HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fontos lépésre szántuk el magunkat

2009.03.08. 17:49 Hblog

Ettől a pillanattól kezdve nem lehet kommentálni az OB I.-rájátszásról szóló híreinket. Kissé szomorúak vagyunk, hogy ilyet kellett lépnünk, de elfogytak moderátori kapacitásaink, találomra kivagdosni embereket meg mégsem elegáns. Szóval, aki továbbra is őrjöngeni, gyalázkodni, provokálni és kötözködni szeretne, ez alatt a poszt alatt megteheti, másutt nem. Az egyéb írások alatt felbukkanó off kommenteket habozás nélkül töröljük. Törzsolvasóinktól elnézést kérünk, megértésüket köszönjük.

239 komment

Címkék: szolgálati közlemény ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Rex: "Ez szerintem így van rendjén."
Mások szerint meg nem, így kerek a világ :D
@Joegep: Neked sem lehet egy könnyű életed...
@M.Messier: Nem most kezdte uzni az eszet,olvass vissza a MOL liga dontos cikkebe...ja es igenis nem volt konnyu eletunk,de megmardatunk magyarnak,talan jobbnak,mint az elfasult anyaorszagaikanak jelentso resze...de ez most nem tartozik ide...de azert szomoru,hogy egyeseknek mennyire a mult rendszerbol visszamaradt felfogasuk van...
@doszy: Nyugi már! Kell a nagy-Volán a rájátszásba, mert nélkülük nem sokat érne a magyar bajnoki cím. Mondom ezt én, a Lila! Ami nem járt nekik, az a pályaelőny, de most már mindegy. Jöjjön a döntő!

Az EBEL-szereplés feltételeinek biztosításáért (értsd: lóvé) pedig elismerés, de nem kell a demagóg szöveg arról, hogy az a magyar jégkorong érdeke. A kérdés annál sokkal bonyolultabb.
aaz elnok urnal a pont aki kocsog menjen a faszomba :D
sok semmire kello fogjunk neki verekedni a fasz ki van
"jobb egy csendes verekedes mint egy hangos verekedes" szoval ki verekszik velem :)))
@gabute: Jövőre induljatok a szuperminiben, azt biztos söpréssel nyeritek! Valamelyik szponzor csináltat egy akkora kupát, mint a Stanley, kirakhatjátok a klubházban és mindenkinek mutogathatjátok, hogy ti vagytok a BAJNOKOK! :)
ez a pályaelőny dolog teljesen érthetetlen számomra is.

ezt valaki nagyon elqrta.
@Liladínó: Nálad a pont.
Fehérváriként teljesen egyet értek veled, nem szabadott volna pályaelőnyt kapnunk. Majd talán jövőre úgy lesz.
Ha négy nyert meccsig tartana az elődöntő is, nem lenne pályaelőny... Ez persze többletköltségeket okozna a résztvevőknek, de valamit valamiért...
@qx92: Most nem tudom eldonteni,hogy gunyulodsz-e velem.:)
Tegnap agyon felb...ta a fejemet az @defo gondoltam egyet alszom ra lehiggadok,hat most kelltem fel es vissza olavasgattam,hat mar le vagyok higgadva,ugy gondolom tul finom voltam,s ha mar veszekedes akkor legyen hangos;)
nem láttam az esetet csak a leírásokból próbálom elképzelni, de ezért tényleg csak 2+2 járt?? azért kérdem, mert ez babics nevű csíkos, nálunk a vérző sérülést okozót játékost semmivel sem büntette... Szerintem ha nem kap valaki megfelelő büntetést tettéért, még képes azt hinni a megengedett határon belül van és nagyon súlyos lehet a vége.
@qx92: Az ilyen idióta beirogatások miatt szüntették meg (jogosan) a hozzászólás lehetőségét!!!

@jeges a maci: A "babic" nevű zebra azt sem torolta meg, hogy Martz akkorát kapott fekve a kapus köcsögtől, hátulról megtámogatva a "nem egészen érthető elme állapotú" Vychodillal, hogy kettős látással korházba kellet szállítani!!! Sőt kapott érte 2+2 percet!!!!!
Ez elég furcsa, hogy egy magyar jégkorongoldalon pont a magyar jégkoronghoz nem lehet hozzászólni...
Mindenesetre néhány megjegyzés: Sajnos, hogy ennyi meccs van az EBELben, pedig igen is játszatni kéne a nagyvolánt legalábbis az OBIbe számító meccseken.
Itt kapcsolódik a kisvolán, ahova mikor volt lejátszás, szégyenszemre akkor is kikaptak...

