HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hihetetlen utolsó másodpercek

2008.11.30. 21:57 D. Gromov

Kis híján kiengedte a megnyert rangadót a kezéből a Dab.Docler, de végül büntetőkkel behúzta a győzelmet a HC Csíkszereda ellen. A Mol Liga vasárnapi versenynapján öt meccsből négyen az utolsó másodpercek döntöttek – vagy éppen akkor csaptak magasra az indulatok. Máskor is szívesen kérjük a helyszínen járt olvasóinkat, mondják el, hol mi történt valójában, de most pláne kíváncsiak vagyunk az események lényegére.

Az első gólt a vendég HC szerezte a forduló rangadóján, de a dunaújvárosiak egykettőre egyenlítettek, majd az első szünetre már 3-1-es előnnyel mentek. A csíkiak nem adták fel, egalizáltak egyszer (3-3-nál), majd még egyszer (4-4-nél), de az utolsó harmadban a hazaiak megint elléptek, 6-4-es vezetésükkel kezdődött az utolsó három perc, ráadásul a székelyeket egyre-másra küldték ki a büntetőpadra. Ehhez képest Mihály Árpád 57:37-nél hátrányból szépített, majd 59:50-nél egyenlített, igaz, ekkor már előnyben voltak a vendégek, Kiss Ákos kiállítása miatt. A hosszabbításban nem esett gól, a győztes büntetőt Azari Zsolt teljesítette, 7-6 arányban nyert a Dab.Docler.

A Ferencváros akkora feltámadást mutatott be a Mol Ligában, mint a nagy Alba Volán az EBEL-ben. A mérkőzés felére 3-0-s vezetést szerzett Erzsébeten a Steaua, innen jöttek vissza a zöld-fehérek, a győztes találatot 5 másodperccel a vége előtt préselték be. Onnan Geru, innen Hoffmann vállalt két gólt, 4-3.

Az Alba Volán-farm kis híján prolongálta a csodát, a HC Csíkszereda elverése után az Újpest ellen is keményen tartották magukat a fiatalok. Háromszor is vezettek, 3-4 után egyenlítettek, három perccel a vége előtt egál volt, de aztán jött az összeomlás. A jegyzőkönyv szerint a 6. újpesti gól után csúnya dolgok történtek. A vége 7-4 lett.

Az NZ-Stars egyszerűen képtelen nyerni túl a határokon, a gyergyószentmiklósi Progym is megoldhatatlan feladatot jelentett Kangyaléknak, jó sok kiállítás volt, nem éppen egyenlő arányban, és mintha a végén itt is elszabadultak volna az indulatok, 4-2.

Az egyetlen meccs, amelyen első ránézésre nem történtek különös dolgok, a nap első találkozója volt: az SC Csíkszereda simán verte a Miskolcot, a 7-2-ből három góllal vette ki a részét Patrik Wallenberg.

84 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztelt szerkesztők. Javasolnám egy olyan szavazás elinditását ahol Gergely és Árkosi játékvezetők további tevékenységéről lehetne véleményt mondani. Akarjátok vagy nem hogy a fennt emlitett sporttársak továbbra is biráskodjanak? Ennyi, de talán meg lehet győzni mindkét ország szövetségét hogy ezen egyéneket tüntessék el a hokiéletből mindörökre. Tisztelettel
Ha javasolhatom, ne legyen ilyen szavazás. Ez így sehová nem vezet.
Ha nektek tetszik amit Gergely müvelt ma az nz-vel vagy Árkosi a dabbal akkor ne legyen.
Az hogy lehet, hogy a kis Volán egyik pillanatról a másikra "megtanult hokizni"?
Már tiszta izgulni kezdtem, hogy az UTE blamálja magát és értékes pontokat fog veszíteni.

