gyerek fogja újra elkezdeni a hokit.
Sok sikert, újra Egerszegen!
@szabo p.krisztian csaladja Erdelybol: Téged zavar,ha otthon van a fiad? Remek szülő vagy!
@KCs: Örüljünk, hogy nem Pestre vagy vagy Székesfehérvárra jött@zalai ember: ....Sok kitartást az ottani szülöknek.
@orwell7: Kedves Orwell!Ha sertegetsz valakit akkor azt ne tedd NEVTELENUL!Ha velemenyed van rolunk akkor ird meg a blogon es ne kuldozgess a Emailt!Hogy kinek van hanyingere es kinek a beszolasaitol az nem 1 koztema,neked 1-el tobb van mint nekunk!En nem tudok sorozni a Pitvarban blogozas helyett ahogy tanacsolod, mert egy kicsit tul messze van Gyergyotol,de ha ez zavar ne gyere arra ha eppen ott vagyok, ha ugy lessz!!Ja,es ha a sors ugy hozza,hogy "talizunk" Egerszegen vagy mashol,akkor ne vigyorogj a szemembe hanem mondjad,hogy Bunko Szekely vagy Roman.Kellemes hetveget Mindenkinek,nem zavarjuk a blogot tobbet mig ilyen gyomorbetegseget idezunk elo egyeseknek.Sok Sikert ARPI,ugy latom ismet nagy faba vagtad a fejszedet!!!!!!!!!!!
@zalai ember: Nem zavar csak itt egyelore nincs nagy haladas gyerek hokiba es ha valamit szeretsz akkor csinaljad ha lehet es ott ahol lehet,es ebben az esetben akivel akarod.
1-2 éve volt szerencsém látni a zalai kis srácokat egy torna keretében. Mit ne mondjak, nagyon ügyesek! A Capitalst úgy elagyabugyálták, hogy öröm volt nézni. Ráadásul a játéktechnikájukat néhány idősebb hokisnak is a figyelmébe ajánlanám. Én örülök, hogy Kercsó visszatért, kívánom neki, hogy félre tudja tenni a sérelmeket és nevelje ki a jövő "arany" korosztályát. Sok sikert a munkához!
@szabo p.krisztian csaladja Erdelybol:
Ne törödj vele,ne azt nézd hogy mit mond,hanem azt hogy ki mondja!
Árpi öt évet sehpl nem dolgozott! Pont itt fogja kitölteni?Nem hiszem.
@hokisok: Dunaujvárosban szerinted hány évet töltött? Legalább tizet.
Nagyon jó dolog hogy egy ilyen múltú,és tudású szakember visszajött,viszont a klub beruházhatna egy viselkedés és illemtanárra a mester részére
@kapusLaci: ha tudnam,hogy ki az?szerintem ha szulo akkor nem szavazott Arpira,hameg Magyar!?akkor nem szavazott a kettos Allampolgarsagra.Koszi,rendesen szoktal irni.Ezidaig az Egerszegiekkel tartottam,de ezentul ugynez ki,tisztelet a kivetelnek,hogy nagy ivben kikerulom a tarsasagot es nem jopofizok.Vajon a legkedvessebbek kozt van ez az "orw"-lovesz?????????
Folytatódik a Kercsó Saga! Azért sok sikert és kitartást mindenkinek!
@exL:1: lehet hogy a mesterre is raferne az viselkedes es illemtanar de akkor mar a szuloknek is kotelezove tennem.Ha meg nezed hogy beszelnek itt vagy barmelyik topikban egymassal a zalaiak szegyen rajuk mint szulokre nezve, milyen peldat mutattnak a gyerekeiknek ? De ez nekik nem esik le csak dobaljak szart meg olyanok sincsenek mint a foci drukerek mert azok egy ideig szidjak egymast de van annyi kurazsi benunk hogy amikor meguntak az anyazast akkor egyet verekednek.Benuk nincs annyi ver hogy egymast pofan vagjak az utcan , amikor ott talalkoznak megy a jopofizas es az egymas farizmainak kivulrol valo masszirozasa.
@szabo p.krisztian csaladja Erdelybol: Kell tudni, hogy ki az? Áttetsző,mint a tiszta hegyi levegő.Felejtsd el,egy szót sem érdemel.
@szabo p.krisztian csaladja Erdelybol: Én se ismerem öket csak innen a blogrol,persze ök is emberek,van rendes köztük nagyon sok,de sajnos van olyan is aki itt nagyon kavarja a sz....
De hát emberek vagyunk....
Ha jösztök Egerszegre ird meg,talán találkozhatnánk.
@kapusLaci: Méltanyolom a hozzáállásodat de az ilyenek miért nem fordulnak tanácsért, egy idősebbhez,vagy esetleg szexológushoz?
júni 11. K.Á.:
"A legnagyobb valószínűséggel Budapesten fogok dolgozni, de erről egyelőre nem árulhatok el többet."
Egy hét alatt sok minden változik. A "fejedelem" életében sincs túl sok biztos pont.
Az se elképzelhetetlen, hogy a jövő héten már a Starsban lesz...
Kár, hogy egyre gyakrabban csinál hülyét magából (és ezáltal persze másokból is)!
@Uteapu: Kire gondolsz?Az ilyenek,kik azok?
@kapusLaci: Nem tudom hogy fejezzem ki magam,mert kimoderálsz de azokra akik itt élik ki "elfolytott" vágyaikat.
@Uteapu: azért kapusLaci nemigen fog innen kimoderálni, ezt megígérem
@F. Kapus: Szerintem érted Te, csak ki akarod húzni belőlem.Úgy szarva közt a tőgyit.
@Uteapu: Ezen csak nevetni tudok.Ez a blog azért van hogy informálodjunk a jégkorongrol,és vele kapcsolatos dolgokrol,ehez pedig a blogos stáb maximális és megfelelö informácioval szolgál nekünk.
Ha valaki naponta többször is beir az nem jelenti azt hogy idösebbhez vagy szexologushoz kell forduljon.
@qx92: bazdmeg kurvára igazad van!!!!!!
@kapusLaci: Azt hiszem nagyon félreértettél.Engem az bosszant ha valaki azért ir ide,hogy valakin valamiért fogást találjon.Nem értem miért nem képesek sokan elfogadni mások normális sokunkénál hozzáértőbb véleményét.Ráadásul NEM a hokiÉRT iródnak.Miért látogat el ide olyan valaki aki,- blognak nevezett valami-ről beszél.(nem biztos,hogy pontosan idéztem)Ahogy nézem ez az egyetlen naprakész korrekt oldal most a holtszezonban is.Azt ne vesd a szememre,hogy a hülyeség bosszant.Még a sajátomé is,ha kijavitanak és ráadásul néha igazuk is van.
@Uteapu: Ezek közé az emberek közé sorolsz engem is?
Sporttársak !