Hogy a meccshez is kapcsolódjak (amin különben nem voltam),(egyedül csak a lőtt gólt hiányolom) de itt csak ismételni tudom magam. Nem Árkoval volt a fő gond, hanem hogy a Volán elhitette, hogy Árkoval volt a gond. Ha 8-3ra nyernek ugyanúgy semmi örömöm nem lett volna a meccsben, viszont csalódás volt, amit a várva várt csapattól láttam.
@jeges a maci: Volt egy kavarodás a kapunál, Martz, földre került, (egyébként Racko is rávert egyet a földön) Vychodil pedig bátran rávetette magát és ütötte, mint a répát. Nem láttuk, hogy vérzett, de azért valamiért kórházba kellett szállítani... Vychodilt a vezetőbíró próbálta lerángatni Martz-ról...
Remélem lesz róla video...

Ha a MOL- liga meccseit kivesszük a magyar bajnokságból OB1 akkor a nagy Volán csak 2 meccsel játszott kevesebbet mint a többi magyar csapat. Úgy könnyű beszélni, hogy 1 meccs egyszerre kettő sorozatba számít. Ha külön lenne a MOL liga és az OB1 akkor kiváncsi lennék, hogy hány csapat indítaná az Ob1 ben a junior csapatát és ki melyik ligát választaná.
@Lazlee: kár, hogy a tegnapit nem láttad, csökkent volna a hiányérzeted, a volán már jóval közelebb állt ahhoz amit tud ;-)
UTE drukkerek, ha terveztek pénteken valami leruccanást Székesfehérvárra, szivesen csatlakoznék! feltéve, hogy tudok szabit kivenni:D
Szép volt újpesti fiúk! Ez az idény már dicsőségtablós, bármi lesz is a döntőben. Reményeim szerint a Volán nem fog söpörni és legalább hazai pályán elcsípünk egy-két győzelmet. Az lenne a hab a tortán.
A tegnapi meccs egy kicsit elmaradt a korábbi kettő színvonalától, de az első tíz perc kivételével nem tartottam attól, hogy elúszhat. A Stars hajtott becsülettel, Holéczy és Gergely szerintem kifejezetten jól játszott. A többi "húzóemberük" átlagos szürkét. A végén Svasznek, Gröschl és Kangyal szívük szerint bunyóztak volna, de erre nem találtak partnert. Jó kimondani, hogy a jobbik csapat lépett tovább, méghozzá magabiztosan, a döntőbe.

HAJRÁ LILÁK! HAJRÁ ÚJPEST!
Hát, én a magam részéről sajnálom a blog döntését, de maximálisan megértem az okát. Aki tevékenyen részt vett az értelmes eszmecserék helyetti komplex anyázás kialakításában, az most szépen veregesse meg a saját vállát... ilyen korrekt közegből ilyen mélyre süllyedni, ki-ki büszke lehet a teljesítményére...

Ami a tegnapi meccset illeti, már minden lényeges elhangzott. Én úgy láttam, a Volán végre felpörgött 70-80 %-ra (viszonyításképp: az EBEL-ben a legnagyobb győzelmeinket vsz 110-120 %-os teljesítménnyel arattuk), és innentől nagyképűség nélkül állítható, hogy csak egy csapat volt a jégen. Ha nem véd ilyen jól az ellenfél kapusa, ha nincs az a három kapuvas, könnyen két számjegy lesz a vége. A védekezésünk parádés volt (nem is emlékszek komoly Dab helyzetre), de az emberelőnyös megoldásaink továbbra is felejthetőek. Szerintem az Újpestiek jobban aggódhatnak majd azért, ha ők kerülnek előnybe, mert az emberhátrányos kontárinkból sokkal több helyzetünk jött össze, mint az előnyös tilitolikból. :)

Summa summárum: én úgy látom, kikerült a csapat a gödörből, és ez jó jel a döntőre. Remélhetőleg a tévés meccseken az egész ország láthatja majd az EBEL-es színvonalon játszó Volánt, és így a jövő évi rájátszásig parkolópályára kerülhet ez a tökéletesen meddő vita.
Az Újpestet nem láttam még idén, a hírek meggyőzőek, kíváncsian várom, mi lesz a csaták vége. Én a szívemre hallgatva söprést tippelek, az első két meccsen óriási küzdelmekkel, utána simábban... de hát majd kiderül. Remélem Újpesten most is lesz show a bevonuláskor, jól nézett ki az összefoglalón. :)
Én is sajnálom a kommentelés lehetőségét...