Mindenesetre szerdán nagy rangadó lesz HC ellen!
Milyen Árkosi? Valamiről lemaradtam emberek? :)
Ez nem annyira tetszés kérdése, de nem hiszem, hogy üdvös lenne névtelenül népítéletet tartanunk a fejük fölött.
Az mondjuk már egy kérdés, hogy arra miért nem ügyel a román szövetség Tánczos Elnök Úrral és Becze Főtitkár Úrral az élen, hogy lehetőleg ne mindig ugyanazok a játékvezetők vezessenek ugyanannak a csapatnak. Lassan már az a szabály, hogy ha Gyergyó, akkor Gergely vezet. Lehet küldeni meccset vezetni Csíkba (csak az SC nem akarja játékvezetőnek), Bukarestbe is.
Aki még nem tudná Erdélyben mindneki tudja az első gyergyói meccsen mikor a Progym az újpesttel játszott az újpesti győzelemmel zárult meccs után a birókat megverték meccs után nem is gyengén ezért van az hogy aki Mol liga meccsen ott vezett fél és ezért fújnak a gyergyónak személyesen átéltem a gyergyó-fradin ahol olyan szinten csaltak hogy az órát nem állitották meg játékmegszakitásnál és mondvacsinált kiállitásokat kapott a fradi,a birók gyergyóban meg vannak félemlítve
Ilyen gusztustalanul játszó csapatot, mint a HC régen láttam. Galaniszra az elejétől kezdve utaztak, az első gólunknál szépen rá is ütöttek a kezére. Sajnos Árkovics már alkalmatlan ilyen szinten vezetni. Ezeket az eseteket nem látja. Nála csak az a sérülésokozás, ha vérzik valaki. Fejre irányuló támadást nem ismeri, pedig a HC-sok bemutattak párat. Palánkra lökéseket is csak a vonalbírók segítségével fújta be. 6:4-nél nagyon visszavettünk, mert a HC-sok már csak a sérülésokozásokra mentek (valamikor sikerrel). Bekaptunk egyet, majd Árkovics Kiss Ákost kiállította magas botért miközben a HC-s szépen befogta Ákos botját és összeesett.
A Gergely birot kuldik Bukarestbe is,amikor az Sc a steauaval jàtszik.Tudnak valamit ott Gyergyoban!
Egyébként felejthetetlen volt a büntetőpárbaj is. Nem sűrűn fordul elő, hogy a 15. páros dönt.
Hello mindenki!

