HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megújult a Bp. Stars honlapja

2009.03.02. 10:27 D. Gromov

Pörög az online hokivilág, alig adtunk hírt az Icezone indulásáról, máris megtudtuk – szemfüles olvasóink mellett az illetékesek is jelezték –, megújult a Budapest Stars honlapja. Az új nekünk nagyon tetszik, jól strukturáltnak és informatívnak látjuk, reméljük, a csapat és az ellenfelek szurkolói egyaránt örömüket lelik benne.

Az egyesület vezetésétől közlemény is kaptunk, íme: "Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt, szurkolót, szülőt, játékost, sportbarátot a megújult Budapest Stars holnapon! Eredeti terveinkhez képest kicsit később sikerült újtára indítanunk, s noha még számos menüpont áll feltöltés alatt is, bízunk benne, hogy így is elnyeri olvasóink tetszését és rendszeresen látogatják majd oldalunkat.

Igyekszünk majd minél több hírrel, meccsbeszámolóval, képekkel, videókkal rendszeresen frissíteni a honlapot, hogy bőséges, naprakész információval állhassunk olvasóink rendelkezésére. Terveink között szerepel hírlevél indítása is, erre azonban majd csak az oldal 100%-os beüzemelése után kerül sor. Addig is vájruk észrevételeiket, javaslataikat, kérdéseiket az info@bpstars.hu címre.

Továbbra is várunk mindenkit sok szeretettel a káposztásmegyeri Icecenterbe, hogy minél többen bíztassuk a Budapest Stars felnőtt- és utánpótláscsapatait egyaránt!"

20 komment

Címkék: bp. stars

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A címük kimaradt a cikkből :) www.bpstars.hu

Tényleg nagyon színvonalas honlap lett és egy nagy lemaradást pótoltak.

A jövőt építjük, mellette Kangyal :)))
@OliBLOOD: ja, végül is csak a lényeg maradt ki, pótoltam, köszönöm :)
A keretben meg ott van Ruczuj Gellert holott az SC leigazolta. Tegnap mar itt volt. A jovo idenytol jatszik.
@OliBLOOD: Miért ne lehetne ott Kangyal? Nem azt írták oda, hogy Mi vagyunk a jövő... ;-)
@chubby474: Az ügyben érintett minden résztvevővel egyeztettél, mielőtt beírtad ezt? Csak azért hagyom bent, mert tudom, hogy minden fél tud róla, de kérlek, máskor tájékozódj, nehogy valakinek kárt okozz. Kösz.
nagyon szép. esetleg egy picit még szebb akkor lesz, ha nem a Főtáv Zrt és egyéb állami közszolgáltatók szponzorálják őket.
Szép lett az oldal... látható rajta egy olyan menü hogy Stars TV. Nem lehet tudni itt is várható majd online meccs közvetítés mint a DAB honlapján? Az lenne az ideális ha minél több meccs lenne interneten nézhető így ki lehetne küszöbölni a sport tv-k érdektelenségét. A nézők örülnének, szerintem a szponzorok is örülnének, és nőne a nézettsége a magyar hokinak.
Szép lett! Gratulálok a készítőknek!
@szorgalmas: mindenhol pénz hiány van és egyáltalán örülhetünk, ha a csapatainknak vannak fix támogatóik. Kinek több kis cég, kinek pedig egy-két nagyobb. Valakiknek egy gazdag hoki őrült és van akinek állami közszolgáltatók.

Szerintem örülhetünk, ha ilyen gazdasági helyzetben egyáltalán valaki a zsebébe nyúl e sportágért!
@M.Lac: maximális tisztelettel: NEM!!!
de ez itt nem téma.
Nagyon igényes, a korábbi gagyinagyi verzióhoz képest meg pláne. Gratula!
"A jövőt építjük" nem kicsit félrevezető szlogen.
A helyes, a jövőt vásároljuk lett volna.
Kedves mindenhol negatív barátaim.
Tök jó, hogy ilyen kevés ember, mint amennyi a hokiban van, ennyire tudja utálni egymást.
Szerintem ez világrekord.
Még jó hogy vannak akik dolgoznak helyettünk, amíg mi acsarkodunk, erre jó példa a stars honlapja a blog a gyerehokizni a zalaiak.
Esetleg azt kéne még kipróbálni, hogy minden sértettséget félretéve, megkérdezitek a kedvenc csapatotok, számotokra legszinpatikusabb emberét, hogy mit segíthetek, hogy jobb legyen?
És akkor nektek is lesz ilyen szép honlapotok, egy rakás ásványvíz, vagy szalonnasütés ,attól függően mennyi időtök van.

