HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újabb AV19-bejelentések jönnek

2009.06.08. 12:28 Hblog

Június 10-én ismét sajtótájékoztatót tart Ocskay Gábor, a harmadik EBEL-szezonjára készülő Alba Volán 19 szakosztályfőnöke. Publikus információ az új igazolásokról addig nincs, úgy tudjuk, a klub folyamatosan tárgyal a jelöltekkel, akik kiléte nem titok, hiszen Ocskay Gábor néhány héttel ezelőtti nyilatkozataiban már beszélt róluk. Látjuk, hogy olvasóink már nagyon várják a konkrét híreket, ám szerdáig türelmet kell kérnünk.

46 komment

Címkék: átigazolások alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajon szerdán Mol ligás híreket is lehet várni?
Menetrend?
@1nf3rn0: Háát igen! Szerdán lejár a nevezési határidő. Kíváncsi leszek, hogy a HC vagy Steaua tudott-e változtatni helyzetén.
@1nf3rn0: Egy kis MOL ligás hír a Stars háza tájáról: www.icehockey.hu/index.php?pg=news_3_768
@OliBLOOD: Köszi Oli, már olvastam.
@Szanee: Szerintem nem, 8 csapatos lesz a liga.
Ha nem jön a HC-Steua, akkor azzal saját magukat szívatják, mert a többi romániai csapat az ML-ben akar játszani, nem?
Otthon nem sok ellenfél marad nekik.
@Leslieke:
Viszont román rekord bajnokok lesznek, bár úgy toom világviszonylatban sincs még egy olyan (katona)csapat amelyik ennyi bajnoki címet gyűjtött volna. Kicsit a kakas a szemétdombon eset jut eszembe, mert az román bajnokságban esszenciát jelentő erdélyi csapatokkal valszeg nem játszanak Geruék (ha egyáltalán játszanak...) ami nem feltétlenül csal könnyet a szemembe :-))
@Leslieke: hogyne maradna. amiert a Klub, Gyergyo es Brasso indul a MOl ligaban, attol meg indulnak a roman bajnoki sorozatban is. Es valoszinuleg, mint a tavaly a direkt meccsek beszamitanak mintket sorozatba.
Es ezek a csapatok fontosabbnak tartjak a hazai bajnoksagot, amely sok evtizedes multtal rendelkezik es amelyik nagyon valoszinuen tuleli majd a Mol ligat. Amelyik,habar nagyon pozitiv kezdemenyezes, mar a masodik szezonjabn erossen kohog.
Es a szteli epp ezekert, nem valoszinu, hogy tovabb gyujti az ermeit,amelyet persze nem tiszta munkaval gyujtott ossze.
@csiki drukker: Ja igen, csakhogy meccsszámban az semmi az ML-es részvételhez képest.
Nincs senkinek szupertitkos infója a Volánról? Türelmetlen vagyok. Elméletileg amíg bejelentik, én minimum 6 történelem érettségi tétellel leszek okosabb. Az rengeteg, ki se bírom várni.
@Vincenzo90: Volánhonlap elég árulkodó: "Magyar játékosokat igazoltunk"
Ha jól láttam, Vas Marci edzett szárazon a Volánnal?!
ne kövezzetek meg ha rosszul láttam

Magyar játékosok, jól láttad :)
De mást is láthattál volna
Nem figyeltem, csak elsuhantam a Bregyó mellett. Ő feltűnt...
Lehet, hogy mást is láttam...
@mike80: Tavaly is játszott minden MOL ligás csapat a Brassóval is. Szerintem a kimaradókkal idén is ez történik/történne.
@Scofi: Kit? ne csigázz N.M. vagy M.Á. ? :)))))
aztarézangyalát! Aaron Fox a Zágrábban.Hát ez nem semmi.A liga egyik legjobbját igazolták.Készülnek rendesen.
A plázában fiatal csoportosulás volt ifj. Kógerrel...
@Scofi: Te valamit tudsz!!! Kérlek, ne csigázz!!! :)
M.Á. stimmel :) V.M. stimmel
És akinek nagyon nem örülök... ,de remélem a 11-es Martzen marad :)
Igen!Vas Marci a Volánnal edzett ma!!!
vvvvvvvááááááááááóóóóóóóóóóóó:O legyen már szeptember:DDD
@Scofi: Huh, köszi, így van esély, hogy tudjak aludni... :) Amúgy remek hírek!
off
BI-nek üzenném, hogy fenti mendemondák egyike sem T-né VM hírszerzői munkásságának eredménye... (-:
TA
@Scofi: Vas, Ladányi, Mihály? Ütős csapat lesz ez... :)
Végülis Vas és Ladányi Brianconban mint biztos távozó van feltűntetve. Meglepne, ha nem haza jönnének.
@Scofi: azt nem tudom hogy te kiben vélted M.Á.-t felfedezni...de rosszul láttál
FMH (Fejér Megyei Hírlap) - Három új játékos leigazolásához került közel az Alba Volán 19 együttese: Vas Márton, Ladányi Balázs és Peterdi Imre az esélyes.