Bin Laden olyan szintre mész el a bírók kritizálásában, hogy azt kell feltételezzem vizsgázott játékvezető vagy, sok 100 levezetett bajnokival a hátad mögött.Élvezed a játékvezetők minden tiszteletét.
Szernitem nem tudod miről beszélsz, csak egy egyszerű mezítlábas szurkoló vagy a sokunk közül annyi különbséggel mi csak akkor járatjuk a szánkat, ha biztosak vagyunk az igazunkban.
Ez a szavazósdi meg megy az országgyűlési képviselő választásoknál jól nézd meg mit értünk el vele!!!!
1. Erdekes fordulo volt, talan a legtobb izgalmat ez a fordulo hozta es folytatodnak a tet meccsek.
2. az a gergely biro, kisbetuvel,az bun gyenge, lattam az iden legalabb 10 meccsen, abbol 3 szor volt gyenge, a tobbin katasztrofa. Amikor egy szoros meccsen, az egyik csapatnak 2 ervenytelen golt ad meg, a masiknak meg egyet elfuj, nem beszelve az osszevissza kialitasokrol, az mar sok.
ritka olyan biro, amelyet mindket csapat elagyabugyalna minden meccs vegen.
ugy csinalnak mintha csak o volna az egesz ligaban.,
Kedves Oliblood. Tetszettek az eddigi viszonylagos tárgyilagos nhozzászólásaid, de kicsit erősnek érzem, azt kijelenti, hogy a HC arra játszott, hogy valakinek szándékosan sérülést okozzon. A bírókat nem kommentálnám, ha jogtalannak érzel kiállítást a DAB oldalán, akkor nézd meg a jegyzőkönyvet, a 3. harmad közepétől a meccs végéig a HC emberhátrányban játszott, általában kettősben. Én is láttam-és esetleg fordítva-az általad említett esetet. Nagy harc volt, de a végére vicces lett a dolog, hogy a tizenakárhányadik kör után sem képesek a csapatok büntetőütést értékesíteni.
Árkovics meg iszonyatosan buta volt. nem egyszer ide-oda ítélte a hülyeségeket. Azari nem egyszer ki is akadt, szépen elküldte anyukájába =) Amúgy nagyon nagy meccs volt, idén ez vitt eddig mindent =) HAJRÁ KOHÁSZ.
"de kicsit erősnek érzem, azt kijelenti, hogy a HC arra játszott, hogy valakinek szándékosan sérülést okozzon.". ---> Pedig nagyon úgy tűnt, nem egyszer nagyon veszélyes, buta szabálytalanságokat csináltak. Ha jól láttam ezek a kedves játékosok meccs után kezet sem fogtak, hanem rohantak az öltözőbe. Nem játszott szépen a HC a végén.
noacid. Pedig hidd el arra játszott. Galaniszra külön utaztak. Vagy mivel magyarázod, hogy az első gólunknál alattomosan rácsaptak a kezére. Lent is maradt. Kapunk mögül néztem a meccset. 5:4-nél a HC-nál elszakadt a cérna. Folyamatosan palánkralökést csináltak, jópár sérüléssel. Volt közte fejre irányuló támadás is. Fegyelmik sorra elmaradtak. Ennek a duplája járt volna nekik amilyen gusztustalanul játszottak.
Calgary!
Újvárosban jól van megépítve a lelátó!Látunk is!:)
A meccs első 10 percéről lemaradtam (rohadt GPS), így nem tudok nyilatkozni az első gól utáni történtekről. Buta szabálytalanságok kijelentést osztom és nem akarom provokálni a DAB szurkolókat, de nemegyszer úgytűnt, hogy erre rá is játszottak. (a HC részéről is igaz). Gusztustalannak nevezni ezek alapján egyoldaluan Hc-t ugyhiszem nem jogos. Csak ha kicsit fanatikus vagy:)
Palánkralökés, fejre irányuló támadás szándékos sérülésokozás, szerintem gusztustalan. És a HC ma ezt játszotta. 3. harmadban 8 illetve 12 perc kiállítás volt (10 perceset nem számolva). Ehhez képest a HC az 5:4-től sérülésokozásra játszott.
Rájátszás az utolsó kiállításnál volt HC-s részről.
Gratula a fradinak, hogy komolyan odatette magát a steu ellen és a Dabnak a HC legyőzéséhez!

Érdekes végkifejlet előtt állunk:
teljesen nyílt a harc az első helyért. Az Ute akár már kedden előzhet, és az SC is odaérhet, mivel a legjobb sorsoláduk talán nekik van.

A 4. rájátszást jelentő helyért is 4 ponton belül van 3 csapat ( Stars, Dab, Steaua). És kedden Dab-Steu.

