HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vasas lesz a Budapest Starsból?

2009.06.17. 13:28 F. Kapus

Főleg a szurkolótábor miatt Vasas néven szerepelne a jövőben a Budapest Stars jégkorongcsapata – adta hírül az MTI. A témát kedves olvasónk-szerzőnk, KCs említette először kommentjében, egy szurkolói fórumra hivatkozva. Úgy néz ki, a tervek komolyak, Szabó István, a Bp. Stars elnöke közölte, túl vannak az első tárgyalásokon.

A IV. kerületi Starsnak gondot okozott, hogy viszonylag kevés nézője akadt, ezen akart változtatni – írja az MTI. Mivel a Vasas közel van – a XIII. kerületben –, és ugyanúgy piros-kék a színe, a hokisok megkeresték a patinás egyesületet.

Markovits László, a Vasas elnöke a Magyar Hírlapnak mondta el, jó ötletnek tartja, hogy a klubnak legyen jégkorongszakosztálya, de erről az elnökségnek kell döntenie. Szerinte június végére vagy július elejére sikerülhet megállapodni. A Vasasnak nem kerülne pénzbe, hogy a Budapest Stars hozzákerülne.

Megkerestük Szabó Istvánt, a Bp. Stars elnökét, aki a következőkről tájékoztatta a jégkorongblogot. "Még csak a kezdeti stádiumban van az ügy, de nem bánjuk, hogy kiszivárgott, fontosnak tartjuk a nyilvánosságot. Valóban az a szándékunk, hogy a Vasassal valamilyen formában megállapodjunk egy ilyen együttműködésről. Gazdálkodásunk teljesen önálló maradna, a Vasas SC-nek egy fillérjébe sem kerülne a jégkorong.

A végleges névről és színről sem beszéltünk még, csupán egy-két tárgyaláson vagyunk túl. Először is arra voltunk kíváncsiak, menniyre nyitottak az ügyre az angyalföldiek. Részünkről az első számú szempont az volt, hogy növeljük a nézőszámunkat és a sportág népszerűségét. Ehhez a Vasast remek partnernek találjuk, és az első visszajelzések pozitívnak tűnnek az ő részükről is.

Egyelőre a felnőtt csapatot működtető zrt. tárgyal a Stars oldaláról, de nem kizárt, hogy az utánpótláscsapataink is a közös történet részévé váljanak. Összefoglalva, mi döntöttünk a Vasas mellett, ha nekik is megfelelőek azok a feltételek, amikről tárgyaltunk, nem lehet akadálya az együttműködésnek."

81 komment

Címkék: vasas szabó istván bp. stars

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasasnak focimeccsen sincs számottevő nézője.
Nem hiszem, hogy pont ők lennének a nézőszámra a jó megoldás.
Ráadásul a szülők döntő többsége Fradi érzelmű.
Már most rossz a szám ize, ha arra gondolok, hogy gyerekem vasas játékosa lesz.............
Ha tényleg csak a nézők becsalogatása a cél, akkor szerintem azért kár nevet váltani. Szerintem sem fog a Vasas név több nézőt vonzani, de ne legyen igazam.
A Vasasnak focimeccseken van ~5-700 nézője, a hokinak semmi tradíciója. Ebből kb. a 10%-át lehet bevonzani a jégcsarnokba (50-70 fő). Cserébe meg elveszítenék a semlegeseket, meg a környékbeli, ráérő újpestieket, stb.

Bravúros ötlet :-)
Én pl. azért drukkolok a Starsnak, mert pesti vagyok, és régebb óta nézek focit, mint hokit, de a csapatomnak nincs korong-szakosztálya. Namármost, ha Vasas lesz, megint meg vagyok lőve :-/
@gabute: Mondjuk a Vasas-fórumokon viszonyag egyöntetű a lelkesedés.

Amúgy meg annál kevesebb néző nem lehet, mint eddig volt, ráadásul jópár Vasas-szurkoló lehet, hogy a focira nem kíváncsi, de a hokira esetleg igen.

