HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az Alba Volán a magyar bajnok

2009.03.21. 20:34 F. Kapus

Az Alba Volán a vártnál nehezebb sorozat végén, de a nehézségeket feledtető két mérkőzéssel szerezte meg zsinórban hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címét. A végső döfést kettős emberhátrányban vitte be Nathan Martz. Az UTE az utolsó 145 percben gólképtelennek bizonyult.

Több Alba Volán-lövéssel indult a meccs, de az első ziccer egy Zlocha-passz után Sikorcin előtt adódott. Szuper biztosan védett. A korábbiakhoz képest fegyelmezetlenebb volt az UTE, kétszer is a támadóharmadban kaptak kiállítást, a másodikból vezetést szerzett a Volán, Tokaji révén. Matus Palko, a vendégek kapusa a harmad középső szakaszában rengeteg lövést hárított, nagyon magabiztosan fogta a bombákat, a gólról nem tehetett.

D  AS20090321005

A második harmadban tovább egyértelműsödött a hazai fölény, az UTE emberelőnyben még a korongot is szinte képtelen volt bevinni a támadóharmadba, kapura veszélyt nem jelentett. Az Alba Volán védekezésben remekelt, a támadásokra valamivel kevesebb energia jutott, de így is volt lövése és gólszerzési lehetősége szép számmal.

Az UTE nagy dicséretet érdemel, mert a záró húsz percben sem adta fel a küzdelmet. Amit lehetett, megtettek, de nem sikerült a gólszerzés. Komoly lövésig is csak a szlovák sor jutott el, elég ritkán. Hogy az újpestiek a hajrába csak kétgólos hátrányban érkeztek, leginkább Palkónak köszönhették, aki ismét a tökéleteshez közel teljesített.

D  AS20090321001

Az 52. percben kétperces kettős előnybe kerültek a lilák. Pék György időkérése után lehozta kapusát is, így hat a három ellen támadtak a fővárosiak. Másfél perc alatt nem sikerült komoly helyzetet kialakítaniuk Szuper kapuja előtt, majd egy lepattanó lövés után Martz a saját kapujától lőtt az ellenfélébe. Ezzel végképp eldőlt a bajnoki cím sorsa. Kovács utolsó perces találata már csak a végeredmény beállításához kellett. A végén Sofron a bajnoki döntőkben tőle lassan megszokott módon verekedett egyet. Tavaly a HC-s Bosakkal akadt össze, idén Borbással.

A díjátadások során helyre állt a rend, az a sportszerű hangulat kerekedett felül, ami eddig a döntőt mindvégig jellemezte. Az újpesti játékosok körbekorcsolyáztak, megtapsolták a közönséget, amely vastapssal jutalmazta ezt a cselekedetet.

D  AS20090321002

Az OB I. döntőjében az Alba Volánnak három mérkőzés tapasztalata kellett ahhoz, hogy komolyan vegye az UTE-t. Az újpestiek bravúros győzelmet arattak a harmadik meccsen. A fehérváriak erejét bizonyítja a 2-1-es állás utáni két mérkőzés, amelyeken mindvégig kifogástalan védekezést mutattak be, és kétszer is kapott gól nélkül nyertek.

A 2008-2009-es OB I. különdíjasai:
Az alapszakasz legjobb kapusa: Björn Wallberg (NZ-Stars)
Az alapszakasz legeredményesebb játékosa: Jan Zlocha (UTE)
A rájátszás legjobb kapusa: Szuper Levente (Alba Volán)
A rájátszás legeredményesebb játékosa: Vladimir Dubek (UTE)
A legjobb csatár: Ladislav Sikorcin (UTE)
A legjobb védő: Tokaji Viktor (Alba Volán)
A legjobb edző: Pék György (UTE)
A legjobb játékvezető: Gebei Péter
A legtechnikásabb csatár (Miklós Kupa): Palkovics Krisztián (Alba Volán)
A legjobb első éves felnőtt játékos (Kósa Kupa): Tóth Adrián (Alba Volán)
A legjobb utánpótlásedző (Séra Miklós-díj): Faragó Gyula (Dunaferr)

Negyeddöntők

Az Alba Volán erőnyerő

 
 
 
 
 
 
 
Újpesti TE (1.)–Alba Volán farm (6.)
2-0
-
 
 
 
 
NZ-Stars (2.)–Miskolci JJSE (5.)
2-0
-
 
     
Dab.Docler (3.)–Ferencvárosi TC (4.)
2-1
 
 
 
 

Elődöntők

Alba Volán–Dab.Docler
3-0
5-3
-
-
 
 
UTE–NZ-Stars
3-0
4-2
-
-
 
 

Döntő

 Alba Volán–UTE
4-1
 
 

127 komment

Címkék: ute alba volán rájátszás ob i.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Először is Izzik a csarnok, itt a Magyar BAJNOK!!!!!!
Szép volt fiuk!
A sportszerűség tényleg megvolt, a csarnok előtt pálinkát és pezsgőt cseréltek kézfogások közepette a szurkolók...

