HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország–Németország 1-2

2009.05.04. 12:00 D. Gromov

Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak két kapura lövésre futotta. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk, várhatóan egy csoportban a szlovénokkal és a lengyelekkel, ez a két csapat lesz a legnagyobb riválisunk a feljutásért zajló harcban. Alant a találkozó online közvetítése.

A magyar válogatott már kiesett, utolsó 2009-es A csoportos mérkőzésén a helytálláson túl a pontszerzés a cél. A németek motiválatlanok, de nyilván bosszantja őket, hogy egymás után szenvedik el vereségeiket a kieséses körben. Teszik ezt ahelyett, hogy eredeti célkitűzéseik értelmében már a negyeddöntőkre készülnének. Csapatunkban nem játszhat Vas János, aki a dánok ellen végleges kiállítást kapott.

ELSŐ HARMAD

Elkezdődött. Az első lövés a németeké. Magyar kiállítás, ahogy megszokhattuk, Kovács Csaba megy le. Gyorsan felállnak, de jól védekezünk.

Gól, 0-1, Müller, fonákkkal, nagyon közelről. 4. perc.

Újabb magyar kiállítás, Ondrejcik. Kiegészültünk. A németek sokkal frissebbek, nekünk még nem volt lövésünk, állandó hátrányban persze nehéz is kapura törni. 7. perc. Német kiállítás, Kógert lökték bottal. Felállunk, de lövésünk még nincs. Kovács próbálkozik, blokk. Az előny lejárt, eltelt a harmad fele. Újabb magyar kiállítás, Svasznek. Megúsztuk.

Fekete Dániel ugrott ki egyedül, vállal védett a kapus, 14. perc. 13-1 a kapura lövések aránya. 16. perc, valamivel magabiztosabbak és gyorsabbak vagyunk most. Német kiállítás, Horváthot lökték fel a magyar kapu előtt. Még egy német kiállítás gáncsért, kettős emberelőnyünk van több mint másfél percig.

GÓL, 1-1, HORVÁTH ANDRÁS, messziről, hatalmas lövés volt.

A szimpla előnyünk még megvan. Ladányi csodapassza után nem talál be Peterdi. Fekete pattint ügyesen, mellé. Holéczy lövését blokkolják, utolsó perc

A húsz perc első kétharmada nyomasztó volt, és nemcsak az állandó emberhátrány miatt. Az utolsó harmadában viszont felpörögtünk, egyenlítettünk, voltak szép megoldásaink.

MÁSODIK HARMAD

Német kiállítással kezdődik a harmad. Azonnal le kell mennie Horváthnak is. Még egy német kiállítás. 4 a 3 ellen játszhatunk. Mindkét csapat kiegészült, 4. perc. Beszorítjuk a németeket egyenlő létszámban. Palkovics lőtt nagyot, utána Kóger ziccere maradt ki. Hetényi védett az ellenakció végén.

K EPA20090504062

7. perc. A németek fáradtnak és szomorúnak látszanak, jó lenne nem felvidítani őket. Német kiállítás. Német ziccer, kimarad. Ez az előny nem a mienk. Kapunk egy kiállítást mi is, Vas Márton. Mindkét csapat kiegészült, túl vagyunk a meccs felén.

A németek most kicsit felgyorsulnak, Hetényinek van védeni valója. Páros kiállítás pofozkodásért, tőlünk Ennaffati megy le. 12. perc. Még egy magyar kiállítás, Sille, közben nagy német helyzet. Sille reklamálásért kap plusz 10 percet.

Gól, 1-2, Bakos nagy és pontos lövése megy be, 14. perc.

Nagy német helyzet, nagy Hetényi-védés, magyar kiállítás, Tokaji. Kiegészültünk. Ebben a szakaszban is túl sok helyzetet alakítanak ki a németek, nekünk nincs momentumunk.

17. perc, német kiállítás, támadás közben szabálytalankodtak. Vas Márton nagy lövését védik. Még egy német kiállítás, többen voltak a jégen. Rövid kettős előny, aztán szimpla egészen a harmad végéig. Nagy lövés, Patzold véd. Óriási magyar helyzet marad ki.

Ez a harmad is letelt, az utolsó perceket leszámítva inkább csak védekeztünk, a végét meg kellene nyomni, nehéz lesz pontot szerezni.