Szerintem mindenképpen jó ötlet, és mindenki csak nyerhet vele.
"A Mol Liga- és OB I.-negyedik káposztásmegyeri klub szeretné, ha többen járnának a meccseire."
Pazar ötlet!
Nem lenne jobb név a Losz Angyalföldsz Kingsz?
Tán még Horn Gyuszi is kijönne, ha épp ráér!
Szerintem ez komolytalan... a Vasasnak aztán marha nagy tábora van..

Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de én el tudnék képzelni egy rendes bp-i csapatot. A fő gond inkább az, h a világ végén játszanak. Helyileg jobb lenne az Aréna (jó, tudom, hogy az óriási), akkor még járnék is talán meccsre.
a vasas se nagyon van tele szurkolókkal, de majd meglátjuk, azért én maradok a lila-fehér színű csapatnál!:)
Csak nekem furcsa, hogy egy 9. kerület által támogatott 4. kerülteben játszó klub lesz Vasas? Milyen jól is fog hangozni a "Hajrá ANgyalföld" rigmus :)
Nem hülyeség, szerintem veszteni való nem ok van, viszont annál többet nyerhetnek vele.
Akarom mondani nem sok.
Azért ha van jövőkép a vasasnál és nem huszadosztályú külföldiek játszanának, focin is simán lenne átlag 3500-4000 néző. Sztem mindenképp jó ötlet, bár én eddig is Vasas és Stars-szurkoló voltam
Nekem is erősen furán hangzik. Nem lenne jobb más népszerűsítési forma után nézni?
@kamphore: ajjjaj na a gyula bátyó...
Az a csarnok nagyon messze van kb. mindentől. Ha az elérhetőségen nem tudnak valahogy javítani, nem sokat ér a névváltoztatás.
Legyen a nevük Stadler HC
LOS ANGYALFÖLD KINGS ha-ha!
Nem gondolom ezt hülye ötletnek. A vasas profiljába is bele inne, ha az utánpótlás csapatok is hozzájuk kerülnek. Mert utánpótlás képzésben azért ott vannak a spiccen szakmailag és létesítmény helyzetben is.

Az hogy a jégpálya nincs a kerületben, nem kizáró ok. A vizilabda csapat sem angyalföldön játszik. Hanem a komjádiban.
@1116001:
szóval helyesen: ...profiljába is beleillene....:)
Jaj, ne csináljátok már.. Lehetett volna REAC is... Azzal a névvel még rosszabbul jártak volna:DD
@1116001: Nekem is a vizilabda csapat ugrott be. Ha annyian fognak hokira járni, mint a pólóra, akkor máris megduplázzák a nézőszámot. 500 -> 1000. Az szép szám lenne.

Vasas focimeccsen is néha összejönnek 3-4 ezren, de jellemzően inkább 1000-1500.
Én nem bánnám ha vasas lenne, igaz velem nem nő a nézőszám, mert eddig is jártam, mikor tudtam, ezután is fogok, szerintem jobb mint a stars :) a dallas se kedvencem, ha megváltozik veszek egy mezt :).
szerintem nem a foci hanem a vizilabdás tábor az igazán érdekes, vizis meccseken van a Vasasnak stabilan 1000-1500 nézője, jópár közülük jó ismerősöm, rendszeresen járunk együtt hokimeccsekre is.

Nekem inkább az a furcsa, hogy évekig épített a Stars egy önálló identitást amit aztán egyszercsak kidobnak a kukába, és ez valahogy nem tetszik. Ugyanakkor abszolút megértem, hogy a szurkolókról szól igazából minden és valszeg a mostani 500-600 fős közönség növekedne.
@miki78: Az Arénától 1 átszállással olyan 40 perc a Zeneca :)
@Dachstein: Mondjuk ugyanúgy a 14-es villamos vonalán van, mint a Vasas-sporttelep.
Kicsit furcsa de Káp.megyer kiadna egy 800-1000 fős nézőszámot,ha magukénak éreznék ezt a csapatot.Ez még nem jött össze.Eszembe jutottatok egy páran akik néha felemlegettétek az önkormányzatunk támogatásának a hiányát.Egyre se jut (sajnos) és innen nézve elgondolkodtató a dolog.Legyen a csapat neve akármi,ha megmarad és esetleg még támogatják is.Csak nehogy eltünjön a hokipalettáról.
PFFFF a Fradis trackback-en csak röhögni lehet:D Egyrészt saját csarnokuk sincs már jópár éve, másrészt az albérletbe is összejön a nagyobb rangadókon 300 néző. És ők pofáznak a nézőszámról. Állítom, hogy egy esetleges Vasas Stars csapat átlagnézőszáma magasabb lenne mint a mostani fradié.
@gabute: sajnos a focinézőszám ma sehol sem viszonyítási alap. Lásd: Fehérvár FC-AV19 v. Ftc (foci)-Ftc(hoki)...csakhogy a 2 végletet említsem.