Ami kikívánkozik belőlem a tegnapi volán-dab után: Sofi. Hihetetlen egyéniségnek tartom, nagyon szeretem a lendületét, meglátásait, robbanékonyságát. De az utóbbi 2 meccsen, mintha átmosták volna a gondolatait. Tudom, hogy a keménykedés is hozzátartozik a meccsekhez, sokszor igenis ezzel is taktikázni kell. A szabályos, furmányosan kemény ütközések még jól is állnak Sofinak :), de dühből nem lehet fegyelmezett csapatjátékot produkálni! Nekem hiányzik a csapatjátékos, higgadtan flegma, gondolkodó, mosolygós Sofi!!!
Ha valaki tehet ezért: HOZZÁTOK VISSZA!!! :)))
@ardea: ez azért van, mert egyes játékosok is úgy érezték, hogy a Dab-osok utaztak Martz-re és Jason-re. A pénteki botos harcművészkedés sem volt semmi, de a tegnapi két eset azért sokaknál leverte a biztosítékot.
Én nem láttam, hogy Martz mivel kezdett, és őt ismerve simán el tudom képzelni, hogy bosszantotta/provokálta a kapust - és ez szerintem is megtorlást érdemel, ez a jégkorong szerves része -, de az biztos, hogy azonnal földre vitték, és utána a földön fekvő játékosra támadtak rá KETTEN, előbb a kapus, majd a 10-es ősállat. Rendben, verekedjen meg vele, ha ilyen kemény csávó, nade egy földön fekvő játékosra rátehénkedni, és úgy lebontani, az mégis milyen primitív színvonal már? Erre szerintem egy civilizált jégkorongkultúrában semmilyen elfogadható magyarázat nincsen. A fickó amúgy is vagy húsz kilóval nehezebb Martz-nél, meg kétszerakkora vállai vannak, valószínűleg állva is leverhette volna.

Sofi ezután tényleg bevadult egy kicsit (ahogy Újvárosban is a sok arcra-fejre menő kampózást látva), de azért gondoljuk végig, mi történt. Voltak ezek az esetek, és amikor Sofi bedühödve felkínálta a lehetőséget, hogy na Acélbikák, Velem kezdjetek, itt az alkalom kinyilvánítani a véleményeteket, akkor már egy kemény srác sem akart bunyózni. Vajon miért?

Egyébként semmi gond sincs Sofival, és szerintem teljesen korrekten áll a dolgokhoz. Alapban is egy vehemens, kemény játékos, de lényeges tudnivaló, hogy a keménykedése nem ALJAS. Aztán arra mondjuk az ellenfélnél számítani lehet, hogy ha túllépnek egy határt, akkor a Volánból is lesznek olynaok, akik megvédik a sajátjaikat. Sofi egy ereje teljében lévő, jó kötésű, fiatal játékos - naná, hogy nem fogja annyiban hagyni. Én pont ezt becsülöm benne, még akkor is, ha adott esetben néha túlzásba esik, és emiatt fegyelmezetlenségéből adódó kiállítás lesz a vége. Én inkább az ilyen embert tartom igazi jégkorongozónak, mint azt, aki soha egy tiszta, korrekt pofont nem mer bevállalni még akkor sem, amikor teljesen jogos lenne (és szerintem ilyen volt nálunk pl. Tőkési Curling Lajos, aki sosem keménykedett... bezzeg tegnap megmutatta, hogy védőként a támadó harmadban hogy kell úgy fejjel előre a palánkra lökni valakit, hogy az illető halántéka vérezzen. Na az is szép egy sportteljesítmény volt).