szóval jó ez a Mol-liga!!!
Steril a plobálkozásom, asszem:) Palánkralökést lehet szabályosan is csinálni, sztem a HC legtöbbször így tette. Ezért mondtam azt, hogy a DAB-osok néha rájátszottak. De végülis tökmindegy. Majd -és előre elhatárolodok a véleményétől:)- de attól félek a szekely gobe jolmegasszongya
oliblood, te akkor at hiszem nem lattad a tavalyi dunaujvarosi dab-hc elodontot, amikor a HC jatekosat Patrik Scibrant meg sem mertek 20 percig mozditani a jegrol mivelhogy annyira sulyos serulest okozott neki az egyik dunaujvarosi jatekos, es hogyha valami "gusztustalan" volt akkor ez a palankralokes volt az, no meg az egesz dunaujvarosi orvosi fegyulet felkeszuletlensege.
Errol ennyit!
ájszhoki!
Ha van neted mé nem rendelsz magyar klaviatúrát!:)
freddyD!
Jajj! Nehogy már a bírókra fogd! Ezt a hozzáállást a HC-től vártam, nem a Dózsa szurkerektől!
A Becze Zoli is tök véletlenül fogott ma szinte mindent a KAC ellen nem.? "Sajnos" (remélem) kezd a "kis"Volán beérni!!!
Jana,minek a magyar klaviatura?Igy is tokeletesen erteni amit ajszhoki irt,vagy ekezetek nelkul nem tudod olvasni az anyanyelvet?:-))
Remélem felrakják a 15 körös bünti párbaj videóját, nem volt semmi :D Lehetséges hogy ez magyar szinten rekord?
A HC, sajnos arra van itelve, hogy megnyerjen minden hatralevo merkozeset ( 9-et itthon es egyet idegenben), feltetelezve ha meg kikap kedden az UTE-tol is. Ha ez bejon nekik akkor ugyis elso helyen fogja vegezni az alapszakaszt, minimum 2 ponttal az SK elott es minimum 5 ponttal az UTE elott.
Jana, ha gondolod rendelhetek magyar "klaviatúrát", de szerintem nem a klaviatúra teszi az embert.
Hoh.. most nézem Steaua 44 pont-25mérkőzés, Stars 42pont 24mérközés, DAB 40pont és csak 23 mérkőzés... érdekes lehet a vége... Igazából reális esélye a két magyar csapatnak van a negyedik helyre szerintem...
HC -nek nehéz lesz megnyerni az alapszakaszt, a csapatok jelenlegi formája alapján én inkább az UTE -re tippelnék...
A Stars "nem nagyon akar előzni"... Ez a mai gyergyói meccs nagy égés nekik, azt hiszem.
én nem gondoltam volna 3-4 fordulóval ezelőtt, hogy a DAB így feljön, és a HC-t így beérik =) Remélem az új DAB igazolás hoz valamit a konyhára, ahogy elnéztem délelőtt, nagyon gyors, kár hogy már 35 éves:)
Szerkesztőkhöz intézném kérdésem: van megfigyelői beosztás a Mol-ligás mérkőzéseken? Én most úgy gondolom - egy nemzetközi liga tisztaságának a biztositása, megörzése - elsősorban a sportág fejlődésének legfontosabb alapköve kell legyen. Ha van egy kiirás, akkor léteznie kell a 'fura' történésekre is 'hivatalos' elbirálás-megoldás... Vagy csak az EBEL - szinttől fontos a szervezőknek, hogy odafigyelnek/felülvizsgálnak/döntenek/birságolnak...
Én még nem írnám le a Steauát. 3 idegenbeli és 8 hazai meccse van hátra. Otthon játszik kétszer-kétszer a DAB-bal meg az Újpesttel, egyszer pedig a Stars-szal. Oké, idegenben hátravan neki két pofon a HC ellen, de otthon bárkit verhetnek. A hárommeccses Steaua-DAB párharc dönti el szerintem, hogy melyikük lesz bent a 4-ben.
@ifjvit
Te miről beszélsz? Én szóba sem hoztam a bírókat?
Autentikus személy válaszoljon a kérdésemre, ha lehet:
Mi történt Újpesten?????
Sehol sem lehet róla olvasni kokrétumot,csak annyit, hogy "balhé" volt. Legyetek szívesek róla infót nyomni!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt kell mondjam hogy a steauanak mindegy hogy hazai jegen vagy idegenben jatszik. szerintem az ute-t megverik egyszer max., de a hc ellen nem adok nekik sok eselyt, csak ha tovabb tart a hc hullamvolgye:)
jo kis hajranak nezunk elebe:D
Mondja már el valaki,hogy mi történt az UTE-Volán meccs vége felé.
drukker60

Amennyiben autentikusnak fogadod el egy a végletekig elfogult Újpest-szurkoló véleményét, íme az "igazság": Kóger elvesztette a fejét a meccs végén, mert 50 percig nagyon jól tartották magukat a fiatalok, aztán a meccs végén kaptak egy-két kiállítást, amit Kóger úgy értékelt, hogy a bírók belenyúltak a meccsbe, ennek hangot is adott, többek között Kincses felmenőit is emlegetve. A fórokat pedig kihasználtuk. Egyébként a kiállítások megadhatók voltak, csakúgy, mint meccs közben a Volánnak megítélt előnyök.