Amúgy szólj, ha van jobb ötleted, mert eddig Te mindent leszóltál, ami kezdeményezés a kerületi riválisnál!
Sztenke!
Azért nyugtas meg, hogy Te sem gondolod komolyan, hogy pont a Vasas lesz itt a megváltó.
Én már Svájc kapcsán is gondolkodtam egy "Kangyalföld" feliratú pólón, azt hiszem, most már elérte a tökéletes valóságalapot az ötlet.:)
Háát.. tavaly voltam jónéhány stars meccsen, szimpatikus volt vmiért. Ha Vasas lesz a nevük, mi haverral biztos, hogy nem megyünk. Lehet ugyanaz a csapat, ugyanaz a csarnok, de mégis.
@bonsay: Ahogy olvastam nem is megváltóként számolnak a Vasassal.Csatlakozásuk a Vasas szurkolóknak miért ne lehetne olyan, mintha megalakulna mondjuk a lengőteke szakosztály.Lennének annak is szurkolói.
Káposztás egyre jobban és szebben fejlődő része Újpestnek.Az ott lakók elenyésző hányadának vannak Újpesti gyökerei.A szurkolói hovatartozásuk is ennek megfelelő.Az ember cserélhet lakóhelyet,bármit de szivet nem.A Stars-nak sincsenek még gyökerei.Valahová tartozni szeretnének.
(Tibet névadása tetszik)
Ragyogó ötlet! Mondjuk az UTE-nak is kriminálisan kevés nézője van. Ők meg talán elkezdhetnék a tárgyalásokat a Budapest Honvéddal...
@dynamofan: Sok nézőt a jó játék hoz.Azért ne keverj össze egy 8 éve alakult egyesületet,-amelyik még nem kötődik sehová -,egy 124 éves klúbbal.
Próbálják meg, aztán kiderül, hogy sikeres volt-e. Ha nem jön be, akkor sem vesztettek semmit...
Vizilabdában van bázisa a Vasasnak, nem a fociból kell kiindulni, az nem sok embert mozgat meg máshol sem. Pesten is csak a Fradi van, meg az Újpest.
A Starsnak már van egy kialakult identitása a jégkorong világában. Ezt eldobni + 30 nézőért teljesen felesleges.
A Volán második fehérvári felnőtt szezonjában sem voltak több százan rendszeresen a meccseiken. Ez több év munkája.
Tanácsokat lehet kérni Ocskay Gábortól, Káposztásmegyeren jobban is jelen lehetne lenni, különböző akciókat kell csinálni. Be kell csábítani a nézőket és jó hokival, showműsorral ott kell őket tartani.
Persze az igazi megoldás egy Budapest Hoki Klub lenne egyesítve a Stars, az Újpest, a Fradi, a MAC erőforrásait. Egy budapesti csapatot kb 1 másodperc alatt vennének be az EBEL-be. Lenne két jó csapatunk egy jó bajnokságban. Persze ehhez a vezetőknek meg kellene tudni állapodni... Na itt el is bukott az ötlet.
@Ice cube: Szerintem most elinditottál egy lavinát.Ezt én nagyon nem pártolom, hogy finoman fejezzem ki magam.
Neeeeeeem! Nem akarom! Így jó ahogy van! Hajrá Stars! Sokkal jobb így szurkolni! És az is igaz, sokan vagyunk Fradisták! Nem akarunk másnak szurkolni!
Uteapu! Teljesen rendben van ha nem pártolod az ötletet.Mindenkinek nem lehet ugyanaz a véleménye mindenről. Köszönöm, hogy "finoman" fejezted ki magad.
Igazából miért nem jó ha egy európai szintű budapesti csapatot hozunk létré ?
@KCs: Végül is érthető a lelkesedésed. Az Alba Volán is hasonló módszerrel alakult:

"Népszerűtlen, fővárosi hokicsapat keres szurkolókat" a jelige.
@munkagep: Ne hülyülj már, Vasas meccsen kb. 300-an járnak, leszámítva a döntőt, és egy két Euroliga meccset. De ugye nem gondolod komolyan, hogy az 50%-ban izmos, majdnem teljesen meztelen pasikat 5 centiről bámuló kislányokból álló tábor kíváncsi lesz a 10 méterre korcsolyázo, állig beöltözött hokisokra...
@geriszu: szerintem olvadjatok be az Újpestbe.
@Ice cube: Ha félreteszem a klúbom szeretetét ez a Magyar hoki halála lenne.Europai szintű csapatun már van és csak a válogatottnál van a mindenki egyért.Sok munka,és nem lesz a Volán egyke.
@Uteapu: ezt rohadt rosszul látod, minimum száz, vagy még több tősgyökeres Újpest-drukker ismerek Káposztásról... és ez csak én vagyok egymagam, akinek elég szűkös a baráti köre....
Egyébként tök nyilvánvaló, hogy hova kell a Starsnak beolvadnia: a BSE-be.

Ha már úgyis a városháza tartja el, akkor hivatalosan is legyen a városháza által szponzorált klub.
@gabute: Nem keseritessz el ha rosszul látom,és remélem bővited a baráti körödet,aztán irány a Vedres Mátyás jégcsarnok és a Szusza Ferenc stadion.
Bár csak 2 éve Starsos a fiam de valahogy nagyon nem jönne a számra , hogy hajrá vasas. Egyébként azért az nagyon jó pofa, hogy a vasasnak nem kerülne semmibe, de kérdem én , nekünk ez mibe fog kerülni, 2 új mez, feliratos melegítő, póló, kapucnis felső, zokni, stb. Ugye ezeknek egy részét, az egységes megjelenés miatt megkellet venni a maradék meg a felnőtt csapat miatt lett beszerezve. Ez nekünk sokba fog kerülni. HAJRÁ STARS.
Nem tudom megállni! Mégis írnom kell!
1983 óta imádom a jégkorongot.
Tavaly szeptemberében voltam először "Megyeren". Régóta készültem már. Megfogott az a családias és jó hangulat, amit 5-600 néző produkált, a nem mellékesen általában színvonalas meccseken. Én a Stars-t azért szeretem, mert új csapat. Nekem semmi bajom a fővárosi csapatokkal. Pláne a többiekkel. Sőt! Én örülnék, ha minél több lenne. Mert ez a magyar hoki érdeke! De....de... nem kéne minden áron (gazdasági válság) olyan kényszermegoldást hozni, ami ellenszenvet okozhatna. Az idő majd eldöntené,igaz....de félek, sokat vesztene a Stars! Igaz, ez csak egy vélemény.
Mondjuk, ott a kérdőjel! Tehát...uborkaszezoni hírek...csak, hogy írjanak. :)))))
@defó: Tényleg ott van de a Szabó István nyilatkozata is ott olvasható, és ő megerősítette a hírt.
Vasas drukkerként s jégkorong mániásként örvendetes hírnek tartom. Ha meg Vasas Stars lesz akkor gumikigyo-nak sem lesz sokba a mez:)
Higgadtan átgondolva én is azt hiszem, hogy hülyeség lenne ezt meglépni. Anélkül is lehet két csapat szurkolói közt átfedés, hogy nevet változtatnának.
vasas stars :D mokas
Ismerek egy srácot, aki él-hal a Vasasért + a magyar jégkorong válogatottért. Neki találták ki? Biztosan be tud még lelkesíteni 5-6 embert.
20 éve járok hoki meccsekre. Budapesti létemre szurkoltam a Lehelnek, mikor bajnok lett, vagy a Kercsó féle fiatal Dunaújvárosnak, mert megpezsdítették a magyar hoki életet. Próbáltam megragadni a Megyeri úton, de számomra valahogy nem jött össze a "szerethető csapat". Azt hittem a Stars-szal végre megtaláltam az igazi csapatot. A tavalyi meccsek 70%-án kint voltam. Volt mikor a családdal, barátokkal 10-en is összejöttünk. De a Vasassal soha nem szimpatizáltam. Lehet, hogy megvárom, hogy a MAC-nak felnőtt csapata legyen. Addig is hajrá MAGYAR JÉGKORONG!!!
@Egonájsz: Helyesbítek: A MAC-nak OB I.-es felnőtt csapata legyen.
@Egonájsz: Tudom, hogy most nem éppen a mondandód lényegét ragadom meg, csak nem hiszem, hogy a főváros jelen helyzetben elbírna egy negyedik OB I-es csapatot. Így is alig van néző, szponzor. Nagyon szűk a budapesti piac. Kénytelen leszel visszatérni a Megyeri útra. :)
@Ice cube: Mi lenne ebben az esetben a magyar bajnoksággal?
@guriga uram jr.: Teljesen igazad van. Azért egy kicsit az is elkeserítő, hogy a főváros centrikus gazdaság nem tud egy fővárosi csapatot megfinanszírozni olyan szinten, mint pl. amilyen szinten az Alba Volán van.
@Egonájsz: A labdarúgás az egyetlen sportág Magyarországon, ahol van piacilag megfinanszírozott csapat. Konkrétan: Újpest, Ferencváros, Kispest. Az MTK és a Vasas jelenleg már nincsen finanszírozva, él, amíg tud.