HARMADIK HARMAD

A első lövés a mienk. Az első kiállítás is a mienk, 3. perc, Kangyal. A németek előnyben ütnek tilos felszabadítást. Kiegészültünk, 5. perc. Újabb magyar kiállítás, Kóger. Nagy német helyzet, utána még nagyobb kapuvas. Ezt is kihúztuk. Egyenlő létszám mellett is támadnak a németek.

9. perc. Mindent bele, kéri a magyar tábor. Az utolsó tíz percben vagyunk. Nincsenek támadásaink, ritkán jutunk koronghoz. Holéczy csinál meg egy akciót, de nem jutunk lövéshez, 14. perc. Peterdi, Ladányi, elmegy a korong a német kapu előtt. 16. perc.

Óriási helyzetben Ladányi, kimarad. Alig több, mint egy perc van hátra, nem nagyon tudunk támadni. A kapust sem tudjuk lehozni. Egy tilos felszabadítás, buli a német harmadban, Pat Cortina időt kér. 3 másodperc van még. Megvan a buli, Ladányi lő, nem jut el a korong a kapuig. Vége.

283 komment

Címkék: magyarország vb németország

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akárhogy is, büszke vagyok a csapatra, hogy eljutottak ide... pl a hollandok hol vannak hozzánk képest? Pedig ott van jég, pénz is... 20 éve ők még szarrá vertek minket... ma nem így van :)
@gastro vazze: a feltételezes nem volt szimpatikus, bocs (ha meg lehetne tenni ha más nem ŐK biztos, hogy megtették volna), de amúgy fejlesztés és fejlesztés között nagy a különbség.(vizilabda román, szlovák csapatok?). De a nagyobb baj, hogy az ilyen magas színvonalú meccseket nem bírjuk fejben, azok hiánya miatt.
sajnos semmit nem támadunk, így nehéz lesz:(
Nagyon úgy néz ki a sógorok jönnek velünk.
@scsziv.urfi: kokrétan mennyi ott az állás?
baszdki, 15 perc alatt semmit nem támadtunk:(((
@ofe: a románok is az úszásban próbálják elsősorban felvenni velünk a versenyt. taktikában legyalázzuk őket. mindegy erre kell most ráépülni! a gyorsaságra! tuti, hogy megvan a módja! sajnos mégtöbb gyakorlást igényel a dolog....
de tényleg le a kalappal a fiúk előtt!
Akkor a sógorok is küzdhetnek újra...
Akkor a sógorok is küzdhetnek újra...
sajnos korong nélkül nehéz ez a játék...
én nezem közben, viszonylag csak a németeknél van a pakk... :(
Bocs,dupláztam :S -bár Balu is ezt tenné!
A dán mérkőzésen az ominózus fejre mért ütést nem bírálták el egyenrangúan, de szerintem semmi baj nem volt velük. A meccs elején állítottak egy mércét amit igyekeztek betartatni. Lassúak voltunk és sehová sem értünk oda csak bottal.
Lehet, hogy tanulható de az a különbség, hogy míg a kanadaiak 4-6 éves kortól aktívan korcsolyáznak addig ez nálunk nincs meg. Ilyen korban meg már a gyorsaság, robbanékonyság nagyon kis mértékben fejleszthető.
előbb kellett volna az ébresztő:)
Például most Kovács Csabát akasztották picit a kapu a német mögött. Nem állították ki a németet.
na, a dánok üres kapura betettek még egyet a biztonság kedvéért... "Servus Austria" :)
Érik a magyar gól!
@scsziv.urfi: Na ezt sem gondoltam volna. Azt hittem, hogy a dánokat elkapják a sógorok. Egyébként mekkora szemétség az, hogy a németek nem eshetnek ki. Nem jó ez a szabály így.
Gratula a csapatnak, és még nagyobb gratula a szurkolóknak. Mindenki fantasztikusan teljesített.
utolsó remény 3 sec. van vissza, bedobás...
elfáradtak a végére, sajnos!

SZÉP VOLT FIÚK!!!

Kösz, hogy az A csoportban játszhattunk és a helyszínen szurkolhattam Nektek!!!