Kercsó nehéz eset? Trédel a sportszerekkel?( Ha jól értem)
Lehet, de az általa megkezdett út 2009-re Vb részvételt ért. Azt azért ne felejtsék a kedves szülők,hogy a legjobb asztalosnak is durva a keze.
Nem hiszem,hogy előre visz a "mindenki egy ellen" magyaros mentalitás, bár tudom,hogy valaki ellen összefogni nagyobb kohéziót vált ki, mint valaki mellett kiállni.
@kapusLaci: Most viccelsz? Éppen nem rolad és a hozzád hasonlóakról van szó.Ne "nyelveskedésnek" vedd,de Te is korrekten irsz ide.
@kapusLaci: Ha az utolsó két mondatodra céloztál, akkor igen.
@Judfin: Igazad van. Legalább akik anno tettek arról, hogy nem kell, nincs rá szükség MOST MÁSOK RÁJÖTTEK, HOGY IGEN IS SZÜKSÉG VAN RÁ! Itt van és újra dolgozni fog!
Nagyon jó dolog hogy egy ilyen múltú,és tudású szakember visszajött!!!
@Uteapu: Rendben :)))vannak félreértések,de látom normálisan is meglehet oldani
@Uteapu: Igen persze,és jo hétvégét neked!
Megkérdezném,hogy a 2-ES csapatnak is kedvezményesen biztosítják a jégidőt?Mert mi úgy gondoltuk,ha már a gyerekek szeretik ezt a játékot,akkor had csúszkáljanak a profik után egy kicsit.
@BENDI: Te kis naiv, valakiknek el kell tartani a profikat. :)