Én nem kaptam jubileumi pólót...pedig ott ácsorogtam érte..:( Először szomorú voltam, de aztán kiengesztelt, hogy láthattam Sofi izmos-"palánkralőkős"-harcos felsőtestét:D :P

HAJRÁ VOLÁN!!!!!

Szép volt Újpestiek, jó ellenfelek voltatok!

Nagy Gergőnek folyamatosan járt a szája, Borbástól meg is kapta ami már járt neki! Nagyon jó meccs volt, és büszkék lehetünk az Újpestre! SZÉP VOLT FIÚK!!! Matus Palko a legjobb kapus! 4-5-ször is énekeltük, hogy Maaatus Palkooo!! nagyon jó volt a hangulat! :)
@Scofi: hát palko fantasztikus volt, az nem kérdés. de azt azért ne feledjük, hogy szuper öt meccsen két shutoutot csinált, ma is nagyokat védett, nem szolgált rá az ilyen kemény kritikára
Off: Drukkoljatok Ladányiéknak, vérizzadás van az elődöntő ötödik meccsén éppen. Most.
@Bambalazs: Palko érdekes volt, már egy újpesti sem volt a jégen, ő meg ünnepeltette magát a fehérváriakkal :) lehet, hogy már aláírta a szerződést? :))))
@D. Gromov: szuper: 93 % - Palkó 90,4 %
96 kapott lövés ill 220
a két shutout alatt össz 32 lövé ment a kapujára.
A döntő alatt kapott 6 gólunkból legalább 3 az ővé , de lehet több.
Nem keménykedni akarok csak egyszerűen Palkó jobban megérdemelte volna , szerintem Ő tartotta a Lilákat ameddig tudta.

Üdv!

Jó képek!:) Ha már Kovács Csabi, akkor köszönjük az olyan színvonalas kritikákat a riporterektől, hogy "az idősebb Kovácsnak több haja van, mint az ifjú Kovács Csabának".

@Scofi: egyetértetk, palko hatalmas volt, a döntő egyik nagy felfedezettje számomra
Gratulálok Csicsóéknak!!
A keddi méretes pofon utáni két találkozón végre megmutatták hogy milyen különbség van reálisan a két csapat között. Az UTE is megérdemli az elismerést, mert amíg erővel bírták remekül kihasználták a Volán könnyelműségeit.
Szegény Matus Palko tényleg kaphatott volna vmi kis díjat mert nagyon sokat köszönhet neki a csapata. Amennyiben Szuper Levi tényleg eligazolna, akkor ő nem lenne rosz választás. A mecs utáni egyik jelenet aranyos volt, szegény Palko magába roskadva, nagyon bánatosan, fáradtan ült a palánk mellett a jégen.
A döntő minden résztvevőjének jó pihenést, majd az érintetteknek eredményes VB felkészülést és szereplést kívánok!
Dubek, Sikorcin állampolgársága nem csak egy esetleges válogatottságbeli bemutatkozás miatt lenne jó, hanem pl. ma játszhatot volna Kiricsenko is. Köszönjük a szereplését, ha minden igaz, megy is vissza Gyergyóba.

