HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Catrinoi: Kellett, mint a meleg kenyér

2008.12.03. 12:43 D. Gromov

Mondhatni közkívánatra mutatjuk meg gyorsan Adrian Catrinoi Steaua-kapus televíziós nyilatkozatát, akit kedves olvasóink nagyon szimpatikusnak találtak a Dab.Docler és a Steaua keddi mérkőzése után általa mondottak miatt. Kattinsanak, hallgassák meg.

54 komment

Címkék: videók steaua mol liga catrinoi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hibátlan és valóban teljes szimpátiát kivívó nyilatkozat volt !

Ez egy korrekt srác !

Ugyanúgy meg voltam döbbenve, mint Spillerék !
Marius Urzica volt a másik gyergyói román származású, aki a debreceni tornász vb-n szóllalt meg magyarul ugyanilyen szépen. Őt is körülrajongták. Nattyon helyes! ;)
meg vagyok lepodve... csiki vagyok de ezt nem tudtam... eszerint lehet hogy timaru is tud magyarul , o balanbanyai( csikszeredatol 30 km)...
azt kell hogy mondjam hogy le a kalappal catrinoi elott:D
ugy tudom Timaru is tud magyarul.allitolag a fia edzett itt Gyergyoban is egy ideig.
buszkek vagyunk rad Catri!csakigy tovabb..igazii gyergyoii.ezazz :) szeretunk.
Ezek szerint a Steaua a Székely Bllbaó!:-)
Amúgy - most löjjetek le -, de a Steaua szimpatikus csapat. És az öreg rókák is nagyon jól nyomják!
az biztos h a Sztelinel tobb a szekely,mint a HC-nal.ami akkora nagy szekely csapatnak indult. :D
A Steli szurkolok nagy reszt foci szurkolo huliganok de az igaz hogy Geru es Timarutol barmelyik fiatal tanulhatna mentalitast mert nagyon nagyon hajtanak minden meccsen.Ok szuletet sportemberek
bár néha nagyon semmiházi mocskos hokit játszanak, tényleg van két nagy emberük( pedig nagyon nem bírom őket)
azt azért egy kicsit erősnek érzem hogy a steliben több a székely mint a hc-ban, noha a székely bilbao kísérlet nagy kudarcot vallott. valóban vannak gyergyói székely jatékosok a bukaresti starsban:))
Ezt csak megerősíteni tudom, hogy a Steaua egy nagyon szimpatikus csapat, sőt ha lehet mondani a legszimpatikusabb a külföldiek közül. Sokkal jobb benyomásom van róla, mint az SC-ről vagy a HC-ről. HC-nál csak az edző kedves (nem a most igazolt sztáredző), SC olyan semleges, Progymot a régen sok nálunk játszó miatt alapból nem lehet nem szeretni.Viszont a Steauanál a játékosok is kedvesek, közvetlenek. Ha jól emlékszem nekem Kostandi András fordított, de lehet, hogy tévedek:-)
Ebben az a legszebb, hogy úgy mondott szépet, hogy nem készült rá.
Nagyon örülök annak, hogy semmi balhé nem lett a Steua részvételéből. "Béke van"
egy kérdés: a meccs osztályzata hányas ? egy olyan embertől kérdem aki se a dabnak se a stelinek nem szurkolt :) Mert én elfogult vagyok, én úgy láttam egyes, mert hát kikaptunk :)
Teljesen rendben van a nyilatkozat, ezt valahogy így kéne - mindig...
szerintem 2-esnel nem tobb... nem volt magas szinvonal (ezzel egyik tabort sem szeretnem megserteni), a steaua sem jatszott szep hokit, nem is lottek sok golt, a dabot egy picit ovatosnak itelem meg, szerintem nem voltak eleg ramenosek:)
Hat nemtudom most ezek utan nagyon megtetszett nekem Catrinoi kapus, pedig en mint Csiki gyerek nem nagyon szeretem a Steauat. Kicsit hulyenek erzem magam hogy nem tudtam eddig hogy Catrinoi mennyire jol tud magyarul...
Es szerintem ha nem is volt olyan jo merkozes, azert volt egy par golhelyzet amit Catrinoi tenyleg csak bravurral tudott haritani.
