HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A HC nem nagyon hibázhat többet

2009.03.21. 15:37 F. Kapus

2-0-ra vezet a román bajnoki döntőben az SC a HC Csíkszereda ellen. Mihály Árpádék szombat délután harmadszor próbálják meg a papírformát érvényesíteni. Mert abban mindenki egyetért, hogy az alap- és a középszakaszban nem véletlenül végzett az élen a HC. Mindeközben a brassói kiscsapat is mindent megtesz az éremszerzésért.

Az SC Csíkszereda szurkolói blogján Gál Sándorral készítettek interjút a találkozó előtt, Tudjuk, hogy még nem nyertük meg címmel. A beszélgetésből kiderül, jelenleg nincs sérült a csapatban, továbbá hogy nagyszerű a hangulat az öltözőben. Ahogy Gál Sándor fogalmaz, "nincs még lejátszva a bajnokság, mutatja ezt a magyarországi példa is, ahol az Újpest szépített 2-1-re". Mindazonáltal egy szombati győzelem után már nagyon nehéz lenne a HC-nak 0-3-ról fordítania. Mihály Árpád őrzése fontos feladat, a HC-nál a fiatalság, az SC-nél a rutin jelent előnyt, tette még hozzá az SC vezetőedzője.

Kalamár Sándorral, a HC Csíkszereda edzőjével a mérkőzés délelőttjén beszélgettünk. A szakember elmondta, ha valamely csapat kétmeccses hátrányba kerül, az jobban figyel a következő feladatra. Nem hibázhatnak többet, ezzel is tisztában vannak a játékosok. A HC-nál sem lesz hiányzó sérülés és betegség miatt, csak az eltiltott Saluga nem áll rendelkezésre, de a következő mérkőzésen már ő is ott lehet. Helyettese ismét Pupak lesz. "Értékes csapat a HC, ezt be is akarjuk bizonyítani. Nem véletlenül nyertük meg a Mol Ligát és a román bajnokság eddigi szakaszait. Egész héten nagy hangsúlyt helyeztünk az önbizalom növelésére, igyekeztünk hatékony munkát végezni. Szeretnénk ismét visszatalálni a győzelem útjára."

A HC Csíkszereda feltette hivatalos honlapjára a döntő eddigi két mérkőzését. Külön gólösszefoglaló is készült. Az első mérkőzés itt van, a második emitt. Szerdán szurkolói találkozót tartottak a HC-nál. Erről is közel tízperces összefoglaló látható itt.

A román döntő előtt rendezik meg a magyar kölyökbajnokság fináléját. Ha az SC megveri az Alba Volánt, övé az arany. A találkozóra így csalogatják a szurkolókat. Érdekesség, hogy a meccset egy 19 éves magyarországi bíró, Deák Csaba Hunor vezeti.

A bronzmérkőzésen szombat délelőtt a brassóiak szépítettek a Steaua ellen. Az 5-1-es Fenestela 68 Brasov-győzelem azt jelenti, hogy 2-1-re vezet a bukaresti csapat. Folytatás holnap, szintén Csíkszeredában.

39 komment

Címkék: gál sc csíkszereda hc csíkszereda kalamár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már 1 - 1 a mérkőzés állása.
Hajrá Sportclub!
Lehet ezt a derbit kovetni vhol onlajn?