@solarys: na-na, a Volán csak ne a más magyar csapatok kárára igazoljon, ha kérhetjük. Amúgy nem adjuk!:)
@D. Gromov: Vajon miért nem Ő lett az MVP??? Igaz, hogy a vesztes csapat tagja, de úgy gondolom, hogy az Ő jó teljesítménye is nagyon kellett a bravúros újpesti szerepléshez...
@HAnonymus: OFF2: Nyert a Briancon!:) Hihetetlen hogy 0-3ról fordítottak.
@jacint70: Mind a két kapus megérdemelte, Levi ezért, Palko azért. Valakinek adni kellett, és Levi két meccset is shootouttal hozott le. Teljes mértékben megérdemelte, ugyan úgy ahogy Palko is. Viszont a legjobb csatárt nem értettem. Én elismerem, hogy nagyon jó Sikorcin, mert tényleg az, az UTE legjobbja, de nem Ő volt a legjobb csatár ebben biztos vagyok. Ez egy kicsit szarul esett, mert Én Palkovicsot vártam erre a címre. Nem is tudom már, de ha jól emlékszem akkor a 8meccsen 9gól és 7assist. Azért ez elképesztő teljesítmény, ha azt is hozzá vesszük, hogy elődöntő és döntőkről van szó még inkább elképesztő!
@Dachstein: Nagy csata lehetett. Godó 1 gól + 1 gólpasz, gratula!
@Rex: a rájátszásban 13. lett Palkovics a kanadai listán, ennyi, lehet vitatkozni, de nem érdemes. Megkapta a legtechnikásabb címet.
@Rock me Amadeus: igen, csakhogy mennyivel kevesebb meccset játszott mint más csaptok csatárai...???
@Rex: tetszettek volna több meccset játszani, mást nem tudok mondani. Ezért van hiányérzet most bennetek is, és bennünk is.
Húzós meccs volt, nem bántam meg, hogy lementem Fehérvárra, ismét:)
UTE tud küzdeni, ezért is szeretem őket!Éremszíntöl függetlenül.
Gratula a Volánnak, jobbak voltak.
Nem értek egyet azzal, hogy Szuper kapta a kapus dijat...persze ö is nagyon remek meg minden, csak tulzottan nem hozták "helyzetbe", sajnos. Palkonak tényleg kijár a szobor a Megyeri uton:)
Klasszak a fotok, én is próbálkoztam, de közel sem ilyen sikerrel:)
@advocatusdiaboli:
P. Pagé Bekap...... :)

SZép Volt fijjúg
Egy nevet azért említsünk meg a volánból!

TED SATOR

Gratulálok a tizedik aranynak, csak az elsőröl maradtam le, mert akkor még csak 8 éves voltam.
Szép gesztus volt a csapattól, hogy egy arannyal örvendeztettek meg a születésnapomon. ( ez már talán a harmadik volt,ha jól emlékszem) :D
Tény, hogy Palko nagyon jól védett, sokkal nehezebb dolga volt mint Szupernek, de 4-5-6 gólokat kapott 1 meccs kivételével. Így hogy nézne ki, ha ő kapná a kapus díjat.
@Rex: Palkovics egyáltalán nem érdemelte volna meg szerintem a legjobb csatár címet, elég sokat alibizett, annak ellenére, hogy sok pontot szerzett.
Gratulálok az Alba Volánnak a bajnoki címhez!

Az Újpestnek pedig az ezüst valamint a bronzéremhez (MOL Liga)! Erőn felül teljesítettek a fiúk! Szép volt!

HAJRÁ LILÁK!
@sziszi_15:
Ma sem kapott 4-5-6 gólt. Szóval két meccs kivételével :)
Gratulálok az Alba Volánnak:

Leventének, Viktornak, Gábornak, Krisztiánnak, Andrásoknak, Adriánnak, Andreasnak, Ádámnak, Csabának, Gergőnek, Nicknek, Istvánnak, Ryannak, Dávidnak, Jasonnak,
Szabolcsnak, Rastislavnak, Dánielnek , Nathannak, Artyomnak, Zoltánnak, Lajosnak
és mindenkinek, akinek része volt a 10. Bajnoki Cím megszerzéséhez!
FEHÉRVÁRI HŐsÖKNEK most ünneplés ,aztán egy kis megérdemelt pihenés!! SZÉP VOLT FIÚK! X. !
Matus Palko -nak hatalmas RESPECT!! átvette az Ördög szerepét a meccs végén és csokikat dobált ki felénk,sőt nem is egyszer végigpacsizott előttünk és méghozzá a Fehérvári közönséggel:)
lehet már tud vmit,aztán esetleg az Albához szerződik? nem bánnám..ügyes srác! BLL

Gratulálok az UTE-nek az ezüstéremhez!
Ejj, ez a magyar hoki ünnepe volt! Lehet, hogy egy semleges szurkoló (hát magamat nem tudom hova rakjam) számára jobb lett volna egy UTE-gól abban a bizonyos 6-on-3 szituban, hogy kicsit izgalmasabb legyen a vége. Persze a Volán akkor is behúzza a meccset, ma nem tudtak hibázni.

De a vége egészen konkrétan szívet melengető volt: szurkolók egymás csapatait, és egymást tapsolták, mindenki boldog áhitatban, nem vagyok egy romantikus alkat, de ez megfogott. Aztán kinn a tesózás a Volánosok és az UTE-sek közt, mint egy nagy család.

Büszke voltam magunkra, na, hogy ezt mi magyarok ilyen civilizáltan is tudjuk intézni. De frankó lenne, ha ez a fajta szurkolói hozzáállás nem változna a mi sportunkban. Az egész légkör annyira emberi, annyira kulturált volt. Köszönöm a jelenlévőknek.

(A velem megesett megyeri úti k.anyázós baki egyedi esetnek tűnik, elfelejtve.)
Momentumok.....