Minden más településen kizárólag állami, városi pénzekből tudnak megfinanszírozni sportklubokat, amihez van ahol hozzávesznek némi piaci pénzt is. De a többi (vidéki) futballcsapat, a kézilabda, kosárlabda csapatok mind-mind városi, állami pénzekből élnek jobbára. Vagy pedig ha a városi pénzek mellett komoly üzleti pénz van, azt gyakran az önkormányzat intézi (mint pl. Debrecenben, ahol az önkormányzat gyakorlatilag bármit elnéz Szima Gábornak, ha ad pénzt a focira - ez az egyeszség)
Ez nevetséges lenne ! A Stárs legyen Stars és épitsétek meg a csapatot,hogy érdemes legyen kijárni a meccsekre !
Kiváncsi vagyok, mi sül ki ebből?Akár még jó is lehet.Esetleg Gordon bácsi is támogatni fog minket.
@munkagep: egyetértek veled, szerintem is ezt az önálló identitást nem lenne szabad feladni, a mai utánpótlás korú játékosok ha felnőnőnek, ők lennének a klub szurkolóbázisa. Egy új klub bevezetése nem megy egyik napról a másikra. A Vasassal véleményem szerint semmit sem nyernek, akkor inkább fúzionáljanak az UTE-val. És akkor az UTE-STARS-nak nem lennének pályagondjai, és még az EBEL is megcélozható lenne.
@gabute: hát, nem tom... én elég gyakran vagyok pólómeccsen, és messze a Vasasnak van a legnagyobb, legösszeszokottab szurkolótábora. Ha a fele lejönne hokit nézni, már mindenki jól járna.
@uprmedia: Könyörgöm ezt az ute-stars közös csapat fúziót felejtsétek már el.
Ennek a megvalósíthatósága erősen konvergál a 0-hoz.