1-2 a vége, hát, ez van, de azért gratula a fiúknak, max respekt :)
hát ennyi. majd legközelebb!
Szép Volt Fiúk!
@gastro vazze: ok mar nem lesznak gyorsak... majd a mostani ifik, serdulok... ok mar minden nap jegen vannak, akar 2szer is...az a tuti
vége, kikaptunk 2:1-re

NEKEM TETSZETT, SZÉP VOLT FIÚK!!!!
Hajrá Magyarok, köszönöm az összes élményt!
Hetényi bizonyított!
Koszonjuk fiuk! Szep volt Zoli! es persze mindenki!!
Az eredmény rendben van , muatatott játéktól nem voltam elájulva, ez van. Kiakptunk sebaj, itt voltunk ez a lényeg. Hetényinek gratula nagyon jól védett!
Uraim!

Hatalmas gratuláció mindenkinek, aki részt vett, aki segített. Óriási élmény volt még itthonról is szurkolni!
Csodálkoznék, ha Hete nem kapna valami jó ajánlatot! Szépen teljesített a VBn.
Szép volt fiúk!!!
Mindent köszönünk Nektek!
@kano: Idióta egy szabály az biztos. Nem lennék a német válogatott helyébe sokat fognak csuklani az tuti.
szép volt, szebb is lesz még!!
Életem legnagyobb élménye volt a kinn töltött 5 nap (3 meccs) és az itthon nézett másik 3. Hiába voltam már A csoportos vb-n ez mindent vitt (nem is értem miért..). Nagyon köszönöm a csapatnak, és mindenkinek aki akár csak 1 meccsen is játszott, vagy a felkészülésben segített.
A legfontosabbat kihagytam: KÖSZÖNÖM NEKTEK!
@ofe: csatlakozom, a szlovák meccs életem meccse volt, köszönöm az élményt.

HAJRÁ MAGYAROK!
Szép volt fiúk!!! Nem kell csüggedni, vissza fogunk jutni ide, érzem.
Köszönöm Nektek ezt az élményt amit kaptam Tőletek ezen a VB-n!
25évesen megkönnyezem a közönség által a kiesésünk ellenére utoljára elénekelt himnuszt... Köszönöm srácok !
Gratula srácok, jó volt Titeket ott látni! Gondolom azért jó lesz végre találkoznotok az itthoniakkal.
A következô A csoportos VB-t is végig szurkolom, amin ott lesztek!
koszonom sracok !!!
Szép volt jó volt, de jobb lett volna ha a fehérorosz meccs után kiesünk. A kiesési kör egy rémálom volt, a mai meccs meg az alulmotiváltság csúcsa mindkét részről. Nagy dolog, hogy itt voltunk, remélem a következő a-s vbnket is megélem.
Nem vagyok jégkorong rajongó. Magát a sportot nem ismerem, nem találkoztam vele. Jegkorong.blog.hu rajongó vagyok. Annyi pozitív élmény ért engem itt, olyan, mintha ez egy másik Magyarország lenne. Nincs fikázás, siránkozás. Mindenki optimista, örül, boldog. Most éppen nem, mert a fiúk kiestek, de remélem ugyanolyan sokan fognak szurkolni legközelebb is a tagok, mint eddig. Hadd érjen engem még több öröm itt. Az igazi Magyarországon.
köszöntés valahol???
Nehéz lesz az osztrákokat megverni a div. 1-ben, bár az első harmadban pariban voltunk most is. Mi van az ukránokkal a div. 1-ben, feljutottak? Vagy mikor lesz a VB? Sajnos ezen a VB-n pont ott játszottunk jól ahol nem kellett volna (Szlovákia, Fehéroroszország). Elég lett volna, ha a végére rápihenünk és ott gyűjtünk pontokat. Na mindegy, szép volt fiúk, de lesz ez még jobb is. Szerintem a kapusaink jól teljesítettek. Szuper igazán mehetne az NHL-be.
ez az utolsó meccs nem volt szép a csapattól, meglehetett volna őket műteni a jégen olyan gyenge iram volt, de a németeket is.
Mért nem küzdött a csapat?
Elhiszem, hogy csalódottak, de azért egy apró pontocskáért küzdhettek volna.
Hát nagyon sajnálom, hogy így történt.
Azért remélem nem gondolják, hogy ez elég lesz a div 1-ben, ahhoz, hogy visszajussunk, ott is olyan játék kell mint a fehéroroszok ellen, akkor nem lehet gond.
Összességében emiatt a vb miatt nincs mit szégyelni.
@kano: a divízió 1-ben nem is kell megverni őket, mert a két kieső nem kerülhet egy csoportba.
KÖSZÖNET A CSAPATNAK, az örök "A" csoportos 19-essel együtt!!!
Szép volt fiúk!
Reméljük 2 év múlva újra itt leszünk (azt lehet tudni hol lesz?), és az hogy megtapasztaltuk milyen itt a játék csak előnyünkre válhat!