Végre láthattam a Fiúkat sisak nélkül meg egy kicsit "civilebben"! Talán nem járok úgy, mint korábban, hogy nem ismertem meg egyiküket hokiöltözet nélkül.

A csarnokból kifelé jövet összetalálkoztam Palkoval és személyesen gratulálhattam neki.

Jó érzés tölt el, ha a szurkolótáborokra gondolok. Így is lehet! Más szurkolóhadak is követhetnék a példánkat!

Sosem felejtem el Levente elszánt tekintetét!
Az egyik Ebel meccs szünetének a végén igyekeztem a lelátó felé és az öltöző elé érve Levi már az ajtóban állt indulásra készen, teljes elszántsággal.

Az elkövetkező mérkőzéseket nem láthatom közvetlenül. A TV-n meg nem jön át a hangulat.
De soká lesz még ősz!
széép volt voláááán

baj-nok-csa-pat!!!!
Annak a Mónika nevű lánynak, aki nekem adta a Volános bajnoki pólóját (relikvia), óriási köszönet, a gesztus annyira hazavágott, hogy mire felocsúdtam, már el is tűnt. Remélem, lesz alkalmam viszonozni.

Emelkedett hangulat volt, semmi kétség...
A két szlovák srácon kívül Martz-ot is honosítani kéne.
@Thomas_AV: mi pont ezt beszéltük, hogy Palko nagyon megszerette Fehérvárat és úgy láttuk szivesen jönne ide! :D végülis, kell még egy jó kapus :)
@Rex: Cserében Kovács Csabát hazaküldhetnétek végre :)))
sajnos nem követtem tv-ben, illetve élőben a mérkőzéseket, csak itt, a hokiblogon, tehát nem tudok teljes mértékben független, objektív szempontból mérlegelni, de azt szívem legmélyéből remélem, hogy a "nem alba játékosok" akik a fentebb emlegetett legjobbak/elsők lettek ténylegesen olyan jók voltak, ahogy azt fent megírták(nem csak illemből kapták a címet), ezáltal előrébbvitték a magyar jégkorongsportot. És mindezt így a szezon végén szeretném látatlanban is megköszönni minden egyes résztvevőnek; a hozzájárulást, és az akarást amit bedobott a közösbe, hogy én, mint egyszeri júzer egy minnél jobb magyar válogatottat lássak a VB-n küzdeni!!! Hajrá magyarok, és hajtsatok az OB színvonalának emelésére, hogy minnél több és lelkesebb nézőtök legyen, ezáltal minnél jobb bajnokságot hozzatok, ami még az előzőnél is több nézőt fog vonzani...

Legeslegmélyebb tisztellettel...
Gratulálok Faragó Gyulának, bár nem tudom milyen eredményt tud felmutatni.Szerintem a Babits ebben az évben jobban megérdemelte volna...
Szép volt fiúk!!
És az újpest,le a kalappal! Meccs után,hogy pacsiztak,ellenfél létükre,hát ilyet még nem láttam!! ŐK AKKORA BAJNOKOK MINT A VOLÁN!!!!!!!!!!
Járt is a taps nekik!!
Én szivem szerint PALKONAK adtam volna a kapus elismerést!! FANTASZTIKUS VOLT VÉGIG!!!
Hajrá volán!!!!
Nem semmi, hogy idáig eljutotott az UTE amikor év elején az első edzéseken még 6-an is alig voltak.

Gratula mindkét csapatnak!
Grtaula a Volannak a bajnoki cimhez s legalabb akkora a Ujpestnek az tisztes helytallashoz! Szep volt fiuk!
A kulondijjas vitahoz csak annyit szolnek hozza: a volanosk igazan csak akkor erdemelnenek kulondijjakat,ha playoffot vegigjatszak a legeslegelejetol,addig szerintem nincs miert kovetelozni!
Varjuk a VB-t,hajra Magyarorszag!!!!!!!
Szép teljesítmény idáig eljutni!
Köszönet jár a szlovákoknak, hogy ebben segítettek.Remélem maradnak jövőre is.
HAJRÁ LILÁK!
VOOOLÁÁÁN!
baj-nok-csapat!:)
Adrián for prezident, és szép volt Újpest!

Azt hiszem, csak ennyit akartam mondani.
Gratulálok a Volánnak a baknoki címhez!

Palko szenzációs kapus, nagyon remélem, hogy marad Újpesten! A Volán szerezzen magának kapust ahonnan tud, az újpesti spílereket hagyják békén és nézzenek körül máshol :)
Remélem egyben marad a gerinc és jövőre 2 ütőképes sor helyett talán 3 jó sorunk lesz.
Remélem, hogy folytatódik a MOL-liga, levetkőzve a gyermekbetegségeket (1-2 furcsa döntés a zöldasztalnál) és esetleg tovább erősödik.