szj
ob4! megvilágosodtam. Oda is megyek Mohához, és kiokoskodom, hogyan tudnánk sok közpénzt (kb évi 100-120 milliót) "átintézni" a Fradiba. A rohadt negatív nénikémet, hogy nem sül ki a szemem.

Nem sajnálom a starstól a honlapot. nem értem a szalonnasütést, de látatlanban azt mondom: az sem érdekel. az uram-bátyám lopkodás zavar, ami ipari méretekben folyik az országban, és közte a starsanál is.

aki ezt nem érti, annak valami komoly problémája lehet.
@szorgalmas: hát ennél azért a ferencvárosi torna club nevű egyesület működtetése nagyságrendekkel több 100 milliót emésztett fel az elmúlt évtizedekben. de most is érdekes lenne mutatni olyan csapatot, amelyben nincsenek például önkormányzati pénzek. persze érthető, ha nem esik jól, hogy a kilencedik kerület nem a kilencedik kerületi feneketlen zacskóba önti a fillért.
@troller: GYK: nem az ÖK pénzekkel van baj. Illetve van, de ez most mellékvágány.

Hanem azzal, ha egy ÖK képviselő személyes érintettség okán, kapcsolatait felhasználva olyan közszolgáltató cégekkel támogattatja a klubot, melyben fiai játszanak, amelyeknek nem lehet célja reklámcélú szponzoráció.

a főtávnak, meg a többinek (lásd a gyönyörű honlapon) mit kéne reklámozni? ugye, semmit.

mit nem lehet ezen érteni? lerajzoljam, basszus, hogy megértsd?
@szorgalmas:

Sokáig éljen Torgyán József és Szabadi Béla!

(Bocs, de pontosan értem, ami mondasz, és nagyjából igazat is adok neked. Vagyis adnék, ha egy olyan országban élnék, ahol normálisan működnek a dolgok. Úgyhogy én csak azt mondom, hogy egy ferencvárositól hallani ezt - "Oda is megyek Mohához, és kiokoskodom, hogyan tudnánk sok közpénzt (kb évi 100-120 milliót) "átintézni" a Fradiba" - finoman szólva különös. Meg attól tartok, a sportfinanszírozással valóban nagyon komoly gondok vannak itten, de hogy mindenki pont azt a klubot baszogatja, amelyben több magántőke van, mint bármelyik másikban, az nem tűnik elegánsnak. Ennyi, de ha gondolod, szívesen lerajzolom én is.)
@troller: az utolsó fillérig mindent visszafizettünk (várszegi pénzből...). nem mellékesen a torgyán érá hangos ellenzéke voltam, és még sokan mások. van most olyan stars körüli csoport, amely erkölcsi okokra hivatkozva hasonló módon nyilvánít véleményt?

"hogy egy ferencvárositól hallani ezt - "Oda is megyek Mohához, és kiokoskodom, hogyan tudnánk sok közpénzt (kb évi 100-120 milliót) "átintézni" a Fradiba" - finoman szólva különös."

Miért is? Leríod, hogy érted miről beszélek, aztán bebízonyítod, hogy nem. különös fiú vagy.
Csak általánosságban:

Az nem baj, hogy valakik támogatnak egy csapatot, ha az legalább látszik. Az a baj amikor lenyúlják támpgatás, aztán a gyerekek meg rongyos gatyában parádéznak a pályán. Szerintem van olyan csapat ahol látszik, hogy mire megy el a pénz, és van ahol nem.

ennyi

szj
valami egészen elementárisan különböző dolgokról beszélünk.

szép napot.
süti beállítások módosítása