Még egyszer SZÉP VOLT FIÚK!
@csudto: szerintem nem alulmotiváltság, hanem végkimerülés, ha nem is elsősorban fizikálisan, hanem mentálisan. Aki sportolt valaha is az tudja, hogy ezt nem lehet edzésen gyakorolni.
@kano: nem kerülünk az osztrákokkal egy csoportba
Én is csak be tudok állni a sorba és megköszönni a fiúknak ezt a két hetet és az elmúlt egy évet. És köszönöm azoknak a szurkolóknak akik kint voltak, hogy ilyen fantasztikus hangulatot teremtettek minden meccsen. Szerintem az "A" csoportból már csak emiatt is nagyon fogunk hiányozni. Ezt a hangulatot egyik válogatott tábora sem tudta még csak megközelíteni sem. "Unalmas" lesz jövőre ez a csoport...:-)
Szép volt......köszönöm!!!!
@t81: jövőre Németország rendezi az A-csoportos vb-t, azután meg, ha minden igaz, akkor Szlovákia.
a Volánnak jobb lett volna, ha osztrákia bent marad (a pontok miatt)
Jövőre az összes EBEL ország Div.I.-es :D
ez legyen a német jégkorong legnagyobb győzelme
Volt, hogy szárnyaltunk, a fellegekben jártunk. Vitt minket a csapatunk lendülete, vitt minket az irántuk érzett szeretetünk. A VB nekünk végetért, de semmi pánikra nincs okunk. A realitás talaján távozhatunk Svájcból! Most már tudjuk mit jelent az A csoport, ott voltunk, megtapasztaltuk és biztos vagyok benne, hogy nem 70 év után jutunk el újra ide, hanem sokkal, de sokkal hamarabb.

A CSAPATRA maximálisan büszke vagyok, igazán megérdemlik már a pihenést, mert borzasztóan hosszú és kemény volt az az évad!

A szurkolók előtt le a kalappal, hatalmas hagulatot teremtettek a csarnokban minden egyes meccs előtt, a mérkőzéseken és utána is!

SZÉP VOLT FIÚK!!! Várunk haza Benneteket, ahogy tettük tavaly is!
a végeredménytől függetlenül,hálás vagyok a fiúknak,hogy ezt láthattam:)HATÁRTALANUL BÜSZKE VAGYOK RÁTOK!(remélem 2014ben fehérváron élőben átélhetem:))
Hazaérkezésükkor zengjen itthon is az olé-olé-oléoléolé!Megérdemlik! Nagyon nagy élmény volt Nekik szurkolni a nagyok között és büszke vagyok az egész csapatra, eredménytől függetlenül. Hajrá Magyarország!
koszonet es respekt az egesz CSAPATNAK - szurkolostol, edzostol, kerettagostol, mindenestol!

koszonom, amit a magyar hokiert tettetek!!!!!
Komolyan mondom, mármár olyan dolgokat fújnak be ezek a nyamvadt zebrák ezen a vb-n, hogy egy elsőosztályú angol focimeccsen ha ilyen miatt reklamálnál röhögnének rajtad. Rendesen oda tudnak tenni egy szép sportnak ezek a nyavalyások! Amúgy gratula és elismerés a magyar csapatnak egy-egy meccsen mutatott játékért, reméljük mihamarabb újra ilyen keretek között játszhat Magyarország. Ria-ria-Hungára innen székelyföldről is!
Gratula a fiúknak! És jövőre Anze Kopitarnak sikeres play-off szezont :)
azért látszik, hogy a többség a blogon valóban szereti a csapatot, és nem divat...