Összefoglalva: HAJRÁ LILÁK (számomra az igazi BAJNOKCSAPAT ti vagytok)!!!
HAJRÁ MAGYAR VÁLOGATOTT!
Sziasztok! Gratula a VOLÁN-nak!!! Jó volt a hangulat, kár, hogy nincs mindig így tele a csarnok, még ha hihetetlenül nyomorogtunk is. Palko megérdemelt volna valamilyen elismerést, mert szerintem is a legjobb kapus, persze itt nem Levi érdemeit akarom kicsínyíteni, mert ő is jó, ő is teljesen megérdemelten kapta a díjat. Az UTE azt képviselte most a VOLÁN ellen, amit a VOLÁN az EBEL bajnokságban. Kevesebb lehetőség, nagyobb akarat. Reméljük jövőre az UTE is jobb lehetőségekkel indulhat és fejlődhet.
HAJRÁ VOLÁN!!!!
Való igaz, a felnőtt csapatot biztató újpesti szurkolók előtt is le az összes kalapokkal. Mintaértékű a sportszerűségük, sokat lehet tanulni tőlük. Igaz voltak beszólások mindkét oldalról, játékostól, és szurkolótól egyaránt, de ezek még "belefértek"... Remélem idővel ebből egyre kevesebb lesz, és tökéletes lesz a hangulat !!! Hasonló tábor van Miskolcon is, helyes irányba alakulnak a dolgok. Jó lenne, ha minden csapatnál kialakulnának a profi táborok ! Igaz, van mit pótolni, de jó uton haladunk. Vannak példaképek, akiket érdemes követni, akiktől lehet tanulni. Gratulálok a volános, újpesti, és miskolci FELNŐTT csapatotokat buzdítóknak ! Kívánom maradjatok továbbra is emberségesek, EMBEREK, elsősorban SPORTEMBEREK ! GRATULÁLOK A GYŐZTESEKNEK: a VOLÁNNAK, és ÚJPESTNEK egyaránt !!! Igaz bajnok lett a Volán, de az ellenfelet is megilleti a látott játék, és buzdítás alapján a virtuális bajnoki cím ! Ezt az elismerést csapatuk, és szurkoló táboruk érdemelte ki ! GRATULÁCIÓ MINDENKINEK !!! További sporsikereket kívánva, őszinte tisztelettel: egy szülő.
Sajnos az már biztos, hogy Martz nem marad. :( Sikerült egy közös fotó után egy fél mondatot beszélnem Vele, mondtam, remélem a következő szezonban is látjuk, mire azt válaszolta, hogy nem hiszi. :(
Még csak most ébredezek a tegnapi mámoros éjszakából. Fantasztiktus este volt.

Gratulálok a BAJNOK CSAPATNAK!
Gratulálok az UTE-nak!

Köszönöm az egész éves játékot csapatunknak és azoknak, akiknek nem kevés pénze, ideje és energiája van abban, hogy egy ilyen színvonalas szezont tudhatunk magunk mögött!

Köszönet a sok-sok nézőnek, szurkolónak a remek hangulatért, a sok megvásárolt belépőjegyért, bérletért, a sok tapsikolásért és szurkolásért!

Nemsokára ismét találkozunk, igaz akkor már nem kék, hanem piros-fehér-zöld mezben!
@woody74: Ne már... Sajnálom,ha így van. :(
Először is gratuláció az ALBA VOLÁN csapatának, köszönjük az egész éves szórakoztatást, de nem kevésbé az Újpestnek a tisztes helytállásért!!! Még egy meccs Miskolcon a finnek ellen, aztán szeptember végéig semmi :( Hajrá Magyarok a VB-n, no meg legyen két Palko a Volánban, nagyon szimpatikus volt a szlovák hálóőr a végén!!!
A nyár pedig részben azzal tellik majd, hogy alakuljon, fejlődjön a BLL.
Üdv. minden körülöttem állónak, ősszel találkozunk!!!
Sziasztok!
Nagyon jó meccs volt tegnap! Nagyon sokan jöttek ki a meccsre, ennek köszönhetően nagyon jó hangulat volt.
Gratulálok a CSAPATNAK a Bajnoki címhez!!