hc-sc 4:2 a 3ik harmad elején.
mihály árpi miután kicselezett 4 db sc-st,
zabludovszki rá 15 mp-re
5:2 petres, kozuch szarvashiba
Ez eldolt sajnos..
5:3 wallenberg, polc szarvashiba
nekem nem sajnos, nekem mindegy
5:3 vége
csak a 3ik harmadot láttam, nagyon ideges játék, nem volt valami nagy elmény, a közönség sem.
viszlát holnap
@popeszku: 40-42 a buntetopercek aranya... Pire s Kosa Miert kaptak a 10-10 percet,megirja nekem valaki?
Pire épp hogy meg nem verte a bírót... ezért kapta. Kósát nem tudom.
Amúgy ha vki bennfentes olvassa ezt a blogot a sportklub tv-től, lenne egy észrevételem: a bunyó sokszor olyan a hokiban, mint a só a levesben. Ha a jégen épp "menet" van, akkor mi a francnak kell mutatni egy kerek percen át az eredményjelző táblát? Vagy éppen az egyik kapust, ahogy éz ki a fejéből. Grrrr! Ritka gyenge filmezés...
@Joegep: kosa hatulrol lokesert kapta...
megerdemelt gyozelem volt,remelem holnap jon a kovetkezo:)
@suzuka: @pisti.sportklub: Kosssz!
Hat erik a alakul a 7 meccses donto...:D
Szép volt fiúk!Megérdemelten győztünk!Mihály Árpád a napjaink legjobb székely jégkorongozója.
Hajrá HC!
Sc gyerekek lattatok Pire urfit,hogy szlalomozott a nagy Sc atom bekkjei kozott...? Igy kell ezt csinalni,remelem hogy tudtatok kovetni... :)
@csik city: ki mondta hogy atombekkjeink vannak... ne kezdj kotekedni maris... orulj hogy nyertetek, en gratulalok a hc-nek... mihaly arpi valoban fantasztikus jatekos...
@Milka 71: És mit szólsz Hozó palánkcsattogtatásához,fejreütéséhez stb.Mihály kiakadt,mert meg merte kérdezni miért kapta a két percet?
@Muki76: Ezért rögtön kapott tíz percet.Wallenberg és többiek nyugodtan "érdeklődhettek",nem kaptak ráadást.Bocs a kétszeriért.
@Muki76: azert hozza kell azt tenni hogy Arpit 2 biro fogta hogy ne menjen neki a fobironak.... ez nem foltetlenul az erdeklodes kategoriajaba tartozik...
@Milka 71: mindket reszre osszevissza fujtak...
@pisti.sportklub: Petres fogta le,azután,hogy a semmiért kirakták.@Milka 71: Nem válaszoltál a kérdésemre.:)
A biraskodas az kritikan aluli volt.Mindket csapat nagyon jol jatszott.De sajanos a sok kihagyott helyzet megboszulta magat.Gratula a HC-nek.Es itt kiemelnem Piret,mivel nagyon szepen at zsonglorkodtte magat a vedelmunkon.Es szepitette is eztet.Na de ez van fel a fejjel.Hajra SC.
@Muki76: jo igaz... petrest elfelejtettem.... de akkor se szabad igy viselkedni.. egyik csapat jatekosanak sem...
@pisti.sportklub:Így van,nem szabad.Remélem,ha a Hc-s fiúk fel is veszik magukra a szép román mezt,csak vakarózni fognak benne.
Kulon gratula Adorjan Joskanak es Nagy Istinek jo volt nezni hogyan masziroztak az Sc csatarait es a tobbi Hc legenynek ugyesek voltatok a nagy Sc sziv az 5-2 eredmenynel osszeesett... hajra Hc!
@csik city: Gratulalok a nagy arcodnak! Nem tudod egy kicsit megallni,hogy ne provokald a Klubbosakat,hogy van az,hogy minden gyoztes meccs utan mindket szurkolotaborbol elokerul egy ilyen nagyszaju,s osztan keverei a Sz*rt de rendesen? Nincs szukseg erre egyaltalan!!!
Gratula a HC-nak! Hajra Szereda!
Do not underestimate a player like Mihaly Arpad, a coach like Timo Lahtinen, and a Team like HC !!! ::))))
@fekmen: hat mi azt hiszem mostanaban nem tettunk ilyet... en legalabbis mindig elismertem hogy jo hokit jatszanak... azonban ti ott kotozkodtok velunk ahol eritek... tudod: ha van sapka a fejen akkor azert ha nincs akkor azert...
miert van az hogy egyetlen hc-s szurkolo sem a sajat csapata jatekat meltatja (esetleg elismeri hogy az ellenfel is jatszott neha jol), hanem ilyen kis celzasokkal, utalasokkal szitjatok a tuzet...
a szurkoloi talalkozotokon mintha az hangzott el hogy moderaltabban kene szurkoljatok, mint a rivalis szurkolok... mutasatok meg hogy jobbak vagytok mint mi, ha igy van...
@Muki76: A semmi az az volt hogy hátulról Zsókot nyakon ütötte bottal. Mi az, hogy a büntetőpadról is visszajött érdeklődni? Az nem 10 perc. Vagy neki angolul kellene elmagyarázi? Valóban nagy játékos (szép golt ütött), de nagy paraszt is egyben.
Ez volt az első meccs a döntőben, amelyben a Hc igazán a szintjének a közelében tudott játszani, bár az Sc majdnem megakadajozta ebben ma is.
Azért volt egy jópár kihagyott helyzet mindkét részről.
Mihály Árpi elkezdte végre a gólgyártást.
Szerintem a holnapi meccset még fölényesebben hozza majd a Hc.

@SC 2009: Na én azt visszanézném videoról.Nem hinném,hogy a B szektornál és a csapatkapitányotoknál parasztabb lenne.
@pisti.sportklub: Olvasd vissza,talán Milka volt aki elkezdte.
Részemről ennyi.Ma jobbak voltunk,remélem holnap is jobbak leszünk.
Hajrá HC!
@Joegep: legyszives ne szolj bele a nagyok dolgaba.... olyan jo volt nezni Pire megmozdulasait az Sc bekkjei nem tudtak kovetni,hogy mi tortenik kozottuk,ja es legyszi ne farassz a valaszoddal,koszi.
@Joegep: legyszives ne szolj bele a nagyok dolgaba.... olyan jo volt nezni Pire megmozdulasait az Sc bekkjei nem tudtak kovetni,hogy mi tortenik kozottuk,ja es legyszi ne farassz a valaszoddal,koszi.
@csik city: Kar volt lesulyedni az idiotak szintjere! Pedig mar ovtak ettol,hogy ne tegyem meg,mert ugyis gyoznek a rutinjukkal!
@Joegep: folosleges farasztanod hagyd hogy tiszta szivbol orulhessek a gyozelemnek ismerjetek el,hogy megalaztunk...
@csik city: Inkabb ezt nem folytatom,ilyen kekeckedokkel-legyen az HC-s vagy SC-s-foleg ha meg "nagy"-nak is erzik magukat! Az arc nagy haver nem te,azt kene lecserelni s ez ervenyes neheny Klubbosra is! Na joejt meg megnezem az Alba meccs veget!
@csik city: el nem tudom kepzelni ki lehetsz... mi az hogy a nagyok dolgaba??? legyszi mutatkozz be ha annyira nagy vagy...
süti beállítások módosítása