csúnya pont nélkül kiesni, de ami késik, nem múlik..
szép volt fiúk!
mikor jönnek haza, melyik géppel? vagy buszoztak? illően kéne fogadni öket:)
géppel mentek, csak svájcon belül buszoztak, ennyit tudok csak
A VB 6 meccséből 2 volt nem annyira odavaló! Az osztrákok elleni II. III. harmad, és a Németek elleni meccs! Valahogy éreztem! De, sebaj! Hozzunk egy világtornán kb. 90 százalékot! Melyik csapatnak vannak ilyen elvárási szintjei???
Köszönöm nektek ezeket a napokat! Évet! Egy csodában éltem!
GO! HUNGARY ICEHOCKEY TEAM!
:) Bizony! Mikor jönnek haza! Én tavaly kint voltam!
kösz a választ...szóval 2 év múlva szlovákia? hááááát... talán még több magyar szurkoló lehetne...
a feladat adott :)
Nem baj szép volt fiúk így is egy óriási élményben lehetett részünk!
Amit csak megköszöni lehet ezeknek a fiúknak!!!

Tudja valaki hogy hol lesz jövőre a divizió 1 es vb?????
@.Anakin.: valószínüleg Szlovénia rendezi.
@.Anakin.: tegnap azt valószínűsítették (??) a sport1-en hogy szlovéniában.

Öt - hat év múlva, mikorra a jelenlegi 16-17 éves hokisaink "megérkeznek", már nem kell megijedni egy dániától,ausztriától,ebben biztos vagyok
nincs más feladat, mint tartani a frontot addig , az A csoport kapujában lecövekelni!
HAJRÁ MAGYAROK
Mondtam én, hogy nem lesz ez '54-es vébédöntő-visszavágó. Tökéletesen unott német csapat, sőt szerintem már a mieink is kellően elkedvetlenedtek és motivációjukat veszítették. Gyenge mérkőzés, rengeteg szabálytalanság és kiállítás, egyszóval tipikusan egy tét nélküli meccs az utolsó fordulóban. Ja, és nem mellesleg nem vágtunk vissza.

Ettől függetlenül hatalmas gratuláció a csapatnak, amiért itt voltak, és a hatból három meccsen nem hogy partiban voltak, de a pontszerzés is csak hajszálon múlt. Alapvetően nem volt szerencsénk a vébén, sújtottak a bírói ítéletek, sújtott minket a lebonyolítás furcsasága a kiesés elleni körben a németekkel. Még amikor úgy tűnt, hogy a kontrákat hatékonyan és szerencsésen kihasználva meglesz a pont a szlovákok ellen, akkor is jött a 13. másodperc a vége előtt.

De sebaj, jövőre fel kell jutni újra, és meg kell mutatni, hogy ha nem is vagyunk teljesen idevalók még az A-csoportba, de azért a divízió-1-et kinőttük, és nem kifutott eredmény volt a 2008-as! Hajrá, magyarok!

Ui.: Ez a 2014-es rendezés most hogy is van? Ha mégis megkapnánk, amire egyébként nem látok sok esélyt a jelenlegi sportpolitikai helyzetben, és történetesen lent ragadnánk a divízió-1-ben, akkor automatikusan feljuttatnának minket arra az évre? Vagy hogy?
a divízió 1-esre gondoltak, hogy szlovéniában lesz, nem?
Mert ha valószínűsítették az azt jelenti, hogy még nincs meg, hogy ki rendezze, de az A-csoportos vb-ről már előre döntenek 5 évvel, lásd ponnt pénteken döntenek arról, hogy 2014-ben hol legyen, Magyao.-eon, vagy fehéroroszoknál.
Nem fogjuk megkapni, kizárt. Miért vállalna felesleges kockázatot és adminisztrációt a szövetség.
@Diewith: bocsánat, most olvastam, vissza, nem vettem észre, hogy a divízió 1-es vb-ről van szó.
Kérni kellene a jövő évi Divizio I.-et! Szlovénia is utólag kérte mikor kiesett,és megkapta!
@szbszig: sziasztok!

először kedvetlen voltam az eredményt látva, de aztán végigfutott vmi az agyamon.