"émmegmondtam": ezentúl a sztelinek szurkolok :)
ja es ha valakit bant hogy hibasan irok ne haragudjatok, en is kb olyan vagyok mind Catrinoi: Csiki gyerek vagyok de roman,remelem senkit sem fog ez bantani.
én úgy tudom az anyukája magyar. tehát a magyar az anyanyelve :)
és hogy azt még senki nem hűházott aszongya:...székelyek vagyunk...
Kivalo nyilatkozat egy kivalo embertol.
Hogy kivalo ember azt biztosra tudom mondani,szemelyesen ismerem mar nagyon regen.
Es mikor otthon jatszott,jatszik(gyergyoban)a Steaua szineiben ugyancsak ezt a jellemet mutassa.
A sportszeruseget. Sokat tanulhatnanak tole sportszerusegbol,1-es Mol Ligas jatekosok.
Csak igy tovabb Catri. Gratulalok
Kedves Felsh!

Ugyan miért is haragadna rád bárki, ez nem helyesírási blog, másrészt aki a hokit szereti az ugye rossz ember nem lehet!
koszi szepen kutyatej73!
ezert nem is probalkozok peldaul roman hokiforumokon mert ott egy csomo taplo van (roman) aki csak azert irogat mert frusztralt es nem a hokirol beszel.
hat jo h tud magyarul emberek...hisz GYERGYOI szuletesu :D
felsh, még ők a frusztráltak? Azért ez vicces :)
Ezután tehát nem románul kell sz
Regi ismerosom nekem is Catri egy jo fej, az utobbi idoben nem sokat vedett pedig ha belelendul akkor nem rossz!Azt kivanom hogy legyen a legjobb minden merkozesen ha jatszik, kiveve a Sportklub ellen dehat ezt o is tudja!Az anyaorszagiaknak nem csodalkozok hogy furcsa milyen szepen beszeli a magyar nyelvet,ugyanis nagyon sok "testverunk"azon is csodalkozik hogy mi erdelybe magyarul beszelunk(sajnos),tudniillik Hargita megyeben az itt szuletett roman anyanyelvuek is kivaloan beszelnek magyarul ezt mi sem bizonyitja jobban mint a Catri interjuja!
Furcsa érzéseim vannak, de inkább pozitívak. Catrioni kapust évek óta semlegesnek gondoltam....Most meg....Ha igaz, SPORTEMBER!
pumuklii,a sztelinel tobb a szekely mint a HC-nal hozzaszolasod nem gondolod,hogy badarsag?
szó mi szó a tavaly még 5 gyergyói űzte a korongot a szteli színeiben. Idén 3 eljött, egy pedig ment.
Hogy irigylem a sok ujdonsult szteli drukkert. Hogy nem eltek at azt a tobb evtizedes lopast, csalast, zsarolast, amit mi igen.
Sorra elvittek a legjobb jatekosainkat, ugy Csikbol, mint Gyergyobol, csak azert mert a hadsereg csapata voltak. Ertuk nem kaptunk semmit, tizenevnyi kemeny nevelomunkat ellenunk forditottak 10 perc alatt. Sajat nevelt jatekosaink vertek evtizedeken. PArdon nem volt, ha nem jottel mentel kegyetlen helyekre bakanak.
Minden meccset gyakorlatilag 0-3rol kezdtunk, olyan biroi nyomas volt: nem megadott szabalyos golok, 10 percnyi 2 os emberhatrany folyamatosan, amig kenyelmes vezeteshez nem juttak.
a legjobb jatekosok letiltasa hetekere egy aprocska vagy eppen kitalalt fegyelmi kihagasert, pl. gancsolasert.
Jatekosok veresre verese a jegen tobbszaz elvadul szurkolo altal, semmi utolagos elegtetel, bocsanat keres, a tettesek nem voltak felelosegre vonva azota se.
Szocske es Butcenko fejen szokdostek bakancsban, a rendfentartok csak nezegettek... Korhazban tertek magukhoz.
galacon a donto turnen 1997 ben a szallodaban kiraboltak a csapatot. Rendorok semmit se tettek.
Hat aki ezeket atelte, az sose lesz szteli drukker. De ezt tudom elore, kevesen fogjak megerteni, amit itt irtam. es sokan azt mondjak majd, hogy elfogultak vagyunk, pedig milyen sportszeru gyerek ez az Adi :)
Nem vagyok egyaltalan HC rajongo, de azert ilyent legvadabb haragomban sem mondanek, hogy a sztelinel tobb a szekely mint a HC nel.
