HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Csehország–Szlovákia 8-0

2009.05.02. 18:45 D. Gromov

Nem sok hiányzott, hogy Szlovákia megdöntse az idei vereségrekordot, de az utolsó harmadban már nem ütöttek gólt a zseniális csehek. Az elejétől kezdve mondjuk, a csehek ellenállhatatlan csatáraikkal a vb minimum harmadik számú esélyesei az oroszok és a kanadaiak mellett, és most bizonyítottak. Eddig nem jött össze, Finnországtól és Kanadától kikaptak, ha úgy tetszik, fegyelmezetlenségeik, ha úgy, a bírók miatt, ezúttal azonban minden sikerült. Az első és a második felvonásban is négyet vágtak, igazán nem sok hiányzott a két számjegyhez, 8-0. Szlovákiában nemzeti gyász lesz, annak ellenére is, hogy számításaink szerint minden további nélkül negyeddöntős lehet még a csapat.

50 komment

Címkék: vb szlovákia csehország középdöntő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ilyen irgalmatlan verést rég láttam már közel hasonló erősségűnek tartott csapat ellen. Azért nálam a meccs embere Jaromir csávó lett, zseniális a fickó.
Amúgy meg sokakkal ellentétben, én egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ez a szlovák csapat rendes játékidőben behúzza norvégok ellen.
szerencsere nem lattam...oke, jo ez a cseh csapat, de ennyivel nem jobb a szlovakoktol azert..
ekkora szegyent :(

aki latta, mi elmondana, hogy jott ez ossze?!

egyreszt nem erdemlik meg a top8-at, masreszt mar csodalkoznek ha a norvegiat megvernek
@sakic(c): Ma ennyivel jobb volt. Senki egy szót sem szólhatott volna, ha a végeredmény 15:2. Mert két kapuvasa volt a slovensko-knak.
Jó meccs volt (majdnem semleges nézőként), jó nagy szlovák veréssel:)))
@sakic(c): Az első harmad után a kapuralövés 20-2 körül volt. Meg volt 3 kapuvas. A szlovákok 40 percig azt sem tudták, hol vannak, meg ki-kivel van. Hát így.
A szomszédnál is volt némi koncentráció hiány.
Ekkora különbség azért nincs köztük,ez csak becsúszott.
Kellemes kis meccs volt, elképzelem a Prágában élő szlovákok fejét, a sörkertben :))) Elég volt néznem az örömködésüket ellenünk... ČEŠI, DO TOHO!!!!
kozben latom elkezdodott sidney vs alex, aki teheti nezze, ez kicsit mas mint a vb :)
Bocsi, hogy belevau, de a címben a "Szlovákia" szóból hiányzik egy "L"! :)
Ez a szlovak csapat nemerdemli meg nemhogy 1/4 dontot,de meg A csoportot se.Remelem hogy a norvegok jol megverik oket.Amugy az othoni ligaba jaco jatekosok biztos hogy joban jacotak volna.
Élveztem a meccset, a csehek feltörölték a jeget a tótokkal, nagyon helyesen. Szlovákok meg monnyanak le!
Én sajnálom a szlovákokat. Az ilyen bukta minden csapatnak fájdalmas. Nem fogok fújolni rájuk csak, mert szlovákok. A kárörvendés a sportban meg külön geci dolog.
erdemes elolvasni miket nyilatkoztak a szlovak jatekosok, rendesen megsajnaltam oket, ezt azert nagyon beszoptak
amugy az elso gol, nem volt ervenyes nagy valoszinuseggel, Jagr hokibotjanak csucsa magasabban volt meg a sityakjatol is...node a cseheknel ketseg sem merult fel hogy ervenyes a gol, bar meg a cseh kommentator is azt mondta hogy ez a gol nem er :-)
Ugyan ennyi vége. :D én szurkoltam a cseheknek hogy legalább 10 legyen, hogy kirúgják a szövetség felét.
szlovákoknak nincs helye az A csoportban???ezért ezt át kéne gondolni mielott valaki leirja,mer NINCS IGAZA!
@Laci555: hát pedig az kellene hogy kiessenek, azután felébrednének hogy ez igy nem mehet tovább.
@2002: amig Siroky ott van,sose fog semmi se torténni,akár a C kategoriába is kerulhetunk,akkor se
Nem lehet mindenki a negyedfinaleban .Szlovakiaban azert meg van kibol valasztani es neha nem jon ossze a tip-top csapat.Norvegok tuti hogy kikapnak es ha nem, inkabb irany a B csoport.Legalabb lessz mire neznijuk a szlovak drukkereknek.Konnyen meglehet hogy a Czehek is majd sirni fognak.