Miért nem az első csapatban csúszkáltok?Ja nem fértek be!Nehéz olyan gyerekkel,aki nem játszott sem kercsónál sem a szlováknál ezen gondolkodj el!
@üresjég: Nem kéne bántani,nem tehet róla hogy csak erre képes!Nem haragszom rád,igazad van ha két edzőnek sem feleltek meg akkor nincs értelme tovább csinálni.De azért azt a lehetőséget add meg nekik,hogy amatőr szinten süketek,vakok,nagyotthallók között játszanak csak a játék öröméért!További szép napot neked is!
Nem szeretnék mások nevében nyilatkozni,de ilyet szerintem még Árpi sem mondott volna!Inkább hívj fel,te is megnyugszol ha elmondhatod a véleményed rólunk!Persze akkor rájönnénk,hogy ki vagy,azt pedig gondolom nemszeretnéd?Ha neked ez örömet okoz írjál ne fogd vissza magad!
javaslom, hogy ezentúl az olyan cikkeknél, amiben a Kercsó név szerepel tiltsuk le a hozzászólásokat, mert már megint nem sok okosat olvastam. Vagy adjunk meg egy erre nyitott fórumot, hogy ott folytatódjon a diskurzus.
Ez a "Kercsóval vagy nélküle" megosztottság biztos előre viszi a zalai hokit?
Árpád ehhez is remek partner. Ahol ő megjenenik, ott "kettéreped a jég".
@kapusLaci: Minden jól alakul.De ez a csend?Tán vihar készül?
@üresjég: Te mekkora paraszt vagy!
Kercsó mester felkavarja az állóvizet ott, ahol megjelenik. Ez tény, van akinek jól jön és van akinek nem örül. De szerintem ezek a feszültségek (szülő - edző - tehetséges/tehetségtelen gyerek) egyébként is léteznek, kár, hogy itt a blogon keresztül névtelen mocskolódások formájában törnek a felszínre értelmes párbeszéd helyett. De egyébként tényleg semmi közöm hozzá, és nagyon örülök, hogy létezik a blog.
...és van, akinek nem. De szerintem...
@üresjég: Kedves keveseszu felnotas. Kar hogy valaki is megtanitott a billentyuk nyomkodasara. Sajnos nem jut el a szinapszisaidig, hogy a tarsadalmat magasroptu ekesszolasaiddal nem segited. Javaslom, terj vissza az iskolaba es potold hianyossagaidat, mielott megegyszer megprobalsz kommunikalni barkivel is eme forumon. Attol meg nem lesz hosszabb, hogyha itt aztan jol megmondod. Sok szerencset az evolucioban!
@b23: jó érzés,hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen.Kár a fiukat belekeverni,sztem mindendt megtettek a csapat érdekében.Ennyit tudnak,hát istenem ez van!
@laza6: Szerinzem ez "Fraud"-i elszólás volt. :)

csaboti,b23: Ne foglalkozzatok "üresjég"-gel. Szerintem neki is "jelzésértékű" a neve. Ha a gyereke tényleg jégkorongozik, akkor minden részvétem a srácé.
Fentebb: "...tehetséges/tehetségtelen..."

10% tehetség, 90% szorgalom

Valahol (bárhol) Európában

Szerintem.

De én nem értek hozzá.

üresjég és lelki társai: pszicho ocsú, ne szívd mellre
Remélem lesz hol játszani,Zalaegerszegen nemszeretnénk,és nem biztos,hogy kercsó miatt!
@stgral: Amit írtál igaz valahol (bárhol) Európában.
Magyarországon:
10% tehetség (genetikai)
30% szorgalom (a gyerek akarata)
60% szerencse (anyagi helyzet, lakóhelyből adódó lehetőség, edzők képzettsége, PR )
Akkor leszünk stabil "A" csoportosok, ha a szorgalom-szerencse arány fordított lesz.
@acs63: Bocs, nem értem.
@stgral: Egyetértek, szerintem a jó edzők jobban szeretik a 10% tehetség, 90% szorgalom mint a
90% tehetség, 10% szorgalom gyerekeket. Hangsúlyozom, nem ismerem Kercsó mestert, lehet, hogy ő a tehetséges gyerekek motiválásában jó.
@laza6: off - Magyarázat ment levélben.
Utolsó kérdés!karajka,gagman,kispadosok írjátok meg,hogy kik vagytok!Vagy játszanak a gyerekeitek a pö.....l a porban.Szarháziak vagytok!!Ne fáradjatok az írással a kutyát nem érdekli!Ez volt az utolsó komment utolsó embereknek sok sikert ne feledjétek a helyesírási hibákat seggfejek.....................
Nem gondoljátok, hogy ez már több, mint gyerekes??? Szerintetek milyen vélemény alakul ki az "egyszerű" olvasóban a fenti kommenteket olvasva?