Nektek most mar ki a szekely: catrinoi, kosztandi, timaru vagy Petres, Mihaly, Szabo, Antal, Lorinc?
Az mas dolog, hogy evtizedekig mindenkit elvittek. Szerencsere ez mara megvaltozott
senki nem csodálkozik vagy pláne kéri számon egy magadfajta drukkertől, hogy a sztelinek szurkoljon. mi is láttuk a videókat, ismerjük a történelmet. dicséretünk/dicséretem ennek fényében és a jelenre vonatkozott. ezt meg neked kell majd megérteni... ;)
Igy van csiki drukker, sajnos ezek voltak a valosagok.
Szerintem meg sok csiki ember fejeben megfordultak az altalad leirottak, de te voltal az elso aki ezeket le is irtad.
varjatok ki a veget, foleg ha majd bukiban lesz tetmeccs. Ha tevednek, annak en orvendenek.
Az iden is a legsportszerutlenebb jatekos piszarenko, tobb buntetese van szinte mind a kovetkezo kettonek. Ezt nyugodtan nezzetek meg az icehockey.hu oldalon.
Azert mert a potkapusuk gyergyoi leven, szepen beszel magyarul, attol nem lettek sportszerubbek. Legfeljebb szimpatikusabbak.
De kepzeljetek, a HC, az SK, es a Progym kapusai, potkapusai is szepen beszelnek magyarul(Molnar Szabi, Fulop Rajmund, Antal LAcika), sot a jatekosok ketharmada. Csak eppen a TV sek meg nem fedeztek fel. Haha.
Csiki drukker!

Valamit nagyon félreértesz, ez a bejegyzés nem a Steauáról szól, hanem az egyik román játékosáról Adrian Catrinoi-ról, aki nemcsak hogy hajlandó megszólalni magyarul,hanem ezt örömmel teszi,és itt ennek mi is örülünk.Ezért még nem lettünk Steaua szurkolók. Az hogy mi volt a múltban nem tartozik ide, egyébként meg ezen már rég túl kellene lépni. Amit írsz hogy a magyarok beszélnek magyarul, miért kellene felfedezni?
Jo par forumos irta, hogy ezentul a sztelinek fog drukkolni. Azoknak szolt elsosorban.
egyebkent Catri/vel semmi bajom, o is vegzi a dolgat. KAr, hogy nem Gyergyoban.
Többet kellene védenie,már a válogatott miatt is. Az meg hogy Gyergyóban mennyi a pénz nem tudom, gondolom kevesebb mint Bukarestben.
Tenyleg sportszeru nyilatkozat egy igazi sportembertol.
De nem ertem miert ez a nagy felhajtas, hogy magyarul beszelt.
Aki figyelemesen vegighallgatja az interjut annak egyszeruek a dolgok ugyanis eppen Catrinoi mondja: "szekelyek vagyunk".
vessetek a mókusok elé, de nekem eddig kellemes meglepetés a szteli játéka, szimpatikus csapat, sokszor szimpatikusabb, mint a hácé! Ettől függetlenül persze a román bajnokságban magyar csapatnak fogok szurkolni. Ráérek utálni őket majd ha elkezdenek szemétkedni (ha elkezdenek). Ráadásul több hónapon át ment itt a hirig, hogy mi lesz, ha a szteli beszáll a bajnokságba? Hát eddig csak jobb lett tőle...
Vaze szerintem neked azert nem eleg szimpatikus a HC jateka mert jobb csapat mind altalaban a tobbiek itt a MOL ligaban es az ember hajlamos ilyenkor egy kicsit ellenuk szurkolni . . . na de azert vannak itten meg jo csapatok engem kellemesen meglepett az UTE aki ha ki is kapott tollunk 7-1-re de nagyon nagy iramot diktalt es hatalmas szivvel jatszottak es ez a kulombseg nem volt realis. Polc bravurok sorozatat kellett bemutassa ahhoz hogy ez igy alakuljon na meg nehany altalunk lott golnal meg szerencsenk is volt . . . abban remenykedem hogy a MOL liga dontot is ez a ket csapat jatsza majd. Hajra HC
Nem meglepo szamomra az a teny,hogy a Steaua kivivta a szimpatiat egyesek reszerol,mivel,mint ahogy a kozvetitesbol is kiderult "viselkedtek".Semtanuja voltam szeredaban egy rangadonak( SC-Steaua),melyet ha azok akik most hozsannazzak a stelit lattak volna nem eppen igy velekednenek.Provokalas(a balhera),szimulalas,szurkalas,csakanyolas,a kozonseg provokalasa indiszkret gesztusokkal,hat ez a Steaua igazi arca,a jelenlegi olyan kiplasztikazott fizimiska.