@woody74: ha ez így van, akkor nagyon sajnálom, mert Martz nagyon jó támadó szerintem.
De Guerriero is nagyon jó támadó.
@volanfan: Épp hogy véget ért a bajnokság, sztem nagyon korai a jövő évi keretről beszélni.
Azt pedig elfelejtettem mondani, hogy KÖSZÖNJÜK a Jégkorong Blognak, hogy egész éven át szórakoztattak bennünket érdekes írásaikkal és elláttak minket mindenféle információkkal.
Gratulálok mindkét csapatnak és mindkét szurkolótábornak, valamint a díjazottaknak!
Egy idézet a Volán honlapról:
"Zsúfolásig megtelt a Székesfehérvári Jégcsarnok, és bár párhuzamosan kosárlabda- és labdarúgó-mérkőzést is rendeztek a városban, a hokimeccsre többen látogattak ki, mint a másik két rendezvényre együttvéve."
No comment.
Hajrá Volán! Hajrá magyar hoki!
Miért akarjátok ennyire Palkot a Volánba?
Ottvan Hetényi aki van olyan jó és megérdemelné a lehetöséget,..de Szupi maradjon !:)
Én nem akarom. :) Kell még egy erős magyar klubcsapat! Remélem együtt tud maradni ez az Újpest, sőt még erősödik is jövőre. Budapesti szponzorok! Itt a lehetőség. Tessék nyomni a lóvét az UTE-ba! Ha esetleg Levi elmegy, szerintem Hete is simán lehetne első számú kapus. Kellene neki is nagyon a mérkőzésszám.
Gratulálok az Alba Volánnak a bajnoki címéhez, és további sok sikert kívánok a következő évi Ebel szereplésükhöz.
Az UTE csapatának még nagyobb gratuláció, mind az OBI ezüst és a MOL-LIga bronz érméért is. Remélem egybe marad a csapat és jövőre is sok örömet fognak nekünk szurkolóknak okozni!!!
Sziasztok ! Gratulálok mindkét csapatnak ! Gratulálok Pék Györgynek ! Azt azért megmagyarázhatná , hogy a junior VB.-n hogyan gondolta Tóth Adrián hátvédkedését ? Azt gondolom , ékes bizonyítékát láttuk annak hogy ott , akkor , úgy rendesen mellétrafált ! Úgy érzem nagyon jó bajnokságot , látványosat fejlődő csapatokat és az egy szem RETYE kivvételével kritikán alul teljesítő játékvezetést láthattunk !

SZÉP VOLT ADA ! ÍGY TOVÁBB !
Grat a Volánnak és az UTEnak is!
Szerintem is Hetényit sokkal többet kellene játszatni mert baromi tehetséges csak hát ugye Szuper a nagy öreg és őt játszatják többet! Hetényinek jót tenne egy kis külföldi játék!
Kicsit offolok. Úgy tűnik a Nagy Gergő féle szavazást a sógorok nem bízzák a véletlenre. "Eine Abstimmung ist nur alle 15 Minuten möglich!" úgy, hogy tegnap délelőtt szavaztam rá utoljára. Az kicsit több mint 15 perc!!! Csak nem letiltották a magyar IP címeket!??? Pagé liga!!!
Hát véget ért egy fejezet!:(De milyen!!:)
Szeptemberig csend a raktár utcában.Hiányozni fog nagyon!
Nagy gratuláció a BAJNOKCSAPATNAK!!
És legalább akkora az UTE CSAPATÁNAK!
Minden játékosnak, vezetőnek, szponzornak, és s szurkolóknak maximális tisztelet!..A BLOGot sem kifelejtve!! Egy nagy család jött itt össze,ami a meccseken egymásra talált!
Az utolsókét meccsen nagyon összeszedték magukat a fiúk.És a csapategység megvolt!
Jó volt látni Jason és Nathan milyen felhőtlenül boldog a góljánál..:)
Az UTE-is mindent megtett, nem gondoltam volna a szezon elején hogy idáig jutnak.Gratula.
A meccs végénpedig tényleg igazi fiesta volt.
Ahogy az UTE játékosok pacsiztak ,velünk fehérvári szurkerekkel..és amikor Palko kapus már levetkőzve harmadszor jött vissza tisztelet körözni,pacsizni meg csokit szórni!Na ezt biztos nem felejtem el egy darabig!!
És persze a Mi fiaink mosolyát és a fiataljaink kirobbanó örömét..
Most csak ilyenek jutnak eszembe.De talán ez így is van rendjén.:::))
Találkozunk Svájcban!!
Hajrá VOLÁN!!!!
Hajrá MAGYARORSZÁG!!
Jasonről jut eszembe!
Díjátadó után odament a mmelletünk lévő szurkolóhoz és nekiadta az aranyát!!
@ifjvit: Most már meg működik! Azért érdekesen számolják az időt ott "nyugaton". Szombat délelőtt + 15 perc = vasárnap délután!
@ifjvit: én tegnap reggel szavaztam, azóta egyszer tudtam, háromszor nem.
@F. Kapus: nekem folyamatosan veszi a szavazatot. kb 25 30perenként
@F. Kapus: Akkor tényleg Pagé liga! :) Ja nem. Most KAC játékos a rivális, akkor Viveiros liga! :) Vagy "bárki, csak osztrák legyen" liga!? Áhh... Nem megy nekem ez a ligázás! :D
Azért hajrá Gergő!
@ifjvit: Én ezt használom:
addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/115
Gyönyörűen küldi a szavazatokat 15 percenként, automatikusan. :)
Persze csak Firefox-ot használóknak.
@F. Kapus: Szaúd-Arábiában mindenki szerint Nagy Gergő az év fiatal játékosa!
@F. Kapus: dehogy 1-0-ra! negyedóránként lehet szavazni, nem? Ráadásul többen is kattintgatnak. ;)
@kerusz: Hozzáértő szaúdi kezek? :)
@F. Kapus: és szemek! Már legalább négy meccsen látták játszani. ;)
Kerusz: Hozhatnál haza néhány szponzort az utánpótlásnak meg a ligának :)
Egy kérdésem van? Mit keres a volán az ob1 rájátszásban,a döntöben?Most aztán jöhetnek a kommentek lehet szidni engem.
@mik vogymuk: Mert így szól a versenykiírás?
TARTSUK EGYÜTT EZT A CSAPATOT, KÖNYÖRGÖM!