Vas Márton, a magyar válogatott centere, aki tavaly a francia élvonalbeli Brianconban játszott, már együtt készül a fehérvári jégkorongcsapattal. Csapattársa, Ladányi Balázs is a kék-fehérek kiszemeltje, így talán nem véletlen, hogy a kiváló támadó már a megyeszékhelyen jár fizikoterápiára sérülése után. Az sem titok, hogy az albások a dunaújvárosi Peterdi Imrével is egyeztetnek, a játékos és az egyesület a keddi nap folyamán több emailt is váltott. Az már biztos, hogy a HC Csíkszereda csatára, Mihály Árpád nem költözik Fehérvárra, hiszen a székely játékos a tenegertúlon folytatja pályafutását. Az Alba Volán 19 szerdán hivatalos sajtótájékoztatón jelenti be, kikkel erősíti meg keretét.

@cuceró: Egy ujsag is irhat hulyesegeket, Mihaly Arpad biztos a Volanba megy, ezt Csato mondta, aki a HC Csikszereda legnagyobb tamogatoja volt. HC jatekosoktol hallottam ezt. Kivancsian varom holnap a hireket
@csiki hokis: Vagy azóta történt egy s más, ami miatt mégsem megy biztosan a Volánba.

???
Várom is a bejelentéseket és nem is. Nagy "hiba" lesz, (ha igazak a folyosó pletykák) a Ladányi leigazolása.
Lehet, hogy megköveznek érte, de nagyobb a füstje neki, minta lángja. Lehet, hogy nagyon jól lát a pályán, lehet, hogy nagyon jó lövései vannak, de igazából az utóbbi, általunk is látott meccseken nem igazán remekelt. Lehet, hogy elfogult vagyok vele szemben, de soha nem tartottam "sztár"-nak, nem beszélve arról a tényről, hogy amikor az Újpestben játszott néhány éve, meg nem mondom melyik akkori szlovákkal bunyózott össze szegény Csicsó, de Ladányi ""úr"" a bunyót követően hevesen megtapsolta játékostársa, magyar játékos ellen elkövetett "tettét". Annyira azért nem tisztelte, hogy legalább csendben lett volna, nem biztos, hogy állást kellett neki, magyar válogatottként, egy magyar verésekor.
Felejtsük el az újpesti jégpályán játszott magyar kupa meccsen ,amit egyébként elvesztettünk, pont a Godó 3 (ha jól emlékszem) gólt ütött nekünk, a góljai utáni volán tábornak szóló kimutogatásait?
Tévedés ne essék, én megfogom tapsolni ha jól játszik és szidom ha nem, mert a mi csapatunk játékosa lesz( ?), de mindent azért nem felejtek el!!!
@morgocska: Ladányi leigazolása maximum a válogatott szempontjából nem jó. Nem kell szeretni, de lehet tisztelni. Én is hasonló cipőben járok csak más játékossal. Ennyi!
@Szanee:
Mindkettőtöknek igaza van, én csak attól tartok, hogy nálunk a válogatottban mutatott játéka, jön elő, ami valljuk meg nem volt nagy durranás. Valóban mem kell szeretni, de tisztelni mindenképp tisztelni kell és szerintem így is lesz (ha igazak a pletykák, és valóban ide igazol).
@drukker60: végülis valóban, csak a legjobb volt a VBn... :D
vagy soroljátok, melyik Volános csatár volt jobb nála:
@drukker60: Na én sem vagyok Ladányi rajongó, de ha valakit nem igazán érhet kritika a VB-n mutatott játéka miatt, akkor az Ő. (Na ezt sem gondoltam volna hogy valaha a védelmembe veszem Godót) :D
@drukker60: @morgocska: azért ennyire nem kellene elfogultnak lenni.
@Fejér Lilla: Jovo szezonban a Volan legjobb jatekosa Mihaly Arpad lesz, tehat le van igazolva.
Az ujsag csak irt, hogy irjon valamit, a valos hireket itt a blogon tudod meg, vagy ha jarsz kocsmaba:)
"Az Alba Volán 19 büszkén ad hírt arról, hogy szerződést kötött a magyar nemzeti csapat három meghatározó játékosával, Ladányi Balázszsal, Peterdi Imrével és Vas Mártonnal, illetve a Mol Liga sztárjával, Mihály Árpáddal."
"A dolgok állása szerint ugyanakkor nem lesz az Alba Volán 19 jövő évi keretének tagja Mihály Árpád" Egy cikken belűl a Volán honlapján. Aztán mostanra ez utóbbi írás eltűnt, Mihály Árpád leigazolva! :D
@csiki hokis: szerencsére nem volt jól informálva az FMH. Örülök neki...

Legyen mind a négy új kiváló igazolásunk üdvözölve!
@morgocska: szerintem szánalmas, ha a személyes ellenszenvedhez valótlan szakmai érveket próbálsz keresni. Jogod van nem szeretni Godót, és ott nyugodtan pontot is tehettél volna a gondolatmeneted végére, a többi már ciki.
süti beállítások módosítása