A higgadt-flegma, mosolygós Sofit amúgy én is szeretem, és nincs kétségem affelől, hogy hamar viszont fogjuk látni. :)
Egyébként témához hozzászólva, elég gyerekes megoldásnak tartom a kommentek lezárását.
@freddyD: hát ez van. Ha másképp nem lehet emberi hangnembe terelni a kommentezést...és néha még a "dühöngö" létrehozása sem megoldás...hajlamosak sokan elfelejteni, hogy ez sport, és nem háború.

Amugy engem a Volán tegnap halálra rémitett, még nem láttam öket élöben, pláne ilyen közelröl...sok volt az indokolatlannak tünö durvaság mindkét fél részéröl. UTE drukkerként remélem, hogy az enyéim megússzák sérülés nélkül a minimum 4 meccset, nem ehhez vannak szokva.
@Ysbryda: Értem én, hogy pár alak nem bír magával és fröcsög, de döntő többségben még nem volt vészes és emiatt miattok most bajnoki döntőről nem lehet véleményt nyilvánítani? Ugyan már...
@Ysbryda: Ja kérem, nem hímzőszakkör... :)
Nagy hülyeség ez a komment lezárás a magyar témákban... hatalmasat csalódtam a blog készítőiben, de hát ők tudják!

Jó lenne már leszállni a VOLÁN OB1 szerepléséről!!! Itt a helyük, akinek meg nem tetszik az miért csak most kap észbe?! Egész évben tudni lehet hogy ők most kapcsolódnak be, és az észrevételeket meg szezon előtt kellet volna jelezni a Találjuk ki az Országos bajnokságot című írás után.

Törzsgyökeres DAB szurkolóként meg gratulálok a Volánnak, sok sikert nekik. Vita nélkül ők a jobb csapat és jobb csapattól nem szégyen kikapni. Mindazon által a különbség nem olyan hatalmas mint ahogy várni lehetett, és ez nem a Volán sértegetése hanem talán a mol liga dicsérete.

A DAB játékárol... Tudom hogy nehéz szubjektíven figyelni egy meccset, de azért már nehogy ránk ragadjon az hogy aljas csapat.
A persze Vyho durvasága több volt ami a megengedett, de azért nem kéne úgy tenni mintha a másik oldalon csupa angyal játszana.