Márt a Magyarország elleni mecsen mondták,hogy a szlovák csapattal valami gáz van.NEM MEGY!Nem tudják mi van veluk.Ma a 8:0 nál márt vártam mikor ménnek le minden a jégrol az oltozobe.Nem játszottak abszolut semmit.A cseheknek nem is kellet játszani.A finnekel is rosszul játszottak!Handzuš azt mondta elegevan a hokibol!Nincs meg a hangulat a csapatban,és hogy senki nemcsinálja azt az utasítást amit Filc kiad!Sajnos ijen játékkal a szlovákok oriási csalodást okoztak!!!Nem érdemlik meg hogy továbjussanak!Pedig szerettem volna.
Kész,vége.Hosszabbítás a finn-belorusz meccsen.Szlovákia kiesett.
Most márt Siroky,meg a bandája vakarozhatnak,hogy hol cseszte el a szlovák csapat megint!Ilyen hokiért kapnak tobb millio dolláros fizetéseket!
Azért nem temessük Szlovákiát, ez a VB sem sikerült nekik előbb utóbb azért csak kimásznak ebből a gödörből.

OFF: Varlamov elképesztő védése az első Washington Pittsburg meccsen.
www.youtube.com/watch?v=01Ow7Kxaqb4
@Laci555: Az a gond hogy nem lehet Sirkoryra kenni mindent. Itt az van hogy vége a egésznek, már nincsen olyan csapat akik képesek kiállni nagyobbak ellen, és hogy NHL-s emberkből is már csak 2 ember van akinek még fentvan a csillaga az pedig gáborik és hossa. A olimpiát még meg lehet várni, ha eljön mindeki (pállfy pld) lehet még belőle valami, de a szlovák válogatott csillaga a következő években már nagyon alacsonyan fog szállni.
@Dukla Trenčín: Siroky igaz hogy szemet egy alak,de megint legyunk oszintek.Nem o es a bandaja jatszik a VB-en.
Azóta elment a hajó szlovák barátainknak is. Azért én sem temetném őket, VB-t rendeznek és az sokat lendíthet a szekéren.
Én is néztem a meccset, csak dörzsöltem a szemem az elős két harmadban, olyan sebességkülönbség volt a két csapat között.
Nekem eddig Nagy és Handzus játéka óriási csalódás, nem hiszem, hogy ilyen mutatott játékkal megélnének az NHL-ben, tehát....