Ezt akartam én is írni... Nem szabad a sztelitől elszállni, nem mutatták ki mostanság a foguk fehérjét. Én néhány éve(11) járok rendszeresen hokimeccsre, érdekel komolyabban a hoki és bizony én is emlékszem sok "szépre" a közelmúltból is. Gyergyói vagyok, de mindez ellenére nem tudok egyszerűen nekik szurkolni. (Attól még vannak szimpatikus arcok)
csiki drukker teljesen egyetértek veled,mindenbe igazad van amit irtál.
Én is átéltem ezeket az idöket,voltamikor jégen voltamikor mint szurkolo,ezt pedig nehéz elfelejteni bármennyire is mondják hogy az idö gyogyit,mindig nem igy van.....
Szerintem az is benne van az újonnan kialakult Steaua-szimpátiában, hogy volt velük szemben egy előítélet. A szezon előtt is olvastuk, hallottuk a "rémtetteiket", sokan erre számítottak. Hogy majd itt is nekiállnak balhézni, meg Bukarestben sorozatban "elvezetik" a meccseket. Ezzel szemben szinte a hangjukat sem hallani, méltósággal viselik a vereségeket, küzdenek, hajtanak az öregek is, és aki most találkozik velük először, azoknak joggal lehetnek szimpatikusak. De ettől még teljes mértékben értem és elfogadom, hogy a székelyek nem szeretik őket. Hasonló, mintha valaki egy újpesti focidrukkernek mesélné, hogy a Fradi milyen szimpatikusan játszik mostanában...
Én is azt írtam, hogy szimpatikusan - és jól -játszik a Steaua. Én nem fogok soha szurkolni nekik, de az idény eleji "Jön a havasalföldi horda!" rettegés, azért még nem következett be.
Ahogy eddig elviselték pl. a Fradi elleni vereségeiket, az szimpatikus volt. (A várthoz képes mindenképpen.) Piszarenkó szerintem ukrán, tehát nem kellene arra fogni, hogy Ő ős Steauás. A HC-vel sokan nem fognak szimpatizálni - pl. én sem -, mert bár szerintem is a legjobb csapat, de se nyilatkozataik, se a pályán való viselkedésük ezt nem teszi lehetővé. Ennyi. Ettől még elhiszem, hoyg Romániában más-más íze van egy Steaua - HC,SK,Progym meccsnek, de mi ezt itt nem érzékeljük. De ez igaz az SC-HC meccsekre is, már ami lejön itt.
Szóval Hajrá Székelyek, de respect Steaua.
Ja és hétvégén, mind a Progym, mind az SC kikap Erzsébeten.:-)
krigánál a pont!
Góbé! Félreértesz, nekem a HC játéka általában és globálisan szimpibb, mint a sztelié (kivéve 1-2 hátvédet, de nekik meg munkaköri kötelességük, hogy az ellen szurkerei ne kedveljék őket, az egyetlen Tokaji kivételével, akit olyanfajta elegancia jellemez, ami miatt évek óta a legjobb magyar hátvéd és nem is nagyon látok hozzá hasonlót a jelenlegi felhozatalból). Szóval én örülök a HC-nak, mert jobbak, lehet tőlük tanulni, a Mihály-Saluga duó elképesztő dolgokra képes, van 1-2 momentum, ami miatt pl. egy dunaújvárosi élete végéig nem felejti el a tavalyi szezonvéget vagy a 3 évvel ezelőtti juniordöntőt, de ennyi, ettől még nem állunk a fejünkre, ha dicsérni kell titeket. Az meg természetes, hogy nem lévén a sztelivel komolyabb közös érintkezési felület, ezért mi könnyebben túllépünk azokon a dolgokon, amiken ti képtelenek vagytok. Eljöttek Duncsiba 17 emberrel, akik közül hárman közel voltak a negyvenhez, asszem négyen alatta voltak a 18-nak, nem szép játékkal, de roppant fegyelmezetten, az abszolút megfújt hazai pálya mellett is, győztek ellenünk. Ez elismerésre méltó!