Ha nem 31 éves lennék, hanem 10-en éves, én nagyon akarnék hokizni. Ha pedig ezen nem csak én gondolkozom el, hanem sok tizenéves, akkor simán lehet egy klassz utánpótlás csapatunk 2011-re.
erre kell hajtani.
Láttuk, hogy az akarás meddig vitte ezt a csapatot, ha még technikás, fiatalos lendület is lesz, akkor semmi sem lehetetlen. össze kéne szedni azt a sok tehetséges srácot, akik ebből a sportból erőt, kitartást, kűzdeni akarást és célt tudnak meríteni.
én nagyon hiszek ebben.Úgy örülnék, ha még sokan mások is hinnének benne.
Sajnálom hogy öreg csóka vagyok és a szüleim nem lökdöstek a jégre 5-10 évesen...nagyon lennék ott, ha megtehetném.de kár ezen rinyálni:-)

és még vmi:

amit ebből és az olimpiából az egész ország tanulhat/tanulhatott:

Borzasztóan kellenek a sport teljesítmények.
Azért ,mert a politika egy rakás szar, sikeresen szétverte egy büszke ország minden hitét.az emberbe és a társadalomba vetett hitét.
NEM politizálok!!!!
A vízilabdásoknál éreztem azt a hihetelen jó érzést, hogy újra azt érzem, jó magyarnak lenni és boldoggá tesz a tudat.
És rádöbbentem, hogy évek óta nem éreztem ezt.
Azt gondolom, itt a helyzet kulcsa. Nagyon meg kéne ragadni. A sport megtanít kűzdeni, akarni, dolgozni az eredményekért amikre méltán lehetünk büszkék.
És sokan nem is látják, de nagyon kell vmi cél, ami hihetelen erőket mozgósít és egységesen összekovácsolja az embereket egy jó ügy érdekében.

Nekem ez hiányzik ebben az országban.

és ezek a srácok fogtak egy ideát, és addig ütötték az üllőn, amíg meg nem edződött.vas akarattal.Őrület és hihetetlenül büszke vagyok Rátok.Legmélyebb tiszteletem Nektek, remélem egyszer személyesen is kezet rázhatok Veletek ezért.a reményért és a kűzdelemért.

Bocsánat a hosszért.
GRATULA!! szép volt fiúk!!Szlovákiában már szeretnék ÉN is OTT lenni, csak idén az érettségi közbeszólt...:)
@=Daniken=: TELJESEN EGYETERTEK VELED
@=Daniken=: Kedves Daniken, épp azon töprengtem hogyan is tudnám megfogalmazni legjobban amit most érzek így a VB után. Abszolút összeszedted a gondolataimat!!

Köszönöm Nektek Magyar Jégkirályok!
Csillagok vagytok egy nehéz jelenű nép egén!!
Daniken,

én is egyetértek veled...

2011-ben pozsonyban lehet majd véletlenül együtt sörözünk

Köszönjük Fiúk!
Hajrá Magyarország!
A magyar csapat kedden 18.55 órakor érkezik Ferihegy 2A terminálra.
Köszönöm szépen az elmúlt napokat! Megpróbálok ott lenni amikor haza jöttök! És köszönöm a blog közönségének is - a néha könyeket csaló- kommenteket!

Hajrá Magyarország!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!

szép volt, fiúk!
köszönet a válogatottnak, a szurkolóknak mindenért, és nektek itt - hogy olyan nagy szeretettel írtatok mindig erről a (nagyon is szerethető) csapatról!!!
Hajrá Magyarország!

egy hoki ügyben laikus, de sportszerető és lelkes blog-olvasó
Most ismételték a Sport2-n a közvetítést. A Himnusz a végén tényleg nagyon szép volt. Köszönjük és Gratula a Csapatnak! Köszönjük és Gratula a jegkorong.blog.hu-nak a sok-sok-sok cikkért!
Köszönjük meg a Pannon-nak is! Jó lenne, ha a vezetők úgy éreznék az utánpótlásba is érdemes pénzt ölni, mert anélkül ennyi a történet.

Utánpótlásba és utána a magyar bajnokságba.
@Szanee: @M.Lac: @dmj: @advocatusdiaboli: ó hát hiányoztam :D

Dolgoztam, sajnos elég sok volt a meló :) Csak az eredményt sasoltam egy párszor
süti beállítások módosítása