Közben a fehéroroszok megverték büntetőkkel a finneket, hát ez elég vaskos meglepetés szintén a számomra.
Én csak jót röhögtem, kár hogy nem lett meg a két számjegy. És amikor ellenünk nyertek nagy mázlival és szabálytalan gól(okkal, még akkor is nagy volt az arca a szurkolóiknak, hogy ők játszottka nagyon szarul, nem mi jól, és örüljünk mi (!!!) hogy megúsztuk (mit is?) egy gólos eréssel. Nahh, itt van, Kanada is megalázta őket, de amit ma kaptak, háááát az túrógombócól is sok. De nem baj, kellett ez nekik. Azt sajnálom hogy nem húztuk ki a hosszabbításig, mert lehet mi játszottunk volna ma a csehekkel ...
@2002: de mégis Siroky vs Stastny miatt nem jonnek el az NHLosok,és ezt Lubo meg is mondta pár éve hogy o ilyen cirkuszbol nem kér
Sirokynak kellene "irányitani" az utánpotlás sikerességét,és erre o csak a zsebét tomi ahelyett hogy scoutokat fizetne meg és keresgessen az "utcán".mert a legjobbb játékosok onnan vannak
a pénz legnagyobb részét a juniorokra és tehetségekre kell kolteni és uj,modern stadionokra...ha ez meglenne 5-10 év mulva ismét világelit leszunk!
Nyertek a Fehéroroszok a Finnek ellen, a Lettek is jól állnak, ugyfest érdemes volt elindítnai mind a Rigát mind a Minsket a KHL-be.
Voltak azért komoly hiányzók: Chara, Zednik, Gaborik, Hossa, Demitra, Meszaros, Jurcina stb. Igaz, a szlovákoknál nem olyan mély a merítés, mint mondjuk a cseheknél, vagy oroszoknál, svédeknél... Pittsburgh és a Washington adja a legjobb orosz játékosokat, mégis jók. Se Ovecskin, Malkin, Semin, Frolov, Varlamov, Datsjuk (mondjuk ő detroiti).
Apropó: mi van Stumpellel és Országh-gal?
Stümpelnek a kazach orvosok nem gyógyították meg a sérülését és mélyvénás trombózisa lett, Országh meg minden bizonnyal már feladta hogy valamikor helyre jön neki a lába
Stumpellel teljesen más lett volna a csapat és a játék is...
Kösz az infót. Szó mi szó, a szlovákoktól - még ezzel a kerettel is - sokkal többet vártam. Hol vannak a Bondra, Pálffy féle idők...
Cseheknél nekem csak Sykora, Hejduk, Prospal, Lang és talán Krejci hiányzik. Ők így is bombaerősek.
Meg persze a szlovákoknál a jó Satan...:)
@Laci555: 1 ember nem tudja a egész csapatot megváltani.

@Belial666: Satan már messze nincsen formában, én ha ő lennék már rég abbahagytam volna a játékot.
@Belial666:
pontosan, a szlovakoknak nincs olyan szeles keretuk mint a tobbi top6 csapatnak, ez meg is latszik mar az utobbi evekben, miota a legnagyobbak jatekossaik nem jonnek el, plusz paran mar befejeztek ugye...

azert ha itt volna pl. hossa, gaborik, chara, demitra, satan, akar palffy is...stb, "kicsit" mas szinten lenne ez a csapat...

meglatszik hogy az NHL-en kivul jatszook milyen szinten vannak, nem veletlenul az a best liga
@Zigi: Fogalmam sincs, hogy mire volt jó. Talán a kapuvasat akarta ütni, de így eléggé szilveszteri kategóriás lett.
@sakic(c): a csehek zöme sem az nhl-ben játszik, hanem a khl-ben
Jó ez a blog. Hol a székely magyarok szidják a sajátjaikat, hol a felvidéki magyarok... :))))
@moszkvicssluszkulcs: ez a blog azért jó, mert nemhogy a felvidéki magyarok, hanem már a felvidéki szlovákok is nálunk beszélgetnek. de szerintem ne bántsuk őket, egy ilyen 0-8 után azért nem nagyon lehet nem dühöngeni. ez a 0-8 sokkal-sokkal súlyosabb, mint a mi 0-6-unk
A szlovák válogatott jo játékosokbol ált,meg éremre is mehettek,hisz az volt a cél.De valami nem mukodott a játékosok kozt.Nem az volt a gond,hogy nics Gáborík,Hossa,Chára vagy Stumpel.Valami más!A csapatszellem!!!De ez az A csoportos vb,itt mindég buknak nagy csapatok.Buktak márt Jágr-ék is,vagy az oroszok Pavel Bureval.Tavaj kanada dontoben kikap,holott mindenkit majdnem megvert.De a dontot nem bírta.Talán ezért szép a sport:egyszer lent,egyszer font.
Nem értem szlovák barátaink elkeseredését. Tavaly még a kiesés ellen küzdöttek, most már a legjobb 12-be kerültek!:-)Ez hihetetlen nagy fejlődés.
Amúgy tényleg érdekes volt az első két harmad, és szerintem Lasak kapus volt a legjobb a 7 gól ellenére is! Ő legalább megpróbált valamit tenni..
Ez nem fejlodés,hanem állati nagy szégyen!!!!!!!!
Jól látom, jól emlékszem? A szlovákok egyedül ellenünk győztek??!! Ellenünk is alig...
@Tillasz: Ez a játékosok szerint is így van, Obsut szerint ő tartotta a csapatot, ameddig tudta. Illetve ő sem tartotta, csak megpróbálta...
süti beállítások módosítása