@gabute: pl a Veszprém. Most akartak adni nekik 100milliós állami támogatást.
@celebesz: hát épp ez az! áttunk már összeszokott fociszurkolótábort pusztítani Fehérváron és Újpesten, nomeg a svájci vébén. Az új hoki szurkolóknak nem szabad onnan kikerülniük, inkább termeljük ki magunk őket, szorgos munkával (vagy a hagyományos biológiai úton). Persze, ez körülményes és hosszadalmas az ilyen látványos megoldásokhoz képest, de pl. a Volánnak bejött. Javuló színvonalra jönnek a valódi nézők, akiket a sport és nem csak a hecc érdekel.
De tudjátok mit? Csak csinálják! Legalább tisztázódnak a dolgok: ezentúl a főváros pénze nem egyoldalúan hozzájuk folyik majd és végre kap belőle a többi fővárosi utánpótlásnevelő csapat is; ha így végre meghatározzák identitásukat,akkor a sok megvágott kerületi önkormányzat is átgondolja, hogy mégis inkább a helybeli gyerekekre költse a pénzét; illetve Újpest remélhetőleg végre az Újpestre.
Kákalag Nagy a baj de a Vasas kijön a gödörből.
A hokinál "névadó" lehet és ez a plusz szakosztály még esetleg jól jöhet.
Egonájsz Az utolsó mondatod tökéletes.Nem lehet,hogy mindkettejük túléléséről lehet szó?
Állambácsi támogathat,és kell is de a csapatoknak kell,hosszas utánjárással megszerezni a támogatókat.
Nem O.G.ajtaján kopogtattak,hanem valószinüleg Ő ment be az ajtó után az ablakon,és szerzett támogatókat.Lehet Tőle tanácsot kérni.
Egy kétmilliós városban több csapatra való szurkoló van.A jó játék,jó körülmények,jó kiszolgálás beviszi őket a stadionokba.Ez a csapatoktól függ.A nagy cégek,multik hozzáállása a sporthoz,mégérne egy tanulmányt.
Egy példa a multból és a jelenből:Aschner a Tungsram alapitója felépitett egy stadiont,egyesületet és még sok mindent,a támogatás mellett.Mai "utodja" a GE kisöpört minden sportot és megszüntetett majdnem mindent.
Ma miért nem éri meg nekik?
REAC névvel lehet,hogy jobban járnánk!
Nézőjűk ugyan ugy nincs mint a Vasasnak, de legalább őket nem utálja senki.............
Ti elhiszitek,hogy ez nem kerül semmibe a Vasasnak?
Ébresztő!!!!
@bonsay: Láttál már Te Vasas vízilabda meccset? Pl. bajnoki döntőt. He? Nincs néző? Olyankor mi van, amikor a meccsre már a helyszínen nem lehet jegyet kapni, és az ülőhelyeken állnak? Biztosan nincs néző.
te is egy begyöpösödött Fradista vagy, aki nem képes felfogni, hogy nem a Vasas miatt zárták ki a kib@szott fradidat.
Egyábként meg nyaljál sót!
@Frozen_91: döntőre minden divat kimegy, az OSC ellen is telt ház volt?
Az oldal ahol vagyunk,az a :jégkorong.blog.hu
Én, mivel közel van, sok Stars mecsre kimentem az előző szezonban. Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás a kevés néző problémára. Inkább a káposztásmegyeri I-II lakótelepen kellene jobban reklámozni, hirdetni a meccseket, esetleg némi kedvezményt adni a környék lakosainak. Persze voltak már tavaly is két-három mecsre szóló belépő akciók, de ezt még fokozni, kiterjeszteni kellene. Ennek hatása csak hosszabb távon érvényesülhet igazán. A vezetőknek nem ilyen irányba kellene elindulni.
@Frozen_91:
Azt azért tisztázzuk, nem több tízezer emberről írsz a vizilabda döntőről hanem 2500-ról!!!!!!!!!
Ha a Stars játszotta volna idén a döntőt hokiban itt is garantált lett volna a teltház.
Arról írj okostojás, átlagban mennyi a néző és nem a dötőben.
A FRADInak meg azért kellet kiesni, mert a kesehajú szivacsnak /valamilyen szikla......tudod az a személy aki aktatáskában horda a bundapénzeket, hogy aktuális csapatát bent tartsa, mert edzőként nulla volt/ na ennek van a kavics fia, és hogy legyen állása az nb1-ben ezért kizárták a Fradit olyan ürügyel amilyennel már a fáy utcát sóval kéne behinteni.
A vasas nézőktől meg majd akkor ájulj el, ha egyszer megtöltitek úgy a libalegelő pályátokat a fáy utcában ugy, hogy nem mi vagyunk az ellenfeletek, hanem valami falusi csicska csapat amilyen ti is vagytok.
Szevasz!
A fenti példa jól illusztrálja, mivel jár még a vasasodás.
süti beállítások módosítása