Persze lehet, hogy ez senkit sem érdekel... Szomorú.
@BENDI: látod ezért vagy te egy suttyó.Nem tudod befejezni. Ha tudni szeretnéd,én örülnék,ha egy csapat lennénk,csak ti elvesztettétek a fonalat.A gyerekeket pedig küld augusztusban edzésre,meglásd jó lesz!
küldjük karajka augusztusban mindkettőt!Remélem jó lesz!
@zalai ember: Nagy kő esett le a szivemről.Majd találtok sokkal jobbat meglásd!De azért ne vesztegessétek az időt,mert lejár a nevezési határidő!
@BENDI: Mi ez a csend?Elvan dölve minden jol tudod.Kercso megint az edzö Zalaegerszegen,összehoz megint egy jo csapatot,megnyeri a bajnokságot a gyerekekkel,szépen csendesen.Akkor miért izgulsz?Látod mondtam hogy minden rendbe lesz!!!
@kapusLaci: Miért nekem írod?KARAJKA GAGMAN KISPADOSOK sok mindenben egyetértenek veled.Mint irtam nem haragszom senkire,de augusztusig hokiról nemakarok hallani!Jó éjt mindenkinek!
@BENDI: Te kérdezted hogy mi ez a csend? Én csak válaszoltam.
@kapusLaci: Ne haragudj,hogy ismét Téged szólitalak meg,de magyarázd meg nekem, hogy mi a fenéről van itt szó.A stilust ne, de kivonatold a lényeget légyszives. Biztos én vagyok a hülye de nem értem.
@Uteapu: Nem akarom komplikálni a dolgokat,üsd be Kercsot vagy Zalaegerszeget a keresöbe,olvass el türelmesen mindent,onnan megtudod hogy miröl van szo!
Üdvözöllek
Végre mindenki beáll a sorba,úgy látszik megbékéltek a Zalaegerszegi szülők.Más választás nem nagyon lenne!
@hokisok: az a kérdés hogy melyik sorba............
választás mindig van............
Tartsunk már egy irányba!Bendi nem értitek,hogy csapat kell nem pedig ellenségeskedés?Tudom,hogy ti is ezt akarjátok!Írtam ezt azt,de mindendt visszaszívok a gyerekeink az elsők a többi nem számít!
NO KOMMENT!!!!
@ztitans: ???????
hát a nagy profizmus hova lett?
@kispadosok: ???????
hát a nagy profizmus hova lett?
Állj be te is a sorba a Gyulával karöltve csak Árpival lehet jövője a gyerekeiteknek!
@kispadosok: melyik sorba?
szerencsére van jövője Árpi sőt a jégkorong nélkül is!
@kispadosok karajka gagman,hokisok:Nincs időnk beállni a sorba,hisz tudjátok kapálni kell most a repcét,oszt a búzát mög még a kukoricát!!Én beszéltem Kercsó Árpáddal,javaslom ti is tegyétek ezt!!!De ti ahhoz is gyávák vagytok,hogy a saját véleményeteket elmondjátok neki!!MÉG EGYSZER MONDOM:MIA ZALAEGERSZEGI CSAPATBAN NEM SZERETNÉNK JÁTSZANI,ÉS NEM BIZTOS,HOGY KERCSÓ MIATT.Csak azért írtam nagy betükkel,hogyti is eltudjátok olvasni!
@BENDI: Szerinted ki nem, sz...a le,hogy hova mentek!Csapat lesz,ti meg csak okoskodjatok!
@BENDI: Te tényleg ilyen tanulatlan vagy!? A kapálás javatokra válik,kisebb lesz a seggméret,és ha bemeritek dugni a pofátokat az öltözőbe legalább a mama elfér,eddig úgy is két helyet foglaltatok. Az Árpival miről beszéltél,hogy mekkora szarkeverő vagy??? Vagy,éppen arról,hogy ellene voltál???A jó tanácsot köszi,szoktam vele beszélni,pont az ilyen gyökerekről amilyenek ti vagytok. PÁ-PÁ
süti beállítások módosítása