HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megműtötték Szilassy Zoltánt

2009.01.19. 22:01 D. Gromov

Még kora délután kaptuk a hírt, hogy súlyos szemsérülést szenvedett Szilassy Zoltán, a Dab.Docler csapatkapitánya. A 33 éves játékost az Acélbikák edzésén érte a baleset,  azonnal Budapestre szállították. A klub közleményében úgy fogalmaztak, "csak remélni tudjuk, hogy sikerül teljesen felépülnie". Információink szerint a Dab vezéralakján többórás műtétet hajtottak végre, a körülményekhez képest jól van. Update: most jött meg az újabb Dab-közlemény: "Nemrég véget ért Szilassy Zoltán több mint háromórás műtétje. Van remény, hogy a rendkívül súlyos sérülés ellenére ne veszítse el szeme világát."

46 komment

Címkék: sérülések mol liga dab.docler szilassy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaj Zolikám,remélem nincs semmi baj!! Mielöbbi gyogyulást kivánok!!
Jobbulást kívánok neki, remélem mihamarabb visszatér a pályára!
Jajj... jobbulást neki!
Jobbulást és teljes gyógyulást!!!
Jobbulást! Csalánba nem üt a mennykő!
Jobbulást kívánok neki én is!
Te jó ég, mi történhetett? :O

Jobbulást!
Ez szörnyű... Jobbulást kívánok neki!
Én fehérvári vagyok, és ő az egyik kedvenc nem fehérvári játékosom. Lac, srácok, nem lehetne készíteni egy transzparenst következő TV-s meccsre, hogy Jobbulást Zoli, v iesmi?
Feltéve hogy van még tv-s meccs. Vagy DAB meccsre.
Jobbulast kivanok neki az ero veled van !!!
borzasztó!!! és pont az alapszakasz vége előtt! én úgy szerettem volna ha vele is küzdhetett volna a jégen a dab, de isten adja hogy ne legyen igazam és felépül addig, jobbulást!!!
@freddyD: edzésen felcsúszott neki egy ütő:( Jobbulást neki!
Hát amilyen védők vannak most "divatban", csoda, hogy csak ennyi baleset történik.
Gyógyulást!
Természetesen jobbulást kívánok Neki!
Ez az eredménye annak, ha a plexit csak dísznek használják a srácok és a szemet egyáltalán nem védi. Talán ha szigorúbban be lenne tartatva a mérkőzéseken, hogy hogy kell azt az átkozott plexit viselni, akkor megtanulnák... Káka biztosan megtanulta egy életre :(
több játékos edz plexi nélkül...még a fiatalok közt is sok van, akik edzésen nem viselik. Pedig kéne...
sajnos ezek a belesetek benne vanak a hokiba
mielobbi gyogyulast kivannok neki
Én úgy tudom, hogy edzésen véletlenül belenézet Galanisz ütőjébe,mikor lőtt!! Szegény,sajnálom nagyon!! Remélem nem lesz semmi baj a szemével!!!
Bár én voltam aki
(elég csúnyán-kitiltás is lett belőle) szapultam , szidtam,de semmilyen sérülést nem kívántam Neki!
Ezennel megkövetem, s remélem "fent" is halják és segítenek!
Minél hamarabb látni szeretném a pályán!
Gyógyulj meg hamar!!!!!!!!!!
Jobbulást kivánunk csíkszeredából is !!
Mielőbbi teljes gyógyulást!!!
Atyaég! Jobbulást kívánok!
Mielőbbi teljes felépülést!
Legyél erős! Mielőbbi visszatérést kívánok!
Kitartást és jobbulást!!!
Jobbulást és szövődménymentes gyógyulást !
Elég súlyosnak hangzik:(((. Mielőbbi gyógyulást!!!
Eme sport "árnyékos" oldala,ahol ilyen borzasztó munkahelyi balesetek lehetnek...mielőbbi gyógyulást!!!!
Mi előbbi gyógyulást kívánok neki!Srácok ma érte játszatok!!!!!!!!!
Gyógyulj meg Zoli!
Jobbulást kívánok Szilassynak! Úgy járt mint szegény Brian Berard anno a Torontóban. Reméljük neki megmarad a látása!!!!!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neki! Sok sikert a DAB-nak mára! Szívesebben látnám a 4 között a DAB-ot.
szorítunk érted, Zoli, hajrá!
Bizzunk a mielöbbi teljes felépülésbe!
Jobbulást kívánok! Ezennel fel is szerelem a rácsot a sisakomra!
@hokimoki: Egy felcsapódó ütővel szemben nem igazán számít, hogyan hordja az ember a plexit.

Jobbulást!
Mielőbbi teljes felépülést kívánok! A látás az ember egyik legértékesebb tulajdona, nagyon remélem, hogy minden jóra fordul!
sajnos a szemgolyo repedt el hosszaban remeljuk nem lesz sulyosabb kovetkezmenye...
Sziasztok! Én mindig felelőtlenségnek tartottam a csak plexit. Szerencse, hogy az ilyen sérülések ritkák, de tényleg csak szerencse.
Jobbulást, mielőbbi visszatérést!!!
@beth01: Egyetértek veled, ha 10-12 évenként történik ilyen súlyos szemsérülés már az-is sok pláne ha megelőzhető lett volna.A legutobbi amire emlékszem Paraizs Ernő szemsérülése volt-de már ezt-is soknak tartom! Én kötelezővé tenném a védőrács használatát!
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Dunaújvárosi Acélbikák harmincnégy éves csapatkapitányát, Szilassy Zoltánt a hétfő délelőtti edzésen súlyos szemsérülés érte, és arról is, hogy késő délután megműtötték.


Telefonon kerestük meg a játékos édesapját, Szilassy Bélát, aki a nyolcvanas évek közepén volt a Dunaújvárosi Kohász hokicsapatának kapitánya: "Háromórás műtétet hajtottak végre a fiamon. Az első jó hír, hogy megmentették az orvosok a szemét, nem kellett kivenni. Viszont több hónapos kezelés, több műtét vár még rá. Az orvosok bizakodóak, szerintük a kezelések végére olyan stádiumba kerül a látása, hogy a szemvizsgálóban a felső sort el tudja majd olvasni." - mondta az édesapa.

Ezek a legujabb fejlemenyek egyenlore
Újvárosi hirlapból:"Tegnap délután a budapesti szemklinákán telefonon sikerült elérni a csatárt, aki először a balesetet idézte fel: - Három a három ellen a védekezést gyakoroltuk, amikor én túl mélyre hajoltam, és Galanisz ütője a plexi alatt eltalálta a szememet. Rögtön vigasztaltam Nikát , szerencsétlen baleset volt, ne rágódjon ezen, mert az csak a teljesítményét ronthatja vele.


Állapotáról így beszélt a harmincnégy éves hokis: - Harminckét öltéssel varrták össze a szemgolyómat, hatalmas monoklim van, nagyon bevérzett a szemem, ezért nem tudnak ultrahangos vizsgálatot végezni. Ami fontos, hogy nincs bakteriális fertőzésem, és lényeges, hogy a későbbiekben se legyen, mert akkor valószínűleg megvakulok a jobbszememre. De végül is majdnem mindegy, két szemmel sem láttam az üres embert..."

Hihetetlen ember. Egy ilyen sérülés után is képes saját magán viccelődni. Jobbulást Káka!
:) a poénkodás fél gyógyulás, nem? hajrá!!!
süti beállítások módosítása