Amúgy a kanadai hokiban nagy hagyomány hogy minden csapatban van egy-két ilyen keménylegény és David tipikusan ilyen. Nem hiába a brit bajnokságban is negálta a helyét, pedig ott nagyságrendekkel erősebb a fizikai játék. JPM által elkezdett irányvonal a kemény ütközős, szurkálós, romboló védekezésre és a gyors gólra törő kanadai iskolára épül... Én úgy gondolom ez a hoki. Aki nem ért egyet ezzel az mehet kosárlabda meccsre, ott nem lesz ütközés, vagy akasztás. A VB-n szerintetek ki védi meg a kapu elé merészkedő és ott szurkáló játékost? Martz-nek természetesen jobbulást!
Jah és a méretekről... Vychodil 185cm és 95kg, míg Marz 188cm és 88kg... szerintem nem kétszer akkora benga állatról van szó tehát...
@advocatusdiaboli: tudom, de más tv-ben látni, meg más ott állni a plexi mellett, mikor épp odakennek valakit:) Élmény volt, nah. Megyek hímezni...
a legfrissebb posthoz annyit fűznék hozzá, hogy HAAAAAAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LILÁÁÁÁÁÁÁÁÁK! Mindenki Fehérvárra!
@freddyD: lehet véleményt nyilvánitani, itt:) Csak piszok nehéz megkeresni a véleményeket a sok mellébeszélés között! (mint pl az én hozzászolásaim:))
@Rock me Amadeus: én megyek:) Be kell szereznem egy csinos UTE sálat addig...
@Stommy: " JPM által elkezdett irányvonal a kemény ütközős, szurkálós, romboló védekezésre és a gyors gólra törő kanadai iskolára épül..."
Na ezzel volt egyébként egy kis probléma tegnap.
A szurkálás: lehet verbálisan és lehet fizikailag. Nálatok néhányan összetévesztették a kettőt, csak egyet had emeljek ki, 2. harmad valahányadik perce, "nyúlszivű", kis testű védőtök térdhasználata a DAB kapuja mögött, Babic (aki ebben partner volt) széttárt kézzel továbbot int. Mi ezért 16 meccsen keresztül szívtunk!!!! Hidd el nem az elfogultság írattja ezt, mert néhány méterre voltam az esettől, és a térd mozdult és nem más!
Néhány DAB játékos valóban a provokációt tekintette fő feladatának, csak aza a baj amikor visszakapta, mert nálunk sem angyalok játszanak, akkor ment a rinyálás. Egyébként valóban látszik a DAB játékán a kanadai edző munkája, jövőre újra a döntőbe a DAB-ot!!!
Furcsának találom hogy épp a finálé meccseire amit oly sokan vártak,nem lehet kommentálni.Mivel 2 csapat játssza a döntőt, 2 szurkolótáborral, nyilván senki ,még a szerkesztők sem várják azt,hogy tőlünk az ute-t ,az ute táborból,pedig a volánt dicsőitő hozzászólások jelenjenek meg.Ez az egyik legjobb dolog a blogon, meccsek után megírni a véleményeket,(nyilván többszemszögből)és mivel egyik csapat veszíteni fog,szurkolói gondolom nem fognak örömködni, de ott a másik meccs a javításra.Elszoktam olvasni a kommentek nagyrészét, szerintem egyáltalán nem vészes,még az ominózus dab-volán péteki meccsről írtak sem ( megkell mondjam , nem azért mert fehérvári vagyok, de Árko csak a szabályokat alkalmazta,és a dab játékosok mivel ütemeket késtek,jogos volt a kiállítások majd mindegyike)messze alatta marad a hozzászólások stílusa , egy hc- sc meccs utáni sokszor nyomdafestéket nemtűrő kommentek hadához,pedig ők 1 város 1 csarnok.Erdélyi meccseknél nem volt komment tiltás. Ez olyan dolog ,mintha valaki nagyon vár egy esti filmet, már majd leragad a szeme,mire végre elkezdődik a film.Kiírják a stáblistát,és elalszik.Grand malőr.
@Ysbryda: Én speciel nem szeretek TV-ben hokit nézni, egyáltalán nem adja vissza a hangulatot, a TV puszta statisztikára jó, hogy tudd az eredményt... Örülök, hogy elkaptad az "életérzést"! Remélem még sok klassz élményed lesz mindenféle jégpályák szélén!
@advocatusdiaboli: igyekszem ott lenni ahányszor csak tudok:) Jövöre tuti bérlet az UTE pályára, meg ugye tegnap kiderült, hogy a fehérvári sincs "messze"...és kb egy hónapja elkezdtem hokizni is, persze az inkább csak "szakkör":D Ma megyek venni tűt meg cérnát (könyökvédö+kesztyü)
@Ysbryda: Hát igen, könnyű megfertőződni... Jó szórakozást a pályán, meg mellette is!!!
Budapest-Déli pu.-ról induló vonatok 15:43 16:03 16:13
érkezések Fehérvárra 17:10 17:15 17:20
Melyikkel menjünk?
@megmondóemberke: a jégcsarnok az állomástól gyalog cca negyed óra ,budapest irányába kell visszafelé menni.Autóbusz az állomásnál megáll ,és a jégcsrnok előtt tesz le ( 179métert kell kb gyalogolni)a következők : 13as, ez kb 17:28-30körül van a vasútnál. 20 -as 17.25re ér oda. A 3ik emgálló a jégpálya. A buszjegy a buszon vásárolva 220huf, újságosnál, jegyirodában (vasúton van) azt hiszem 30-40el olcsóbb. R news fehérvár :-)
GYALOGLUNK, NEM TÁMOGATJUK AZ ALBA VOLÁNT!:D
No meg az majdnem egy sör ára:D
@megmondóemberke: én a 15:43-asra teszem a voksot. gyalog egyszerübb lemenni a pályához, ha nem esik az esö, mint a buszra várni. Szerintem.
sziasztok,
sajna nem lehetek ott a pénteki meccsen élőben, adja valahol a tv?
nem úgy volt, hogy az összes döntőt élőben adják? (legalább ezt, könyörgöm!)
most látom, hogy sport1, 17:45. nem szóltam :)
hajrávolán.:)
Sport1 stream létezik? VB-meccsek gondolom lesznek neten... Ha a fibernet nem veszi vissza a kínálatba, váltok szolgáltatót, oszt kalap-kabát.
@Ysbryda: én is azzal megyek, Érden szállok majd fel
@Rock me Amadeus: megvan a szabi aznapra, tuti megyek:) Szerintem a fehérvári állomáson össze fogunk akadni, remélem lesz pár feltünö UTE drukker, majd hozzájuk csapodom:)
@Ysbryda: hozzál herevédőt és foggumit (esetleg fehér zászlót), forestjr kollégával 3 éve sajnos nem vittünk...
@Rock me Amadeus: lányokat csak nem bántanak...
@Ysbryda: Nagyon családias a hangulat, gyere nyugodtan...