Hajrá, Volán!
@mik vogymuk: időszerű kérdés, ugorgyunk
Gratulálok a Volánnak az újabb bajnoki címükhöz, az Újpestnek pedig ahhoz, hogy szinte egész évben erőn felül tudtak teljesíteni! Külön öröm, hogy egy-két kivételtől eltekintve sportszerűen folytak a csatározások mind a pályán, mind a lelátón. Jó lenne, ha a magyar jégkorongszeretők közege, ami még mindig igen szűk és családias, ebben az irányban haladna tovább. Szerintem ehhez nagyban hozzájárul kedvenc blogunk is, amely mára minden tekintetben mértékadó lett. Gratulálok Nektek is D.Gromov és F.Kapus!
@mik vogymuk: Ez a tavalyi hó barátom, vagy erről akarsz mostanság értekezni? Ne nevettesd már ki magad, miért nem keltél fel korábban!
@forestjr: Csatlakozom és nagyon szépen köszönjük Nektek is az egész éves munkát! Örülök, hogy bár sok vita árán, de sikerült kirostálni a sok kötözködő ostobát, talán nem megy el a kedvetek, ha csak a "nagy család" marad. A szurkolók előtt pedig le a kalappal - nyilván vannak kivételek, mint pl. @mik vogymuk - de ki a fene figyel rájuk?
@banyszi: Nagyon ól beszélsz, scak csatlakozni tudok. :D
@brunzwik: bocsi : nagyon jól beszélsz......
@banyszi: A kisebbik fiadnak is kijárt a gratuláció tegnap éjszaka az idényzáró bulin, hiszen Ő is nagyban részese volt az idei sikereinknek! Neked pedig gratulálok az aranyhoz és az ezüsthöz! ;)
15ember fogjon össze és beszéljék meg az 1 percenkénti sorrendet mikor ki klikkel aztán Gergő magasan leverné a KAC-os srácot!! :))Amúgy most remélem sok klagenfurti fun kinnt tombol náluk a döntő első felvonásán!Go KAC!3:1-re nyernek ma!
Grat a Volánnak a tegnapi győzelemért, az igazi bajnokok az én szememben akkor is a lilák :)
www.stv.sk/live/?2 Szlovák bajnokság élőben megy most:Zvolen-Kassa nagyon jó kis meccs!!
@alpec:
Én is pont erre gondoltam!
@rol71: egy zólyom-szakolca döntőnek is meglenne a maga varázsa :)
@banyszi: bocs,hogy tudatlan voltam,azért vettem a fáradtságot és utána néztem.Most értem.Azért gondolom kérdezni szabad,a NAGY CSALÁDTÓL.
@mik vogymuk: Természetesen lehet kérdezni. A mit keres pejoratívnak tűnő felütés sértette néhány kommentező érzékenységét.
Most nézem felvételről a meccset. Hát, ez a közvetítés BOTRÁNY!
Az operatőröket legszívesebben valamilyen kemény mezőgazdasági szerszámmal büntetném jól. Ez valami csőd. Élvezhetetlen, követhetetlen, gyalázat. Ketten vitték a középső állásból, az egyik a "rá-zoom-olok, rángatom, mert fogalmam sincs, merre jár a korong", a másik a "beveszem a pályát nagytotálba, a korong ugyan nem látszik, de legalább lehet sejteni, merre van". Brávó!