pisti.sportklub
Szerintem a lilák behúzzák a bukaresti meccseket. Ami meleg lesz, az a két szeredai meccsünk a HC ellen. Illene viszont elkalapálni a Stars-t a két itthoni meccsünkön. Nekünk december 7.-e után jön egy több hetes szünet, remélem ezalatt feltöltődnek a játékosaink, aztán 28.-án leverjük a csillagokat az égről...
Attol fugg igazol e a steu severson honfitarsaibol 2-3-at mert erol is szolnak hirek
Azért valami történhetett ott , mert a Kóger nem az a fajta aki minden hülyeségtől idegbeteg lesz.
Legalábbis nem ilyen volt.
@b23

Utehoki.hu

"Zlocha ki is használta a fórt, alig 27 mp alatt, eldöntve ezzel a mérkőzést (6-4). Ekkor a Volán kispadjánál elszakadt a cérna Kóger István edzőnél, aki előbb végleges fegyelmit kapott a játékvezető szidásáért, majd végleges kiállítást. A Volán pedig 5 perces hátrányba került a meccs végére. "
a hc-nél is volt színészkedés és nálunk is... Nikát viszont fejre irányuló támadás érte (asszem Flinta volt), Árkovics alkalmatlan, mert nem tudja a kettőt megkülönböztetni egymástól. A HC-játékosok egy része teljesen begőzölt a végére, Harabin az egyik kiállítása után úgy jött vissza, hogy az első másodperctől az emberét kereste, aztán persze meg is találta, Árkovics végig nem látott semmit az egészből, pedig konkrétan lila volt az ember feje. Erdélyi Peti nem az a primadonna fajta, de eléggé megfeküdt az eset után, ezért sem járt semmi. Természetesen nem Árkovicson múlt az eredmény, de nagyobb baj is történhetett volna, ezért ideje lenne elgondolkodni rajta, hogy ki alkalmas játékvezetőnek...
Progym-NZ Stars
MESTERMÉRLEG

Valerij Szidorov:  Fegyelmezetten, okosan játszott a csapat. Főleg az első két harmadban nagyon jól ment a játék, odafigyeltünk, kihasználtuk a helyzeteket. Örülök, hogy ilyen nagy volt a hajtás.

Ancsin László:  A mérkőzést szakmai szempontból kudarcként fogjuk fel. Le kell vonni a tanulságokat, elég sok hibát vétettünk, de ez nem von le az ellenfél érdemeiből.

Gondolom Ancsin csak említette volna a rossz bíráskodást, ha lett volna oka rá.
b23>"Azért valami történhetett ott , mert a Kóger nem az a fajta aki minden hülyeségtől idegbeteg lesz.
Legalábbis nem ilyen volt."
Nahát pontosan ezért kérdeztem, mert Kóger nem ilyen mentalitású ember. Őszintén mondom, szinte minden meccsüket láttam, és ahogyan én emlékezem, nem szólt oda senkinek, még akkor is csak fejcsóválás volt a reakciója amikor olyan dolog történt ami a kicsik számára hátrányos. Azért az véleményes, hogy a 3. harmadban nem volt az Ute részéről kiállítás!!!!
Egyébként gratuláció a kicsiknek!!!!!!!!
cicero nem elsején jár le az átigazolási határidő ? azaz ma ? Csak félfüllel hallottam, szal csak kérdem :)
drukker60
Miért, az nem véleményes, hogy a 2. harmadban meg csak minket küldtek a büntetőpadra? 8 perc vs 0. Benne egy majd másfél perces kettős fórral.
na ez megint olyan temanak alakul, mint a mult heti NZ s bunyo. Amig nem lesz video, addig csak a sotetben kapalozunk, mert a forumrol kb. 3-4 szemely latta mi tortent a jegen.
nem tudom oruljek vagy szomorkodjak, de ne csak a szekelyek kozott vannak gondok.
Nem akarok itt "szakmai " vitát,de azért azt el kell mondani, hogy pénteken is látszott a HC ellen, hogy fegyelmezetten, keményen, de nem durván védekeztünk és furcsa is volt ez a nagyképű "sztároknak", hogy egyszercsak eléjük kveredett egy apró ember és megy mint a mérgezett egér, bot beakaszt, aztán csodálkozott, hogy irány a büntipad!
Én nem azt mondtam, hogy mi vagyunk a szentek társasága, de azért el kéne gondolkodni egy-két un. sztárnak a játékról. A második harmad kiállításai: palánkra lökés 2 x, testre ütés 1 x és volt egy akadályozás.
Palánkra lökés ugye milyen fájdalmas tud lenni, testre ütés szintén
. Megfélemlítés akart lenni??
A furcsa az kedves Fugeute, hogy mindezek 4-4 után következtek be!!! (mármint az, hogy Kóger kiakadt) ami ismétlem, nem divat nála, azt is el kell neked mondanom, hogy én láttam Barótit vöröslő fejjel Fehérváron ordítani a kispadról, ott azt se mondták neki hogy füge!!!!! Vagy Ő megteheti????
De roluk es a politikajukrol is csak fel fullel halottal gabber ezek szerint az o esetukben az sem lepne meg ha a honap vegere egy uj soruk lenne.
szal csak mondom.
kulomben a kapusuk C.adi mondta a legutobbi csiki latogatas alkalmaval hogy van szandek is es penz is.
Kedves drukker60!