@Rock me Amadeus: Természetesen előfordulhat családon belüli erőszak, de nem jellemző... :)
@Ysbryda: Senkit nem bántanak!
@Rock me Amadeus: Azóta semmi nem volt, és akkor is elfutottak :) .
@Jussi: Ne sértegess, mi senkik vagyunk? :)
Érzem én, ez jó buli lesz:D
@forestjr: Miért ,bántottak?Az ominózus Fradi elleni gáztámadás óta nem tudok balhéról.
@Jussi: Nem bántottak, mert megvédtem magam :) . Ez körülbelül 3 éve történt. De felesleges rajta pattogni, mert semmi bajom sincs a Volán-szurkolókkal, ez egyszeri eset volt. És ők is valószínűleg RBD-sek voltak, nem hokiszurkolók.
Kommentelni akarok! Free blog!
Sziasztok!@exL:1: Tudod mia jó, hogy Szfvárnak nincs két rivális csapata különben itt is olvashatnál hasonlókat, mint a Szeredai csapatoknál, elvégre annyira magyarok vagyunk. @Rock me Amadeus: Több éve járunk ki családostul szurkolni, az említett fradis meccsen kívül nem volt még probléma, remélem továbbra is így marad. Egyébként azért szép a hoki, mert a gyerekeket is ki lehet vinni, persze néha nem árt befogni a fülüket. Jó szurkolást!!!! Hajrá Volán!!!
@forestjr: A szalcburgiak is saját lábukon távoztak, pedig elég irritáló brigád volt...

@Jussi: Na az erős volt, sírt az egész csarnok...
@advocatusdiaboli: Mi is a saját lábunkon távoztunk, a csarnok és a vasútállomás között történt az incidens. De mondom, se előtte, se utána nem volt problémánk.
Lehet azért, mert máskor mindig kocsival mentünk? :)
@forestjr: Sajnálom, injekciós barmokból sajnos ide is jutott pár... Remélem pénteken csak a végeredmény miatt lesz okotok szomorkodni! :)))

Érezzétek jól magatokat!
@beth01: pedig sajnos volt ilyen, RBD-s srácok csinálták egy Vidi-Újpest meccs után történtek "revansaként".
Ha ezt olvassák, akkor ezért a bejegyzésemért sem leszek megdícsérve, ahogy korábban is volt már gondom abból, hogy "túl nagy a pofám", de hát én már évek óta azt hangoztatom, hogy engem alapvetően nem zavar, ha ezek az erőtől duzzadó fiatalemberek szervezett keretek között háborúznak egymással - a balkáni színvonal ott kezdődik, amikor nem egymást verik az ultrák, hanem bárkit, akit xy mez, sál, sapka látható. Pedig ha nagyon akarnák, meg tudnák különböztetni a "mezei szurkert" az xy csoport runtinos tagjaitól - de nem, sajnos sokszor van az, hogy arra már nem is emlékeznek, hogy ki kezdte, a lényeg, hogy ha az "ellenség" áttéved a másik városba, jól megverik/elveszik tőle az ereklyéket (amelyeket aztán a köv. meccsen rituális keretek között elégethetnek az nagy boldogságukra).