vaze igy mar jobban hangzik . . . nem tudom elkepzelni hogy mit nem tudsz megbocsajtani a HC-nak de ha valami komoly es er valamit ellene az hogy en elnezest kerek ertuk tolled vagy tolletek hat akkor en megteszem ezt . . . egyebkent ott voltam most Dunaujvarosban a meccsen es kellemes meglepeteskent eltem meg hogy egy nagyon civilizalt kozonseg fogadott minket ami ugye mindenhol nem jellemzo . . . sok sikert nektek a tovabbiakban es Hajra HC Hajra MOL liga
Az utobbi, jo par kommentar sokkal realisabb, mint a forum eleji eljenzesek.
Azt azert Tillasznak megemlitenem, hogy piszarenki igenis os steauas, tobb ideje van ott mint a csapat 3/4 e. Talan timaru, geru es nicolescu van ott regebben. Kb. 8-10 eve bukarestben van, ottani felesege. Ezzel nincs is baj, csak o vette at legjobban a regi sztelis "csakanyolast", provokalast a "nagy oregektol",mint kicsi cazacu. O felelos az ellenfel jobbjainak a jatekbol valo kivetelere... 3-4 honapra. Sok jo jatekos kerult gipszbe neki koszonhetoen.
es amint mar elhangzott, a szteli megnem mutatta ki a foga feherjet.
es barmit gondoltok a Klub - HC feszultsegekrol, ezek apro gyerek csatarozasok, ahhoz kepest, hogy mi folyt a szteli miatt.
ES EZ NEM TORTENELEM meg a tavalyi szezonban is voltak ilyenek, a meg aktiv jatekosok is kerultek korhazba miattuk. Pl. Filip es Zzok nehany hete, es nem jatekbaleset volt, hanem egyertelmu sportszerutlen tamadas. Filipnek most ket hete vettek le a gipszet a kezerol, Zsok meg most sincs rendben.
Az mindenekfölött örvendetes, hogy Catrinoi ilyen szépen beszél magyarul, viszont ami szomorú, hogy néhány éve volt egy Tatár Tibor nevezetű "szlovák" légiósunk a Klubnál aki egy kukkot nem tudott magyarul. A Kárpát-medence jövője nemzetiségi szempontból (és a közelmúltja is) arról szól, tetszik nem tetszik, hogy ki kit asszimilál. A fenti példa is mutatja, hogy a Székelyföld még kitart.
Ez a Tatár Tibor idén visszalátogatott a spanyol bajnokkal ugye?
Érdekes módon a lényeg "székelyek vagyunk"-mondja egy ROMÁN elsiklott, így nekem is szimpi amit mondott :)
csiki drukker! Ez az a Cazacu, aki Spanyolországban pincérkedett?
igen az az a cazacu aki spanyolországban pincérkedett:)
Allitolag pincerkedett, de ahogy ezeket ismerjuk nem olyan biztos. EN inkabb at mondanam, "ugyeskedett", mint babone a volt sportul os jatekos, aki addig jart a valogatottal kulfoldre, hogy a minimalberet kiegesztive nyitott egy luxus vendeglo bukarest kozpontjaban.
Nem hiszem, hogy egy sztelis alapember annyival tobb penzt kapjon pincerkent a spanyoloknal, hogy megerje otthagyni a szekus csapat kedvenckeje posztjat.
Na de szerencsere elment.
Csak annyit jegyzek meg itt - off topic - hogy bár Székely is vagyok, góbé is vagyok, de a székelygóbé nem én vagyok - haver, helyetted kaptam pár furcsa telefont.
Ami meg Katit illeti - ez Catrinoi beceneve, ha nem tudná valaki - csak egy a gyergyói Steauások között. Mellesleg Gyergyóból és környékéről került már ki egypár hozzá hasonló "székely" hokis. Hogy csak a legsikeresebbeket említsem, pl. Divoiu Adrian, évekig ő is a Steauában játszott, válogatott is volt, ífjúsági válogatott edző, most tudtommal Gyergyóban edzősködik, a másik meg Moraru Mugurel Cornel, aki szintén volt válogatott és játszott évekig a Sport Clubban is. Mindketten legalább olyan szépen beszélnek magyarul, mind Kati.
süti beállítások módosítása