A "szakmai" vita lezárásaként (részemről) újfent elmondanám, hogy Kóger helyében én is pipa lettem volna, ha a jóval esélytelenebbnek tartott csapatom az utolsó három percben kap ki. Azonban ezt a pipát a meccsen történtek nem indokolták, inkább arról lehetett szó, hogy Kógert egy paraszthajszál választotta el két szenzációs eredmény elérésétől két napon belül.
Továbbá helyzeti előnyben vagyok veled szemben, mert én kint voltam, te pedig - ha jól értem - nem. Figyelmen kívül hagyva lila szimpátiámat sem mondhatok mást, mint hogy néha megmosolyogtató kiállításokat kaptunk Kincses úrtól. Egyáltalán nem volt durva a játék, de a kisvolánosok valahogy könnyebben borultak, mint az újpestiek.
A fehérváriak egyébként becsülettel küzdöttek, sok borsot fognak még törni a többi csapat orra alá...
És Baróti természetesen megteheti, bárhol, bármikor.:) Egyáltalán, honnan veszed, hogy nem???:D
Köszi, főleg a második bejegyzés tetszik!!!!!!
A Gyergyói bíráskodásban lehet valami elég egyértelműen az a leglejtősebb pálya:
Progym-Miskolc
www.regi.icehockey.hu/magyar/merkozes.php?mit=2591
(2 percesekből meg 32-16)
Sztem Kincses indokolatlanúl sokat kap a közönségtől Miskolcon már a bekorcsolyázásánál is szídják, ha kis tapasztalatot szerez nem lesz rossz bíró (bár nem tudom ő mióta fúj).
freddyD!
Akkor bocsi! Felreértettem az idézőjeledet. Többek közöt ezért sem szeretem az írott szót. Könnyen félreérthető! Mégegyszer bocsi!
Mint magányos Stars-szurkoló kicsit odavagyok ezért a gyergyói buktáért, sebaj, januárban megmutatjuk nekik is meg a Steaua-nak is, élőben szurkolás lesz, romániai túra a javából:))
Miskolc visszakapta reszben az ottani fegyelmiket..amikor is 115-40 volt a kiallitasi arany ha jol emlekszem..
sajnos nem voltam kinn a tegnapi meccsen itthon,de gratulaa a csapatnak..csakigyy tovabb..Pesterzsebeten is tartsuk ezt a format..
ami pedig a biraskodast illetii..egyik se jobb a deakne vasznanal.
pumukli, nem gondolnám, hogy a fegyelmiosztásokat a játékvezetőknek ezzel a "majd én visszaadom nekik" mentalitással kellene művelni, mint amit Te (is) sugallsz ("visszakapta"). Szeretném remélni, hogy nem is ez történt, bár néhány gyergyói szurkoló is hasonlóan érvelt a pénteki meccs után. Az ilyenfajta igazságosztás helye ugyanis nem a jég, és az igazságosztó sem lehet a visszavágó bírája.