Szerencsére Volán meccsre már egyre kevesebbet járnak közülük, vagy ha igen, nem szervezett keretek között - ami azt jelenti, hogy meccset nézni jönnek, és nem "megvédeni a városunkat".
Félreértés ne essék, semmi bajom a csoporttal, több tagjukat ismerem, és még van is miért tisztelni a korrektebb arcokat - de ez sajnos nem mindenkire áll. De hát barmok minden városban vannak, illetve még érdekesebbek azok az emberek, akik amúgy teljesen jófej, normális arcok, de ha elkapja őket a focihév, meg az idegenvárosbanmegvédjükahazát-lendület, semmi pénzért nem találkoznék velük egy tömeggel teli, napfényes belvárosi korzón sem.
@advocatusdiaboli: Köszönjük szépen! ;) Bár valószínűleg pénteken nem tudok menni, de a többire megpróbálok eljutni mindenképpen.
Igen mindenki érezze jól magát és könyörgöm küldjenek egy korrekt sípmestert és ne tegyék tönkre a döntőt!:-)
@Raon: ilyenek Újpesten is vannak, nem is kell bemutatni őket, gondolom nektek se Fehérváron. Úgyhogy, kvittek is vagyunk e tekintetben. Szerencsére alapvetően másokból áll a jégkorong közönség, mint a futball és csak remélni merem, hogy a döntő sem bátorítja fel a bajkeverőket a csarnoklátogatásra. Legyen szimpla hangpárbaj köztünk, remek meccsek, és győzzön a jobbik. (Természetesen itt nem a Volánra gondolok - haha!!)
@Raon: @Bertuzzi: Na-na fiúk nem szabad ennyire egyetérteni, mert a végén még visszakapjuk a kommentezési lehetőséget.
@beth01: isten ments, azt semmiképpen sem szeretném :-)
@Bertuzzi: Én nagyon szeretném, szóval így tovább! ;)
Vajon Martz-cel mi lehet?
@cuceró: Már túl van a Náthán! ;)
@forestjr: Sejtettem :) De ha már be van tiltva a kommentezés akor legalább legyen kövér :)
Martz szeme sérült meg az ominózus estnél de a vizsgálatok után kiderült semmi komoly!!Akik a Volán helyét megkérdőjelezik az OB1 rájátszásában nézzenek körül a szomszédoknál!Jesenice,Ljubljana ugyanúgy a rájátszásban kapcsolódik be az EBEL miatt és ott senki se hőzöng!Nem tudom mennyivel lenne jobb ha ha a Volán itt nyomta volna és 30pont előnnyel nyerte volna az alapszakaszt!Ha meg nem lett volna ilyen erős a Volán hanem többi szintjén nyomná lenne egy posvány magyar bajnokság és áprilisban nem a magyarok miatt izgulnánk az A csoportos VB-n!
@rol71: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ KÖSZÖNJÜK neked NAGY volán:)KÖSZÖNJÜK, hogy ott lehetünk a LEGJOBBAK KÖZÖTT:)NÉLKÜLETEK NEM LÉTEZÜNK:)
@fekete8:Nem a Volánra hegyeztem ki a dolgot, lehetett volna bármelyik csapat EBEL induló ha neki van rá anyagi lehetőség!Az A csoport EBEL nékül nem lett volna meg!Amúgy szívesen látlak pénteken és esetleg-ha lesz -jövőre EBEL hazai meccseken!
Már csak a színvonal,gyorsaság miatt az OBI-hez képest!Ja és nézőszám!
@rol71: Honnan tudod hogy senki se hőzöng? Olvasod a szlovén fórumokat vagy napi kapcsolatban állsz velük?
@Video Tóni: ha pl. mondjuk a Ljubjana hivatalos honlapjának szerkesztője mondja, az szerinted elég autentikus forrásnak számít? :)
@rol71: Semmi gond nem lenne. Először töröltük volna az összes alapszakasz eredményt. Aztán hoztunk volna egy szabályt, amely szerint tök mindegy, hogy ki hányadik, úgyis résztvevője a rájátszásnak. Utána büntetésből elküldtük volna a Volánt Csíkba két meccsre. (Ja, ez meg is volt...) Végül elvettük volna a pályaelőnyt a döntőre.