Nem is csoda, hogy azt mondják sokan, nem látják a korongot, úgyhogy utálják ezt a sportot. Mert nem is lehet, könyörgöm!

Mekkora mák, hogy ki tudtam menni minden meccsre. Ellenkező esetben hörögve telefonáltam volna be a Sport1-hez, hogy azonnal rakjanak rendet, és zavarják el a sakkközvetítésekről átigazolt kollegákat.

Ezek tuti, hogy életükben nem láttak még élőben sem jégkorongot, nemhogy kamerán keresztül. Döbbenet, hogy a Sport1 be meri vállalni ilyen alulképzett amatőrökkel a hokidöntő közvetítését...
@facsipesz: Szió! Szerintem se szuper a közvetítés, de legalább van. Becsüljük meg ezt is. Élőben a csarnokban szoktam nézni a meccset, de ha néha van közvetítés mindig felveszem a kommentek miatt, na meg néha jó visszanézni. Tudod sárgább is savanyúbb is de a mienk.
@forestjr: Köszönöm, de én nem igy gondolom, ha csak nem arra gondolsz, hogy jól álljuk a pofonokat. Aki számít (csapat és pl Te, de sorolhatnám) attól megkaptuk az elismerést, hiszen Dávid február 6.-áig a csapat tagja volt, háromszor utazott vizsgaidőszakban Csíkszeredába, ezért vizsgát is halasztottunk, naponta 6 órát edzett - ami nehezen volt összeegyeztethető a tanulással -, de a mester és a vezetés nem szavazott neki bizalmat, nem játszott, csak ha sérült volt a csapatban és állandóan alázták, kivéve Barótit. Nem volt szándékomban ezeket leírni, de most úgy gondolom itt a helye a véleményemnek. A fiúk a fentiek ellenére a szívem csücske, a többi meg nem számít, újpestről nem először rúgtak ki bennünket, a Baluból 17 évesen igy lett dunaújvárosi hokis, Pék mester nem szavazott neki sem bizalmat. Sajnos Dávidnál ez nem megoldható, mert az egyetem Budapesthez köti (ezért jött el tavaly Szfehérvárról) és a jövője szempontjából ez a legfontosabb.
@mik vogymuk: Természetesen, csak ha közéjük, közénk akarsz tartozni, akkor kicsit vegyél vissza! Ennyi.
Mikó lesz mán videjjjjóóóóó????

Látni akarom Martz gólját mééégmééégmééééég :)

Szép volt fiúk!

Augusztus vége, szeptember eleje pedig... de soká lesz még... :S
Gratula a Volánnak!
A Bajnokság után szusszanva egy párat,meg kell állapitani,hogy nem lehetünk elégedetlenek.
Tudásuk alapján,teljesen megérdemelt a Volán siker.
Félre minden vélt,vagy valós sérelemmel,mindent és
mindenkit egy cél vezéreljen,a sportág sikere,az álom valóra váltása,az álomszerü A csoportban maradás.
Azok akik gyerekként "vizen jártak" most,felnőttként jégen lehetnek,eljutottak oda,ahová mi a legszebb álmainkban képzeltük Őket.
Ezek a fiúk,-és nem csak a válogatottak-,olyat tettek,amit kevés sportoló mondhat el magáról!
OTT VANNAK,és olyan munkával,olyan körülmények között,ahol már más,feladta volna.
Vannak fanatikusok a jégen és a háttérben,akik ezért dolgoznak. Maradjanak Velünk!
Köszönet a MOL-nak,amit eddig és remélem,ez után is tesz a HOKI-ért
KÖSZÖNET,A SZÚRKOLÓKNAK,AKIK MEGÉRTETTÉK,HOGY NINCS ELLENSÉG,CSAK ELLENFÉL!
Van még hely az Országban,ahol ráérezhetnek a hoki izére,az igati sportra és a SPORTBARÁTSÁGRA!


HAJRÁ MAGYAR HOKI,HAJRÁ LILÁK,ÉS MINDEN MÁS SZINÜ BARÁTOM!


-Leo 945-nek igaza van,messze van még,de a nyár se olyan rossz.
hová mi,legszebb álmainkban képzeltük Őket.
Ezek afiúk,-és nem csak a válogatottak-,olyat tettek amit kevés sportoló mondhat el magáról!
Bocs, ismétlés törlendő.
@Uteapu: ez tetszett.Üdv CSíkból!!!Ha majd jösztök akkor szóljatok,hütsük be a söröket,nehogy megégesse torkunkat)))).
süti beállítások módosítása