Arról most nem is beszélek, hogy a kiállítási arányok mellett a tényleges emberelőnyök-emberhátrányok, az emberelőnyben töltött idő, kettős előnyben töltött idő is számít.
Sziasztok!

Én kinn voltam az UTE - Kisvolán meccsen, de "sajnos" semmilyen szaftos történetről nem tudok beszámolni. D. Gromov is csak a jegyzőkönyv alapján feltételezte, hogy "nagy" dolgok történhettek a vége felé. Ezzel szemben a lelátóról nem derült ki, hogy mi volt az 5 perces csapatbüntetés oka. Utólag azt lehetett hallani, hogy Kóger szerint Zlocha lesen vette át a korongot (én vonalban ültem és nem láttam annak, de lehet hogy elfogult vagyok) és ezt tette szóvá. Ezért kaphatta a fegyelmit. Hogy ezután szó szerint mit mondott, arról fogalmam sincs, de nyilván megsértette a játékvezetőt. "Halmazati" büntetésként erre jött az 5 perc "letöltendő", ami a valóságban még akkor is kevesebb lett volna kettőnél, ha nem ütjük be alatta a hetediket. Szerintem is attól gurult el a gyógyszere, hogy csapata nagyon közel állt az újabb bravúrhoz, de az most mégsem jött össze. Az Újpestről annyit, hogy a játék most nem ment, de nagy akarással és abszolút sportszerű eszközökkel őrölték fel a kicsiket, akiknek egyébként gratula. Mindkét csapat fair módon játszott: a "kicsik" hajtottak és nem szemtelenkedtek, az idő haladtával a "nagyok" is mindent beleadtak, de nem próbálkoztak megfélemlítéssel. Balhé pedig végképp nem volt. Nagyjából ennyi.
A Dab-HC talalkozo volt a MOL liga rovid tortenetenek legszegyenletesebb legaljasabb talalkozoja . . . amit Arkovics elmuvelt a HC csapataval az mar a biraskodas megcsufolasa volt es szerintem meg a Metallurg Magnitogorsk is nehezen nyerne Ujvarosban ha ennyire lefizetnek a birot. Valaki nezzen mar utanna hogy mi tortenik itten mert ez mar a jegkorong kicsufolasa es nem tudom hogy miert kell nyerjen egy csapat ha nem eredemli meg. SZEGYELD MAGAD ARKOVICS ES SEGYELD MAGAD DUNAUJVAROS IS. TI NEM FEKTETTEK HANEM BIROKAT VESZTEK MERT AZ UGY OLCSOBB. SZEEEEEEGYEEEEEN
A Miskoci meccsen is a rendes kiállítások aránya a Gyergyónak kedvezett de csak +2 perccel idegenben meg 32-16 oda.
Apa, kezdődik! :)
gobé, csak előbújtál a barlangból. Dejszen te már megmondtad, hogy a HC csak úgy kaphat ki, ha a bírók pofátlanul elcsalják a meccseit. Te vátesz, remélem kedd este is lesz miért puffognod...:)
Egyébként ott voltál Újvárosban? És jössz kedden a Megyerire? Egy forralt borra a vendégem vagy, gyűjtöm az ilyen fazonokat.
szerintem ott volt, ő lehetett az a kicsit füstösképű, aki majdnem rágyújtott a csarnokban a hc kispadja fölött közvetlenül. tényleg jó fazon, mindenki rajta röhögött! :)
szekely gobe! Érdekes a vélemenyed, mert mi pontosan így gondoljuk a bírólefizetősdis összeesküvés elméletedet, csak fordított felállásban! Én a meccs hevében piszkosul tudom őket szídni, de ha vége van lenyugszom, és nem kezdek el ilyen hülyeségeket irkálni, hogy lefizettük a bírót...
Ez a góbé mindig megnevettet. Jó, hogy van ő nekünk! :)
de hat okegyelme, marmint gobe nem is elfogult, csak mi a tobbiek
szekely gobe, megin' elgurultak a bogyóid?:)
ez valahogy mindig igy van... kb 6-7 ember meseli el hogy nincs megelegedve a hc reszere hajlo biraskodassal, erre jon egy, aki "reverse angle"-bol nezi a meccset es mindig mast lat.
vaze 2008.12.01. 16:22:40 : azt hittem valaki helyre rakja már azt az embert, a vége felé elég pofátlan volt. Amúgy tavaly a biztonságiak, a hc szurkolókat elzavarták, a vendég szektorba, azon a címen, hogy ha szurkolsz, ne ülő szektorban légy hanem a helyeden, jogosan :) Ezt tegnap is meg lehetett volna oldani, onnan puffogjon :) Hajrá Kohász
Legyetek szívesek nekem segíteni: más is úgy emlékszik, hogy az UTE - Steaua meccsen Spiller Pityu említett olyat, hogy Sikorcint honosítani akarják? Vagy csak én emlékszem rosszul?
Bele vagytok betegedve, hogy egy hullámvölgyben levő csapatot sem tudtatok megverni a rendes játékidőben! Mocskolhattok, de még húznotok kell, hogy legalább a stelit elkerüljétek és egyáltalán bejussatok a playoffra! Füstösképű, vendégszektor, stb. Bíráskodás? Mindenki látta, olyan bíróitok sincsenek, mint Gergely! Igaza van bin ladennek, mégha az ellenfél szektorában is űl! Nem akarnak szegények senkinek sem csalni, csupán ennyit tudnak! Megérdemelnek egy blamázs-szavazatot mindannyiunktól! Hajrá HC!
Pihentessél, Gabrielli. Nem otthon vagy.
Pihenj, Kerusz, itthon vagyok!
Nyugi gyerekek! A vegso sorrend ugyis ez lesz:
1. SC; 2.HC; 3.UTE; 4.NZ
Es csak ezutan jonnek a nagy meccsek.
segítsetek már, hol van az a híres székely Bilbao? Mert akárhogy nézem a jegyzőkönyvet, nem találok erre utaló nyomokat. Míg nálunk a hat gólból ötöt mégiscsak olyan rutinos öreg szlovák rókák szereztek, mint Kiss Ákos (1988), Erdélyi Péter (1988), Horváth Gáspár (1987), Hegyi Ádám (1986) és Azari Zsolt (1986). Arra a mészárlásra meg nincs mentség, amit az utolsó 10 percben rendezett 1-2 (!) hc-s játékos.