Bocs, félrebeszélek! Csak nem az idei kiírásból idéztem?
@Raon: Nem igazán :) Másrészt a Ljubljana már az EBEL vége előtt hazaküldte az összes légiósát, szóval nem a teljes EBEL keretükkel fognak részt venni a szlovén rájátszásban.
@Video Tóni: Komolyan azt gondolod, hogy az Olimpija AZÉRT küldte haza a légiósait, MERT indul a hazai rájátszásban???
@advocatusdiaboli: Nem, egyrészt nem volt pénzük, másrészt mivel látták hogy úgysem jutnak be a rájátszásba, már szartak rá hogy 10.-ek lesznek, és így átengedték a 9. helyet a nektek...
@Video Tóni: Ja, hogy ÁTENGEDTÉK... Gondolom a megszerzett 43 pontot is csak átengedték a Volánnak...
Nem mellékesen ennek mi köze is van az OB1-hez?

Nagyon kíváncsi lennék, hogy Újpesten, meg Dunaújvárosban hogy is képzelik el az OB1 "korrekt" lebonyolítását...

@advocatusdiaboli: OK, elnézést! Keményen meg kellett harcolni azért a 9. helyért! Amúgy mi lett volna ha nem tiltják el a 2 játékosotokat és első helyen zártok az alapszakaszban? Még tart a rájátszás, most a magyar csapatok malmoznának amíg be nem fejezitek? Ez is korrekt lett volna!
@Video Tóni: szerintem ereszd el a múltat és engedd érvényre jutni a pozitív gondolatokat! tavasz van, nagyszerű évet zárt a kedvenc csapatod és még nincs is vége a szezonnak! :D

Hajr, Volán!
@Video Tóni: a szlovénoknál tudtommal most azért megy a hőzöngés, mert a nagy Olimpija otthon kikapott a szlovén bajnokság elődöntőjében az otthoni alapszakasz nyertesétől, a Medvescsaktől 1:0-ra. Semmi nem jött nekik össze azon a meccsen.
@Video Tóni:
Ha nem tudsz normálisan hozzászólni, akkor légyszíves írogassál a saját blogodba, és ne hergeld itt, az amúgy normálisan hozzászóló embereket!!!
Jaj már, ne hőzöngjetek.
Jobb esetben a döntőben úgy jár a Volán, mint az EBEL-ben: utolsó előtti lesz:)
@Video Tóni: Valószínűleg a szövetségben, illetve a Volán vezetésének fiókjában lapult egy forgatókönyv erre az esetre is. Felesleges lenne belemenni a "mi lett volna, ha" jellegű eszmefuttatásokba.

Továbbra sem értem miért fáj, ha egy erősebb csapat ellen kell játszani?
@advocatusdiaboli: Akkor most visszaértünk a kör elejére, mert én eredetileg egy ilyen "mi lett volna ha" jellegű eszmefuttatásra reagáltam. Amúgy nem fáj ha erősebb csapat ellen kell játszani, megvertük mi már a HC-t is az idei szezonban :D
@Video Tóni:
A körnek nincs eleje, az ostoba beszédnek nincs vége.

Attól félek, nem lesz ebből normális kommentelés soha többet.
@Video Tóni: Hát akkor uccu neki, ezek után a Volán igazán nem jelenthet akadályt... ;-)

Jövőre meg irány a KHL...
Tudtommal tavaly az OLIMPIJA EBEL döntőzése miatt módosították a szlovén bajnokság menetét. Asszem...

Persze azt nem állítom, hogy senki sem hőzöngött. Bár Szlovéniában még az is megtörténhet...
Mi az istenért marjátok már egymást? Be kell látni, hogy más megoldás nem nagyon van a Volán OB1-ben való szerepeltetésére. Zárjuk ki a magyar válogatottak egész sorát felvonultató csapatot a magyar bajnokságból? Egy problémás dolog van, mégpedig a pályaválasztói jog megítélése, de ezen lehet változtatni. És persze ezt már ötezren le is írták. Ott nem kell magas lóról beszélni egész idényben, itt meg nem kell a kákán is csomót keresni, és máris béke van.
A kommentezést a legfrissebb ob1-es poszt alatt megnyitottuk. Hülyén érezzük magunkat, hogy ilyeneket ismételgetünk folyton, de: a nyájas szurkolókat arra kérjük, vitáikat kulturált hangnemben folytassák le. Ellenkező esetben kénytelenek leszünk berágni megint. A vélemény szabad, de véleményt mondani felelősséggel is jár. Ez itt nem valami fórum, ahol mindenki úgy őrjöng, ahogy jólesik. Köszönjük a megértést, és egyúttal bízunk törzsolvasóink segítségében is.
süti beállítások módosítása