Különben jó meccs volt, nyilván, mert nem közvetítette a tévé, Mihály Árpád pedig fantasztikus játékos. peace.
Vaze szerintem te ott se voltal a merkozesen mert ha ott lettel volna a rosszindulatu fejeddel akkor azt is latnod kellett volna hogy ugyanugy mint nalatok ahol egy golt szinten szlovak utott ugy nalunk is az osszes golt a szekelyek szereztek esetleg ha nem tudnad Mihaly Arpad Goga Attila es Petres Tivadar mind szekelyek es a hatbol ot golt ok szereztek
drukker60, íme Kóger nyilatkozata a szövetség honlapjáról, ebből kiderül, mennyire "higgadt" szokott lenni a kispadon, és szerinte mi történt az Újpest ellen.

www.icehockey.hu/index.php?pg=news_3_419
Góbé! A születési dátumokat, légy szíves, mert azt már meg sem említem, hogy a 3 legjobb játékosunk nem is játszott... :) Sok sikert a mai meccsen, egy szép döntetlennel mindenki elégedett lenne! Vagy nem? :)))
Köszi kerusz!!! :)
Most már boldog vagyok. Remélem bekerül a válogatott 3. vagy 4. sorába, mert nagyon tehetséges és fiatal srác.
süti beállítások módosítása